Slås

Onsdag, 21 April, 12:52

Nyheter om Slås

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 10 april 21 kl. 11:42

Antistoffer årsak til bivirkninger

Ekstreme nivåer av antistoffer er årsaken til de alvorlige bivirkningene noen får av AstraZeneca-vaksinen. Det Slås fast i en ny norsk studie. Forskerne vet fortsatt ikke hva i vaksinen som utløser tilstanden..

VG - 05 mars 21 kl. 08:03

Ny nedstenging må til om mutert virus skal Slås ned!

La oss sammen slå ned den tredje bølgen nå, før det er for sent..

E24 - 12 feb. 21 kl. 12:18

Eksportkreditt Norge og GIEK Slås sammen

Regjeringen ønsker å slå sammen Eksportkreditt Norge og Garantiinstituttet for eksportkreditt (GIEK) fra sommeren av. Målet er økt effektivitet..

NRK - 22 feb. 21 kl. 05:18

Barnevernet i Alna får kritikk

Barnevernstjenesten i bydelen Alna i Oslo får kritikk av Oslo tingrett for å ha holdt to barn atskilt fra foreldrene i flere år. I en dom Slås det fast at de er holdt fra hverandre uten at det har vært grunnlag for det, skriver Dagbladet..

VG - 27 jan. 21 kl. 17:25

Slik skal Spania Slås: – Statistikken driter jeg langt i

Sander Sagosen & co. står foran den ultimate oppgaven. Det første stjernen gjør er å kaste Norges elendige Spania-statistikk rett i søppelbøtten.

NRK - 31 jan. 21 kl. 10:06

1,5 millioner nye pensjonskontoer

Mandag får alle med innskuddspensjon en egen pensjonskonto. Pensjonskonto gjelder dem som jobber i en privat bedrift som har innskuddspensjon. Hvis du ikke reagerer innen 1.

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 17:26

Slik skal Spania Slås: – Statistikken driter jeg langt i

Sander Sagosen & co. står foran den ultimate oppgaven. Det første stjernen gjør er å kaste Norges elendige….

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 14:20

Høie: Kan komme strengere tiltak hvis mutasjonen ikke Slås ned

Kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie kommer med siste koronanytt klokken 14.30..

Aftenposten - 26 jan. 21 kl. 14:20

Høie: Det kan komme strengere tiltak hvis mutasjonen ikke Slås ned

De inngripende tiltakene i Oslo-regionen vil ikke vedvare hvis smitten fortsetter å gå ned, sa Bent Høie på tirsdagens….

NRK - 18 jan. 21 kl. 12:39

Kanskje restriksjoner over sommeren

Vi må være forberedt på svært langvarige restriksjoner hvis koronasmitten ikke Slås kraftig tilbake. Det sa statsminister Erna Solberg (H) da hun redegjorde for Stortinget om håndteringen av koronasituasjonen i dag..

Aftenposten - 31 des. 20 kl. 08:08

Lewis Hamilton Slås til ridder

Lewis Hamilton blir Sir Lewis Hamilton. Den historiske Formel 1-føreren står på Dronning Elisabeths nyttårs-hedersliste..

VG - 31 des. 20 kl. 08:08

Lewis Hamilton Slås til ridder

Lewis Hamilton blir Sir Lewis Hamilton. Den historiske Formel 1-føreren står på Dronning Elisabeths nyttårs-hedersliste..

Aftenposten - 10 nov. 20 kl. 08:14

Derfor rammer nye tiltak bransjer som ligger lavt på smitte-listene

Helsetopp Espen Rostrup Nakstad kommer med et tydelig budskap: Før Oslo kan åpnes opp, bør smitten Slås ned til nivået den var på i sommer. Siste døgn ble det registrert rekordmange koronasmittede i Oslo..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 19:33

«Hvor lenge orker sjefene Solskjærs jojo-fotball?»

OM FOTBALL: Én ting kan Slås fast om Ole Gunnar Solskjærs tid i Manchester United: Den har vært stabilt ustabil..

NRK - 01 nov. 20 kl. 19:44

Frykter folk er uærlige om smitte

Bystyrepolitiker Afshan Rafiq (H) vil ha drastiske tiltak for å hindre spredning av koronavirus i Oslo. Hun vil stenge for bryllup og private fester i hovedstaden. Der folk ikke overholder smitteverntiltakene, må det Slås hardt ned på, mener hun..

Aftenposten - 31 okt. 20 kl. 18:56

Tsjetsjenias dødelige jakt på homofile: – Vi er alle vitner.

De får nappet ut neglene, skåret av håret. De voldtas og Slås med batonger. Dokumentar avdekker overgrep mot homofile i Tsjetsjenia..

P4 - 12 okt. 20 kl. 22:20

- Ingen bevis for at korona ble holdt skjult

Det er ingen bevis for at myndighetene i Ischgl i Østerrike forsøkte å skjule at det var koronasmitte i skibygda i mars. Det slår en ny rapport fast. Men myndighetene blir kritisert for å vente for lenge med å iverksette tiltak og det Slås fast at det ble gjort alvorlige feilberegninger, melder NRK.

P4 - 16 okt. 20 kl. 08:15

Nakstad om Remdisivir

-Det er ikke overraskende at koronamedisinen ikke fungerer så godt som man håpet på. Det sier Espen Nakstad i Helsedirektoratet. I en fersk undersøkelse fra Verdens Helseorganisasjon Slås det fast at Remdesivir ikke fungerer mot dødelighet.

P4 - 19 sep. 20 kl. 07:11

Vil slå sammen frikortordning

To frikortendringer kan bli til én - og det kan gi økte helseutgifter, advarer flere organisasjoner. I dag finnes det to fordninger med frikort, men helseminister Bent Høie vil at de skal Slås sammen fra neste år, skriver Aftenposten..

NRK - 18 aug. 20 kl. 16:04

- Kan ikke stanse oljefond-sjef

Finansdepartementet kan ikke instruere Norges Bank om ansettelsen av ny sjef for Oljefondet, ifølge en ekstern gransking som departementet har bestilt. Hovedstyret i banken har eksklusiv myndighet til å ansette daglig leder i fondet, Slås det fast..

NRK - 17 juli 20 kl. 16:16

100-åring Slås til ridder

Den 100 år gamle krigsveteranen, Tom Moore, som gikk runder rundt huset sitt for å samle inn penger til kampen mot koronaviruset, er slått til ridder av dronning Elizabeth i England, melder Reuters..

VG - 26 juli 20 kl. 07:59

Tror Bodø/Glimt kan hevde seg i Europa: – Det handler om selvtillit

BODØ (VG) Kjetil Knutsen har latt seg inspirere av det Nils Arne Eggen & Co. klarte i Europa. Nå mener han at tiden er inne for Bodø/Glimt.

VG - 17 juli 20 kl. 19:41

Reuma-Sol i Spania Slås konkurs

Grunnet coronaviruset er feriedestinasjonen tilrettelagt for revmatikere under konkursbehandling..

E24 - 14 juli 20 kl. 15:55

Hotellkonsernet Maribel Slås konkurs

Det norske hotellkonsernet Maribel har fulle hoteller, men melder tirsdag oppbud, ifølge Dagens Næringsliv. Kreditorene står igjen med krav på over en milliard..

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 15:55

Hotellkonsernet Maribel Slås konkurs

Det norske hotellkonsernet Maribel har fulle hoteller, men melder tirsdag oppbud, ifølge Dagens Næringsliv. Kreditorene står igjen med krav på over en milliard..

P4 - 10 juli 20 kl. 06:45

Ikke uvanlig med feilmedisinering

Hver dag blir rundt fem personer feilmedisinert ved norske sykehus. Det viser en rapport fra Unviersitetet i Oslo, som undersøkte dette i 2016 og 2017. I løpet av de to årene ble det rapportert inn nesten 3.

Aftenposten - 25 juni 20 kl. 19:20

Her er laget i kampen RBK og Horneland må vinne

Det har blåst rundt RBK-trener Eirik Horneland etter ett fattig poeng på de to første seriekampene. Bodø/Glimt må Slås for at han skal få arbeidsro..

P4 - 24 mai 20 kl. 09:11

- Må slå ned på alternativ kreftbehandling

- Det er på høy tid at det Slås ned på alternative behandlere som mener de kan kurere kreft. Det sier advokat Anne Kjersti Befring til VG. Sammen med Kreftforeningen krever hun at det oftere må føres tilsyn med denne bransjen, da de mener at loven som forbyr alternative behandlere å behandle kreftsyke ikke håndheves.

NRK - 18 juni 20 kl. 08:16

Tror Norge kan unngå ny smittebølge

Folkehelseinstituttet (FHI) mener Norge trolig vil oppleve flere mindre smittetopper fremover, men at en større smittebølge kan unngås. Fagdirektør Frode Forland ved FHI ser for seg et bølgeterreng framover der flere mindre utbrudd må Slås ned..

NRK - 18 juni 20 kl. 06:28

Konkurssak mot rallykjendis

Heggen og Frøland tingrett skal i dag nok en gang skal ta stilling til om rallykjendis Henning Solberg skal Slås konkurs. Det er hans tidligere forretningspartner Ramiz Safdar som begjærer ham konkurs med et krav på drøyt 2,6 millioner kroner..

P4 - 02 juni 20 kl. 23:04

Minoriteter mer koronautsatt

Personer som tilhører etniske minoriteter har betydelig høyere risiko for å dø av koronaviruset. Det Slås fast i en ny rapport fra britiske helsemyndigheter. Ifølge rapporten har personer med bakgrunn fra Bangladesh dobbelt så høy risiko for å dø, også også personer med bakgrunn fra Kina og India er mer utsatt enn majoritetsbefolkningen.

P4 - 26 mai 20 kl. 10:26

Regjeringen enige om Moria-barn

Det har vært splid innad i regjeringen om de såkalte Moria-barna. Nå har regjeringspartiene blitt enige om at de vil hente asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas, men det forutsetter at 8–10 andre europeiske land gjør det samme. Justis- og beredskapsminister Monica Mæland sier til NTB at regjeringen hele tiden har ønsket en bred europeisk løsning, og at det nå Slås fast hva som menes med det.

VG - 24 mai 20 kl. 23:15

Forbrukertilsynet om alternative kreftnettverk: – Faller ofte utenfor loven

I grupper på sosiale medier spres det falsk informasjon om hva som kan kurere kreft. Det kan ofte ikke Slås ned på, og faller utenfor loven, mener Forbrukertilsynet..

P4 - 05 april 20 kl. 11:05

- Må slå hardt ned på Nav-misbruk

LO-leder Hans Christian Gabrielsen sier det må Slås hardt ned på dem som misbruker de nye permitteringsreglene. Nav Kontroll har den siste tiden har fått titall tips hver dag om folk og bedrifter som utnytter ordningene. Garbrielsen ber myndighetene sørge for at Nav har ressurser nok til å ettergå sakene, og sier til E24 at det må få konsekvenser for dem som prøver å unytte systemet..

E24 - 07 april 20 kl. 17:35

Håper tiltakene kan Slås ned uten for høy kostnad

Det er større grunn enn tidligere til å vurdere å lempe på coronatiltakene, sier en ekspertgruppe som har vurdert kostnadene for samfunnet..

VG - 03 april 20 kl. 20:09

Her feilet Sverige: Smitten sprer seg på eldrehjemmene

STOCKHOLM (VG) I Sverige Slås det alarm om smitten og dødsfallene på eldrehjemmene. Det finnes bekreftet eller mistenkt smitte i hver tredje aldersbolig i landet..

Aftenposten - 03 april 20 kl. 09:07

Norsk Rikstoto Slås ikke sammen med Norsk Tipping: Fortsetter som eget selskap

Regjeringen har landet på å videreføre dagens modell for organisering av hestespill når Norsk Rikstotos konsesjon utløper i 2021..

P4 - 24 mars 20 kl. 16:01

Koronatiltakene videreføres

De strenge tiltakene som er satt inn for å stoppe spredningen av koronaviruset i Norge fortsetter til 2. påskedag - altså 13. april.

Aftenposten - 24 mars 20 kl. 15:51

Erna Solberg legger frem de nye koronatiltakene – hytteforbudet forlenges til over påske

– Regjeringens mål er fortsatt at viruset skal Slås ned over tid. Vi har derfor konkludert med at tiltakene må videreføres til over påske, sier Erna Solberg..

P4 - 06 feb. 20 kl. 15:38

Menneskelig svikt forårsaket helikopterstyrt

Menneskelig svikt og dårlig dømmekraft var årsaken til helikopterstyrten på Svalbard i 2017. Det slår Havarikommisjonen fast i en ny granskningsrapport. Til tross for at det var dårlig sikt, fortsatte pilotene en innflyging med det resultat at de mistet visuelle referanser, Slås det fast.

P4 - 12 feb. 20 kl. 10:45

52 grunnstøtinger i fjor

I 2019 var det 52 grunnstøtinger langs norskekysten. Det er fire færre enn året før, opplyser Kystverket i sin årsrapport. De har de siste årene økt innsatsen innen forebyggende tiltak.

P4 - 08 feb. 20 kl. 11:18

Tar grep mot utenlandske vogntog

Regjeringen tar nå grep mot utenlandske vogntog med dårlige dekk og grove fartsoverterdelser. Nå foreslår de at utlendinger med midlertidig oppholdstillatelse som straffes på alvorlige overtredelser av vegtrafikkloven skal kunne utvises. Alvorlige trafikklovbrudd utsetter passasjerer og andre i trafikken for betydelig risiko, og det må Slås hardt ned på sier justis- og beredskapsminister Monica Mæland..

VG - 05 feb. 20 kl. 19:24

Sjarmoffensiv i fergeopprørets rike

MOLDE og AUKRA (VG) Nå skal distriktene bli både sett og hørt. Først ut på regjeringens liste over opprør som skal Slås ned, er fergeopprøret..

Aftenposten - 18 jan. 20 kl. 22:07

Haalands drømmedebut Slås stort opp i utenlandske medier. I Tyskland kalles han for et naturfenomen.

Og klubben spøker med at 19-åringen allerede har fått seg en kjæreste i Dortmund..

Aftenposten - 31 des. 19 kl. 19:30

Her har Klæbo knust russerne i junior-VM. Nå vet han ikke hvordan de skal Slås.

En rådvill Johannes Høsflot Klæbo tror han må be russerne om råd for å knekke distansekoden i skøyting..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt