Sky News

Saturday, 25 June, 00:11

Nyheter om Sky News

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 20 jun 22 kl. 11:40

Heathrow ber flyselskaper kansellere flyvninger

Flyplassen i London ber flyselskapene om å kansellere 10 prosent av flyvningene sine mandag. Det er på grunn av at flyplassen står ovenfor etterslep med bagasjelevering, det melder Sky News. Flere hundre passasjerer måtte vente i over tre timer på bagasjen sin i løpet av helgen, ifølge avisa.

NRK - 15 mar 22 kl. 16:15

Fox News-kameramann og ukrainsk journalist drepen i Ukraina

Ein kameramann frå den amerikanske nyheitskanalen Fox News er drepen i Ukraina, melder nyheitsbyråa Reuters og AFP. – Eg har ein vanskeleg nyheit å dele med dykk. Fox News sin kameramann, Pierre Zakrzewski vart drepen i Ukraina, seier Fox News anker, Bill Hemmer på nyheitskanalen.

NRK - 30 maj 22 kl. 10:19

115 ukrainske gruvearbeidere er innesperret

På grunn av et strømbrudd i Ukrainas østlige Donetsk-region, er 115 gruvearbeidere innesperret under jorden, melder Sky News. Omtrent 112 er innesperret ved Tsentralnaya-gruven, mens tre er innesperret ved Toretskaya-gruven. Guvernør av Donetsk, Pavlo Kyrylenko sier ifølge Sky News at arbeidet er i gang for å redde gruvearbeiderne..

NRK - 25 maj 22 kl. 10:27

Sky News: Boris Johnson har mottatt partygate-rapporten

Britenes statsminister Boris Johnson har mottatt rapporten om festene i Downing Street under koronapandemien, etter det Sky News forstår. Ansvarlig for rapporten, toppbyråkrat Sue Gray, leverte en foreløpig rapport i januar, men utsatte den endelige rapporten i påvente av at politiet skulle etterforske saken ferdig. Det er ventet at Gray retter kraftig kritikk mot både Johnson og kulturen i Downing Street i rapporten..

NRK - 08 jun 22 kl. 00:25

40.000 i jernbanestreik i Storbritannia

For lav lønn, manglende sikkerhet og mange oppsigelser – det er tre årsaker til at den britiske jernbaneunionen planlegger en storstreik 21., 23. og 25.

NRK - 09 maj 22 kl. 16:15

Sky News: Labour-leder vil tilby å trekke seg

Den britiske opposisjonslederen Keir Starmer vil tilby å trekke seg dersom han blir funnet skyldig av politiet for å ha brutt covid-reglene på en samling i fjor. Det skriver Sky News. Labour-lederen har fått kritikk etter at et bilde ble publisert av at han står med en øl i hånda med kolleger i april 2021 under en valgkamptur..

NRK - 09 maj 22 kl. 10:48

Ukraina: Rakettangrep mot Odesa

Det ukrainske militæret melder om russisk missilangrep mot Odesa-området mandag, samme dag som Russland markerer seiersdagen. Det skal være snakk om fire presisjonsmissiler av typen Onyx, og de skal ha blitt avfyrt fra den russisk-annekterte Krim-halvøya, melder Sky News. Det er foreløpig ikke kommet flere detaljer om angrepet.

NRK - 04 mar 22 kl. 23:43

Sky News-journalister ble beskutt i Ukraina

Det som angivelig er russiske styrker, åpnet ild mot en bil med pressefolk fra Sky News noen mil utenfor Kyiv mandag, skriver kanalen. To personer ble truffet. Blant dem i bilen var korrespondent Stuart Ramsay og fotograf Richie Mockler, som begge ble truffet av kulene.

NRK - 06 jun 22 kl. 07:59

Kan komme mistillitsforslag mot Boris Johnson i dag

Det er ventet at det vil bli annonsert et mistillitsforslag mot britenes statsminister Boris Johnson mandag morgen, det melder ITV News. Det er snakk om Johnson fremtid som partileder i det konservative partiet. Lederen av 1922- komiteen Sir Graham Brady er ventet å komme med en snarlig uttalelse.

NRK - 28 maj 22 kl. 21:23

Meldinger om at politiet bruker tåregass i Paris

Ifølge medier har politiet brukt tåregass på grunn av kaos utenfor stadion der Champions League-finalen skal avholdes. Kampen er foreløpig utsatt en halvtime. Sky News skriver at det er problemer med å få Liverpool-fansen inn på stadion.

NRK - Igår: 16:57

Arbeidere på Heathrow i London vil streike i sommer

Arbeidere i British Airways ved flyplassen Heathrow i London varsler streik i skoleferien. Det kunngjorde fagforeningene GMP og Unite torsdag etter at 95 prosent av arbeiderne hadde stemt for streik, skriver Sky News. Det betyr at mer enn 700 BA-ansatte knyttet til innsjekk og bakkehåndtering kan gå ut i streik midt i den travle sommersesongen.

NRK - 20 jun 22 kl. 11:40

Heathrow ber flyselskaper kansellere fyvninger

Flyplassen i London ber flyselskapene om å kansellere 10 prosent av flyvningene sine mandag. Det er på grunn av at flyplassen står ovenfor etterslep med bagasjelevering, det melder Sky News. Flere hundre passasjerer måtte vente i over tre timer på bagasjen sin i løpet av helgen, ifølge avisa.

NRK - 17 jun 22 kl. 08:56

Britisk forsvarssjef meiner Russland har tapt

Storbritannias forsvarssjef Tony Radakin meiner Russland har tapt den strategiske kampen i Ukraina. – Dette er ei forferdeleg tabbe av Russland. Strategisk har landet tapt allereie, seier han ifølge Sky News.

NRK - 15 jun 22 kl. 17:07

Russiske medier: «Putin skal holde en svært viktig tale»

Russlands president Vladimir Putin skal fredag holde en svært viktig og meget interessant tale, melder russiske medier, uten å oppgi noe om innholdet. Talen skal holdes på St. Petersburgs internasjonale økonomiske forum, melder Sky News, som siterer russiske medier..

NRK - 15 jun 22 kl. 15:25

Mange migranter over Den engelske kanal

Minst 444 migranter krysset over Den engelske kanal fra Frankrike til Storbritannia tirsdag denne uka. Det er det høyeste antallet på to måneder. Samtidig som den britiske regjeringen prøver å stoppe migrasjonen over Den engelske kanal ved å sende asylsøkerne til Rwanda, øker trafikken over kanalen.

NRK - 14 jun 22 kl. 17:00

Russland utestenger flere journalister

I en uttalelse tirsdag skriver utenriksdepartementet i Moskva at journalister fra blant andre BBC, Sky News og The Guardian utestenges fra landet. Også flere representanter for forsvarsindustrien nektes å entre Russland. Det melder Reuters.

NRK - 07 jun 22 kl. 03:57

Kolera-alarm i Mariupol

Det har kommet meldinger om et mulig kolerautbrudd i Mariupol og situasjonen i byen er verre enn noen gang, sier en talsmann for byens ordfører til Sky News. Talsmann Vitallj Falkovskij sier at meldingene om et mulig kolerautbrudd ikke er «100 prosent bekreftet». Han sier at en årsak til at det kan ha brutt ut kolera er det store antallet lik som ligger i gatene.

NRK - 07 jun 22 kl. 01:17

Boris Johnsen: Ikke planer om nyvalg

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at han ikke vil skrive ut nyvalg med det første. – Jeg har ingen interesse av å holde nyvalg, sier han ifølge Sky News etter at han mandag kveld sikret seg støtte fra 59 prosent av sine partifeller i parlamentet..

NRK - 31 maj 22 kl. 07:30

Hviterussland vil holde militærøvelse ved grensa til Ukraina

Hviterussland varsler en militærøvelse ved grensa til Ukraina i juni og juli, ifølge det statlige nyhetsbyrået BelTA. Øvelsen vil finne sted i Gomel-regionen sør i landet, som enkelte steder grenser til Tsjernobyl-området i Ukraina, ifølge Sky News. Hviterussland understreket i mars at landets styrker ikke deltar i krigen i Ukraina, men Russland fikk sende store styrker over grensa derfra da de invaderte 24.

NRK - 27 maj 22 kl. 08:00

FN: Nesten 4.000 drap på sivile i Ukraina

FN har fått bekreftet 3.998 sivile dødsfall i Ukraina siden krigen startet, det skriver Sky News. I tillegg er det registrert og bekreftet minst 4.

NRK - 26 apr 22 kl. 19:37

Russisk gasseksport til Polen skal ha stanset

Det skal være stans i de russiske gassleveransene til Polen, melder polske medier. Detaljene er ennå uklare. Nettstedet Onet.

NRK - 25 maj 22 kl. 11:23

Johnson vil kommentere partygate-rapporten

Britenes statsminister Boris Johnson har mottatt rapporten om festene i Downing Street under koronapandemien, etter det Sky News forstår. Ansvarlig for rapporten, toppbyråkrat Sue Gray, leverte en foreløpig rapport i januar, men utsatte den endelige rapporten i påvente av at politiet skulle etterforske saken ferdig. Det er ventet at Gray retter kraftig kritikk mot både Johnson og kulturen i Downing Street i rapporten.

NRK - 25 maj 22 kl. 10:17

Russland: Sanksjonene må fjernes for å hindre global matkrise

De internasjonale sanksjonene mot Russland som følge av krigen i Ukraina, må fjernes for å hindre en global matkrise, mener det russiske utenriksdepartementet. – Det er behov for omfattende grep for å få bukt med matkrisen, og det innebærer å fjerne sanksjonene som er innført mot russisk eksport og finansielle transaksjoner, sa viseutenriksminister Andrej Rudenko onsdag ifølge russiske nyhetsbyråer. Videre sa Rudenko at Russland vil åpne for en humanitær korridor i Ukraina for skip som frakter matvarer, ifølge Sky News..

NRK - 24 maj 22 kl. 04:59

Colombia hjelper Ukraina med minerydding

En gruppe soldater fra Colombia skal dra til Europa for å trene opp ukrainske soldater i minerydding. Det opplyser forsvarsdepartementet i Bogota. Colombia har status som Nato-partner.

NRK - 24 maj 22 kl. 04:46

Ukrainsk arrestordre på Janukovitsj

Ukraina har utstedt arrestordre på landets tidligere president Viktor Janukovitsj. Kyiv anklager ham for forræderi. Anklagene knyttes til en avtale som Janukovitsj skrev under på da han var president i 2010, melder Sky News.

NRK - 21 maj 22 kl. 13:22

Prognoser: Morrison mister flertallet i Australia

Regjeringen til statsminister Scott Morrison ligger an til å miste flertallet i nasjonalforsamlingen i Australia, ifølge to valgprognoser. Prognosene er utarbeidet for TV-kanalene Sky News og ABC og omtalt av nyhetsbyrået Reuters. Opptellingen av stemmene er i gang i Australia.

Klartale - 20 maj 22 kl. 14:05

Elleve nye tilfeller av apekopper i Storbritannia

Verdens helse-organisasjon (WHO) kaller inn til hastemøte om apekopper. Det skriver kanalen TV 2.Flere eksperter skal være med på møtet.

NRK - 20 maj 22 kl. 13:38

Elleve nye tilfeller av apekopper i Storbritannia

Virussykdommen apekopper fortsetter å spre seg i Europa. Nå melder Storbritannia om en dobling i antall påviste tilfeller. – De fleste tilfellene er milde, og jeg kan bekrefte at vi har skaffet oss flere doser med vaksiner som er effektive mot apekopper, sier helseminister Saijid Javid i Storbritannia ifølge Sky News.

NRK - 20 maj 22 kl. 13:00

Ukraina beordrer de siste soldatene ved Azovstal-stålverket til å stanse forsvaret av Mariupol

De siste ukrainske styrkene som er igjen ved stålverket Azovstal i Mariupol har fått beskjed om å gi opp forsvaret av Mariupol for å redde sine egne liv. Ifølge Sky News har det ukrainske Azov-regimentet blitt beordret til å stanse forsvaret av byen for å «redde livet til soldater» i Mariupol..

Dagbladet - 16 maj 22 kl. 10:52

Eksspion: - Ganske alvorlig syk

Tidligere MI6-topp Christopher Steele sier til Sky News at hans kilder mener Putin er «ganske alvorlig syk», men at de ikke vet hva slags sykdom han har..

NRK - 12 maj 22 kl. 20:59

Unicef: Nærmere 100 barn drept i Ukraina i april

Nærmere 100 barn er bekreftet drept i Ukraina bare i april måned. Men det reelle tallet er mye høyere, ifølge Unicefs viseadministrerende direktør Omar Abdi. Han orienterte FNs sikkerhetsråd torsdag.

NRK - 10 maj 22 kl. 02:38

Melder om fremgang i oljeforhandlingene

EU-sjef Ursula von der Leyen sier det ble gjort framgang, men at det trengs mer arbeid til for å få Ungarn med på EUs foreslåtte importforbud mot russisk olje. EU-kommisjonens president reiste til Ungarn for å møte statsminister Viktor Orban mandag. – Kveldens diskusjon med statsminister Orban var nyttig for å få klarhet i saker tilknyttet sanksjoner og energisikkerhet, sa von der Leyen etter møtet, ifølge Sky News..

NRK - 08 maj 22 kl. 04:06

Jobber for å få ut soldatene av stålverket i Azovstal

Ifølge den ukrainske presidenten Volodymyr Zelenskyj har over 300 mennesker blitt evakuert fra stålverket i Azovstal i Mariupol i løpet av den første evakueringsfasen, melder Sky News. Alle eldre, kvinner og barn har kommet seg ut, meldte ukrainske myndigheter lørdag. Det er fortsatt en gruppe soldater igjen.

NRK - 05 maj 22 kl. 17:58

Japan føyer til 140 russere på sanksjonslisten

Japans statsminister Fumio Kishida sier at 140 russere er føyd til Japans sanksjonsliste. De vil få sine midler i landet fryst, melder Sky News. I tillegg innføres et eksportforbud til russiske selskaper som produserer militært utstyr.

NRK - 04 maj 22 kl. 20:11

Ukraina vil ha våpen med Nato-standard

Ukrainas utenriksminister ber Vesten sende våpen med Nato-standard i stedet for at Ukraina skal få gamle våpen fra sovjettiden. Storbritannia må sende britiske stridsvogner direkte til Ukraina i stedet for å gi dem til Polen som så sender polske stridsvogner fra sovjettiden til Ukraina, sier utenriksminister Dmytro Kuleba til Sky News. Vesten har i stor grad forsøkt å sende den type våpen til Ukraina ettersom det ukrainske militæret kjenner bedre til stridsvogner, kampfly og artilleri fra sovjettiden.

NRK - 04 maj 22 kl. 17:08

Ukrainsk avis: Russiske styrker har tatt seg inn i stålverket i Mariupol

Russiske styrker har tatt seg inn i stålverket Azovstal i Mariupol, der ukrainske styrker har forskanset seg, ifølge en ukrainsk avis og journalist. Det pågikk onsdag harde kamper i stålverket, som er det siste området ukrainske styrker kontrollerer i havnebyen sør i Ukraina. Ifølge den ukrainske journalisten Andrij Tsaplijenko har russiske soldater brutt seg inn på stålverket.

Klartale - 04 maj 22 kl. 14:00

De fryktet at de aldri ville slippe ut fra Mariupol

– Vi var i ferd med å miste håpet om at vi noensinne ville komme oss ut. Det sier en kvinne til kanalen til BBC.Da de kom fram var folk preget av at de var slitne og lettet.

NRK - 05 mar 22 kl. 02:45

Britiske journalister evakuert ut av Ukraina

Et TV-team fra Sky News har kommet seg tilbake til Storbritannia etter å ha blitt skutt på av russiske soldater i Ukraina. Korrespondent Stuart Ramsay ble skutt i ryggen og tv-fotograf Richie Mockler ble truffet i en skuddsikker vest. De forteller til Sky News at de trodde de skulle dø, men ble reddet av ukrainsk politi..

NRK - 04 maj 22 kl. 10:06

Har startet stor militærøvelse

Hviterussland har uventet startet en stor militærøvelse. Ifølge hviterussiske myndigheter skal soldatene øve på kampberedskap. Det er planlagt at øvelsen vil omfatte forflytning av et betydelig antall militære kjøretøy, noe som kan føre til kødannelse på offentlige veier, uttaler det hviterussiske forsvarsdepartementet, i følge NTB.

Klartale - 02 maj 22 kl. 08:44

Zelenskyj sier at mer enn 100 folk er blitt evakuert

Stålverket ved Mariupol har lenge blitt angrepet av soldater fra Russland. Både vanlige folk og soldater fra Ukraina har gjemt seg der. Stålverket heter Azovstal.

NRK - 30 apr 22 kl. 06:12

Zelenskyj tror ikke på forhandlinger

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj sier det er høy risiko for at fredsforhandlingene med Russland kollapser. Det har ikke vært samtaler ansikt-til-ansikt mellom Russland og Ukraina siden 29. mars, og forhandlingsklimaet har blitt betydelig dårligere i tråd med anklager om krigsforbrytelser begått av russiske styrker, skriver Sky News.

NRK - 29 apr 22 kl. 16:57

Suspendert for pornotitting

Det britiske konservative partiet har suspendert et parlamentsmedlem som er blitt anklaget for å ha sett på porno på mobilen under et møte i Underhuset, skriver NTB. Etter å ha snakket med den konservative partiledelsen fredag ettermiddag har han besluttet å melde seg for regelkomiteen i Underhuset, opplyser en talsmann for partiet fredag ifølge Sky News. – Inntil deres etterforskning er avsluttet, gjelder ikke den konservative partipisken for ham, tilføyer talsmannen.

NRK - 29 apr 22 kl. 03:43

Avis: Mange skal være såret i angrep mot feltsykehus

Minst en soldat ble drept og nesten hundre såret i et angrep mot et feltsykehus ved Azovstal-anlegget i Mariupol, skriver den ukrainske avisa Ukrajinska Pravda. De siterer pressetjenesten til Azov-regimentet i det ukrainske forsvaret. Azov-regimentet springer ut av en nynazistisk gruppe, men kjemper i dag under ukrainsk kommando mot russiske styrker.

NRK - 29 apr 22 kl. 02:28

8000 britiske soldater til Øst-Europa

Rundt 8000 britiske soldater skal sendes til Øst-Europa der de skal delta i øvelser i å bekjempe russisk aggresjon, opplyser forsvarsdepartementet. Soldatene skal blant annet sendes til Finland, skriver Sky News. Over 20 stridsvogner og 100 pansrede stridskjøretøy blir sendt med soldatene.

NRK - 28 apr 22 kl. 11:34

Advarer om farlig situasjon ved okkupert kjernekraftverk

Situasjonen ved kjernekraftverket i Zaporizjzja i Ukraina er ikke bærekraftig og kan bli farlig, advarer Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA). Organisasjonen har forsøkt å få tilgang til kraftverket, uten hell, melder Sky News. Kraftverket trenger blant annet reparasjoner og vedlikehold, som ikke skjer i øyeblikket.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com