Samlet

Tuesday, 18 February, 11:51

Nyheter om Samlet

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 14 timer siden

Filmsuksessen Parasitt er en seier for filmbransjen | Tor Erik Stubsjøen Martinsen

Oscar-vinneren Parasitt har slått ned språkbarrerier og Samlet et bredt og voksent publikum over hele verden. Det er gledelig..

Aftenposten - Igår: 23:32

– Kommune- og regionreformen er Erna Solbergs aller største reformtabbe som statsminister

Nye kommunegrenser splitter bysamfunn. Ingen av de flerkommunale byområdene i Norge ble Samlet i regjeringens kommunereform..

Aftenposten - Igår: 23:32

Eksperter: – Kommune- og regionreformen er Erna Solbergs aller største reformtabbe som statsminister

Nye kommunegrenser splitter bysamfunn. Ingen av de flerkommunale byområdene i Norge ble Samlet i regjeringens kommunereform..

P4 - Igår: 15:40

Johannes Thingnes Bø sikret VM-sølv

Johannes Thingnes Bø ble spurtslått av franske Émilien Jacquelin, men sikret VM-sølvet på jaktstarten i Anterselva. De to gikk Samlet ut etter siste skyting etter at gårsdagens gullvinner Aleksandr Lovginov skjøt seg bort. På oppløpet hadde den spurt-raske franskmannen full kontroll.

E24 - 13 Feb 20 kl. 21:44

Ulltveit-Moe: – Bør ikke gi flere letelisenser

En sluttdato er ikke veien å gå mener et Samlet Finans-Norge. Ulltveit-Moe ber staten redde oljeindustrien fra seg selv..

NRK - 13 Feb 20 kl. 15:57

Ikke høring om EOS-kritikk

Det blir ikke høring i saken der EOS-utvalget kritiserte PST for å ha Samlet inn informasjon om flypassasjerer ulovlig. Det har Kontroll- og konstitusjonskomiteen på Stortinget bestemt. SV ønsket høring i saken, men fikk ikke flertall..

P4 - 13 Feb 20 kl. 12:41

Frykter medisinmangel i Europa

Helseministeren i Tyskaland frykter at det nye koronaviruset vil føre til medisinmangel i Europa. Årsaken er at mye av innholdet i medisinene som brukes i Europa lages i Kina, i det området der viruset har brutt ut, og der fabrikker nå må stenge på grunn av lungeviruset. I dag er helseministrene i EU Samlet til krisemøte for å diskutere utbruddet av sykdommen..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 17:43

Fire elever Samlet inn 180 underskrifter: Ber skolebyråden droppe leksene

Fire 5.-klassinger ved Majorstuen skole vil ha slutt på lekser og sendte brev til skolebyråden med 180 underskrifter. Inga Marte Thorkildsen (SV) er enig med elevene, men kan likevel ikke love leksefrie skoler med det første..

P4 - 13 Feb 20 kl. 15:05

Kommunetopper brukte to millioner på mat og vin

Kommunetoppar i Kinn kommune i Sunnfjord brukte to millioner kroner på middag og vin i et rorbuparadis i forbindelse med kommunesammenslåingen. Fra mars 2017 til desember i fjor har det vært 30 kommunale samlinger på Knutholmen der kommunesammenslåing har vært tema melder NRK. Samtidig må kommunen kutte 75 millioner kroner.

NRK - 11 Feb 20 kl. 10:28

Markerer revolusjonen i Iran

Anti-amerikanske budskap florerte da flere tusen mennesker Samlet seg i Iran tirsdag for å markere at det er 41 år siden den islamske revolusjonen i landet. «Død over Amerika» og «Vi vil kjempe til siste slutt» sto det på bannere i Teheran tirsdag..

P4 - 11 Feb 20 kl. 06:48

Vil bytte ut Oslo fengsel med NRK

Et Samlet bydelsutvalg i Oslo fra Rødt til Frp ønkser at NRK skal innta tomta der Oslo fengsel ligger, når rikskringkasteren skal flytte fra Marinlyst, skriver Dagsavisen. Samtidig med at NRK er på jakt etter et nytt sted for sin drift, vurderer Justisdepartementet om Oslo fengsel midt på Tøyen i Oslo sentrum skal flyttes fra sine gamle lokaler. Kringkastingssjef Thor Gjermund Eriksen har tidligere uttalt til Kampanje at fengselet er et spennende alternativ..

NRK - 09 Feb 20 kl. 05:45

60 personer pågrepet i Hongkong

Politiet i Hongkong sier de har pågrepet 60 personer søndag morgen etter en markering av at det er tre måneder siden aktivisten Alex Chow døde. Over 100 svartkledde demonstranter Samlet seg der hvor 22 år gamle Chow døde i november i fjor..

P4 - 07 Feb 20 kl. 12:20

44 sendt ut av landet for soning

44 utenlandske statsborgere som er domfelt i Norge ble i fjor sendt tilbake til sine hjemland for å soneresten av fengselsstraffen der. Det viser tall fra Kriminalomsorgsdirektoratet. Det er seks færre enn året før.

Aftenposten - 06 Feb 20 kl. 23:32

Raymond Johansen innrømmer at E18 må bygges. Men han vil ikke at den skal øke trafikken til Oslo.

Vi Samlet tre av de sterkeste motstanderne av ny E18. Det viste seg at de ikke er kategorisk imot veien..

NRK - 06 Feb 20 kl. 18:52

Trump feiret frifinnelsen

USAs president Donald Trump Samlet fredag sine nærmeste medarbeidere og familie i Det hvite hus etter frifinnelsen i Senatet. – Vi har gått gjennom et helvete, helt urettferdig. Jeg gjorde ingenting galt, sa en fornøyd Trump i sin tale..

NRK - 06 Feb 20 kl. 18:52

Trump feiret frifinnelsen

Trump Samlet noen av sine nærmeste medarbeidere og familie i Det hvite hus for å holde en tale – Vi har gått gjennom et helvete, helt urettferdig. Jeg har gjorde ingenting galt, sa en fornøyd Donald Trump da han feiret frifinnelsen i riksrettssaken..

VG - 05 Feb 20 kl. 10:13

Tina Bru foreslås som ny nestleder i Høyre

Valgkomiteen i Høyre har Samlet seg om Tina Bru som ny nestleder i Høyre etter Bent Høie. 33-åringen fra Rogaland ble olje- og energiminister for bare to uker siden..

VG - 05 Feb 20 kl. 10:13

Kilder til VG: Tina Bru kan bli Høyres nye nestleder

Valgkomiteen i Høyre skal ha Samlet seg om Tina Bru som ny nestleder i Høyre etter Bent Høie, ifølge VGs opplysninger. 33-åringen fra Rogaland ble olje- og energiminister for bare to uker siden..

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 20:17

Verdensledere Samlet seg for å markere holocaust

Verdensledere Samlet seg torsdag i Jerusalem for å markere holocaust og at det er 75 år siden Auschwitz-Birkenau ble frigjort. Fra Norge deltok kronprinsen..

P4 - 05 Feb 20 kl. 05:55

Fra tapere til småkonger på Grønland

Narkotikasalget på Grønland blir drevet av gutter fra familier som har dårlig råd. Det viser en ny studie om miljøet i bydelen. Tall fra kriminalstatistikken viser at nesten 12 prosent av Norges kriminalitet Samlet sett finner sted på Grønland og i Oslo sentrum.

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 08:04

20 omkom under gudstjeneste i Tanzania

Minst 20 mennesker døde i trengselen som oppsto da mange mennesker var Samlet til en gudstjeneste på et stadion i Tanzania lørdag kveld..

P4 - 03 Feb 20 kl. 13:54

– Corona-viruset har ikke ført til global pandemi

– Foreløpig har ikke utbruddet av corona-viruset ført til en global pandemi. Det sier helsedirektør Bjørn Guldvog. I dag var norske helsemyndigheter Samlet for å ha en felles gjennomgang av trusselen viruset utgjør.

E24 - 19 Jan 20 kl. 10:56

Tusenvis av demonstranter Samlet i park i Hongkong

Tusenvis av hongkongkinesere har Samlet seg i en park der de krever en valgreform og boikott av det kinesiske kommunistpartiet..

P4 - 30 Jan 20 kl. 23:38

Vil ha svar fra Solberg

Stortingets kontrollkomité vil vite om statsminister Erna Solberg kjente til PSTs ulovlige innhenting av passasjerlister fra flyselskaper, melder NRK. PST har i en årrekke Samlet inn informasjon om hvem som reiser til og fra Norge - ifølge Stortingets kontrollutvalg uten lov. Om kontrollkomiteen ikke er fornøyd med svarene, kan det ende med høring i Stortinget..

P4 - 19 Jan 20 kl. 16:39

Frp Samlet for å ferdigstille krav

Partiledelsen i Fremskrittspartiet er nå Samlet for å ferdigstille kravene som de skal levere statminister Erna Solberg. I morgen skal Siv Jensen og Erna Solberg møtes for å gå igjennom kravene. Frp er sterkt imot regjeringens beslutning om å hente den siktede IS-kvinnen til Norge, og stiller derfor krav for å bli værende i regjeringen..

Dagbladet - 11 Jan 20 kl. 15:27

- Overveldet av sorg

Familien til 21-åringen som er skutt og drept på Prinsdal i Oslo Samlet Samlet seg i dag til minnestund..

NRK - 26 Jan 20 kl. 22:00

Foreslår kutt i inkassogebyrer

Et utvalg vil kutte inkassogebyrere ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger, skriver dn.no. På krav under 500 kroner foreslås det at det kun skal være lov med fire purringer og et Samlet gebyr på 240 kroner, mot 700 i dag..

VG - 25 Jan 20 kl. 14:29

Selvkritisk Berge: – Vi er klare for å ta medalje

STOCKHOLM (VG) Christian Berge (46) Samlet skuffede spillere til møte etter semifinalen – «for å riste kampen ut av hodet»..

VG - 25 Jan 20 kl. 14:29

Selvkritisk Berge foran bronsefinalen: – Begynner å bli slitasje i troppen

STOCKHOLM (VG) Christian Berge (46) Samlet skuffede spillere til møte etter semifinalen – «for å riste kampen ut av hodet»..

NRK - 23 Jan 20 kl. 20:48

Markerte 75 år etter holocaust

Flere verdensledere Samlet seg i Jerusalem i dag for å markere holocaust og at det er 75 år siden Auschwitz-Birkenau ble frigjort. Norge var representert ved kronprins Haakon..

NRK - 23 Jan 20 kl. 20:48

Verdensledere markerte holocaust

Flere verdensledere Samlet seg i dag i Jerusalem for å markere holocaust og at det er 75 år siden Auschwitz-Birkenau ble frigjort. Norge var representert ved kronprins Haakon..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 13:51

Warholm samler verdensstjerner til eget stevne

Karsten Warholm har Samlet flere verdensmestere til sitt eget «Karsten Warholm International» i Ulsteinhallen fredag 28. februar..

E24 - 23 Jan 20 kl. 10:11

Samlet igangssetting av nye boliger er ned 15 prosent i 2019 sammenlignet med 2018 - I Oslo er nedgangen på 27 prosent

Igangsettningen falt betydelig i fjor, og Boligprodusentenes Forening er bekymret for boligforsyningen inn i 2020..

NRK - 20 Jan 20 kl. 21:08

Toppmøte i statsministerboligen

Ledelsen i Høyre er i kveld Samlet i statsministerboligen, blant dem Bent Høie, Jan Tore Sanner og Rune Alstadsæther. Etter Frps avskjed er Høyre nå i mindretallsregjering med Venstre og KrF..

NRK - 20 Jan 20 kl. 22:18

Møte i statsministerboligen ferdig

Høyres nestledere Bent Høie og Jan Tore Sanner var blant de som var Samlet i statsministerboligen i kveld. – Det viktigste fremover blir å videreføre regjeringens politikk, det er det som er viktig for landet, sier Høie..

VG - 09 Jan 20 kl. 09:40

920 000 kroner Samlet inn til brannrammet familie

Over 900 000 kroner er Samlet inn til faren og de to sønnen som overlevde boligbrannen i Ytrebygda i Bergen. Mor og tre døtre omkom..

VG - 09 Jan 20 kl. 09:40

920.000 kroner Samlet inn til brannrammet familie

Over 900.000 kroner er Samlet inn til faren og de to sønnene som overlevde boligbrannen i Ytrebygda i Bergen. Mor og tre døtre omkom..

VG - 09 Jan 20 kl. 09:40

940.000 kroner Samlet inn til brannrammet familie

Over 940.000 kroner er Samlet inn til faren og de to sønnene som overlevde boligbrannen i Ytrebygda i Bergen. Mor og tre døtre omkom..

VG - 09 Jan 20 kl. 09:40

En million kroner Samlet inn til brannrammet familie

Over en million kroner er Samlet inn til faren og de to sønnene som overlevde boligbrannen i Ytrebygda i Bergen. Mor og tre døtre omkom..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 16:33

Frp-ledelsen Samlet i skjebnemøte

Frp-leder Siv Jensen og resten av partiledelsen møttes klokken 16.00 for å ferdigstille kravene til statsminister Erna Solberg..

P4 - 09 Jan 20 kl. 09:50

Over 900.000 Samlet inn til familie

Over 900.000 kroner er Samlet inn til faren og de to sønnene som overlevde boligbrannen i Ytrebygda i Bergen forrige helg. Familiens bistandsadvokat Ellen Eikeseth Mjøs sier til VG at de er overveldet av støtten og omtanken.

NRK - 19 Jan 20 kl. 20:29

Frp-møte ferdig

Møtet i Frps partiledelse er ferdig. De har vært Samlet de siste dagene for å lage en kravliste til statsministeren. Listen vil bestemme om partiet fortsetter i regjering, eller om de går ut i protest etter at den siktede IS-kvinnen ble hentet hjem..

NRK - 19 Jan 20 kl. 16:46

Frp ferdigstiller kravliste

Frps partiledelse er Samlet for å ferdigstille kravene til statsminister Erna Solberg. Kravene de skal komme frem til vil bestemme om partiet fortsetter i regjering, eller om de går ut i protest etter at den siktede IS-kvinnen ble hentet hjem..

P4 - 22 Jan 20 kl. 05:25

Dollarmilliardærer diskuterer formuesskatt

Over 100 dollarmilliardærer er akkurat nå Samlet på Verdens økonomiske forum, WEF, i Davos. Og der kan en rapport som langt på vei foreslår formuesskatt bli et sentralt tema. For i en ny rapport skriver WEF varmt om en slik skatt, som skal kunne gi likere muligheter til alle, og mindre mulighet til å planlegge seg ut av reglene for inntektsskatt, skriver Aftenposten.

Aftenposten - 20 Jan 20 kl. 06:27

Fra bråkmaker til helt: Slik har han bidratt til å samle inn over 30 millioner i nødhjelp på to uker

Tennisspilleren Nick Kyrgios (24) har i beste fall et frynsete rykte. Før årets første Grand Slam har han Samlet en hel sportsverden i kampen mot skogbrannene som har herjet Australia..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt