Seks

Saturday, 07 December, 03:59

Nyheter om Seks

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 8 timer siden

Seks drept i Irak

Minst Seks personer er drept i et angrep mot demonstranter i Bagdad. 30 personer er også såret i angrepet nær Tahirplassen melder NTB..

Aftenposten - Igår: 10:32

Seks funnet døde etter bygningskollaps i Polen

Seks mennesker er døde og to er fremdeles savnet etter at en gasSeksplosjon førte til at en bygning i den polske vintersportsbyen Szczyrk kollapset..

NRK - 8 timer siden

Minst Seks drepne i Irak

Minst Seks demonstrantar skal vere skotne i Iraks hovudstad Bagdad, melder Reuters. Over 20 fleire skal vere skadde i nærleiken av Tahrirplassen..

NRK - I førrgår: 16:04

Seks dødsfall i byggindustrien

Det omkom Seks personer i bygg- og anleggssektoren i 2018. Dette er det laveste antall omkomne de siste ti årene. Det viser en rapport fra Arbeidstilsynet og Statens arbeidsmiljøinstitutt..

P4 - 02 Dec 19 kl. 23:55

Seks døde i flom

Seks personer mistet livet i forbindelse med flommen i Frankrike søndag. Det melder nyhetsbyrået AFP. Tre av de Seks var redningsarbeidere som døde da helikopteret de satt i styrtet i nærheten av Marseilles.

NRK - Igår: 10:22

Seks døde etter gasSeksplosjon

Seks mennesker er døde og to er fremdeles savnet etter at en gasSeksplosjon førte til at en bygning i den polske vintersportsbyen Szczyrk kollapset. Til sammen åtte mennesker befant seg i bygningen, som var tre etasjer høy.

NRK - 28 Nov 19 kl. 12:34

Seks personar skadd på E18

Etter at Seks biler kolliderte på E18 ved Hemtunnelen i Vestfold, eg vegen sørover heilt stengt. Politiet opplyser på Twitter at Seks personar er skadde. Alvorsgrada av skadane er ikkje kjent.

P4 - 28 Nov 19 kl. 12:42

Seks skadet i kjedekollisjon

Seks personer er skadet etter en kjedekollisjon på E-18 ved Hemtunnelen i Tønsberg. Skadeomfanget er ikke kjent. Totalt Seks biler var involvert i ulykken som skjedde like etter klokken 12.

NRK - 28 Nov 19 kl. 12:34

Seks personar skadde på E18

Etter at Seks biler kolliderte på E18 ved Hemtunnelen i Vestfold, eg vegen sørover heilt stengt. Politiet opplyser på Twitter at Seks personar er skadde. Alvorsgrada av skadane er ikkje kjent.

VG - 28 Nov 19 kl. 12:41

Flere biler i tunnel-ulykke - Seks skadet

Seks personer er skadet etter en kollisjon med Seks eller syv biler i sørgående felt i Hemtunnelen på E18 ved Tønsberg. Veien er stengt..

P4 - I førrgår: 16:16

Seks dødsfall i byggebransjen

Seks personer i bygg- og anleggssektoren i 2018. Det er det laveste antall omkomne de siste ti årene, viser en rapport fra Arbeidstilsynet og Statens arbeidsmiljøinstitutt. Samtidig ble det registrert 2.

NRK - 03 Dec 19 kl. 13:17

Noreg aukar bidrag til Nato

Noreg aukar sitt bidrag til Nato-beredskapen med Seks ekstra jagarfly. Allereie har statsminister Erna Solberg (H) lova Seks fly, og aukar no til 12. Det opplyste ho framfor Natos toppmøte i London..

P4 - 02 Dec 19 kl. 08:19

Flere vil bytte bil med kollektiv

Mer enn Seks av ti som bruker bil i byene, er villige til å gå over til mer miljøvennlig transport. Det viser en undersøkelse fra rådgivningsselskapet Cowi i de Seks største byene om deres reisevaner på fritiden. Samfunnsøkonom Øystein Berge sier til NRK at dette viser at om man legger til rette for et bedre kollektivtilbud, er svært mange villige til å endre..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 12:34

Ulykke på E18 i Vestfold: Seks skadet, veien er åpnet igjen

Seks biler kolliderte i Hemtunnelen utenfor Tønsberg..

VG - 28 Nov 19 kl. 12:41

Flere biler i ulykke - E18 stengt

Seks personer er skadet etter en kollisjon med Seks biler i sørgående felt i Hemtunnelen på E18 ved Tønsberg..

Aftenposten - 28 Nov 19 kl. 12:34

Ulykker flere steder på E18. Seks skadet i Vestfold, en i Lierbakkene.

Seks biler kolliderte i Hemtunnelen utenfor Tønsberg. Veien ble stengt, men er nå åpnet igjen. Også i Lier var det en bilulykke..

NRK - 17 timer siden

Bygg kollapset i Nairobi

En Seks etasjer høy blokk i Kenyas hovedstad Nairobi har kollapset, ifølge Reuters. Politiet frykter flere mennesker kan være fanget under bygningsmassen. 10 personer er reddet ut..

NRK - 13 timer siden

Polfarere kan nås før klokka 20

Ekspedisjonen håper at hjelperne kommer fram til polfarerne Børge Ousland og Mike Horn innen klokka 20 i kveld. – Vi tror de møtes tidligst om fem eller Seks timer, men det er egentlig umulig å si, sier Lars Ebbesen til NTB rundt klokka 13.30..

P4 - 14 timer siden

Tre til sykehus etter ulykke

Tre personer er kjørt til sykehus etter en ulykke der Seks biler var involvert i Aurskog-Høland i ettermiddag. Øst politidistrikt opplyser at det er svært glatt på stedet. Skadeomfanget er ikke kjent..

Klartale - 16 timer siden

Graver ut folk med hendene etter at bygning raste sammen

En bygning med Seks etasjer raste sammen. Det skjedde i Nairobi i Kenya..

Aftenposten - 01 Dec 19 kl. 08:42

Mann som sovnet i dusjen førte til vannskader i Seks leiligheter

En ung mann som sovnet i dusjen i Trondheim førte til vannskader i Seks leiligheter, ifølge politiet..

NRK - 26 Nov 19 kl. 19:27

Seks drept i bombeangrep i Bagdad

Minst Seks mennesker er drept og 15 er skadet i Iraks hovedstad Bagdad, da tre forskjellige bomber eksploderte, melder Reuters..

VG - 6 timer siden

Jacobsen sover fem-Seks timer: – Jeg lever så innmari på grensen

LILLEHAMMER (VG) – Jeg har en helt vanvittig totalbelastning akkurat nå, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32). Derfor tør hun ikke reise til verdenscuprennene i Davos neste helg..

NRK - 26 Nov 19 kl. 07:26

Minst Seks døde i Albania

Minst Seks personer har mistet livet i det kraftige jordskjelvet i Albania, melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - I førrgår: 20:31

Premier League direkte: Seks mål i første omgang i Liverpool-derbyet

Følg Liverpool - Everton nå..

Aftenposten - 13 timer siden

Siste trening unnagjort for Viking: - Nå er vi klare for Ullevaal

I Seks-sju grader og regn gjennomførte Viking den aller siste treningen før laget marsjerer inn på Ullevaal litt etter klokken 13.00 søndag. Til cupfinale.

Aftenposten - 13 timer siden

Siste trening unnagjort for Viking: – Nå er vi klare for Ullevaal

I Seks-sju grader og regn gjennomførte Viking den aller siste treningen før laget marsjerer inn på Ullevaal litt etter klokken 13.00 søndag. Til cupfinale.

Dagbladet - 02 Dec 19 kl. 22:05

Mange frykter utroskap i julebordsesongen

Ny undersøkelse viser at Seks av ti nordmenn ser på julebordet er en utroskapsfelle..

NRK - 27 Nov 19 kl. 01:24

Seks boliger evakuert i Bergen

Naboer og familier med barn i Seks hus er evakuert i Sandviken i Bergen etter at en vannledning sprang lekk tirsdag kveld. Store vannmasser strømmer ut og gjør det farlig å oppholde seg i husene. Alle nødetater er på stedet og jobber med å stanse vannet..

Aftenposten - I førrgår: 21:21

Syv spillere ferdig i Strømsgodset

Seks spillere som er på utgående kontrakt får ikke fortsette i Strømsgodset. I tillegg legger Mounir Hamoud opp..

NRK - I førrgår: 09:53

Europa når ikkje miljømåla

Berre Seks av 32 fastsette miljømål for 2020 vil bli nådd. Det går fram i ein ny rapport frå det europeiske miljøbyrået EEA. I rapporten kjem det mellom anna fram at artsmangfaldet søkk raskt, og at konsekvensane av klimaendringane blir større..

P4 - I førrgår: 21:19

Mindre tillit til Nav

Seks av ti har fått mindre tillit til Nav etter at trygdeskandalen ble kjent. Det viser en fersk måling Kantar har gjort for TV2. Frps Erlend Wiborg som leder Stortingets arbeids- og sosialkomité er ikke overrasket.

P4 - 24 Nov 19 kl. 20:31

Seks klubber står i fare for nedrykk

Kun to poeng skiller de Seks nederste lagene i Eliteserien i fotball for menn før siste serierunde. Ranheim og Mjøndalen ligger på direkte nedrykksplass med 27 poeng. Tromsø, Lillestrøm, Sarpsborg 08 og Strømsgodset har 29 poeng..

P4 - 03 Dec 19 kl. 08:13

Massekollisjon i Skien

Minst fire biler og Seks personer er involvert i en massekollisjon i Skien. Politiet sier de er framme på stedet. Skadeomfanget er ukjent, og veien er for øyeblikket stengt..

NRK - 24 Nov 19 kl. 19:56

Seks klubbar i fare for nedrykk

Berre to poeng skil dei Seks nedste laga i Eliteserien i fotball for menn før siste serierunde. Ranheim og Mjøndalen ligg på direkte nedrykksplass med 27 poeng, medan Tromsø, Lillestrøm, Sarpsborg 08 og Strømsgodset har 29 poeng..

VG - I førrgår: 23:18

Carlsen-tabbe kostet finaleplassen etter Seks timers spill

(Magnus Carlsen-Maxime Vachier-Lagrave 14,5–15,5) Etter et heidundrende semifinale-drama tapte Magnus Carlsen (29) for Maxime Vachier-Lagrave (29) i Grand Chess Tour..

VG - I førrgår: 23:18

Carlsen-tabbe kostet finaleplassen etter Seks timers spill: – Jeg var ikke i nærheten

(Magnus Carlsen-Maxime Vachier-Lagrave 14,5–15,5) Etter et heidundrende semifinale-drama tapte Magnus Carlsen (29) for Maxime Vachier-Lagrave (29) i Grand Chess Tour..

E24 - 01 Dec 19 kl. 22:24

Norwegian får Seks avgangstider på London Heathrow

Flyselskapet kan nå innta en av verdens travleste flyplasser..

P4 - I førrgår: 07:44

Nye avhør i Tromsø

Politiet i Tromsø gjennomførte i går nye avhør og undersøker en rekke spor etter tragedien mandag. Blant annet undersøker politiet om kvinnen i 20-årene kan ha tatt buss til åstedet. En foreløpig obduksjonsrapport er også ventet å kunne gi viktige svar.

Aftenposten - 02 Dec 19 kl. 06:22

Ved årsskiftet bestemte Marie Nord seg for at hun ville ha høyere lønn. Slik fikk hun 100.000 kroner mer.

Nye undersøkelser viser at få av oss forhandler lønn. Det taper vi trolig mye på. Her er Seks råd for samtalen med sjefen..

P4 - I førrgår: 06:34

Mor var på norskkurs før tragedie

Den avdøde moren i 20-årene som etterforskes for drap og drapsforsøk på sine tre døtre, tok norskprøve kun timer før drukningshendelsen i Tromsø mandag. Kvinnen er opprinnelig fra Sudan og deltok på introduksjonsprogrammet til Tromsø kommune, og var elev ved Voksenopplæringen, skriver VG. Kommunen sier til avisen at det var ingenting ved situasjonen som ga grunn til uro.

Aftenposten - 30 Nov 19 kl. 21:33

Spilte i Tromsø for Seks måneder siden. Nå er Storm-profilen død

Keon Lawrence (32) er død..

P4 - 03 Dec 19 kl. 22:39

Norske soldater i dekning for raketter

Norske soldater i Al-Asad Air Base i Irak måtte gå i dekning i forbindelse med et rakettangrep mot basen. Det melder VG. Det er ca 70 norske soldater i leiren.

E24 - 02 Dec 19 kl. 18:16

Norwegian bekrefter Heathrow-tider – ekspert uttrykker undring: – Lite sannsynlig at de vil bruke slotsene

Norwegian fikk tilslag på Seks såkalte slots på en av verdens travleste flyplasser. Men hva de skal med dem, er det få som vet..

E24 - 02 Dec 19 kl. 18:16

– Lite sannsynlig at de vil bruke slotsene

Norwegian fikk tilslag på Seks såkalte slots på Heathrow, en av verdens travleste flyplasser. Men analytiker mener det er usikkert om flyselskapet faktisk vil komme til å bruke dem..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt