Skadd

Monday, 30 March, 07:50

Nyheter om Skadd

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 08:59

Én alvorlig Skadd etter brann på Blommenholm

En person er alvorlig Skadd etter er en boligbrann på Blommenholm i Bærum onsdag morgen. I tillegg er det ikke gjort rede for sju personer på adressen..

NRK - 24 Mar 20 kl. 06:56

Kritisk Skadd etter voldshendelse

En mann er kritisk Skadd og har fått livreddende hjelp etter voldshendelsen i Gjøvik. Politiet har foreløpig ikke sikker identitet på mannen. Den pågrepne kvinnen i 20-årene er kjent for politiet fra tidligere..

Aftenposten - 24 Mar 20 kl. 07:39

Mann kritisk Skadd etter vold i Gjøvik – kvinne pågrepet

En kvinne i 20-årene er pågrepet i forbindelse med en voldshendelse i Gjøvik tirsdag morgen. En mann er kritisk Skadd, ifølge politiet..

P4 - 8 timer siden

Tre hentet opp av vannet i Bærum

Tre personer ble i kveld hentet opp fra vannet utenfor Høvikodden i Bærum. To av personene hoppet uti vannet for å redde en tredjeperson. De tre behandles av helsepersonell og skal ikke være alvorlig Skadd, opplyser politiet...

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 08:59

Én alvorlig skadet etter brann på Blommenholm

En person er alvorlig Skadd etter en boligbrann på Blommenholm i Bærum onsdag morgen..

Aftenposten - 25 Mar 20 kl. 08:59

Én alvorlig skadet etter brann på Blommenholm i Bærum

Én person er alvorlig Skadd etter en boligbrann på Blommenholm i Bærum onsdag morgen..

P4 - 24 Mar 20 kl. 22:47

Pågrepet etter slåsskamp

Tre unge menn er pågrepet etter etter en slåsskamp ved Sofienbergparken i Oslo i kveld. Ingen ble Skadd, opplyser politiet som fant en machete på stedet. Bakgrunnen for slåsskampen er ikke klar..

NRK - 24 Mar 20 kl. 22:01

Pågrepet etter slåsskamp i Oslo

Tre menn i alderen 17 til 20 år er pågrepet etter en slåsskamp ved Sofienbergparken i Oslo tirsdag kveld. Politiet i Oslo opplyser at de fant en machete på stedet. Ingen ble fysisk Skadd i slagsmålet..

P4 - 24 Mar 20 kl. 09:40

Døde etter voldshendelse

Mannen som ble livstruende Skadd i en voldshendelse i Gjøvik i dag tidlig er nå død. Det opplyser politiet. En kvinne i 20-årene er pågrepet og siktet for drap.

NRK - 15 Mar 20 kl. 21:23

Alvorlig Skadd i bilulykke i Oslo

Tre personer ble søndag kveld sendt til Ullevål sykehus etter at to personbiler kolliderte i et kryss i Oslo. En person er alvorlig Skadd. Ifølge politiet har en av bilene trolig kjørt på rødt lys.

NRK - 22 Mar 20 kl. 09:30

13 døde i kollisjon i Bangladesh

Minst 13 personer mistet livet og tre ble Skadd etter at en lastebil fullastet med salt kjørte inn i et passasjerkjøretøy sørøst i Bangladesh. Ti passasjerer døde på stedet og tre andre døde på vei til sykehus, opplyser politiet..

Aftenposten - 21 Mar 20 kl. 15:01

Person Skadd i T-banepåkjørsel i Oslo

En person er kjørt til sykehus med skader i beina etter å ha blitt påkjørt av T-banen ved Sinsen i Oslo lørdag..

P4 - 14 Mar 20 kl. 07:08

To kritisk Skadd i kollisjon

Seks personer er Skadd, to av dem kritisk, etter at fire biler var involvert i en kollisjon på Askøy utenfor Bergen like før midnatt. Alle de Skadde er mellom 18 og 21 år, opplyser Vest politidistrikt. De har ikke full oversikt over hendelsen, men veistrekningen kollisjonen skjedde på er smal og flere av bilene kjørte i samme kjøreretning, melder NRK,.

NRK - 21 Mar 20 kl. 11:24

Seks døde i boligbrann i Serbia

Seks personer mistet livet og åtte ble Skadd i en brann i en boligblokk i Serbias hovedstad Beograd tidlig lørdag morgen. Politiet opplyser at brannen spredte seg gjennom fem leiligheter og at etterforskning er iverksatt..

NRK - 21 Mar 20 kl. 11:21

Jordskjelv i Hellas

To personer ble lettere Skadd da et jordskjelv med styrke på 5,6 rystet den vestlige delen av Hellas lørdag morgen. En rekke bygninger fikk mindre skader, og flere veier ble stengt på grunn av jordskred..

NRK - 22 Mar 20 kl. 09:58

15-åring kritisk Skadd i jordskjelv

En 15 år gammel gutt er kritisk skadet i et jordskjelv i Kroatia søndag morgen. Det ble først meldt om at gutten var død, men nyhetsbyrået Reuters melder nå at Zagrebs medisinske institutt sier gutten er kritisk skadet..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 23:04

Fire Skadd i eksplosjon i Målselv i Troms

Fire personer ble Skadd i en eksplosjon i et verksted på Andslimoen i Målselv i Troms fredag. En av dem er fløyet med ambulansehelikopter til sykehus i Tromsø..

NRK - 11 Mar 20 kl. 08:54

Alvorlig Skadd etter kollisjon

En person er alvorlig Skadd og sendt til sykehus etter en trafikulykke på Fagernes i Innlandet .– Det er en personbil som har fått en skrens og havnet i motgående kjøreretning. Der har han møtt et vogntog, en lastebil med henger, opplyser politiet..

Aftenposten - 21 Mar 20 kl. 08:15

Gutt døde etter snøscooterulykke ved Modum skisenter, opplyser politiet

En 12 år gammel gutt døde av skadene han pådro seg i en snøscooterulykke ved Modum skisenter. Ulykken skjedde torsdag. Guttens mor ble også Skadd i ulykken..

NRK - 19 Mar 20 kl. 19:25

Snøskuterulykke i Modum

Det har vært en alvorlig snøskuterulykke ved Modum skisenter i Vikersund i Buskerud. To personer er alvorlig Skadd, og hentes ut med luftambulanse..

NRK - 18 Mar 20 kl. 07:39

Leilighet totalSkadd i brann

En leilighet er totalSkadd etter en brann i en firemannsbolig på Solvang i Tønsberg i natt. De tre andre leilighetene fikk også skader som følge av brannen. Ingen personer ble Skadd..

Aftenposten - 16 Mar 20 kl. 20:19

Én person alvorlig Skadd etter masseslagsmål på Tøyen i Oslo

Minst ti personer var involvert i et slagsmål på Tøyen i Oslo mandag kveld. Én person er innlagt på Ullevål sykehus med alvorlige skader..

NRK - 07 Mar 20 kl. 12:13

En person Skadd i snøskred

En person er Skadd i et snøskred som har gått ved Oksfjordhamn i Kvænangen. Totalt er det snakk om seks personer i et utenlandsk følge, melder politiet. Lege er ankommet stedet i helikopter..

P4 - 15 Mar 20 kl. 21:55

Omkom i bilulykke

En mann i 50-årene omkom i frontkollisjonen mellom Horten og Holmestrand i kveld. Det melder politiet nå. To andre er alvorlig Skadd etter ulykken og ligger på sykehus..

NRK - 16 Mar 20 kl. 19:01

Ser etter person med pistol

Politiet i Oslo søker nå etter en mann med pistol, som var involvert i en slåsskamp mellom to personer på St. Hanshaugen i Oslo. Den ene personen er lettere Skadd og kjørt til legevakta..

NRK - 17 Mar 20 kl. 10:40

Krever endring i norske togvogner

Statens havarikommisjon krever en revurdering av vindusstyrken i norske tog etter to ulykker i fjor. Sikkerhetsanbefalingen kommer etter hendelser 17. mars og 26.

NRK - 16 Mar 20 kl. 22:05

Undersøker skudd mot Asker-bolig

Politiet har funnet spor etter skudd i inngangspartiet til en bolig på Hvalstad i Asker. – Tre personer forsvant i en bil før vi kom fram, sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand i Oslo politidistrikt til NTB. Ingen er Skadd i hendelsen..

P4 - 15 Mar 20 kl. 20:38

Tre alvorlig Skadd

Tre personer er alvorlig skadet etter en frontkollosjon mellom horten og Holmestrand i kveld. Tilstanden er kritisk for en av de Skadde, melder politiet. To er sendt til sykehus, den siste får behandling på stedet..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 12:31

En person Skadd i snøskred i Troms

En person er Skadd i et snøskred i Oksfjordhamn i Kvænangen i Troms. Totalt er seks personer i et utenlandsk turfølge i området..

P4 - 06 Mar 20 kl. 05:45

Skadd etter knivstikking i Oslo

En ung mann ble stukket ned og alvorlig Skadd i Oslo sentrum i går kveld. Politiet ønsker tips i saken, de har lite informasjon å gå etter foreløpig..

P4 - 07 Mar 20 kl. 19:50

Mann Skadd i traktorulykke

En mann er fløyet til Ullevål sykehus etter en traktorulykke i Eidsvoll på Romerike lørdag kveld. Det melder politiet i Øst. Mannen er ifølge politiet alvorlig Skadd etter at traktoren han satt i veltet og rullet rundt på et jorde..

NRK - 07 Mar 20 kl. 19:28

Alvorlig Skadd i traktorulykke

En mann er fløyet til sykehus etter en traktorulykke i Eidsvoll på Romerike lørdag kveld. Mannen er ifølge politiet alvorlig Skadd. Traktoren mannen satt i, veltet og rullet rundt på et jorde.

P4 - 15 Mar 20 kl. 07:26

Omkom i trafikkulykke

En mann i 20-årene mistet livet i en utforkjøring i Søndre vei i Farsund i natt. En annen person er lettere Skadd, opplyser politiet i Agder. Det var ikke andre biler involvert.

Aftenposten - 15 Mar 20 kl. 22:10

Mann mistet livet i frontkollisjon sør for Holmestrand

En mann i 50-årene mistet livet og to andre ble alvorlig Skadd da en personbil og en varebil frontkolliderte mellom Horten og Holmestrand søndag..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 17:03

Alvorlig trafikkulykke på E16 på Kløfta – minst én kritisk Skadd

Tre biler har kollidert på E16 ved Nybakkrysset på Kløfta i Ullensaker kommune. Minst én person er kritisk Skadd og blir fraktet til Ullevål sykehus..

Aftenposten - 07 Mar 20 kl. 19:28

Mann alvorlig Skadd i traktorulykke i Eidsvoll

En mann er fløyet til sykehus etter en traktorulykke i Eidsvoll på Romerike lørdag kveld. Mannen er ifølge politiet alvorlig Skadd..

NRK - 13 Mar 20 kl. 20:50

Tre Skadd i eksplosjon i verksted

Tre personer er skadet etter en eksplosjon i Målselv i Troms, melder politiet. Det skal ikke være ytterligere eksplosjonsfare. Nødetatene er på vei til stedet..

NRK - 14 Mar 20 kl. 14:20

o på sykehus etter eksplosjon

To personer er lørdag innlagt på sykehuset i Tromsø etter en eksplosjon i et verksted på Andslimoen i Målselv fredag. I alt fire personer ble Skadd i eksplosjonen, men to av dem ble behandlet på legevakten..

NRK - 14 Mar 20 kl. 14:20

To til sykehus etter eksplosjon

To personer er lørdag innlagt på sykehuset i Tromsø etter en eksplosjon i et verksted på Andslimoen i Målselv fredag. I alt fire personer ble Skadd i eksplosjonen, men to av dem ble behandlet på legevakten..

Aftenposten - 14 Mar 20 kl. 07:52

To kritisk skadet i trafikkulykke på Askøy

Seks personer er Skadd, to av dem kritisk, etter at fire biler var involvert i en kollisjon på Askøy utenfor Bergen..

Aftenposten - 13 Mar 20 kl. 05:44

Person hardt skadet i boligbrann i Porsgrunn

En mann betegnes som hardt Skadd og en annen beboer er ikke gjort rede for etter at det oppsto omfattende brann i tre kommunale boliger i Porsgrunn..

Dagbladet - 10 Mar 20 kl. 12:44

Skadd i fengsel

Overgrepsdømte Harvey Weinstein skal ha pådratt seg skader bak murene..

NRK - 13 Mar 20 kl. 22:43

Fire Skadd i Målselv-eksplosjon

Fire personer er skadet i en eksplosjon i et verksted i Målselv i Troms. Tre er fraktet til legevakt og en er sendt med helikopter til UNN. Politiets undersøkelser viser at det har vært brukt acetylengass og oksygen for å danne knallgass..

NRK - 05 Mar 20 kl. 06:00

Mann alvorlig Skadd etter fall

En mann er alvorlig Skadd etter å ha falt utfor en klippe ved Helleneset i Bergen, natt til torsdag. Mannen ble for kort tid siden hentet ut av området etter det politiet beskriver som en komplisert redningsaksjon..

Aftenposten - 05 Mar 20 kl. 11:32

Over 20 Skadd da fransk lyntog sporet av ved Strasbourg

21 personer ble Skadd da et fransk lyntog på vei fra Strasbourg til Paris sporet av torsdag morgen, opplyser togselskapet SNCF og lokale myndigheter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt