Skei

Torsdag, 26 November, 10:46

Nyheter om Skei

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 16:56

Erna Solberg satte foten ned for Abid Raja som næringsminister

Abid Raja skjelte ut Trine Skei Grande da han ikke ble statsråd i 2018. Erna Solberg nektet å gi ham næringsministerposten i 2020. Begge deler kommer frem i boken til Trine Skei Grande..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 07:43

Trine Skei Grande mener hun ble sviktet av Erna Solberg i bompengesaken. Det bidro til at Venstre holdt på å forlate regjeringen.

Tre statssekretærer spilte en aktiv rolle på et skjebnesvangert møte. Uten deres innsats kunne Venstre ha røket ut av regjeringen på grunn av bompengestrid. Det skriver Trine Skei Grande i ny bok..

VG - 01 nov. 20 kl. 22:25

Trine Skei Grande i ny bok: Holdt Abid Raja utenfor ledersamtaler

Trine Skei Grande mener at Abid Raja var godt i gang med å posisjonere seg og arbeidet strategisk for å samle støtte i lederkampen allerede etter valget i 2019. Derfor inviterte hun ikke ham med på diskusjonene om hvem som skulle inn i ledelsen..

VG - 19 nov. 20 kl. 08:22

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst..

Aftenposten - 19 nov. 20 kl. 05:54

Forbud mot homoterapi forsinket

Trine Skei Grande lovet et homoterapiforbud våren 2021. Men forbudet lar vente på seg. Det er mulig det ikke kommer før etter stortingsvalget neste høst..

Klartale - 06 nov. 20 kl. 14:34

Grande tar et oppgjør i ny bok

Trine Skei Grande har skrevet bok. Den tar også med en gammel historie om intim kontakt..

VG - 06 nov. 20 kl. 04:32

Soundtrack of Skei Grande

Ærlig og lettskrevet «virkelighetslitteratur» fra toppolitikken. Tidvis pinlig om partikolleger, og for overfladisk om det virkelig vanskelige..

Aftenposten - 05 nov. 20 kl. 22:26

Fifty shades of alt annet enn «grått og kjedelig»

Trine Skei Grande angrer på at hun ikke holdt kjeft om hyrdestunden i åkeren..

NRK - 05 nov. 20 kl. 04:59

– Var nær ved å forlate regjeringen

Tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande skriver i sin nye bok at Venstre var nær ved å forlate regjeringen under bompengestriden før kommunevalget i fjor. Venstre og Frp stod på hver sin side og statsministeren ga begge partiene et ultimatum..

NRK - 04 nov. 20 kl. 13:32

Norske politikere bekymret

Lysbakken (SV), Moxnes (Rødt) og tidligere Venstre-leder Skei Grande reagerer alle på Trumps tale i natt der han hevder å ha vunnet valget. Lysbakken kaller Trump en "udemokratisk bølle" og Moxnes krever en ny linje i forholdet til USA.

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 22:58

Grande holdt Raja utenfor ledersamtaler

Abid Raja var ikke invitert til et møte med mulige lederkandidater i Venstre høsten 2019. Årsaken var at han allerede posisjonerte seg til vervet, ifølge Trine Skei Grande..

NRK - 01 nov. 20 kl. 23:03

Grande holdt Raja utenfor

Abid Raja var ikke invitert til et møte med mulige lederkandidater i Venstre høsten 2019. Årsaken var at han allerede posisjonerte seg til vervet, ifølge Trine Skei Grande. Det kommer fram i Grandes nye bok, skriver VG..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 12:18

Trine Skei Grande i sin siste tale: Advarer partiet mot maktkamp og renkespill.

Trine Skei Grande holder nå sin siste landsmøtetale til Venstre som partileder..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 12:18

Trine Skei Grande advarte Venstre mot «maktkamp og renkespill»

I sin siste tale til Venstre som partileder advarte Trine Skei Grande partiet mot skadelig intern strid. Venstres langvarige lederkamp avsluttes denne helgen..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:00

Trine Skei Grandes siste budsjettlekkasje: Over 30 milliarder til tog

GARDERMOEN (VG) Jernbane blir en klar vinner i dette budsjettet, sier avtroppende Venstre-leder Trine Skei Grande..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:04

Trine Skei Grandes avskjedstale: – Dere blir ikke helt kvitt meg

GARDERMOEN (VG) Trine Skei Grande takker for seg som Venstre-leder, men lover å fortsette i partiet..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:04

Trine Skei Grandes avskjedstale: Ut mot «maktkamp og renkespill»

GARDERMOEN (VG) Trine Skei Grande takker for seg som Venstre-leder, men lover å fortsette i partiet..

VG - 26 sep. 20 kl. 12:04

Trine Skei Grandes avskjedstale: På tide med yngre krefter

GARDERMOEN (VG) Trine Skei Grande takker for seg som Venstre-leder, og sier at partiet alltid må være klare for det neste generasjonsskiftet..

Aftenposten - 25 sep. 20 kl. 06:45

Trine Skei Grande: – Gleder meg til å bli lokalpolitiker

Lørdag er det ugjenkallelig slutt: Etter ti år som Venstre-leder gir Trine Skei Grande (50) stafettpinnen videre. Nå skal hun vie kreftene til lokalpolitikk..

Aftenposten - 14 okt. 20 kl. 19:16

Trine Skei Grande (V) er bekymret for ytringsfriheten ved Kunsthøgskolen. Tar betent debatt til Stortinget.

Høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) deler en bekymring for den frie debatten i akademia..

P4 - 10 okt. 20 kl. 08:08

Vil gi stemmerett til unge i Oslo øst

Venstres Trine Skei Grande vil gi stemmerett til 16-åringer i Oslo øst ved neste lokalvalg. Hun sier til Dagbladet at mange unge, spesielt i Oslo øst, føler seg umyndiggjort. Og for noen utvikler den frustrasjonen seg til utagering, mens den heller bør kanaliseres inn i politisk arbeid, sier Grande.

NRK - 10 okt. 20 kl. 03:47

Grande vil gi 16-åringer stemmerett

Venstres Trine Skei Grande vil la 16-åringer i Oslo øst få stemme ved neste lokalvalg som et prøveprosjekt, melder Dagbladet. På sikt ønsker Venstre stemmerett for alle 16-åringer, også i stortingsvalg. Også SV og MDG vil ha stemmerett for 16-åringer..

NRK - 05 okt. 20 kl. 15:14

Solsvik ny statssektretær for Melby

Anne Tørå Solsvik (V) blir ny statssekretær for kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby. Solsvik kommer fra PR-byrået First House. Før hun begynte i First House i 2015 var hun rådgiver for tidligere Venstre-leder Trine Skei Grande, skriver NTB.

NRK - 04 okt. 20 kl. 16:35

Statssekretær fra Venstre går av

Jan-Christian Kolstø gir seg som statssekretær i Næringsdepartementet og rådgiver i Venstre melder Dagbladet. Kolstø er også pressekontakt for Venstres nylig avgått leder Trine Skei Grande..

P4 - 29 sep. 20 kl. 05:34

Mener Venstres EU-ja ikke vil mobilisere velgere

Den avgåtte Venstre-lederen Trine Skei Grande frykter partiets ja til EU ikke vil hjelpe dem å få nye, sårt tiltrengte velgere. Det var på Venstres landsmøte i helgen at et klart flertall stemte for at partiet skulle si ja til norsk EU-medlemskap. Grande mener dette er en debatt folk ikke er opptatt av.

NRK - 27 sep. 20 kl. 11:00

Stor pågang for influensavaksine

Tønsberg kommune opplyser at de for tiden opplever at mange ønsker å vaksinere seg mot sesonginfluensa. Kommuneoverlege Sigmund Skei opplyser at vaksinene ikke er på plass før en gang mellom uke 41 og 43..

Aftenposten - 26 sep. 20 kl. 14:22

Venstre må tvile om EU uten Grande

En rolig og sindig Trine Skei Grande går av og overlater tvilen til nestemann..

P4 - 26 sep. 20 kl. 12:25

Grande: - Endelig kvitt meg

Trine Skei Grande avslører at det er satt av over 32 milliarder kroner til jernbanen i neste års statsbudsjett. Budsjettlekkasjen kom i hennes siste tale som leder for Venstre på landsmøtet som pågår nå. Grande har vært partileder i ti år, men varslet i mars at hun trekker seg..

NRK - 26 sep. 20 kl. 12:10

Over 30 milliarder til tog

Avtroppende Venstre-leder Trine Skei Grande kommer lørdag med sin siste budsjettlekkasje. Over 30 milliarder kroner settes av til jernbanen, skriver VG. Fjorårets forslag innebar 26,8 milliarder kroner til jernbane.

Klartale - 25 sep. 20 kl. 12:36

– Gleder meg til å bli lokalpolitiker

Lørdag er det slutt: Trine Skei Grande gir vervet som Venstre-leder videre til neste. Nå skal hun bruke kreftene på lokalpolitikk..

Klartale - 25 sep. 20 kl. 12:38

– Politikere er usikre på hva vi skal si

Politikere bruker mange «vente-ord» og korte pause-setninger, sier Trine Skei Grande. Klar Tale intervjuet henne før hun slutter som Venstre-leder..

NRK - 23 sep. 20 kl. 09:23

Grande styreleder i ny stiftelse

Tidligere kulturminister Trine Skei Grande har blitt styreleder i den nyopprettede stiftelsen Oslo Middelalderby. Stiftelsen skal jobbe for å gjenoppbygge deler av Oslos eldre bebyggelse i Gamlebyen..

P4 - 22 sep. 20 kl. 21:45

Fikk støtte før Født Fri var etablert

Stiftelsen Født fri, som nå fratas statsstøtte, fikk penger før den var formelt etablert. Organisasjonen oppstod på en svært uvanlig måte. Det var Venstre-topper som foreslo hvem som skulle lede den skriver Aftenposten.

P4 - 22 sep. 20 kl. 15:50

Grande får ny jobb

Trine Skei Grande har fått seg ny jobb etter at hun jo har sagt opp jobben som statsråd og partileder for Venstre. Hun blir nå styreleder i den nye stiftelsen Oslo Middelalderby. Grande er selv bosatt i Gamlebyen i Oslo og sier til Dagbladet at det å ta vare på og gi kunnskap om byens historie er en viktig jobb.

VG - 16 aug. 20 kl. 18:30

Trine Skei Grande: Angrer ikke på å ha bygd opp sterke kandidater

ARENDAL (VG) Venstre-leder Trine Skei Grande mener hun har bevist at hun er mer opptatt av partiet enn å sikre seg selv..

VG - 13 aug. 20 kl. 22:09

Skei Grande tok til tårene

ARENDAL (VG) Trine Skei Grande tok til tårene i sin siste partilederdebatt..

P4 - 15 sep. 20 kl. 07:55

Venstre avviser omkamp med Frp

Venstre-leder Trine Skei Grande sier det er uaktuelt å godta Siv Jensens krav om kutt i bistand og antall kvoteflyktninger i statsbudsjettet for neste år. Frp føler seg ikke lenger bundet av avtalene de inngikk med Høyre, KrF og Venstre i regjering og mener alt er gjenstand for forhandlinger skriver Aftenposten. Før helgen sa statsminister Erna Solberg at det ikke er aktuelt med omkamp fra Frp om seire andre partier fikk i regjeringsplattformen..

Aftenposten - 13 aug. 20 kl. 07:53

Skei Grande mener MDG i Oslo ikke tør regulere bruken av sparkesyklene. - Vås, svarer MDG.

– Gårdeiere som ikke strør fortauet, kan få bot. Men strør du fortauet med sparkesykler, påstår byrådet at det ikke kan gjøre noe. Det kan det, sier Venstre-leder Trine Skei Grande..

NRK - 15 sep. 20 kl. 02:24

Venstre avviser Frp-omkamp

Venstre-leder Trine Skei Grande sier det er uaktuelt å godta Frps krav kutt i bistand og antall kvoteflyktninger i statsbudsjettet for 2021. Det skriver Aftenposten..

P4 - 23 aug. 20 kl. 16:19

- Melby kan klare å forene partiet

- Guri Melby har evnen til å forene Venstre igjen etter flere år med intern uro. Det mener politisk kommentator i Bergens Tidende, Jens Kihl. Valgkomiteen i Venste innstilte i dag Melby som ny leder i partiet etter Trine Skei Grande.

E24 - 23 aug. 20 kl. 13:49

Medier: Guri Melby innstilt som ny partileder i Venstre

Kunnskapsminister Guri Melby er enstemmig innstilt som ny Venstre-leder etter Trine Skei Grande, erfarer Aftenposten og VG..

E24 - 23 aug. 20 kl. 13:49

Guri Melby innstilt som ny partileder i Venstre

Kunnskapsminister Guri Melby er innstilt som ny Venstre-leder etter Trine Skei Grande. Ledervalget finner sted i slutten av september..

E24 - 23 aug. 20 kl. 13:49

Guri Melby enstemmig innstilt som ny partileder i Venstre

Guri Melby er innstilt som ny Venstre-leder etter Trine Skei Grande. Sveinung Rotevatn og Abid Raja takker ja til å bli henholdsvis 1. og 2.

Aftenposten - 23 aug. 20 kl. 13:31

Guri Melby enstemmig innstilt som ny Venstre-leder

Kunnskapsminister Guri Melby er innstilt som ny Venstre-leder etter Trine Skei Grande..

P4 - 23 aug. 20 kl. 12:59

Har innstilling klar

Kunnskapsminister Guri Melby er enstemmig innstilt som ny partileder i Venstre etter Trine Skei Grande. Det bekrefter partiets valgkomité etter helgens forhandlinger om hvem de vil ha som ny leder. De ønsker Sveinung Rotevatn som første nestleder og Abid Raja som andre nestleder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt