Skutt

Thursday, 04 June, 13:24

Nyheter om Skutt

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Politibetjent Skutt i New York

En politibetjent ble Skutt i bydelen Brooklyn i New York by onsdag kveld, ifølge AFP. Det var portforbud i storbyen da betjenten ble Skutt, noe som har blitt innført som følge av store demonstrasjoner. Politibetjentens medisinske tilstand er ukjent..

NRK - 31 May 20 kl. 07:52

Mann funnet Skutt i Sverige

En ung mann ble funnet Skutt ved Sollentuna i Stockholm, etter at politiet fikk varsel om skyting i området. Mannen skal ha blitt Skutt flere ganger, og opereres for øyeblikket på sykehus, sier politiet. De starter etterforskning av drapsforsøk..

P4 - 31 May 20 kl. 07:43

Tre Skutt under protest

Minst tre personer ble Skutt under en demonstrasjon i Indi-anapolis mot dødsfallet til afroamerikaneren George Floyd - en av dem ble drept. Det bekrefter politiet i byen, melder CNN. Skadeomfanget til de to andre er uklart.

Aftenposten - I førrgår: 10:14

Fire politimenn Skutt under protester i Missouri

Minst fire politimenn ved St. Louis politikontor i Missouri ble Skutt mandag kveld etter å prøvd å få kontroll over protestene i byen..

VG - 29 May 20 kl. 07:54

Protestene sprer seg i USA: Minst syv Skutt under nye opptøyer

Midt under opptøyene i Minneapolis har protester spredt seg i USA. Politiet opplyser at minst sju personer skal være Skutt under demonstrasjoner i Louisville, der demonstranter roper på rettferdighet etter at Breonna Taylor ble Skutt og drept under en politiaksjon i mars..

NRK - 30 May 20 kl. 13:11

To betjenter Skutt - én av dem døde

To betjenter i Federal Protective Service ble Skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skadene fra skuddene. Det melder CNN.

NRK - 30 May 20 kl. 21:27

SpaceX-rakett Skutt ut i rommet

Raketten fra det kommersielle selskapet SpaceX ble lørdag kveld Skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida i USA. Det er første gang et kommersielt selskap sender mennesker til den internasjonale romstasjonen ISS..

NRK - 30 May 20 kl. 23:52

21-åring Skutt og drept i Detroit

Mannen som ble drept under en demonstrasjon i USA fredag, var 21 år og ble Skutt da en ukjent person skjøt mot bilen han satt i, og han prøvde å komme seg vekk. Det opplyser politiet i Detroit i en pressemelding lørdag..

NRK - 01 Jun 20 kl. 10:30

Én drept under protest i Louisville

En mann ble Skutt og drept under sammenstøt med politiet i Louisville i Kentucky i USA, melder en lokal journalist, Stephon Dingle. Ifølge Dingle ble mann Skutt etter å ha åpnet ild mot politifolk som forsøkte å fjerne en menneskemengde..

VG - 30 May 20 kl. 21:43

SpaceX’ første bemannede rakett er Skutt opp

Klokken 21.22 norsk tid lørdag kveld ble SpaceX Skutt opp fra Kennedy Space Center i USA, med to astronauter ombord. Alt er så langt gått etter planen..

P4 - 30 May 20 kl. 13:30

Politibetjent Skutt og drept

En amerikansk politibetjent er Skutt og drept i Oakland i California, etter en demonstrasjon over drapet på afroamerikaneren George Floyd. To politifolk ble Skutt, skadeomfanget til den andre betjenten er uklart, melder CNN. Minst 7500 demonstranter har protestert i Oakland.

NRK - 30 May 20 kl. 21:27

SpaceX-rakett Skutt opp

Raketten fra SpaceX, selskapet til Tesla-gründer Elon Musk, ble lørdag kveld Skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida i USA. Det er første gang et kommersielt selskap sender mennesker til den internasjonale romstasjonen ISS..

NRK - I førrgår: 08:25

Fire politifolk Skutt i St. Louis

Fire politifolk i St. Louis i USA ble Skutt under opptøyer i byen, og har blitt fraktet til sykehus i området. Det melder St.

VG - 31 May 20 kl. 15:32

Journalister angrepet i USA: Ble blind etter å ha blitt Skutt i øyet

«Det var helt sykt», forteller pressefolk som er blitt angrepet av politiet under protestene i USA. De blir Skutt på med gummikuler og tåregasspatroner på kloss hold, sprayet med pepperspray og arrestert på direktesendt TV..

NRK - 29 May 20 kl. 08:15

Sju Skutt i Louisville

I USA er sju personer Skutt i Louisville i Kentucky under en demonstrasjon mot politiets drap på Breonna Taylor i mars. En av de drepte skal være kritisk skadd, og politiet opplyser at det skal ha blitt gjort pågripelser..

Dagbladet - I førrgår: 09:52

Politifolk Skutt og påkjørt i USA

Situasjonen er uoversiktlig..

Dagbladet - Igår: 23:12

- Det er helt uholdbart

Journalister blir truet, slått og Skutt på jobb av politiet..

NRK - 26 May 20 kl. 00:26

Avslutter søk ved Stavanger

Hovedredningssentralen opplyser natt til tirsdag at søket utenfor Hundvåg i Stavanger er avsluttet. Det ble satt i gang søk etter melding om at det var Skutt opp et nødbluss. Det viste seg at nødblusset var Skutt opp fra land..

NRK - 26 May 20 kl. 21:34

Person skal være Skutt i beinet

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være Skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. – En person skal være Skutt i beinet, men politiet vet ikke hvor vedkommende er, sier innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad..

NRK - 25 May 20 kl. 05:49

Ble Skutt mot i bil i Sverige

To menn i 40-årene ble Skutt mot mens de satt i en bil på en parkeringsplass i Rinkeby i Sverige, melder SVT. Bilen har skader som bekrefter at det kommer fra skudd, opplyser politiets pressetalsmann. Mennene kom fra hendelsen uskadd..

P4 - 14 May 20 kl. 23:04

Ulv Skutt i Tynset

En ung ulv ble i dag Skutt i Tynset. Den ble Skutt få timer etter at det ble gitt skadefellingstillatelse. Dermed er to ulv Skutt i Norge denne uken.

NRK - 16 timer siden

9 av 10 lærere bedre digitalt

Lærernes digitale ferdigheter har Skutt i været under koronautbruddet. Det viser en ny spørreundersøkelse. Ni av ti lærere har fått bedre digital kompetanse.

Dagbladet - 30 May 20 kl. 20:34

SpaceX er Skutt opp

Den historiske oppskytingen er gjennomført..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Mann Skutt i beinet i Lørenskog – to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er Skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt..

P4 - 26 May 20 kl. 21:44

Person Skutt i foten i Lørenskog

En person skal være Skutt i beinet ved Skårer i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor offeret er, og leter nå etter vedkommende. Hendelsen skal ha skjedd ved Åsen skole, og politiet har sikret stedet.

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Mann Skutt i beinet i Lørenskog - to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er Skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt, men politiet søker etter flere involverte..

P4 - 26 May 20 kl. 21:44

Leter etter person er Skutt i foten

En person skal være Skutt i beinet ved Skårer i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor offeret er, og leter nå etter vedkommende. Hendelsen skal ha skjedd ved Åsen skole, og politiet har sikret stedet.

Aftenposten - 26 May 20 kl. 21:31

Politiet: – En person skal være Skutt i beinet i Lørenskog

Politiet sier til Romerikes Blad at en person skal være Skutt i beinet ved en skole i Lørenskog. Politiet vet ikke hvor den Skutte personen er..

NRK - Igår: 22:59

Politi skrøt om å skyte demonstrant

En politikvinne i Louisville i Kentucky er mistenkt for å ha drept en svart mann. David McAtee ble Skutt under en demonstrasjon mot politivold søndag. Politikvinnen skrøt på Facebook om å skyte på demonstranter..

Aftenposten - 01 Jun 20 kl. 07:06

Ny natt med voldsomme demonstrasjoner i USA. Mann Skutt og drept.

Donald Trump ble ført i sikkerhet da demonstranter samlet seg utenfor Det hvite hus..

NRK - I førrgår: 07:49

Journalist-team slått av politiet

En australsk journalist og kameramann ble angrepet av politiet da de rapporterte om protestene utenfor Det hvite hus. Det melder Canberra Times. Begge ble Skutt med gummiguler, og kameramannen ble slått i ansiktet.

NRK - I førrgår: 09:03

Politimann drept i Las Vegas

En politimann fra US Marshals i Las Vegas har blitt Skutt og drept utenfor den føderale rettsbygningen i Las Vegas. Det melder den lokale TV-kanalen, 8 News Now. Det er ikke kjent hvem som står bak angrepet..

NRK - 01 Jun 20 kl. 05:21

Branner og tåregass i Washington

Politiet har Skutt tåregass mot demonstranter som har samlet seg utenfor Det hvite hus i Washington. Det meldes også flere branner i området. Det er sjette kveld på rad med landsdekkende protester..

NRK - 31 May 20 kl. 19:24

Astronauter ombord i romstasjon

Astronatuene Bob Behnken og Doug Hurley, som ble Skutt opp med SpaceX-raketten lørdag kveld, gikk søndag kvelden ombord i Den internasjonale romstasjonen ISS. Det tok omlag 22 timer fra oppskytning til astronautene var ombord på ISS..

NRK - 31 May 20 kl. 07:14

Én drept under demonstrasjon

Én person ble drept, og tre andre Skutt under demonstrasjoner i Indianapolis, ifølge politimesteren i byen. Det melder CNN. En politimann skal i tillegg ha fått påført seg mindre skader, og politiet i byen råder folk til å unngå området..

NRK - 31 May 20 kl. 16:07

SpaceX ankommer ISS

Søndag ettermiddag norsk tid ankommer romkapselen Crew Dragon og de to amerikanske astronautene Bob Behnken og Doug Hurley Den internasjonale romstasjonen ISS. SpaceX-raketten med de to ombord ble Skutt opp fra Florida lørdag kveld..

Aftenposten - 31 May 20 kl. 07:14

Voldelige uroligheter over hele USA. Portforbud innført i 25 byer.

Over hele USA er det lørdag voldelige sammenstøt og mange skadede. Tre er Skutt og én død i Indianapolis..

NRK - 30 May 20 kl. 13:11

Politimann drept i demonstrasjon

To betjenter i Federal Protective Service ble Skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skuddskadene. Det melder CNN.

Aftenposten - I førrgår: 21:58

«Pass på barna mine», var det siste hun sa før hun døde av skuddene på åpen gate i Pakistan. Nå er hennes norske ektemann tiltalt for å ha bestilt drapet.

PAKISTAN (Aftenposten): For tre år siden ble tobarnsmoren Sobia Shehzadi Skutt og drept i Pakistan. Nå er hennes norskpakistanske mann tiltalt for å ha bestilt drapet..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 20:02

Vellykket Spacex-oppskyting

Spacex-raketten Falcon 9 med to amerikanske astronauter om bord i romkapselen Crew Dragon, ble Skutt opp fra Kennedy Space Center i Florida lørdag..

NRK - 30 May 20 kl. 07:27

19-åring drept i demonstrasjon

Én 19 år gammel mann er drept etter at det ble Skutt mot en samling av demonstranter i Detroit i USA. Det opplyser en talsmann for politiet, ifølge AP. NTB skriver at det ikke er kjent hvem som løsnet ett eller flere skudd mot samlingen..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 20:02

Spacex-raketten er Skutt opp fra Kennedy Space Center

Oppskytingen gikk som planlagt lørdag klokken 21.22. To amerikanske astronauter er sendt opp i Spacex-raketten..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 07:26

19-åring Skutt og drept. Politi død. Deler av Det hvite hus stengt. CNN angrepet. Demonstrasjonene i USA sprer seg.

Trump og Pentagon vurderer å sende soldater til demonstrasjonene i Minneapolis..

Aftenposten - 30 May 20 kl. 07:26

19-åring Skutt og drept. Det hvite hus stengt. CNN angrepet. Demonstrasjonene sprer seg i USA.

Tusenvis av demonstranter brøt portforbudet i Minneapolis og marsjerte i gatene. Over hele USA raser folk mot drapet på George Floyd..

P4 - 14 May 20 kl. 15:51

Ble Skutt i natt

Mannen som ble Skutt i magen i Holmestrand med et luftgevær skal ha blitt Skutt i natt, men varslet ikke politiet før i ettermiddag. Han er nå sendt til sykehus med ambulanse. Mannen i 30-årene har fortalt det var et uhell..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt