Skutt

Monday, 17 June, 05:09

Nyheter om Skutt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 13 Jun 19 kl. 10:07

Seks jerver ulovlig Skutt

Seks jerver ble Skutt i Hedmark uten juridisk eller faglig grunnlag. det slår Klima- og miljødepartementet fast i en behandling av en klage fra Naturvernforbundet. Tre av jervene ble Skutt i ulvesona, som er prioritert yngleområde for jerv..

NRK - I førrgår: 08:28

Færre ulver og flere bjørner Skutt

I alt ble 26 ulver rapportert Skutt eller drept i jaktåret 2018/19, noe som er fem færre enn året før. Det ble også Skutt 12 bjørner, 3 flere enn foregående jaktår, skriver Statistisk sentralbyrå..

NRK - 10 Jun 19 kl. 10:28

Mann Skutt i Stockholm

Politiet bekrefter at en person er Skutt sør i Stockholm i Sverige. Skadeomfanget er foreløpig ukjent, skriver.

NRK - 11 Jun 19 kl. 10:45

Skutt i benet, var ubevæpnet

Politiet i Malmö sier på en pressekonferanse tirsdag at den truende mannen som ble Skutt i benet av politet mandag, verken var i besittelse av sprengstoff eller våpen. Mannen, en italiensk statsborger, er siktet for trusler, ifølge SVT..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 11:34

Mannen som ble Skutt av politiet i Malmö hadde ikke farlig innhold i bagene

Det fantes verken sprengstoff eller våpen i bagene til mannen som mandag ble Skutt av politiet på sentralstasjonen i Malmö..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 11:34

Mannen som ble Skutt av politiet i Malmö, hadde ikke farlig innhold i bagene

Det fantes verken sprengstoff eller våpen i bagene til mannen som mandag ble Skutt av politiet på sentralstasjonen i Malmö..

NRK - 10 Jun 19 kl. 10:50

Mann Skutt av politiet i Malmö

En mann ble Skutt av politiet på sentralbanestasjonen i Malmö etter at han oppførte seg truende. skriver Expressen. Skadeomfanget for mannen er ukjent.

P4 - 10 Jun 19 kl. 14:39

Mann Skutt av politi på svensk togstasjon

Svensk politi har Skutt og såret en mann på sentralstasjonen i Malmö etter at han skal ha opptrådt truende. Ifølge svensk politi oppsto det en situasjon der de ble tvunget til å skyte han. Politiets bombegruppe er sendt til stedet fordi det skal være en mistenkelig gjenstand på stasjonen..

Aftenposten - 8 timer siden

Odd Skutt i senk av Sarpsborg-tenåring

Jørgen Strand Larsen (19) banket hull på Odds seiersrekke med to mål. Sarpsborg vant 2–0 i Eliteserien fotball og sikret viktige poeng i bunnkampen..

Hegnar.no - Igår: 10:05

Haudemann-Andersen har truffet blink i tre selskaper

Jan Haudemann-Andersen har Skutt gullfuglen i sine tre store investeringer NRC, Vaccibody og Kahoot!..

NRK - 06 Jun 19 kl. 06:32

Person Skutt i Malmö i natt

En person ble Skutt i Malmö i Sverige i natt. Vedkommende ble fraktet til sykehus, skriver Aftonbladet. Skadeomfang er ukjent.

NRK - 13 Jun 19 kl. 16:45

Faren over

Skarpskytter fra politiet har nå Skutt hull i gassflasken og situasjonen er under kontroll. Sperringer oppheves og trafikken i Sjøgata vil nå gå som normalt, opplyser politiet..

NRK - 13 Jun 19 kl. 16:59

Eksplosjonsfaren over i Bodø

En skarpskytter fra politiet har nå Skutt hull i gassflasken og situasjonen er under kontroll. Sperringer oppheves og trafikken i Sjøgata vil nå gå som normalt, opplyser politiet..

NRK - 13 Jun 19 kl. 19:13

Flere skadet i øpptøyer i Memphis

Minst 24 politimenn er skadet i opptøyer i Memphis etter at en afroamerikansk ung mann ble Skutt og drept av en politimann, skriver The Washington Post..

P4 - 13 Jun 19 kl. 19:20

Flere skadet i øpptøyer i Memphis

Minst 24 politimenn er skadet i opptøyer i Memphis. Det skriver The Washington Post. Det skjer etter at en 20 år gammel afroamerikansk mann ble Skutt og drept av en politimann..

Aftenposten - I førrgår: 06:01

Tiltalte nekter skyld etter terror i Christchurch

Australieren som er tiltalt for å ha Skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag..

Aftenposten - I førrgår: 06:01

Siktede nekter skyld etter terror i Christchurch

Australieren som er siktet for å ha Skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag..

Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 19:12

Mann dømt til livstid for drap på muslimske ungdommer i USA

Craig Stephen Hicks er dømt til livstid i fengsel for å ha Skutt og drept tre muslimske studenter i USA i 2015..

NRK - 14 Jun 19 kl. 00:29

Tiltalte nekter skyld etter terror

Australieren som er tiltalt for å ha Skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch, erkjente ikke skyld da han møtte i retten fredag. Brenton Tarrant (28) møtte i retten i Christchurch via videolink fra et høysikkerhetsfengsel i Auckland..

NRK - 11 Jun 19 kl. 18:01

Skal skyte på gassflasken

Gassflasken vil bli uskadeliggjort ved at den vil bli Skutt med rifle mot den, opplyser politiet. Det kommer til å bli avfyrt ett eller flere skudd..

NRK - 03 Jun 19 kl. 15:41

Tysk politiker Skutt og drept

I Tyskland ble politikeren Walter Lübcke fra Angela Merkels parti CDU søndag funnet død, Skutt i hodet i hjemmet sitt i delstaten Hessen. Ifølge avisen HNA har politiet ikke funnet noe skytevåpen. Lübcke var leder for regionadministrasjonen i Kassel..

P4 - I førrgår: 05:29

Nektet skyld for Christchurch-terror

Mannen som er tiltalt for Christchurch-terroren erkjente ikke straffskyld i en rettshøring i natt. Den 28 år gamle australieren er tiltalt for å ha Skutt og drept 51 muslimer i to moskeer i Christchurch i New Zealand. Han er også tiltalt for 40 drapsforsøk.

NRK - 12 Jun 19 kl. 13:42

Gummikuler mot demonstranter

Politiet i Hongkong har brukt tåregass, køller og Skutt med gummikuler mot demonstranter som forsøkte å ta seg inn i den lovgivende forsamlingen i byen. Demonstrantene protesterer mot en lov som vil åpne for å utlevere ettersøkte personer til Kina..

Aftenposten - 12 Jun 19 kl. 06:16

Syrisk luftforsvar har Skutt ned israelske missiler

Syrisk luftforsvar skjøt ned flere israelske missiler sør i landet natt til onsdag, melder det statlige syriske nyhetsbyrået SANA..

Aftenposten - 10 Jun 19 kl. 11:40

Mann Skutt av politi på togstasjon i Malmö

Pågående politiinnsats på togstasjon i Malmö i Sverige. Bombegruppen gjør søk..

P4 - 03 Jun 19 kl. 15:54

Tysk politiker Skutt og drept

Tysk politi har startet etterforskning etter at politikeren Walter Lübcke ble funnet Skutt og drept i delstaten Hessen i går. Lübcke fra Angela Merkels parti CDU var regjeringspresident i Kassel i delstaten. Flere tyske medier skriver at det er flere mistenkelige forhold rundt dødsfallet..

NRK - 02 Jun 19 kl. 04:33

– Israel sendte raketter til Syria

Syria har Skutt ned missiler avfyrt fra Israel, ifølge nyhetsbyrået Sana. Ifølge Israels militære skal Syria ha Skutt mot dem også. Tre syriske soldater er drept ifølge det syriske militæret..

NRK - 02 Jun 19 kl. 04:33

– Israel sendte raketter mot Syria

Syria har Skutt ned missiler avfyrt fra Israel, ifølge nyhetsbyrået Sana. Ifølge Israels militære skal Syria ha Skutt mot dem også. Tre syriske soldater er drept ifølge det syriske militæret..

VG - 10 Jun 19 kl. 16:22

Skutt av politiet i Malmö: Hevdet han hadde våpen og sprengstoff

Mannen skal ha truet med å sprenge sentralstasjonen i Malmö like før politiet åpnet ild..

Dagbladet - 05 Jun 19 kl. 21:53

Flukten fra Polen: - Kunne ha Skutt oss

Som 17-åring rømte musiker Andrej Nebb (64) fra det totalitære regimet i Polen..

Dagbladet - 03 Jun 19 kl. 19:50

Tysk politiker Skutt i hodet

65 år gamle Walter Lübcke ble funnet død i sitt hjem søndag. Omstendighetene er ennå uklare..

P4 - 04 Jun 19 kl. 13:31

Flere drept i masseskyting

Minst fem personer er Skutt og drept i utkanten av Darwin i Australia. To er også skadd, melder lokale medier. En gjerningsmann skal ha gått inn på et motel og startet å skyte.

P4 - 05 Jun 19 kl. 23:09

Tiltalt for drap i Oslo

En 34 år gammel mann er tiltalt for å ha drept en 31 år gammel polsk mann med en maskinpistol ved et garasjeanlegg på Bjørndal i Oslo i fjor. Mannen ble Skutt etter at han forsøkte å hjelpe drapstiltalte, som hadde kjørt seg fast i snøen. Den tiltalte nekter straffskyld, og mener skuddene gikk av ved et uhell..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 12:24

Minst fem drept i masseskyting i Australia

Minst fem mennesker er Skutt og drept i utkanten av Darwin i Australia, melder lokale medier..

P4 - 23 May 19 kl. 20:27

Ulv Skutt i Hedmark

En hannulv er Skutt i Elverum kommune i Hedmark. Det melder Statens naturoppsyn. Fylkesmannen har gitt tillatelse til felling av to ulver, skriver Nationen..

Aftenposten - 04 Jun 19 kl. 06:10

Fire drept i angrep i Libanon

To politiansatte og to soldater er Skutt og drept i et angrep utført av en væpnet mann i Tripoli i Libanon, ifølge det statlige nyhetsbyrået NNA..

P4 - 05 Jun 19 kl. 05:42

Tiltalt etter skolemassakre

En væpnet sikkerhetsvakt er tiltalt etter skolemassakren i Florida i fjor. Sikkerhetsvakten tok seg aldri inn på skolen der 17 personer ble Skutt og drept, og er derfor tiltalt for forsømmelse av barn, og ti andre punkter som til sammen kan gi nær 100 år i fengsel, melder BBC. 56-åringen blir tiltalt etter en etterforskning som har vart i 14 måneder..

NRK - 04 Jun 19 kl. 01:54

Fire drept i angrep i Libanon

To politiansatte og to soldater er Skutt og drept i et angrep utført av en væpnet mann i Tripoli i Libanon. Angrepet fant sted sent mandag kveld da en bevæpnet gjerningsmann åpnet ild, opplyser den libanesiske hæren til NNA..

NRK - 04 Jun 19 kl. 01:54

Fire drept i angrep i Libya

To politiansatte og to soldater er Skutt og drept i et angrep utført av en væpnet mann i Tripoli i Libya. Angrepet fant sted sent mandag kveld da en bevæpnet gjerningsmann åpnet ild, opplyser den libanesiske hæren til NNA..

P4 - 02 Jun 19 kl. 07:31

Israelsk angrep i Syria

Tre syriske soldater er drept og sju såret etter å ha blitt truffet av israelske raketter tidlig på morgenen i dag. Det melder nyhetsbyrået Sana. Angrepet skjedde like ved grensen til Golanhøydene.

P4 - 04 Jun 19 kl. 09:35

Løslater siktet mann

Mannen i 30-årene om er siktet for å ha medvirket til et drapsforsøk på Furuset i 2012 blir i dag løslatt. Det skriver Dagbladet. Mannen, som har vært en del av B-gjengen i Oslo, ble pågrepet i midten av mai.

NRK - 18 May 19 kl. 12:56

Flere Skutt på fest

Minst sju personer er Skutt på en fest tidlig lørdag i nærheten av Ball State University i delstaten Indiana, melder CNN..

P4 - 20 May 19 kl. 15:15

Flere politibetjenter Skutt i Alabama

I USA pågår det en storstilt jakt på en 29 år gammel mann som har Skutt tre politimenn på en campingplass i delstaten Alabama. En politimann er bekreftet drept, mens en annen betegnes som kritisk skadet, melder CBS News. Mannen ble sist sett med kamuflasjeklær og skuddsikker vest og betegnes som svært farlig..

VG - 21 May 19 kl. 18:26

Norge Skutt i senk – tapte sin femte VM-kamp

(Norge-Latvia 1–4) Tobias Lindström (31) ga Norge ledelsen og håp om å ende på 10. plass i VM. Det ble Skutt i senk av Latvia, som skjøt dobbelt så mange skudd som Norge og scoret tre mål i siste periode..

VG - 16 May 19 kl. 14:56

Mann Skutt i leggen: Politiet rykket ut etter melding om trusler

Det var en mann i slutten av 20-årene som ble Skutt i leggen av politiet i Drangedal onsdag. Politiet går nå ut med flere opplysninger om hendelsen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt