Sentrale

Sunday, 26 January, 09:29

Nyheter om Sentrale

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - Igår: 15:58

Tysklands største avis har vært på Bryne-besøk: «De blir sett på som litt fåmælte»

Bild oppsøker steder og personer som har vært Sentrale i Erling Braut Haalands liv..

VG - I førrgår: 17:24

Opplysninger til VG: Konvolutter og frimerker Sentrale trusselbevis

Da Politiets sikkerhetstjeneste (PST) pågrep Laila Bertheussen (55) tok etterforskere en rekke beslag i boligen til 55-åringen, deriblant papir, konvolutter og frimerker..

VG - I førrgår: 10:06

Saksøker Riksadvokaten for å få innsyn i våpen-sak

Norsk Journalistlag, Norsk Redaktørforening og VG går til søksmål mot Riksadvokaten etter at mediehuset er nektet innsyn i Sentrale dokumenter i de såkalte våpensakene..

Aftenposten - I førrgår: 11:21

VG ble nektet innsyn i våpensak – saksøker Riksadvokaten

VG, Norsk Journalistlag og Norsk Redaktørforening saksøker Riksadvokaten etter at VG er nektet innsyn i Sentrale dokumenter i de såkalte våpensakene..

P4 - 09 Jan 20 kl. 06:45

Stiller de ansvarlige for NAV-skandalen til veggs

Hvem visste hva når og hvorfor gikk ikke alarmen før? Det er de Sentrale spørsmålene kontroll og konstitusjonskomiteen på Stortinget ønsker svar på når de i dag og i morgen kaller inn flere Sentrale aktører til høring om NAV-skandalen. Komiteen sier de håper på ærlige svar, spesielt fra arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 20:29

Fire fylkesledere ber Siv Jensen ta Frp ut av regjering

Begeret er fullt for Sentrale Frp-ere etter statsminister Erna Solbergs (H) uttalelser om at flertallet i regjeringen – minus Frp – handlet «moralsk riktig» med hjemhentingen av den IS-siktede kvinnen..

VG - 18 Jan 20 kl. 16:25

De var «Bengan Boys». Nå hyller de «Berge Boys».

MALMÖ (VG) De var svært Sentrale da Sverige dominerte verden gjennom 12 år. Nå hyller Staffan Olsson og Magnus Wislander «Berge Boys» og Sander Sagosen foran nabomøtet i EM søndag kveld..

Aftenposten - 17 Jan 20 kl. 19:34

Regjeringskrise kan utløse lederdebatt i Frp

Dersom Frp forlater regjeringskontorene, kan det utløse en lederstrid i partiet. Sentrale folk i partiet mener det ikke er naturlig at Frp fortsetter med Siv Jensen som leder hvis partiet blir et opposisjonsparti..

VG - 16 Jan 20 kl. 20:59

Høyre-veteran: – Frp maler seg inn i et hjørne

Michael Tetzschner er uenig i beslutningen om å hente hjem IS-kvinnen og barna: – Når Sentrale politiske aktører engasjerer seg i enkeltsaker som UD og forvaltningen håndterer, kan vi få omvendt klassejustis, sier Høyre-veteranen på Stortinget..

VG - 15 Jan 20 kl. 21:32

Venstre og Frp i heftig krangel om IS-saken

En betent ordkrig er under oppseiling mellom Sentrale politikere i Venstre og Frp etter den såkalte IS-saken, der en norsk kvinne er hentet hjem fra Syria..

P4 - 12 Jan 20 kl. 14:45

Overrasket over at Hauglie ikke trekker seg

- Det er overraskende at arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie ikke har trukket seg som følge av Nav-skandalen. Det mener professor Emeritus i statsvitenskap, Per Lægreid. Han sier til Aftenposten at Nav-høringen på Stortinget denne uken bare endte med at de Sentrale aktørene skyldte på hverandre.

P4 - 03 Jan 20 kl. 13:23

P4-gruppen søker Android-utvikler

Til vårt hovedkontor og Sentrale utviklingsmiljø på Lillehammer søker vi dyktig utvikler for Android og gjerne .NET..

P4 - 03 Jan 20 kl. 11:24

Evakuerer oljeansatte etter drap på general

Flere utenlandske oljeselskaper evakuerer ansatte ut av Irak etter det amerikanske attentatet på den Iranske generalen Qasem Soleimani i natt. Generalen, som omtales som den nest viktigste personer i Irans regime, ble drept i et droneangrep i Baghdad. Også myndighetene i New York øker sikkerheten på Sentrale steder.

Aftenposten - 29 Dec 19 kl. 15:46

Landslagsprofilen skjøt Vipers til NM-gull med «hemmelig» skade: – Tror det skal ordne seg

På tross av småskader på flere Sentrale spillere tok Vipers Kristiansand sitt tredje strake NM-gull..

VG - 28 Dec 19 kl. 09:36

Hvit romjul med skiføre i lavlandet

Grønne plener i byen til tross; Du skal ikke mange høydemeterne inn i marka på det Sentrale Østlandet før det er eventyrstemning og nykjørte skiløyper..

NRK - 24 Dec 19 kl. 20:38

Jordskjelv i Colombia

Et jordskjelv på styrke 6 har rammet Sentrale Colombia, melder Reuters. Skjelvet hadde sitt episenter omtrent 150 kilometer sør for hovedstaden Bogota..

P4 - 24 Dec 19 kl. 20:52

Jordskjelv i Colombia

Et jordskjelv med en styrke på 6 har rammet det Sentrale Colombia i kveld. Skjelvet hadde episenter rundt 15 mil sør for hovedstaden Bogota. Det er så langt ikke meldt om skader..

VG - 21 Dec 19 kl. 09:17

Åpner for voldskrav til norske fotballklubber

STORTINGET (VG) Sentrale Høyre-politikere åpner for å stille krav om tiltak mot vold til norske fotballklubber som ønsker å søke om offentlige penger i fremtiden..

E24 - 18 Dec 19 kl. 19:22

Fremtind får hvitvaskingskritikk fra Finanstilsynet

Forsikringsselskapet til DNB og Sparebank 1-gruppen «etterlevde ikke Sentrale deler av hvitvaskingsreglementet», mener tilsynet etter besøk hos selskapet..

Aftenposten - 18 Dec 19 kl. 20:00

Hva er kirkenes metoo-øyeblikk? | Gyrid Gunnes

Det er viktig å minne om at det i Sentrale deler av samfunnet, eksempelvis Den norske kirke, ikke har vært noe metoo-opprop..

NRK - 15 Dec 19 kl. 21:00

Tomme studieplasser for sykepleiere

Til tross for at de Sentrale sykepleierutdanningene har stor pågang, står 14 av 37 utdanningssteder med tomme studieplasser. Antall søkere falt med 18,7 prosent søkere da regjeringen innførte nye opptakskrav for sykepleierutdanningen i vår..

NRK - 15 Dec 19 kl. 12:31

Ikke enighet på klimatoppmøte

FNs klimatoppmøte kom ikke i mål med vanskelige forhandlinger. Det ene Sentrale temaet de ikke ble enige om handler om de kompliserte reglene for kjøp og salg av klimakvoter. Nå blir forhandlingene utsatt til neste år..

P4 - 15 Dec 19 kl. 07:40

Stopper toll på varer fra USA

Kina dropper nå toll på flere varer fra USA som skulle ha startet i dag. Landet håper nå at de kan samarbeide med USA om å løse Sentrale utfordringer, skriver nyhetsbyrået Reuters. De to landene ble før helgen enige om det som skal være starten på en ny handelsavtale, etter at de i over et år har innført straffetoll på hverandres varer verdt flere hundre milliarder kroner..

VG - 12 Dec 19 kl. 10:54

Disse forhandler om Haalands fremtid

Tre mann er Sentrale i arbeidet med fremtiden til Erling Braut Haaland (19), som onsdag skal ha vært på klubbesøk i Dortmund ifølge en tysk avis..

Dagbladet - 11 Dec 19 kl. 17:58

Finnmark-kolleger anklaget for Hitler-video

Fylkesrådsleder i Troms hånet i Hitler-parodi. Nå anklages Sentrale kolleger i Finnmark for å stå bak..

VG - 12 Dec 19 kl. 07:11

De sterkes rett

President Donald Trump er ansvarlig for at Verdens handelsorganisasjon (WTO) ikke lenger har en domstol som kan løse handelskonflikter mellom 164 medlemsland. Dette er en villet politikk fra en amerikansk president som vil svekke Sentrale multilaterale institusjoner..

Dagbladet - 05 Dec 19 kl. 05:45

Telefon kan gi Sentrale svar

Slik forsøker politiet å komme til bunns i tragedien i Tromsø..

P4 - 11 Dec 19 kl. 06:28

Vil ha Helleland som nestleder

Fylkesleder i Trøndelag Høyre, Michael Jan Momyr, vil ha Linda Hofstad Helleland som ny nestleder i partiet. Det skriver Klassekampen. Jakten på ny nestleder er igang etter at Bent Høie gjorde det klart at han ikke tar gjenvalg.

Aftenposten - 25 Nov 19 kl. 18:59

For ti år siden var de Sentrale i ellevilt kvalikdrama. Nå vil de bruke egne erfaringer til å hjelpe Start.

Den ene kunne juble. Den andre hadde nesten aldri opplevd verre skuffelse. Felles for dem begge er at de nå er Sentrale Start-profiler som tror erfaringen deres kan hjelpe inn mot helgas kvalikkamp..

Dagbladet - 03 Dec 19 kl. 19:20

Dette er politiets Sentrale spor

Ei barnevogn igjen på gangveien. Et par støvler i vannkanten. Politiet gjør nå intense undersøkelser på hvordan de tre små jentene havnet i vannet..

NRK - 05 Dec 19 kl. 15:12

Solberg: – Har tillit til Hauglie

Statsminister Erna Solberg sier til NRK at hun er enig med Anniken Hauglie i at det Sentrale brevet i trygdesaken burde blitt besvart. – Jeg har tillit til at Hauglie nå rydder opp slik hun flere ganger har sagt at hun er i gang med, sier Solberg..

NRK - 03 Dec 19 kl. 06:46

Kraftig tyfon på Filippinane

Meir enn 100.000 menneske på Filippinane er evakuerte etter at ein tyfon ramma tysdag. Tyfonen slo innover fastlandet med vindkast på opp mot 65 meter i sekundet.

VG - 03 Dec 19 kl. 20:17

Putins «kokk» ordner opp i Midtøsten

Amerikanerne mener at han styrte «trollfabrikkene» som påvirket valget i 2016. Nå er leiesoldatene til sammen mann, Putins «kokk», Sentrale i borgerkrigen i Libya..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 18:02

Her er TILs toppleder akkurat ferdig med det over tre timer lange krisemøtet på Alfheim: Dette svarer han om tilliten til Valakari

Både spillere og trenere kalles inn på teppet de neste dagene når TILs styreleder Stig Bjørklund og resten av klubbledelsen skal ta Sentrale avgjørelser om fremtiden..

P4 - 03 Dec 19 kl. 11:32

Stortinget krever trygdesvar fra Solberg

Stortinget krever nå svar fra statsminister Erna Solberg om trygdeskandalen Kontrollkomiteen vil vite hva Solberg gjorde da hun fikk vite om en praksisendring i Nav flere måneder før trygdeskandalen ble kjent. Ett av de Sentrale spørsmålene i saken er hvorfor det ikke ble slått alarm tidligere, . Solberg må samtidig redegjøre for hvilke vurderinger hennes kontor har gjort rundt muligheten for å stramme inn på eksporten av trygdeytelser, opp mot begrensningene for dette i EØS-regelverket..

P4 - 26 Nov 19 kl. 14:17

Høring 9. januar

Kontrollkomiteen på Stortinget kaller inn til åpen høring om NAV-skandalen 9.januar. Hvorfor alarmen ikke gikk tidligere blir blant de mest Sentrale spørsmålene under høringen.

NRK - 23 Nov 19 kl. 16:31

Bekymra for distrikts-Noreg

I dei hundre minst Sentrale kommunane har folketalet gått ned med tre prosent sidan 2009. Samtidig auka folketalet på landsbasis med 11 prosent i same periode. Blant anna har Nordland slått alarm.

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 08:05

Denne trioen får Sentrale roller rundt TILs A-lag: – Enda et ledd for å samle kreftene i klubben

TIL har bestemt seg for å gå for en intern løsning for å erstatte trener Ivan Baptista..

Aftenposten - 20 Nov 19 kl. 08:27

Skademareritt for KRS: – Tror vi må legge fra oss opprykket

Tre Sentrale nøkkelspillere mister resten av sesongen for KRS. Nå tror trener Robin Haugsgjerd at klubben må senke ambisjonene denne sesongen..

E24 - 19 Nov 19 kl. 10:42

NVE vil gi tilskudd til kunder med høy nettleie

I enkelte områder betaler kundene mye høyere nettleie enn i Sentrale strøk. Nå vil NVe vurdere tilskudd. – Dette er en sak som engasjerer, sier NVE-sjef Kjetil Lund..

Dagbladet - 12 Nov 19 kl. 23:21

Møtte Trumps riksrettshjelper

Dagen før riksrettshøringene begynner, møtte utenriksminister Ine Eriksen Søreide en av de helt Sentrale aktørene, sin amerikanske kollega, Mike Pompeo, i Washington D.C..

NRK - 15 Nov 19 kl. 10:44

Drapssiktet kvinne opplyser i avhør

Kvinnen som er siktet for drapsforsøk på Oslo S og drap etter likfunn torsdag, har kommet med Sentrale opplysninger i et relativt kort avhør. Kvinnens forsvarer sier hun samarbeider godt og kommer med opplysninger som er positivt for videre arbeid..

NRK - 12 Nov 19 kl. 16:20

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest Sentrale telefonane i etterforskinga..

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:13

Valghaug-drapet i lagmannsretten

Ankesaken mot den 18 år gamle mannen som i tingretten ble dømt til forvaring for drapet på Sunniva Ødegård (13), starter i Gulating lagmannsrett mandag. Straffeutmålingen vil bli et av de Sentrale temaene i ankesaken, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 10 Nov 19 kl. 23:13

Varhaug-drapet i lagmannsretten

Ankesaken mot den 18 år gamle mannen som i tingretten ble dømt til forvaring for drapet på Sunniva Ødegård (13), starter i Gulating lagmannsrett mandag. Straffeutmålingen vil bli et av de Sentrale temaene i ankesaken, skriver Stavanger Aftenblad..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt