Skal

Thursday, 17 October, 07:23

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 15:39

Skal «hjelpe» folk ut av homofili: – Hårreisende!

Hvordan Skal homofile studenter ved NLA forholde seg til at utdanningsinstitusjonen – hvor de Skal føle seg inkludert og verdsatt, tillater foredrag om omvendingsterapi?.

NRK - 13 Oct 19 kl. 16:50

Skal ha samtalar om demningsstrid

Egypt og Etiopia Skal møtast i Russland for å drøfte striden rundt ei demning på etiopisk side av Nilen. Striden har ført til auka spenning mellom landa. Egypt fryktar demninga Skal truge vassressursane i landet.

Klartale - Igår: 08:34

Lokker marokkanere med penger for at de Skal dra

Regjeringen vil at folk fra Marokko Skal dra hjem frivillig..

Aftenposten - 17 timer siden

Anders Mol Skal spille for Førde, men må forholde seg til en klar beskjed fra treneren

Det norske sandvolleyballesset Anders Mol Skal i aksjon for volleyballaget Førde i eliteserien fram til desember..

Klartale - Igår: 13:10

Glad for at regjeringen snur om barnebriller

Barn med spesielle behov Skal likevel få dekket kostnad til dyre briller. Norges Blindeforbund Skal følge med på om det skjer..

NRK - 17 timer siden

Vil avvikle bemanningsbransjen

Fellesforbundet vil avvikle bemanningsbransjen, og mener arbeidsformidling i større grad Skal være en offentleg oppgave. – Faste og direkte ansettelser Skal være hovedregelen i norsk arbeidsliv, heter det i vedtaket fra forbundets landsmøte i dag..

NRK - 19 timer siden

FN-utsending møter syrisk minister

FNs spesialutsending til Syria, norske Geir Pedersen, Skal møte den syriske utanriksministeren Walid al-Moualem i Damaskus onsdag. Det er venta at dei blant anna Skal snakke om Tyrkias angrep på dei kurdiske områda nordaust i landet, melder Reuters..

Aftenposten - 18 timer siden

Her er det viktigste spørsmålet Lars Lagerbäck må stille seg nå

ANALYSE: Skal Norge nå fotball-EM 2020, må ett område forbedres: taktikken. Og jeg snakker ikke om trenerne og deres plan, men om dem som Skal utføre den..

VG - 14 timer siden

Disse to Skal få skøytefolket over til ny kanal

Etter åtte år som ekspertkommentator for NRK Skal Even Wetten (37) sammen med barndoms-kompisen Mikael Flygind Larsen (37) få skøytefolket til å skru over til Viasat-kanalene..

P4 - 11 timer siden

Lastet ned overgrepsbilder rett etter løslatelse

En overgrepstiltalt mann Skal ha lastet ned overgrepsbilder samme dag som han slapp ut av fengsel. Det melder NRK. Noen uker senere, da han fortsatt var prøveløslatt, Skal han ha bestilt direkteoverførte overgrep via Skype.

VG - 14 timer siden

Disse to Skal få skøytefolket over til nye kanal

Etter åtte år som ekspertkommentator for NRK Skal Even Wetten (37) sammen med barndoms-kompisen Mikael Flygind Larsen (37) få skøytefolket til å skru over til en annen TV-kanal..

NRK - I førrgår: 23:01

Moped presset av veien i Vennesla

En moped Skal ha blitt presset ut av veibanen av en bil i Vennesla i Agder. Ifølge politiet Skal føreren av mopeden være bevisst og ha lettere skader. Bilen, en rød Volvo 940, Skal ha kjørt videre og politiet ønsker nå kontakt med føreren..

Aftenposten - Igår: 20:00

Skal du på halloweenfest i år? Dropp «indianer»-kostymet | Oda Ruud

Urbefolkningen i Amerika har lidd gjennom årtusener. Det er ikke noe som Skal romantiseres eller hvitvaskes i den vestlige kulturen..

Aftenposten - 20 timer siden

Melkeproduksjonen Skal ned med 100 millioner liter

Staten og Norges Bondelag har blitt enige om hvordan melkeproduksjonen i Norge Skal kuttes med 100 millioner liter..

Klartale - I førrgår: 08:56

De som røyker mye, Skal få ekstra hjelp

Staten Skal bruke 25 millioner kroner for å få folk til å slutte..

VG - 11 timer siden

Fra 1. januar Skal fylkene ha ansvaret for dette – samferdselsministeren er bekymret

Fra 1. januar er det de nye fylkene som Skal ha ansvaret for Norges 45.000 kilometer med fylkesvei.

VG - 11 timer siden

Fra 1. januar Skal fylkene ansvaret for dette – samferdselsministeren er bekymret

Fra 1. januar er det de nye fylkene som Skal ha ansvaret for Norges 45.000 kilometer med fylkesvei.

NRK - Igår: 18:16

Guardian: Nærmer seg Brexit-avtale

Den britiske statsministeren Boris Johnson og EU Skal nærme seg et utkast til en avtale for britenes skilsmisseavtale med EU, melder The Guardian. Forhandlerne Skal i prinsippet ha blitt enige om en tollgrense i Irskesjøen, skriver avisen..

VG - 9 timer siden

Barnier Skal ha fortalt EU-ambassadørene at bare ett tema gjenstår i brexitforhandlingene

EUs brexit-forhandler Michel Barnier Skal ifølge journalister ha fortalt ambassadørene fra EUs medlemsland at det nå bare er momsspørsmålet som gjenstår..

P4 - Igår: 10:23

Russland avholder militærøvelse

Russlands militære innleder i dag en tre dager lang omfattende øvelse for sine strategiske atomstyrker. Rundt 12 000 soldater Skal delta i øvelsen - i tillegg til 105 fly, 15 krigsskip og fem ubåter. Styrkene Skal blant annet øve på å skyte ut missiler..

Aftenposten - 13 timer siden

Utvekslingsavtale Skal være klar for Frode Berg. Han Skal byttes med russisk storspion, ifølge litauiske etterretningskilder.

En utvekslingsavtale som omfatter Frode Berg kan nå være klar, ifølge litauisk avis. Ifølge anonyme litauiske kilder har Litauen gått med på å utveksle russisk storspion mot «nordmann fengslet i Russland»..

NRK - Igår: 02:48

15 personer drept i Mexico

15 personer Skal være drept etter en skyteepisode i delstaten Gurrero i Mexico, ifølge Reuters. Ifølge lokale medier er 14 sivile drept, og én soldat. Flere medier melder om at de sivile Skal ha vært bevæpnet..

P4 - Igår: 18:13

Toåring påkjørt

En to år gammel gutt er fraktet til Kalnes sykehus etter at han ble påkjørt av en bil i en garasje i Fredrikstad i ettermiddag. Skadeomfanget er ukjent, men gutten Skal ha vært bevisst etter hendelsen. Bilføreren, som er en mann i 30-årene, Skal ikke ha sett gutten før etter at han hadde parkert bilen.

P4 - Igår: 05:50

Borten Moe blir plattformsjef på Draugen

Tidligere olje- og energiminister Ola Borten Moe Skal bli plattformsjef på Draugen-plattformen i Norskehavet. Stavanger Aftenblad melder at den tidligere Senterparti-toppen allerede har tatt sikkerhetskurs og straks Skal gå i gang med lærlingperioden for å bli oljearbeider i Nordsjøen. Draugen er eid av oljeselskapet Okea, der Borten Moe var tidligere direktør og fremdeles er medeier..

P4 - 20 timer siden

Fengslingsmøtene i voldtektssaken på Hønefoss utsatt

Politiet Skal gjennomføre nye avhør i voldtektssaken i Hønefoss der sju menn ble pågrepet og siktet for grov voldtekt. De planlagte fengslingsmøtene er derfor utsatt, skriver VG. Politiet Skal avhøre fornærmede, en 20 år gammel kvinne, og et vitne.

Aftenposten - I førrgår: 06:10

Riksrettsgranskningen: Bolton Skal ha kalt Giuliani for en håndgranat

NEW YORK (Aftenposten): Donald Trumps nasjonale sikkerhetsrådgiver Skal ha blitt så oppbrakt over Ukraina-saken at han varslet advokater i Det hvite hus, melder New York Times..

VG - I førrgår: 22:00

Lekket video Skal vise nytt Fortnite-kapittel

I et døgn har frustrerte spillere blitt møtt av et sort hull inne på det populære spillet. Nedetiden Skal skyldes en større oppgradering, og det ser ut til å dreie seg om en ganske stor overhaling..

VG - I førrgår: 07:13

Eks-homofil Skal «hjelpe» folk vekk fra homofil praksis i Bergen

Tirsdag arrangeres et seminar ved NLA høgskolen i Sandviken der det blant annet Skal forklares hvordan man kan forlate homoseksuell praksis og følelser..

NRK - 11 Oct 19 kl. 11:43

Skal snakke med Abiy nå

Olav Njølstad, direktør for Det norske nobelinstitutt, sier til NRK at han har fått tak i riktig nummer til statsminister Abiy Ahmed, og at han Skal ringe vinneren nå. – Jeg Skal gratulere ham og invitere ham til Oslo..

NRK - I førrgår: 00:53

Visepresident Pence drar til Tyrkia

Visepresident Mike Pence i USA sier at han Skal på hastetur til Tyrkia. Ifølge Pence har han blitt bedt av president Trump om å lede en delegasjon som Skal forsøke å forhandle fram en våpenhvile i Syria, ifølge nyhetsbyrået AFP..

E24 - 11 Oct 19 kl. 08:56

Euronexts planer for Oslo Børs: Skal spare 120 millioner i året

Euronext Skal bruke 180 millioner kroner på tiltak som Skal kutte de årlige kostnadene ved Oslo Børs VPS med rundt 120 millioner kroner. Blant annet Skal Børsen skifte handelssystem..

E24 - 14 Oct 19 kl. 06:06

Verft varsler om forsinkelser for nye kystruteskip

Betalingsproblemer Skal være blant årsakene til at to av de fire nye kystruteskipene som norske Havila Skal sette inn langs kysten, er kraftig forsinket..

P4 - 12 Oct 19 kl. 14:54

Kurdisk politiker Skal være drept

En kurdisk politiker Skal være drept i forbindelse med tyrkias offensiv i Syria. Drapet Skal ha skjedd da bilen hennes ble angrepet da tyrkiske styrker forsøkte å kontrollere en ferdselsåre inn mot byen Qamishli i det nordøstlige Syria, melder nyhetsbyåret ANHA..

P4 - I førrgår: 15:49

Skal diskutere brillestøtte

Regjeringa Skal nå diskutere støtten til briller til barn på nytt. Det melder NRK. Det har kommet sterke reaksjoner etter at regjeringen i sitt forslag til statsbudsjett foreslo å innføre faste satser for støtte til barnebriller.

P4 - Igår: 08:06

- Riktig å dømme til tvungent psykisk helsevern

Tirsdag begynner rettssaken mot den 20 år gamle russiske mannen som er tiltalt for to drapsforsøk i en Kiwi-butikk i Oslo i januar. Ifølge tiltalen stakk han en kvinne i 20-årene i ryggen med en kniv, slik at hun ble påført livstruende skader. Han Skal også ha forsøkt å knivstikke en mann, men lyktes ikke.

P4 - Igår: 17:56

Strengere krav for tunge kjøretøy

Nå skjerpes kravene til vinterdekk for tunge kjøretøy. Regjeringen varsler nå at brudd på kravene til vinterutrustning Skal straffes med høyere gebyrer. Fra neste vinter kan vogntog kun bruke dekk som er merket med «alpesymbolet», og man vil nå få fem gebyrer om man mangler fem kjettinger.

NRK - I førrgår: 17:33

Pasient siktet for drapsforsøk

En kvinne i 40-årene er siktet for drapsforsøk på fastlegen sin, skriver Stavanger Aftenblad. Hendelsen skjedde på et legesenter i Stavanger. Legen Skal ha blitt knivstukket i armen.

P4 - 14 Oct 19 kl. 07:22

Personbil og trailer kolliderte i Hedmark

En personbil og et vogntog kolliderte på riksvei 3 ved Myklegard i Hedmark i dag. En person er kjørt til legevakt, med et ukjent skadeomfang. Det Skal ha vært personbilen som Skal ha kommet over i motgående kjørefelt og truffet vogntoget..

NRK - 11 Oct 19 kl. 16:04

Norman Skal leie demografiutvalg

Victor Norman frå Handelshøgskolen Skal leie eit utval som Skal kartlegge korleis samensetninga av befolkninga vil påvirke distrikta i framtida, skriv Regjeringa. Nordmenn lever stadig lengre, samtidig som vi føder færre og færre barn..

P4 - Igår: 21:16

Tiltalt for vold på hotell

En 23 år gammel mann er tiltalt for å ha angrepet en forsvarsløs mann inne på et hotellrom i Stavanger i februar i fjor. Mannen Skal ha sparket fornærmede mot hodet mens han sov, eller var for beruset til å gjøre motstand, skriver Stavanger Aftenblad . 23-åringen Skal gjentatte ganger også ha slått fornærmede med en flaske.

P4 - I førrgår: 15:51

Kontrakter i regjeringskvartalet

Skanska, AF-gruppen og Veidekke har fått tildelt kontrakter på til sammen 2,8 milliarder kroner for byggeprosjekter i regjeringskvartalet. Skanska får oppdraget med å rehabilitere Høyblokka, Veidekke Skal bygge kjelleren og AF-gruppen Skal sørge for energiforsyningen..

Dagbladet - 13 Oct 19 kl. 09:56

Høyesterett Skal vurdere om mor krenket datteren

En kvinne i slutten av 40-årene ble tidligere i år dømt for å ha krenket og utlevert sin sju år gamle datter på sosiale medier. Nå Skal saken opp i Høyesterett..

E24 - I førrgår: 13:37

Tesla Norge undersøker klager om «fantombremsing»

Flere norske Tesla-eiere har klaget på problemer med bilens adaptive cruisekontroll, en funksjon som Skal gjøre at bilen holder hastigheten, samtidig som den Skal tilpasse avstanden til bilen foran og bremse ved hindringer..

P4 - I førrgår: 14:53

Vil skyte tre ulveflokker

Rovviltnemndene i Hedmark og i Oslo, Akershus og Østfold opprettholder vedtaket om å felle alle ulvene i tre flokker innenfor ulvesonen. De to rovviltnemndene er enige om at det ikke er kommet inn ny informasjon i klagene som er levert på vedtakene stående, skriver Nationen. Saken går nå videre til Klima- og miljødepartementet som Skal komme med en endelig avgjørelse på hvor mange ulver som Skal felles..

P4 - 13 Oct 19 kl. 16:47

Mann døde i Sverige

En spansk turist døde da en norskregistrert minibuss veltet i Sverige i dag. Totalt sju personer Skal ha vært om bord i bussen som veltet og havnet på taket på E10 ved Abisko, ikke langt fra grenseovergangen ved Bjørnfjell. Det var først sagt at det var en norsk person som omkom, men ifølge VG Skal det være en spansk turist..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt