Skyting

Saturday, 30 May, 08:28

Nyheter om Skyting

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 May 20 kl. 14:29

Melding om Skyting i USA

Den amerikanske marinen melder på Facebook om at det går føre seg ei Skyting ved ein militærflyplass i Texas. Flyplassen, Naval Air Station Corpus Christi, er som fylgje av situasjonen stengd..

P4 - 21 May 20 kl. 22:21

Tror Skyting i Texas var terror

Skyteepisoden på mot en militær flyplass i Texas i USA i dag kan være terrormotivert. Det tror FBI. En mann ble såret da en person begynte å skyte på flyplassen.

P4 - 21 May 20 kl. 15:20

Skyting på militærflyplass i Texas

En person begynte å skyte på en militærflyplass i Texas i USA i dag. Den amerikanske marinen melder at skytteren har blitt uskadeliggjort. En sikkerhetsansatt ved marinebasen ble skadet i hendelsen.

NRK - 07 May 20 kl. 11:24

Skyting på legekontor i Köln

Tysk politi opplyser at det har vore ein skyteepisode på eit legekontor i byen Köln. To personar er skada, og ein mistenkt har rømt frå staden, skriv Kölner Stadt-Anzeiger..

P4 - 06 May 20 kl. 11:47

Mann etterlyst etter Skyting er pågrepet

En mann som har vært etterlyst internasjonalt etter at en person ble skutt i Trondheim i desember i fjor har nå blitt pågrepet i Spania. Det opplyser politiet. Prosessen med å få mannen utlevert til Norge har begynt, men politiet tror det vil ta tid.

NRK - 03 May 20 kl. 05:09

Skyting på grensen til Nord-Korea

Det sørkoreanske nyhetsbyrået Yonhap melder at det er blitt avfyrt skudd fra Nord-Korea mot grensevakter i Sør-Korea. Ifølge Sør-Koreas forsvar det avfyrt flere skudd fra nord, som ble besvart med to skudd fra sør. Ingen er skadd ifølge Reuters..

P4 - 03 May 20 kl. 06:58

Skyting på grensen til Nord-Korea

Det skal ha blitt avfyrt flere skudd fra Nord-Korea mot en sørkoreansk grensepost. Det melder et lokalt nyhetsbyrå. I følge Sør-Koreas forsvar ble Skytingen besvart med to skudd.

Aftenposten - 30 Apr 20 kl. 16:08

Politiet har siktet 17-åring for drapsforsøk etter Skyting i påsken

Politiet har pågrepet og siktet en 17 år gammel gutt for drapsforsøk etter to skyteepisoder mot bilister i Oslo i påsken..

NRK - 14 Apr 20 kl. 14:29

To døydde etter Skyting i Sverige

To personar som vart hardt skadde etter ei Skyting i eit hus i Stockholm, døydde av skadane, melder Aftonbladet. Politiet fekk melding om hendinga i 14-tida tysdag. Ambulanse er også på staden.

Dagbladet - 19 Apr 20 kl. 22:49

Over ti personer drept i Skyting i Canada

Politikvinne blant ofrene..

NRK - 20 Apr 20 kl. 03:23

17 døde etter Skyting i Canada

Den canadiske rikskringkasterien CBC melder at tallet på døde etter masseSkytingen i Nova Scotia i Canada er oppjustert til 17, inkludert gjerningsmannen. Minst 16 personer ble drept, inkludert en politikvinne..

VG - 19 Apr 20 kl. 23:21

Minst 16 personer drept i skytedrama i Canada

Rundt 12 timer etter at politiet først fikk melding om Skyting i det lille lokalsamfunnet Portapique, ble jakten på gjerningsmannen avsluttet. Da var minst 16 personer drept..

VG - 19 Apr 20 kl. 23:21

Minst ti personer drept etter Skyting i Canada

Minst ti personer er drept etter et skytedrama som pågikk i tolv timer, melder canadisk politi. En av de drepte er en politibetjent..

VG - 19 Apr 20 kl. 23:21

Minst 13 personer drept etter Skyting

Minst 13 personer er drept etter et skytedrama som pågikk i tolv timer, sier politiet. Den 51 år gamle mistenkte gjerningsmannen er bekreftet død..

P4 - 19 Apr 20 kl. 23:04

Politikvinne drept etter Skyting

En canadisk politikvinne ble drept under et flere timer langt skytedrama i Nova Scotia i Canada i dag. I tillegg skal en annen politibetjent ha blitt såret. Canadiske medier meldte tidligere i dag at gjerningsmannen også var død, men politiet opplyser at mannen er arrestert og i deres varetekt.

P4 - 20 Apr 20 kl. 20:06

19 døde etter Skyting i Canada

Ytterligere to personer er bekreftet død etter Skytingen i Nova Scotia i Canada i går - dermed er tallet på døde oppe i 19. Gjerningsmannen skal ha skutt og drept personer mens han reiste rundt fem mil langs en vei. Først etter 12 timer var politiaksjonen avsluttet og gjerningsmannen død.

P4 - 20 Apr 20 kl. 18:07

18 døde etter Skyting i Canada

Ytterligere en person er bekreftet død etter Skytingen i Nova Scotia i Canada i går - dermed er tallet på døde opp i 18. Det opplyser statsminister Justin Trudeau. Gjerningsmannen skal ha skutt og drept personer mens han, i politiuniform, reiste rundt fem mil langs en vei.

VG - 19 Apr 20 kl. 23:21

CBC: Minst 13 personer drept etter Skyting

Minst 13 personer er drept etter et skytedrama som pågikk i tolv timer, sier politiet til kanadiske medier. De advarer om at det antakelig finnes flere ofre..

P4 - 20 Apr 20 kl. 05:06

17 drept i Skyting i Canada

17 personer er drept etter en skyteepisode i Canada. Ifølge canadiske medier skal gjerningsmannen - som en periode var iført politiuniform - ha reist en strekning på rundt 50 kilometer, og utført flere drap på veien. Noe motiv er ikke kjent.

P4 - 20 Apr 20 kl. 05:06

Minst 17 drept i Skyting i Canada

17 personer er drept etter en skyteepisode i Canada. Ifølge canadiske medier skal gjerningsmannen - som en periode var iført politiuniform - ha reist en strekning på rundt 50 kilometer, og utført flere drap på veien. Noe motiv er ikke kjent.

VG - 19 Apr 20 kl. 16:44

Minst en politibetjent drept etter Skyting i Canada

En person ble i flere timer blitt jaktet av politiet i Nova Scotia i Canada etter en aktiv skytehendelse. Politiet bekrefter at mannen er død, sammen med en politibetjent..

VG - 19 Apr 20 kl. 23:21

Mer enn ti personer drept etter Skyting i Canada

En person ble i flere timer blitt jaktet av politiet i Nova Scotia i Canada etter en aktiv skytehendelse. Politiet bekrefter at minst ti personer er drept, inkludert en politibetjent..

VG - 19 Apr 20 kl. 23:21

Over ti personer drept etter Skyting i Canada

En person ble i flere timer jaktet av politiet i Nova Scotia i Canada etter en aktiv skytehendelse. Politiet bekrefter at minst ti personer er drept, inkludert en politibetjent..

VG - 19 Apr 20 kl. 16:44

Minst en politibetjent drept etter Skyting i Canada - minst ti personer drept

En person ble i flere timer blitt jaktet av politiet i Nova Scotia i Canada etter en aktiv skytehendelse. Politiet bekrefter at en politibetjent ble drept under jakten..

P4 - 19 Apr 20 kl. 23:29

Minst ti drept etter Skyting i Canada

Politiet bekrefter nå minst ti personer ble drept da en 51 år gammel mann begynte å skyte mot folk i Nova Scotia, øst i Canada i dag. Gjerningsmannen skal ha hatt på seg en politiuniform under angrepet og avfyrt skudd i mot tilfeldige i en politibil. Mannen skal så ha byttet til en annen bil, og ble til slutt stanset og pågrepet på en bensinstasjon etter en politijakt som skal ha pågått i flere timer.

Dagbladet - 14 Apr 20 kl. 18:24

Brutal slåsskamp utløste vill Skyting ved skole

En slåsskamp skal ha vært opptakten til flere skyteepisoder i de tett bebygde områdene på Mortensrud og Bjørndal natt til langfredag..

P4 - 14 Apr 20 kl. 14:30

To døde etter Skyting i Sverige

To personer er døde etter en skyteepisode i et hus i Stockholm i Sverige. Det bekrefter politiet til Aftonbladet. Hendelsen utgjør ingen fare for andre enn de innvolverte.

P4 - 16 Apr 20 kl. 16:45

Mann siktet etter Skyting

Ytterligere en mann er pågrepet i Oslo og siktet etter skyteepisoden i Skien i går. Dermed er fire menn pågrepet i saken og siktet for grove trusler med skytevåpen, opplyser politiet. En mann har forklart at han ble oppsøkt av seks menn hjemme, som forsøkte å drepe ham.

P4 - 16 Apr 20 kl. 05:33

Tre menn siktet etter Skyting i Skien

Tre menn i 20-årene er siktet etter Skytingen i Skien i går. De tre ble pågrepet i en væpnet politiaksjon i Grimstad. Det skal også ha vært to politiaksjoner i Skien, men Sørøst politidistrikt sier til NTB at de foreløpig ikke ønsker å gi detaljer om etterforskningen.

P4 - 09 Apr 20 kl. 08:45

Mann pågrepet etter Skyting

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet i Larvik i natt. Den siktede mannen ble pågrepet i en væpnet politiaksjon, melder Sør-Øst politidistrikt. Mannen som ble skutt er til behandling på sykehus, men er ikke livstruende skadd..

NRK - 07 Apr 20 kl. 10:14

Truet med Skyting på BI - tiltalt

En mann i 20-årene er tiltalt for truslene mot Handelshøyskolen BI i Oslo i september i fjor, melder NTB. Ifølge tiltalen kom mannen kort tid før 5. september med trusler på Snapchat om å skyte medstudenter ved Handelshøyskolen BI..

Aftenposten - 06 Apr 20 kl. 15:57

To politimenn mistenkt for grov kroppsskade etter Skyting på Dale

To polititjenestepersoner etterforskes av Spesialenheten etter en skyteepisode i Dale fredag. En mann i 50-årene er siktet for drapsforsøk..

Aftenposten - 02 Apr 20 kl. 09:54

Skyting mellom to biler i Oslo

Politiet i Oslo rykket torsdag ut etter at det ble meldt om skudd i Observatorie terrasse i Frogner bydel..

NRK - 18 Mar 20 kl. 03:43

Mann skutt i Sverige

En mann døde etter Skyting i Stockholm, skriver SVT. Politiet fikk melding om bråk rundt klokken 21 tirsdag kveld. Da politiet kom frem lå en person skadet på bakken, som ble ført til sykehuset der han senere døde..

VG - 14 Mar 20 kl. 16:18

Eckhoff skjøt seg bort - Wierer vant verdenscupen

Tiril Eckhoff (29) hadde alle tiders mulighet til å vinne verdenscupen sammenlagt, men skjøt seg bort på siste Skyting..

P4 - 14 Mar 20 kl. 16:15

Eckhoff skjøt seg bort

Det ble en dårlig dag for de norske skiskytterne på jaktstarten i Kontiolahti nå i ettermiddag. Tiril Eckohoff ble best av de norske på 10. plass, mens Ingrid Landmark Tandrevold ble nummer 12.

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 22:54

Syv døde etter Skyting på bryggeri i USA

Syv personer skal være døde etter Skyting på bryggeriet Molson Coors anlegg i Milwaukee i Wisconsin i USA..

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 22:54

Åtte døde etter Skyting på bryggeri i USA

Åtte personer skal være døde etter Skyting på bryggeriet Molson Coors anlegg i Milwaukee i Wisconsin i USA..

Aftenposten - 26 Feb 20 kl. 22:54

Seks døde etter Skyting på bryggeri i USA

Minst seks personer er døde etter Skyting på bryggeriet Molson Coors anlegg i Milwaukee i Wisconsin i USA..

VG - 08 Mar 20 kl. 14:24

Thingnes Bø vant og overtok sammenlagtledelsen fra Fourcade

Etter lurvete Skyting og det NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith kalte en «historisk sjokkåpning», overtok Johannes Thingnes Bø (26) i praksis sammenlagtledelsen i verdenscupen..

NRK - 06 Mar 20 kl. 08:56

Skyting i Kabul i Afghanistan

Det har vært skuddutveksling i nærheten av et politisk møte vest i Kabul i Afghanistan, melder nyhetsbyrået Reuters. Angrepet er det første som har rammet hovedstaden siden USA undertegnet tilbaketrekkingsavtalen med Taliban..

VG - 08 Mar 20 kl. 14:24

Thingnes Bø overtok sammenlagtledelsen fra Fourcade etter smørebom

Etter lurvete Skyting og det NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith kalte en «historisk sjokkåpning» på fellesstarten i Nove Mesto, overtok Johannes Thingnes Bø (26) i praksis sammenlagtledelsen i verdenscupen..

VG - 08 Mar 20 kl. 14:24

Thingnes Bø overtok sammenlagtledelsen fra Fourcade etter fransk smørebom

Etter lurvete Skyting og det NRK-kommentator Andreas Stabrun Smith kalte en «historisk sjokkåpning» på fellesstarten i Nove Mesto, overtok Johannes Thingnes Bø (26) i praksis sammenlagtledelsen i verdenscupen..

VG - 03 Mar 20 kl. 14:09

Video skal vise at gresk kystvakt skyter mot gummibåt med migranter

Tyrkia har publisert en video som angivelig viser Skyting mot båtflyktninger på vei mot Hellas. Grekerne avviser at de har løsnet skudd – og har svart med en annen oppsiktsvekkende video..

VG - 19 Feb 20 kl. 15:39

Thingnes Bø misset gullsjansen på siste Skyting

ANTERSELVA/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø skjøt om gullmedaljen på siste Skyting, men bommet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt