Skal

Tuesday, 10 December, 19:27

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 12:48

Skal bli enklere å kjøre drosje

Regjeringen endrer regelverket for drosjer fra 1. juli 2020. Det gjør de for at det Skal bli lettere å etablere seg i bransjen.

P4 - 11 timer siden

Vet ikke hvem som Skal ta regningen for ekstra beredskap

Helseminister Bent Høie vet ikke hvem som Skal ta regningen for ekstra beredskapstiltak i nord. Luftambulansen har sviktet 286 ganger på fem måneder etter at Babcock tok over ansvaret for tjenesten - noe som er nesten to ganger hver dag. Klassekampen har etterlyst prislapp for kostnadene det har ført til, men Høie har ikke tall på det, og kan heller ikke si sikkert hvem som Skal ta regningen..

Dagbladet - 13 timer siden

SVs historie-forfalskning

Jeg kan forsikre SV om at de nye læreplanene, «Fagfornyelsen» er et resultat av Høyres kunnskapssyn. Vår tro på at skolen både Skal danne og utdanne, at alle barn Skal lære å lese, skrive og regne, og at aktiv og utforskende undervisning kan gi mer og bedre læring..

P4 - 07 Dec 19 kl. 19:19

Ulykke med personbil og buss

En buss og en personbil Skal ha kollidert i Trondheim. Skadeomfanget er ukjent, men politiet opplyser at føreren av bilen Skal være bevisst. Ingen av de 20 passasjerene i bussen Skal være skadet..

P4 - 1 time siden

Klimaforhandlingene i Madrid strandet

Klimaforhandlingene i Madrid Skal ha strandet i går etter uenigheter om hvordan landene Skal bokføre og rapportere klimaregnskapet sitt. Det opplyser en forhandlingsleder i den norske delegasjonen til VG. Målet med klimakonferansen er å implementere målene fra Parisavtalen i 2015..

NRK - 13 timer siden

Legger fram Trump anklagene

Demokratene varsler at de tirsdag Skal offentliggjøre hva de anklager USAs president Donald Trump for i forbindelse med riksrettsprosessen. Representantenes hus Skal stemme over anklagene neste uke, ifølge kildene..

NRK - Igår: 15:35

Endringer i ledelsen i Babcock

Sjefen for flyoperasjoner Hans Skog-Andersen i Babcock Scandinavian AirAmbulance, Skal over i en ny lederstilling i Babcock Aviation, hvor han Skal bygge opp en ny organisasjon for helikopteroperasjoner..

Aftenposten - 23 timer siden

Sannsynligvis et meget godt valg av RBK

KOMMENTAR: Mikael Dorsin har det som Skal til for å lykkes som Rosenborgs sportslige leder, hvis RBK legger til rette for at han Skal lykkes..

Aftenposten - Igår: 15:54

Tidligere engelsk toppdommer Skal dømme i norsk 2. divisjon

Bobby Madley har dømt 91 Premier League-kamper. Neste sesong Skal han dømme kamper på nivå tre..

Aftenposten - Igår: 17:53

Hun kom såvidt inn på videregående skole. Nå Skal 34-åringen styre en ung, kvinnedominert regjering.

Sanna Marin Skal lede en regjering der unge kvinner styrer sjappa..

Dagbladet - Igår: 15:49

Vi vet kor vi bor, og vi forventer ikke at de Skal forstå

Jeg undres på om Bent Høie vet hvordan det føles å sitte på et venterom på legevakta med barnet sitt i armene i timevis. Å ikke vite hva som er galt, hvordan det Skal gå, eller når hjelpa kommer..

E24 - 13 timer siden

Demokratene Skal legge fram anklager mot Trump

Demokratene varsler at de tirsdag Skal offentliggjøre hva de anklager USAs president Donald Trump for i forbindelse med riksrettsprosessen..

NRK - Igår: 10:55

Båtulykken i Lurøy Skal undersøkes

Båtulykken på Helgelandskysten i Lurøy, hvor en arbeidsbåt kantret, Skal granskes av Statens Havarikommisjon. En mann er antatt omkommet. Det var to personer om bord i båten.

VG - 9 timer siden

Jeremy Corbyn håper unge velgere Skal gi ham valgseieren

BRISTOL (VG) Han henger etter i målingene, men Jeremy Corbyn håper rekordmange unge velgere Skal gi Labour et overtak i valg-innspurten..

P4 - Igår: 15:42

Endringer i Babcock-ledelsen

Babcock, som har ansvaret for ambulanseflyene i Norge, foretar noen endringer i ledelsen. Det melder de i en pressemelding nå i ettermiddag. Sjefen for flyoperasjoner Hans Skog-andresn Skal over i en ny lederstilling i selskapet.

P4 - 7 timer siden

Den kristne høgskolen NLA Skal gjennomgås

Det nasjonale organet for kvalitet i utdanningen i Norge Skal nå gjennomgå den kristne NLA Høgskolen. Bakgrunnen er bekymringsmeldinger om praktiseringen av skolens akademiske frihet, melder NTB. Tidligere er det kjent at skolen skulle bytte ut et verdidokument som blant annet inneholdt et omstridt punkt om homofili.

Aftenposten - I førrgår: 13:43

TIL-talent Skal trene engelsk storklubb: – Jeg vet de har vært interessert en stund

Bryan Fiabema (16) Skal trene i 11 dager med Chelsea før jul..

Aftenposten - I førrgår: 13:43

TIL-talent Skal trene med engelsk storklubb: – Jeg vet de har vært interessert en stund

Bryan Fiabema (16) Skal trene i 11 dager med Chelsea før jul..

NRK - Igår: 09:19

Ny vurdering av E16 klokka 11

Vegvesenet Skal gjera ei ny vurdering av E16 ved Nærøydalen klokka 11.00. Vegen er stengt grunna ras og vil truleg vera stengt i nokre timar.

NRK - I førrgår: 04:43

Redningshelikopter Skal berge to

Et redningshelikopter fra Sola og Hovedredningssentralen i Sør-Norge er på vei til en båt som har gått på land utenfor Farsund. Redningsskøyten Kaptein Skaugen på stedet kommer ikke til på grunn av dårlig vær. Det Skal være to personer i båten..

NRK - 05 Dec 19 kl. 16:54

Leirstein Skal leie PST-undersøking

Det er Ulf Leirstein som Skal vere saksordførar når Stortinget Skal undersøke EOS-utvalets kritikk av PST. PST har fått kritikk for å hente inn store mengder opplysningar om norske flypassasjerar ulovleg..

NRK - I førrgår: 05:42

Mer enn 30 døde i brann

Minst 34 personer omkom i en brann i New Dehli i India. Det opplyser en lege ved et offentlig sykehus. Bygningen som brenner Skal, ifølge NTB, inneholde en fabrikk.

Aftenposten - I førrgår: 07:30

Utvidet jakt Skal hindre spredning av skrantesyke

Fra nyttår blir jaktperioden på elg og hjort utvidet i 15 kommuner i Hordaland, Buskerud, Oppdal og Sogn og Fjordane. Tiltaket Skal stoppe skrantesyke..

Aftenposten - I førrgår: 16:56

Denne ihuga Viking-supporteren Skal på fest på Torget i kveld. Det kan du banne på

Brit Tone Nystrøm Skal på cupfinale-fest på Torget i Stavanger i kveld. Riggingen av Norges største, mobile scene er allerede i gang..

NRK - I førrgår: 08:08

Minst 43 døde i brann i India

Minst 43 personer er nå bekreftet omkommet i en brann i Indias hovedstad New Delhi, opplyser politiet i byen. Minst 50 Skal være skadd. Bygningen som brant huser flere små fabrikker, og flere ansatte Skal ha sovet i lokalene da brannen brøt ut..

E24 - I førrgår: 15:23

143 skoler Skal ta i bruk Visma-system i 2020: – Det blir en løpende risikovurdering

Det har vært flere oppstartsproblemer enn ventet i pilotfylket for Vismas datasystem for videregående skoler. I 2020 Skal 143 nye skoler etter planen ta i bruk systemet..

NRK - 05 Dec 19 kl. 14:56

Fransk streik Skal vare til måndag

Delar av streiken som går føre seg i Frankrike Skal vare heilt til måndag. Den massive streiken lammar togtrafikk, skolar og turistattraksjonar, og i transportsektoren Skal dei fleste arbeidarane fortsette streiken..

Aftenposten - 07 Dec 19 kl. 14:37

Sjekk hvilke lag Træff og Molde 2 Skal møte neste år

Begge de lokale klubbene i 3. divisjon Skal spille i samme avdeling også neste år. Alle motstanderne kommer fra Trøndelag eller Sunnmøre..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 18:14

Siste: Skal padle over råken

Hjelperne Bengt Rotmo og Aleksander Gamme er 150 meter unna Børge Ousland og Mike Horn. Nå Skal polfarerne padle over «vrien og bred» råk, melder TV 2..

P4 - Igår: 21:26

Biler kjørte innover skiløype

5 biler kjørte innover en skiløype i Holmestrand. Det Skal ha vært både barn og skiløpere i løypa, forteller politiet. Bilene kjørte rundt 1,5 kilometer innover i løypenettet.

P4 - 05 Dec 19 kl. 05:48

Skal prøve å hente ned skadde

Redningsmannskaper Skal i dag gjøre et nytt forsøk på å hente ned de fire arbeiderne som sitter fast til fjells ved Hansfinnvatnet i Nordland. De fire ble skadd i en arbeidsulykke i går, og to av dem burde hatt helsehjelp, men sterk vind og skodde har hindet redningsarbeidet. Vi Skal ta en ny vurdering når det blir lyst, sier operasjonsleder Kjetil Kaalaas..

NRK - 07 Dec 19 kl. 18:42

20 sivile Skal være drept i Syria

Minst 20 sivile er drept i russiske og syriske luftangrep i Idlib-provinsen i Syria, melder en eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights. Åtte barn Skal være blant de drepte. Idlib kontrolleres i hovedsak av en gruppe med bånd til al-Qaida..

Dagbladet - 6 timer siden

Deler ut fredsprisen

Tirsdag ettermiddag er det duket for tildelingsseremoni i Oslo rådhus. Der Skal fredsprisvinner Abiy Ahmed holde nobelforedrag..

Klartale - Igår: 12:13

Vy får kjøre tog

Vy Skal fortsette å kjøre tog på Bergensbanen og Vossebanen..

NRK - 07 Dec 19 kl. 00:18

VG: Polfarerne har møtt hverandre

Ifølge VG Skal polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, og Aleksander Gamme og Bengt Rotmo ha møtt hverandre på isen. Det har VGs team på skipet «Lance» ha fått bekreftet på satellittelefon. Nå Skal de fire forsøke å ta seg tilbake til «Lance»..

P4 - I førrgår: 22:36

Tajik vil endre bioteknologiloven

Arbeiderpartiets Hadia Tajik ønsker å endre bioteknologiloven slik at sædprøver Skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter avdødes ønske. Det skriver VG. Tajik vil levere et forslag før jul.

NRK - 06 Dec 19 kl. 20:25

Person påkøyrd i Rogaland

Ein person Skal ha sprunge ut i vegen og vorte påkøyrd på E39 i Randaberg i Rogaland, melder politiet på Twitter. Det går føre seg livreddande førstehjelp. Vegen er stengt og ulykka Skal vere alvorleg..

NRK - 06 Dec 19 kl. 19:15

Minst seks drepne i Irak

Minst seks demonstrantar Skal vere skotne i Iraks hovudstad Bagdad, melder Reuters. Over 20 fleire Skal vere skadde i nærleiken av Tahrirplassen..

NRK - 06 Dec 19 kl. 19:15

– Minst seks drepne i Irak

Minst seks demonstrantar Skal vere skotne i Iraks hovudstad Bagdad, melder Reuters. Over 20 fleire Skal vere skadde i nærleiken av Tahrirplassen..

VG - 10 timer siden

Meldinger om skyting på sykehus i Tsjekkia

Flere personer Skal være skadet i en skyteepisode på universitetssykehuset i Ostrava i Tsjekkia..

Aftenposten - 6 timer siden

«Løva» har fått ut uka til å takke ja til utenlandsk klubb: Håper TIL Skal melde sin interesse

Andreas Løvland (26) kan bli profesjonell spiller på Færøyene..

NRK - 8 timer siden

Etterlyser bil etter dødsfall

Politiet etterlyser en bil i forbindelse med at det ble funnet en død person på Rægestranden i Sola kommune. Bilen, en Opel Astra Skal ha tilhørt den avdøde..

VG - 1 time siden

Bør selge brukte pelskåper så dyrt som mulig!

Fretex er ikke til for at noen få privilegerte nordmenn Skal få kjøpe eksklusive pelskåper på billig-salg..

NRK - 2 timer siden

Omfavner ny handelsavtale

En revidert frihandelsavtale mellom Mexico, Canada og USA er i boks, kunngjør Demokratenes Nancy Pelosi. Avtalen regnes som en stor seier for Donald Trump. Avtalen som Skal erstatte NAFTA, ble signert for over ett år siden..

NRK - 06 Dec 19 kl. 01:38

Bloomberg vil ha strengere våpenlov

Demokraten Michael Bloomberg sier han vil gå inn for å skjerpe våpenlovene i USA. Han vil forby spesielle typer angrepsrifler, innføre lisens for våpenkjøp og at Det hvite hus Skal innta en helt ny rolle i hvordan vold med skytevåpen Skal bekjempes..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt