Skal

Tuesday, 16 July, 06:06

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 1 time siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann Skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter Skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to Skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

P4 - Igår: 12:35

Skal stanse utlendinger med falsk ID

Det Skal bli vanskeligere å komme til Norge med falsk identitet. Et nytt lovforslag fra regjeringen Skal sikre flere biometriske data av alle som søker opphold eller asyl i Norge. Og alle dataene Skal også lagres lenger - i 20 år, mot 5 i dag - sier justisminister Jøran Kallmyr til TV 2.

NRK - Igår: 15:47

Ni døde i flykrasj

Ni personer Skal i Sverige være døde etter en flyulykke i Umeå. Det melder Dagens Nyheter. De avdødes etterlatte Skal være underettet..

Aftenposten - 9 timer siden

Om en måned Skal Woodstock arrangeres igjen. Ingen billetter er solgt, artistene vet ikke om de Skal komme og festivalen har fortsatt ikke et sted å være.

Det aller meste har foreløpig gått galt med den legendariske festivalens gjenoppstandelse..

NRK - 22 timer siden

11 personer evakuert

Totalt elleve personer er evakuert fra brannboligen i Drammen, og ingen Skal være skadet, melder politiet på Twitter. Brannvesenet Skal ha kontroll på brannen..

Aftenposten - 9 timer siden

Skal sykehuset tilpasses teknologien eller Skal teknologien tilpasses sykehuset? | Just Ebbesen

Ikke alt lar seg løse med teknologi og kunnskapsdeling, men helseprofesjonenes rolle og selvbilde og måten vi drifter sykehus, blir uansett påvirket..

NRK - 5 timer siden

Kan ha funnet årsak til strømbrudd

En feil i systemet som Skal varsle om elektriske feil, kan ha vært årsaken til helgens store strømbrudd i New York. Det skriver CNN. Systemet Skal ha oversett en feil på en elektrisk kabel som førte 13.

NRK - 20 timer siden

007 Skal spilles av en kvinne

Lashana Lynch fra Captain Marvel-filmen Skal spille agent 007 i den neste Bond-filmen. Hun blir dermed både den første kvinnen og den første ikke-hvite skuespilleren i rollen..

NRK - I førrgår: 20:37

Ulykke på Gardermoen

En gutt Skal være alvorlig skadet etter en fallulykke på Gardermoen. Det melder Politiet i Øst på Twitter. Gutten Skal være fløyet i luftambulanse til Ullevål sykehus..

NRK - Igår: 02:03

– Alle har plikt til å hjelpe

Justisminister Jøran Kallmyr sier alle har en plikt til å hjelpe dersom man kommer over en båt med flyktninger som går ned. – Hvis vi Skal ha private hjelpeorganisasjoner som Skal hjelpe, så må det skje i samarbeid med myndighetene, presiserer han..

NRK - Igår: 20:06

Brann på eldresenter

Én person er alvorlig skadet og flere andre alvorlig brent etter brann i et eldresenter i Langesund. Brannen Skal nå være slukket. Alle beboerne Skal være gjort rede for av tilsatte ved senteret.

NRK - Igår: 08:27

Skrevet ut etter klemskader

Kvinnen som lørdags ettermiddag fikk en 200 kilo tung seilbom over seg er skrevet ut av sykehuset, skriver Tønsbergs Blad. Hun Skal ikke ha fått noen brudd, men Skal være forslått etter hendelsen..

P4 - 12 Jul 19 kl. 19:10

- Terrorangrep i Somalia

Det Skal nå i kveld pågå et angrep mot et hotell i byen Kismayo, helt sør i Somalia. En bilbome gikk av, før flere Skal ha stormet hotellet og begynte å skyte, melder nyhetsbyrået Reuters. Angrepet skjer ved et hotell der flere politikere og lokale ledere holder et møte.

NRK - 20 timer siden

Mulig 007 Skal spilles av en kvinne

Lashana Lynch fra Captain Marvel-filmen Skal muligens spille agent 007 i den neste Bond-filmen, sier nettstedet Vice. Hun blir dermed både den første kvinnen og den første ikke-hvite skuespilleren i 007-rollen. Den nye karakterens navn er ikke kjent..

P4 - Igår: 23:44

Må koke drikkevannet i Stryn

Det er innført kokepåbud for drikkevannet i Stryn kommune i Sogn og Fjordane. Grunnen Skal være en lekkasje. Den Skal være tettet ifølge Stryn vassverk, men det jobbes med å rense vannet.

P4 - 21 timer siden

Krekar-saken Skal starte i dag

Rettsaken mot terrormistenkte mulla Krekar i Italia Skal etter planen starte i dag. Rettssaken startet opprinnelig for over to år siden, men har siden blitt utsatt flere ganger. Italiensk påtalemyndighet har krevd at Krekar stiller i rettssaken, noe han selv har nektet.

P4 - Igår: 07:47

Syklist til sykehus i Sandnessjøen

En syklist er fraktet til sykehus etter en ulykke i en undergang i Sandenessjøen i morgentimene. Tilstanden er uavklart, men vedkommende Skal ha vært bevisstløs. Politiet vet ikke årsaken til ulykken, men den Skal ha skjedd i en bratt bakke i en undergang..

NRK - 11 Jul 19 kl. 14:18

Ein Skal vere lettare skadd

Politiet opplyser at dei så langt har fått melding om at ein Skal vere lettare skadd etter bussulykka ved Trollstigen. Det Skal ha vore rundt 34 personar i bussen..

P4 - 11 Jul 19 kl. 22:08

35 skadd etter turbulens

35 passasjerer skadet som følge av kraftig turbulens på et fly på vei fra Vancouver til Sydney. Flyet fra Air Canada måtte nødlande på Hawaii. Ingen av passasjerene Skal være alvorlig skadet, men to er sendt til sykehus.

P4 - Igår: 20:15

Kritisk skadd etter brann på eldresenter

Minst én beboer er kritisk skadet og flere andre Skal være forbrent etter at det begynte å brenne på et eldresenter i Langesund i Telemark. Alle beboerne Skal være gjort rede for av ansatte ved senteret. Operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Trond-Egil Groth, sier brannen startet inne på et beboerrom, og flere er skadet..

NRK - 10 Jul 19 kl. 16:29

Brann i lokomotiv nord for Dombås

Det er meldt om brann i et lokmotiv ved Fokkstua stasjon. Det Skal være snakk om et godstog, og det er bare lokfører som Skal ha vært om bord. Innholdet i toget sjekkes nå ut for eksplosjon- og brannfare.

Aftenposten - I førrgår: 15:45

Hver dag dør barn i disse leirene. Europa klarer ikke bestemme seg for hva som Skal gjøres.

Tusenvis av kvinner og barn har sittet et halvt år i overfylte syriske flyktningleirer. Fortsatt er ingen land enige om hvordan man Skal håndtere IS-familiene..

P4 - Igår: 09:40

Skrevet ut etter seilbom-ulykke

Kvinnen som i går fikk en 200 kilo tung seilbom over seg er nå skrevet ut av sykehuset. Det melder Tønsbergs Blad. Hun Skal ikke ha fått noen brudd, men Skal være forslått etter hendelsen.

P4 - 10 Jul 19 kl. 16:44

Kvinne filmet vold mot barn

En kvinne i 50-årene Skal ha filmet at hun sparket og slo en 12-åring. Ifølge Østlands-Posten Skal kvinnen ha sendt voldshendelsen direkte på Facebook. 12-åringen ble ikke alvorlig skadet.

Hegnar.no - 21 timer siden

Ny USA-avtale for Cxense

Skal gjøre mer for Wall Street Journal..

P4 - I førrgår: 16:25

Til sykehus etter lynnedslag i Sverige

I Sverige er sju ungdommer sendt til sykehus etter etter et lynnedslag ved en leir i Uppvidinge kommune sør-øst i landet. Rundt 100 ungdommer i alderen 13 til 15 år, de fleste fra Tyskland, Skal ha vært i leiren da uværet slo til. Svensk politi sier til Expressen at ungdommene er oppskaket og skremt, men at det ikke Skal være snakk om alvorlige skader..

P4 - 12 Jul 19 kl. 16:17

Vil henlegge voldtektssak

Politiet Skal ha innstilt på å henlegge voldtektssaken, hvor en FpU-tillitsvalgt er siktet for en voldtekt under fylkesårsmøtet til Rogaland Frp i februar. Det skriver Stavanger Aftenblad. Mannen ble siktet for den angivelige voldtekten som Skal ha skjedd etter et nachspiel.

P4 - 12 Jul 19 kl. 21:29

Minst 12 drept i Somalia

Minst 12 personer Skal være drept i angrepet mot et hotell i byen Kismayo i Somalia i dag. En selvmordsbomber sprengte seg selv før terrorister begynte å skyte inne på hotellet, der lokale ledere og politikere Skal ha oppholdt seg. Terrorgruppen Al-Shabaab har tatt på seg ansvaret..

Dagbladet - 18 timer siden

- Ny agent 007

Det spekuleres på om Lashana Lynch (31) Skal ta over agentnummeret til James Bond, og bli den nye «007»..

P4 - 11 Jul 19 kl. 23:07

Nye tåkelys ved Flesland

Bergen Lufthavn Flesland har fått installert nye tåkelys til 40 millioner kroner. Målet er at det Skal redusere forsinkelser, skriver Bergens Tidende. Det er nå 150 til 200 kanselleringer årlig på grunn av tåke, og det er forventet at det Skal reduseres til mellom ti og 20..

P4 - 11 timer siden

Fotgjenger påkjørt

En person har blitt påkjørt av en bil i et gangfelt i Kristiansand. Det melder politiet i Agder. Ambulanse og politi er på stedet.

Dagbladet - 9 timer siden

Avlys klimahysteriet

Bitte lille Norge Skal redde verden, slutte med det meste og lage tilværelsen mest mulig jæklig for folk flest med bypakkar, og det som verre er..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer Skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 11 Jul 19 kl. 12:59

Storbrann i Moskva slukket

Storbrannen som torsdag brøt ut på et el-kraftverk i nærheten av Moskva, Skal nå være slukket, ifølge Reuters. Flammene var over 50 meter høye, ifølge russiske medier. Sju mennesker Skal ha blitt skadd i brannen, ifølge myndighetene..

NRK - 6 timer siden

PST pågrep mulla Krekar

PST skriver på Twitter at de mandag kveld har pågrepet mulla Krekar. Årsaken Skal være den internasjonale etterlysningen av ham, og besluttningen om pågripelse fra italienske myndigheter..

P4 - I førrgår: 07:56

Strammer inn Lotto-sendingen

Lotto-sendingene på NRK Skal bli mindre positive. Kulturdepartementet vil stramme inn markedsføringen til Norsk Tipping og endre TV-sendingens ensidige positive vinkling. Departementet mener også farene ved spill Skal komme fram.

Aftenposten - 17 timer siden

Test deg selv: Kan du reglene til sjøs?

Må man bruke redningsvest, hva er promillegrensen til sjøs og hva Skal du gjøre dersom du trenger hjelp på vannet?.

Dagbladet - 10 timer siden

Bortvist fra Gardermoen - har billett hjem 1. august

En tysk mann i 50-åra har blitt bortvist flere ganger fra Gardermoen etter at han Skal ha forsøkt å oppholde seg der over lengre tid..

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det Skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..

P4 - 10 Jul 19 kl. 18:39

Voldssiktet kvinner vil ikke snakke

Kvinnen i 50-årene som er siktet for vold mot en 12-åring i Larvik i går kveld, samarbeider ikke med politiet. Politiet har ennå ikke klart å avhøre henne, og kvinnen får helsetilsyn på grunn av bekymring knyttet til hennes psykiske helse. Hun Skal ha filmet at hun sparket og slo barnet, og Skal ha sendt videoen direkte på Facebook.

P4 - 18 timer siden

Elleveåring skadd i ulykke

Det var en elleve år gammel gutt som ble skadet i en ulykke med et luftvåpen på Voss i Hordaland i går. Han ble sendt til Haukeland sykehus med luftambulanse. Ifølge politiet Skal det gå bra med gutten..

P4 - 12 Jul 19 kl. 05:24

Fotgjenger påkjørt ved Kongsvinger

En mannlig fotgjenger i 20-årene ble påkjørt mens han gikk langs riksvei 2 ved Granli i Hedmark i natt. Han er fraktet til sykehus, men skadeomfanget er ikke kjent. Politiet vet ikke mye om omstendighetene, men sier til NTB at mannen Skal ha vært mørkt kledd og ikke hatt refleks.

P4 - 10 Jul 19 kl. 07:22

Vil legge ned flere Mattilsynkontorer

Mattilsynet Skal legge ned flere kontorer i Norge og det kan bety færre tilsyn av dyr. Det sier fungerende direktør i tilsynet, Karina Kaupang, til avisa Nationen. Etaten Skal omorganiseres og i første omgang Skal det kuttes ni kontorer.

P4 - 11 Jul 19 kl. 22:06

Redd fulle festivaldeltakere Skal drukne

Røde Kors frykter at fulle festivaldeltakere Skal drukne i sommer. De oppfordrer spesielt menn til å tenke seg om, og la være å urinere fra bryggekanten etter å ha hatt i seg mye alkohol. Røde Kors advarer også mot bading i beruset tilstand..

P4 - 10 Jul 19 kl. 11:56

Frykter høye forsikringspriser Skal redusere elbil-salget

Elbil-foreningen frykter nå at høye forsikringspriser Skal redusere elbil-salget. I dag ble det kjent at forsikringsselskapet Protector dobler forsikringsprisene på elbiler, blant annet på grunn av kostbare reparasjoner. Leder for fag og rådgivning i Elbil-foreningen, Erik Lorentzen, sier de Skal følge prisutviklingen nøye..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt