Settes

Torsdag, 22 April, 17:03

Nyheter om Settes

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 10 april 21 kl. 17:12

Fikk hjelp fra nesten 400 da hun fryktet at alt måtte Settes på vent

Det var ikke enkelt å be om penger, men det berget oppstarten av systuen. Nesten 400 personer var med og spleiset da Tanja Andreeva fryktet at alt måtte Settes på vent..

Aftenposten - Igår: 10:00

Nå skal Hareide lufte troppen

Tirsdag terpet Rosenborg på høyt press. Det skal Settes ut i praksis i den Adressa-sendte treningskampen mot Ranheim..

Dagbladet - 16 mars 21 kl. 09:27

AstraZeneca Settes på pause

Få dager etter at statsepidemiolog Anders Tegnell sa at vaksineleveransen var «helt ok», Settes vaksineringen med AstraZeneca også på pause i Sverige..

NRK - 17 april 21 kl. 07:38

Søket etter savnet mann fortsetter

Søket etter en mann i 20-årene som forsvant etter en vannscooter-ulykke i Salhusfjorden ved Knarvik i Vestland fredag, intesiveres igjen lørdag morgen. Søket ble trappet ned noe i natt på grunn av mørket. HRS Sør-Norge sier at flere båter Settes inn..

VG - 13 april 21 kl. 20:10

Professor om Johnson & Johnson: Utenkelig at FHI gir grønt lys på torsdag

Denne uken skal FHI ta en avgjørelse på hva de gjør med Johnson & Johnson-vaksinen. Professor Anne Spurkland tror den Settes på vent..

NRK - 12 april 21 kl. 13:22

Danmark skal vaksinere 100.000

Danmark prøver å sette over 100.000 koronavaksiner i dag. Det er ny rekord og en stresstest for å forberede utrulling av vaksiner i stor skala.

NRK - 11 april 21 kl. 16:48

Anslagsvis 2000 i karantene

Kommuneoverlege i Steinkjer, Sunniva Rognerud, anslår at i alle fall 2000 personer er satt i karantene i kommunen. – Nesten alle av de smittede er skoleelever, og da blir karantenetallet såpass høyt fordi hele kohorter Settes i karantene, sier hun..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 17:12

Fikk hjelp fra nesten 400 da hun fryktet at alt måtte Settes på vent

Det var ikke enkelt å be om penger, men det berget oppstarten av systuen..

Aftenposten - 10 april 21 kl. 08:17

Bensinbomber flerrer opp i mørket. Biler Settes i brann. For åttende kveld på rad var det opptøyer.

BRUSSEL (Aftenposten): Volden som utspiller seg i Nord-Irland, er en livsfarlig lek med ilden..

NRK - 09 april 21 kl. 14:41

Koronasmitte Namsos

To nye personer har testet positivt på korona i Namsos kommune. Smittekilden er kjent. Den ene smittede er elev på Olav Duun videregående skole.

NRK - 06 mars 21 kl. 08:22

Over hundre familier i karantene

Hele ungdomsskolen på Øyslebø, med 90 elever og 15-20 ansatte, Settes i karantene etter at en elev har fått påvist koronasmitte, opplyser Lindesnes kommune. Over hundre familier Settes i ventekarantene. De som skal testes får beskjed av kommunen..

VG - 08 april 21 kl. 09:04

Ordførere om gjenåpningen: – Kjempetrasig at planen ikke skiller

Ordførere ønsker en hånd på roret, når kursen Settes mot et åpnere Norge: – Det er et slags tillitsbrudd at det ikke gis rom for mer lokal styring, sier Båtsfjord-ordføreren..

NRK - 07 april 21 kl. 15:11

Max 2000 sparkesykler i Trondheim

Det Settes et tak på 2000 el-sparkesykler i Trondheim i sommer. Det blir trolig også slike å finne i områdene Tiller, Heimdal, Saupstad og Flatåsen. En ny aktør er også på vei inn i markedet, i tillegg til de tre som var i byen i fjor..

Aftenposten - 04 april 21 kl. 22:37

Prinsen benekter medvirkning til «ondsinnet komplott». Slik var spillet bak palassveggene.

Et «ondsinnet komplott» skal ha blitt avverget rett før det skulle Settes i gang..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 11:49

Hvor skal aldersgrensen Settes for Astra Zeneca-vaksinen? En uttalelse som kommer i dag, kan være avgjørende for svaret.

Budskapet vil være med på å avgjøre hva land kommer til å gjøre med Astra Zeneca-vaksinen fremover..

NRK - 30 mars 21 kl. 02:52

Ingen vaksiner i Trondheim i påska

Trondheim kommune vil ikke bruke helligdagene i påsken til å sette koronavaksiner. De 2.400 dosene kommunen får denne uken, skal Settes tirsdag og onsdag.

NRK - 28 mars 21 kl. 13:01

Bærum får brukt alle vaksinene sine

Bærum kommune opplyser at det ikke vil få noen konsekvenser for vaksineringen i kommunen at de har utsatt avtaler til etter påske. Søndag formiddag skrev Budstikka at kommunen har valgt å avlyse vaksineavtalene som var planlagt på helligdagene fordi mange heller ville ha påskeferie. Kommunikasjonssjef i kommunen, Lisa Bang, forteller at avtalene utSettes først og fremst fordi grensa for når man kan sette dose to av vaksinen er utvidet.

NRK - 22 feb. 21 kl. 15:00

Ber om at 777-fly Settes på bakken

Flyprodusenten Boeing ber om at alle 777-fly med samme motortype som gikk i stykker i luften over Colorado lørdag, Settes på bakken. Selskapet sier det er 69 777-fly med den aktuelle motoren i drift. SAS og Norwegian har ikke flytypen i sin flåte..

NRK - 27 mars 21 kl. 15:44

– Dropp hyttetur og ta vaksine

Annenhver person som har blitt tilbudt time ved vaksinesenteret i bydel Nordre Aker i Oslo i påskeuka, takket nei til timen pplyser assisterende prosjektleder Benedikte Varvik til NRK. Overlege Preben Aavitsland ved Folkehelseinstituttet mener folk må skjerpe seg, droppe hyttetur og ta vaksine. Helsemyndightene har 100.

NRK - 26 mars 21 kl. 08:33

Flere hundre elever i karantene

Ni skoler i Trondheim er berørt av koronasmitte, og nå Settes flere hundre elever i karantene. – På en side er det positivt, det viser at vi er veldig tidlig ute med å sette elever i karantene for å ringe inn smitten. På den andre siden viser det at det er en del som er berørt av smitteutbruddene vi har, sier kommunedirektør Morten Wolden til Nidaros.

NRK - 23 mars 21 kl. 19:38

Tromsø-ordfører fnyser av støtte

Tromsø-ordfører Gunnar Wilhelmsen (Ap) sier at Tromsøs befolkning og næringsliv vil lide av de nye nasjonale koronareglene. Han kaller kompensasjonen latterlig lav. Regjeringen varslet i dag at det Settes av ytterligere 500 millioner til kommunenes kompensasjonsordning.

VG - 22 mars 21 kl. 22:55

Denne vaksinen ligger dårlig an

AstraZeneca ligger an til å bli skrotet i Norge. I andre land, derimot, Settes den i rekordmange nye armer..

NRK - 22 mars 21 kl. 16:44

Flere barnehager i Oslo stenger

Fire barnehager i ulike bydeler i Oslo er i dag stengt som følge av smittesituasjonen og koronarelaterte driftsutfordringer, sier byråd Inga Marte Thorkildsen til NRK.Trenden er økende, og daglig Settes avdelinger og barnehager i karantene..

NRK - 21 mars 21 kl. 18:39

Politiker pågrepet i Hviterussland

Leder for det sosialdemokratiske partiet i Hviterussland, Ihar Barysaŭ, ble søndag pågrepet i Minsk. Ap-leder Jonas Gahr Støre skriver på Twitter at Barysaŭ ble pågrepet fordi han er for demokrati. Støre skriver at partiet krever at Barysaŭ Settes fri..

E24 - 21 mars 21 kl. 06:00

Skal bedriftene overleve, må kanskje boliglånsreglene strammes inn

For Norges Bank kan ikke hensynet til boligmarkedet trumfe bedrifter og ansatte når renten skal Settes. Men det finnes ett grep som raskt kan gi effekt mot galopperende boligpriser..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:47

Skole tømmes, 800 i karantene

En av landets største barne- og ungdomsskoler tømmes. To elever ved Glommasvingen skole i Sør-Odal har fått påvist koronasmitte. Smittevegen er ukjent, og på grunn av mange nærkontakter Settes 800 elever og ansatte i karantene til over helgen..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:47

Skole tømmes, 900 i karantene

En av landets største barne- og ungdomsskoler tømmes. To elever ved Glommasvingen skole i Sør-Odal har fått påvist koronasmitte. Smittevegen er ukjent, og på grunn av mange nærkontakter Settes 900 elever og ansatte i karantene til over helgen..

VG - 19 mars 21 kl. 08:52

Nå gjelder det å passe på

Sårbare ungdommer er ekstra utsatte for å bli rekruttert til internasjonale kriminelle nettverk. Alle gode krefter må Settes inn for å beskytte ungdommene - og samfunnet..

NRK - 19 mars 21 kl. 08:14

Trump-figur måtte Settes på lager

Et museum i San Antonio, Texas, måtte fjerne voksfiguren av tidligere president Donald Trump fra utstillingen fordi flere besøkende slo og skadet figuren. – Angrep kan bli et problem om figuren er omstridt, sier ledelsen til San Antonio Express-News..

E24 - 18 mars 21 kl. 13:28

Økonomer om varslet renteheving: – Det er lysere tider i møte

Nordea-økonom mener det er et godt tegn at Norges Bank varsler at renten skal Settes opp allerede i år..

NRK - 18 mars 21 kl. 09:54

Sjekker dansk blodproppteori

En dansk lege tror blodproppene som kan være knyttet til AstraZeneca-vaksinen, skyldes dårlig vaksinasjonsteknikk. Han mener vaksinene Settes feil, slik at stoffene havner direkte inn i blodbanen, ikke i skuldermuskulaturen der de egentlig hører hjemme. Legemiddelverket skal diskutere teorien.

NRK - 18 mars 21 kl. 09:06

Dømt for korrupsjon

Arkitekt Rune Breili og tidligere byggesaksleder Harald Svendsen er dømt for grov korrupsjon i Tjøme-saken. Breili tegnet hus for byggesakslederen uten å ta seg betalt. Straffen Settes til fengsel 8 måneder.

Aftenposten - 17 mars 21 kl. 13:18

Vaksinejubel på Grorud: Her Settes Oslos første ekstradoser

Denne uken fikk Oslo 13.100 ekstra vaksinedoser til bydelene med mest smitte..

NRK - 16 mars 21 kl. 17:26

– Går bra å utsette andre dose

Folk som inntil videre ikke får satt sin andre dose med AstraZeneca-vaksine, trenger ikke å bekymre seg for mangel på korona-beskyttelse, mener tysk ekspert. AstraZeneca-vaksinen Settes normalt i to doser med ni til tolv ukers mellomrom. – Ut fra det vi vet, er det ikke noe problem å utsette den andre vaksineringen, sier Stefan Kaufmann i Max Planck-instituttet for infeksjonsbiologi i Berlin.

NRK - 16 mars 21 kl. 16:50

Smitte på Sykehuset Østfold Kalnes

En ansatt i kvinneklinikken på Sykehuset Østfold har testet positivt på korona, det melder sykehuset på sin nettside. Fire medarbeidere er definert som nærkontakter og er satt i karantene. Dette smittetilfellet Settes ikke i sammenheng med smittetilfellet i kvinneklinikken i forrige uke.

NRK - 15 mars 21 kl. 11:51

Ny koronavaksine til Norge i april

Koronavaksinen til Johnson & Johnson ankommer Norge i andre halvdel av april, bekrefter Folkehelseinstituttet overfor Teknisk Ukeblad. Vaksinen kalles også Janssen-vaksinen etter det belgiske datterselskapet til Johnson & Johnson. – Janssen meldte i går at de vil levere vaksiner i andre halvdel av april.

NRK - 15 mars 21 kl. 07:23

Ny nedstenging i Italia

Store deler av Italia stenges ned igjen. Tiltaket skal vare til etter påske, i håp om å holde tilbake spredningen av den britiske virusvarianten. Tre firedeler av Italia ble stengt ned fra mandag.

VG - 15 mars 21 kl. 06:01

Rått parti i boikottsaken

Maktfordelingen i norsk fotball er svært skjev. Nå får en part med en klar agenda bestemme hvordan utvalget som skal vurdere boikott av Qatar skal Settes ned..

VG - 13 mars 21 kl. 02:41

Kraftig økning av barn og unge til USAs grense: – Systemet vårt må fikses

Joe Bidens løfter om en mer human migrantpolitikk Settes på prøve. USA sliter med å ta vare på et økende antall barn og unge som kommer alene til grensen fra Mexico..

NRK - 12 mars 21 kl. 14:22

Flere smittet fra Oppdal vgs

Ytterligere fire personer er bekreftet smittet av koronaviruset ved Oppdal videregående skole. En lærer ble først smittet. Smitten Settes i sammenheng med skoleklassens tur til Kvitfjell, hvor det var FIS-renn og skisamling..

NRK - 11 mars 21 kl. 21:34

Sikkerhetssone etter båtbrann

Det Settes en sikkerhetssone på 300 meter rundt hybridbåten som brant i Oslofjorden og så ble tauet til land ved Valle i Tønsberg, opplyser politiet. De anbefaler at man lukker vinduene i husene like ved. Brannvesenet følger situasjonen nøye..

E24 - 11 mars 21 kl. 14:09

FHI: Stanser bruk av AstraZeneca-vaksinen

AstraZeneca-vaksineringen Settes nå på pause i Norge inntil videre..

VG - 11 mars 21 kl. 14:07

FHI: Stanser bruk av AstraZeneca-vaksinen

AstraZeneca-vaksineringen Settes nå på pause i Norge..

NRK - 10 mars 21 kl. 16:20

Flere smittet ved barnehageutbrudd

Antallet personer som blir smittet av koronaviruset ved utbrudd i barnehager har økt, men man ser ikke den samme økningen i skolene. Det viser en ny FHI-rapport. Folkehelseinstituttet har sett på utbruddene i skoler og barnehager fra starten av oktober til slutten av februar.

NRK - 08 mars 21 kl. 14:05

E6-ferjene blir grønne

To nye nullutslippsferjer Settes i drift i Nordland neste år. Dermed blir det mulig å kjøre utslippsfritt fra Lindenes til Nordkapp. I tillegg til ferjene på E6 mellom Bognes og Skarberget, blir det nye nullutslippsferjer mellom Drag og Kjøpsvik..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt