Sjef

Onsdag, 21 April, 14:08

Nyheter om Sjef

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 06 april 21 kl. 12:03

Sjef i EMA mener at vaksinen kan ha ført til blodpropp

En Sjef i EMA mener folk kan ha blitt syke av vaksinen mot korona..

E24 - 17 mars 21 kl. 08:47

Telenors Norden-Sjef dropper «dagjobben» i Finland

Mangeårig Sjef i det finske mobilselskapet DNA, Jukka Leinonen, skal nå fokusere helt og holdent på jobben som Sjef for Telenor Norden..

E24 - 6 timer siden

Aksel Lund Svindal blir styreleder i Airthings

Aksel Lund Svindal overtar som styreleder i børsnoterte Airthings. – Jeg er nok en litt streng Sjef, sier den tidligere toppalpinisten..

NRK - Igår: 11:03

Fifa-Sjef støtter Uefa

Fifa-president Gianni Infantino ytret krystallklar motstand mot utbryterligaen Super League da han gikk på talerstolen på Uefa-kongressen tirsdag. – Det er ingen tvil, vi kan bare være sterkt imot opprettelsen av denne superligaen, sa Infantino..

E24 - Igår: 09:54

IEA venter sterk oppgang i CO₂-utslippene: – Dette er en alvorlig advarsel

En ventet opptur i 2021 kan gi dramatisk oppgang i CO₂-utslippene, advarer IEA. – Alt annet enn bærekraftig for klimaet, sier IEA-Sjef Fatih Birol..

E24 - I førrgår: 11:00

Lene Iren Oen blir Sjef for Clas Ohlson Norge

Stine Trygg-Haugers etterfølger i konsernet er klar..

NRK - I førrgår: 09:15

Kjøp ville styrket russisk militære

– Vår hovedvurdering er at oppkjøp ville bidra til å styrke Russlands evne til militær modernisering på lengre sikt, sier Sjef for etterretningstjenesten, Nils Andreas Stensønes da han la frem e-tjenesten sitt syn på Bergen Engines-salget under høringen..

E24 - I førrgår: 07:46

Danske Bank-Sjef går av etter mistanke om brudd på hvitvaskingsregler

Også et styremedlem trekker seg..

Aftenposten - I førrgår: 07:46

Danske Bank-Sjef går av etter mistanke om brudd på hvitvaskingsregler

Også et styremedlem trekker seg..

E24 - I førrgår: 07:03

Endelig kom Equinor-Sjefen seg ut på dypt vann

Han har ventet på endelig å komme seg offshore. Nå har Equinor-Sjef Anders Opedal også bestemt sin første investering: Strøm fra land for to nye plattformer..

VG - 17 april 21 kl. 08:26

Jonas må ligge unna Oljefondet

Hverken Ap-leder Jonas Gahr Støre eller oljefond-Sjef Nicolai Tangen må få lov til å pynte seg med Oljefondet. Tangen skal ikke drive politikk. Og politikerne skal ikke leke finansfolk..

NRK - 16 april 21 kl. 19:56

Russland nekter maktpersoner adgang

Russland nekter åtte nåværende og tidligere tjenestepersoner fra USA adgang til landet. Det er en del av svaret på sanksjoner fra USA. Blant de uønskede er justisminister Merrick Garland, FBI-Sjef Chris Wray og etterretningsdirektør Avril Haines..

E24 - 16 april 21 kl. 19:20

Når vil luftfarten være tilbake for fullt? Ny Avinor-Sjef har prognosen.

Luftfarten har nådd bunnen. Nå tror den nye Avinor-Sjefen at tallene bare vil peke oppover. Prognosene avslører også når alt kan være tilbake til normalen..

E24 - 16 april 21 kl. 14:49

Ertzeid: Sbanken forsvinner. Braathen: For tidlig å si

Mens DNB-Sjef Kjerstin Braathen sa til media at det var for tidlig å si om Sbanken skal beholdes som merkevare, sa finansdirektør Ottar Ertzeid til investorer og analytikere at det var helt uaktuelt..

NRK - 15 april 21 kl. 15:10

Droppet karantene - dro på fest

En Trondheims-mann blir anmeldt for å ha droppet karantenehotell etter en sydentur i påsken. Han reiste i stedet hjem til kollektivet og dro på flere fester. MiljøSjef Hans Fredrik Kvitvang i Trondheim forteller at kommunen brukte mye tid på å spore opp mannen og bekrefter anmeldelsen til Adresseavisen..

NRK - 15 april 21 kl. 14:50

WHO: - Danmark kan gi bort doser

Danmark vurderer å gi ubrukte AstraZeneca-doser til fattige land, ifølge Verdens helseorganisasjon (WHO). Onsdag erklærte danske myndigheter at de ikke vil gjenoppta bruken av AstraZenecas vaksine. Landet har omtrent 200.

NRK - 15 april 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-Sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

E24 - 15 april 21 kl. 11:49

Kundene raser etter oppkjøpsmelding: – Håper de tar til fornuft

Nyheten om DNBs oppkjøpsønske skaper raseri og trusler om kundeflukt fra Sbankens kunder i sosiale medier. – Jeg tror de vil bli positivt overrasket, sier DNB-Sjef Kjerstin Braathen. Samtidig understreker Sbanken at den fortsatt ikke er kjøpt opp..

NRK - 13 april 21 kl. 10:05

Nato-møte om Ukraina og Afghanistan

Nato-Sjef Jens Stoltenberg har hasteinnkalt medlemslandenes utenriks- og forsvarsministre til et digitalt møte i morgen, melder VG. Temaene er en mulig uttrekking av Natos styrker fra Afghanistan og Russlands styrkeoppbygging ved grensa til Ukraina..

VG - 12 april 21 kl. 07:19

Refser Mourinho: – Han må ta ansvar

Tottenham-Sjef José Mourinho (58) kritiseres av fotballekspertene Jamie Redknapp og Chris Sutton etter 1–3-tapet for Ole Gunnar Solskjærs Manchester United..

Aftenposten - 12 april 21 kl. 07:19

Refser Mourinho: – Han må ta ansvar

Tottenham-Sjef José Mourinho (58) kritiseres av fotballekspertene Jamie Redknapp og Chris Sutton etter 1–3-tapet for Ole….

NRK - 24 mars 21 kl. 18:33

Samler seg mot vaksinemotstandere

Tolv amerikanske statsadvokater krever at Facebook og Twitter iverksetter sterkere tiltak for å stoppe spredningen av falsk informasjon om Covid-19-vaksiner på sosiale medier, skriver AFP. I et brev sendt til Facebook-Sjef Mark Zuckerberg og Twitter-Sjef Jack Dorsey, krever de at frentredende kontoer fjernes fra nettstedene..

NRK - 09 april 21 kl. 16:01

Ukraina planlegger ikke offensiv

Det ukrainske forsvaret sier det ikke planlegger noen offensiv mot de russiskvennlige separatistene øst i landet. – Å bruke makt for å frigjøre midlertidig okkuperte territorier vil føre til at mange sivile blir drept og til store tap for militæret, noe som er uakseptabelt for Ukraina, sier Ruslans Khomchak, som er Sjef for generalstaben i det ukrainske forsvaret..

VG - 09 april 21 kl. 12:27

Solberg innrømmer: Bakke-Jensen skulle vært på søkerlisten

Før Frank Bakke-Jensen (H) søkte på jobben som fiskeridirektør, tok han kontakt med sin Sjef, statsminister Erna Solberg (H) og fikk grønt lys. Men forsvarsministeren slapp å stå på den offentlige listen over søkere..

E24 - 08 april 21 kl. 22:40

Tangen varsler nye grep, men lover: – Oljefondet skal ikke bli et hedgefond

Oljefondet vil i større grad velge bort aksjer det mener ikke vil tjene penger, men avviser at det vil bli et mye mer aktivt fond enn før. – Oljefondet skal ikke bli et hedgefond, sier fondets Sjef Nicolai Tangen..

NRK - 08 april 21 kl. 08:34

Flest fartsbøter på fire år i påska

Det ble skrevet ut over 2600 fartsbøter i påska, flere enn noen av de siste fire årene. Det melder P4. Likevel har færre mistet lappen.

E24 - 07 april 21 kl. 16:21

Selger til Kahoot etter bare fire år: Gründerene får 50 millioner

Etter bare fire år kan gründerne bak læringsselskapet Motimate ta med seg 50 millioner kroner etter at Kahoot kjøpte selskapet. Storeier Aller Media, investor Knut Asplund og XXL-Sjef Pål Wibe tar også med seg millionsummer..

NRK - 07 april 21 kl. 09:22

Danmark mottar kampfly

Onsdag mottek Danmark sitt første kampfly av typen F-35, 24 år etter at landet inngjekk industriarbeid om flytypen. Flyet blir overlevert ved ein seremoni på flybasen NAS Fort Worth i Texas, opplyser generalmajor og Sjef for Flyvevåbnet, Anders Rex..

E24 - 07 april 21 kl. 08:00

Hydro vil kaste seg på hydrogenbølgen: – Har gode muligheter

Norsk Hydro vurderer å bygge og drive produksjonsanlegg for hydrogen. – Vi jobber med konkrete prosjekter, sier Hydro-Sjef Hilde Merete Aasheim til E24..

E24 - 06 april 21 kl. 18:04

Robo-topp med avkastning på 700 millioner på to år

Autostore-Sjef Karl Johan Lier sitter med verdier for rundt 900 millioner kroner etter Softbanks inntreden i robotselskapet. – Den beste investeringen jeg har gjort i mitt liv, sier han..

NRK - 19 mars 21 kl. 09:40

Burns godkjent som CIA-Sjef

Senatet i USA har enstemmig godkjent William Burns som ny Sjef for etterretningstjenesten CIA. Han har tjenestegjort i USAs utenrikstjeneste i 33 år, blant annet som Russland-ambassadør. Burns var viseutenriksminister under president Barack Obama..

VG - 06 april 21 kl. 16:22

Påskekrim: NRK slo knockout på TV 2

NRK slo TV 2 ned i støvlene i kampen om krimseerne i påsken. NRKs beste ble sett av 804.000 mens TV 2 klarte bare å samle 155.

E24 - 06 april 21 kl. 10:34

NHO ser skifte i Aps politikk. Frykter mer statlig eierskap.

NHO-Sjef Ole Erik Almlid hører nye toner fra Arbeiderpartiet om mer statlig eierskap. Budskapet hans er at partiet har tatt opp igjen en næringspolitikk fra fortiden..

VG - 05 april 21 kl. 15:35

Fire personer igjen på lastefartøy: – Uavklart situasjon

Et nederlandsk lastefartøy måtte mandag sende ut nødmelding etter at lasten forskjøv seg og skipet fikk slagside. Åtte personer er evakuert. – Tankene mine går først og fremst til mannskapet – så får det materielle komme i andre rekke, sier teknisk Sjef Kristian Hjertvik i AQS AS..

VG - 05 april 21 kl. 15:35

12 personer evakuert fra lastefartøy – én person skadd

Et nederlandsk lastefartøy måtte mandag sende ut nødmelding etter at lasten forskjøv seg og skipet fikk slagside. Tolv personer er evakuert. – Tankene mine går først og fremst til mannskapet – så får det materielle komme i andre rekke, sier teknisk Sjef Kristian Hjertvik i AQS AS..

VG - 05 april 21 kl. 15:35

Mannskapet er evakuert fra lastefartøy utenfor Ålesund – én person skadet

Et nederlandsk lastefartøy måtte mandag sende ut nødmelding etter at lasten forskjøv seg og skipet fikk slagside. Tolv personer er evakuert. – Tankene mine går først og fremst til mannskapet – så får det materielle komme i andre rekke, sier teknisk Sjef Kristian Hjertvik i AQS AS..

VG - 04 april 21 kl. 16:24

Slo IBU-alarm for syv år siden: – Vi ble ført bak lyset

De siste 15 årene har han sittet i styret til det internasjonale skiskytterforbundet (IBU). Nå snakker Jim Carrabre (61) ut om korrupsjonsanklagene mot sin tidligere Sjef, Anders Besseberg (75)..

E24 - 14 mars 21 kl. 15:05

Går av etter 12 år som Statnett-Sjef: – Det er behov for flere møller og flere master

Norge vil trolig trenge mer kraft og nett, men behovet må forankres i Stortinget og befolkningen, mener avtroppende Statnett-Sjef Auke Lont. – Inngrep er inngrep. Man klarer ikke å trylle, sier han..

NRK - 30 mars 21 kl. 17:52

Ber om undersøkelse av lab-teori

WHO-Sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus ber eksperter om å nærmere undersøke teorien om at koronaviruset kan ha lekket ut av et laboratorium. I WHO-rapporten som ser på opprinnelsen til koronaviruset fremgår det at det er svært lite sannsynlig at viruset var menneskeskapt og kom fra noe laboratorium..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 20:39

Brandsdal snakker ut om egen Start-exit: – Da tenkte jeg at jeg var kommet til veis ende

Tidligere Start-Sjef Even Øgrey Brandsdal gjester FVN Fotball..

E24 - 29 mars 21 kl. 12:49

Øyvind (28) kom hit som lærling, no er han Sjef

Midt i koronakrisa tek Aker Solutions inn 100 nye lærlingar. 30 av dei får plass ved verftet på Stord..

Aftenposten - 29 mars 21 kl. 12:49

28-åringen startet som rørlegger-lærling. Nå er han Sjef for digitalisering i storkonsernet.

Midt i koronakrisa tek Aker Solutions inn 100 nye lærlingar. 30 av dei får plass ved verftet på Stord..

E24 - 10 mars 21 kl. 16:01

Active Brands-Sjefen går av – henter ny Sjef fra Nike

Espen Krogstad går av som Sjef i sportsmerkekonsernet, som har stjerner som Kari Traa, Therese Johaug og Bjørn Dæhlie med på laget..

VG - 28 mars 21 kl. 13:27

Danmarks motsatte «problem»: Flommer over av gode midtstoppere

Mens Norge sliter i midtforsvaret, kan Danmark-Sjef Kasper Hjulmand formelig velge og vrake i midtstoppere fra gode europeiske klubber..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt