Siktet

Thursday, 09 April, 09:22

Nyheter om Siktet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - Igår: 10:26

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er Siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede Siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

P4 - Igår: 11:55

Ny mann Siktet for drapsforsøk

Politiet har Siktet en tredje mann for drapsforsøk etter at en 19 år gammel mann ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. Fra før av er to menn i 20- og 30-årene Siktet i saken. Mennene fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett i dag..

NRK - 22 timer siden

Ektemann Siktet for drap

Ektemannen er pågrepet og Siktet etter at ei kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag. Mannen erkjenner ikke straffskyld. Kvinnen kom til Norge fra Eritrea i 2011.

P4 - 18 timer siden

Siktet etter brann

En mann i 50-årene er Siktet etter den såkalte mordbrannparagrafen etter brannen i en hytte i Sør-Varanger i dag tidlig. Det var tre personer i hytta da mannen skal ha tent på. Alle kom seg ut, men de har pådratt seg brann- og røykskader..

NRK - I førrgår: 13:00

To Siktet for drapsforsøk på Jæren

Politiet har Siktet to menn for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. Den 19 år gamle mannen er behandlet for stikkskader i overkroppen..

Aftenposten - Igår: 09:03

Mann Siktet for drap på kona i Trondheim

En mann er Siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene fra Eritrea ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

Aftenposten - Igår: 09:03

Ektemann Siktet for drap på kvinne i Trondheim – erkjenner ikke straffskyld

En mann er Siktet for drap etter at en firebarnsmor i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim tirsdag. Den siktede er kvinnens ektemann..

NRK - 05 Apr 20 kl. 23:43

To Siktet for drapsforsøk på Jæren

En mann er skadd etter å ha blitt knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To personer er pågrepet og Siktet for drapsforsøk, ifølge politiet i Sør-Vest. Mannen er fraktet til sykehus med uavklarte stikkskader..

NRK - I førrgår: 11:17

Mann i 30-årene Siktet

En mann i 30-årene er Siktet for seksuell omgang med to barn. Han fremstilles for fengsling mandag. – Det er bevisforspillelsesfare og gjentakelsesfare.

P4 - 22 timer siden

Ektemann Siktet for drap

Ektemannen til kvinnen, som ble funnet død ved Trolla i Trondheim tirsdag kveld, er Siktet for drap. Det opplyste politiet på en pressekonferansen. Kvinnen er i 30- årene fra Eritrea og kom til Norge som asylsøker i 2011.

Aftenposten - 22 timer siden

Beruset mann Siktet for mordbrann etter å ha tent på egen hytte

En mann i 50-årene er Siktet etter mordbrannparagrafen etter at han i beruset tilstand satte fyr på sin egen hytte i Bugøyfjord i Finnmark..

Aftenposten - Igår: 09:03

Mann pågrepet og Siktet etter funn av død kvinne i Trolla i Trondheim

En mann er pågrepet og Siktet etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag..

NRK - I førrgår: 10:34

Siktet for vold mot politiet

En mann i 30-årene er Siktet for vold mot offentlig tjenesteperson, etter at han forsøkte å kjøre på politi på Finnøy lørdag. Mannen er avhørt, men politiet vil ikke ut med hva han har forklart. Det er ikke klart om politiet ber om varetektsfengsel..

P4 - Igår: 14:17

Siktet for manipulering av ulykkesdata

En ulykkesgransker i Statens vegvesen er Siktet for å ha gitt feilaktig informasjon om trafikkulykker til politiet. Etaten opplyser til TV 2 at den ansatte er anmeldt og suspendert fra stillingen, men vil gi flere detaljer da dette også er en personalsak. Bakgrunnen er imidlertid TV 2s avsløring i januar om at analyseverktøyet CrashCube kan inneholde feil, og ikke lenger kunne brukes som bevis i straffesaker.

P4 - 01 Apr 20 kl. 09:26

Mann Siktet for drap satte fyr på celle

Den 45 år gamle mannen som er Siktet for å ha drept sin 31 år gamle samboer i Sandefjord i februar er Siktet for å ha satt fyr på cellen han sitter fengslet i. Mannen skal nå overføres til en institusjon der han skal undersøkes av psykiatere. 45-åringen slapp ut fra fengsel i 2018 etter å ha sonet en drapsdom..

P4 - I førrgår: 12:22

Utvidet siktelse etter knivstikking

Politiet har utvidet siktelsen mot de to mennene som i går ble Siktet for drapsforsøk etter knivstikking på Vigrestad på Jæren. De to - som er i 20- og 30-årene - er nå også Siktet for besittelse av narkotika og for ulovlig oppbevaring av våpen på offentlig sted, melder Sør-Vest politidistrikt. Offeret er en 19-åring som i dag har kunnet la seg avhøre.

P4 - I førrgår: 16:05

Politimenn mistenkt for grov kroppsskade

To polititjenestemenn etterforskes av Spesialenheten etter en skyteepisode i Dale i Sandnes fredag. Der ble en mann i 50-årene Siktet for drapsforsøk etter å ha løsnet skudd mot flere politifolk utenfor boligen sin. Han ble selv skutt i magen av politiet, og Spesialenheten etterforsker politiets handlemåte.

P4 - 05 Apr 20 kl. 23:42

Siktet for drapsforsøk etter knivstikking

De to som ble pågrepet etter en knivstikkingshendelse på Vigrestad på Jæren tidligere i kveld, er nå Siktet for drapsforsøk. Personen som ble knivstukket skal være kritisk skadd, ifølge Stavanger Aftenblad. Politiet vil ikke bekrefte dette.

P4 - 02 Apr 20 kl. 13:05

Ni personer Siktet for drapsforsøk

Ni unge menn er Siktet for drapsforsøk etter et macheteslagsmål på Torshov i Oslo for to uker siden. Sju av disse er nå pågrepet, mens to fremdeles er på frifot fordi politiet ikke vet hvor de er, melder TV2. To personer ble alvorlig skadet i hendelsen..

Aftenposten - 02 Apr 20 kl. 13:06

Ni Siktet for drapsforsøk i Oslo

Politiet i Oslo har Siktet ni unge menn for drapsforsøk etter macheteslagsmålet på Torshov i Oslo 20. mars..

NRK - 01 Apr 20 kl. 14:55

To Siktet for grovt skadeverk

To personer ble i mars pågrepet og Siktet for skadeverk på Frøya vindpark. Kostnaden for ødeleggelsene er beregnet til 15 millioner kroner. Det opplyser politiet i Trøndelag i en pressemelding.

P4 - 31 Mar 20 kl. 13:30

IS-Siktet fengslet

Den norsk-pakistanske IS-siktede kvinnen som som ble hentet fra Syria i januar, er varetektsfengslet fram til 13. april. Kvinnen er Siktet for å ha vært en del av IS og Nusrafronten fra 2013 til i fjor.

P4 - 01 Apr 20 kl. 23:07

Fem pågrepet for drapsforsøk

Fem menn ble i går pågrepet for drapsforsøk i Oslo. Det opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid på Twitter i kveld. Fire er Siktet i for drapsforsøk på Torshov 20.

NRK - 31 Mar 20 kl. 12:46

Varetektsfengslet til etter påske

Den norsk-pakistanske 29-åringen som er Siktet for å ha deltatt i IS, er varetektsfengslet fram til 13. april. Det går fram av en kjennelse fra Oslo tingrett.

P4 - 04 Apr 20 kl. 09:41

Siktet for uforsiktig omgang med våpen

Mannen i 50-årene som ble skutt av politiet i Sandnes i går kveld, er Siktet for uforsiktig omgang med skytevåpen. Det opplyser politiet nå. Mannen er kjent for politiet fra før.

NRK - 01 Apr 20 kl. 23:57

Fem menn pågrepet i Oslo

Oslo-politiet pågrep tirsdag fem menn, opplyser politiinspektør Grete Lien Metlid. Fire er Siktet i forbindelse med en drapsforsøkssak på Torshov 20. mars.

VG - 12 timer siden

Ektemann drapsSiktet: – Meldte aldri kona savnet

I en drøy uke før firebarnsmoren i 30-årene ble funnet død i fjæra like utenfor Trondheim var ektemannen flere ganger i kontakt med politiet. Nå er han Siktet for drap..

NRK - 31 Mar 20 kl. 18:48

Familiefar Siktet for mishandling

En mann i 40-årene fra Stavanger er Siktet for mishandling, i forbindelse med at familien skal ha ønsket å bryte en selvpålagt karantene. Mannen skal ha klappet til sønnen fordi han ville bryte farens korona-regler, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt i beinet i Larvik

En mann i 40-årene er pågrepet, Siktet for å ha skutt en annen mann i beinet på Svarstad i Larvik natt til torsdag. Den skadde mannen er ikke livstruende skadd, men er sendt til sykehus. Politiet mottok melding om hendelsen tidlig torsdag morgen..

P4 - 31 Mar 20 kl. 16:21

Foreldre Siktet for bortføring

Et foreldrepar i Sør-Østerdal er Siktet for grov frihetsberøvelse etter å ha sendt sine fire barn på koranskole i Somalia eller Kenya. Faren er varetektsfengslet , mens moren forsvant etter at hun var i avhør, melder NRK. Den siktede mannen nekter for at barna, som er mellom 9 og 19 år, er sendt ut av landet mot sin vilje, og hevder de går på vanlig skole.

NRK - Igår: 08:49

Pågrepet etter funn av død kvinne

En mann er pågrepet etter funn av en død kvinne i Trolla i går. Politiet bekrefter til NRK at de har Siktet en person. Det er summen av etterforskningskritt som gjør at politiet velger å pågripe..

P4 - 31 Mar 20 kl. 07:35

Siktet for å sendt barn på koranskole

Et foreldrepar er Siktet for å ha bortført barna sine ved å sende dem på koranskole i Somalia. De fire guttene er mellom ni og 19 år, melder NRK. Barnas mor forsvant etter at politiet i Innlandet tok ut siktelse mot foreldrene for noen uker siden.

P4 - Igår: 08:47

Mann Siktet etter funn av død kvinne

Politiet har pågrepet en mann etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i Trolla i Trondheim i går. Det skriver Adresseavisen. Kvinnen ble funnet i fjæra, og politiet omtalte dødsfallet som mistenkelig.

Aftenposten - Igår: 09:03

Mann pågrepet etter at kvinne ble funnet død i Trondheim

En mann er pågrepet og Siktet etter at en kvinne i 30-årene ble funnet død i fjæra i Trolla i Trondheim tirsdag formiddag..

Aftenposten - I førrgår: 15:57

To politimenn mistenkt for grov kroppsskade etter skyting på Dale

To polititjenestepersoner etterforskes av Spesialenheten etter en skyteepisode i Dale fredag. En mann i 50-årene er Siktet for drapsforsøk..

P4 - 06 Apr 20 kl. 05:17

Flere steder undersøkt etter knivstikking

Politiet har oppsøkt flere adresser i og rundt Vigrestad på Jæren, hvor en mann ble knivstukket i går. To personer er Siktet for drapsforsøk. Mannen er ifølge Stavanger Aftenblad kritisk skadet.

Aftenposten - 27 Mar 20 kl. 11:03

Mann i 40-årene Siktet for overgrep mot barn

En mann ble onsdag pågrepet av politiet i Bergen og er Siktet for å ha forgrepet seg på et barn under 14 år..

NRK - I førrgår: 09:36

Siktes for drapsforsøk mot politiet

En mann i 50-årene er Siktet for drapsforsøk mot flere politifolk ved Dale i Sandnes i Rogaland. Agder politidistrikt etterforsker saken mot mannen. Mannen løsnet fredag flere skudd mot politiet.

P4 - I førrgår: 09:38

Siktes for drapsforsøk mot politiet

Mannen i 50-årene som avfyrte skudd mot politiet i Sandnes fredag kveld er Siktet for drapsforsøk mot flere polititjenestemenn. Mannen skal først ha avfyrt et skudd i luften utenfor boligen, og så så skutt mot politiet da de rykket ut til hendelsen. Politiet skjøt da tilbake, og traff mannen.

Aftenposten - 04 Apr 20 kl. 10:22

Aftenbladet: Mann ble skutt i magen av politiet

En mann som skal ha skutt mot politiet i Sandnes, er Siktet for uforsiktig omgang med våpen. Ifølge Aftenbladet ble han truffet av minst to skudd fra politiet..

VG - 02 Apr 20 kl. 20:36

Lindeberg-drapet: Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

I over tre år har eks-gjengmedlemmet (40) vært Siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam (40) på Lindeberg i 2015. Nå er siktelsen henlagt – og drapssaken fortsatt uløst..

NRK - 02 Apr 20 kl. 21:25

Lindeberg-drapet: Siktelse henlagt

I over tre år har en mann (40) vært Siktet for medvirkning til overlagt drap på Muhammad Shahzad Aslam på Lindeberg i 2015. Nå er siktelsen henlagt, ifølge VG. 40-åringens forsvarer, advokat Øyvind Bergøy, mener saken har tatt unødvendig lang tid..

P4 - 23 Mar 20 kl. 20:49

Fengslet etter dødsfall

Mannen som er Siktet etter at en mann døde i en voldshendelse i Mosjøen natt til lørdag, er varetektsfengslet i fire uker. Han er Siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men nekter straffskyld. Avdøde og siktede er i familie..

P4 - 02 Apr 20 kl. 20:44

Henlegger sak mot eks-gjengmedlem

Siktelsen mot et tidligere gjengmedlem som i tre år har vært Siktet for medvirkning til overlagt drap på en 40-åring på Lindeberg i Oslo er nå henlagt - og drapssaken er fortsatt uløst. Det melder VG. Avdøde ble funnet drept ved siden av bilen sin i 2015, og politiet beskrev drapet som en ren henrettelse.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt