Samme

Onsdag, 03 Mars, 19:14

Nyheter om Samme

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 2 timer siden

Listhaug ber regjeringen våkne i vaksinejakten: – Solberg burde vært på Samme fly

Torsdag setter den danske statsministeren kursen mot Israel, på jakt etter vaksiner. – Erna Solberg burde vært med det Samme flyet, mener Sylvi Listhaug..

NRK - 13 feb. 21 kl. 13:09

Må ikke vaksinere alle samtidig

Sara Viksmoen Watle, overlege ved Folkehelseinstituttet, skriver i en epost til NRK at informasjonen FHI har fått er at pausen i AstraZeneca-vaksineringen av helsepersonell i Sevrige gjøres for å håndtere personalmangel. FHI har ikke informasjon om at den midlertidige stoppen i vaksinering er basert på nye eller ukjente bivirkninger etter vaksinasjon. – Alle de godkjente koronavaksinene er vist å gi forbigående bivirkninger hos ganske mange, og derfor har vi i Norge anbefalt at ikke alle helsearbeidere i Samme avdeling vaksineres samtidig slik at man unngår at flere må være hjemme med kortvarige symptomer på Samme tid, skriver Watle.

NRK - I førrgår: 07:36

Vurderer like tiltak som Oslo

Lillestrøm kommune vurderer å innføre de Samme strenge tiltakene som Oslo. Ordfører, Jørgen Vik, forteller til RB at smittesituasjonen i de to kommunene er ganske lik. Også Lørenskog kommune planlegger å gjøre det Samme, skriver avisen..

NRK - 28 feb. 21 kl. 16:21

Færre døde i trafikken i år

Ni personer har omkommet i trafikken hittil i år, mot 17 på Samme tidspunkt i 2020, opplyser Statens vegvesen. Februar var ifølge vegvesenet sjette måned på rad med nedgang i antall trafikkdrepte i forhold til Samme måned året før..

NRK - 31 jan. 21 kl. 22:28

Regjeringen innfører Østfoldtiltak

Fra midnatt natt til mandag vil Halden, Sarpsborg, Moss og Våler ha de Samme strenge koronatiltakene som Nordre Follo, Oslo og Ås. Helseminister Bent Høie (H) kunngjorde tiltakene på en pressekonferanse søndag kveld. Moss og Våler har de strengeste tiltakene inntil videre, men er ventet å få noen lettelser fra og med onsdag.

Dagbladet - 45 minutter siden

Ut mot ordføreren: - Forferdelig

I går kveld gikk Erna Solberg ut og beklaget Statsministerens kontors innblanding i Molde-uttalelsen. Tidligere varaordfører i Molde, Sidsel Rykhus, mener det er på høy tid at Moldes ordfører gjør det Samme..

Aftenposten - 4 timer siden

Kommentarfeltene koker. Nå er jeg ikke bare lei koronahatet mot Oslo. Jeg er også ganske sint.

Det blir for dumt å snakke om «dem» og «oss» når vi alle jobber mot det Samme målet..

NRK - 5 timer siden

Hjernehinnebetennelse i barnehage

Det er oppdaget smittsom hjernehinnebetennelse hos et barnehagebarn i Gjesdal kommune på Jæren i Rogaland. Alle barn i Samme avdeling som det smittede barnet har fått forebyggende behandling. Det melder Gjesdalbuen..

VG - 6 timer siden

Snowboard-Røisland mister VM: – Skikkelig trist

En alvorlig ankelskade stopper Mons Røisland (24) fra å «repetere» X Games-sølv- og bronsemedaljen fra Aspen i januar i VM Samme sted neste uke..

E24 - 7 timer siden

Norwegian-datterselskap søker domstolen om rekonstruksjon

Et av de norske datterselskapene i Norwegian-konsernet har søkt Asker og Bærum tingrett om forhandlinger om rekonstruksjon på Samme måte som morselskapet..

E24 - 9 timer siden

Lillestrøm innfører Oslo-tiltak – stenger butikker og serveringssteder

Formannskapet i Lillestrøm har vedtatt å innføre de Samme strenge koronatiltakene som Oslo, blant annet ved å stenge butikker og serveringssteder..

E24 - 9 timer siden

Lillestrøm og Lørenskog innfører Oslo-tiltak – stenger butikker og serveringssteder

Både Lillestrøm og Lørenskog har vedtatt å innføre de Samme strenge coronatiltakene som Oslo. Dermed stenges butikker, serveringssteder, treningssentre og de fleste arrangementer..

NRK - 18 timer siden

Nordland-topp taus etter kritikk

Statsministeren bekrefter at toppkandidat i Nordland Høyre, Bård Ludvig Thorheim, også har vært i kontakt med Samme statssekretær som Molde-ordføreren før Oslo-kritikken kom. Thorheim selv vil ikke svare..

NRK - 18 timer siden

499 nye smittetilfeller i Norge

Tirsdag ble det registert 499 nye tilfeller av koronasmitte i Norge. Det er 230 færre nye tilfeller enn dagen før, men 109 flere enn Samme dag sist uke, melder Folkehelseinstituttet. I alt 109 koronapasienter var tirsdag innlagt på sykehus.

Aftenposten - Igår: 19:00

For ett år siden gjorde TIL noe som ga resultater – nå håper de at denne 23-åringen kan ta de Samme stegene

TIL mener Ebiye Moses (23) må få tid til å tilpasse seg en ny klubb og nye omgivelser..

NRK - Igår: 16:27

Viste falske koronatester på grensa

To tsjekkiske kvinner viste fram hver sin falske koronatest på Svinesund dagen før Norge stengte grensene 29. januar. I tillegg viste kvinnene fram den Samme testen noen dager senere da politiet kontrollerte leiligheten i Oslo der de oppholdt seg.

NRK - Igår: 14:58

Færder strammer inn

Færder kommune innfører strengere smitteverntiltak fra og med i morgen. Det blir påbudt å bruke munnbind og de fleste arrangementer blir forbudt fram til 17. mars.

NRK - Igår: 00:15

729 nye smittede i Norge

Det siste døgnet er det registrert 729 nye koronastilfeller i Norge. Det er 503 flere enn Samme dag i forrige uke..

E24 - I førrgår: 08:33

64 prosent færre hotellovernattinger i Norge i januar

Antallet overnattinger ved norske hoteller sank med 64 prosent for januar i år, målt mot Samme måned i fjor..

NRK - I førrgår: 08:30

64 prosent færre overnattinger

Antall overnattinger ved norske hoteller sank med 64 prosent for januar i år, Sammenlignet med Samme måned i fjor, viser tall fra SSB. Det var rundt 800.000 overnattinger ved januar i år.

NRK - I førrgår: 00:21

180 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 180 koronasmittede i Norge. Det er 82 færre enn dagen før og 37 færre enn Samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til mandag er det registrert 71.

Dagbladet - I førrgår: 20:16

- Venter Samme alvorlighetsgrad

Nabokommunene forberedt på å ta grep etter at Oslo strammer inn tiltakene..

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:15

Fraråder besøk i Oslo

Oslo kommune anbefaler folk om å unngå private Sammenkomster og besøk i private hjem for å hindre koronasmitte. Unntaket er aleneboende og ungdom i Samme kohort. Organiserte fritidsaktiviteter for voksne over 20 år frarådes også.

VG - 28 feb. 21 kl. 17:51

Ikke lov med flere enn 10 personer: – Straffbart

Det var over 20 personer i Samme rom under «Farmen»-festen. Det er straffbart være flere enn ti personer ved private Sammenkomster innendørs, konstaterer Helsedirektoratet. Dette gjelder også dersom du har testet deg og vært i karantene..

VG - 28 feb. 21 kl. 16:37

Reagerer på «Farmen»-deltagernes intime fest: – En politisak

Videoer og bilder viser minst elleve tidligere «Farmen»-deltagere som festet Sammen på lørdag – uten avstand og med drikking av Samme flaske. Nå vurderer kommunen å koble på politiet..

VG - 28 feb. 21 kl. 16:37

Politiet etterforsker omstridt «Farmen»-fest

Videoer og bilder viser minst 11 tidligere «Farmen»-deltagere som festet Sammen på lørdag – uten avstand og med drikking av Samme flaske. Politiet starter etterforskning..

NRK - 28 feb. 21 kl. 04:47

138 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 138 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 16 færre enn gjennomsnittet den siste uken, men nesten dobbelt så mange som forrige lørdag. Samme dag forrige uke ble det registrert 75 smittetilfeller i Oslo..

NRK - 28 feb. 21 kl. 00:15

262 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 262 koronasmittede i Norge. Det er 262 færre enn dagen før, men 54 flere enn Samme dag i forrige uke..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 17:28

I 34 år hadde han dårlige minner - så skjedde dette

Arild Monsen opplevde et mislykket mesterskap i Oberstdorf i 1987. Nå kan sprinttreneren bli VM-konge Samme sted..

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 09:05

Krimforfatterens mareritt

Bestialsk krim er ikke helt det Samme på fransk som på norsk - eller svensk. Bernard Miniers nye roman kommer med en skrekkadvarsel til perverterte kolleger..

Aftenposten - 27 feb. 21 kl. 08:30

Alt hun kunne love, var håndvask, munnbind og hjemmekontor

Vil Erna Solberg lide Samme skjebne som Winston Churchill?.

NRK - 27 feb. 21 kl. 04:38

245 nye koronasmittede i Oslo

Det er registrert 245 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er det høyeste smittetallet på ett døgn i hovedstaden siden pandemien startet. Samme dag forrige uke ble det registrert 99 smittetilfeller..

NRK - 27 feb. 21 kl. 00:15

524 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 524 koronasmittede i Norge. Det er 27 færre enn dagen før, men 241 flere enn Samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til lørdag er det i alt registrert 70.

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 21:54

«Vanskelig? Ja. Umulig? Nei»

OM FOTBALL: De sendte tyske Hoffenheim ut av Europa-cupen, så hvorfor skal ikke Molde klare det Samme mot spanske….

NRK - 26 feb. 21 kl. 19:18

Norge kjøper inn ny koronamedisin

Norge kjøper inn et et begrenset antall doser av antistoff-medisinen Regeneron til bruk på norske sykehus. Det bekrefter Helsedirektoratet overfor VG. Koronamedisinen er den Samme som USAs tidligere president Donald Trump fikk behandling med da han var innlagt på sykehus..

Aftenposten - 26 feb. 21 kl. 13:31

I Houston kostet det over 70 kroner å sette på en klesvask. Kan det Samme skje i Norge?

– Dette kunne skjedd hvis Norge var helt alene uten kabler til utlandet, sier ekspert..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:41

Frykter mutanttilfeller i Hemsedal

Fra fredag klokka 14 er det forbud mot private Sammenkomster med flere enn fem gjester i Hemsedal kommune, melder Dagbladet. Dersom alle gjestene kommer fra Samme husstand, kan man være flere, men det må være mulig å holde forsvarlig avstand, skriver avisa..

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:22

Forsvarsminister til Afghanistan

Den tyske forsvarsministeren kom fredag på uanmeldt besøk til landets styrker i Afghanistan. Hun gjentok Tysklands støtte til fredsprosessen i landet. Besøket kommer Samme uke som den tyske regjeringen besluttet å forlenge sitt militære nærvær i Afghanistan med ti måneder.

Dagbladet - 26 feb. 21 kl. 04:36

Høyeste smittetallet siden midten av januar

Det siste døgnet er det registrert 551 coronasmittede i Norge. Det er 210 flere enn dagen før og 225 flere enn Samme dag i forrige uke..

VG - 26 feb. 21 kl. 00:46

Massakre i Etiopia: «Alt vi kunne se i gatene var døde kropper»

Etiopiske myndigheter har klart å skjule massakren i flere måneder. Men nå forteller 40 overlevende og øyenvitner Samme historie..

NRK - 25 feb. 21 kl. 16:52

46 elever i karantene

46 elever ved Rønningen skole i Asker er satt i karantene etter at en ansatt fikk påvist den engelske varianten av koronaviruset. Den ansatte jobber både på SFO og ved skolen, melder Budstikka. Også de som bor i Samme husstand som elevene er satt i karantene..

Aftenposten - 25 feb. 21 kl. 14:49

Michelets beklagelse var ingen beklagelse. Tvert imot.

Hun bare gjentok de Samme beskyldningene..

NRK - 25 feb. 21 kl. 07:14

Svakere for Salmar

Oppdrettsselskapet Salmar leverte et overskudd på 414 millioner kroner i fjerde kvartal i fjor. Fallet på 250 millioner kroner fra Samme tid i fjor skyldes svakere laksepriser, ifølge selskapet. Salmar vil betale over to milliarder kroner i utbytte..

NRK - 25 feb. 21 kl. 00:26

341 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 341 koronasmittede i Norge. Det er 49 færre enn dagen før og 17 færre enn Samme dag i forrige uke. Ved midnatt natt til torsdag er det registrert 69.

Klartale - 24 feb. 21 kl. 08:59

Over 70 drept i opprør i fengsler i Ecuador

Flere enn 70 personer er drept i fengsler i Ecuador. Det skjer etter at det startet opprør i flere steder på en og Samme dag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt