Skal

Thursday, 23 May, 23:00

Nyheter om Skal

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 6 timer siden

Bergen Skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har torsdag bestemt at luftambulansen Skal styrast frå Bergen. Diskusjonen om kor helikoptera Skal styrast frå har vart lenge, ettersom Stavanger og ynskja seg ansvaret..

P4 - I førrgår: 17:46

Skal stemme over ny avstemning

Storbritannias statsminister Theresa May åpner for ny folkeavstemning om brexit. Det sa May da hun på nytt la fram sin brexitavtale sent i ettermiddag. May ønsker at parlamentet Skal få mulighet til å stemme over om landet Skal ha en ny folkeavstemning..

Dagbladet - Igår: 17:04

En god gammaldags floke

Frp Skal få oss til å tro at det er de som Skal løse bompengekrisa. Ikke la deg lure - det er de som står i veien for en løsning..

P4 - 7 timer siden

Politiet Skal etterforske Mattilsynet

Politiet Skal etterforske Mattilsynet etter at tilsynet kom med grove feil i en rapport om en minkbonde i Rogaland. Det melder Stavanger Aftenblad. Bonden anmeldte tilsynet etter at det sto i rapporten at dyreholdet var en tragedie, noe som viste seg å være feil.

Aftenposten - 4 timer siden

Bekreftet: United møter eliteserielag

30. juli Skal tar Ole Gunnar Solskjær med verdenstjernene fra Manchester United til Norge og Ullevaal. Der Skal de møte Kristiansund..

P4 - 5 timer siden

Bergen Skal styre luftambulansen

Styret i Helse Vest har i dag bestemt at luftambulansen Skal styres fra Bergen. Det har vært en lengre diskusjon på vestlandet, fordi Stavanger også har ønsket seg ansvaret. Styret i Helse vest var i dag samlet i Førde for å avslutte krangelen og har bestemt at luftambulansene Skal koordineres fra en felles sentral i Bergen.

Aftenposten - 4 timer siden

Solskjær tar med United-stjernene til Norge - møter eliteserielag på Ullevaal

30. juli Skal tar Ole Gunnar Solskjær med verdensstjernene fra Manchester United til Norge og Ullevaal. Der Skal de møte Kristiansund..

Aftenposten - 4 timer siden

Solskjær tar med United-stjernene til Norge – møter eliteserielag på Ullevaal

30. juli Skal tar Ole Gunnar Solskjær med verdensstjernene fra Manchester United til Norge og Ullevaal. Der Skal de møte Kristiansund..

NRK - Igår: 18:54

Brann i tomannsbolig på Fredrikstad

Nødetatene er på vei til en tomannsbolig i Kjølberggata på Sellebakk i Fredrikstad. Det Skal være full fyr i andre etasje. Det Skal ifølge politiet ikke være noen inne i huset som brenner..

NRK - Igår: 18:54

Brann i tomannsbolig i Fredrikstad

Nødetatene er på vei til en tomannsbolig i Kjølberggata på Sellebakk i Fredrikstad. Det Skal være full fyr i andre etasje. Det Skal ifølge politiet ikke være noen inne i huset som brenner..

P4 - Igår: 16:08

Storaksjon mot smuglere i Europa

Europol har aksjonert mot et smuglernettverk som Skal ha tjent 6,6 milliarder norske kroner. 22 personer er pågrepet i aksjoner i Litauen, Polen, Storbritannia og Spania. De Skal ha tjent penger på å smugle narkotika og sigaretter..

Aftenposten - 10 minutter siden

Hvor Skal det bygges vindmøller – det splitter Miljøpartiet De Grønne

Hva er viktigst? Urørt natur eller å spare klimaet ved å bygge flere vindmøller? Dette spørsmålet Skal landsmøtet i Miljøpartiet De Grønne svare på til helgen..

NRK - Igår: 09:40

Sexdukke-sak til Høyesterett

Høyesterett Skal avgjøre om det er straffbart å eie sexdukker i barnestørrelse. Det er saken til en 45 år gammel finnmarking som Skal opp i landets øverste domstol, etter at han ble dømt til 60 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner..

P4 - 8 timer siden

En av tre til utlandet i sommer

Hver tredje nordmann har tenkt seg på ferie til utlandet i sommer. Én av fire sier de vil feriere i Norge, viser en undersøkelse fra YouGov, melder NTB. 13 prosent sier de Skal bli hjemme, mens ni prosent Skal jobbe hele sommeren..

P4 - 4 timer siden

Adressa: – RBK-spillerne lei særbehandling av Bendtner

Flere spillere i Rosenborg Skal være lei av at ledelsen har særbehandlet Nicklas Bendtner. Det skriver Adresseavisen. Ifølge avisen har det bidratt til at han har fått beskjed om at han ikke har en framtid i klubben.

VG - 6 timer siden

Adressa: RBK-spillere gikk av trening i Bendtner-protest

Nicklas Bendtner (31) Skal ikke ha noe fremtid i Rosenborg, ifølge Adresseavisen. Et klimaks Skal ha skjedd under en treningsøkt i mars..

P4 - 10 timer siden

Vil gi bomrabatt i Bergen

Flertallet i bystyret i Bergen åpner nå for at folk med lav inntekt Skal få rabatt gjennom bomringen. I dagens bystyremøte foreslås det at rabattordningen Skal utredes, skriver Bergens Tidende. Bompenger ser ut til å bli en svært viktig sak i Bergen frem mot valget.

VG - Igår: 07:46

Politiet roser tiåringer: Skal ha stoppet overgrep

To 10 år gamle jenter Skal selv ha klart å stoppe et overgrep i California. Nå er en 26 år gammel mann pågrepet av politiet..

Aftenposten - Igår: 21:39

Slik Skal landslaget takle alle spørsmålene om Ada Hegerberg i VM

Landslaget har laget en egen plan for hvordan de Skal håndtere alle henvendelsene om spilleren som ikke er med i fotball-VM..

Aftenposten - Igår: 12:10

DNB-kunder ble belastet dobbelt – nå Skal alt være i orden

Flere DNB-kunder hadde onsdag mindre penger på konto enn de skulle hatt. Banken Skal nå ha fått rettet opp feilen..

NRK - 21 timer siden

Ikke kontroll på alle beboerne

Politiet har fortsatt ikke kontroll på alle beboerne i huset som brenner i Vognvegen i Hamar. Det Skal bo ti personer på adressen, ifølge VG. Brannen Skal ha startet i boligens kjeller, men spredt seg til loftet..

NRK - Igår: 17:51

To menn tiltalte for gruppevaldtekt

To menn på 21 og 22 år er tiltalte for saman å ha valdteke ei ung kvinne som var ute av stand til å setje seg imot overgrepet. Ifølgje tiltalen Skal begge mennene ha deltatt i valdtekta, og éin av dei Skal ha filma det, ifølgje Stavanger Aftenblad..

P4 - Igår: 16:51

Tiltalt for gruppevoldtekt

To menn på 21 og 22 år er nå tiltalt for en gruppevoldtekt som Skal ha skjedd for over fire år siden. Voldtekten Skal ha skjedd på en fest i Hordaland, og de tiltalte og den fornærmede kjente hverandre fra før. Begge mennene nekter straffskyld..

Aftenposten - Igår: 20:41

Klaveness vil opprette to nye fotballandslag: – Gode spillere faller i for stor grad av

Fire norske fotballandslag Skal ut i mesterskap denne sommeren. For at det Skal bli en realitet også i fremtiden, bør Fotballforbundet rette opp i hull i landslagsmodellen, mener elitedirektøren..

Aftenposten - Igår: 15:01

I fjor var Erik tredjekeeper i Molde. Torsdag Skal han prøve å stoppe gamle lagkamerater.

Molde-gutt Erik Iversen (19) må kanskje spille sitt livs kamp om Sunndal Skal ha håp om å slå MFK ut av cupen..

P4 - 20 May 19 kl. 10:46

UEFA vil sette fansen først

Fansen Skal settes først når neste års EM-sluttspill i fotball går av stabelen. Rekordmange tre millioner billetter vil være tilgjengelige for fansen - og billettprisene Skal være mer overkommelige enn tidligere, lover UEFA-ledelsen. En million billetter Skal selges for 50 euro eller mindre i 44 av de 51 kampene som Skal spilles.

P4 - Igår: 10:08

Sexdukke-sak til Høyesterett

Høyesterett Skal nå avgjøre om det er straffbart å eie sexdukker i barnestørrelse. Det er saken til en 45 år gammel finnmarking som Skal opp i landets øverste domstol, etter at han ble dømt til 60 dagers betinget fengsel og en bot på 10.000 kroner for innførsel av en 1 meter høy, japansk sexdukke i Hålogaland lagmannsrett..

NRK - Igår: 10:08

Skal rekonstruere Florø-drapet

Dei dramatiske minuttane eller timane då ein mann i 40-åra vart drepen i Florø i april i år , Skal rekonstruerast. To menn er varetektsfengsla for drap, eller medverknad til drap..

P4 - Igår: 17:37

SAS i elfly-samarbeid

SAS blir det første flyselskapet som inngår et elfly-samarbeid med flyprodusenten Airbus. I et nytt forskningsprosjekt Skal de finne ut om bransjen egentlig er klar for fremtidens fly, melder Dagens Nyheter. Men de Skal ikke utvikle elektriske fly sammen.

E24 - 6 timer siden

DNB har ryddet opp hos kunder som hadde feil saldo på konto

DNB har ryddet opp hos alle kundene som hadde feil saldo på konto og Skal overvåke systemene sine nøye for å sjekke at det fungerer som det Skal fremover..

NRK - I førrgår: 17:44

May åpner for ny folkeavstemning

Storbritannias statsminister Theresa May åpner for ny folkeavstemning om Brexit. Det sa hun da hun på nytt la fram sin brexitavtale tirsdag. Hun sa Underhuset Skal få mulighet til å stemme over om landet Skal ha en ny folkeavstemning..

VG - I førrgår: 22:35

Martin Ødegaard i kanonform: Mål og to assists

(Vitesse-Groningen 3–1, til sammen 4–3) Martin Ødegaard (20) brukte 67 sekunder på å score 1–0. Så supplerte han med to målgivende. Vitesse-treneren mener Ajax ikke er bra nok når nordmannen nå Skal finne ut hvor han Skal spille etter sommerferien..

P4 - 14 timer siden

Ber potensielle overgripere melde seg selv

Potensielle overgripere mot barn Skal få mulighet til å stanse seg selv før noe kriminelt skjer. Helsedirektoratet har satt igang arbeidet med et nytt tilbud som Skal forsøke å hindre overgrepene, melder ABC Nyheter. Direktoratet mener det er behov for et tilbud til personer som ikke har begått, men står i fare for å begå et overgrep Det er avdekket i en tidligere rapport fra Redd Barna, og erfaringer fra andre land som har opprettet slike lavterskeltilbud viser det samme..

Aftenposten - I førrgår: 14:18

TIL-styret ønsker svar: Har innkalt sportssjefen til møte

Klubbledelsen på Alfheim jakter på svarene som Skal til for at klubben Skal komme seg bort fra nedrykksstriden. Første steg er et møte med sportssjef Svein-Morten Johansen mandag ettermiddag..

P4 - 12 timer siden

Lover raskere betalinger

Betalingsoverføringer Skal bli en langt raskere affære enn i dag. Et system som åpner for at mottaker kan få pengene inn på konto bare noen få sekunder etter at en betaling er satt i gang, Skal komme på plass i år, varsler Norges Bank i rapporten Finansiell Infrastruktur, som ble lagt fram i formiddag. Der går det samtidig fram at kontantenes tid ikke er forbi.

NRK - I førrgår: 06:06

Flere fritidsbåter i brann

Flere fritidsbåter Skal stå i brann i Åfjord i Trøndelag, det melder politiet. Ingen personer Skal være i båtene, og brannvesenet holder på å slukke brannen..

NRK - I førrgår: 05:00

Vil ikke bruke Oljefondet i Norge

Regjeringen vil at midler fra oljefondet ikke Skal kunne investeres i Norge, det ligger i forslaget til ny sentralbanklov som Stortinget Skal stemme over ifølge Klassekampen..

P4 - 20 May 19 kl. 20:51

Legionella på Radiumhospitalet

Det er påvist legionalla i vannprøver ved Radiumhospitalet i Oslo. Det melder TV2. Ingen pasienter Skal være smittet, og det er satt i verk tiltak for å hindre at det Skal skje.

Klartale - 16 May 19 kl. 09:39

Hipp hurra! Slik feirer vi 17. mai

Når Skal du stå opp, hva Skal du spise og hva Skal du gjøre? Her er en uhøytidelig guide til hvordan du kan feire 17. mai..

P4 - I førrgår: 13:56

Tror på brakvalg

- Miljøpartiet de grønne Skal gjøre sitt beste valg noensinne i høst. Det sa en offensiv Une Bastholm, partiets nasjonale talsperson, på en pressekonferanse i ettermiddag. Partiet, som Skal ha landsmøte i helgen, ligger nå på rundt 4 prosents oppslutning på meningsmålingene.

E24 - I førrgår: 05:41

Regjeringen vil lovfeste at Oljefondet kun Skal investere i utlandet

Stortinget Skal stemme over et regjeringsforslag som lovfester praksisen med at midler fra oljeformuen ikke kan investeres i Norge..

P4 - Igår: 06:43

Norad inngår milliardavtale med Redd Barna

Norad og Redd Barna inngår en femårig samarbeidsavtale verdt 1,15 milliarder kroner. Avtalen er den største Norad noensinne har inngått med en sivilsamfunnsorganisasjon, og betyr at Redd Barna får 234 millioner kroner i året de Skal bruke på å nå de mest marginaliserte barna. Pengene Skal gå til barn med funksjonsnedsettelser, jenter, etniske minoriteter og andre barn som ikke får innfridd sine rettigheter..

P4 - Igår: 06:43

Norad inngår milliardavtale med Redd Barna

Norad og Redd Barna inngår en femårig samarbeidsavtale verdt 1,15 milliarder kroner. Avtalen er den største Norad noensinne har inngått med en sivilsamfunnsorganisasjon, og betyr at Redd Barna får 234 millioner kroner i året de Skal bruke på å nå de mest marginaliserte barna. Pengene Skal gå til barn med funksjonsnedsettelser, jenter, etniske minoriteter og andre barn som ikke får innfridd sine rettigheter..

P4 - I førrgår: 22:06

Fratar Trump muligheten til å starte krig

Representantenes hus har nå vedtatt å frata president Donald Trump makten til å starte krig på egen hånd. Kongressen ga presidenten utvidede fullmakter til å starte krig etter terrorangrepene 11. september 2001, blant annet for å sørge for raskere responstid.

Dagbladet - 9 timer siden

Protesterer mot mulige «God Morgen Norge»-planer

Flere ansatte er bekymret for at programmet Skal settes ut til et eksternt produksjonsselskap..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt