Siktet

Wednesday, 03 June, 07:22

Nyheter om Siktet

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 8 timer siden

Siktet etter brutal pågripelse

I Atlanta i USA er seks politifolk Siktet etter en brutal pågripelse under demonstrasjonene etter George Floyds dødsfall. To unge personer ble dratt ut av en bil. Fem av de seks politfolkgene er blant anent Siktet for kroppskrenkelse, og to av dem har fått sparken.

P4 - 15 timer siden

Siktet for voldtekt

En mann i 20-årene er Siktet for å ha voldtatt en jevnaldrende kvinne i Kongsvinger sentrum i helgen. Politiet opplyser at den mistenkte ble pågrepet lørdag, samme dag som den angivelige voldtekten fant sted i en leilighet. Mannen nekter straffskyld..

P4 - I førrgår: 12:05

Siktet for drap på moren

En mann er Siktet for å drept sin egen mor på Sotra utenfor Bergen. Det opplyste politiet på en pressekonferanse for kort tid siden. Kvinnen i 50-årene ble funnet død i sin egen bolig og sønnen ble pågrepet i går kveld..

P4 - 18 timer siden

Henlegger drapssak mot samboer

Riksadvokaten henlegger saken mot samboeren som i fjor ble Siktet for å ha drept sin 46 år gamle samboer på Fjell i Drammen. Politiet Siktet mannen i 40-årene på bakgrunn av taktiske og tekniske spor i saken. Mannen har hele tiden nektet straffskyld drapet..

NRK - Igår: 10:36

Fengslingsmøtet med lukkede dører

Det er begjært at fengslingsmøtet for mannen i 20-årene som er Siktet for drapet på sin mor i Sotra, skal gå for lukkede dører. Det opplyser mannens forsvarer til Bergens Tidende. Både forsvarer og Siktet vil være til stede i retten under møtet..

Aftenposten - 31 May 20 kl. 07:21

Person Siktet for brannstiftelse i Florø

En person er pågrepet og Siktet for å stå bak boligbrannen i et rekkehus i Florø natt til fredag..

VG - I førrgår: 12:06

Kvinne i 50-årene funnet død på Sotra: Sønnen Siktet for drap

En mann i 20-årene er Siktet for drap på sin mor..

NRK - I førrgår: 13:40

Seks kvinner Siktet for tyveri

Seks kvinner ble pågrepet i et hus på Askøy natt til i dag, Siktet for flere tyveri i Bergen sentrum de siste dagene. Kun menn har meldt om at de har blitt lurt av kvinnene, som er rumenske statsborgere ifølge politiet til Bergens Tidende..

P4 - I førrgår: 13:51

Kvinner Siktet for tyveri fra menn

Seks rumenske kvinner er pågrepet og Siktet for tyverier fra flere menn i Bergen sentrum de siste dagene. Den eldste kvinnen er i midten av 40-årene og den yngste i slutten av tenårene, opplyser politiet til Bergens Tidende..

P4 - I førrgår: 07:43

Siktet for brannstiftelse

En person er pågrepet og Siktet for brannstiftelse etter en boligbrannen i et rekkehus i Florø natt til i går. Ingen personer ble skadd i brannen, men to leiligheter ble totalskadd. Personen har innrømmet å stå bak brannen, men nekter straffskyld, skriver Firdaposten.

P4 - 30 May 20 kl. 20:40

Siktet for brannstiftelse

Politiet har Siktet en person for brannstiftelse og ruteknusing etter brannen som startet i et rekkehus i Florø natt til i dag. Ingen ble skadet i hendelsen, men to leiligheter er ubeboelige, og to personer ble husløse som følge av brannen. Personen erkjenner å stå bak brannen, men nekter straffskyld..

P4 - Igår: 09:22

Sotra-Siktet fremstilles for varetekt

Mandag formiddag fremstilles mannen som er Siktet for drap på moren sin på Sotra, for varetektsfengsling. Kvinnen ble lørdag kveld funnet død og med skader, som gjorde at politiet startet drapsetterforskning. Sønnen i 20-årene satt i avhør med politiet i går og nekter for å ha noe med drapet å gjøre.

Aftenposten - 31 May 20 kl. 07:16

En person pågrepet og Siktet for drap på Sotra

En person ble lørdag kveld pågrepet og Siktet for drap etter at en død person ble funnet i en bolig på Brattholmen på Sotra..

NRK - I førrgår: 12:04

Sønnen Siktet i Sotra-drap

Politiet opplyser under pressekonferansen om drapet på Sotra at sønnen i 20-årene til den drepte er Siktet for drapet. Siktede ble pågrepet klokken 21 i går kveld, etter at politiet ble varslet om funnet av en død person klokken 20:37..

NRK - 28 May 20 kl. 16:33

Tre Siktet for ungdomsvold

Politiet etterlyser vitner etter mishandlingen av en 15 år gammel gutt på Vaulen ved Stavanger ved begynnelsen av mai. Tre personer er Siktet for volden, som ble filmet og delt på sosiale medier, skriver Stavanger Aftenblad..

VG - 31 May 20 kl. 03:14

En pågrepet og Siktet for drap på Sotra

En person ble lørdag kveld funnet død på Sotra utenfor Bergen. Politiet har pågrepet en person Siktet for drap..

NRK - 31 May 20 kl. 03:20

Siktet for drap på Litlesotra

En person er pågrepet og Siktet for drap på Litlesotra. Det opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding natt til søndag. Personen ble pågrepet lørdag kveld, opplyser politiet i en pressemelding..

NRK - 23 May 20 kl. 20:58

Siktet for kroppskrenkelse

En kvinne i 30-årene er pågrepet og Siktet for kroppskrenkelse i Rakkestad i Viken. Politiet mistenker henne for å ha forsøkt å kjøre ned en familie med vilje. Kvinnen som er Siktet er kjent for politiet fra før..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 11:32

Mann Siktet for terrorfinansiering

PST har Siktet en mann i 30-årene for finansiering av en terrororganisasjon..

NRK - 27 May 20 kl. 11:28

Mann Siktet for terrorfinansiering

PST har Siktet en mann i 30-årene for finansiering av en terrororganisasjon. Mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett i ettermiddag..

Dagbladet - 29 May 20 kl. 20:30

Derek Chauvin Siktet for drap i Minnesota

Politimannen Derek Chauvin som knelte på nakken til George Floyd, er nå pågrepet og Siktet for drap, ifølge myndighetene i Minnesota..

Aftenposten - 27 May 20 kl. 11:32

Mann Siktet for terrororfinansiering

PST har Siktet en mann i 30-årene for finansiering av en terrororganisasjon..

VG - 29 May 20 kl. 19:49

Arrestert og Siktet for drap på George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, Siktet for uaktsomt drap..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 05:56

Siktet i Nittedal-drapet samtykker til varetekt

En mann i 40-årene samtykker til varetektsfengsling etter å ha blitt Siktet for drap på en mann i 30-årene, funnet i en bil i Nittedal torsdag..

VG - 29 May 20 kl. 09:14

Nittedal-saken: Siktet leide bolig av avdøde

Torsdag ble en mann en mann Siktet for drap i Nittedal. Den sikte leide en bolig av avdøde..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 19:29

Politimann pågrepet og Siktet for drap etter at George Floyd (44) døde under pågripelse

USAs tidligere president Barack Obama sier han som så mange andre sørger over dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Politimannen som knelte på halsen til Floyd, er nå pågrepet og Siktet for drap..

Klartale - 28 May 20 kl. 11:22

Mann i 40-årene Siktet for drap

Politiet har Siktet en mann for drap. Det skjedde etter at de fant en død mann i en bil..

P4 - 28 May 20 kl. 16:49

Tre Siktet for vold mot 15-åring

Tre personer er nå Siktet for vold mot en 15 år gammel gutt på Vaulen badeplass ved Stavanger i starten av mai. Volden ble filmet og delt på sosiale medier og politiet etterlyser nå vitner, skriver Stavanger Aftenblad. 15-åringen ble liggende bevisstløs på bakken etter blant annet å ha blitt sparket i brystet og tråkket på hodet..

P4 - 29 May 20 kl. 20:14

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er Siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.

NRK - 28 May 20 kl. 11:03

40-åring Siktet for drap

En mann i 40-årene er Siktet for drap på en annen mann i 30-årene, opplyser politiet. 30-åringen ble funnet død i en bil onsdag kveld. Politiet har sperret av et boligområde i Nittedal i forbindelse med etterforskningen..

P4 - 28 May 20 kl. 11:03

Siktet for drap i Nittedal

Det er en mann i 40-årene som nå er Siktet for drap i Nittedal. Han ble pågrepet etter at en mann i dag tidlig ble funnet død i en bil. Den sto utenfor Maxbo i Nittedal.

VG - 29 May 20 kl. 19:49

Arrestert og Siktet for uaktsomt drap på George Floyd

Den oppsagte politimannen Derek Chauvin, som satte kneet på halsen til avdøde George Floyd, er nå arrestert, Siktet for uaktsomt drap. Floyds familie reagerer og vil ha overlagt drap som siktelse..

P4 - 29 May 20 kl. 05:45

Nittedal-Siktet samtykker til varetekt

Mannen i 40-årene som er Siktet for drap på en mann i 30-årene i Nittedal samtykker til varetektsfengsling. Siktede satt i avhør hos politiet i går kveld, og forsvareren sier til VG at han samarbeider med politiet, men at han ennå ikke har tatt stilling til spørsmålet om straffskyld. Den døde ble funnet i en bil i går morges, men flere omstendigheter er ikke kjent..

P4 - 27 May 20 kl. 11:29

Mann Siktet for terrorfinansiering

En mann i 30- årene er Siktet for terrorfinansiering. Politiet er foreløpig tilbakeholdne med informasjon i saken. Men sier til VG at dette er en pågågende sak og at mannen fremstilles for fengsling i Oslo tingrett i dag, av hensyn til faren for bevisforspillelse.

Aftenposten - 27 May 20 kl. 11:32

Mann Siktet for å ha finansiert en terrororganisasjon

PST har Siktet en mann i 30-årene for finansiering av en terrororganisasjon..

P4 - 27 May 20 kl. 16:32

Varetektsfengslet i fire uker

Mannen i 30-årene som er Siktet for å finanseiere terror i Syria er nå varetektsfengslet i fire uker med brev- og besøksforbud. Det har Oslo tingrett bestemt i ettermiddag. PST har Siktet mannen og han ble fremstilt for varetektsfengsling i ettermiddag av hensyn til faren for bevisforspillelse..

Dagbladet - Igår: 10:58

- Til slutt fant jeg henne død

En kompis av 20-åringen som er Siktet på drap på Sotra, sier at han ble oppringt av kameraten for å få hjelp til å fjerne morens lik..

VG - 10 timer siden

Tidligere venn av drapsSiktet 20-åring på Sotra: – Vi hørte ikke noe fra ham på ett år

Den unge mannen som er Siktet for drapet på sin egen mor på Sotra isolerte seg fra vennegjengen de siste to årene, beskriver en tidligere venn..

P4 - 12 timer siden

Frigir navn på drept 34-åring

Familien har i kveld offentliggjort navnet på mannen som ble funnet drept i Nittedal forrige uke. Det var 34 år gamle Kristian Løvlie, som etterlater seg samboer og tre barn, skriver avisen Varingen. Den foreløpige obduksjonsrapporten viser at Løvlie døde av stikkskader, og en mann i 40-årene er Siktet for drap..

NRK - 18 timer siden

Tre pågrepet for drapsforsøk i Oslo

Den tredje mannen som har vært Siktet for et drapsforsøk i Osterhaus' gate i Oslo 11. mars, ble pågrepet i pinsen. Det skal dreie seg om en mann i 20-årene.

P4 - 18 May 20 kl. 22:39

Siktet etter at politimann ble påkjørt

En varebilsjåfør i 40-årene er Siktet etter at en politimann ble påkjørt mens han dirigerte trafikken i Sarpsborg i ettermiddag. Mannen er Siktet for grov kroppsskade og vold mot offentlig tjenestemann. Det gikk bra med politimannen som ble påkjørt..

P4 - Igår: 11:30

DrapsSiktet sønn varetektsfengsles i fire uker

Mannen i 20-årene som er Siktet for å ha drept moren sin på Sotra varetektsfengsles i fire uker. Det sier politiadvokat Christine Møen Wisløff til TV 2..

P4 - Igår: 11:19

Fengslingsmøtet går for lukkede dører

Fengslingsmøtet til mannen i 20-årene som er Siktet for å ha drept sin mor på Sotra lørdag, skal gå for lukkede dører. Det opplyser mannens forsvarer til Bergens Tidende. Mannen nekter å ha noe med dødsfallet å gjøre..

P4 - Igår: 20:41

Ber om vurdering av tilregnelighet

Politiet skal ønske å vurdere tilregenligheten til mannen i 20-årene, som er Siktet for å ha drept moren sin på Sotra lørdag kveld. Det sier hans forsvarer til Bergens Tidende. Mannen ble varetektsfengslet i fire uker i dag.

Aftenposten - Igår: 11:43

Fire ukers varetekt for drapsSiktet sønn på Sotra

Sønnen som er Siktet for å ha drept sin egen mor på Sotra lørdag, ble i Bergen tingrett mandag varetektsfengslet i fire uker..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt