Sør-Norge

Saturday, 16 November, 03:05

Nyheter om Sør-Norge

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 7 timer siden

Sørloth-dobbel da Norge lekte med Færøyene

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Norge hadde ingen problem med å feie Færøyene av banen i EM-kvalikoppgjøret på Ullevaal..

VG - 7 timer siden

Sørloth-dobbel da Norge lekte med Færøyene: - Tilnærmet perfekt

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Norge hadde ingen problem med å feie Færøyene av banen i EM-kvalikoppgjøret på Ullevaal..

VG - 7 timer siden

VG-børsen: Selnæs aller best mot Færøyene

ULLEVAAL (VG) (Norge - Færøyene 4–0) Masse sjanser skapt, null farligheter imot og full kontroll i 90 minutter. Norge gjorde en helproff gjennomføring mot Færøyene. Best på et jevnt godt Norge var Ole Selnæs (25)..

Aftenposten - 10 timer siden

EM-kvalik direkte: Slik starter Norge

Følg Norge - Færøyene fra kl. 18..

Aftenposten - 10 timer siden

EM-kvalik direkte: Norge herjer - på vei mot kalasseier

Følg Norge - Færøyene fra kl. 18..

VG - 7 timer siden

Lagerbäck fikk se at Norge er mer enn Ødegaard og Haaland

ULLEVAAL STADION (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Før kampen snakket vi naturlig nok mest om at sjansen til å se Erling Braut Haaland for Norge forsvant i oppvarmingen. Etter kampen gikk det mest i hvordan Alexander Sørloth benyttet den muligheten han fikk..

Aftenposten - 7 timer siden

Norge-assistentens melding til pyroaksjonistene: – Håper mødrene deres så dem

Det var fyrverkeri både på banen og tribunen da Norge slo Færøyene enkelt..

Aftenposten - 7 timer siden

Norge-assistentens melding til pyroaksjonistene: – Håper mødrene deres vet at de er her

Det var fyrverkeri både på banen og tribunen da Norge slo Færøyene enkelt..

Dagbladet - Igår: 14:10

Kiss kommer til Norge

I desember skulle det være slutt for godt. Nå tar bandet en ny tur innom Norge til sommeren..

VG - 8 timer siden

Publikummere fyrte opp pyro under Norge-kampen

ULLEVAAL STADION (VG) Oppgjøret mellom Norge og Færøyene var bare sekunder gammelt da det ble fyrt opp bluss på tribunen..

NRK - 22 timer siden

Kripos har hentet overgrepstiltalt

En nordmann tiltalt for å ha forgrepet seg på fire jenter mellom 16 og 14 år i Norge, er pågrepet i USA. Han ble tiltalt i 2017, men dro da til USA og er først nå utlevert til Norge igjen og varetektsfengslet, skriver Gudbrandsdølen Dagningen..

Aftenposten - 4 timer siden

Sverige ga Norge nådestøtet og tok seg til EM etter sterk borteseier

Nå har Norge kun én mulighet til å kvalifisere seg til EM - Nations Leauge. Sverige er klare for sommerens sluttspill etter 2-0-seier borte mot Romania..

NRK - 8 timer siden

– Berg til Norge så fort som mulig

Frode Berg kommer til Norge så fort som det er praktisk mulig, sier statminister Erna Solberg..

VG - 8 timer siden

Fyrte opp pyro under Norge-kampen - sang «Hater, hater, hater NFF»

ULLEVAAL STADION (VG) Oppgjøret mellom Norge og Færøyene var bare sekunder gammelt da det ble fyrt opp bluss på tribunen..

Aftenposten - Igår: 13:28

Aftenposten beklager

Aftenposten publiserte tirsdag 12.november en artikkel om friskoler i Norge. Artikkelen omtaler omgjøringsvedtak på søknader om å starte friskoler i Norge..

Aftenposten - I førrgår: 21:00

Norge må være et foregangsland i å legalisere og regulere cannabis | Mansoor Hussain

I Norge er det vanskelig å ha en debatt om rus uten at moralen tar overhånd..

P4 - 10 timer siden

Usikkert om Berg kommer til Norge i dag

Det er usikkert om Frode Berg kommer hjem til Norge i løpet av dagen i dag. Hans norske advokat Brynjulf Risnes opplyser til NTB at Berg trenger tid til å finne ut av hvordan han har det. Berg ble sluppet fri i dag etter å ha vært fengslet i Moskva i nesten to år..

P4 - Igår: 08:23

Farevarsel for Sør-Norge

Meteorologisk institutt har nå i morgentimene sendt ut gult farevarsel om glatte veier i store deler av Sør-Norge. Grunnen er regn som frys på bakken og isen kan være vanskelig å se. Aller verst blir det i vest..

NRK - 15 timer siden

338 tvangsutsendt fra Norge

I oktober ble 338 utlendinger tvangsutsendt av norsk politi fra Norge. Dette er 99 færre enn på samme tid i fjor. Frem til oktober ble 3518 personer med ulovlig opphold sendt ut av landet.

VG - 7 timer siden

Sørloth-dobbel da Norge lekte med Færøyene: – Et fysisk monster

ULLEVAAL (VG) (Norge-Færøyene 4–0) Da 194 centimer lange og 90 kilo tunge Erling Braut Haaland forsvant ut av laget under oppvarmingen, tittet Lars Lagerbäck mot sin andre spisstungvekter. Alexander Sørloth (24) slo knockout på Færøyene..

Dagbladet - I førrgår: 10:15

Ledigheten faller blant innvandrere i Norge

I alt 5,5 prosent av innvandrere i Norge var helt arbeidsledige i tredje kvartal. Det er en nedgang på 0,4 prosentpoeng fra samme periode i 2018..

NRK - Igår: 10:08

Økt støtte til seksualundervisning

Norge øker støtten til seksualundervisning i utviklingsland med 75 millioner kroner fordelt over tre år. Med det øker Norge støtten til arbeidet gjennom FN-organisasjonen UNESCOs globale arbeid og seksualundervisning i skolen i blant annet Mali..

Klartale - I førrgår: 13:46

Film og TV lokker turister til Norge

Joanna Lumley fikk folk interessert i Nord-Norge. Amerikanere hev seg på flyet etter filmen «Frost». Vil «Frost 2» lokke enda flere turister hit?.

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 17:21

Økende interesse for landslaget: – Vi ser en gjeng som elsker å spille for Norge

Billettsalget til Norge – Færøyene har passert 11.000. Det pekes på flere årsaker til interessen..

P4 - Igår: 11:52

Utvalg: – Alle har ikke like muligheter i Norge

Vi har ikke like muligheter uavhengig av kjønn i Norge i dag. Det viser en ny offentlig utredning gjennomført av et regjeringsutnevt utvalg. Utredningen viser at barn og unge i dag vokser opp i et samfunn med tydelig definerte kjønnsroller allerede fra de er små.

Aftenposten - I førrgår: 12:11

Brann-spiller tatt ut på landslaget - møter Norge

Brann-spiller Gilli Rólantsson er tilbake i Færøyenes tropp mot Norge etter å ha vært utestengt i 1-0-seieren over Malta forrige måned..

Aftenposten - I førrgår: 12:11

Fire fra norske klubber i Færøyenes tropp mot Norge

Brann-spiller Gilli Rólantsson er tilbake i Færøyenes tropp mot Norge etter å ha vært utestengt i 1-0-seieren over Malta forrige måned..

Aftenposten - I førrgår: 18:21

Disse fire nordmennene kan bli klare for EM denne uken – men de spiller ikke for Norge

Mens Norge skal spille to ganske så ubetydelige kamper, skal fire nordmenn ut i sin viktigste fotballuke noensinne..

NRK - I førrgår: 08:24

Lokalbefolkning vil ha turistskatt

Turiststrømmingen til Norge øker kraftig, det samme gjør misnøyen blant lokalbefolkningen i turistområdene. Innovasjon Norge presenterer en undersøkelse hvor misnøyen er stor hos to tredjedeler av lokalbefolkningen, og 65 prosent vil ha turistskatt..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 18:46

- Norge er hyklere

Norge selger våpen til Midtøsten med den ene hånda og prediker om menneskerettigheter og demokrati med den andre. Dobbeltmoralsk og ødeleggende, mener irakisk historiker..

Dagbladet - 11 Nov 19 kl. 11:18

Kan vi få Langrenns-Norge fluorfri?

Reportasjeserien i Dagbladet om fluorsmøring er en vekker for svært mange i Ski-Norge. Leger er åpne for at dette kan være årsak eller bidra til kreft. Det er tid for et totalforbud av disse helse- og miljøfarlige produktene..

P4 - 11 Nov 19 kl. 21:14

Norge støtter skolebøker som fremmer jihad

Norske penger støtter skolebøker i Palestina som fremmer martyrdød og konflikter. Norge bidrar med 55 millioner kroner i året til palestinske utdanningsmyndigheter. Pensum har nettopp blitt oppdatert og i bøkene er landet Israel fjernet fra kartet, jihad blir omtalt som det viktigste i livet og for å lære fysikk brukes eksempelet en sprettert som skytes mot israelske soldater.

E24 - 12 Nov 19 kl. 16:31

De skal redde Norge fra brexit-kaos

I to år har har en tverrfaglig gruppe møttes månedlig i utenriksdepartementet, for å prøve å redde Norge fra et brexit- kaos. Nå må beredskapen utsettes ytterligere..

P4 - 07 Nov 19 kl. 17:11

Norge og USA gjennomførte øvelse

Norske kampfly har denne uken trent sammen med amerikanske bombefly over Nord-Norge. Det opplyser den amerikanske ambassaden i Norge. Ambassaden sier disse øvelsene er viktige for å sikre de amerikanske styrkenes evne til å operere sammen med sine europeiske allierte, inkludert Norge..

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 15:03

UDI med snuoperasjon: Får bli i Norge

UDI omgjør vedtaket om utvisning av Mahsa Aghabararian og lar småbarnsmoren få bli i Norge. Samtidig skriver UDI at de vil gjennomgå sine interne retningslinjer i saker som berører barn..

VG - 12 Nov 19 kl. 14:03

De skal redde Norge fra brexit-kaos

I to år har har en tverrfaglig gruppe møttes månedlig i utenriksdepartementet, for å prøve å redde Norge fra et brexit- kaos. Nå må beredskapen utsettes ytterligere..

P4 - 12 Nov 19 kl. 15:42

Sykefraværet hos Nav er over snittet

Sykefraværet blant Nav-ansatte ligger over gjennomsnittet i Norge. Sykefraværet var i fjor på sju prosent, mens snittet i Norge er på 6,3 prosent, melder ABC Nyheter. En intern undersøkelse viser at det er utfordringer med stor arbeidsbelastning og rollekonflikt i etaten, som kan være noe av forklaringen..

E24 - 12 Nov 19 kl. 18:55

SSB tror ikke på svensk nøkkeltallsblemme i Norge: – Ville ha stoppet tallene

Sveriges svar på SSB har publisert feilaktige ledighetstall og må gjøre nye beregninger av BNP. Det ville trolig ikke skjedd i Norge, mener spesialrådgiver Ann Lisbet Brathaug..

P4 - 08 Nov 19 kl. 09:54

Høy legedekning i Norge

Norge ligger i toppen blant verdens industriland når det gjelder legedekning. Det var 4,7 praktiserende leger per tusen innbyggere i 2017, mot 3,5 i gjennomsnitt for de øvrige OECD-landene. Ifølge en ny OECD-rapport er det bare Østerrike som har bedre legedekning enn Norge..

NRK - 07 Nov 19 kl. 15:53

Norge og USA har gjennomført øvelse

Amerikanske bombefly trente med norske kampfly over Nord-Norge, opplyser den amerikanske ambassaden i Norge. I nær en måned har amerikanske styrker holdt øvelser med andre Nato-land og allierte i Europa..

NRK - 08 Nov 19 kl. 09:42

Høy legedekning i Norge

Norge hadde 4,7 praktiserende leger per tusen innbyggere i 2017, mot 3,5 i gjennomsnitt for OECD-landene. Norge er dermed blant landene med høyest legedekning, ifølge OECD-rapporten Health at a Glance..

NRK - 11 Nov 19 kl. 07:51

Nedgang i rypefangsten

Hittil i jaktsesongen har det vært en kraftig nedgang i rypefangsten på jaktområdene til Statskog. I Sør-Norge er nedgangen på hele 90 prosent. Flere populære områder i Sør-Norge og Troms er i år stengt fordi bestanden ikke har høstbart overskudd..

P4 - 09 Nov 19 kl. 09:33

Høie: – Norge må forberede seg på fremtidens sykdomsbilde

Medgir at det må gjøres mer. – Norge må forberede seg bedre på fremtidens sykdomsbilde. Det sier helseminister Bent Høie, som fredag fikk over overlevert en helserapport som sammenligner Norge med 35 OECD-land.

VG - 08 Nov 19 kl. 19:51

Norge lekte seg - og ingen scorer mer enn «Caro»

STAVANGER (VG) (Norge-Nord-Irland 6–0) Ingen i denne EM-kvalifiseringen scorer flere mål enn Norge. Og ingen fikser flere mål enn Caroline Graham Hansen (24)..

Dagbladet - 9 timer siden

Fri mann i et ikke helt fritt liv

Frode Berg er en fri mann. Får Norge nå vite noe mer om hva som skjedde?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt