Scenarioer

Tirsdag, 01 Desember, 06:38

Nyheter om Scenarioer

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 31 okt. 20 kl. 20:12

Slik kan Trump fortsatt vinne

Med kun dager igjen til valget har Donald Trump knapp tid til å overbevise nye velgere, men det finnes fortsatt flere Scenarioer som gjør at han kan bli sittende som president i USA..

Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 07:17

Hva skjer hvis Trump taper valget, men nekter å akseptere resultatet? Her er tre mulige Scenarioer.

Donald Trump vil ikke forplikte seg til å godta valgresultatet i november. Nå forbereder begge sider seg på harde politiske kamper og runder i rettsapparatet..

Aftenposten - 16 juli 20 kl. 18:09

Twitter ble hacket: Mener utfallet kunne vært langt verre

Sikkerhetsekspert ser for seg Scenarioer hvor svindlerne kunne ha skapt et mye større kaos. Nå tror han flere bedrifter vil gjennomgå egen IT-sikkerhet..

E24 - 09 april 20 kl. 14:01

DNBs fire Opec-Scenarioer: – Uten avtale blir konsekvensene brutale

DNB Markets har fire Scenarioer for utfallet av torsdagens Opec-møte. Et aggressivt produksjonskutt kan løfte oljeprisen til opp mot 40 dollar fatet. Uten avtale kan prisen droppe under 20 dollar fatet, og tvinge produsenter til å stenge kranene..

VG - 30 mars 20 kl. 16:32

Flere intensivpasienter enn antatt i FHIs Scenarioer

Folkehelseinstituttet (FHI) la frem en modell med tre Scenarioer for smitteutviklingen i Norge. Tallene viser at betydelig flere får intensivbehandling pr. 30.

Aftenposten - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre Scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..

E24 - 17 juni 20 kl. 20:01

Nav-rapport: Må regne med betydelig høyere ledighet enn før krisen

I en fersk rapport har Nav laget tre Scenarioer for arbeidsmarkedet i 2020 og 2021. Selv i det mest optimistiske spås høy ledighet i lang tid fremover..

Aftenposten - 07 juni 20 kl. 18:34

Erna Solberg om koronaforskriften: – Vi hadde nok ikke trodd at 15.000 stykker skulle samles i en demonstrasjon

Fredag måtte politiet velge mellom grunnloven og koronaforskriften: – Vi har ikke skrevet opp alle Scenarioer, sier statsminister Erna Solberg (H).

Aftenposten - 31 mai 20 kl. 20:50

USA koker – dette kan skje videre

Opptøyene i USA viser at landet er mer splittet enn på lenge, mener eksperter. De peker på flere Scenarioer som kan bli utfallet av situasjonen..

NRK - 23 mai 20 kl. 09:21

Vil ta flere år å komme tilbake

Avinor anslår at det tar mellom tre til fire år før luftfarten er tilbake til et normalt nivå og frykter flere permitteringer og oppsigelser i selskapet, skriver E24. Selskapet planlegger nå for ulike Scenarioer for fremtiden..

Dagbladet - 07 mai 20 kl. 22:21

Regjeringens coronaScenarioer

Regjeringens strategi og plan for åpningen av Norge inneholder tre Scenarioer de forbereder seg på..

P4 - 05 mai 20 kl. 08:56

Sykehusene venter ny smittetopp

Antallet innlagte pasienter med koronavirus på norske sykehus faller. Likevel forbereder norske sykehus seg på en ny smittetopp, de vet bare ikke når den kommer, skriver Aftenposten. Ifølge Sykehusdirektør ved Louisenberg Diakonale Sykehus Tone Ikdahl ser for seg to Scenarioer.

Aftenposten - 03 mai 20 kl. 18:10

Lei av hjemmeundervisning? Her er tre mulige Scenarioer for skoleåpning

Til uken legger regjeringen frem en plan for gjenåpning. Men hvem står først i skolekøen? Her skisserer kunnskapsminister Guri Melby (V) tre alternative modeller..

Aftenposten - 28 april 20 kl. 06:11

Før koronakrisen forsvinner, må minst ett av fire Scenarioer skje. Alle er usikre.

Hva er veien ut av trøbbelet, og hvor lenge vil det vare? Helsedirektoratet, Folkehelseinstituttet (FHI) og helseministeren deler sine teorier..

VG - 27 april 20 kl. 23:11

Fotballens kriseplan: Vurderer å samle eliteserien på sørvestlandet

Norges Fotballforbund (NFF) la frem to mulige Scenarioer for alternative eliteserie-formater i sin presentasjon for helsemyndighetene..

Aftenposten - 16 april 20 kl. 16:03

Stor usikkerhet rundt lokalfotballen: – Vi jobber med flere Scenarioer

Fotballkretsen utelukker ikke at hele vårsesongen ryker. – Mye tilsier at vi ikke kommer i gang før etter sommeren, sier daglig leder i Nordmøre og Romsdal Fotballkrets. Samtidig jobbes det med flere mulige løsninger..

Dagbladet - 06 april 20 kl. 21:59

Slik kan coronaviruset ende

COVID-19 er både aggressivt og uforutsigbart, men ekspertene har likevel funnet fram sine mest sannsynlige Scenarioer for framtida til viruset..

E24 - 28 mars 20 kl. 17:59

Bitcoin-ekspert etter brutalt prisras: – En knivsegg

Kryptomarkedet følger aksjemarkedet i de volatile corona-tidene. Torbjørn Bull Jenssen sier det er to Scenarioer i markedet nå: – Enten faller det sammen med økt pessimisme, eller så smeller det rett opp..

E24 - 26 mars 20 kl. 20:45

Høyer har laget fem Scenarioer for fremtiden: – Det verste heter «veldig pessimistisk»

Høyer lanserer handel over «facetime» for å sørge for at kronene fortsetter å rulle inn i butikken selv om kundene sitter hjemme. Ørnulf Høyer sier klesbransjen rammes hardere enn mange deler av handelen..

Aftenposten - 26 mars 20 kl. 09:26

Fortsatt håp om at friidretts-EM blir arrangert i år

Arrangøren av friidretts-EM har fått beskjed om øyeblikkelig å undersøke alle mulige Scenarioer for mesterskapet som følge av viruskrisen. Også utsettelse..

Dagbladet - 24 mars 20 kl. 16:00

Dette er FHIs nye Scenarioer

Har et som mål å få reproduksjonstallet ned på 1,3 for å ikke sprenge helsevesenets kapasitet..

VG - 24 mars 20 kl. 16:07

FHI med tre nye Scenarioer: Så mange kan bli smittet i Norge

Folkehelseinstituttet har laget en ny modell for beregne spredning i Norge. På det verste kan nærmere 150.000 personer være smittet før påske..

VG - 22 mars 20 kl. 19:19

IOC vil avgjøre OL-skjebnen innen fire uker - uaktuelt å avlyse

Den internasjonale olympiske komité har på et ekstraordinært styremøte bestemt seg for å begynne å vurdere Scenarioer for OL, som kan inkludere utsettelse. En avlysning blir ikke vurdert..

VG - 17 mars 20 kl. 08:24

Fotballens skjebneuke: Reagerer på manglende regelverk

En rekke mulige Scenarioer foreligger når UEFA og de store europeiske ligaene denne uken skal bestemme veien videre i coronakrisen. Tirsdag er første skjebnemøte..

E24 - 05 mars 20 kl. 10:50

Norwegian kaster årets overskuddsmål: – Det gir vel en idé om hva man kan vente

Norwegian gjør et lite kutt i antall avganger, men flyr fortsatt til Nord-Italia. Analytikerne hadde håpet på mer detaljer fra selskapet, og ser flere ulike Scenarioer fremover..

Aftenposten - 01 mars 20 kl. 17:21

Solberg om koronaviruset: – Vi må passe oss for å tro det blir alvorlige Scenarioer. Men vi planlegger for «worst case».

Statsministeren synes det er bekymringsfullt at helsearbeidere er smittet av koronaviruset. Men hun har tiltro til at Ullevål sykehus klarer å begrense smitten..

Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 14:26

Sluttkampen nærmer seg i Syria. Det får dramatiske konsekvenser for mange mennesker.

ISTANBUL (Aftenposten): 2,5 millioner mennesker kan bli tvunget til å flykte fra det nordvestlige hjørnet av Syria. Her er tre ulike Scenarioer for hvordan det kan gå..

Aftenposten - 13 feb. 20 kl. 05:57

Sluttkampen nærmer seg i Syria. Europa kan bli rammet av enda en flyktningbølge.

ISTANBUL (Aftenposten): 2,5 millioner mennesker kan bli tvunget til å flykte fra det nordvestlige hjørnet av Syria. Her er tre ulike Scenarioer for hvordan det kan gå..

Aftenposten - 17 sep. 19 kl. 08:07

Slik kan det norske demokratiet bli undergravd i fremtiden. Rapport advarer mot manipulering av velgerne.

Hva er truslene mot demokratiske prosesser ved fremtidige valg i Norge? En rapport til Valglovutvalget advarer mot flere Scenarioer..

NRK - 31 aug. 19 kl. 19:45

Israel sender styrker til grensen

Israel beordrer flere soldater til sin nordlige grense med Libanon. Forholdet mellom Israel og den libanesiske geriljagruppen Hizbollah er den siste tiden ytterligere forverret. Israelsk militære sier de forbereder seg på de fleste Scenarioer..

Hegnar.no - 11 aug. 19 kl. 09:08

Det gode, det onde og det litt mer grusomme

Sjefstrateg Christian Lie om handelskrig, Trump og tre mulige Scenarioer. .

VG - 29 juli 19 kl. 21:34

Lederen av Venstres valgkomité: – Fornyelse blir naturligvis drøftet

Venstres valgkomité diskuterer ulike Scenarioer for partiets vei videre, og valgkomiteens leder Per. A Thorbjørnsen mener det er naturlig å diskutere fornyelse..

Hegnar.no - 29 juli 19 kl. 20:16

Lederen av Venstres valgkomité: - Fornyelse blir naturligvis drøftet

Venstres valgkomité diskuterer ulike Scenarioer for partiets vei videre, og valgkomiteens leder Per. A Thorbjørnsen mener det er naturlig å diskutere fornyelse..

NRK - 21 mars 19 kl. 20:05

Militære forbereder «No Deal»

Det britiske forsvarsdepartementet har startet opp et operasjonssenter og har satt i verk en kriseoperasjon i tilfelle landet ryker ut av EU uten en avtale. Departementet sier 3500 militære står klare til å trå til i ulike Scenarioer ved en «no deal».

E24 - 09 jan. 19 kl. 10:48

NHOs årskonferanse: Næringsministeren sier at Norge ruster seg for alle tenkelige brexit-Scenarioer

Det er 79 dager igjen til britene skal ut av EU, men ingen vet ennå hva som faktisk vil skje. Næringsministeren sier at norske myndigheter står klare og at man forbereder seg på alt fra små til store problemer som kan dukke opp..

NRK - 28 okt. 18 kl. 10:06

Stor militærøvelse på Byneset

Om lag 3.000 NATO-soldater fra flere ulike land skal iscenesette tolv Scenarioer i lufta, til sjøs og på land på Byneset i Trøndelag i dag, skriver NTB. Styrkedemonstrasjonen er selve høydepunktet under Trident Juncture, NATO-øvelsen som nå er i gang.

E24 - 16 sep. 18 kl. 10:40

Oljefondet laget kriseplan ett år før finanskrisen: Fryktet enda verre krise

Allerede i august 2007 la Oljefondet kriseplaner med enda verre Scenarioer enn det som faktisk utspant seg da krisen slo ut i full blomst høsten 2008..

Hegnar.no - 08 mai 18 kl. 17:53

Avance-sjefen ser to Scenarioer

Blytungt marked til tross. Både John Fredriksen og Avance Gas-sjef Christian Andersen er optimister. .

Aftenposten - 13 feb. 18 kl. 13:48

Den brysomme rettssikkerheten | Malcolm Langford og Jon Wessel-Aas

Er justisminister Sylvi Listhaugs Scenarioer av så ekstraordinær karakter at det er nødvendig å fravike Grunnlovens maktfordeling mellom regjering og storting?.

P4 - 26 okt. 17 kl. 17:48

NATO mener Russland villedet om øvelse

Militærøvelsen Zapad som Russland holdt i september utenfor Hviterussland og vest i Russland ble langt mer omfattende enn varslet. Det mener NATO. I en uttalelse i dag fra NATO heter det at Russland satte inn langt flere styrker, hadde større rekkevidde og utførte flere Scenarioer enn varslet..

VG - 18 okt. 17 kl. 17:39

E-sjefen: – Vanskelig å se for seg at Russland ikke har Scenarioer for Svalbard

Sjefen for etterretningstjenesten avviser at Russland øvde på invasjon av Svalbard i september. Men han tror den norske øygruppen inngår i russernes planer..

Aftenposten - 02 okt. 17 kl. 19:30

Kampen for løsrivelse kan ende i mindre selvstyre. Her er fire Scenarioer for Catalonia etter folkeavstemningen.

BRUSSEL (Aftenposten): En erklæring om katalansk uavhengighet kan komme om kort tid. Det kan føre til sterke motreaksjoner fra Madrid..

P4 - 26 juli 16 kl. 13:27

NRC: – Blir neppe ny asylbølge til Norge

Vi vil neppe oppleve like stor tilstrømning av flyktninger i år til Norge som vi opplevde i fjor. Det sier Pål Nesse som er seniorrådgiver i Flyktninghjelpen. Aftenposten skrev i dag om en hemmelig rapport hvor regjeringen har bedt en ekspertgruppe sette opp ulike Scenarioer på flyktningkrisen i år.

E24 - 19 juli 16 kl. 08:18

Mæland kaller inn til brexit-møte: – Vi arbeider med ulike Scenarioer

Næringsminister Monica Mæland frykter konsekvensene av brexit på norsk næringsliv. Nå kaller hun inn til møte for å diskutere veie videre..

Aftenposten - 27 mai 16 kl. 07:21

Kommisjon har tre teorier etter Turøy-ulykken

Havarikommisjonen har sett seg ut tre Scenarioer for hva som kan ha skjedd med helikopteret som styrtet ved Turøy i Hordaland. Dette omfatter blant annet feil knyttet til girkassen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt