Skutt

Sunday, 25 August, 09:10

Nyheter om Skutt

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 timer siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble Skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

NRK - 21 Aug 19 kl. 00:12

Jemen hevder å ha Skutt ned drone

Jemen hevder at de har Skutt ned en amerikansk drone, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha blitt Skutt ned i Dhamar-provinsen, omtrent 10 mil sør for hovedstaden Sanaá..

NRK - 21 Aug 19 kl. 00:12

Milits hevder å ha Skutt ned drone

Houthi-militsen i Jemen hevder at de har Skutt ned en amerikansk drone, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Dronen skal ha blitt Skutt ned i Dhamar-provinsen, omtrent 10 mil sør for hovedstaden Sanaá. Ifølge en militær talsperson var dronen en MQ-9 Reaper..

Aftenposten - 15 timer siden

Pågrepet etter skyting i Oslo - mistenkt for å ha Skutt mot tilfeldig mann på gaten

En mann i 30-årene er pågrepet etter at det ble Skutt fra en leilighet i Christies gate øverst på Grünerløkka..

Aftenposten - 15 timer siden

Pågrepet etter skyting i Oslo – mistenkt for å ha Skutt mot tilfeldig mann på gaten

En mann i 30-årene er pågrepet etter at det ble Skutt fra en leilighet i Christies gate øverst på Grünerløkka..

NRK - 14 Aug 19 kl. 23:15

Politimenn Skutt i Philadelphia

Tre politimenn er Skutt i Philadelphia i USA, melder Fox 29. En av politimennene ble Skutt i hodet og er kritisk skadd, mens den annen ble Skutt i armen, melder nyhetskanalen..

NRK - 19 Aug 19 kl. 14:01

Skjøt med hagle

En mann blir trolig anmeldt for å ha Skutt med hagle fra en traktor på Andebuveien i dag. Politiet rykket ut etter melding om hendelsen, og mannen bekreftet overfor dem at han har Skutt med hagle..

P4 - 14 Aug 19 kl. 23:16

Tre politifolk Skutt i Philadelphia

Minst tre politifolk skal være Skutt i Nicetown i Philadelphia i USA. Det melder NBC News. En av politibetjenene er Skutt i hodet og skal være i kritisk tilstand, ifølge Fox 29.

NRK - 19 Aug 19 kl. 14:01

Skjøt med hagle fra traktor

En mann blir trolig anmeldt for å ha Skutt med hagle fra en traktor på Andebuveien i Vestfold i dag. Politiet rykket ut etter melding om hendelsen, og mannen bekreftet overfor dem at han har Skutt med hagle..

NRK - 19 Aug 19 kl. 07:11

Mann Skutt i Stockholm

I Stockholm er en mann Skutt av politiet etter en flere timer lang politiaksjon, skriver Aftonbladet. – Mannen er fraktet til sykehus, men skadene er ikke livstruende, sier politibetjent Lena Baakki i Stockholm til avisen..

NRK - 17 Aug 19 kl. 22:08

Fransk kelner Skutt og drept

En kelner i en restaurant i en forstad til paris ble i kveld Skutt og drept av en restaurantgjest. Gjerningsmannen skal ha vært rasende fordi han måtte vente på maten, ifølge politiet. Det er startet drapsetterforskning av saken..

P4 - 17 Aug 19 kl. 21:31

Raketter Skutt fra Gazastripen

Tre raketter er Skutt fra den Hamas-styrte Gazastripen mot Sør-Israel i kveld. Det opplyser den israelske hæren. Rakettene ble stoppet av Israels rakettforsvarssystem.

P4 - 14 Aug 19 kl. 23:16

Flere politifolk Skutt i Philadelphia

Minst fem politifolk skal være Skutt i Nicetown i Philadelphia i USA i en pågående skyteepisode. Det melder NBC News. En mann skal ha åpnet ild mot en gruppe politifolk, og et større område i byen er sperret av.

Dagbladet - 14 timer siden

Person Skutt mot fra leilighet. En person pågrepet

Ingen skal være skadd..

P4 - 17 Aug 19 kl. 22:27

Kelner Skutt og drept i Paris

I Paris har en restaurantgjest Skutt og drept en kelner på et utested i utkanten av hovedstaden. Det opplyser politiet til nyhetsbyrået France24. Mannen skalangivelig ha blitt rasende og mistet besinnelsen fordi han måtte vente på maten.

VG - 14 timer siden

En pågrepet etter å ha Skutt fra balkong i Oslo

Politiet iverksatte lørdag en væpnet aksjon mot en leilighet på Grünerløkka i Oslo..

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:02

Krigsfly Skutt ned i Syria

Et syrisk krigsfly som hørte til regjeringen skal ha blitt Skutt ned av opprørsgrupper i Idlib-provinsen i Syria, melder Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 14 timer siden

En person pågrepet etter skyting

En person er pågrepet og mistenkt for å ha Skutt med et skytevåpen på Grünerløkka i Oslo, skriver politiet på Twitter. Den pågrepne skøt fra en balkong og mot en annen mann som var på veien. Ingen ble skadet i hendelsen..

Aftenposten - 15 timer siden

Pågrepet etter skyting i Oslo

En mann i 30-årene er pågrepet etter at det ble Skutt fra en leilighet i Christies gate øverst på Grünerløkka..

NRK - 16 Aug 19 kl. 15:39

Palestinsk bilfører Skutt og drept

En palestinsk bilfører er Skutt og drept etter at han kjørte på og skadet to israelske tenåringer på den okkuperte Vestbredden, ifølge den israelske hæren..

Aftenposten - 15 timer siden

Pågrepet etter skyting på Torshov

En person er pågrepet etter en skyteepisode der det skal ha blitt Skutt fra en leilighet på Torshov..

VG - 14 Aug 19 kl. 23:36

Philadelphia: Minst fem politimenn Skutt

Massive politistyrker stormet området hvor minst fem politimenn er Skutt..

VG - 14 Aug 19 kl. 23:36

Philadelphia: Minst fire politimenn Skutt

Massive politistyrker stormet området hvor fire politimenn ble Skutt. Gjerningsmannen er enda ikke pågrepet, skriver NBC..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 14:01

Over 30 personer holdt som gisler

Gjerningsmannen skal være Skutt av politiets spesialstyrke i Brasil..

Dagbladet - 20 Aug 19 kl. 23:16

Expressen: Barn vitne til drap

Tre personer er arrestert etter at en mann i 50-åra ble Skutt og drept i Danderyd i Sverige..

P4 - 16 Aug 19 kl. 11:24

Mener politiet skjøt for å drepe

Et par som ble Skutt mot av politiet under en biljakt hevder politiet skjøt for for å skade dem eller drepe. De innrømmer å ha rygget inn i en politibil to ganger, men mener politiet burde Skutt mot dekkene deres og ikke kupeen, melder VG. En politimann er suspendert etter hendelsen, og Øst politidistrikt sier til avisen at omestendigheter tyder på at retningslinjene deres har blitt brutt..

NRK - 15 Aug 19 kl. 20:28

Flere drept i skyting i Kashmir

Minst fem personer er drept i skyting over delelinjen i Kashmir. Det opplyser pakistanske myndigheter, som anklager indiske soldater for å ha Skutt først, melder AFP. Indias forsvarsdepartement anklager pakistanske soldater for å ha Skutt uprovosert..

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 16:46

En person Skutt i moské i Bærum

En person ble Skutt inne i moskeen al-Noor Islamic senter i Bærum. Politiet har pågrepet en gjerningsperson..

P4 - I førrgår: 12:35

Jeger bitt i hodet av bjørn

En jeger har blitt bitt i hodet og overkroppen av en bjørn i Dalarna i Sverige i går Han er kjørt til sykehus med alvorlige, men ikke livstruende skader, melder Expressen. Bjørnen ble Skutt og drept av mannens jaktkamerater. Politiet etterforsker saken..

Dagbladet - 18 Aug 19 kl. 11:27

Kelner Skutt og drept «fordi han var for treig»

Erklært død på stedet..

NRK - I førrgår: 09:42

Russisk robot på vei til romstasjon

Russland har torsdag Skutt opp en rakett på vei til den internasjonale romstasjonen. Om bord er en menneske-aktig robot, som i løpet av sine ti dager på romstasjonen skal mestre enkle oppgaver. Håpet er at den senere skal utføre farligere oppdrag..

NRK - 10 Aug 19 kl. 16:44

En person Skutt i Bærum

Det har blitt avfyrt skudd i en moské i Bærum, melder Oslopolitiet på Twitter. En person skal være Skutt, og skadeomfanget er uvisst. En person er pågrepet..

P4 - 10 Aug 19 kl. 16:46

Skyteepisode i moske i Bærum

En person er Skutt etter en skyteepisode inne i en moske i Bærum. Ifølge politiet er gjerningspersonen pågrepet. Skadeomfanget til personen som er Skutt er foreløpig ikke kjent.

Aftenposten - 10 Aug 19 kl. 16:46

En person Skutt i moské i Bærum – gjerningsperson pågrepet

En person ble lørdag ettermiddag Skutt inne i moskeen al-Noor Islamic senter i Bærum. Politiet har pågrepet en gjerningsperson..

VG - 19 Aug 19 kl. 13:39

USA: 9-åring Skutt og drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

VG - 19 Aug 19 kl. 13:39

USA: Niåring Skutt og drept etter krangel på sosiale medier

Tyrese Simmons (19) skulle konfrontere en rivaliserende rapper da han skjøt gjennom feil dør og drepte 9 år gamle Brandoniya Bennet..

P4 - 20 Aug 19 kl. 10:40

Indisk fartøy i bane rundt månen

Det indiske romfartøyet som ble Skutt opp 22. juli er nå i bane rundt månen. India tar mål av seg til å bli det fjerde landet som gjennomfører en kontrollert månelanding.

P4 - 19 Aug 19 kl. 14:27

Skjøt med hagle fra traktor

Politiet har rykket ut til Sem i Tønsberg etter at en mann i 70-årene har Skutt med hagle fra en traktor. Det er uklart hva mannen skjøt på, eller hva som var motivet hans. Politiet forsøker å kartlegge situasjonen, og sier saken vil bli anmeldt..

VG - 18 Aug 19 kl. 15:04

Fransk kelner Skutt og drept på jobb

En restaurantgjest som skjøt og drepte en kelner på et spisested i utkanten av Paris, skal ha vært rasende fordi han måtte vente på maten, ifølge politikilder..

P4 - 18 Aug 19 kl. 10:47

Tre palestinere drept

Tre palestinere er drept av israelske soldater ved grensen mellom Israel og Gazastripen. Det opplyser palestinske myndigheter. Den israelske hæren meldte tidligere i dag at et kamphelikopter og en stridsvogn har Skutt mot det som omtales som «bevæpnede mistenkte» langs grensegjerdet..

NRK - 17 Aug 19 kl. 21:29

Tre raketter avfyrt fra Gazastripen

Tre raketter er Skutt fra den Hamas-styrte Gazastripen mot Sør-Israel, opplyser den israelske hæren. Rakettene ble stoppet av Israels rakettforsvarssystem, og metallbiter datt ned. Det har ikke kommet meldinger om personskader etter angrepet..

E24 - 19 Aug 19 kl. 14:17

Element vil ut av omstridt låneavtale med Alpha Blue Ocean

Etter å ha Skutt ned Alpha Blue Oceans forslag om nytt styre, ønsker den sittende Element-ledelsen seg ut av det såkalte «dødsspirallånet» som har preget selskapet i flere år. .

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 23:27

Skyte­drama i USA

I over sju timer barrikaderte en mann seg i en bolig før han ble pågrepet. Seks politifolk er blitt Skutt, mens fem personer ble holdt fanget..

Dagbladet - 14 Aug 19 kl. 23:27

Minst fem Skutt i Philadelphia

En mann skal ha åpnet ild mot en større gruppe politifolk i Philadelphia, USA. Skyteepisoden er pågående..

VG - 05 Aug 19 kl. 21:38

Mann Skutt og drept under politiaksjon

Mannen angrep politiet med machete, etsende væske og motorsag før han ble Skutt av politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt