Skal

Søndag, 18 April, 07:25

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 21 timer siden

Ap Skal se på AUFs 10-kronersmedlemskap

Ap Skal nå vurdere om AUFs tikronersmedlemmer Skal telle like mye som andre medlemmer. Det har landsmøtet vedtatt lørdag morgen..

NRK - 12 april 21 kl. 13:22

Danmark Skal vaksinere 100.000

Danmark prøver å sette over 100.000 koronavaksiner i dag. Det er ny rekord og en stresstest for å forberede utrulling av vaksiner i stor Skala.

NRK - 14 april 21 kl. 02:53

Biden Skal tale til Kongressen

President Joe Biden Skal holde sin første tale for en samlet Kongress 28. april. Speaker Nancy Pelosi annonserte i natt at Biden har akseptert invitasjonen.

NRK - 12 timer siden

Milliardplan for København stasjon

Sentralstasjonen i København, eller Hovedbanegården, Skal bygges om for nesten to milliarder danske kroner, foreslår regjeringen. Det Skal gi færre forsinkede tog og enklere reiser for passasjerer, melder Danmarks Radio. Folketinget må godta planen..

E24 - 20 timer siden

Pizzabakeren-eierne snakker ut etter storkjøpet: - Skal etablere 130 utsalg til i Norge

«I 18 år har jeg ventet på at smellen Skal komme. Mange har prøvd å utkonkurrere oss og ta knekken på oss, men ingen har klart det.».

Aftenposten - 21 timer siden

Slik Skal man lage god krim

Slik Skal man lage god krim..

VG - 22 timer siden

Jonas må ligge unna Oljefondet

Hverken Ap-leder Jonas Gahr Støre eller oljefond-sjef Nicolai Tangen må få lov til å pynte seg med Oljefondet. Tangen Skal ikke drive politikk. Og politikerne Skal ikke leke finansfolk..

NRK - Igår: 06:38

Avgjør om Trump får tilbake SoMe

Facebooks kontrollkomite Skal i løpet av april avgjøre om tidligere president Donald Trump igjen Skal få lov til å publisere meldinger på Facebook og Instagram. Trumps kontoer på flere sosiale medier ble stengt etter opptøyene i Kongressen i januar..

NRK - 13 april 21 kl. 00:33

Skal frakte kisten i Land Rover

Kisten til avdøde prins Phillip Skal fraktes til St. Georges kapell i Windsor i en spesialbygget Land Rover. Medlemmer av kongefamilien og prinsens stab Skal gå i prosesjon etter kisten.

NRK - Igår: 23:47

SpaceX Skal bygge månefartøy

Nasa har gitt Elons Musks selskap SpaceX oppdraget med å bygge romfartøyet som Skal fly de neste amerikanske astronautene til månen. Ifølge Washington Post er kontrakten verdt over 24 milliarder kroner..

Aftenposten - Igår: 19:00

Start Skal ha ny daglig leder. Det fører til spørsmål rundt denne mannens rolle

Start Skal ansette ny daglig leder i klubben. I dag er Christopher MacConnacher daglig leder i selskapet bak..

NRK - Igår: 09:59

40 000 soldater på øvelse

Neste års NATO-øvelse i Nord-Norge blir den største på flere tiår. Ifølge Nye Troms Skal 40 000 soldater være med i øvelsen, som Skal foregå fra Lyngen i nord til Tysfjord i sør. De to siste NATO-øvelsene har blitt avlyst på grunn av koronapandemien..

VG - Igår: 09:49

Nye detaljer om begravelsen: Harry og William Skal ikke gå sammen bak kisten

Dronning Elizabeth (94) har bestemt at prins William (39) og prins Harry (36) Skal ha avstand til hverandre i begravelsesfølget lørdag..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 07:30

Stor oversikt: Dette Skal skje i Granåsen de neste tre årene

Mange hundre millioner kroner Skal brukes for å gjøre Granåsen topp moderne. Her ser du alt som Skal gjøres..

NRK - Igår: 07:31

Gjerningsperson er død

Gjerningspersonen som Skal ha skote fleire personar i Indianapolis i USA, Skal vere død. Det skriv nyheitsbyrået AP. Fleire er skotne i hendinga, men det er uvisst kva tilstanden til desse er.

NRK - I førrgår: 19:50

Smittevernråd til prostituerte

ProSenteret Skal lede en arbeidsgruppe som Skal utarbeide egne smittevernråd for prostituerte. Det er behov for smittevernfaglige råd for sexsalg under koronapandemien, påpeker Folkehelseinstituttet..

NRK - I førrgår: 17:53

Vurderer AstraZeneca til frivillige

Helseminister Bent Høie åpner for å gi AstraZeneca-vaksinen til frivillige. det sier han til Aftenposten. Regeringen har satt ned et ekspertutvalg som blant annet Skal vurdere om dette er en vaksine som kan tilbys frivillige i Norge, uten at den er en del av vaksinasjonprogrammet, ifølge Høie.

Aftenposten - I førrgår: 15:38

Her vil Ap at du Skal kunne utdanne deg til lærer, helsefagarbeider og ingeniør

Ap-leder Jonas Gahr Støre åpnet landsmøtet i Ap med et løfte om at det Skal bli lettere å ta utdanning der folk bor..

NRK - I førrgår: 14:41

SV: Gi AstraZeneca til andre land

Norge har 180.000 AstraZeneca-doser på lager. Hvis vi ikke Skal bruke dem selv, vil SV gi dem bort gratis til andre land.

Aftenposten - I førrgår: 11:30

Arbeiderpartiet bør gå inn for å fjerne abortnemndene

Du Skal ikke måtte bekymre deg for å få et nei. Valget Skal være ditt..

Klartale - I førrgår: 08:46

Kvinner Skal få 5.000 kroner for å donere egg

Helsedepartementet har bestemt at kvinner Skal få 5.000 kroner for å gi bort egg. Det er det laveste av to forslag..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 22:29

Etter 20 år er det slutt. Om fem måneder Skal Nato og norske soldater være ute av Afghanistan.

I løpet av sommeren Skal de siste norske soldatene trekkes ut av Afghanistan..

NRK - 14 april 21 kl. 19:54

Vil at apotekansatte vaksineres

Oslo kommune har fått en avtale om at koronavaksinering kan skje i apotek. Nå ønsker fagforeningene at ansatte som Skal foreta vaksinasjon, selv må vaksineres. Foreningene frykter at smitterisikoen vil øke når apotekene Skal administrere vaksinene..

NRK - 14 april 21 kl. 17:37

Skal evakuere passasjerer

Politiet opplyser at det er 70 personer om bord på toget, som i ettermiddag ble rammet av en kjøreledning som falt ned ved Rosenholm togstasjon. Passasjerene Skal evakueres ut av toget, men problemet er at det fremstår som strømførende. Brannvesenet er på vei for å få toget jordet..

NRK - 14 april 21 kl. 16:14

FHI: Uenig i deler av rapport

FHI-direktør Camilla Stoltenberg mener koronakommisjonens rapport gir en god vurdering av pandemien, men er uenig i noe av kritikken Hun er ikke enig i at FHI var skeptisk inngripende tiltak i en større pakke 12. mars 2020, og peker på at FHI tok initiativ til en større pakke 10. mars.

NRK - 14 april 21 kl. 15:23

Løslater Mehamn-drapsmann

Mannen som skjøt og drepte sin bror i Mehamn i april 2019, Skal løslates. Det har lagmannsretten bestemt. Straffen ble satt ned fra 13 til 5 års fengsel, og forsvareren krevde at mannen fikk slippe ut av varetekt før saken Skal opp i Høyesterett..

NRK - 14 april 21 kl. 13:50

EU vil forlenge vaksineavtale

EU Skal forlenge kontrakten med Pfizer om videre forsyninger av koronavaksine fram til 2023. Det sier EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen. I alt Skal unionen kjøpe 1,3 milliarder doser av vaksinen, som er utviklet av tyske BioNTech..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 12:36

President Biden: Kunngjør at styrkene Skal ut av Afghanistan

USAs president Joe Biden vil onsdag kveld kunngjøre at amerikanske styrker Skal trekkes ut av Afghanistan innen 11..

NRK - 14 april 21 kl. 12:27

Rekonstruerer dødelig fall

I Arendal Skal politiet i dag rekonstruere fallet fra gruvekanten som kostet Ørjan Solum (24) livet i mai i fjor. En dukke som har lik vekt og høyde som Solum Skal brukes. To menn som er siktet for drap ble løslatt denne uka, men etterforskes videre..

NRK - 14 april 21 kl. 10:04

Gruve Skal undersøkes på nytt

Politiet Skal undersøke Steinsåsgruvene i Arendal på nytt i samband med drapet på Ørjan-Helmer Gundersen Solum (24) i mai i fjor. De to siktede mennene ble løslatt denne uka etter å ha sittet i varetekt siden desember. Begge nekter straffskyld..

NRK - 1 time siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det Skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

VG - 5 timer siden

Hanna (32) vil kvitte seg med Lukasjenko: – Det er farlig, men vi Skal kjempe videre

Snart åtte måneder etter det omstridte valget har ikke hviterusserne gitt opp å kvitte seg med president Aleksandr Lukasjenko (66)..

NRK - 5 timer siden

USA kan sende flere til Afghanistan

USA varsler at landet trolig kommer til å øke antall soldater i Afghanistan de neste månedene. De Skal sørge for sikkerhet og logistikk for å sikre en trygg, velordnet og effektiv tilbaketrekking, sier Pentagons talsmann John Kirby..

NRK - 13 april 21 kl. 22:50

Tre røykskadde etter brann

Tre beboere er fraktet til legevakt etter at det brøt ut brann i en leilighet i Motzfeldts gate på Grønland i Oslo. De tre Skal ha pustet inn røyk. Brannen Skal ha startet på kjøkkenet og røyken har spredt seg i ventilasjonsanlegget i huset..

NRK - 9 timer siden

Skulptur skadet med vinkelsliper

Den velkjente skulpturen «Hesten» i Markensgate i Kristiansand Skal være skadet med vinkelsliper, ifølge politiet. De har kontroll på mannen bak handlingen..

NRK - 11 timer siden

Tsjekkia utviser 18 russere

18 ansatte ved Russlands ambassade i Tsjekkia er utvist fra landet. Årsaken er at russisk etterretning Skal være involvert i eksplosjonen som rammet et av den tsjekkiske hærens ammunisjonslagre i 2014, sier Tsjekkias statsminister..

NRK - 11 timer siden

En person skadd etter kollisjon

Føreren av en motorsykkel er skadet i et sammenstøt med en bil i Vestfossen vest for Drammen. Politiet vet ikke hvor alvorlige skadene er. Luftambulanse Skal ha rykket ut, skriver politiet på Twitter..

VG - 12 timer siden

Støres rusplan: Rus-bøter Skal forsvinne fra rullebladet

Dagen etter det omstridte landsmøtevedtaket mot regjeringens rusreform, møtte Jonas Gahr Støre VG for å forklare innholdet i partiets rusplan..

NRK - 13 timer siden

Alle dyra berga frå driftsbygning

37 storfe og ein hest er berga ut av ein driftsbygning i Isfjorden i Rauma kommune. Bygninga Skal vere i ferd med å rase saman, og det lek gjødsel ut igjennom veggen. Politi, brannvesen og kommunen jobbar med sikringsarbeid..

NRK - 14 timer siden

William og Harry gikk sammen ut

Den britiske tronarvingen, prins William, gikk sammen med sin bror prins Harry da de forlot begravelsen til sin bestefar prins Philip. Forholdet mellom de to Skal ha vært kjølig, og interessen har vært stor rundt deres første møte på lang tid..

E24 - 16 timer siden

Kritisk til Støres nye næringspolitikk: – Forstår ikke privat næringsliv

Finansministeren er kritisk til Ap-leder Jonas Gahr Støres planer om at staten Skal spille en mer aktiv rolle som eier i selskaper..

NRK - 16 timer siden

Lover flere samtaler om atomavtalen

– Forhandlinger for å redde atomavtalen med Iran vil fortsette de nærmeste dagene. Det sier Kinas utsending til mediene, melder nyhetsbyrået Reuters. Blant det som diskuteres er hvilke sanksjoner USA vil fjerne, og hva som Skal til, ifølge Wang Qun..

VG - 17 timer siden

Slik plana prins Philip sin egen bisettelse

Prinsen Skal de siste 25 årene ha planlagt seremonien etter sin egen bortgang med «militær presisjon»..

VG - 17 timer siden

Slik planla prins Philip sin egen bisettelse

Prinsen Skal de siste 25 årene ha planlagt seremonien etter sin egen bortgang med «militær presisjon»..

NRK - 18 timer siden

Trafikkulykke i Hvalertunnelen

Hvalertunnelen på fylkesvei 108 mellom Asmaløy og Kirkøy er stengt i begge retninger etter en trafikkulykke. Det opplyser politiet i en twittermelding. Nødetatene er på vei, og redningshelikopter Skal være på stedet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt