Sana

Sunday, 14 August, 11:11

Nyheter om Sana

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 24 jul 22 kl. 13:46

Ti døde i flom i Jemen

Søndag mistet ti personer livet i en flom som preger området rundt Jemens hovedstad Sana. Fire av de omkomne var barn, opplyser myndighetene i byen. De fire barna ble drept i en bygningskollaps, mens ytterligere seks personer døde da bilen deres ble feid bort av flom i et distrikt nær Sana, ifølge myndighetene i hovedstaden.

Klartale - 16 maj 22 kl. 11:22

Første fly på seks år har tatt av fra Jemens hovedstad

Det var 126 passasjerer på flyet. Flyet skulle til Jordans hovedstad Amman. Noen av passasjerene var pasienter.

Aftenposten - I førrgår: 21:47

Da Taliban rullet inn i Kabul, visste Sana (15) allerede hva som ventet. Ett år senere har hun fått rett.

Da Taliban grep makten i Afghanistan i fjor, holdt verden pusten. Ett år senere beskriver norske myndigheter utviklingen….

NRK - 10 aug 22 kl. 22:38

Syria sier IS-topp er drept sør i landet

En IS-topp sprengte seg selv i lufta etter at han ble omringet av regjeringsstyrker sør i Syria, opplyser statlige medier i landet. Sikkerhetsstyrkene gjennomførte en spesialoperasjon i Daraa-regionen, som førte til «terroristen Abu Salem al-Iraqis» død, melder nyhetsbyrået Sana onsdag. Iraqi utløste et bombebelte etter å ha blitt såret og omringet, skriver byrået og viser til kilder i sikkerhetsapparatet.

NRK - 24 jul 22 kl. 17:34

En drept og tolv såret etter droneangrep mot kirke i Syria

En person er drept og tolv andre er såret etter et droneangrep mot en religiøs forsamling ved en kirke i Hama-provinsen i Syria søndag. Angrepet skjedde under innvielsen av den nye Ayia Sofia-kirken i Hama-provinsen nord for Damaskus, melder nyhetsbyrået Sana. – En terrororganisasjon avfyrte en rakett mot en religiøs forsamling i byen Al-Suqaylabiyah.

NRK - 20 jul 22 kl. 10:02

Syria bryter forbindelsene med Ukraina

Syria kutter alle forbindelser med Ukraina i støtte med sin nære allierte, Russland. Det skjer en måned etter at Ukraina brøt sine bånd med Syria. – Den arabiske republikken Syria har valgt å kutte sine diplomatiske bånd til Ukraina i samsvar med gjensidighetsprinsippet og som svar på beslutningen fra den ukrainske regjeringen, sier en tjenesteperson fra Syrias utenriksdepartement til nyhetsbyrået Sana.

NRK - 16 maj 22 kl. 09:56

Første fly på seks år har tatt av fra Jemens hovedstad

Et kommersielt passasjerfly har for første gang på seks år tatt av fra Jemens hovedstad Sana. Om bord var 126 passasjerer på vei til Jordans hovedstad Amman. Noen av passasjerene var pasienter med behov for medisinsk behandling i utlandet.

NRK - 17 jun 22 kl. 20:19

Jemen-samtaler i gang i Stockholm

Et internasjonalt møte om situasjonen i krigsherjede Jemen holdes i Stockholm i helgen. En skjør våpenhvile er kommet på plass i landet. Møtet som startet fredag, skal pågå i tre dager.

NRK - 11 jun 22 kl. 14:56

Elleve personer omkom i eksplosjon i Syria

Elleve personer ble drept og flere ble skadd da en landmine eksploderte i nærheten av byen Daraa sør i Syria, ifølge observatørgruppe. – Elleve mennesker, inkludert fem barn under 16 år og tre kvinner, døde og rundt 34 personer ble drept i eksplosjonen, opplyste Syrisk observatorium for menneskerettigheter. Flere av de skadde er i kritisk tilstand og de fleste av ofrene var arbeidere som høstet hvete, meldte det offisielle syriske nyhetsbyrået Sana.

NRK - 03 jun 22 kl. 16:38

FN: 19 drept i Jemen tross våpenhvile

Tross våpenhvilen i Jemen registrerte FN 19 dødsfall som følge av konflikten i landet over en periode på to måneder. Våpenhvilen ble forlenget torsdag, etter å ha vart siden april. De 19 dødsfallene fant sted mellom 2.

NRK - 27 mar 22 kl. 06:05

Fordømmer angrep i Jemen

FNs generalsekretær António Guterres fordømmer houthi-opprørernes angrep mot et oljedepot i Saudi-Arabia, og den saudiledede koalisjonens luftangrep mot Jemen. Alle parter i konflikten må vise selvbeherskelse, uttaler Guterres. – Generalsekretæren fordømmer på det sterkeste den nylige eskaleringen i konflikten i Jemen, sier Guterres' talsmann Stephane Dujarric.

NRK - 11 apr 22 kl. 14:01

FN-utsending møter houthiene i Jemen

FNs spesialutsending Hans Grundberg reiser til Jemen for første gang siden våpenhvilen trådte i kraft i Jemen for halvannen uke siden. Den to måneder lange våpenhvilen ble erklært i begynnelsen av april samtidig som den muslimske fastemåneden ramadan ble innledet. Grundberg skal blant annet møte houthi-ledere i hovedstaden Sana.

NRK - 02 apr 22 kl. 18:23

FN: Våpenhvilen i Jemen er iverksatt

En to måneder lang våpenhvile i Jemen er i gang, opplyser FNs spesialutsending Hans Grundberg lørdag. – Den to måneder lange våpenhvilen startet kl. 16 GMT (kl.

NRK - 26 mar 22 kl. 21:08

Houthi-opprørere kunngjør våpenhvile

Houthi-opprørerne i Jemen kunngjorde lørdag en tre dager lang våpenhvile og varslet at den kan bli permanent om Saudi-Arabia avslutter krigen. Kunngjøringen kom dagen etter at en bølge med raketter og droner traff mål i Saudi-Arabia, inkludert et stort oljeanlegg i Jeddah. Saudi-Arabia svarte på angrepet med flyangrep mot Sana og Hodeida natt til lørdag.

NRK - 26 mar 22 kl. 05:37

Saudiledet koalisjon med luftangrep mot Jemen

Luftangrepene er rettet mot mål i Sana og Hodeida, opplyser koalisjonen. – Militæroperasjonen skal fortsette til alle mål er oppnådd, står det i en uttalelse fra koalisjonen og som siteres av det saudiarabiske statlige nyhetsbyrået SPA. Fredag ettermiddag traff en rakett avfyrt av houthi-opprørere i Jemen et stort oljedepot i Jeddah i Saudi-Arabia.

NRK - 12 mar 22 kl. 08:20

Amerikanske kvinner redda ut av Jemen

To amerikanske kvinner skal ha blitt redda ut av Jemens hovudstad Sana, ifølge styresmaktene i Saudi-Arabia. Styrkar frå USA og Saudi-Arabia skal ha samarbeidd om redningsaksjonen. Utanriksdepartementet i USA har stadfesta at dei hjelpte to kvinner ut av Jemen, men har ikkje gjeve fleire detaljar..

NRK - 07 mar 22 kl. 08:30

Sivile skal være drept i israelsk angrep

Minst to sivile er drept i et israelsk rakettangrep nær Syrias hovedstad Damaskus, melder statlige medier i landet. Angrepet fant sted før daggry og var rettet mot mål sør for den syriske hovedstaden. – Luftvernet vårt skjøt ned de fleste av rakettene.

NRK - 06 mar 22 kl. 19:24

SOHR: 15 syriske soldater drept i angrep i Syria

15 syriske soldater ble søndag drept i et angrep på en militær buss sentralt i Syria, ifølge observatørgruppen Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Ifølge SOHR står IS bak, men de har ikke selv påtatt seg ansvaret for angrepet, som skjedde i Palmyra-ørkenen. 18 soldater ble såret.

NRK - 30 okt 21 kl. 15:25

To soldater såret i angrep

To soldater skal være såret i et israelsk angrep i Syria. Syriske myndigheter sier de delvis klarte å slå tilbake et israelsk rakettangrep nær Damaskus. Ifølge det statlige syriske nyhetsbyrået Sana var angrepet rettet mot en militær stilling utenfor hovedstaden.

NRK - 21 okt 21 kl. 14:29

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

NRK - 20 okt 21 kl. 21:38

Over 80 opprørere skal være drept

Den Saudi-ledede koalisjonen som kjemper i Jemen, hevder at over 80 houthi-opprørere er blitt drept i flyangrep nær den strategisk viktige byen Maarib. For andre uke på rad har det vært spesielt intense flyangrep fra koalisjonens side. Den iranskstøttede houthi-bevegelsen kommenterer sjelden egne tap, og tallet på dødsofre kan ikke bekreftes av uavhengige kilder, melder AFP.

Aftenposten - 28 sep 21 kl. 11:30

Brann hentet ham i mai. Nå er Sané fjernet fra klubbens spillerliste.

Stopperen tas inn igjen om han blir skadefri, men da må en annen spiller ofres..

Aftenposten - 01 aug 21 kl. 10:11

Brann-spilleren fikk grei beskjed. Nå ser treneren en annen utgave av Sané.

Eirik Horneland mener Vieux «Yaya» Sané har gjort nødvendige fremskritt..

NRK - 20 aug 21 kl. 18:25

Fire drept i israelsk luftangrep

Israelske luftangrep mot Syria har drept fire proiranske krigere alliert med regimet i Damaskus, ifølge Syrian Observatory for Human Rights. Statlige medier i Syria har tidligere sagt at luftforsvaret hadde registrert «fiendtlige mål» over hovedstaden Damaskus sent torsdag. – Den israelske fienden lanserte et luftangrep rettet mot posisjoner i nærheten av Damaskus og rundt byen Homs.

Aftenposten - 22 jul 21 kl. 12:45

Branns nye stopper er på vei ut etter to og en halv måned i klubben

Vieux Yaya Sané har trolig spilt sin siste kamp i Eliteserien for Brann..

Aftenposten - 16 jul 21 kl. 14:56

Den utskjelte signeringen om Ingebrigtsen: – En mann jeg vil gjør alt for

BERGEN (VG) Flere reagerte da Brann og trener Kåre Ingebrigtsen signerte 31 år gamle Vieux Sané tidligere i år..

VG - 16 jul 21 kl. 14:56

Den utskjelte signeringen om Ingebrigtsen: – En mann jeg vil gjør alt for

BERGEN (VG) Flere reagerte da Brann og trener Kåre Ingebrigtsen signerte 31 år gamle Vieux Sané tidligere i år. Senegaleseren forstår kritikken..

VG - 16 jul 21 kl. 14:56

Den utskjelte signeringen om Ingebrigtsen: – En mann jeg vil gjøre alt for

BERGEN (VG) Flere reagerte da Brann og trener Kåre Ingebrigtsen signerte 31 år gamle Vieux Sané tidligere i år. Senegaleseren forstår kritikken..

Aftenposten - 05 jul 21 kl. 20:53

Nytt Brann-tap i femmålsthriller

(Kristiansund-Brann 3–2) Med Vieux Sané fra start og Mathias Rasmussen i ny rolle så Brann tidvis meget gode ut mot….

VG - 05 jul 21 kl. 20:53

Nytt Brann-tap i femmålsthriller

(Kristiansund-Brann 3–2) Med Vieux Sané fra start og Mathias Rasmussen i ny rolle så Brann tidvis meget gode ut mot Kristiansund, men nok en gang gikk rødtrøyene tomhendt av banen..

Aftenposten - 22 jun 21 kl. 15:42

Brann-stopperen trodde det var en stund til han skulle spille kamp. Men tre skader sender ham til Haugesund.

Tre nye skader i forsvarsrekken gjør at nykommeren Vieux Sané må bli med i troppen til Haugesund-kampen..

Aftenposten - 12 jun 21 kl. 19:10

Her er Branns nye midtstopper på plass i Bergen

Vieux Sané mener han bare trenger et par uker med trening før han er kampklar..

NRK - 24 apr 21 kl. 17:54

Iransk tankskip angripe

Eit iransk tankskip blei angripe utanfor kysten for Syria, ifølgje eksilgruppa SOHR. Takskipet skal ha tatt fyr. Det er ikkje kjend kva skadeomfanget er.

NRK - 08 apr 21 kl. 03:34

Syria melder om israelsk luftangrep

Det syriske luftforsvaret har skutt ned raketter fra det som sies å være et israelsk angrep mot Damaskus, melder det statlige syriske nyhetsbyrået Sana. Fire soldater skal ha blitt såret i angrepet, som også førte til materielle skader..

NRK - 06 apr 21 kl. 16:50

SOHR: IS har bortført 19 i Syria

Ytterliggående islamister i IS har bortført 19 mennesker i Badia-ørkenen i krigsherjede Syria, ifølge eksilgruppa SOHR. Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana melder at jihadistene tok til fange «et antall innbyggere» fra en landsby i provinsen Hama..

NRK - 22 mar 21 kl. 15:46

Saudi-Arabia foreslår våpenhvile

Saudi-Arabia sier de vil legge fram en plan for våpenhvile med houthiene i Jemen. Planen innebærer blant annet at hovedflyplassen i hovedstaden Sana åpnes igjen. Krigen i Jemen har utløst det som er beskrevet som verdens verste humanitære krise..

NRK - 16 mar 21 kl. 17:09

Vil ha granske brann i leir

FN vil ha en uavhengig granskning av brannen i en interneringsleir sør for Jemens hovedstad Sana tidligere i mars. Opp mot 60 mennesker kan ha mistet livet. Ifølge Human Rights Watch skyldes brannen «uidentifiserte prosjektiler» fra houthi-opprørerne..

NRK - 22 jan 21 kl. 10:14

Syria: – Fire sivile drept i angrep

Fire sivile, inkludert to barn, ble drept i et israelsk missilangrep i Hama-provinsen fredag, hevder det syriske nyhetsbyrået Sana. Nyhetsbyrået siterer en kilde i det syriske militæret..

NRK - 30 dec 20 kl. 03:44

En drept tre såret i rakettangrep

En syrisk soldat ble drept og tre andre såret i et israelsk luftangrep, opplyser syriske militærmyndigheter ifølge Reuters. Angrepet skal ha vært rettet mot et område vest for hovedstaden Damaskus, ifølge det statlige nyhetsbyrået Sana..

NRK - 30 dec 20 kl. 01:06

Syria skjøt ned israelske raketter

Syrisk luftvern skal ha avverget et rakettangrep fra Israel natt til onsdag, melder det statlige syriske nyhetsbyrået Sana ifølge Reuters. Angrepet skal ha vært rettet mot vestlige deler av hovedstaden Damaskus..

NRK - 27 nov 20 kl. 15:13

Bombar opprørarar i Jemen

Saudiarabiske styrker er i gang med å bombe tilhaldsstadane til jemenittiske opprørarar som blir skulda for å ha angripe eit oljeanlegg i Saudi-Arabia, melder AFP. Fleire luftangrep blei gjennomførte mot houthi-opprørarar i Sana, Amran og Hodeida..

Aftenposten - 25 nov 20 kl. 06:45

Syria melder om israelske rakettangrep

Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana melder om to separate israelske angrep i henholdsvis Sør-Syria og utenfor hovedstaden Damaskus..

NRK - 25 nov 20 kl. 00:15

To israelske rakettangrep i Syria

Det statlige syriske nyhetsbyrået Sana melder om to separate israelske angrep i Sør-Syria og utenfor hovedstaden Damaskus. Angrepene, som vanligvis er luftangrep, fant sted i nærheten av landsbyen Rwihinah i Quneitra-provinsen nær Golanhøydene..

NRK - 22 okt 20 kl. 21:44

Religiøs leder drept i Syria

Den fremtredende muslimske lederen Mohammed Adnan Afiouni ble torsdag drept av en bilbombe i Syria, ifølge det statlige nyhetsbyrået Sana. Han var stormufti for Damaskus-provinsen, og skal ha hatt nære bånd til president Bashar al-Assad, melder AFP..

NRK - 15 okt 20 kl. 12:10

Fangeutveksling i Jemen er i gang

Eksilregjeringen og opprørerne i Jemen har startet utvekslingen av krigsfanger. I forrige måned ble partene enige om å utveksle til sammen 1.081 krigsfanger, og torsdag tok det første flyet med løslatte soldater av fra flyplassen i Sana..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com