Salget

Saturday, 20 July, 09:20

Nyheter om Salget

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 14 Jul 19 kl. 18:28

Stopper salg av flytevest for barn

Europris stanser Salget av en flytevest for barn etter en video som viser at flytevesten ikke fungerer. I videoen ser man at en liten gutt havne på magen med ansiktet ned i vannet, uten mulighet til å snu seg, før moren griper inn. Faren filmet hendelsen for å advare om det han mener er en livsfarlig konstruksjonsfeil.

P4 - 10 Jul 19 kl. 06:46

Solgte mindre alkohol

Vinmonopolet solgte mindre alkohol første halvår i år enn i samme periode i fjor. Salget gikk ned med 1,3 prosent. Vinmonopolet forklarer nedgangen med at det i fjor var rekordvarmt fra mai i hele Sør-Norge, noe som økte Salget..

NRK - I førrgår: 12:15

New York øker aldersgrense for røyk

Den amerikanske delstaten New York øker aldersgrensen for røyking fra 18 til 21 år. Målet er å forhindre tenåringer fra å bli avhengige. Endringen retter seg mot Salget av tradisjonelle tobakksprodukter, i tillegg til e-sigaretter og fordampere..

P4 - 10 Jul 19 kl. 11:56

Frykter høye forsikringspriser skal redusere elbil-Salget

Elbil-foreningen frykter nå at høye forsikringspriser skal redusere elbil-Salget. I dag ble det kjent at forsikringsselskapet Protector dobler forsikringsprisene på elbiler, blant annet på grunn av kostbare reparasjoner. Leder for fag og rådgivning i Elbil-foreningen, Erik Lorentzen, sier de skal følge prisutviklingen nøye..

P4 - 27 Jun 19 kl. 05:46

Nedgang i is-Salget

Det dårlige sommerværet så langt rammer is-Salget. Ifølge is-produsentene har det vært en markant nedgang i Salget i mai, sammenliknet med mai i fjor, skriver VG. Hennig-Olsen har solgt cirka 32 prosent færre iskrem i antall i mai i år, i forhold til mai i fjor..

E24 - Igår: 14:36

Ringnes med salgsrekord i fjor

Ved starten av 2018 var Ringnes bekymret for at de økte sukkeravgiftene ville ødelegge Salget. Det viste seg at de varme sommermånedene mer enn gjorde opp for de økte avgiftene..

P4 - 17 Jul 19 kl. 05:37

Det selges mindre rødt kjøtt

Nordmenn kjøper mindre rødt kjøtt enn før. Første halvår i år sank Salget av ferskt rødt kjøtt med 4,1 prosent hos Norgesgruppen, Rema 1000, Coop og Bunnpris, viser tall fra analyseselskapet Nielsen. Forbruksforsker Annechen Bahr Bugge sier til Dagsavisen sier folk bytter ut noe av kjøttet med grønnsaker..

Aftenposten - 14 Jul 19 kl. 20:16

Video viser flytevest for barn som svikter: Nå stopper Europris Salget midlertidig

«Med denne vesten fra Europris drukner barnet ditt», skriver barnefaren på Facebook..

P4 - 15 Jul 19 kl. 13:45

Selger snus som aldri før

Helsemyndighetenes forsøk på å dempe snusbruken i Norge har ikke lykkes. Snusgiganten Swedish Match økte Salget med 10 prosent i fjor, og sier til Nettavisen at nordmenns snusbruk bidro sterkt til veksten. Regjeringen innførte nøytrale tobakkspakninger i fjor, i et forsøk på å gjøre snus mindre attraktivt, spesielt blant de unge..

P4 - 03 Jul 19 kl. 22:54

Ingen tegn til grisekrise

Brennpunkt-dokumentaren om svineæringen ser ikke ut til å ha hatt innvirkning på Salget av grisekjøtt i norske butikker. Hverken hos Coop Norge, Norgesgruppen eller Rema 1000 har de merket at Salget har stupt, melder VG. NRKs dokumentar «Griseindustriens hemmeligheter», som avdekket alvorlige eksempler på håndtering, kastrering og avliving av norsk gris, fryktet næringen negative utslag både på salg og på omdømme..

P4 - 15 Jul 19 kl. 17:04

– Redningsvesten er ingen barnevakt

Redningsvester for barn må alltid testes før bruk. Det sier Redningstjenesten til NRK, og ber samtidig de voksne løfte blikket opp fra mobilen. I går kom det fram at Europris stanser Salget av en redningsvest for barn etter en video som viser det som kan være en livsfarlig konstruksjonsfeil.

Hegnar.no - 10 Jul 19 kl. 05:06

Coop selger færre engangsgriller

Coop har merket en nedgang i Salget av engangsgriller de siste årene..

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 16:09

Kraftig økning i lykkepiller til dyr

På seks år er Salget av antidepressiver til dyr mer enn fordoblet i Sverige..

Hegnar.no - 05 Jul 19 kl. 07:54

Kid øker omsetning

Bjørn Rune Gjelsten-dominerte Kid økte Salget i årets andre kvartal..

P4 - 09 Jul 19 kl. 06:22

Flere kjøper elsykler

Flere vil ha elsykkel. Hittil i år har Salget økt med 20 prosent, sammenlignet med samme periode i fjor, opplyser Norsk Sportsbransjeforening til Finansavisen. Bransjen hadde anslått å selge rundt 60.

P4 - 10 Jul 19 kl. 05:18

Selger færre engangsgriller

Engangsgriller er ikke like populært som før. Tall fra Coop viser at Salget sank med 20 prosent i fjor. For to år siden solgte kjeden 200 000 engangsgriller, i fjor var tallet 160 000.

P4 - 09 Jul 19 kl. 12:44

Norge med størst bilsalgvekst

Norge har høyest vekst i bilSalget i hele Vest-Europa. Mens bilSalget i Vest-Europa falt med 3,5 prosent i første halvår, økte Salget her i Norge med 1,9 prosent, skriver nettstedet Motor. Det ble registrert over 78 000 nye biler i Norge til og med juni, og mer enn hvert tredje kjøretøy er elektrifisert..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 06:46

Vi kan ikke sitte stille og se på

Salget av opprinnelsesgarantier undergraver norsk industris klima- og fornybarfordel. Det vil fremover true arbeidsplasser og investeringsvilje..

P4 - 09 Jul 19 kl. 22:20

Egypt ber Interpol om hjelp

Egypt ber Interpol om hjelp til å finne en 3000 år gammel skulptur av den egyptiske faraoen Tut-ankh-Amon. Statuen av faraoens hode ble solgt for 50 millioner kroner under en auksjon i Londoni forrige uke. Egyptiske myndigheter har forsøkt å stoppe Salget, fordi de vil ha statuen returnert til landet.

Hegnar.no - 02 Jul 19 kl. 10:48

Orkla selger merkevare

Formålet med Salget er å redusere kompleksitet i porteføljen..

Hegnar.no - 06 Jul 19 kl. 10:39

Milliardgevinst blåste bort for Frederik Mohn

Frederik Wilhelm Mohn fikk en milliardgevinst på Salget av Songa Offshore i fjor. Kursfallet i Transocean har redusert papirgevinsten med to tredjedeler..

Dagbladet - 04 Jul 19 kl. 12:58

Milliardgevinst blåste bort

Frederik Wilhelm Mohn fikk en milliardgevinst på Salget av Songa Offshore i fjor. Kursfallet i Transocean har redusert papirgevinsten med to tredjedeler..

P4 - 08 Jul 19 kl. 16:34

SjokoladeSalget øker kraftig

Salget av sjokolade i Norge har økt kraftig i sommer. Matgiganten Orkla har hatt en økning i sjokoladeSalget på rundt 30 prosent, mens Norgesgruppen melder om rundt 20 prosents økning, skriver NTB. Ifølge Orkla selges det generelt mer sjokolade når det ikke er veldig varmt.

P4 - 04 Jul 19 kl. 20:53

Elendig is-sommer

Mangel på sol og varme rammer is-Salget. Ifølge Norgesgruppen har deres iskremsalg falt med nesten seks prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Også Coop Norge merker at den skikkelige sommervarmen har uteblitt- deres issalg har gått ned åtte prosent..

P4 - 03 Jul 19 kl. 16:07

Charter-Salget tar av

Ustabilt og kjølig sommervær her hjemme, gjør at mange nå bestiller seg en sydentur. Bare de to siste dagene har turoperatøren Ving solgt over 80 prosent flere charterreiser enn på samme tid i fjor. Og folk bestiller seg både sommer-, høst- og vintertur nå, ifølge selskapet..

Dagbladet - 01 Jul 19 kl. 14:41

Dumper prisen på Einar Aas' hytte

Krafthandler Einar Aas selger unna en rekke eiendommer for å dekke milliard tapet. Men Salget av den siste fritidseiendommen har ikke gått helt som planlagt..

VG - 03 Jul 19 kl. 22:35

Ingen tegn til grisekrise etter Brennpunkt-dokumentar

Svinenæringen fikk negativ oppmerksomhet etter Brennpunkt-dokumentaren som ble sendt i midten av juni. Det skal imidlertid ikke ha lagt noen demper på Salget, ifølge næringen selv..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 05:39

Fylkesnes ut mot regjeringen etter aksjesalg i Entra

SVs nestleder Torgeir Knag Fylkesnes sier at Salget av aksjer i Entra viser at «Salget av Norge fortsetter». Næringsminister Torbjørn Røe Isaksen slår tilbake..

Aftenposten - 28 Jun 19 kl. 18:04

Slik fordeles pengene etter Haaland-Salget

Molde Fotball gikk 25 millioner kroner i pluss på kjøp og salg av spillere i fjor. Den største årsaken til det er Erling Haaland..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 13:46

Toyota stopper hydrogenbil-Salget midlertidig

Toyota Norge har stoppet Salget av hydrogenbiler i påvente av mer informasjon om hydrogeneksplosjonen i Sandvika mandag..

P4 - 26 Jun 19 kl. 06:26

Forbyr salg av e-sigaretter

Som den første byen i USA innfører San Francisco i California et midlertidig forbud mot e-sigaretter. Bystyret mener det amerikanske mattilsynet har godkjent produktet uten at det er tilstrekkelig er analysert. Også i Beverly Hills i California har vedtatt å stanse Salget av e-sigaretter og andre tobakksprodukter, men forbundet trer først i kraft i 2021..

NRK - 11 Jun 19 kl. 13:23

Toyota stopper hydrogenbil-Salget

Toyota Norge har stoppet Salget av hydrogenbiler i påvente av mer informasjon om hydrogeneksplosjonen i Sandvika mandag. Ifølge Teknisk Ukeblad tilbyr bilimportøren eiere å leie andre biler mens fyllestasjonene er stengt, melder NTB..

E24 - 26 Jun 19 kl. 20:49

Thomas deltok i Nabobils crowdfunding – fikk 40 prosent avkastning

I fjor hentet Nabobil.no fire millioner kroner fra brukerne sine. Etter Salget til amerikanske Getaround får flere av dem fin avkastning på investeringen..

P4 - 11 Jun 19 kl. 13:32

Stopper Salget av hydrogenbiler

Toyota og Hyundai har midlertidig stoppet Salget av hydrogenbiler etter eksplosjonen på hydrogenstasjonen i Sandvika i går. Toyota opplyser til Teknisk Ukeblad at de venter med å selge flere hydrogenbiler til de får vite hva som har skjedd..

Aftenposten - 11 Jun 19 kl. 13:46

Toyota og Hyundai stopper hydrogenbil-Salget midlertidig

Både Toyota og Hyundai i Norge har stoppet Salget av hydrogenbiler i påvente av mer informasjon om hydrogeneksplosjonen i Sandvika mandag..

P4 - 11 Jun 19 kl. 15:45

Doblet Salget av jodtabletter

Salget av jodtabletter har doblet seg etter at TV-serien Chernobyl hadde premiere. Det viser tall NRK har fått av Apotekforeningen. Serien er en dramatisering av kjernekraftulykken i Tsjernobyl i 1986..

P4 - 25 Jun 19 kl. 07:25

Salgsstup for kabrioleter

Salget av kabriolet-biler har falt med 29 prosent i år sammenlignet med året før. Det skriver Finansavisen. Færre toppløse biler på markedet, økt salg av motorsykler og båter, samt flommen av el-biler pekes på som årsak til nedgangen.

Dagbladet - 18 Jun 19 kl. 17:02

Subaru-Salget stuper

Må si opp ansatte og kutte i lønn og andre kostnader..

P4 - 07 Jun 19 kl. 06:22

Huawei-Salget faller i Norge

Huawei-Salget faller i Norge. I april klarte selskapets telefon P30 å toppe den månedlige listen over de ti mest solgte smarttelefonene i Telias fysiske butikker og selskapets nettbutikk i Norge, men nå faller Salget betydelig. Det skjer etter harde amerikanske sanksjoner mot den kinesiske produsenten, skriver Dagens Næringsliv..

E24 - 24 Jun 19 kl. 14:23

Aksel Lund Svindal sikrer gratis Oslo Børs-gevinst i siste sving

Den tidligere stjernealpinisten og faren sikrer seg rentegevinst på Salget av Oslo Børs til Euronext. .

E24 - 11 Jun 19 kl. 14:09

Toyota og Hyundai stopper hydrogenbil-Salget midlertidig

Både Toyota og Hyundai i Norge har stoppet Salget av hydrogenbiler i påvente av mer informasjon om hydrogeneksplosjonen i Sandvika mandag..

Hegnar.no - 19 Jun 19 kl. 12:19

Tidligere Spetalen-båter hanker inn kontrakter

Øystein Stray Spetalens Standard Drilling tjente gode penger på Salget av seks kriserammede plattform forsyningsskip (PSV). To er nå aktive i markedet, og flere er på vei. .

E24 - 22 Jun 19 kl. 12:01

Coop Mega venter millionvekst i Salget av økologiske varer

Nå blir dagligvarekjeden den første i Norge med økologisk sertifisering i alle butikker..

Hegnar.no - 14 Jun 19 kl. 14:41

Reach Subsea lengre bak fjoråret

Etter at Salget tok seg litt opp i april, falt det tilbake i mai..

VG - 07 Jun 19 kl. 19:38

Is-produsent i Askøy stanser Salget

Bedriften Isbjørn Is i Askøy har nå stanset Salget av sine produkter, etter at det ble funnet sykdomsfremkallende bakterier i kommunens drikkevann..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt