Slepe

Monday, 17 June, 04:53

Nyheter om Slepe

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 27 Mar 19 kl. 05:41

Viking Sky Slepes til Kristiansund

Slepebåten «Normand Ranger» er på plass i Molde for å Slepe cruiseskipet «Viking Sky» til Kristiansund. Det er ventet at Slepet vil begynne tidlig onsdag morgen. Skipet har flere skader som skal utbedres på et verft i Kristiansund..

Hegnar.no - 24 Mar 19 kl. 06:58

Cruiseskip seiler mot Molde

Tre av fire motorer på cruiseskipet Viking Sky fungerer og seiler mot Molde. Ved dagslys skal det få bistand fra to fartøy som skal Slepe det til kai..

NRK - 24 Mar 19 kl. 08:49

397 evakuerte - skipet skal Slepes

Tallet på evakuerte fra cruiseskipet Viking Sky er nå 397. Et ankerhåndteringsskip har koblet seg på og skal Slepe skipet inn til Molde. Skipet kom i havsnød lørdag ettermiddag.

NRK - 08 Nov 18 kl. 08:48

Vil forsøke å Slepe fregatt

Bergemannskaper vil forsøke å Slepe fregatten KNM Helge Ingstad inn til dokk på Haakonsvern. Flere Slepebåter er på stedet. Brannvesenet melder at det ikke lenger er fare for at fregatten vil synke..

NRK - 08 Nov 18 kl. 13:13

Ikke forsøk på å Slepe fregatten

Det har ikke vært gjort noen forsøk på Slepe fregatten til dokk, slik blant annet NRK har meldt, det sier Forsvaret. Tvert i mot går bergingsarbeidet ut på å sikre fartøyet der det ligger. Skipet som har torsdag ettermiddag betydelig slagside..

P4 - 28 Apr 18 kl. 15:20

Flytende atomkraftverk på vei til Norge

Det flytende russiske atomkraftverket Akademik Lomonosov er nå på vei mot Norge. I dag det fra kai i St. Petersburg.

Aftenposten - 13 Jun 17 kl. 21:30

Fikk russisk skipsvrak i skjærgården. - Frykter det verste når de nå skal Slepe et helt atomkraftverk

16 år tok det før Sørvær i Finnmark fikk fjernet den havarerte russiske krysseren «Murmansk». Staten punget 328 millioner kroner for operasjonen..

Aftenposten - 12 Jun 17 kl. 21:11

Skal Slepe flytende russisk atomkraftverk langs norskekysten

Norske myndigheter er meget kritiske til at Russland neste år skal taue et helt atomkraftverk sjøveien fra St. Petersburg til Murmansk..

P4 - 20 Apr 17 kl. 06:25

Nye traktorproblemer for Forsvaret

Det er nye traktorproblemer for Forsvaret. De 25 traktorene som opprinnelig var kjøpt inn for å Slepe kampfly, klarte ikke oppgaven. Dermed ble det i fjor sommer skrevet kontrakt om å kjøpe en annen traktorvariant.

P4 - 22 Feb 17 kl. 20:17

Trapper ned beredskap rundt skip

Beredskapen rundt skipet som ligger på ankrene etter motorstopp utenfor Jæren, ble i kveld trappet ned. Hovedredningssentralen Sør-Norge opplyser at redningsressursene nå er i normal beredskap og kan tilkalles ved behov. Totalt 17 personer, deriblant to Slepe-spesialister og en los, er igjen på skipet etter at fem fra mannskapet i ettermiddag ble fløyet i land..

P4 - 06 Feb 17 kl. 05:23

Saksøker Forsvarsdepartementet

Forsvarsdepartementet saksøkes nå for flere millioner kroner for brudd på loven om offentlige anskaffelser. Det er selskapet Blue Aerospace som går rettens vei fordi de mener de urettmessig tapte anbudet om å levere nye traktorer til Forsvaret, skriver Klassekampen. Fra før har avisen omtalt hvordan Forsvaret mellom 2007 og 2011 kjøpte inn "ubrukelige" traktorer til å Slepe fly og helikoptre.

Hegnar.no - 01 Feb 17 kl. 06:44

Forsvaret brukte millioner på "ubrukelige" traktorer

Forsvaret har brukt titalls millioner på 25 traktorer som skulle Slepe kampfly. Problemet er at traktorene ikke tåler vekten av flyene, skriver Klassekampen..

VG - 03 Feb 17 kl. 02:05

Forsvaret brukte titalls millioner på «ubrukelige» traktorer – nå kjøper de nye

Forsvaret har brukt titalls millioner på 25 traktorer som skulle Slepe kampfly. Problemet er at traktorene ikke tåler vekten av flyene..

E24 - 01 Feb 17 kl. 05:52

Forsvaret brukte millioner på «ubrukelige» traktorer

Forsvaret har brukt titalls millioner på 25 traktorer som skulle Slepe kampfly. Problemet er at traktorene ikke tåler vekten av flyene, skriver Klassekampen..

NRK - 10 Aug 16 kl. 12:46

Passasjerer hentet i land

Passasjerene er hentet i land etter at rutebåten M/B Øya gikk på grunn utenfor Lillesand. Rutebåten står fortsatt fast. –Skjærgårdstjenesten er like ved.

NRK - 02 Aug 16 kl. 16:04

Måtte Slepe skulpturen ved Operaen

Skulpturen «She Lies» som ligger i havnebassenget utenfor Operaen i Oslo, holdt tirsdag på å drive mot land, og måtte Slepes på plass igjen, skriver NTB. Kommunikasjonsrådgiver André Strand i Oslo Havn sier dykkere vil feste den til bunnen på nytt..

NRK - 28 Mar 16 kl. 14:28

Kystvakten Sleper russisk tråler

Kystvaktskipet «KV Sortland» måtte Slepe en russisk tråler med en mannskap på 36 om bord etter at den mistet fremdriften vest for Lofoten. «KV Sortland» var på patrulje i området og fikk slept tråleren inn mot tryggere farvann..

Aftenposten - 08 Oct 15 kl. 14:06

Seilbåt sank under slep

Seilbåten som drev mot en oljeplattform onsdag sank da Kystvakten forsøkte å Slepe den til Bergen i formiddag..

NRK - 23 Sep 15 kl. 00:18

Havarikommisjon skal finne årsaken

Fem ganger på ett år har MF «Godfjord» gått på grunn. Onsdag satser rederiet Torghatten på å kunne Slepe ferga til verksted. Innbyggerne på Vevelstad håper de slipper og gå ombord i ulykkesferga mer.

P4 - 09 Aug 15 kl. 12:16

Skibladner evakueres

Hjuldamperen Skibladner blir nå evakuert etter grunnstøting. Situasjonen skal ikke være dramatisk, men passasjerer blir nå evakuert ved Nessundet i Ringsaker, ifølge TV2. Skibladner er Hedmarks viktigste turistattraksjon, og 20.

P4 - 07 Jun 15 kl. 11:31

Demonstranter blokkerer vei

Demonstranter sperrer en vei som fører til luksushotellet hvor G7-landene skal møtes i dag i Byern i Tyskland. Lederne må derfor ta helikopter for å komme seg til hotellet opplyser sikkerhetskilder. Sju av demonstrantene forlot veien frivillig, mens politiet måtte Slepe fem demonstranter vekk.

NRK - 21 Apr 15 kl. 18:55

Passasjer melder at ferga er løs

– Nå har båt fra Rødne fjordcruise klart å Slepe fergen løs, forteller Silje Sætre Agdestein som var ombord på fergen som gikk på grunn ved Tysnes sør for Bergen..

NRK - 21 Apr 15 kl. 19:24

Passasjer melder at fergen er løs

– Nå har båt fra Rødne fjordcruise klart å Slepe fergen løs, forteller Silje Sætre Agdestein som var ombord på fergen som gikk på grunn ved Tysnes sør for Bergen. Foto: Silje Sætre Agdestein..

Aftenposten - 10 Mar 15 kl. 14:34

Hval slept ut fra Hvaler

Redningsmannskaper i Østfold måtte kjempe for å Slepe en 40 tonn tung hval ut i det fri. Hvalen strandet i Hvalsundet på Hvaler tirsdag morgen..

VG - 10 Mar 15 kl. 10:29

Syk hval strandet på Hvaler er nå sluppet ut i fritt vann

Jan-Arill Nilsen tok dette bildet av hvalen som har strandet i Hvalsundet på Hvaler. Tirsdag formiddag lyktes redningsmannskapene med å Slepe den ut til havs..

NRK - 10 Mar 15 kl. 10:59

Hvalen på Hvaler skal reddes

Redningsskøyta Horn Flyer er fremme ved sundet og skipper Johan Leandersson sier til NRK at de nå ligger cirka 100 meter unna hvalen og at de skal prøve å få et tau rundt den for å Slepe den ut..

NRK - 01 Feb 15 kl. 11:38

Ferge med sju ombord gikk på grunn

Ingen personer ble skadd da en ferge med sju personer om bord gikk på grunn ved fergeleiet i Forvik i Nordland. - Vi har sendt båter for å Slepe fartøyet, slik at vi får dem trygt i land, sier Stein André Olsen i Torghatten Trafikkselskap til Avisa Nordland..

NRK - 05 Jan 15 kl. 23:00

Ferge med motorstopp Slepes

Ferga MF Trondheim fikk motorstopp i Korsfjorden sør for Bergen. Hovedredningssentralen melder at planen er å Slepe MF Trondheim til Austevoll..

Aftenposten - 27 Dec 14 kl. 08:52

Frykter eksploderende hval

Mannskapet om bord i redningsskøyten «Kristian Gerhard Jebsen» skal Slepe det gassfylte hvalkadaveret ut på åpent hav i løpet av dagen..

VG - 25 Nov 14 kl. 19:46

Sandra (14) ble forsøkt dratt ut i bassenget av gymlæreren: – Jeg prøvde å si stopp

Sandra Garcia (14) forteller at hun ble redd da gymlæreren hennes forsøkte å Slepe henne ut i bassenget. Nå er læreren siktet for vold..

VG - 01 Nov 14 kl. 09:10

-«Marco Polo» lar seg ikke rikke

Redningsskøyter forsøker å Slepe løs et cruiseskip som gikk på grunn i Lofoten..

VG - 01 Nov 14 kl. 09:10

Dykkere undersøker skroget på «Marco Polo»

Redningsskøyter forsøker å Slepe løs et cruiseskip som gikk på grunn i Lofoten..

VG - 01 Nov 14 kl. 09:10

Skip fra Bahamas på grunn i Lofoten

En redningsskøyte forsøker å Slepe løs en cruisebåt som gikk på grunn i Lofoten..

VG - 01 Nov 14 kl. 09:10

Sykehusene i økt beredskap etter at cruiseskip gikk på grunn i Lofoten

Redningsskøyter har forsøkt å Slepe løs et cruiseskip som gikk på grunn i Lofoten, uten hell. Et kystvaktskip er på vei for å bistå..

Aftenposten - 17 Jan 14 kl. 05:23

Brennende båt blir liggende til kai

Brannvesenet vil likevel ikke Slepe den brennende båten Karm Viking fra kaia på Stadlandet i Selje, der den ligger fortøyd..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt