Sitt

Fredag, 23 Oktober, 23:07

Nyheter om Sitt

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 22:52

Drømmeinnhopp for Hauge – scoret Sitt første mål for Milan

Jens Petter Hauge (21) scoret Sitt første mål for Milan da de slo «norske» Celtic..

VG - 19 okt. 20 kl. 18:13

New York Times: Journalister nektet å ha navnet Sitt på Biden-artikkel

Da New York Post publiserte påstander om Hunter Bidens fortid, kokte det i amerikanske medier. To av avisens egne journalister skal ha nektet å ha navnet Sitt på saken..

NRK - 1 time siden

USA fordømmer tyrkisk våpentest

USA reagerer sterkt på at Tyrkia har testet Sitt russisk-produserte luftvernsystem S-400. Testen ble gjennnomført i forrige uke. Som en konsekvens er Tyrkia blitt nektet å kjøpe det amerikanske kampflyet F-35..

NRK - 2 timer siden

Normaliserer forholdet til Israel

Sudan normaliserer forholdet til Israel, ifølge Trump-regjeringen. Sudan er så langt det tredje arabiske landet som i år normaliserer forholdet Sitt til Israel, etter De forente arabiske emirater og Bahrain..

VG - 10 timer siden

Mesterskap glapp igjen for fotballgutta: – Skuffet og trist på deres vegne

ULLEVÅL (VG) Siden år 2000, sist fotballgutta var kvalifisert for et mesterskap, har de norske fotballkvinnene vært i 12 sluttspill. Nå er de så godt som klare for Sitt 13. mesterskap..

P4 - 11 timer siden

Fotballdommer dømt for overgrep

En fotballdommer i slutten av 20-årene er i Bergen tingrett dømt til fengsel i fem år og seks måneder for flere overgrep mot gutter. Fotballdommeren dømmes også til å betale ofrene erstatning. Mannen var tiltalt for å ha utnyttet 27 ungdommer gjennom Sitt virke som fotballdommer.

Aftenposten - 12 timer siden

40 år siden Start tok seriegull. Se hele 4–3-kampen mot Rosenborg

19. oktober 1980 sikret Start Sitt andre og hittil siste seriegull. Se hele den dramatiske gullkampen mot RBK..

NRK - 13 timer siden

Viser Sitt syn med ny veske

Tiltalte Laila Bertheussen har dukket opp i retten med stadig nye budskap på veskene. Også på rettens siste dag markerer hun seg på denne måten. Se de forskjellige variantene her..

Aftenposten - Igår: 22:52

Drømmeinnhopp for Hauge – scoret for Milan

Jens Petter Hauge (21) scoret Sitt første mål for Milan da de slo «norske» Celtic..

P4 - Igår: 22:52

Hauge scoret for Milan

Jens Petter Hauge scoret Sitt første mål for Milan da de slo Celtic 3-1 i gruppespillet i Europaligaen. Flere nordmenn kom på scoringslisten, Mohamed Elyounoussi kom inn som innbytter for Celtic og satte inn 1-2-målet. Også Kristoffer Ajer spilte for Celtic..

E24 - Igår: 20:18

Utbygging av kraftlinjer går tregt: Frykter strømmangel i Stockholm

Sverige bruker lang tid på å forsterke kraftnettet Sitt. Det kan gi strømmangel i Stockholm fra 2022, advarer Stockholms Handelskammare..

NRK - Igår: 19:39

Milliardbot i korrupsjonssak

Investeringsbanken Goldman Sachs Sitt underselskap i Malaysia har erkjent skyld og godtatt å betale mer enn 2,9 milliarder dollar i forbindelse med korrupsjonsskandale. Et fond etablert av malaysiske myndigheter ble tappet for milliarder av dollar..

VG - Igår: 08:16

Kim Rysstad gir ut låten han sang til ektemannen

Kveder og «Stjernekamp»-kjendis Kim Rysstad (39) var 33 år da han møtte mannen i Sitt liv. Først da sto han åpent frem som homofil..

Dagbladet - Igår: 23:41

Klar for å gi nådestøtet

Nå ruller Demokratenes Joe Biden ut det kanskje største våpenet i Sitt kampanjearsenal for å slå president Donald Trump: Barack Obama..

Dagbladet - Igår: 23:41

Obama i strupen på Trump

Nå ruller Demokratenes Joe Biden ut det kanskje største våpenet i Sitt kampanjearsenal for å slå president Donald Trump: Barack Obama..

Dagbladet - Igår: 23:41

I strupen på Trump

Demokratenes Joe Biden rullet ut det kanskje største våpenet i Sitt kampanjearsenal for å slå president Donald Trump: Barack Obama..

VG - I førrgår: 21:44

Danmarks statsminister om ny Metoo-bølge: - Jeg har ikke gjort min oppgave som leder godt nok

En Metoo-bølge skyller nå over Danmark. Sent i går kveld innrømmet statsminister Mette Frederiksen at hun lenge har vært kjent med ukulturen i partiet Sitt..

NRK - I førrgår: 17:26

Leier inn jetfly for pasienter

Helse Nord har leid inn jetfly fra Danmark for å transportere pasienter som normalt ville bli lagt inn på Sitt lokalsykehus i Hammerfest, men som nå transporteres til andre sykehus. Det er Luftambulansetjenesten som håndterer kontrakten med jetflyet..

VG - I førrgår: 15:59

Lørenskog-saken: Etterlyser mystisk bil

LØRENSKOG (VG) Kort tid før politiet mener at Anne-Elisabeth Hagen ble drept i Sitt eget hjem, kjørte en ukjent bil på en gangvei mot boligen. Nå ber politiet om at føreren tar kontakt..

Aftenposten - I førrgår: 13:55

I 2012 fikk han Molde-debuten i Europa. Nå gjør han seg klar for Sitt tredje gruppespill.

Eirik Hestad er blitt en av de mest rutinerte spillerne i dagens MFK-stall. Han mener de har gode sjanser til å igjen skape historie denne høsten..

Aftenposten - I førrgår: 12:44

Nå har det gått to år siden hun forsvant

Anne-Elisabeth Hagen (69) forsvant fra Sitt hjem i Lørenskog 31. oktober 2018. To år senere er det fortsatt bare det vi vet.

Aftenposten - I førrgår: 11:13

Olaf Tufte satser videre mot Tokyo-OL

Olaf Tufte (44) har etter en grundig tenkepause bestemt seg for å forlenge karrieren i ytterligere ett år. Neste sommer deltar han i Sitt sjuende OL..

VG - I førrgår: 08:07

Frode Saugestad med nådeløst oppgjør med Ari-forfatter Vidar Kvalshaug: «Du var ikke Aris venn»

Forlegger Frode Saugestad (46) reagerer kraftig på at Vidar Kvalshaug (50) bruker Sitt vennskap med Ari Behn til å promotere sin nye bok. Ifølge Saugestad var de to slettes ikke venner..

VG - I førrgår: 08:07

Frode Saugestad tar nådeløst oppgjør med Ari-forfatter Vidar Kvalshaug: «Du var ikke Aris venn»

Forlegger Frode Saugestad (46) reagerer kraftig på at Vidar Kvalshaug (50) bruker Sitt vennskap med Ari Behn til å promotere sin nye bok. Ifølge Saugestad var de to slett ikke venner..

P4 - I førrgår: 07:19

Obama inn i valgkampen

Demokratene leder på de fleste målingene, men tar ingenting for gitt, og kaster i dag inn Sitt antatt beste skyts - Barack Obama. Den tidligere presidenten skal prøve å få en demokratisk seier i den viktige vippestaten Pennsylvania, der Donald Trump holdt folkemøte i natt. Joe Biden skal bruke dagen til å forberede seg til morgendagens TV-debatt mot Donald Trump..

VG - I førrgår: 04:41

United-profil ut mot egen regjering: – Dere er en skam

Tirsdag skal flere demonstranter ha blitt skutt og drept av sikkerhetsstyrker i Nigeria. Nå ber Manchester United-profilen Odion Ighalo verden rette blikket mot Sitt hjemland..

E24 - 20 okt. 20 kl. 22:13

Ice-sjefen tar sats mot 2021: Sparer stort på nettleien og vil åpne nye butikker

Etter at mobilmarkedet bremset opp i våres har kundene begynt å bevege på seg igjen. Ice forbereder seg nå for 2021 – et år der de vil rulle ut butikkonseptet Sitt og kan regne med store besparelser på nettleien fra Telia..

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger hovedkontoret

Telenor selger hovedkontoret Sitt på Fornebu i Bærum for 5,45 milliarder kroner. Konsernet skal ifølge avtalen leie lokalene i 25 år, melder NTB..

NRK - 20 okt. 20 kl. 18:19

Telenor selger på Fornebu

Telenor selger hovedkontoret på Fornebu for 5,45 milliarder kroner. Norwegian Property inngikk en avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av alle aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor Sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30, i følge E24..

E24 - 20 okt. 20 kl. 18:09

Norwegian Property kjøper Telenors hovedkvarter 5,45 mrd. kroner

Tirsdag inngikk Norwegian Property avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av Telenor Sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30..

E24 - 20 okt. 20 kl. 18:09

Norwegian Property kjøper Telenors hovedkvarter for 5,45 mrd. kroner

Tirsdag inngikk Norwegian Property avtale med Telenor Real Estate AS om kjøp av 100 prosent av aksjene i Snarøyveien 30 AS, som eier Telenor Sitt bygg på Fornebu i Snarøyveien 30..

NRK - 20 okt. 20 kl. 16:42

Rocklegende Spencer Davis er død

Den britiske rockmusikeren Spencer Davis er død, 81 år gammel. Davis hadde Sitt eget band, Spencer Davis Group, sammen med blant andre Steve Winwood. Deres største hits var «Keep on Running» og «Gimme Some Lovin'», ifølge Daily Mirror..

VG - 20 okt. 20 kl. 12:00

Melby vil ha endringer i fraværsreglene på videregående skole ut skoleåret

Ikke før høsten 2021 trenger elever i videregående skole å dra til fastlegen for å dokumentere sykefraværet Sitt, foreslår kunnskapsminister Guri Melby (V)..

NRK - 20 okt. 20 kl. 11:35

Endringer i fraværsreglene ut året

Ikke før høsten 2021 trenger elever i videregående skole å dra til fastlegen for å dokumentere sykefraværet Sitt, foreslår kunnskapsminister Guri Melby (V). Dette for å hindre at elever med symptomer ikke kommer på skolen, skriver NTB..

Aftenposten - 20 okt. 20 kl. 11:27

Melby vil ha endringer i fraværsreglene ut skoleåret

Ikke før høsten 2021 trenger elever i videregående skole å dra til fastlegen for å dokumentere sykefraværet Sitt, foreslår kunnskapsminister Guri Melby (V)..

Aftenposten - 20 okt. 20 kl. 11:27

Melby vil ha endringer i fraværsreglene på videregående skole ut skoleåret

Ikke før høsten 2021 trenger elever i videregående skole å dra til fastlegen for å dokumentere sykefraværet Sitt, foreslår kunnskapsminister Guri Melby (V)..

VG - 19 okt. 20 kl. 18:13

Mediekrangel i USA: Hevder journalister ble presset

Da New York Post publiserte påstander om Hunter Bidens fortid, kokte det i amerikanske medier. Nå hevder flere medier at avisen måtte presse sine egne journalister til å ha navnet Sitt på saken..

NRK - 19 okt. 20 kl. 14:36

Sør-Afrikas helseminister smittet

Den sørafrikanske helseministeren Zweli Mkhize har testet positivt for korona. Han er det femte regjeringsmedlemmet i landet som er smittet. Mkhize er satt i karantene i Sitt eget hjem, sammen med kona, som også har testet positivt..

VG - 19 okt. 20 kl. 11:23

«Skal vi danse»-stjernene venter Sitt første barn

Dansekjendisene Glenn Jørgen Sandaker (36) og Alexandra Kakurina (37) blir foreldre..

E24 - 19 okt. 20 kl. 09:26

Børsen får flytte handelssystemet ut av landet: – Blårusstenkning

Finanstilsynet ga fredag Børsen tillatelse til å utkontraktere Sitt handelssystem. Det får Senterpartiets Sigbjørn Gjelsvik til å tenne på alle plugger..

NRK - 19 okt. 20 kl. 05:30

Vannlekkasje i Oslo sentrum

Politi, OBRE, OVA jobber nå med en større vannlekkasje som har Sitt utspring i bakken utenfor Hausmannsgate ved Calmeyers gate. Det jobbes med undersøker av årsaken til lekkasjen, samt skadebegrensning og restverdisikring..

Dagbladet - 18 okt. 20 kl. 21:57

Tørnquist om Sitt intime problem

Einar Tørnquist synes ikke sykdommer som går over er særlig flaut. Han snakker gjerne påtrengende om betennelsen som lenket ham til en vond feltseng på gjesterommet i ei uke..

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 19:51

AaFK tapte sin åttende strake kamp - var ikke i nærheten av seier

Aalesund gikk på Sitt åttende strake tap med 0–4 borte for Stabæk. Nå skal det mye til for å redde plassen..

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 19:00

Filleristing av barn: Disse forslagene kan gjøre det lettere for retten å komme frem til riktig avgjørelse

Vårt rettssystem gjør at det er vanskelig å unngå at personer som har påført Sitt barn alvorlige skader, kan bli frikjent..

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 17:33

Kjempetreff av Engen i Wolfsburg-målfest

Ingrid Syrstad Engen og Karina Sævik scoret hvert Sitt mål da Wolfsburg slo Duisburg 5-2 i tysk Bundesliga for kvinner søndag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt