Sjekker

Tuesday, 02 June, 01:48

Nyheter om Sjekker

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 27 May 20 kl. 23:45

«Skam»-skuespiller med i «Paradise Hotel»

Mohamed «Simo» Elh'Babi (22) Sjekker inn i den trettende sesongen av reality-programmet. Han og to andre deltagere er med i «Paradise Hotel» høsten 2020..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 20:00

«Helene Sjekker inn» – hvor går grensen? | Berit Støre Brinchmann

Hvordan kan vi vite at disse menneskene faktisk ønsker å delta i et TV-program?.

Aftenposten - 14 May 20 kl. 19:00

NRKs journalistikk produseres ikke i et regelløst tomrom | Siril Heyerdahl

TV-serien Helene Sjekker inn forener etter vårt syn godt etisk fundert journalistikk og folkeopplysning fra Institusjons-Norge..

P4 - 17 May 20 kl. 18:41

Flere slagsmål

Det er meldt om slagsmål og vold flere steder i landet i kveld. Blant annet skal to grupper ha slåss i nærheten av Jernbanetoget i Oslo. To personer er anholdt, men ingen skal være alvorlig skadd.

NRK - 08 May 20 kl. 12:51

Politiet Sjekker Hagens hytte nå

Politiet har fredag ettermiddag båret ut en beslagspose fra hytta til Tom Hagen i Kvitfjell i Innlandet. I 12-tiden leter politiet etter nye spor inne på hytta. De bruker blant annet 3D-scanner og hund i disse undersøkelsene..

E24 - 15 Apr 20 kl. 10:04

Avis: Trump får navnet sitt på Sjekker med krisehjelp

President Donald Trump har sørget for å få navnet sitt på Sjekker med økonomisk krisehjelp som skal sendes til 70 millioner amerikanere, ifølge Washington Post..

VG - 25 Apr 20 kl. 12:02

Hjemmeovervåker coronasmittede

KRISTIANSUND (VG) Allerede i slutten av februar rensket Kristiansund kommune markedet for SPO2-målere som Sjekker oksygenmetning. Nå rapporterer innbyggere hjemmefra..

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 06:59

Kontantstøtteordningen: Slik Sjekker du søkere i ditt fylke

Fredag offentliggjør Skatteetaten hvilke bedrifter som har søkt om kontantstøtte i forbindelse med coronakrisen. Dette er det du kan sjekke:.

E24 - 24 Apr 20 kl. 06:59

Kontantstøtteordningen: Slik Sjekker du søkere i ditt fylke

Fredag offentliggjør Skatteetaten hvilke bedrifter som har søkt om kontantstøtte i forbindelse med coronakrisen. Dette er det du kan sjekke:.

P4 - 08 Apr 20 kl. 07:25

3 av 10 Sjekker ikke luft i dekkene

3 av 10 nordmenn Sjekker ikke lufttrykket når de bytter til sommerdekk. Det viser en undersøkelse fra NAF. I mange deler av landet har nå våren kommet og hjulskift står for tur, men likevel slurver mange med å sjekke at alt er i orden.

Klartale - 26 Mar 20 kl. 08:46

Politiet Sjekker hytter og naust i jakt på lovbrytere

Det er forbudt å overnatte på hytter utenfor egen kommune. Politiet Sjekker om folk overnatter..

NRK - 26 Mar 20 kl. 08:24

Sjekker om folk overnatter ulovlig

Politiet på Os i Bjørnafjorden Sjekker hytter og naust for å påse at ingen overnatter ulovlig. – Inntrykket er at de forholder seg til forbudet, sier politioverbetjent Anne Lyssand ved Bjørnafjorden lensmannskontor til Bergensavisen..

VG - 26 Mar 20 kl. 09:22

Politiet Sjekker hytter og naust i jakt på ulovlig overnatting

Politiet på Os i Bjørnafjorden Sjekker hytter og naust for å påse at ingen overnatter ulovlig..

VG - 01 Apr 20 kl. 11:36

Politiet håper på rask oppklaring av «Tiger King»-mysterium

Sheriffen i Hillsborough County sier de Sjekker ut hvert eneste tips i den 23 år gamle forsvinningen av Carole Baskins ektemann..

NRK - 31 Mar 20 kl. 22:51

Oppfordrer til månedlig lusjesjekk

Folkehelseinstituttet anbefaler at alle medlemmer i husstanden blir sjekket for hodelus én gang i måneden. Dersom alle Sjekker og behandles for lus på samme tid, vil det bidra til at hodelusbestanden minsker, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 31 Mar 20 kl. 22:51

Oppfordrer til månedlig lusesjekk

Folkehelseinstituttet anbefaler at alle medlemmer i husstanden blir sjekket for hodelus én gang i måneden. Dersom alle Sjekker og behandles for lus på samme tid, vil det bidra til at hodelusbestanden minsker, skriver FHI på sine nettsider..

NRK - 17 Mar 20 kl. 18:43

Vil sende Sjekker til amerikanere

Finansminister Steven Mnuchin sa på en pressekonferanse sammen med president Donald Trump at de vil sende en krisepakke til Kongressen. Pakken vil inneholde et forslag om å sende Sjekker til alle amerikanere i et forsøk på å stimulere USAs økonomi..

Dagbladet - 26 Mar 20 kl. 04:09

Politiet Sjekker hytter og naust

Politiet på Os er ute for å kontrollere at hyttefolket overholder smittevernreglene..

Aftenposten - 22 Mar 20 kl. 10:00

«Denne krisen Sjekker moralen i hele norsk fotball. Det knaker allerede.»

Skal Brann permittere alle spillerne eller velge å betale dem de ikke stoler på?.

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 14:57

Hegerberg er koronafast i Oslo. Roma ber henne bli i Norge.

Andrine Hegerberg reiste hjem før hele Italia ble stengt ned. – Jeg får høre at politiet Sjekker folk som går ut av hjemmene sine, sier hun..

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 09:23

Ropstad Sjekker ut muligheten for å etterbetale penger til fedre som går i «fedrekvote-fellen»

Han reagerte ikke på brev fra fortvilte fedre. Men nå lover han å se på hva han kan gjøre for å forhindre at fedre med rett til foreldrepenger, mister dem..

P4 - 03 Mar 20 kl. 15:20

Ta frem lusekammen

Igjen er det på tide å sjekke hodebunnen for lus. I forbindelse med den nasjonale lusesjekken til helgen oppfordres nå foreldre til å undersøke barna sine. Til enhver tid anslås det at 1-2 prosent av norske barn har de kløende smådyrene i hodebunnen.

Aftenposten - 29 Feb 20 kl. 10:01

Noen hotellgjester Sjekker aldri ut

De har ikke har råd til et sted å bo. For å få et tak over hodet om natten, flytter de på hotell..

Klartale - 27 Feb 20 kl. 14:06

Venner av norsk student satt i karantene

Italienerne Sjekker hvem den smittede, norske studenten har vært i kontakt med. Venner og medstudenter er satt i karantene hjemme..

NRK - 27 Feb 20 kl. 08:26

Stor skred ved Svarthammardalen

Det har gått et stort flakskred ved Svarthammardalen på Kvaløya i Tromsø. Det er ingen spor i området som tilsier at skal være tatt. HRS orientert.

NRK - 08 Feb 20 kl. 21:55

Røykdykkere Sjekker bygget

Røykdykkere er inne og Sjekker flermannsbolig i Tromsø. Det er er byggets tredje og fjerde etasje som er overtent. Seks personer er registrert på adressen i Ramfjordgata like utenfor Tromsø sentrum..

NRK - 24 Feb 20 kl. 13:42

SAS Sjekker ut flya på bakken

SAS jobbar med å sjekke ut flya dei har på bakken, og kjem tilbake med mer info kl 15, opplyser dei til NRK. Dei har sagt at dei prøver å frakte dei første passasjerane frå Gran Canaria til Noreg i dag. Også Norwegian vil frakta heim nordmenn i dag..

Dagbladet - 23 Feb 20 kl. 10:43

Sjekker om flyene er skadd av sandstormen

Samtlige av Norwegians avganger fra Gran Canaria til Norge er inntil videre innstilt. Nå undersøkes det om flyene som har stått ute i sandstormen har tatt skade av været..

NRK - 05 Feb 20 kl. 07:06

Sjekker passasjerer for koronavirus

Myndighetene i Hongkong Sjekker passasjerene og besetningen på et cruiseskip for koronavirus etter noen av de ansatte rapporterte om feber og andre symptomer. Skipet med 1800 personer ble sendt tilbake fra Taiwan etter å ha blitt nektet innreise..

NRK - 09 Feb 20 kl. 19:37

Anbefaler å sjekke fortøyninger

Johanna Markussen Sjekker at båten, som ligger fortøyd ved Kuholmen Marina i Kristiansand, er ordentlig sikret. Meteorologisk institutt anbefaler båteiere om å sjekke fortøyninger og sikre løse gjenstander i strandsonen..

P4 - 04 Feb 20 kl. 14:07

Sjekker pasient i Sverige

En person i Belkinge, sør i Sverige, undersøker nå om en pasient kan være smittet av koronaviruset. Ifølge SVT har vedkommende nylig vært i Kina, og nå oppsøkt lege med symptomer på en luftveisinfeksjon. Pasienten er lagt i isolat..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 13:41

Det var enklere enn vi trodde å lage et kosttilskudd

Ingen Sjekker kosttilskudd før de selges: – En svakhet i systemet, mener forsker..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 17:24

Sky News: Britiske myndigheter Sjekker rapporter om at flyet ble skutt ned

Kilder i den britiske regjeringen sier til Sky News at den Sjekker «svært bekymringsverdige» meldinger om tirsdagens flystyrt i Teheran..

Klartale - 14 Jan 20 kl. 13:00

Sjekker om likene ble fraktet fra et annet sted

Politiet vet ikke hva som har skjedd med de to drepte i Bergen. De undersøker om likene kan ha blitt fraktet til stedet de ble funnet..

Klartale - 10 Jan 20 kl. 08:54

Sjekker om fly ble skutt ned

Et passasjerfly styrtet i Iran onsdag. Det kan ha blitt skutt ned..

P4 - 13 Jan 20 kl. 12:52

Vegvesenet Sjekker rasfare på E18

Etter to steinras over E 18 på under en måned, tar nå vegvesenet grep. Etaten opplyser til NRK at de i dag har bestemt seg for å gå over alle fjellskjæringer langs E18 i Vestfold for å se om det er behov for tiltak flere steder. Det er for å forsikre trafikantene om at det er trygt å kjøre i Vestfold, og for å få en god oversikt selv på om det har skjedd ting over år som gjør at det må iverksettes sikringstiltak..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To funnet døde utenfor byen: Sjekker hospits i Bergen

BERGEN (VG) En av politiets hypoteser er at mannen og kvinnen som mandag ble funnet døde utenfor Bergen, er drept et annet sted. Politiet driver etterforskning ved et hospits i byen..

VG - 14 Jan 20 kl. 10:04

To funnet døde i Bergen: Sjekker hospits i byen

BERGEN (VG) En av politiets hypoteser er at mannen og kvinnen som mandag ble funnet døde utenfor Bergen, er drept et annet sted. Politiet driver etterforskning ved et hospits i byen og leter etter en mulig tredje gjerningsperson..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 17:24

Reuters: Satelittbilder skal vise to avfyrte raketter like før flystyrten

En kilde i den britiske regjeringen sier til Sky News at den Sjekker «svært urovekkende» meldinger om onsdagens flystyrt i Teheran. Tre etterretningskilder hevder flyet ble skutt ned ved en feiltagelse..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 17:24

Reuters: Satellittbilder skal vise to avfyrte raketter like før flystyrten

En kilde i den britiske regjeringen sier til Sky News at den Sjekker «svært urovekkende» meldinger om onsdagens flystyrt i Teheran. Tre etterretningskilder hevder flyet ble skutt ned ved en feiltagelse..

Aftenposten - 09 Jan 20 kl. 17:24

Dataanalyse får USA til å åpne for at flyet ble skutt ned

En kilde i den britiske regjeringen sier til Sky News at den Sjekker «svært urovekkende» meldinger om onsdagens flystyrt i Teheran. Tre andre kilder hevder flyet ble skutt ned ved en feiltagelse..

VG - 05 Jan 20 kl. 16:30

«Funky»-eks Sjekker inn på «Love Island»

Ida Myren (21) og Emilio Evertsen da Gama (22) er de første utfordrerne som flytter inn i «Love Island»-villaen..

Klartale - 30 Dec 19 kl. 13:47

Undersøker våpen

En privat-etterforsker har gitt et våpen til politiet. De Sjekker om det ble brukt til drap for 20 år siden..

P4 - 19 Dec 19 kl. 23:08

Hver fjerde Sjekker ikke røykvarsleren

Hver fjerde person som bor i hybel eller i bofellesskap Sjekker ikke røykvarsleren årlig, slik det anbefales å gjøre. Det viser en undersøkelse Ispsos har gjort for Gjensidige Forsikring. Kommunikasjonssjef i Gjensidige, Bjarne Rysstad, sier til Aftenposten at det er særlig alvorlig at folk i hybler og bofellesskap slurver med dette, fordi de må forholde seg til mange andre mennesker..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt