Skal

Monday, 29 November, 03:33

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 13 okt 21 kl. 12:58

Klokka 14 Skal han si hvordan de vil styre Norge

Både Arbeiderpartiet (Ap) og Senterpartiet (Sp) hadde møte onsdag klokka ni. Stortingsgruppene skulle si om de var enige i at regjerings-plattformen var bra nok. Hos Ap tok det en time før det ble hørt jubel og applaus fra rommet der møtet var.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:37

VAR innføres i Eliteserien

President i Norges Fotballforbund Terje Svendsen bekreftet på en pressekonferanse i dag at VAR, altså videodømming, Skal innføres i Eliteserien. Det Skal være på plass i 2023. De Skal nå sette ned en prosjektgruppe som Skal finne ut hvordan VAR Skal brukes.

NRK - 09 nov 21 kl. 12:48

Stanser oljefond-utredning

Utvalget som Skal utrede oljefondets fremtidige organisering, Skal ikke lenger vurdere om fondet Skal være i Norges Bank eller ikke. Delen av mandatet hvor utvalget blir bedt om å «vurdere om dagens plassering i Norges Bank vil være den mest hensiktsmessige fremover, eller om nye utfordringer trekker i retning av utskilling» tas ut, opplyser Finansdepartementet. – Spørsmålet om fondets plassering skiller seg ut fra resten av utvalgets mandat, slik også flere påpekte da utvalget ble oppnevnt.

NRK - 05 nov 21 kl. 15:26

Domstoladministrasjonen støtter krav

Domstoladministrasjonens direktør, Sven Marius Urke, støtter Advokatforeningens krav om høyere salærer for advokater som jobber etter offentlige satser. – Advokatene er en helt avgjørende brikke for at vårt rettssystem Skal fungere, også for dem som ikke har økonomi til å finansiere bruk av advokat selv. De som trenger fri rettshjelp er svært ofte utsatte og sårbare mennesker, sier Urke i en pressemelding.

NRK - 31 okt 21 kl. 21:18

Togkrasj i Storbritannia – 12 skadd

To tog har krasjet mellom Andover og Salisbury i Storbritannia, skriver BBC. 12 personer Skal være skadet i forbindelse med ulykken. Lokføreren av det ene toget Skal også være innesperret i toget.

NRK - 08 nov 21 kl. 16:25

Politimann tiltalt

En politimann i Vest politidistrikt risikerer både straff og å miste jobben etter at han ifølge en tiltale truet og brukte vold mot en kollega. Politimannen er tiltalt for kroppskrenkelse og Skal ha slått, sparket, bitt og klort kollegaen. Tiltalen omfatter også paragrafen om skremmende eller plagsom atferd basert på at politimannen Skal ha uttalt «Jeg Skal knuse Skallen din» og flere ganger sagt at han skulle drepe kollegaen.

NRK - 07 nov 21 kl. 14:59

Festival-ofre kan ha blitt dopet

Et av spørsmålene politiet i Houston stiller seg etter at åtte personer omkom under Astroworld-festivalen, er om noen kan ha injisert dem med narkotika, skriver NTB- Det er fremdeles uklart hva som var årsaken til at de åtte personene omkom, og politiet Skal blant annet se over videoopptak fra konserten, avhøre vitner og se over konsertprotokollene for å finne svar. Politisjef i Houston, Troy Finner, sier at de også Skal undersøke meldinger om at noen i publikum «injiserte andre personer med narkotika», og at en sikkerhetsvakt på festivalen har fortalt politiet at han «kjente et stikk i nakken» mens han prøvde å hjelpe en festivaldeltaker. Vakten mistet bevisstheten, og ble gjenopplivet med en motgift mot opioidoverdose.

NRK - 09 nov 21 kl. 11:30

Europeisk avtale for renere energi

Organisasjoner som representerer olje- og gassindustrien i Storbritannia, Norge, Nederland, Danmark og Tyskland har i dag signert en formell avtale for å jobbe mot netto nullutslipp. – Å endre et helt samfunn skjer ikke over natten. For å lykkes må vi dra i samme retning, sammen.

Klartale - 09 nov 21 kl. 09:20

Mann skutt av politiet på Bislett

En mann Skal ha løpt etter en kvinne med kniv i hånden. Politiet Skal ha skutt mannen flere ganger..

NRK - 31 okt 21 kl. 16:20

Høyesterett Skal vurdere abortlov

Den amerikanske Høyesteretten Skal mandag ha en høring om den nye abortloven i Texas, skriver the Texas Tribune. Under høringen Skal det fokuseres på hvordan abortloven Skal håndheves i praksis, skriver avisen. Domstolens endelige avgjørelse kan være avgjørende for den omstridte loven, som gjør det forbudt med abort etter seks uker.

NRK - 04 nov 21 kl. 14:15

Skal evaluere drapa politiets innsats

Politihøgskolen Skal evaluere innsatsen til politiet og samarbeidet mellom politiet og PST, opplyser Politidirektoratet i ein e-post til NRK. Høgskulen Skal etter planen levere ein evalueringsrapport om eit halvt år, som blir offentleg..

NRK - 08 nov 21 kl. 12:29

Ny regjering klar etter krise i Tsjekkia

Det går mot regjeringsskifte i Tsjekkia, etter at fem partier mandag skrev under på en koalisjonsavtale for å erstatte regjeringen til Andrej Babis. Det var opposisjonen i landet som gjorde det best i valget i oktober, men er preget av politisk splittelse. President Milos Zeman, som Skal utnevne regjeringsleder, ble dessuten alvorlig syk rett etter valget, og landet havnet dermed i en konstitusjonell krise.

E24 - 08 nov 21 kl. 12:03

Bilistene får CO2-rabatt – men pumpeprisen Skal fortsatt opp

Ap-Sp-regjeringen går inn for at bilistene i stor grad Skal skjermes for økt CO2-avgift. Men avgiftsøkningen nulles ikke helt ut..

NRK - 08 nov 21 kl. 09:43

Avis: Flere knivstukket i Örebro

Minst tre personer er knivstukket utenfor et kjøpesenter i den svenske byen Örebro, melder Aftonbladet. Området var mandag formiddag sperret av, ifølge avisen. Knivstikkingen Skal ha skjedd etter at flere personer begynte å krangle.

NRK - 08 nov 21 kl. 08:35

Australia fortsetter med kull

Australia sier at så lenge det er kjøpere, vil de selge kull. Flere enn 40 land ble enige om å fase ut kull innen få tiår under klimatoppmøtet i Glasgow. – Vi vil ikke stenge kullgruver, og vi Skal ikke stenge ned kullkraftverk, sier ressursminister Keith Pitt til den australske kringkasteren ABC.

NRK - 08 nov 21 kl. 07:17

– Folk Skal se at vi ser hverdagen deres

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) sier folk vil merke endringene regjeringen legger opp til i statsbudsjettet som legges fram i dag. – Folk Skal se at vi ser hverdagen deres, sier han..

NRK - 04 nov 21 kl. 08:07

Skal lede Idrettsgallaen

Carina Olset og Yousef Hadaoui Skal lede Idrettsgallaen i Trondheim Spektrum lørdag 8. januar. Idrettsgallaen har vært holdt hvert år siden 2002.

Aftenposten - 07 nov 21 kl. 18:20

118 privatfly ankom klimatoppmøtet. Dette Skal til for at de Skal bli elektriske.

I fremtiden kan det bli mulig å fly til klimatoppmøtet uten å slippe ut tonnevis med CO₂..

NRK - 07 nov 21 kl. 16:02

Sterk vind forsinker astronautretur

De fire astronautene som Skal reise hjem fra romstasjonen ISS, har fått utsatt hjemreisen nok en gang på grunn av dårlig vær, skriver NTB Romkapselen skulle ha dratt fra Den internasjonale romstasjonen (ISS) søndag. Men sterk vind ved landingsstedet utenfor kysten av Florida har ført til at returen fra ISS er utsatt til tidligst mandag, opplyser Nasa. Romkapselen Skal etter planen lande i sjøen natt til tirsdag norsk tid.

NRK - 07 nov 21 kl. 12:40

Flere personer i vannet utenfor Karmøy

Et barn ble reddet opp av vannet av en person på surfebrett utenfor Sandve Havn på Karmøy i ettermiddag. Barnet Skal være ved bevissthet. Politiet i Sør-Vest skriver at det befinner seg fem personer i vannet hvorav en er bevisstløs.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:09

Funn av skarpe skudd og skytevåpen

En mann i 40-årene på Søre Sunnmøre er tiltalt for oppbevaring av flere tusen skarpe skudd og en rekke skytevåpen. Ifølge tiltalen Skal han ha tatt imot 11 av våpenene, selv om han visste at de stammet fra et lokalt skytterlag. Mannen Skal ha oppbevart over 5000 patroner hjemme og på arbeidsplassen sin, i tillegg til 13 rifler, en avsagd hagle og en maskinpistol.

NRK - 03 nov 21 kl. 11:33

Minst 20 døde i bussulykke

Minst 20 mennesker Skal ha mistet livet da en buss kjørte inn i en fjellvegg i Kashmir, melder pakistanske myndigheter. Bussen Skal ha hatt 40 passasjerer om bord, men det totale dødstallet er per nå ikke kjent. Redningsmannskaper er på stedet og forsøker å hente ut overlevende fra vraket.

VG - 07 nov 21 kl. 09:33

Små øyer og kystsamfunn Skal få gratis ferge neste år

De minste fergesambandene Skal bli gratis i løpet av neste år, lover regjeringen. 30 millioner kroner settes av i første omgang..

NRK - 26 okt 21 kl. 13:11

Skal levere vaksinedoser til Afrika

Legemiddelselskapet Moderna opplyser at det Skal levere opptil 110 millioner doser med koronavaksine til det afrikanske markedet. Ifølge en uttalelse tirsdag Skal selskapet være klar til å levere 15 millioner doser innen utgangen av året. Resten Skal leveres i to omganger, den siste ved utgangen av andre kvartal 2022.

NRK - 07 nov 21 kl. 04:56

Flere personer slått ned på Karmøy

En gutt i slutten av tenårene er sendt til sykehus etter et slagsmål på Karmøy i Rogaland natt til søndag. Ifølge politiet Skal gutten ha blitt slått bevisstløs. Også flere andre personer Skal ha blitt slått ned, opplyser operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt.

Aftenposten - 06 nov 21 kl. 23:43

Slik Skal regjeringen tvinge seg selv til å nå klimamålene

Den nye regjeringens viktigste klimatiltak er et budsjett. Det Skal passe på at de når klimamålene..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Semifinale i «Skal vi danse»: – Lagt lista for semifinalen

Simon Nitsche (29) og hans dansepartner Helene Spilling var først ut i semifinalen av «Skal vi danse». Prestasjonen ga paret full score..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Semifinale i «Skal vi danse»: – Lar meg alltid begeistre av dere

Simon og Helene danset Argentinsk Tango som sin andre dans i semifinalen av «Skal vi danse. Den imponerte dommerne nesten like mye som deres Salsa..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Semifinale i «Skal vi danse»: – Det Skal du være stolt av

Siri og Tarjei danset Slowfox som sin dans nummer to i semifinalen og fikk toppscore av dommerne..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Semifinale i «Skal vi danse»: Tre poeng skiller før duell

Etter Magnus Moan (38) og hans dansepartner Ewa Trela hadde avsluttet semifinalens ordinære danser i «Skal vi danse» var det kun tre poeng som skilte parene. Det er derfor opp til publikum hvem som må i duell..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Siri røk ut av «Skal vi danse» i semifinalen: – Føler vi har gjort vårt beste

Siri Avlesen-Østli og dansepartneren Tarjei Svalastog måtte forlate «Skal vi danse» i semifinalen etter å ha tapt duellen mot Magnus Moan og hans dansepartner Ewa..

VG - 06 nov 21 kl. 19:47

Siri Avlesen-Østli røk ut av «Skal vi danse» i semifinalen: – Føler vi har gjort vårt beste

Siri Avlesen-Østli og dansepartneren Tarjei Svalastog måtte forlate «Skal vi danse» i semifinalen etter å ha tapt duellen mot Magnus Moan og hans dansepartner Ewa..

NRK - 06 nov 21 kl. 19:29

Problemene til DNB Skal være løst

DNB hadde lørdag problemer med flere av sine tjenester, men de Skal nå være løst. Problemene skulle først kun dreie seg om betalinger i nettbanken og konto og/eller saldo på mobil. Ifølge Avisa Oslo kunne DNBs kunder også oppleve problemer med appen Vipps..

NRK - 06 nov 21 kl. 11:19

Knivangrep på tog i Tyskland

Tre personer Skal være skadd i et knivangrep på et tog mellom Regensburg og Nürnberg Tyskland. Det melder tysk politi, ifølge Berliner Zeitung. Gjerningsmannen Skal være pågrepet..

NRK - 06 nov 21 kl. 08:02

Åtte døde etter musikkfestival i USA

Minste åtte mennesker er døde etter at det brøt ut panikk under musikkfestivalen Astroworld i Houston, Texas. Det melder lokalt politi. Om lag 50.

NRK - 29 okt 21 kl. 06:41

Varsler skattegrep

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) varsler tydelige grep på skatt og avgifter allerede neste år, til tross for kort tidsfrist med budsjettet, melder NTB – Vi kommer til å ha en helt annen fordelingsprofil. Tjener du under 750.000 kroner, vil du oppleve at de skattemessige grepene og de avgiftsgrepene vi gjør, Skal gjøre hverdagen enklere, sier Vedum til NTB.

Aftenposten - 05 nov 21 kl. 23:03

Mystisk dødsfall vekker oppsikt i Berlin. Den døde Skal ha vært russisk spion.

En 35 år gammel diplomat Skal ha falt ned på gaten, fra en av de øverste etasjene i den russiske ambassaden i Berlin..

E24 - 05 nov 21 kl. 18:04

BMW kutter arbeidstiden i Øst-Tyskland – nå Skal de jobbe like lenge som i vest

Mer enn tre tiår etter Berlinmurens fall Skal fabrikkansatte hos BMW jobbe 35 timer i uken – uansett hvor i Tyskland fabrikken ligger..

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

Aftenposten - 09 nov 21 kl. 15:18

Fremtidens arbeidsplass: Slik er den nye normalen

Lurer du på hvordan du Skal skape en attraktiv og bærekraftig arbeidsplass for de ansatte etter pandemien?.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:46

Gasslekkasje under kontroll

Situasjonen er under kontroll etter at et bygg ble evakuert etter en gasslekkasje ved NTNU Gløshaugen. Brannvesenet er inne med røykdykkere. Tre personer ble sendt til sykehus, mens flere får helsehjelp.

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var løslatt

Mannen som tirsdag morgen Skal ha gått til angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

Dagbladet - 09 nov 21 kl. 14:48

- Sjokkert over at han var ute

Mannen som tirsdag morgen Skal ha gått til angrep på politiet og deretter ble skutt og drept, ble i desember i fjor dømt for drapsforsøk på åpen gate. Lehnnon Austria Dominguez ble stukket ni ganger med kniv. - Han var en farlig mann..

E24 - 09 nov 21 kl. 14:26

General Electric planlegger å splitte selskapet i tre børsnoterte enheter

Det over 100 år gamle amerikanske selskapet gjør store endringer i strukturen. Nå Skal tre nye enheter fokusere på luftfart, helsevesen og energi..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt