Samles

Søndag, 18 April, 22:56

Nyheter om Samles

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 09 april 21 kl. 15:57

Gibraltar åpner opp

Livet er nesten tilbake til normalt igjen i Gibraltar etter at 85 prosent av den voksne befolkningen har fått sin koronavaksine. Nesten ingen bruker munnbind ute, venner kan Samles til måltider på restaurant, og tilskuere kan Samles på tribuner til fotballkamper og boksekamper..

VG - 4 timer siden

Tusenvis på konsert og fotballkamp: Britene eksperimenterer seg frem mot full gjenåpning

I kveld Samles 4000 mennesker til semifinale i FA-cupen på Wembley stadion – men også til et gigantisk smitteeksperiment i regi av den britiske regjeringen..

NRK - 06 mars 21 kl. 10:51

Saudi-Arabia opphever tiltak søndag

Saudi-Arabia fjerner de fleste koronarestriksjonene i landet i morgen, søndag. Det melder Reuters. Fra søndag blir det igjen lov til å Samles til innendørsmiddager, kinoer får gjenåpne og underholdningsarrangementer får starte opp igjen.

NRK - 14 april 21 kl. 12:10

Advarer mot å mate fugler

Landbruksminister Olaug Bollestad advarer mot å mate fugler. Det er påvist flere tilfeller av fugleinfluensa rundt i Norge. For å redusere smittespredningen av fugleinfluensa, må vi unngå at fugler Samles på nye steder..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 07:30

«Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å Samles rundt»

VM FRA HJEMMEKONTORET: Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å Samles rundt..

NRK - 09 april 21 kl. 23:24

Kommune vil vaksinere avgangselever

Indre Østfold kommune ber Statsforvalteren om lov til å vaksinere avgangselever i videregående skoler for å stanse smitte. Forespørselen ble fredag sendt videre til Folkehelseinstituttet, skriver VG. – Vi har nå så mye smitte blant ungdom, at vi ønsker å bruke 550 av 1700 vaksinedoser vi får i neste uke, til å vaksinere russekullet og andre avgangselever.

Dagbladet - 07 april 21 kl. 18:04

- Ulogisk og urettferdig

Forbundsleder i Creo, Hans Ole Rian, langer ut mot publikumsreglene i regjeringens gjenåpningsplan. - Det Samles tusenvis på Ikea, sier han..

NRK - 04 april 21 kl. 07:28

Strengere restriksjoner i Frankrike

Frankrike skjerper koronabegrensningene i minst fire uker til. De nye reglene trådte i kraft klokken 19 lørdag med et landsdekkende portforbud. I hovedstadsområdet skal en innsatsgruppe på 6600 personer kontrollere at reglene følges.

NRK - 30 mars 21 kl. 16:51

Går inn for å forlenge tiltak

Larvik kommune ønsker å videreføre regionale koronatiltak til 11. april. – Situasjonen i fylket tilsier at det er det eneste riktige, sier ordføreren.

NRK - 24 mars 21 kl. 06:55

Vil ha påbud om munnbind på busser

Overfylte busser og mangel på munnbind blir tema når fylkestinget Samles i dag. Gruppeleder for Viken Frp, Lavrans Kierulf, tar opp saken etter flere henvendelser fra hele fylket. Det er spesielt i rushtrafikken, da skoleelever og andre reisende sitter om hverandre på bussen, at det slurves mest med både avstand og munnbind, sier Kierulf, som håper fylkesrådet tar tak i saken..

NRK - 24 mars 21 kl. 06:28

Dyreparken holder åpent

Dyreparken i Kristiansand vil fortsette å holde åpent tross nye nasjonale koronatiltak, men badeland, attraksjoner og matservering må etter all sannynlighet stenge. I dag Samles staben for å sikre at restriksjoner og anbefalinger blir fulgt i påsken..

NRK - 23 mars 21 kl. 19:19

Biden gjester EU-toppmøte

USAs president Joe Biden blir også med når EUs ledere Samles til virtuelt toppmøte torsdag. EU-president Charles Michel sier USAs president er invitert for å dele sine tanker om framtidig samarbeid mellom USA og EU..

Aftenposten - 22 mars 21 kl. 11:58

Ny lokal sykkelsatsing: Første gang kvinner og menn Samles på dette nivået i Norge

Kvinnelag får ny sponsor og nytt navn..

VG - 20 mars 21 kl. 13:28

Varsler coronademonstrasjoner i over 40 land – inkludert Norge

Det er planlagt demonstrasjoner mot coronatiltakene i over 40 land lørdag. Her hjemme skal demonstrantene etter planen Samles på Eidsvolls plass foran Stortinget..

VG - 19 mars 21 kl. 08:07

Nakstad om Solbergs smittevernbrudd: – Folk ønsker likhet for loven

– Jeg skal innrømme av det er veldig komplisert dette her, og særlig hvor mange som kan Samles i ulike sammenhenger, sier assisterende Helsedirektør Espen Nakstad..

Klartale - 15 mars 21 kl. 08:39

Nå blir reglene strengere

Stengte skoler. Forbud mot at folk Samles. Det er noe av det Oslo vurderer.

NRK - 12 mars 21 kl. 13:11

Overnattingsopphold i påsken

Personer som bor i områder med mye smitte, for eksempel Oslo, bør unngå å dra på hotell og overnattingssteder der mange Samles, skriver Regjeringen i en pressemelding. Regjeringen fraråder ikke å reise på hotell innenlands, men oppfordrer til å holde avstand til andre gjester, og å begrense opphold i fellesarealer..

NRK - 07 mars 21 kl. 10:33

Smittefri uke på New Zealand

Det har ikke blitt oppdaget nye smittetilfeller av koronavirus i New Zealand den siste uka. New Zealands største by, Auckland, stengte ned forrige søndag for å stanse den engelske koronavarianten. I dag oppheves nedstengingen i Auckland, men det er fortsatt begrensninger for hvor mange som kan Samles, og munnbind er obligatorisk på offentlig transport.

VG - 05 mars 21 kl. 19:19

Moxnes inviterer til samtaler før valget - får blankt nei

GARDERMOEN (VG) Rødt-leder Bjørnar Moxnes inviterer de rødgrønne partilederne til samtaler for å Samles om felles politikk før stortingsvalget. Han får ja fra SV, men blankt nei fra Ap og Sp..

Aftenposten - 05 mars 21 kl. 07:30

«Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk»

VM FRA HJEMMEKONTORET: Beklager Oddvar Brå, men nasjonen trenger et nytt stavbrekk å Samles rundt..

NRK - 23 jan. 21 kl. 11:14

Kriseledelsen Samles

Kriseledelsen i Innlandet Samles i dag klokka 12:00 og vil kalle inn kommunene sør i fylket til møte. I samråd med kommunene skal de vurdere anbefalinger om strengere tiltak..

E24 - 20 feb. 21 kl. 20:45

Ølkranene åpne igjen i Bærum etter over tre måneder

Regjeringen opphevet ringtiltakene denne uken, og Bærum varslet at de ville fjerne skjenkeforbudet. Lørdag kunne øltørste gjester igjen Samles på pub i Bærum..

NRK - 06 jan. 21 kl. 23:31

Uklart når Kongressen kan Samles

Det er uklart når Kongressen kan Samles igjen for å fullføre sertifiseringen av Joe Biden som valgvinner. – Sikkerheten kommer først, sier flere kilder. USAs hovedstadsbygninger ble beleiret av sinte supportere av Donald Trump onsdag.

NRK - 12 feb. 21 kl. 14:07

Tillater reiser til hytta og hotell

Alle bør redusere antall mennesker man har kontakt med i vinterferien, og møtes utendørs om man skal Samles, sier helseminister Bent Høie. Helsedirektoratet og FHI anbefaler at de som reiser til kommuner med mindre strenge anbefalinger, følger rådene som gjelder i kommunen de kommer fra. Man får reise til hytta dersom man eier eller leier, og man kan ta inn på hotell.

Dagbladet - 11 feb. 21 kl. 10:20

- Han må passe på

Kringkastingsrådet har en stor klagebunke å ta tak i når de Samles til årets første møte torsdag 11. februar. Hele 527 klager er kommet inn på Israel-kritikk i et program på radiokanalen NRK P13..

Aftenposten - 08 feb. 21 kl. 19:45

Du trenger ikke å se så bekymret ut, Eldar

KOMMENTAR: Veldig mye ligger til rette for en ny trøndersk storhetstid. Men klarer trønderne å Samles?.

NRK - 05 feb. 21 kl. 23:49

Island koronaåpner tidligere

Mens store deler av Europa kjemper mot muterte koronavirus og ny smitteøkning, kan Island slippe opp smitteverntiltak tidligere enn planlagt. Fredag kunne Islands helseminister Svandís Svavarsdóttir fortelle at de starter en forsiktig gjenåpning av Island allerede på mandag 8. februar.

Aftenposten - 04 feb. 21 kl. 22:42

I et nedstengt Oslo Samles 60 personer i samme rom for å spille inn «Beforeigners». Én ting er avgjørende.

TV-serien benytter flere hundre hurtigtester i uken. Flere faktorer blir avgjørende for om andre kan ha nytte av det….

NRK - 03 feb. 21 kl. 13:27

Eurovision-finalen arrangeres i mai

Artister fra hele Europa Samles på scenen i den internasjonale finalen i Eurovision Song Contest i Rotterdam 22.mai. Den nederlandske byen skulle arrangere fjorårets finale, som ble avlyst på grunn av pandemien.

Klartale - 03 feb. 21 kl. 11:44

De går milevis i skog og mark

Hver søndag Samles en gruppe kvinner. De fleste er innvandrere. Før visste de knapt hva friluftsliv var.

VG - 31 jan. 21 kl. 13:20

Mandag åpnes 1,5 millioner nye pensjonskontoer

Det neste er å bestemme om pensjoner fra tidligere arbeidsgivere skal Samles i samme konto..

E24 - 29 jan. 21 kl. 06:53

Telenor dropper Dipper-navnet: Nå Samles bedrift og privat i Talkmore

Nesten åtte år etter etableringen legger Telenor ned Dipper-navnet, som er deres lavprisalternativ i bedriftsmarkedet. Selskapet fusjoneres inn i Talkmore, som fra før profilerer seg på lavpris i strøm- og mobilmarkedet..

Aftenposten - 27 jan. 21 kl. 06:38

Nytt kreditormøte for Norwegian – denne gang i Norge

Onsdag vil kreditorene til det kriserammede flyselskapet Norwegian på nytt Samles når den norske rekonstruktøren vil….

E24 - 27 jan. 21 kl. 06:38

Nytt kreditormøte for Norwegian – denne gang i Norge

Onsdag vil kreditorene til det kriserammede flyselskapet Norwegian på nytt Samles når den norske rekonstruktøren vil legge fram sin vurdering av selskapet..

NRK - 27 jan. 21 kl. 05:48

Kreditormøte for Norwegian

Onsdag vil kreditorene til det kriserammede flyselskapet Norwegian på nytt Samles når den norske rekonstruktøren vil legge fram sin vurdering av selskapet. Fordringshavermøtet klokka 11 vil skje digitalt i regi av den norske advokaten Håvard Wike.

Aftenposten - 22 jan. 21 kl. 15:00

AaFK-assistent ferdig i klubben

Andrea Loberto blir ikke å se på Aalesunds treningsfelt når spillerne Samles på til årets første trening på mandag..

NRK - 10 des. 20 kl. 15:14

Maks ti kan Samles i Oslo ut året

Maksimalt ti personer kan Samles i private sammenkomster i Oslo ut året, sier byrådsleder Raymond Johansen på dagens pressekonferanse om julefeiringen i Oslo. Det åpnes for at enkelte samlinger, som gudstjenester, kan ha maksimalt 20 deltakere..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 08:54

Tusenvis av soldater Samles i Nord-Norge

Over 3.000 soldater fra utlandet er invitert til en øvelse i Nord-Norge. Flere av dem har korona-viruset.

NRK - 13 jan. 21 kl. 17:53

Danmark forlenger nedstenging

Regeringen i Danmark forlenger alle restriksjoner i tre uker, til og med 7. februar. Tiltakene setter et tak på at maks fem personer kan Samles offentlig, og skoler og universiteter har hjemmeundervisning.

NRK - 04 des. 20 kl. 14:11

10 kan Samles privat i Bergen

Byrådet i Bergen letter noe på koronarestriksjonene i byen. Fra mandag kan blant annet 10 mennesker Samles i private sammenhenger..

NRK - 31 des. 20 kl. 23:41

Se verden ta farvel med 2020

Over hele verden holdes det dempede nyttårsfeiringer, etter et år som har vært preget av koronapandemien. I flere land er det forbud mot å Samles på steder der folkemengder til vanlig feirer det nye årets ankomst..

VG - 30 des. 20 kl. 12:02

Hurra! Endelig Samles pensjonen!

1. januar går startskuddet for en pensjonsreform med stikkordene «forenkling» og «mer pensjon for pengene». Det er det verdt å feire..

NRK - 29 des. 20 kl. 01:22

Stenger Copacabana nyttårsaften

Myndighetene i Rio de Janeiro har kunngjort at byens berømte strender blir blokkert nyttårsaften på grunn av smittefaren. Normalt Samles millioner av mennesker på Ipanema, Copacabana og de andre strendene for å feire nyttår med stort fyrverkeri..

NRK - 28 des. 20 kl. 05:15

Ingen tilskuere til fyrverkeri

På grunn av koronapandemien forbyr australske myndigheter folk å Samles i havneområdet i sentrum av Sydney for å se det berømte fyrverkeriet på nyttårsaften. Vanligvis samler opp til en million mennesker seg i havneområdet på nyttårsaften..

NRK - 27 des. 20 kl. 10:08

Ingen nye smittet i Moss

For første gang i desember er det ikke påvist nye smittetilfeller i Moss. Dagen før var det seks tilfeller. Fra 21.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt