Signaler

Torsdag, 13 August, 13:53

Nyheter om Signaler

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 06 aug. 20 kl. 09:36

Nettapotek solgte fem munnbind i sekundet

Etter nye Signaler fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har munnbindsalget skutt i været hos norske apoteker..

E24 - 06 aug. 20 kl. 09:36

Nettapotek solgte fem munnbind i sekundet

Etter nye Signaler fra Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet har munnbindsalget skutt i været hos norske apoteker..

P4 - 07 aug. 20 kl. 21:43

Tilsyn følger med på priser

Konkurransetilsynet følger med på prisene på munnbind i Norge – men advarer mot å regulere prisene. Den siste tiden har prisen på produktet økt voldsomt, og flere apoteker har vært utsolgt, etter Signaler fra myndighetene om at det kan komme råd angående munnbind. Tilsynet opplyser til E24 at det må en spesiell situasjon til for at de går inn og setter en makspris..

VG - 13 juli 20 kl. 12:14

NUPI-forsker til VG: President Duda kan komme til å endre kursen

– President Duda har allerede sendt ut Signaler om at han blir en annerledes president i den neste perioden. Det er i så fall positive nyheter for polakkene. Duda kan bli bra for Polen, sier NUPI-forsker..

VG - 13 juli 20 kl. 11:27

NUPI-forsker til VG: President Duda kan bli bra for Polen

– President Duda har allerede sendt ut Signaler om at han blir en annerledes president i den neste perioden. Det er i så fall positive nyheter for polakkene. Duda kan bli bra for Polen, sier NUPI-forsker..

P4 - 09 juli 20 kl. 13:53

Ordfører meldt savnet

Ordføreren i Seoul, Park Won-su, er meldt savnet. Politiet i Sør-Korea har nå satt i gang søk for å finne ham og leter i et område i hovedstaden hvor det er plukket opp Signaler fra mobiltelefonen hans. Det var ordførerens datter som meldte ham savnet..

P4 - 09 juli 20 kl. 15:26

Justisminister ut mot kjendisfesting

Sveriges justisminister Morgan Johansson går nå hardt ut mot svenske influensere som har blitt fanget opp på video mens de fester svært tett på hverandre. Videoen er lagt ut av Bianco Ingrosso, som har over 300.000 følgere på YouTube, og viser en stor fest med andre framtredende influensere som ikke tar hensyn til sosial avstand.

VG - 25 juni 20 kl. 20:14

Ap, SV, Sp og Rødt positive til statlig SAS-løsning

Arbeiderpartiet sier at den norske regjeringen burde svart positivt på Signaler fra Danmark og Sverige om å gå inn i SAS..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 16:48

Har fått nye Signaler, nå tror han at fluorforbudet kan virke

Langrennssjef Espen Bjervig mener han fikk beroligende fluormeldinger fra Det internasjonale skiforbundet..

Aftenposten - 19 juni 20 kl. 11:21

NHO: Tilbaketrekning av vindkraftkonsesjoner vil sende dårlige Signaler til investorer

NHO advarer mot SVs forslag om stans av gitte vindkraftkonsesjoner og sier tilbaketrekning av konsesjoner kan sende et dårlig signal til investorer..

Aftenposten - 08 juni 20 kl. 10:54

TUIL-profil forlater klubben i sommer: – Fått Signaler på at jeg ikke blir prioritert

Lars Henrik Andreassen (29) tror han allerede har spilt sin siste TUIL-kamp..

E24 - 27 mai 20 kl. 13:53

Regjeringsutvalg frykter at «kontantstøtten» gir uheldige Signaler: – Sterke grunner for at den eksisterende ordningen bør avvikles så raskt som mulig

Et regjeringsutvalg mener at statlig «kontantstøtte» kan gi uheldige Signaler, fordi bedrifter som permitterer folk vil motta høy støtte. – Sterke grunner for at den eksisterende ordningen bør avvikles så raskt som mulig, skriver utvalget i en fersk rapport..

P4 - 04 juni 20 kl. 08:11

Ingen overdødelighet

Det har ikke dødd flere mennesker i Norge i år enn normalt, til tross for den helt unormale situasjonen med koronapandemien. For noen uker siden var det Signaler om noe forhøyet dødelighet blant eldre i april, men nivået av dødelighet har nå justert seg til normalt, melder Folkehelseinstituttet. De understreker at tallene er usikre på grunn av justeringer for forsinkelser i registrering av dødsfall..

Aftenposten - 27 mai 20 kl. 13:53

Eksperter: Sterke grunner til å droppe kontantstøtten

Regjeringens ekspertgruppe mener «kontantstøtten» til bedrifter kan gi uheldige Signaler, fordi bedrifter som permitterer vil motta høy støtte. – Sterke grunner for at den eksisterende ordningen bør avvikles så raskt som mulig, skriver utvalget i en fersk rapport..

E24 - 27 mai 20 kl. 13:53

Eksperter: Sterke grunner til å droppe kontantstøtten

Regjeringens ekspertgruppe mener «kontantstøtten» til bedrifter kan gi uheldige Signaler, fordi bedrifter som permitterer vil motta høy støtte. – Sterke grunner for at den eksisterende ordningen bør avvikles så raskt som mulig, skriver utvalget i en fersk rapport..

VG - 25 mai 20 kl. 08:25

Per-Willy Amundsen vil stemme mot assistert befruktning for enslige

Per-Willy Amundsen (Frp) mener hans eget partis forslag om liberalisering av bioteknologiloven sender Signaler om at far er uviktig, og vil derfor stemme imot. MDG og Rødt har for øvrig langt på vei gitt støtte til forslagene, men Rødt sier nei til forslaget om eggdonasjon, det ble klart søndag, fikk NTB bekreftet..

Aftenposten - 21 mai 20 kl. 11:49

Positive Signaler for barn og unge – breddeidretten må vente

Voksne utøvere utenom toppfotballen må stadig vente på signal om når de kan trene med kontakt og konkurrere..

NRK - 08 mai 20 kl. 15:47

Ingen svar om løslatelse ennå

Høyesterett vurderer fremdeles lagmannsrettens avgjørelse om løslatelse av drapssiktede Tom Hagen. Forsvarer Svein Holden håper at Hagen vil gå ut av Oslo fengsel i løpet av dagen. Holden har ikke mottatt noen Signaler om løslatelse fra Høyesterett..

E24 - 30 april 20 kl. 08:13

Oslo Børs stiger fra start

Oljeprishopp, positive testresultater fra coronamedisin og Signaler fra Wall Street kan løfte Børsen..

NRK - 29 april 20 kl. 22:57

Solid børsoppgang i USA

Wall Street fikk solid oppsving etter at sentralbanken varslet fortsatt nullrente og stimuleringstiltak, og etter positive Signaler om ny covid-19-behandling. Optimismen sendte Dow Jones-indeksen opp 2,2 prosent onsdag, til 24.629,40 poeng..

VG - 30 april 20 kl. 04:43

Over hundre 10.-klassinger fikk beskjed om at skriftlig tentamen skulle gjennomføres på skolen

Flere ungdomsskoler i Ålesund sendte onsdag ut en melding til foreldre om at 10. trinn skulle få gjennomføre tentamen på skolen. Det er bare aktuelt hvis det kommer Signaler om en gjenåpning av skolene, sier kommunalsjefen..

E24 - 25 april 20 kl. 11:05

Krisestøtte for bedrifter: Økt press for å skrote egenandel

Nye Signaler fra Arbeiderpartiet får Senterpartiet og SV til å trappe opp kampen mot egenandelen for bedrifter som skal få kontantstøtte. Frp kan avgjøre saken..

Aftenposten - 20 april 20 kl. 23:03

Positive Signaler for tysk fotball

Kan starte så tidlig som 9. mai..

Aftenposten - 25 april 20 kl. 14:56

Planlegg ferie i Norge, sier regjeringen. Reduser fritidsreiser, sier myndighetene. Dobbeltkommunikasjon, sier reiselivet.

SUNNMØRE/OSLO (Aftenposten/E24): Nordmenn blir bedt om å forberede norgesferie samtidig som fritidsreiser skal reduseres. Myndighetens sprikende Signaler frustrerer reiselivsbransjen..

P4 - 23 april 20 kl. 14:25

Flere dødsfall i Sverige og Finland

84 nye dødsfall som følge av koronaviruset er registrert det siste døgnet i Sverige. Totalt er nå 2021 personer døde som følge av covid-19 i landet. Helsemyndighetene sa på en pressekonferanse for kort tid siden at man ser Signaler på at smitten kan være på retur, uten at de vil lette på tiltakene av den grunn.

Aftenposten - 16 april 20 kl. 13:53

Norges kamp mot Serbia utsatt igjen. Nå er det disse månedene som er aktuelle.

Norges Fotballforbund venter fortsatt på Signaler rundt EM-omspillet og kampen mot Serbia..

P4 - 08 april 20 kl. 07:47

Ber skolene sikre bedre oppfølging hjemme

Foreldreutvalget i grunnskolen forventer at det kommer bedre oppfølging av elevene som fortsatt må ha hjemmeundervisning. De har fått flere Signaler om at det er svært ulikt hvordan elevene har blitt fulgt opp fra skolen. - Det må det blir bedre ordninger på, sier utvalgsleder Marius Chramer..

P4 - 02 april 20 kl. 06:24

Livreddende medisin kanskje klar til sommeren

Medisiner som kan redde liv mot koronaviruset kan være på plass til sommeren. Det tror Forskningsrådet. 22 norske sykehus bidrar nå i en internasjonal studie ledet av Forskningsrådet, i håp om å finne legemidler som har effekt mot viruset.

VG - 01 april 20 kl. 17:42

Danmarks fotballforbund: Fotball-EM for kvinner flyttes til 2022

Det europeiske fotballforbundet har ifølge Danmarks Fotballforbund besluttet at neste års fotball-EM for kvinner flyttes til 2022. Norges Fotballforbund bekrefter at de har fått lignende Signaler..

VG - 30 mars 20 kl. 06:30

Sjögren tror ikke på Hegerberg-comeback: – Tydelige Signaler på at Ada ikke vil

Landslagssjef Martin Sjögren (42) åpner opp om tankene sine rundt Ada Hegerberg (24) i en svensk podcast..

E24 - 27 mars 20 kl. 15:31

Frisørkjempe: – Signaler betaler ikke regninger

Inger Ellen Nicolaisen er fornøyd med signalene fra regjeringens ferske krisepakke, men etterlyser om en ordning som sikrer at Raise Gruppen kan betale faste utgifter..

E24 - 19 mars 20 kl. 14:58

Professor mener Oljefondet bør få kjøpe norske aksjer og verdipapirer for å styrke kronen: – Dette er en unik situasjon

Norges Bank bør få bruke Oljefondet som våpen for å redde kronen, og kjøpe aksjer på Børsen, mener professor Espen Haug ved NMBU. – Jeg tror kronen vil styrke seg veldig hvis man bare gir Signaler om at man vil gjøre dette, sier han..

P4 - 09 mars 20 kl. 16:17

Vurderer å stenge deler av utelivet i Bergen

Bergen kommune vurdere å begrense eller stenge av deler av utelivet i Bergen for å hindre koronasmitte. Kommunen er nå i dialog med Mattilsynet for å se på smitteråd knyttet til servering, melder TV2. Allerede er det innført bestemmelser i Bergen om å ikke tillate arrangementer med over 1000 mennesker.

NRK - 03 mars 20 kl. 16:43

Høie etter møte: Mer positiv nå

Helseminister Bent Høie sier han er glad for Signaler fra norsk næringsliv om at de kan bidra til å skaffe nødvendig helseutstyr under koronautbruddet. Høie møtte en rekke representanter fra norsk næringsliv om dette tirsdag..

VG - 02 mars 20 kl. 11:05

«25 under 25»: – Nye «Paradise Hotel» er direkte skuffende!

Når deltakerne har «reparerte» kropper og skryter av å ha sex med nye jenter hver dag, sendes det Signaler til seerne som i beste fall er vanvittig uheldig, og i verste fall kan få ganske fatale konsekvenser. Nå er det på tide at TV-kanalene som skaper disse influenserne tar sin del av ansvaret..

E24 - 23 feb. 20 kl. 17:32

Ber Norge lytte til storbankens klimaadvarsel: – Føyer seg inn i rekken av budskaper

Klimaendringer kan få katastrofale følger for menneskeheten, ifølge en fersk JP Morgan-rapport. – Markedet overgår nå seg selv i å sende Signaler om at fossil energi må fases ut, sier Greenpeace-sjef Frode Pleym..

Aftenposten - 16 feb. 20 kl. 21:00

Plan Norge bør ta til seg kritikken og kutte ut kampanjer sentrert rundt kjendiser

Uavhengig av intensjonene ender Funkygine-kampanjen opp med å sende feil Signaler..

NRK - 13 feb. 20 kl. 05:40

GPS-blokkere skaper problemer

Luftambulansen opplever stadig oftere at blokkering av GPS-Signaler er et problem under landing. Ifølge Norsk kommunikasjonsmyndighet er GPS-jammere er sterkt økende i Norge, men helt ulovlige å bruke..

E24 - 06 feb. 20 kl. 06:19

Sp-Arnstad med Signaler om iskanten

Parlamentarisk leder Marit Arnstad (Sp) ser det ikke som sannsynlig at partiet vil gå inn for å trekke iskanten nordover..

VG - 04 feb. 20 kl. 12:38

Oldrup Jensen: – Eliteserien er absolutt aktuelt

Fredrik Oldrup Jensen (26) sier han har fått Signaler på at han får gå tilnærmet gratis fra belgiske Zulte Waregem, til tross for at han har halvannet år igjen av kontrakten..

Dagbladet - 27 jan. 20 kl. 21:26

Barnevernet krever omkamp etter EMD-juling

Norsk rett stanset en tvangsadopsjon etter sterke Signaler fra Strasbourg. Det nekter barnevernet å finne seg i..

Aftenposten - 27 jan. 20 kl. 17:19

Coronaviruset kan stanse verdensmesterskap: – Har kommet Signaler om at det blir flyttet

Flere idrettsarrangement som skulle vært arrangert i Kina er allerede avlyst. Etter all sannsynlighet vil innendørs-VM i friidrett bli flyttet..

VG - 10 jan. 20 kl. 09:17

Tidligere NAV-direktør: - Fikk ingen Signaler om at vi praktiserte feil

Tidligere NAV-sjef Joakim Lystad sier han han ansvaret for at EØS-reglene ble praktisert feil under ham. Men han mener ikke NAV har eneansvar for feilen..

P4 - 05 jan. 20 kl. 07:25

Flere norske skip i Persiabukta

Sjøfartsdirektoratet opplyser at de følger situasjonen i Persiabukta tett som følge av den spente konflikten mellom Iran og USA. Flere tanksskip slo i går av transpondere og GPS-Signaler i Hormuzstredet for å gjøre det vanskeligere for Iran og iranske støttespillere å planlegge angrep. Ifølge Aftenposten befant det seg sju norske skip i området i går.

P4 - 20 des. 19 kl. 14:31

Russere forstyrrer radioutstyr i Finnmark

E-tjenesten varsler nå at russisk aktivitet forstyrrer radio- og radarutstyr i Finnmark. Ifølge NRK har slike forstyrrelser blitt registrert den siste uken. Russland sender ut signal som ødelegger andre signal.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt