Sky News

Thursday, 21 November, 03:38

Nyheter om Sky News

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 8 timer siden

Prins Andrew avlyser oppdrag

Britiske prins Andrew har vært i verdens søkelys de siste dagene etter et intervju om hans vennskap til Jeffrey Epstein. Nå avlyser prinsen offisielle oppdrag, melder Sky News. Epstein var tiltalt for menneskehandel og overgrep mot flere mindreårige..

VG - 8 timer siden

Prins Andrew trekker seg fra sine plikter

Prins Andrew trekker seg fra sine offentlige plikter i overskuelig fremtid, melder Sky News og BBC..

VG - 8 timer siden

Prins Andrew trekker seg fra sine offisielle oppdrag

Prins Andrew trekker seg fra offisielle oppdrag i overskuelig fremtid, melder Sky News og BBC..

Aftenposten - 8 timer siden

Prins Andrew frasier seg alle offentlige oppdrag

Prins Andrew frasier seg alle offentlige oppdrag etter sitt intervju om koblingene til domfelte Jeffrey Epstein, melder Sky News..

P4 - 07 Nov 19 kl. 16:20

Alle ofrene identifisert

Alle de 39 personene som ble funnet døde i en lastebil i Essex i Storbritannia er nå identifisert. Politiet har bekreftet at alle ofrene er fra Vietnam, skriver Sky News. Åtte personer er siktet i saken..

P4 - 03 Nov 19 kl. 13:48

Johnson ber om unnskyldning

Statsminister Boris Johnson ber nå partimedlemmer som stemte på ham om unnskyldning. Johnson sier til Sky News søndag at han beklager dypt at han ikke klarte å overholde valgløftet om å få Storbritannia ut av EU innen 31. oktober, fordi det førte til usikkerhet for britene.

NRK - 03 Nov 19 kl. 11:35

Boris Johnson ber om unnskyldning

Statsminister Boris Johnson ber partimedlemmer som stemte på ham basert på løftet om å få Storbritannia ut av EU innen 31. oktober, om unnskyldning. Johnson sier til Sky News søndag at han «beklager dypt» at han ikke klarte å oppfylle valgløftet..

P4 - 30 Oct 19 kl. 16:04

12 migranter funnet i kjølerom

12 migranter er funnet i live i kjølerommet på en lastebil nord i Belgia. Det melder Sky News. Bilen ble stoppet på en motorvei utenfor Antwerpen etter at lastebilsjåføren varslet myndighetene.

NRK - 17 Oct 19 kl. 08:02

Sky News startar brexitfri kanal

For å gi britane ei pause frå kaoset rundt brexit startar britiske Sky News ein kanal heilt utan nyheiter om brexit. Ei undersøking kanalen har gjort viser at mange er å lei brexit at dei har slutta å sjå på nyheitssendingar, skriv Dagens Nyheter..

E24 - 15 Oct 19 kl. 07:58

Sky News: Investeringsfond skal være nær oppkjøp av Ving

Det britiske private equity-fondet Triton Partners håper å kunne inngå en avtale om å overta den nordiske delen av Thomas Cook i løpet av et par dager, opplyser kilder til Sky News..

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 15:40

Sky News: Lastebilen med migranter var del av en kolonne på tre

Lastebilen der 39 personer ble funnet døde i Storbritannia, var del av en kolonne på tre biler lastet med migranter, sier familiene til antatte ofre..

Aftenposten - 26 Oct 19 kl. 15:40

Sky News: Lastebilen med migranter skal ha vært del av en kolonne på tre

Lastebilen der 39 personer ble funnet døde i Storbritannia, var del av en kolonne på tre biler lastet med migranter, sier familiene til antatte ofre..

NRK - 26 Oct 19 kl. 16:02

– Over hundre forsøkt smugla inn

Lastebilen der 39 personar blei funnen døde i Essex var ein del av ein kolonne på tre bilar, seier kjelder til Sky News. Familiane til antekne offer hevdar at meir enn hundre migrantar blei forsøkt smugla inn i Storbritannia i tre lastebilar..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:59

Boeing-sjef avskjedighet

Flyprodusenten Boeing har avskjediget selskapets kommersielle direktør i forbindelse med problemene med Boeing 737 Max-flyene, melder Sky News..

P4 - 26 Oct 19 kl. 12:38

Vietnamesere blant de døde

Mange av de omkomne i lastebiltragedien i Essex i England fryktes å være fra Vietnam. I går ble det rapportert det om at minst seks vietnamesiske familier frykter at deres savnede slektninger kan være blant ofrene. Familiene har ikke mottatt livstegn etter at 39 mennesker ble funnet døde i en kjølekonteiner sørøst i England.

P4 - 25 Oct 19 kl. 13:42

To personer pågrepet etter lastebiltragedien

Ytterligere to personer er pågrepet etter lastebiltragedien i Essex i England, der 39 kinesiske statsborgere ble funnet døde. Det melder Sky News. De to er en mann og en kvinne, begge 38 år gamle.

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:12

Klimaaktivister koster politiet

London-politiet har brukt mer penger på klimaaktivister så langt i år enn de har til rådighet for å bekjempe voldskriminalitet per år, melder Sky News. Organisasjonen Extinction Rebellion har gjennomført en rekke blokkader i byen de siste månedene..

P4 - 23 Oct 19 kl. 19:37

Ni migranter funnet i lastebil

Politiet i Storbritannia har funnet ni migranter i en lastebil nær Kent i kveld. Alle ni er i live og blir undersøkt av helsepersonell, melder Sky News. I natt fant politiet 39 mennesker døde i en lastebil i Essex i England.

NRK - 23 Oct 19 kl. 10:34

39 funnet døde i lastebil i England

39 døde menensker er funnet i en lastebil i Thurrock i England, melder britiske medier. Politiet har igangsatt politietterforskning. Likene ble oppdaget i bilen inne på et industriområde, melder Sky News.

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 20:19

Sky News: Ni migranter funnet i live i en lastebil i Kent

Britisk politi har funnet ni migranter i live i en lastebil ble stanset på en motorvei i Kent sørøst for London, melder britiske medier..

NRK - 15 Oct 19 kl. 08:13

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

P4 - 11 Oct 19 kl. 15:53

Etterforsker av terrorpoliti

Knivstikkingen i Manchester i dag etterforskes nå av britisk antiterrorpoliti. Fem personer er skadd, en alvorlig, etter at de ble knivstukket på en kafé i ettermiddag, skriver Sky News. En mann i 40-årene er pågrepet, mistenkt for alvorlig overfall..

P4 - 15 Oct 19 kl. 08:20

Oppkjøpsfond med nytt forsøk på å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton skal nå gjøre et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving. Det melder Sky News, etter at morselskapet Thomas Cook gikk konkurs. Verken Ving eller Triton kommenterer opplysningene.

P4 - 10 Oct 19 kl. 18:55

Her er det mest kokain-bruk

Ingen andre byer i Europa har like høyt forbruk av kokain som London. Ifølge Sky News brukes det minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden hver dag. Det er like mye som i Berlin, Barcelona og Amsterdam - tilsammen..

NRK - 10 Oct 19 kl. 13:48

Skyhøy kokain-bruk i London

London er blitt kokain-hovedstad nummer 1 i Europa. Hver dag brukes minst 23 kilo kokain i den britiske hovedstaden, ifølge Sky News. Det er like mye som i Berlin, Amsterdam, og Barcelona til sammen..

P4 - 08 Oct 19 kl. 22:25

EUs brexit-forhandler har ikke gitt opp

Håpet om å dra i land en brexit-avtale med Storbritannia er fortsatt tilstede. Det sier EUs forhandlingsleder Michel Barnier. Forhandlingene mellom Brussel og London så ut til å nærme seg randen av sammenbrudd.

NRK - 06 Oct 19 kl. 04:45

37 skadd i bussvelt

37 personer ble skadet, åtte av dem alvorlig, da en toetasjes buss veltet i Storbritannia lørdag. Ulykken skjedde i Devon, sørvest i England, skriver Sky News. Det er ikke klart hva som forårsaket ulykken..

P4 - 05 Oct 19 kl. 20:24

EU utsetter brexit-forhandlinger

EU utsetter Brexitforhandlingene med Storbritannia til mandag. De skulle hatt samtaler i helgen, men i følge Sky News har de blitt utsatt etter at EU-kommisjonen sa forslaget til en ny avtale ikke er godt nok. Storbritannia får dermed mulighet til å gå gjennom forslaget på nytt..

E24 - 05 Oct 19 kl. 19:30

EU utsetter brexit-forhandlinger til mandag

Det var ventet at Storbritannia og EU skulle holde samtaler om en brexitavtale denne helgen. De er nå utsatt etter at EU-kommisjonen sa at forslaget til en ny avtale for utmelding ikke er godt nok, skriver Sky News..

NRK - 02 Oct 19 kl. 09:15

Udramatisk telefon frå Trump

Den australske statsministeren Scott Morrison seier til Sky News at telefonsamtalen der USAs president Donald Trump bad om hjelp med å samle informasjon som kunne brukast mot Mueller-rapporten var udramatisk..

P4 - 04 Oct 19 kl. 19:38

Prins Harry saksøker aviser

Prins Harry i Storbritannia saksøker nå flere aviser for hacking. Prinsen mener hans voicemail-meldinger har blitt ulovlig snappet opp, skriver Sky News. Tidligere denne uken ble avisen Mail on Sunday saksøkt for å ha trykket et brev hans kone Meghan hadde skrevet til sin far..

NRK - 29 Sep 19 kl. 10:11

Farage vil stille til valg

Leder for Brexit-partiet, Nigel Farage, sier til Sky News at han ville stilt til parlamentsvalg, dersom det blir utlyst nytt valg. Parlamentet står i stampe på grunn av brexit, og det er ventet at det vil bli holdt valg for året er omme..

NRK - 22 Sep 19 kl. 14:48

Trump vil ikkje møte Iran

Donald Trump seier han ikkje har planar om å møte iranske utsendingar under FN-toppmøtet i New York. Det melder Sky News..

P4 - 23 Sep 19 kl. 22:15

Boeing betaler til etterlatte

Flyprodusenten Boeing betaler ut 1,3 millioner kroner til hver av familiene til de etterlatte etter de to flyulykkene med Boeings Max-fly i Indonesia og Etiopia. Det melder Sky News. De to ulykkene kostet til sammen 346 mennesker livet.

NRK - 22 Sep 19 kl. 23:47

Håpet svinner for Thomas Cook

Håpet om en redningspakke for det konkurstruede reiseselskapet Thomas Cook svinner, og det er ventet at selskapet vil bli slått konkurs mandag, forteller kilder med kjenneskap til saken til Sky News..

E24 - 22 Sep 19 kl. 09:03

Thomas Cook i krisemøte for å unngå konkurs på mandag

Det britiske reiseselskapet Thomas Cook møter sine største aksjonærer og kreditorer klokken 10.00 norsk tid for å diskutere en siste mulighet til å redde selskapet fra konkurs, skriver Sky News søndag morgen..

NRK - 19 Sep 19 kl. 13:44

Forbyr diett-snakk i sosiale medier

Instagram og Facebook har innført aldersrestriksjoner på innlegg som omtaler diettprodukter og plastisk kirurgi, melder Sky News. De under 18 år vil ikke få opp enkelte innlegg og andre blir fjernet helt. Årsaken er mental helse..

P4 - 22 Sep 19 kl. 10:42

EU-kommisjonen trur brexit skjer

EU-kommisjonen er overbevist om at Brexit kommer til å skje. Det skriver Sky News. Presidenten i EU-kommisjonen, Jean-Claude Juncker, forteller også at hvis Storbritannia forlater EU uten en avtale, vil det komme en ny grense mellom Nord-Irland og Irland.

P4 - 22 Sep 19 kl. 23:48

- Thomas Cook slås trolig konkurs

Det kan gå mot en stor internasjonal flykrise. Reiseoperatøren Thomas Cook klarer trolig ikke å redde seg selv fra konkurs, og rundt 600.000 turister verden over må derfor finne alternativ flyreiser hjem.

VG - 18 Sep 19 kl. 15:33

Sky News: Saudi Arabia hevder å ha bevis for Iran-angrep

Saudi Arabia hevder de har bevis for at Iran står bak droneangrepene mot to oljeanlegg i Saudi-Arabia i helgen..

NRK - 09 Sep 19 kl. 12:48

Parlamentet suspendert til 14. okt.

Det britiske parlamentet blir suspendert ved møtets slutt i dag, melder Sky News. Meldingen kommer fra statsminister Boris Johnsons kontor. Den fem uker lange stengingen varer fram til 14.

P4 - 09 Sep 19 kl. 12:52

Parlamentet suspenderes i dag

Det britiske parlamentet blir suspendert etter at dagens møter er slutt. Det bekrefter Boris Johnsons kontor overfor Sky News . Den fem uker lange stengingen gjelder fram til 14.

NRK - 09 Sep 19 kl. 14:01

1500 døde i fransk hetebølge

Franske helsemyndigheter opplyser at sommerens hetebølger førte til 1500 ekstra dødsfall, skriver Sky News. Det er et lavere tall enn i 2013 da en hetebølge kostet 15.000 franksmenn livet..

NRK - 09 Sep 19 kl. 12:48

Parlamentet suspendert

Det britiske parlamentet blir suspendert ved møtets slutt i dag, melder Sky News. Meldingen kommer fra den britiske statsministrens kontor, og suspensjonen gjelder fram til 14. oktober..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 10:40

Sky News: Den britiske regjeringen vil oppløse Parlamentet før 14. oktober

Den britiske regjeringen vil oppløse Parlamentet før 14. oktober, melder Sky News..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt