Service

Søndag, 29 November, 03:19

Nyheter om Service

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 8 timer siden

1 av 5 bedrifter i Service og handel frykter konkurs

Nær 1 av 5 bedrifter i Service og handel frykter konkurs, viser ferske tall fra NHO Service og Handel. Frykten er nær doblet siden oktober..

VG - 13 nov. 20 kl. 17:48

Washington Post: Secret Service-agenter coronasmittet

Mer enn 130 Service Service-agenter skal være smittet med coronavirus eller i karantene på grunn av Trumps kampanje-turné, ifølge Washington Post..

VG - 13 nov. 20 kl. 17:48

Washington Post: Secret Service-ansatte coronasmittet

Mer enn 130 Secret Service-tjenestemenn skal være smittet med coronavirus eller i karantene på grunn av Trumps kampanje-turné, ifølge Washington Post..

NRK - 06 nov. 20 kl. 07:48

Secret Service til Delaware

Secret Service sender forsterkninger til Wilmington i Delaware for å beskytte Joe Biden, melder Washington Post. Bidens valgkampstab skal ha opplyst at de vil bruke Wilmington som hovedkvarter, og at det kan komme en tale i løpet av fredagen..

NRK - 03 nov. 20 kl. 16:58

Ny runde for vektere hos Riksmekler

Arbeidsmandsforbundet og NHO Handel og Service møtes hos riksmekleren onsdag for å finne en løsning på vekterstreiken. NHO Handel og Service og Parat ble enige om ny avtale mandag. 2.

Aftenposten - 18 okt. 20 kl. 12:29

Slik forsvarer Venstre-lederen støtten til Human Rights Service

Regjeringens støtte til Human Rights Service er begrunnet med integrering. Integreringsminister Guri Melby avviser blankt at organisasjonen bidrar med noe positivt..

E24 - 24 nov. 20 kl. 06:40

Volvo sier opp forhandleravtalen med Bilia – får konsekvenser i Norge

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og Service..

NRK - 23 nov. 20 kl. 21:09

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og Service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

NRK - 22 nov. 20 kl. 08:02

Sentrumshandelen halvert

Aktiviteten i Oslo sentrum er mer enn halvert sammenlignet med samme tid i fjor, ifølge NHO Service og Handel. Mens handlesentre og butikker utenfor bysentrene i Norge merker økt pågang, er det motsatt for sentrumsbutikker, melder Aftenposten..

VG - 04 okt. 20 kl. 23:55

Får kritikk for kjøretur: Frykter Secret Service-ansatte har blitt utsatte for unødig smittefare

BETHESDA/MARYLAND (VG) Donald Trump får kritikk for å ha utsatt Secret Service-ansatte for smittefare, etter at han tok en kjøretur for å hilse på støttespillere som hadde møtt opp utenfor sykehuset Walter Reed..

NRK - 13 nov. 20 kl. 16:25

Over 130 agenter i USA smittet

Over 130 Secret Service-agenter er koronasmittet, melder Washington Post..

NRK - 13 nov. 20 kl. 16:25

130 agenter i USA i karantene

Over 130 Secret Service-agenter har nylig fått ordre om å isolere seg eller gå i karantene, melder Washington Post. Årsaken er at de enten har testet positivt for korona eller har vært i nærheten av smittede personer..

Dagbladet - 13 nov. 20 kl. 16:30

130 Secret Service-agenter coronasmittet

De skal ha blitt smittet etter å ha vært på tur med president Donald Trump..

Dagbladet - 13 nov. 20 kl. 16:30

130 Secret Service-agenter i isolasjon

De skal ha blitt smittet etter å ha vært på tur med president Donald Trump..

E24 - 01 okt. 20 kl. 09:38

IKM gruppen selger IKM Offshore Service AS

I dag overtar Q10 IKM Offshore Service AS..

VG - 06 nov. 20 kl. 08:52

Washington Post: Sender Secret Service-forsterkninger til Joe Biden

Sikkerhetstjenesten forbereder seg nå på at Joe Biden kan erklære seg som president og sender forsterkninger til Wilmington..

NRK - 02 nov. 20 kl. 20:45

Vekterstreiken er over

Vekterstreiken avsluttes etter at NHO Service og Handel og Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund ble enige om en avtale mandag kveld, melder NTB..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 20:43

Vekterstreiken avblåses – partene enige om ny avtale

Vekterstreiken avsluttes etter at NHO Service og Handel og Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund mandag kveld ble enige om en avtale..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 20:43

Parat og NHO enige om vekter-avtale - Norges Arbeidsmandsforbunds vektere fremdeles i streik

Streiken er over for vektere i Parat, som mandag kveld kom fram til en avtale med NHO Service og Handel. Streiken fortsetter imidlertid for de øvrige vekterne..

NRK - 02 nov. 20 kl. 20:45

Vekterstreiken er over for Parat

NHO Service og Handel og Parat ble enige om en avtale mandag kveld, melder NTB. Norges Arbeidsmandsforbund har foreløpig ikke inngått avtale..

NRK - 02 nov. 20 kl. 20:45

NHO og Parat enige om vekter-avtale

NHO Service og Handel og Parat ble mandag kveld enige om en avtale, melder NTB. Norges Arbeidsmandsforbund har foreløpig ikke inngått avtale. Vekterne i fagforbundet er fremdeles i streik..

Aftenposten - 02 nov. 20 kl. 20:43

Parat og NHO enige om vekter-avtale – 2.000 vektere fortsatt i streik

Streiken er over for vektere i Parat, som mandag kveld kom fram til en avtale med NHO Service og Handel. De øvrige vekterne fortsetter derimot å streike..

VG - 29 okt. 20 kl. 08:03

NHO med nytt tilbud til vekterne: - Bedre tilbud enn industrien

Onsdag kom NHO med nytt tilbud til vekterne. Nå tar de bladet fra munnen etter å ha tiet i hele den seks uker lange vekterstreiken: – Det har blitt sagt ting i media om hva vi har tilbudt som vi ikke kjenner oss igjen i, sier administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn..

NRK - 16 sep. 20 kl. 06:40

Streik i vekterbransjen

803 vektere tas ut i streik onsdag etter at det ble brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF). Det melder NHO Service og Handel i en pressemelding. NAF tar ut 420, mens Parat tar ut 383 vektere..

P4 - 16 sep. 20 kl. 06:42

803 vektere tas ut i streik

803 vektere blir tatt ut i streik etter brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund Administrerende direktør i NHO Service og Handel, Anne-Cecilie Kaltenborn, sier det er veldig synd at dette er den første streiken under dette koronalønnsoppgjøret: Norsk Arbeidsmandsforbund sier de opplevde allerede fra starten i de første forhandlingene en motpart som konsekvent avviste alle deres krav..

E24 - 23 okt. 20 kl. 16:48

Parat-lederen: – Det er NHO som har skyld i at vi er i streik

Unn-Kristin Olsen ga klar beskjed til motparten NHO Service og Handel under vekternes streikemarkering fredag, da hun uttalte at de ville ha mer ut av streiken enn de gikk inn med..

E24 - 22 okt. 20 kl. 05:27

Fra styrerommet kan han vanligvis se inntektene seile inn fjorden. I år har koronaen tatt fra ham 900 millioner i omsetning.

Ytterst på Skoltegrunnskaien i Bergen, bare omringet av supplyskip, tvinner direktøren i European Cruise Service tommeltotter..

P4 - 21 okt. 20 kl. 16:12

Handelsbedrifter frykter konkurs

45 prosent av handelsbedriftene i Norge har merket lavere etterspørsel den siste måneden på grunn av koronakrisen. Det viser NHO Service og Handels medlemsundersøkelse. Det er 10 prosentpoeng flere enn i september, melder NTB.

NRK - 21 okt. 20 kl. 15:03

1 av 10 frykter konkurs

Nesten halvparten av handels-bedriftene har hatt lavere omsetning de siste ukene pga koronaviruset. I en medlemsundersøkelse fra NHO Service og Handel har 45 prosent mindre salg, 18 prosent sliter med regninger og 11 prosent frykter konkurs..

P4 - 20 okt. 20 kl. 23:29

Reagerer på kompensasjonsordning

NHO Service og Handel er misfornøyd med at vekterne er utelatt fra regjeringens kompensasjonsordninger. Administrerende direktør Anne-Cecilie Kaltenborn sier til NTB at vektere og ordensvakter utfører lovpålagte oppgaver, som er helt nødvendige for både reiseliv, uteliv og kulturarrangementer..

P4 - 12 okt. 20 kl. 16:56

Ingen kontakt i vekterstreiken

Det ser ikke ut til å bli en løsning på vekterstreiken med det første. Det er fire uker siden over 1000 vektere gikk ut i streik. Lars-Petter Larsen i fagforeningen Parat sier til E24 at arbeidsgiverne ikke kommer med tilbud og ikke vil snakke med dem.

NRK - 09 okt. 20 kl. 14:25

Varsler opptrapping i vekterstreik

Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund varsler at vekterstreiken vil trappes opp ytterligere. Fagforeningene og NHO Service er innkalt til videre mekling. Utvidelsen vil ramme blant annet Oslo S, helikoptertrafikk ut i Norskehavet fra Kristiansund..

NRK - 08 okt. 20 kl. 02:43

Trumps sikkerhetssjef innlagt

Sikkerhetssjefen i Det hvite hus er alvorlig syk av covid-19 og har vært innlagt på sykehus siden september, melder Bloomberg News. Crede Bailey jobber tett med Secret Service som har ansvar for presidentens sikkerhet..

NRK - 07 okt. 20 kl. 10:16

Viderefører støtten til HRS

Organisasjonen Human Rights Service (HRS) får videreført statsstøtten på 1,8 millioner kroner. Det kommer fram i regjeringens forslag til statsbudsjett. Organisasjonen HRS driver blant annet det innvandrings- og islamkritiske nettstedet rights.

P4 - 06 okt. 20 kl. 05:41

Forventer at statsstøtten til HRS kuttes

Regjeringens ungdomspartier forventer at støtten til den innvandringskritiske stiftelsen Human Rights Service (HRS) fjernes i forslaget til statsbudsjettet. Leder av Unge Venstre, Sondre Hansmark, sier til Klassekampen at HRS er en blogg som gjør det vanskeligere for minoriteter å leve i Norge. Innvandringspolitisk talsperson i Fremskrittspartiet, Jon Helgheim, sier det blir omkamp dersom støtten fjernes..

NRK - 01 okt. 20 kl. 15:23

Vådeskudd på Sandvika Storsenter

Skuddet gikk av da en kunde skulle levere et våpen til Service hos XXL. Ingen ble skadet, men deler av senteret ble sperret av mens politiet undersøkte stedet. Senterlederen sier til Budstikka at dette var grovt uaktsomt av våpeneieren..

P4 - 01 okt. 20 kl. 15:24

Vådeskudd på senter

Et skudd ble med et uhell avfyrt inne på Sandvika storsenter i Bærum i ettermiddag. En person skulle levere våpenet sitt til Service da vådeskuddet ble avfyrt og knuste et glass i rulletrappa inne på senteret. Ingen ble skadd, opplyser politiet til Budstikka..

VG - 30 sep. 20 kl. 18:14

Trapper opp vekterstreiken: – Lønnen er for dårlig

YOUNGSTORGET (VG) 1200 vektere er tatt ut i streik etter brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og NAF. Nå trappes streiken opp med ytterligere 341 vektere..

VG - 30 sep. 20 kl. 18:14

Trapper opp vekterstreiken: – Vi burde få en anstendig lønn

YOUNGSTORGET (VG) 1200 vektere er tatt ut i streik etter brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og NAF. Nå trappes streiken opp med ytterligere 341 vektere..

P4 - 19 sep. 20 kl. 21:11

Gift-pakke sendt til Det hvite hus

En pakke med giftstoffet Ricin ble sendt til Det hvite hus tidligere denne uken. Det melder CNN. Ifølge kanalen var pakken adressert til president Donald Trump.

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 15:36

Hun ble helt skjelven etter trusselbrev – og kontaktet Human Rights Service

Aktoratet pøser på med indisier mot Laila Bertheussen..

NRK - 16 sep. 20 kl. 11:15

NHO med nytt tilbud til vektere

NHO Service og Handel har sendt Norsk Arbeidsmandsforbund og Parat et skriftlig tilbud etter at de brøt meklingen og gikk til streik. Tilbudet innebærer et tillegg på 2,50 kroner per time på alle dagens grunnlønnssatser..

E24 - 16 sep. 20 kl. 06:49

803 vektere tas ut i streik etter brudd i vektermeklingen

803 vektere tas ut i streik onsdag morgen etter at det ble brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF)..

Aftenposten - 16 sep. 20 kl. 06:49

803 vektere tas ut i streik etter brudd i meklingen

803 vektere tas ut i streik onsdag morgen etter at det ble brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF)..

E24 - 16 sep. 20 kl. 06:49

803 vektere tas ut i streik etter brudd i meklingen

803 vektere tas ut i streik onsdag morgen etter at det ble brudd i forhandlingene mellom NHO Service og Handel, Parat og Norsk Arbeidsmandsforbund (NAF)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt