Seks

Onsdag, 15 Juli, 18:57

Nyheter om Seks

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 12:39

Ingen på respirator

Seks pasienter med koronasmitte er innlagt ved norske sykehus mandag. Det er to flere enn på fredag. Ingen av pasientene får respiratorbehandling.

Dagbladet - 10 juli 20 kl. 23:10

16-åring døde etter dette

Amerikanske Cornelius Fredericks (16) døde på sykehus to dager etter at minst Seks ansatte ved institusjonen han bodde på, holdt ham nede i Seks minutter..

NRK - 10 juli 20 kl. 04:38

Seks nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til fredag registrert 8965 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på Seks tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på 13 tilfeller..

VG - 09 juli 20 kl. 12:14

UFC-stjernen må gå ned 10 kilo på Seks dager

Jorge Masvidal (35) hevder at han må gå ned 10 kilo i løpet av bare Seks dager før UFC-stevnet i Abu Dhabi natt til søndag..

Aftenposten - 07 juli 20 kl. 13:27

29-åring dømt til Seks års fengsel for dødsvold på Vengsøy

En mann er dømt til Seks års fengsel for grov kroppsskade mot en britisk fisker og for å ha forlatt ham i hjelpeløs tilstand i en leilighet i Troms i fjor høst..

P4 - 10 juli 20 kl. 05:14

Seks nye smittet

Seks personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det er en mindre enn døgnet før. Totalt er 8.

P4 - 08 juli 20 kl. 16:24

17-åring falt Seks meter

En tenåring er kjørt til sykehus etter å ha falt Seks meter ned fra en stige i en arbeidsulykke på Jevnaker i Viken i ettermiddag. Skadeomfanget er ikke kjent, men politiet opplyser at pasientene hadde vondt i rygg, ankel og hodet..

NRK - 15 timer siden

Evakuert fra båt ved Bjørnøya

En pasient ble i natt hentet med Sea King-helikopter fra et fartøy sør for Bjørnøya og fløyet til sykehus i Hammerfest. HRS Nord-Norge opplyser på Twitter at helikopteret etterfylte drivstoff på KV «Andenes», og at hele operasjonen tok Seks timer..

NRK - 12 timer siden

Flere arbeidsulykker på sjøen

I år har antall omkomne på næringsfartøy økt sammenlignet med første halvår de siste fem årene. Det opplyser Sjøfartsdirektoratet. Seks av de omkom på fiskefartøy.

P4 - 07 juli 20 kl. 05:31

Seks nye smittede

Det er fortsatt svært lave smittetall i Norge. Det er registrert Seks nye koronatilfeller i Norge de siste døgnet, det er tre flere enn døgnet før. I går var elleve personer innlagt på sykehus i Norge med koronasmitte, det laveste tallet siden 10.

Aftenposten - Igår: 09:41

Hansen ute i Seks uker

André Hansen har pådratt seg lyskestrekk..

NRK - 10 timer siden

Dei tilsette tar over

Dei tilsette tar over Kleven Maritime Technology. Det er klart etter semje med bustyret og Kleven Verft sine finansieringsinstitusjonar. Selskapet leverer engineeringtenester innnanfor marin elektro- og automasjon, og har Seks tilsette..

Dagbladet - I førrgår: 16:57

- Jeg er veldig bekymret

Det går mot rekordsalg av fritidsbåter i Norge i 2020. Samtidig har det vært mange drukningsulykker i årets første Seks måneder. Det gir grunn til bekymring, mener Bård Hoksrud..

NRK - 6 timer siden

Berga gutens mor ut av elva

Mora til den omkomne 1-åringen i Geiranger blei ført fleire hundre meter nedover elva før to hotelltilsette berga henne. I Seks timar jobba redningsmannskap på spreng i svært krevjande forhold for å finne det vesle barnet..

NRK - 07 juli 20 kl. 05:47

Seks nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt natt til tirsdag registrert 8936 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser foreløpige tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på Seks tilfeller siste døgn. De siste to dagene er økningen på ni tilfeller..

Aftenposten - 07 juli 20 kl. 10:29

Bordet seilbåt i bølger på fem-Seks meter

I fem-Seks meter høye bølger hoppet redningsmann Kim Gøran Holthekåsa om bord i seilbåten til Thore Guldahl, for å ta kontroll over den etter at bommen knakk og seilet revnet i stormen..

NRK - 3 timer siden

Merkel og Putin diskuterte Ukraina

Angela Merkel har i en telefonsamtale med Vladimir Putin i dag diskutert å iverksette Minsk-avtalen for å få en fredelig løsning på konflikten i Øst-Ukraina. Konflikten brøt ut for Seks år siden, og minst 13.000 personer er drept..

NRK - Igår: 09:50

Karantenebrudd kan gi fengsel

Den australske delstaten Queensland skjerper straffen for dem som bryter karantenekravene. Bøtene økes, og karantenebrudd kan gi inntil Seks måneder i fengsel, skriver AP..

NRK - Igår: 04:51

Tre nye koronatilfeller i Norge

Det var ved midnatt registrert 8984 tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet, tre mer enn dagen før. Seks personer innlagt på sykehus med covid-19-sykdom. 253 nordmenn er døde som følge av sykdommen..

VG - 08 juli 20 kl. 01:21

Nederlandsk politi avdekket «torturkammer» – Seks personer pågrepet

Nederlandsk politi har arrestert Seks menn etter å ha avdekket et kriminelt undergrunnsmiljø. Syv containere var blitt gjort om til et «provisorisk fengsel» og «torturkammer»..

VG - Igår: 18:44

Tidligere AUF-leder vil ha større mangfold på Stortinget

Seks av 169 stortingsrepresentanter har i dag innvandrerbakgrunn. Det er halvparten av hva det skulle vært dersom stortingsrepresentantene skulle speilet velgerne..

P4 - Igår: 05:42

Tre nye koronatilfeller

Tre nye tilfeller av koronasmitte er registrert i Norge siste døgn. Dermed holder smittetallet seg svært lavt - i går var tallet fire, dagen før var det tre. Og det er i alt Seks personer som får behandling på sykehus for covid-19-sykdom i Norge, ifølge tallene fra Folkehelseinstituttet..

P4 - 07 juli 20 kl. 12:48

Dømt til Seks års fengsel for dødsvold

En 29 år gammel mann fra Troms er i Nord-Troms tingrett dømt til Seks års fengsel etter at en mann døde på Vengsøy i Tromsø i oktober. Mannen er dømt for grov kroppsskade og for å ha forlatt en mann i hjelpeløs tilstand. 29- åringen utøvde volden mot mannen kvelden før mannen ble funnet død..

NRK - Igår: 14:18

Dei med antistoff får besøke eldre

Svenske helsestyresmakter gjer det no mogleg for folk med antistoff mot koronavirus å besøke eldreheimane i landet. Dei må vere symptomfrie, og ha eit testresultat som ikkje er eldre enn Seks månadar gammalt for å kunne gå inn på heimane..

Aftenposten - Igår: 22:59

Solskjærs United snublet etter overtidsmareritt

Manchester United hadde seieren i lomma. Seks minutter på overtid gikk det galt..

P4 - 19 timer siden

Vil ha større mangfold på Stortinget

- Mangfoldet på Stortinget må bli større. Det mener tidligere AUF-leder Mani Hussaini. Seks av dagens 169 stortingsrepresentanter har innvandrerbakgrunn.

P4 - I førrgår: 12:36

Ingen får respiratorbehandling

For første gang siden 10. mars er det ingen koronapasienter som får respiratorbehandling på norske sykehus. Det viser en oversikt fra Helsedirektoratet.

NRK - 12 juli 20 kl. 18:33

Kontroll på brann

Brannvesenet skal ha kontroll på branntilløpet på Grovfjord Bo- og Servicesenter i Sør Troms. Det jobbes for øyeblikket med å få kontroll på ni beboere og Seks omsorgsleiligheter, skriver politiet på Twitter..

P4 - Igår: 06:55

Kvinne dømt i Hellas - visste ikke om det

Ei norsk kvinne er dømt til åtte års fengsel i en narkotikasak i Hellas for Seks år siden, uten å vite om det. Rettssaken mot kvinnen skal ha vært gjennomført i 2014. Da ble hun dømt for å ha sendt til sammen litt over 34 gram cannabis i brevpost fra Spania til Hellas i 2010 skriver Aftenposten.

P4 - Igår: 05:56

Fire skadd i silobrann

Fire personer er skadd, tre av dem er sendt til sykehus, etter en eksplosjonsartet brann i et siloanlegg på Lena på Toten. Det pågikk etterarbeid etter en brann i går kveld da den eksplosjonsartede brannen brøt ut rundt klokken halv Seks i dag. Nødetatene er på stedet.

Aftenposten - Igår: 22:59

Manchester United mistet seieren på overtid

Etter at rivalene hadde snublet i tur og rekke, gjorde Manchester United det samme. Southampton utlignet Seks minutter på overtid, og United blir værende på 5.-plass..

VG - Igår: 22:59

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og opp på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi Seks minutter på overtid..

VG - Igår: 22:59

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama: – Det verste tidspunktet

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og var oppe på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi Seks minutter på overtid..

Aftenposten - I førrgår: 19:50

AaFK ble totalt ydmyket - slapp inn Seks mål på hjemmebane

Aalesund hadde til slutt lite å stille opp med mot serieleder Bodø/Glimt. AaFK står nå sju kamper uten seier i eliteseriecomebacket..

Aftenposten - 11 juli 20 kl. 18:30

Tre personer til sykehus etter front mot front-kollisjon

Tre av de Seks involverte etter en frontkollisjon på riksvei 7 i Krødsherad, skal være kritisk skadd..

P4 - 12 juli 20 kl. 07:45

Nesten 9000 er koronasmittet

Kun tre personer har fått påvist koronasmitte i Norge det siste døgnet. Det er Seks færre enn døgnet før. Totalt er 8.

P4 - 12 juli 20 kl. 08:51

Trolig testing av vaksine i år

Den internasjonale vaksinealliansen Cepi tror massetesting av koronavaksiner kan være i gang allerede i løpet av året. Paul Kristiansen, assisterende forskningssjef i Cepi, sier til NTB at de har kommet langt på kun kort tid. Seks av ni vaksineprosjekter blir nå testet på mennesker.

P4 - 11 juli 20 kl. 17:30

Trafikkulykke i Krødsherad

Flere personer er skadd etter en fontkollisjon på rikesvei 7 i Krødsherad i Buskerud. Ifølge politiet har to biler kollidert, og det var totalt Seks personer i bilene. Ambulanse og politiet er på stedet..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 12:00

Vinskolen: Lett å ta med

Det finnes mye ræl på boks. Disse Seks vinene er ikke bare gode. De er i tillegg svært anvendelige..

NRK - 10 juli 20 kl. 17:00

Libya gjenopptar oljeproduksjonen

Libya gjenopptar sin oljeproduksjon som har vært nedstengt i Seks måneder, opplyser det nasjonale oljeselskapet NOC. Stengningen skyldes borgerkrigen som nesten deler landet i to, og ikke koronaviruset.

NRK - 11 juli 20 kl. 17:01

Riksvei 7 stengt etter kollisjon

Riksveg 7 ved Krødsherad i Viken er stengt etter en front-mot-front kollisjon mellom to biler. Seks personer var involvert i ulykken. Fire av disse var i en bil og to i den andre.

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 06:25

Flertallet har tillit til Hagen-etterforskningen

Seks av ti spurte oppgir at de har tillit til politiets etterforskning av Lørenskog-saken..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 16:10

Disse Seks vinene passer godt til potetretter

Å sette vin til potet er enkelt. Så enkelt at jeg har laget noen hjemmelekser som skjerper deg ytterligere som smaker..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 15:00

123 henrettelser i Iran så langt i år

Minst 123 personer er henrettet i Iran i løpet av de første Seks månedene i år. Bare 36 av dem har vært omtalt av lokale medier eller myndigheter..

P4 - 11 juli 20 kl. 18:44

Tre kritisk skadd etter trafikkulykke

Tre personer er kritisk skadd etter en front-kollisjon på riksvei 7 i Krødsherad i Buskerud i Viken fylke. Totalt var Seks personer involvert i ulykken, og tre av disse er sendt til sykehus. Det er er lange køer på stedet, og folk må regne med at det vil vedvare en stund utover kvelden..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt