Sak

Wednesday, 28 September, 14:40

Nyheter om Sak

Sortering: Relevans | Senaste
Klartale - 09 sep 22 kl. 06:30

Hva vil Sverige velge i helgen?

Det er bare noen få dager igjen til valget i Sverige. Det preget også byen Göteborg da Klar Tale reiste dit denne uka.De første reklamene for partier var på skjermer inne på togstasjonen.

Klartale - 1 time siden

Durek Verrett tapte mot Se og Hør i PFU

Pressens Faglige Utvalg (PFU) er klageorganet for pressen. De behandlet en klage fra Verrett onsdag. Han er også kjent som sjaman Durek, og er forlovet med prinsesse Märtha Louise.

Aftenposten - 20 sep 22 kl. 13:21

Lyst på større pupper eller Botox i panna? Ja vel, din Sak. Men kvinnehelse er alles Sak.

Med tanke på hvor mye oppstyr kjendisklinikken har skapt, er det én oppgave vi alle burde klare..

NRK - 14 sep 22 kl. 10:56

Mann tatt for større hallikSak på Vestlandet

Vest politidistrikt gikk denne uken til aksjon og arresterte en mann i 40-årene fra Vestlandet. Mannen er siktet for hallikvirksomhet i det omtaler som en omfattende Sak. Politiet mener mannen har stilt leiligheter til disposisjon, slik at de kunne brukes til prostitusjon.

NRK - Igår: 12:27

Høyesterett: Førerkortbeslag for promilletatt elsparkesyklist må begrunnes bedre

Å kjøre elsparkesykkel med 0,98 i promille gir ikke automatisk grunnlag for å frata førerkortet i påvente av rettsSak, slår Høyesterett fast. – Høyesterett slår fast at det må foreligge en konkret vurdering i den enkelte Sak av hvilken fare trafikanten utgjør, sier advokatfullmektig Andreas Seehusen Karlsbakk i Elden Advokatfirma..

NRK - 25 sep 22 kl. 10:21

Sveits holder folkeavstemning om økt pensjonsalder for kvinner

veitserne skal søndag stemme om hvorvidt pensjonsalderen til kvinner bør oppjusteres fra 64 til 65 år, slik at den blir den samme som for menn. Forslaget er en del av en større pensjonsreform, og har skapt stor debatt i Sveits. Diskusjonen dreier seg ikke bare om selve pensjonsalderen, men om generelt manglende likestilling på arbeidsmarkedet.

NRK - 25 sep 22 kl. 02:50

Fem unge bilførere ble fotgjengere i Innlandet

Politiet tok lappen fra å unge menn som kappkjørte på E6 ved Biristrand lørdag kveld. Ytterligere tre bilister mistet førerkortet andre steder i Innlandet. Litt før midnatt ble de to unge bilistene – begge er i slutten av tenårene – målt til 128 kilometer i timen i 80-sonen nord for Gjøvik, opplyser Innlandet politidistrikt på Twitter .

NRK - 24 sep 22 kl. 17:57

Tolvåring slått og lugga i heis

Ein tolv år gamal gut er slått, lugga og kalla stygge ting i ein heis i Loddefjord, melder politiet. Han vart og teke bilete av medan dette pågjekk. Eldre ungdommar på anslagsvis 13-14 år står bak ugjerninga, ifølgje politiet.

NRK - 24 sep 22 kl. 04:33

Kjørte med promille på parkert bobil

Politiet i Nordland har åpnet Sak mot en sjåfør som kjørte inn i en bobil på en campingplass. De som sov i bobilen tok kontakt med personen som hadde kjørt på bilen. De oppfattet sjåføren som beruset og kontaktet politiet.

Aftenposten - 23 sep 22 kl. 21:57

Nok en konklusjon er klar: Israel skjøt journalisten med vilje. Nå går familien til Sak.

ISTANBUL (Aftenposten): Ny granskning konkluderer med at den israelske soldaten som skjøt hadde klar og presis sikt..

NRK - 23 sep 22 kl. 13:12

Arfan Bhatti har blitt avhørt i pakistan

– Politiet har avhørt ham i sommer med hjelp fra pakistansk politi i juli måned, sier advokat John Christian Elden til NRK. Elden er også oppnevnt som forsvarer for terrorsiktede Zaniar Matapour. Det er ikke mulig for ham å representere begge klientene dersom de er siktet i samme Sak.

NRK - 23 sep 22 kl. 02:20

Kjørte ned mistenkt sykkeltyv med bil

Politiet i Agder har pågrepet en bilist som er mistenkt for å ha kjørt ned og utøvd vold mot en syklist. Personen som var frastjålet en sykkel kjørte på en mistenkt sykkeltyv på en sykkelsti på Vigeland i Lindesnes, skriver politiet på Twitter. Bilistens førerkort er beslaglagt.

NRK - 23 sep 22 kl. 02:20

Kjørte ned sykkeltyv med bil

Politiet i Agder har pågrepet en bilist som er mistenkt for å ha kjørt ned og utøvd vold mot en syklist. – Vi hadde politipatrulje i nærheten og de kom i kontakt med en dame som fortalte at hun hadde blitt påkjørt av en bil på sykkelstien. Føreren av bilen hadde så gått ut og sparket til henne, sier operasjonsleder John Repstad ved Agder politidistrikt til NRK.

NRK - 22 sep 22 kl. 13:33

Bistandsadvokat: – Dypt tragisk Sak

Bistandsadvokat Ingrid Aksnes sier hun har vært i kontakt med de pårørende i båtulykken i Bergen, etter at en 11 år gammel gutt nå er erklært død. Hun kommer med følgende uttalelse til NRK. – Jeg vil uttrykke at dette er en dypt tragisk hendelse som har rammet familien hardt.

Aftenposten - 21 sep 22 kl. 17:48

Staten New York Saksøker Trump for utstrakt svindel

Statens New Yorks justisminister, Letitia James, slo i dag fast at det blir Sak etter en lang etterforskning av den….

Klartale - 21 sep 22 kl. 15:45

De skal lede TV-aksjonen i år

Hvert år er det en stor innsamling på TV. Den blir kalt TV-aksjonen, og det blir samlet inn penger til et godt formål.Anne Rimmen skal være med å lede programmet for andre året på rad.

NRK - 21 sep 22 kl. 11:51

Forsvarsansatte får pensjonsopptjening av tillegg

Et medlem i Norges offisers- og spesialistforbund (NOF) gikk med støtte fra forbundet og LO til Sak mot staten for å få pensjonsuttelling for alt han har tjent som følge av jobben sin om bord på et skip fram til han gikk av med pensjon i 2018, skriver FriFagbevegelse. Saken var oppe i Trygderetten før sommeren, og nå er kjennelsen klar. Trygderetten sier at vakt- og fartøytilleggene medlemmet hadde er pensjonsgivende etter det som er avtalt i hovedtariffavtalen.

NRK - 21 sep 22 kl. 09:31

18-åring innrømmer å ha oppbevart 37 kilo hasj

18-åringen som er tiltalt for grov narkotikakriminalitet i Nord-Troms og Senja tingrett, erkjenner straffskyld for oppbevaring av 37,66 kilo hasj, og en mindre mengde narkotika på sitt bosted. 16-åringen som er tiltalt for grov narkotikakriminalitet i samme Sak, erkjenner delvis straffskyld. Han erkjenner å ha oppbevart narkotika der han bor, men ikke for å ha tilknytning til beslaget på 37,66 kilo hasj.

VG - 20 sep 22 kl. 18:24

Carlsen har mye å bevise

Magnus Carlsen har valgt å si A på et oppsiktsvekkende demonstrativt vis. Da må vi kunne vente at han går videre i alfabetet om en Sak det er umulig å bli klok på..

NRK - 20 sep 22 kl. 11:29

Madeleine McCanns foreldre har tapt injurieSak

Foreldrene til den savnede britiske jenta Madeleine McCann har tapt en injurieSak i Den europeiske menneskerettsdomstolen. Kerry og Kate McCann har gått til Sak mot en etterforsker som rettet anklager mot dem i en bok som ble utgitt i 2008. Men tirsdag besluttet Menneskerettsdomstolen i Strasbourg (EMD) at foreldrene fikk en rettferdig behandling da Portugals rettsvesen tok stilling til Saken, ifølge nyhetsbyrået Reuters.

Klartale - 20 sep 22 kl. 06:00

Forsker frykter barn kan få feil diagnose

– Jeg har forsket på språkvansker siden 1970-tallet, sier Maggie Snowling til en sal fylt av mennesker. Hun er på Perspektiv-konferansen. Den skjer på Thon Hotell Ullevaal i Oslo.

Klartale - 19 sep 22 kl. 13:06

Folk gjør opprør mot dyr strøm

– Jeg nekter å betale strømregninga, sier Sascha Liberté. Andre må gjøre som de vil, men selv er han bestemt.Han står utenfor Stortinget.

NRK - 18 sep 22 kl. 08:30

Tre tenåringar i bilulykke

Tre ungdommar i slutten av tenåra kom til alt hell frå det utan alvorlege skader etter at bilen deira hamna utfor fylkesveg 615 på Hyevegen i Gloppen i natt. Køyretøyet hamna ned i ei skråning og enda i ei elv. Det er oppretta Sak, melder politiet.

VG - 16 sep 22 kl. 11:32

NRK tar vannskade-Sak på gaminghus til retten

NRK har brukt over en million kroner på utbedring av påståtte vannskader i deres nye gaminghus. Nå går statskanalen rettens vei for å få pengene tilbake. Men Saksøkte bestrider kravet..

Klartale - 16 sep 22 kl. 06:00

Er det straffbart å dele en video med vold?

Sosiale medier er en stor del av hverdagen vår. Særlig hos barn og unge. Og bruken av sosiale medier kan være positivt.

NRK - 15 sep 22 kl. 01:29

Solberg vil ha større naturinngrep

Høyre-leder Erna Solberg er ikke i tvil: Norge må godta større naturinngrep for å få mer vindkraft. – Vi må innse at det grønne skiftet kommer til å kreve en del mer naturinngrep. Særlig gjelder det kraftkrevende prosjekter, sier Solberg til Aftenposten.

NRK - 14 sep 22 kl. 21:00

Ap-politikar vurderar å gje seg grunna hets

Tove Elise Madland (Ap) seier til Stavanger Aftenblad at ho har opplevd latterleggjering og sjikane på reiser til og frå Stortinget grunna dei pågåande Sakene om stortingspolitikarar sin bruk av pendlarbustadar – særleg etter NRK si Sak om at Høgre sin nestleiar Tina Bru har fått varsel om skattesmell frå Skatteetaten. Til avisa seier Madland at ho er uroa for rekrutteringa til politisk arbeid framover, og at dette er ein fare for demokratiet. Ho seier ho nokre gongar lurar på om ho orkar å stå i politikken lenger.

VG - 13 sep 22 kl. 23:17

Tidligere Erna-rådgiver støtter Tina Bru: – Ukritisk mistenkeliggjøring

Sigbjørn Aanes befant seg lenge i Høyres innerste sirkler. Nå går han i strupen på NRKs Sak om skattevarselet til Tina Bru..

NRK - 13 sep 22 kl. 10:04

Høyesterett behandler jaktulykke i Selbu

En Sak der en mann i 50-årene er dømt for å ha skutt en jaktkompis i foten, skal behandles av Høyesterett Det melder Levanger, som skriver at både jegeren som i fjor løsnet skuddet, og Levanger-mannen som ble truffet i foten, hele tiden har vært klare på at det ikke er begått straffbar uaktsomhet. Jaktulykken skjedd i fjor. Ifølge Adresseavisen var de to jegerne på rypejakt ved Rensjøen i Selbu i ulendt terreng med dårlig vær og tåke.

E24 - 12 sep 22 kl. 12:49

Dubai-rømling stevnet som vitne i Sak mot familiemedlemmer

Mandag startet Agder tingrett behandlingen av søksmålet mot Rolf Gunnar Hultins kone, datter og svigersønn i Agder tingrett. Hultin, som ble pågrepet og fengslet sist uke, er stevnet som vitne..

NRK - 11 sep 22 kl. 08:22

Full fyr i pumpehus

Tidlig søndag morgen rykket brannvesenet ut til brann i et pumpehus i Drammen. Det var full fyr da brannvesenet ankom stedet, ifølge politiet. ÅrSaken til brannen er ukjent, men politiet oppretter Sak..

NRK - 10 sep 22 kl. 12:05

Sauer falt ned i møkkakjeller – tre døde

Tre sauer døde, og mange ble reddet opp, da de falt gjennom gulvet og ned i en møkkakjeller på en gård i Gjesdal lørdag formiddag. Det skal være snakk om 40–50 sauer totalt som falt ned i møkka, opplyser utrykningsleder Frode Ueland i Rogaland brann og redning. Mannskaper fra Bryne og Ålgård hjalp til med redningsarbeidet, og de har nå reist fra stedet.

NRK - 10 sep 22 kl. 11:42

Snakket i mobilen – mistet lappen

En kvinne i 40-årene ble stanset av politiet i Klubbgata i Stavanger lørdag formiddag da hun brukte håndholdt mobiltelefon mens hun kjørte bil. Førerkortet hennes ble beslaglagt på grunn av prikkbelastning, og det ble opprettet Sak..

NRK - 10 sep 22 kl. 03:27

Trumps søksmål mot Hillary Clinton avvist

En føderal dommer i Florida har avvist tidligere president Donald Trumps søksmål mot Hillary Clinton og flere FBI-topper. Dommer Donald Middlebrooks avviste fullstendig Trumps påstand om at Clinton og FBI-toppene, blant dem tidligere FBI-sjef James Comey, hadde kokt sammen granskingen av russisk innblanding i valget som overskygget hans presidentperiode. I skarpe ordelag skriver Middlebrooks at søksmålet er juridisk mangelfullt, og at mange av påstandene ikke står til troende.

Aftenposten - 08 sep 22 kl. 16:16

Høyesterett mener alder var avgjørende i rasisme-Sak: – Underlig

Høyesterett mener ytring var straffbar fordi den var rettet mot en mindreårig..

Dagbladet - 08 sep 22 kl. 15:02

Tvillingene har forskjellige fedre

- Jeg hadde aldri trodd jeg skulle få se en Sak som dette i løpet av mitt liv, sier legen..

VG - 06 sep 22 kl. 13:47

Jonatans Sak krever en åpen og offentlig samtale

Når barn dør i fengsel – hvilket ansvar har vi som samfunn?.

VG - 06 sep 22 kl. 09:52

Jason Momoa har kvittet seg med signaturlooken

I en video «Aquaman»-skuespilleren har postet på Instagram klipper han bort sin ikoniske hårfrisyre for å spre budskapet om en Sak han brenner for..

Klartale - 05 sep 22 kl. 13:24

Statsråd beklager til flere foreldre som er meldt til barnevernet

Mange foreldre har barn som ikke klarer å gå på skolen. Det kan være flere årSaker til det. Dagsavisen har funnet ut at skolene sender bekymringsmelding til barnevernet som følge av fraværet.

NRK - 04 sep 22 kl. 08:02

Kvinne i 40-årene kjørte sparkesykkel på E18

En kvinne i 40-årene kan vente seg bot og en reprimande etter at hun natt til søndag satte av gårde på E18 ved Tvedestrand på elsparkesykkel. – Det syns vi ikke var noe greit, for det er jo ikke lov å bruke elsparkesykkel på E18, sier operasjonsleder Tom Einar Gausdal til Agderposten. Agder politidistrikt tvitret om hendelsen på høyhastighetsmotorveien gjennom Agder rett før klokka 2 natt til søndag: «Flere meldinger om elsparkesykkel som kjører på E18.

NRK - 03 sep 22 kl. 17:07

Ønsker tips etter Sandaker-skyting

Ingen personer er så langt pågrepet etter skytingen mot en bil på Sandaker i Oslo fredag kveld. Vitner meldte fra om skytingen og politiet ønsker nå flere tips fra publikum i Saken. – Vi ønsker at de som har vært i området, går inn på politiet.

NRK - 02 sep 22 kl. 10:54

Enda en person er pågrepet etter voldshendelsen på Grønland

Enda en person er pågrepet etter voldshendelsen på Grønland onsdag 10. august, der en mann ble alvorlig skadet etter å ha blitt angrepet med kniv. – Han ble pågrepet i Oslo i går.

NRK - 01 sep 22 kl. 00:14

75 år gammel mann som ble funnet død i Vefsna

Politiet i Nordland melder at mannen som ble funnnet død i elva Vefsna ved Mosjøen onsdag ettermiddag var en 75 år gammel mann fra Vefsn. De pårørende er varslet. Politiet har opprettet Sak, men har ingen holdepunkter for at noe straffbart skal ha skjedd, skriver de på Twitter..

NRK - 31 aug 22 kl. 22:03

Boligbrann i Lyngdal slukket

Brannen i en bolig i Lyngdal er slukket, det melder politiet på Twitter. Brannvesenet vil drive med etterslukking en tid fremover. Politiet gjør undersøkelser på stedet, avhører vitner og oppretter Sak på forholdet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com