Skal

Onsdag, 12 August, 02:32

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 11 timer siden

Politiet Skal stoppe drikking i Oslos parker

Politiet Skal stoppe folk som drikker alkohol i parkene i Oslo. Det sier leder for byrådet Raymond Johansen. Kommunen Skal sette inn egne vakter i parkene..

Dagbladet - 14 timer siden

Barnehagene Skal være for barna, ikke for investorer

Arbeiderpartiet vil at skattepengene vi setter av til barnehagen Skal gå til gode barnehager for barna. Smutthullene må tettes og en ny strengere lov må på plass..

NRK - 11 timer siden

Oslo Skal øke testkapasitet

Oslo kommune Skal trappe opp testkapasiteten for koronasmitte. Blant tiltakene er testing uten avtale på forhånd, bestilling av testavtale på nett og egne teststasjon på Filipstad rettet mot ferjepassasjerer som kommer fra utlandet..

NRK - 11 timer siden

Skal testa fleire hundre personar

Over 300 personar har så langt meldt frå om at dei har vore på uteplassane i Haugesund der dei to smitta bartenderane har jobba. Alle Skal testast for covid-19 i den kommunen dei bur i, seier kommuneoverlege i Karmøy, Katrine Marie Haga Nesse..

P4 - 9 timer siden

Håper på EM i Stavanger

Håndballforbundet håper fortsatt at det Skal være mulig å arrangenere Håndball-EM for kvinner i Norge i desember. De ser blant annet på om mesterskapet Skal arrangeres på ett eller flere steder, melder Stavanger Aftenblad. Det er ennå ikke konkludert med om EM da må ararngeres uten tilskuere på tribunen..

NRK - 17 timer siden

Merker avstandsområder i parker

Bymiljøetaten Skal spraye opp avstandsområder i parker i Oslo. Lignende tiltak ble gjort med tape på Sørenga i forrige uke. Det Skal gjøre det lettere for folk å holde avstand på offentlige steder..

P4 - 08 aug. 20 kl. 18:38

- Vil at ny lov Skal ha tilbakevirkende kraft

Bankkunder som er dømt til millionerstatning etter å ha blitt utsatt for ID-tyveri, kan gå fri dersom SV får gjennomslag på Stortinget. Til høsten Skal en ny finansavtalelov behandles . Den vil gi forbrukerne bedre rettsvern dersom de får sitt bank ID misbrukt.

NRK - Igår: 11:55

Sentralbanksjefen forklarer seg

Det vil koke ned til et spørsmål om tillit når Stortinget Skal vurdere ansettelsen av Nicolai Tangen som ny oljefondssjef. Mandag kl. 12 Skal sentralbanksjefen forklare seg i finanskomiteen..

VG - Igår: 11:26

Nye regler Skal gjøre det mye lettere å få testet seg

Du Skal ikke lenger trenge en leges vurdering for å få teste deg..

VG - Igår: 20:57

Vektere Skal hindre store studentfester

Ved studiestart er 20-åringer på corona-smittetoppen i Norge. I Bodø Skal vektere sørge at smittevernreglene følges i studentboligene under fadderuka..

Aftenposten - 19 timer siden

TUIL-kapteinen er frustrert over manglende satsing: Sportslig leder lover at klubben Skal endre kurs

TUILs sportslige leder Thomas Heide erkjenner at de har nedprioritert den sportslige satsingen de siste årene. Det Skal det bli en endring på..

P4 - Igår: 11:38

Skal bli lettere å få koronatest

Det Skal bli mye lettere å ta koronatest. Fra onsdag innføres det nye testkriterer, og Helsedirektoratet opplyser at alle som mistenker at de er smittet av covid-19 bør få anledning til å teste seg. Fram til nå har det bare vært mulig med test etter vurdering fra lege..

NRK - I førrgår: 23:45

Må reise til ny heim for karantene

Fleire kommunar etterlyser ei løysing frå regjeringa når dei i august Skal ta imot 1500 kvoteflyktningar som må i karantene når dei kjem. Departementene har bestemt at karantena Skal skje i den nye heimkommunen til flyktningane..

P4 - I førrgår: 23:55

Slår alarm om bosetning av kvoteflyktninger

Flere kommunar ber regjeringen komme på banen med en løsning for hvordan de i august Skal 1500 kvoteflyktninger som må i karantene når de kommer. Det melder nrk. Regjeringen har bestemt at karantena Skal skje i den nye hjemkommunen til flyktningene..

P4 - 08 aug. 20 kl. 18:22

Demonstranter har stormet utenriksdepartementet i Beirut

En gruppe demonstranter har stormet utenriksdepartementet i Libanons hovedstad Beirut. Det melder Reuters. Demonstrantene Skal være ledet av pensjonerte offiserer og de Skal ha erklært utenriksdepartementet for «revolusjonens hovedkvarter», i følge NTB.

VG - Igår: 09:16

Tufte kritisk til jenteflukten: – Må gjøre det som Skal til for å lykkes

Olaf Tufte (44) er lite begeistret over uroen og de nylige frafallene blant de beste norske kvinnelige roerne. Den dobbelte OL-gullvinneren mener de må trekke i samme retning for at Norge Skal få en kvinne-båt i verdenstoppen..

VG - Igår: 16:00

Disse Skal kjempe om å bli «Mesternes mester»

For første gang Skal «Mesternes mester» spilles inn i Norge. Idrettsstjerner som Aksel Lund Svindal (37), Johann Olav Koss (51), Cecilie Leganger (45) og Linda Medalen (54) er blant de ti som i september reiser til Arendal for å kjempe om pokalen..

P4 - 13 timer siden

Klarer ikke teste mange nok

En rekke kommuner sliter med å oppfylle myndighetenes krav om hvor mange som Skal kunne koronatestes hver uke. Blant disse er Oslo, Bergen og Kristiansand, melder NRK. Helsedirektoratet har som mål at alle kommuner Skal kunne teste 1,5 prosent av innbyggerne, og klare å øke dette til 5 prosent på kort varsel.

NRK - I førrgår: 08:25

Ingen funn etter savnet mann

Politiet og letemannskap har søkt gjennom natten etter den savnede John Olav Moi i Lund kommune. Politiet opplyser til NRK at søket går i gang med full styrke fra søndag morgen igjen. Blant annet Skal syv hundeekvipasjer Skal delta i søket..

NRK - I førrgår: 11:10

Brann ved torvfabrikk på Degernes

Politiet er på veg til ein brann ved ein torvfabrikk på Degernes søndag morgon. Torv på fabrikken Skal ha teke fyr. Det Skal ikkje vere fare for spreiing, og ingen personar er skadde, ifølge Politiet i Øst..

NRK - I førrgår: 04:37

TikTok og Twitter i samtaler

Den kinesiske videoappen TikTok Skal være i samtaler med Twitter om et samarbeid, melder Wall Street Journal. Det Skal dreie seg om tidlige forhandlinger om drift av appens amerikanske del etter at president Trump nektet TikTok å drive videre i USA..

Dagbladet - 4 timer siden

Kilder: Nå kommer filmen

En viral YouTube-trailer Skal være utgangspunktet for en film om historien i 90-talls serien..

P4 - 05 aug. 20 kl. 23:04

Nytt Hurtigruteskip Skal koronatestes

Ytterligere ett av Hurtigrutens skip Skal testes for koronaviruset. Både mannskap og passasjerer på skipet Spitsbergen Skal testes så fort det ankommer Tromsø torsdag morgen. Alle om bord må være i karantene til resultatene er klare.

Klartale - 05 aug. 20 kl. 15:24

Slik Skal det bli trygt å spille fotball i Europa

Onsdag Skal det bli spilt kamper i europeiske konkurranser i fotball. Det er laget 31 sider med regler for at det Skal bli trygt..

Dagbladet - 8 timer siden

Dagbladet lanserer nyhetspodkast

Podkasten «Rett På» med Marie Simonsen og Nicolai Delebekk Skal ta for seg den viktigste nyheten, hver dag..

Aftenposten - 5 timer siden

Folk dør, men hotellbuffet Skal vi ha! | Kaveh Rashidi

Hvorfor er det ingen som setter ned foten?.

NRK - 07 aug. 20 kl. 17:39

Mange Skal ha overlevd flykrasj

Ifølge avisa The Hindu Skal mange av de 180 passasjerene ha overlevd flykrasjet nær flyplassen i Kozhikode i Kerala i India. Flyet ble delt i to i krasjet..

NRK - 07 aug. 20 kl. 17:21

Fly krasjet i India

Et fly med over 180 passasjerer Skal ha krasjlandet i India. Det melder lokale journalister. Flyet Skal ha kommet fra Dubai, og har ifølge Reuters krasjlandet på Calicut flyplass..

NRK - 08 aug. 20 kl. 14:11

LHBT-aktivister pågrepet i Warszawa

48 ble pågrepet fredag da de forsøkte å stanse arrestasjonen av en aktivist som Skal ha hengt regnbueflagg over statuer i Warszawa i Polen. De Skal ha omringet politibilen og forsøkt å stanse den fra å kjøre av gårde med den arresterte aktivisten..

P4 - 08 aug. 20 kl. 10:25

Presidenten visste om eksplosiver

Presidenten i Libanon Skal ha visst om de store mengdene eksplosive materialer som ble lagret i havna i Beirut. Senest i juli Skal han ha blitt fortalt om det 2750 tonnene med ammoniumnitrat. Dødstallene etter kjempeeksplosjonen i Beirut tirsdag har nå steget til 154.

Aftenposten - 4 timer siden

– Hun Skal ikke huskes som et voldsoffer

Tre år er gått siden den svenske journalisten Kim Wall (30) ble drept i en ubåt utenfor København. A-magasinet har møtt foreldrene hennes..

NRK - 9 timer siden

Avgjør karantener i dag.

Tromsø kommune Skal i et møte klokken 17 i dag avgjøre hva som skjer videre med passasjerer og mannskaper på MS Roald Amundsen. Den 10 dager lange karantenetiden er passert..

P4 - 08 aug. 20 kl. 07:42

- Skal slippe skatt ut året

I USA Skal vanlige lønnsmottakere slippe å betale skatt ut året. Det sier president Donald Trump, etter at forhandlingene om ny krisepakke kollapset i natt. Både Republikanerne og Demokratene har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

P4 - I førrgår: 19:45

Bekymret for sårbare barn

Og tidligere i dag ble det kjent at både SFO og barnehager i indre løstfold kommune også holder stengt neste uke. Det bekymrer Redd Barna. De frykter det vil ramme barn i sårbare situasjoner, og leder for redd barnas arbeid blant barn og unge i Norge, Monica Sydgård, sier til VG at de er kritiske til at de yngste igjen Skal måtte betale prisen for at de voksne har vært uforsiktige.

P4 - 4 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

Aftenposten - 08 aug. 20 kl. 11:44

118 dager til Norge Skal arrangere EM-fest: Fortsatt usikkert hvor kampene Skal spilles

Viruspandemien har tatt strupetak på håndball-EM i Norge. «Nye» nasjoner kan komme inn i mesterskapet. Det er uklart hvor kampene spilles..

NRK - 30 minutter siden

Brann i bolighus slukket

En brann i et bolighus i Skøelv i Troms er slukket, melder politiet på Twitter. Brannvesenet holder på med utluftning. Ingen Skal ha vært inne i huset da det brant..

VG - 12 timer siden

Oslo kommune vil ha munnbind i kollektivtrafikken

Men de avventer de nasjonale rådene som Skal komme denne uken..

NRK - 8 timer siden

Kveldsarrangementer avlyst

Høyskolen Kristiania vurdere i løpet av kvelden hvordan resten av fadderuka Skal bli for studentene, men alle kveldsarrangementer er allerede avlyst, opplyser skolen.

NRK - 07 aug. 20 kl. 21:04

Frykter at isbre Skal rase ned

Eksperter overvåker en isbre på Mont Blanc i frykt for at den Skal rase ned i en populær italiensk alpedal. 75 turister og innbyggere ble tvunget til å evakuere fra Val Ferret i skyggen av isbreen torsdag. Dagen etter ble turister nektet innreise..

Klartale - Igår: 12:16

Du kan lettere få testet deg

Mistenker du korona og vil teste deg? Da Skal du slippe å få en vurdering fra legen først..

Dagbladet - Igår: 16:00

Skal vi bade i sol

Temperaturene strekker seg mot 30 grader og det blir steikende sol over store deler av landet denne uka..

NRK - 9 timer siden

Foreløpig ingen flere smittet

Ni ansatte ved Burger Kings restaurant på Telemarksporten har så langt testet negativt for korona. Totalt Skal 13 medarbeidere testes, etter at en ansatt fikk påvist korona søndag kveld..

VG - 12 timer siden

Utfordringene i Oslo: Lover bedre kapasitet på coronatelefonen

Oslo kommune Skal nå gire opp for å slå ned på utbruddene..

Aftenposten - 12 timer siden

Blinkfestivalen Skal dele sine erfaringer: – Arrangører må vite om dette

– Vi samlet mye dokumentasjon som kan komme andre til gode, meldes det fra Blinkfestivalen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt