Skutt

Monday, 22 April, 02:32

Nyheter om Skutt

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 4 timer siden

Britisk hjelpearbeider Skutt og drept i Nigeria

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er Skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

VG - 15 timer siden

144-kilos hannbjørn Skutt i Meråker

Skjærtorsdag ble en stor hannbjørn Skutt i Meråker i Trøndelag. Statens naturoppsyn tror bjørnen tok flere sau i området i fjor..

NRK - 14 Apr 19 kl. 16:53

Fly Skutt ned i Libya

Myndighetene i Libya sier de har Skutt ned et krigsfly sør for Tripoli. Styrkene til den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar har trappet opp luftangrepene mot Tripoli de siste dagene i et forsøk på å ta over makta i hovedstaden..

NRK - 13 Apr 19 kl. 03:44

Mistenkte IS-medlemmer Skutt

To mistenkte IS-medlemmer ble fredag Skutt og drept i en operasjon i Sibir i Russland. Det russiske nyhetsbyrået TASS melder at myndighetene ble gjort oppmerksom på to militante som skal han planlagt et angrep..

NRK - 13 Apr 19 kl. 00:08

16 personer drept i demonstrasjoner

16 demonstranter er Skutt og drept i Sudans hovedstad Khartoum i løpet av de siste to dagene. Personene ble Skutt da de deltok i en demonstrasjon, opplyser politiet fredag. I tillegg er 20 personer skadd..

Dagbladet - I førrgår: 23:53

Etterlyser mistenkt drapsmann med video

Journalist Lyra McKee ble Skutt under opptøyer i Nord-Irland..

NRK - 4 timer siden

Britisk hjelpearbeider drept

To personer, blant dem er britisk hjelpearbeider, er Skutt og drept på et feriested nordvest i Nigeria. Fire turister er bortført fra stedet..

Aftenposten - Igår: 09:30

To tenåringer pågrepet etter drapet på nordirsk journalist

To menn på 19 og 18 år er pågrepet i forbindelse med opptøyene i Derry i Irland, som førte til at en journalist ble Skutt..

Aftenposten - I førrgår: 07:11

«Derry i kveld. Absolutt galskap», tvitret journalisten. Like etter ble hun Skutt og drept.

En 29 år gammel journalist ble drept under opptøyer der flere skudd ble avfyrt i Derry i Nord-Irland sent torsdag. Politiet ser på saken som en terrorhendelse..

VG - I førrgår: 21:05

Politiet frigir video etter drap på journalist

Journalisten Lyra McKee (29) ble Skutt under opptøyer i Derry sent torsdag kveld. Fredag frigjorde politiet en video som viser den angivelige drapsmannen..

VG - Igår: 03:02

20 år etter Columbine-massakren: Beklager at vi ikke klarte å stoppe skoleskytingene

Hun opplevde at faren ble Skutt og drept under skoleskytingen ved Columbine High School 20. april 1999. Nå beklager hun til de som i fjor opplevde skoleskytingen i Parkland i Florida..

NRK - 06 Apr 19 kl. 19:53

Flere Skutt i Danmark

Flere personer er Skutt ved Rungsted, nord for København. Det bekrefter Nordsjælland politi overfor Danmarks Radio. Politiet utelukker ikke at det dreier seg om et gjengopprør..

NRK - 17 Apr 19 kl. 16:13

Perus ekspresident Skutt og såret

Perus tidligere president Alan Garcia skjøt seg selv da politiet kom for å pågripe ham, bekrefter ekspresidentens advokat til en lokal tv-stasjon. Garcia er under etterforskning for korrupsjonsanklager. Han er nå operert for skuddskader i hodet..

VG - I førrgår: 08:34

Kvinne drept i opptøyer i Nord-Irland var journalist på jobb

En 29 år gammel kvinne døde natt til fredag etter å ha blitt Skutt i byen Londonderry i Nord-Irland..

Aftenposten - 04 Apr 19 kl. 07:22

Person Skutt i foten. Gjerningspersoner løp fra stedet.

Nødetatene rykket ut til Grünerløkka torsdag morgen etter melding om skyting. En person skal være Skutt i foten..

VG - 06 Apr 19 kl. 19:55

Flere personer Skutt i Danmark

Nordsjællands Politi melder lørdag kveld om at flere personer skal være Skutt i Rungsted..

Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 07:25

Én drept og tre skadet i Melbourne-skyting

Flere personer ble natt til søndag Skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Én person er bekreftet drept, mens en annen kjemper for livet..

Aftenposten - 14 Apr 19 kl. 07:25

Én drept og en kritisk skadet i Melbourne-skyting

Flere personer ble natt til søndag Skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Én person er bekreftet drept, mens en annen kjemper for livet..

NRK - 13 Apr 19 kl. 16:34

Sperret av gate i London

Politiet har sperret av en gate i Noting Hill i London etter at en bil ble Skutt. Bilen tilhører Ukrainas ambassadør, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 14 Apr 19 kl. 05:20

Én drept i Melbourne-skyting

Flere personer ble natt til søndag Skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Én person er bekreftet drept, mens en annen kjemper for livet. Fire personer ble sendt til sykehus etter skytingen, melder statskanalen SBS..

NRK - 14 Apr 19 kl. 02:06

Flere skadd i skyting i Melbourne

Flere personer ble natt til søndag Skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Ingen skal ha blitt drept, ifølge lokale medier. Skytingen skjedde utenfor nattklubben Love Machine klokken 3.

NRK - 04 Apr 19 kl. 07:22

Person Skutt i foten i Oslo

En person er Skutt i en fot og kjørt til sykehus i Oslo. Personen fremstår ikke som kritisk skadd. Politiet søker etter to gjerningspersoner som har løpt fra stedet i ukjent retning, skriver politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 13 Apr 19 kl. 20:54

Pågrepet etter drapsforsøk

En mann i 20-åra som er bosatt i Sarpsborg er pågrepet og siktet for drapsforsøk, etter at en mann ble Skutt i hodet på Yven 30. januar i år, skriver SA. Mannen ble fredag varetektsfengslet for to uker med brev- og besøksforbud..

NRK - 14 Apr 19 kl. 05:20

Sikkerhetsvakt drept etter skyting

Flere personer ble natt til søndag Skutt utenfor en nattklubb i Melbourne i Australia. Én person er bekreftet drept, mens en annen kjemper for livet. Fire personer ble sendt til sykehus etter skytingen, Det var en sikkerhetsvakt som ble drept..

Aftenposten - 12 Apr 19 kl. 10:06

Svensk politibetjent er tiltalt at utviklingshemmet 20-åring ble Skutt og drept

Eric Torell (20) hadde Downs syndrom. Han elsket politiet og var ute og lekte med en lekepistol da politiet drepte ham med 25 skudd..

VG - 13 Apr 19 kl. 19:43

En norsk kirurg forteller: Slik har israelske soldater skadet demonstranter for livet

BEIRUT (VG) Siden november har Odd Petter Ågedal (49) forsøkt å redde ben, armer og muskelvev blant innbyggere på Gazastripen som er Skutt av israelske soldater..

NRK - 01 Apr 19 kl. 04:53

Nipsey Hussle Skutt og drept

Rapperen Nipsey Hussle døde etter at han ble Skutt i Los Angeles i USA i natt. Det opplyser byens ordfører Eric Garcetti, melder nyhetsbyrået AP..

VG - 12 Apr 19 kl. 09:39

Aftonbladet: Polititjenestemenn blir tiltalt etter Eric Torell ble drept

Minst to av de tre som har vært mistenkte etter at Eric Torell ble Skutt og drept, vil bli tiltalt for grov tjenesteforsømmelse, skriver Aftonbladet..

VG - 12 Apr 19 kl. 09:39

Aftonbladet: Polititjenestemenn blir tiltalt etter at Eric Torell ble drept

Minst to av de tre som har vært mistenkte etter at Eric Torell ble Skutt og drept, vil bli tiltalt for grov tjenesteforsømmelse, skriver Aftonbladet..

VG - 12 Apr 19 kl. 00:03

Broren ble drept, militæret kuppet makten: - Mitt verste mareritt

BEIRUT (VG) Broren ble Skutt av sikkerhetsstyrkene da han demonstrerte for et nytt og bedre Sudan. Nå har hæren tatt makten i landet og innført unntakstilstand. – Dette er svært deprimerende, sier sudanesiske Sulafa Salama til VG..

VG - 12 Apr 19 kl. 00:03

Broren ble drept, militæret kuppet makten: - Mitt verste mareritt har blitt virkelighet

BEIRUT (VG) Broren ble Skutt av sikkerhetsstyrkene da han demonstrerte for et nytt og bedre Sudan. Nå har hæren tatt makten i landet og innført unntakstilstand. – Dette er svært deprimerende, sier sudanesiske Sulafa Salama til VG..

Dagbladet - 04 Apr 19 kl. 07:52

Mann i 30-åra Skutt i foten på åpen gate i Oslo

Politiet jakter to gjerningspersoner..

VG - 08 Apr 19 kl. 03:33

Flukten fra filippinsk terrorgruppe: Én Skutt, én druknet og én svømte til frihet

Etter fire måneder som gisler hos terrorgruppen Abu Sayyaf, forsøkte en malaysisk og to indonesiske fiskere å rømme..

NRK - 06 Apr 19 kl. 06:15

Ett av tre gisler reddet

Et indonesisk gissel klarte å svømme i sikkerhet, mens en landsmann druknet i en aksjon for å frigi dem på Filippinene. En malaysier ble Skutt av gisseltakerne. En militær talsmann sier redningsaksjonen fant sted på øya Simusa i Sulu-regionen..

NRK - 05 Apr 19 kl. 16:36

Norsk jeger lauslaten

Den 48-år gamle jegeren frå Buskerud som er tiltalt for å ha Skutt ein joggar i Sverige er no lauslaten medan han ventar på dom. Rettssaka er no avslutta og dommen er venta å falla 18. april..

NRK - 05 Apr 19 kl. 14:44

Krever 12 års fengsel for jeger

Aktor krever 12 års fengsel for den 48 år gamle jegeren fra Buskerud som er tiltalt for drapsforsøk etter å ha Skutt svenske Olle Rosdahl (76) som var på joggetur..

Aftenposten - 06 Apr 19 kl. 20:10

Flere personer Skutt i skyteepisode i Danmark

Flere personer er truffet av skudd i en skyteepisode i Rungstedt på Sjælland i Danmark, opplyser politiet..

NRK - 06 Apr 19 kl. 01:37

Telefonstorm etter rakettoppskyting

Politiet fikk i natt flere oppringinger fra folk som hadde observert nødraketter/nødbluss Skutt opp fra Vikran og Karlsøy i Troms. Politiet skirver på Twitter at de ser dette i sammenheng med rakettoppskyting fra rakettskytefeltet på Andøya..

NRK - 05 Apr 19 kl. 07:50

Tatt med våpenreplika

To menn i 20-årene fra Drammen skal ha avfyrt skudd ut gjennom et vindu fra en leilighet i byen. De skal ha Skutt med et kopivåpen som ser ut som et ekte. Mennene ble innbrakt til politiarresten for avhør da de ble pågrepet sent i går kveld..

NRK - 03 Apr 19 kl. 07:58

Rettssak mot villsvinjeger

I dag starter rettssaken mot en villsvinjeger fra Buskerud som er tiltalt for drapsforsøk i Sverige. 48-åringen skal ha Skutt en mann som var på joggetur, men sier han trodde han skjøt et rådyr. Politiet mener han må ha sett at det var et menneske..

NRK - 19 Mar 19 kl. 17:13

Seks moskuser Skutt på Dovrefjell

Seks moskuser ble Skutt på Dovre tirsdag, skriver Nationen. Til sammen er det Skutt 17 moskus denne vinteren. Målet med uttaket skal være å hindre konflikt mellom folk og dyr, begrense sykdommer og bedre kjønns- og aldersbalanse i flokken..

Aftenposten - 05 Apr 19 kl. 16:06

Aktor vil ha tolv års fengsel for norsk jeger som skjøt jogger i Sverige

Aktor krever tolv års fengsel for en 48 år gammel jeger fra Buskerud som er tiltalt for drapsforsøk etter å ha Skutt en 75 år gammel jogger i Sverige..

VG - 04 Apr 19 kl. 08:02

Mann Skutt på åpen gate i Oslo

Politiet jakter to mulige gjerningsperson etter at en mann i begynnelsen av 30-årene fikk et skudd i foten i morgentimene torsdag..

NRK - 02 Apr 19 kl. 15:30

Skjøt mot politiet etter ulykke

En politipatrulje ble Skutt på i Väröbacka utenfor Varberg i Sverige i ettermiddag, melder Aftonbladet. Det skjedde etter en trafikkulykke. En av de involverte skal ha vært aggressiv mot den andre parten.

NRK - 02 Apr 19 kl. 18:42

Skjøt mot politiet - ble drept

En politipatrulje ble Skutt på i Väröbacka utenfor Varberg i Sverige tirsdag ettermiddag. Det skjedde etter en trafikkulykke. Politiet svarte med å skytte mannen i skulderen.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt