Sjekker

Saturday, 16 November, 01:00

Nyheter om Sjekker

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 12 Nov 19 kl. 09:47

Nav-feilen kan også gjelde dagpenger

Nav Sjekker om annen trygd også gjelder. De Sjekker også om de har brutt regler før 2012..

P4 - 07 Nov 19 kl. 16:19

Bombegruppen Sjekker gjenstander

Politiets bombegruppe undersøker nå mistenkelige gjenstander i Stavanger. Et område i Nådlandsberget er sperret av. Gjenstandene ble funnet i og rundt et bolighus..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 07:05

Slik leser du skattelistene og Sjekker hvem som har snoket

Tirsdag morgen kommer aviser over hele landet til å skrive om pengene som ble tjent i fjor. Da offentliggjør Skatteetaten de søkbare skattelistene..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 07:05

Slik leser du skattelistene og Sjekker hvem som har sjekket deg

Tirsdag morgen kommer aviser over hele landet til å skrive om pengene som ble tjent i fjor. Da offentliggjør Skatteetaten de søkbare skattelistene..

P4 - 07 Nov 19 kl. 08:13

For mange kjører med gamle dekk

For mange kjører med gamle vinterdekk eller Sjekker ikke dekkene godt nok før de legger ut på glatte vinterveier. Det mener NAF, som viser til en undersøkelse InFact har utført for dem. 6,5 prosent vet ikke hvor gamle vinterdekk de kjører på.

Dagbladet - 21 Oct 19 kl. 17:09

- Sjekker aldri kontoen

Nordens største talkshowvert er ikke opptatt av penger..

NRK - 22 Oct 19 kl. 14:24

Flere veier i Oslo er sperret

Flere veier ut av Oslo er sperret og politiet Sjekker bilene, forteller øyenvitner..

NRK - 18 Oct 19 kl. 06:49

Sjekker ut DNA-spor i Hagen-saken

I arbeidet med å kartlegge åstedet på den tiden Anne-Elisabeth Hagen forsvant har politiets etterforskere innkalt vitner til å avgi DNA-prøve, skriver VG. Vitnet har vært i Hagens hus og var også i søkelyset da politiet undersøkte skoavtrykk..

NRK - 15 Oct 19 kl. 15:37

Røykdykkere Sjekker meieri i Verdal

To personer er sjekket av helsepersonell etter at de kjente klorgasslukt ved Tine Meierier i Verdal. Røykdykkere er på stedet for å sjekke hvor lekkasjen kommer fra..

Dagbladet - 05 Oct 19 kl. 11:52

Tre hus evakuert etter ras, to til i faresonen

Skog forsvant ut dalside i Melhus - Sjekker kvikkleire..

Dagbladet - 10 Oct 19 kl. 07:17

SAS Sjekker 58 fly etter funn av sprekker

SAS undersøker 58 fly av typen Boeing 737 NG etter at det ble funnet sprekker ved flyets vinger på denne flytypen i Kina. Undersøkelsene påvirker ikke reisende..

Aftenposten - 10 Oct 19 kl. 07:21

SAS Sjekker 58 Boeing 737-fly

SAS undersøker 58 fly av typen Boeing 737 NG etter at det ble funnet sprekker ved flyets vinger på denne flytypen i Kina. Undersøkelsene påvirker ikke reisende..

E24 - 10 Oct 19 kl. 06:43

SAS Sjekker 58 Boeing 737-fly

SAS undersøker 58 fly av typen Boeing 737 NG etter at det ble funnet sprekker ved flyets vinger på denne flytypen i Kina. Undersøkelsene påvirker ikke reisende..

P4 - 07 Oct 19 kl. 14:05

Død kvinne ikke identifisert

Den døde kvinnen som ble funnet i sjøen i Arendal lørdag er fortsatt ikke identifisert. Politiet Sjekker funnet opp mot konkrete savnetmeldinger, men de må ta i bruk DNA-prøver for å finne identiteten, melder Fædrelandsvennen. Avdøde bærer preg av å ha vært lenge i vannet..

P4 - 02 Sep 19 kl. 05:20

Sjekker ikke sjåførens lønn

Svært mange av kundene til norske lastebilfirmaer Sjekker ikke om sjåførene får den lønnen de skal ha, slik de er pålagt å gjøre. Arbeidstilsynet gjennomførte tilsyn mot 450 gods- og turbussaktører i fjor, og to tredjedeler av de kontrollerte oppdragsgiverne hadde ikke sjekket om sjåførene fikk minstelønn, skriver Aftenposten. Arbeidstilsynet mener det vil begrense markedet for de useriøse aktørene betraktelig, om oppdragsgiverne gjør sin del av jobben..

Aftenposten - 13 Sep 19 kl. 12:51

De som bestiller lastebiltransport er pliktige til å sjekke sjåførens lønn. Likevel unnlater mange å gjøre det.

Kontroller avdekker stadige brudd på lønns- og arbeidsforhold i lastebilnæringen. Kundene deres Sjekker heller ikke om sjåførene får den lønnen de skal ha – slik de er pliktige til..

P4 - 12 Sep 19 kl. 17:08

Sjekker likfunn mot 64 år gammel sak

Politiet undersøker om et likfunn i Mandal kan ha sammenheng med en 64 år gammel forsvinningssak. Tre krimteknikkere er i dag på stedet for å undersøke beinrestene som er funnet, melder Lindesnes Avis. De lurer på om det kan være 18 år gamle Arne odd Torgersen som forsvant i 1955..

NRK - 09 Sep 19 kl. 07:11

Sjekker ikke for livmorhalskreft

En av tre kvinner over 55 år går ikke til legen for å sjekke seg for livmorhalskreft, fordi de ikke ha byttet seksualpartner på mange år. Kreftregisteret er bekymret, fordi krefttypen kan bruke flere tiår på å utvikle seg..

NRK - 06 Sep 19 kl. 09:27

Kriminalteknikere Sjekker låvebrann

En låve på Skreia i Østre Toten sto i brann natt til fredag. Kriminalteknikere vil i dag forsøke å finne brannårsaken. Innsatsmannskaper og frivillige jobbet med å slukke ilden og redde husdyra ut fra fjøset, opplyste politiet på Twitter..

Aftenposten - 06 Sep 19 kl. 05:55

Geologene Sjekker Veslemannen med webkamera. Spiret er borte.

Store deler av Veslemannen raste ut torsdag kveld. Spiret er borte. Geologene starter nå arbeidet med å kartlegge omfanget.

NRK - 27 Aug 19 kl. 06:30

Færre Sjekker inn på Airbnb

Selv om inntektene fra Airbnb-utleie i juli er rekordhøye, gikk det ned med 10 prosent i Oslo, skriver Dagens Næringsliv. Flere hoteller kan være årsaken til nedgangen for uteleietjenesten, tror Visit Oslo..

NRK - 26 Aug 19 kl. 20:55

Politiet Sjekker to teorier om drap

Det ene teorien går ut på at drapet på småbarnsmoren har sammenheng med at faren til barnet hennes har en kriminell fortid. En annen teori går på at kvinnen har vitnet i en drapssak i Malmö der flere personer har blitt truet, skriver Aftonbladet..

NRK - 25 Aug 19 kl. 07:30

Politiet undersøker Facebook-gruppe

Politiet undersøker en Facebook-gruppe i forbindelse med forsvinningssaken i Lørenskog, melder Nettavisen. Politiet Sjekker hvorfor Hagen ble meldt inn i gruppen rundt åtte måneder før hun forsvant. Familien mener ikke det finnes noen sammenheng..

P4 - 31 Jul 19 kl. 06:50

Kun én av ti Sjekker flyteutstyret i båten

Kun én av ti nordmenn Sjekker om redningsvesten i båten virker slik den skal hvert år. Det viser en undersøkelse fra Redningsselskapet. I alle båter som er under åtte meter, er du lovpålagt å ha på flyteutstyr så lenge båten er i fart og du befinner deg utendørs..

NRK - 10 Aug 19 kl. 19:48

Sjekker internettaktivitet

Politiet undersøker om gjerningsmannen har etterlatt seg spor på internett i forkant av lørdagens hendelser. – Vi har opplysninger om at han var på nettet, så vi ser på hva det innebærer, sier Rune Skjold..

P4 - 11 Aug 19 kl. 19:46

Siktede forandret seg

Venner av den siktede 21-åringen merket endring i oppførselen til mannen det siste året. Ifølge kilder NRK har snakket med skal han blant annet ha blitt mer religiøs, samtidig som han fikk høyreekstreme meninger. Politiet samarbeider tett med Politiets Sikkerhetstjeneste i denne saken, og Sjekker blant annet mannens aktivitet på nett..

Aftenposten - 09 Aug 19 kl. 22:01

Strålevernet Sjekker mulig stråling i Norge etter eksplosjon i Russland

Strålevernet undersøker om eksplosjonen i Russland har økt strålefaren i Norge. Russere oppfordres til å drikke jod..

P4 - 20 Jul 19 kl. 08:43

UDI Sjekker ikke om personer etterforskes i utlandet

Når en person søker om norsk statsborgerskap, Sjekker UDI verken om vedkommende har en utleveringsbegjæring på seg, eller om personen etterforskes i utlandet. Det melder NRK. UDI er avhengig av å få beskjed om dette fra søkeren selv.

P4 - 19 Jul 19 kl. 23:40

Sjekker ikke etterforskning i utlandet

Utlendingsdirektoratet undersøker ikke om personer etterforskes i utlandet før de får norsk statsborgerskap. Når en person søker statsborgerskap, Sjekker UDI verken om vedkommende har en utleveringsbegjæring på seg, eller om personen etterforskes i utlandet, melder NRK. En 46-åring som ble dømt i samme rettssak som mulla Krekar i Italia fikk statsborgerskap samtidig som han var tiltalt i terrorsaken, noe som har vakt sterke reaksjoner.

P4 - 28 Jul 19 kl. 11:23

- Sjekker ikke forsikringen godt nok

Forbrukertilsynet advarer folk mot å bare skumme gjennom vilkårene i reiseforsikringen. Ellers risikerer man at ferien blir et økonomisk mareritt slik det har blitt for en 25 år gammel kvinne som kolliderte med leiebil i Tyrkia og det viste seg at forsikringen ikke dekker dette. Direktør Elisabeth Lier Haugseth sier til TV2 at forbrukere i stor grad ikke er gode nok til å lese avtalevilkårene..

P4 - 22 Jul 19 kl. 13:08

Elbiler blir belastet full pris

Noen steder i landet blir elbiler uten bombrikke automatisk fakturert full pris. Deretter må bileieren selv be om å få elbilrabatten tilbake fra bomselskapet. NAF reagerer på at enkelte bomselskaper ikke Sjekker dette automatisk, og mener det er lite effektivt..

Klartale - 17 Jul 19 kl. 11:56

– Kvinne ble forlatt på holme uten vann

En kvinne sier hun ble forlatt på en holme etter en krangel. Politiet Sjekker saken..

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 12:54

Vurderer tog med hotellstandard

Jernbanedirektoratet er inspirert av debatten om flyskam og nattog. Nå Sjekker de hva markedet vil betale for innenriks nattog med høyere servicenivå..

Aftenposten - 01 Jul 19 kl. 13:42

Halvorsen åpen for å forlate Ineos: – Har noen som Sjekker markedet

Kristoffer Halvorsen har fortsatt ikke bestemt seg for om han vil benytte seg av kontraktsforlengelsen i Team Ineos eller om han vil prøve noe nytt..

Klartale - 26 Jun 19 kl. 07:16

Ett legefirma gjør alt når utlendinger må reise ut

Når asylsøkere skal sendes ut av Norge med tvang, må de sjekkes. Ett legefirma Sjekker både helsen og sier at folk kan fly..

NRK - 28 Jun 19 kl. 10:54

Sjekker hydrogenstasjoner i Europa

Hydrogenselskapet NEL skal gå gjennom sine stasjoner i Europa for å unngå eksplosjoner lik den i Sandvika. Undersøkelsene etter eksplosjonen i Bærum viser at en feilmontert plugg på hydrogentanken var årsaken til hendelsen, skrev Teknisk Ukeblad..

Klartale - 07 Jun 19 kl. 09:39

Over 50 er syke - nå Sjekker de vannet

Over 50 mennesker har vært på legevakten i Askøy. Nå Sjekker kommunen om folk har blitt syke av vannet..

Klartale - 07 Jun 19 kl. 08:58

Over 50 syke- Sjekker vannet

Over 50 mennesker har vært innom legevakten i Askøy. Nå Sjekker kommunen om de kan ha blitt syke av vannet..

Dagbladet - 15 Jun 19 kl. 23:02

Mystisk leder om Nordkapp

Under overskriften «Mystisk Monopol» vil Dagbladets leder slippe flere til på Nordkapplatået. Mye blir mystisk når man ikke Sjekker fakta..

Dagbladet - 10 Jun 19 kl. 11:56

Askøy: Sjekker om kloakk har kommet i drikkevannet

Følg pressekonferansen fra Askøy kl. 12..

Aftenposten - 07 May 19 kl. 10:51

TIL tar grep: Sjekker muligheten for å hente tidligere Glimt-stopper

Klubbledelsen i TIL vet ikke hvor lenge kaptein Simen Wangberg er ute med skade. Derfor har de allerede vært i kontakt med en potensiell erstatter..

P4 - 30 Apr 19 kl. 23:06

Kvinner kan ta krefttest hjemme

Fire tusen kvinner får nå tilbud om å ta forebyggende livmorhalsprøve hjemme. Det skal være like enkelt å ta testen som å sette inn tampong, opplyser Kreftforeningen til Stavanger Aftenblad. Det er kvinner i Rogaland, Hordaland, Trøndelag og Agder som sjelden Sjekker seg for livmorhalskreft som får tilbudet om hjemmetesten..

NRK - 25 Mar 19 kl. 15:33

Menn Sjekker mobilen hyppigst

Menn Sjekker mobilen oftere enn kvinner og småbarnsforeldre mellom 30 og 44 år er de som er mest ivrige på å sjekke mobilen. Det viser en undersøkelse gjort av InFact. Tallet antas å være langt høyere da undersøkelsen ikke omfatter folk under 18 år..

VG - 25 Mar 19 kl. 16:25

Undersøkelse: Menn Sjekker mobilen oftere enn kvinner

Rundt 1,1 millioner nordmenn må sjekke mobilen før det har gått én time, og menn Sjekker oftest, viser en undersøkelse fra InFact for mobil og IT-kjeden Mobit..

NRK - 05 Apr 19 kl. 12:12

Snøskred på Kvaløya

Politiet har fått melding om snøskred på Litjefjellet på Kvaløya. Det skal ikke være folk i skredet. Luftambulanse med lavinehunder flyr og Sjekker skredet, melder politiet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt