Rykte

Mandag, 26 Oktober, 10:32

Nyheter om Rykte

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - 02 okt. 20 kl. 21:21

Trussel-Rykte utløste skyting på åpen gate

Et Rykte om en drapstrussel utløste skyteepisode ved ungdomsskole i Oslo. Hele hendelsen ble fanget på skolens overvåkingskamera..

Dagbladet - Igår: 19:32

- Barnevernets Rykte belastende for samfunnet

Sylvi Listhaug har klare beskjeder til barneministeren og regjeringen. Nå vil Frp programfeste omfattende endringer i barnevernet..

NRK - 26 sep. 20 kl. 18:44

Mistenkeleg koffert var ufarleg

Den mistenkelege kofferten som blei funne på Nyland togstasjon i Oslo laurdag har synt seg å vere ufarleg, melder politiet på Twitter. Eit tog blei evakuert då kofferten blei oppdaga, og naudetatane Rykte ut..

NRK - 26 sep. 20 kl. 13:26

Seglfly naudlanda på Voss

Eit seglfly naudlanda på ei eng på Palmafossen i Voss herad i 12-tida. Det opplyser politiet. Både ambulanse og brannvesen Rykte ut, men piloten såg ikkje ut til å vera skadd, skriv lokalavisa Hordaland..

NRK - 05 sep. 20 kl. 22:12

Full fest i barnehage

Politiet Rykte ut til ein barnehage i Tåsenveien i Oslo, etter melding om at mange ungdommar hadde samla seg til full fest. Barnehageområdet var «smekkfullt» med folk, men ungdommane sprang då ei patrulje kom til staden, melder politiet på Twitter..

NRK - 02 sep. 20 kl. 14:47

Rykte ut til brann under togvogn

Brannvesenet i Agder fekk onsdag ettermiddag melding om brann og stor røykutvikling under ei togvogn i Marnadalen. Brannen er no sløkte, og passasjerane er evakuerte. Ingen skal ha blitt skadde, men politi og ambulanse er på veg til staden..

Aftenposten - 27 aug. 20 kl. 05:46

Det siste halvåret har vært et PR-mareritt for Kinas ledere. I dag kommer en av dem til Norge for å rette opp inntrykket.

NYHETSANALYSE: Hissige diplomater, koronapandemien og Hongkong-brudd har gitt Kina et dårligere Rykte. Nå fRykter Beijing at Europa gjør som USA..

Dagbladet - 10 aug. 20 kl. 18:33

Bøy og tøy med Øystein Olsen

Etter flengende kritikk er det på tida å spørre: Hva er viktigst - å lirke ny oljefondssjef forbi lover og regler, eller oljefondets Rykte..

Aftenposten - 10 juli 20 kl. 07:00

Sveriges omdømme kan bli banket gult og blått | Frank Rossavik

Hva betyr koronakrisen for Sveriges gode navn og Rykte?.

VG - 06 juli 20 kl. 13:13

Dagmammabransjen trenger kontroll

Historier om svart arbeid, elendige arbeidsforhold og omsorgssvikt har gitt dagmammabransjen et dårlig Rykte. Når mangel på kontroll blir farlig for barna, er det på tide å la lovreguleringer røyke ut de useriøse aktørene..

NRK - 25 juni 20 kl. 21:31

Strandsex vekker harme

Folk på Jæren er lei og rystet over sex på Orrestranda. Rogaland naturistforening vil ha slutt på «dogging», sextreff og gangbangs, skriver Dagbladet. Den populære stranda har fått et Rykte på seg for å være en møteplass for sex..

Aftenposten - 10 mai 20 kl. 19:57

Leo

14 år gamle Leo vokser opp i en av Oslos mest belastede bydeler. Der prøver han å kjempe mot Stovners elendige Rykte og samtidig følge gatas uskrevne regler. (Regi: Christian Breidlid).

Klartale - 19 feb. 20 kl. 13:23

Ler av ufortjent godt Rykte

En tysk avis skrev at den norske skiskytteren kastet en sekk og et gavekort til publikum. Det er bare halvveis riktig, sier Johannes Thingnes Bø..

NRK - 14 feb. 20 kl. 21:15

Væpnar seg oftare

I fjor væpna politiet i Vest politidistrikt seg 845 gonger, 129 gonger fleire enn året før. Ikkje alle var oppdrag der politiet Rykte ut til skarpe situasjonar. Tala inkluderer oppdrag der dei væpna seg av omsyn til tryggleiken ved planlagde oppdrag..

Dagbladet - 13 feb. 20 kl. 12:44

Et dårlig Rykte, Mæland?

De siste seks åra under Erna Solberg har det blitt mer vanlig at avtaler brytes enn at avtaler holdes..

P4 - 01 feb. 20 kl. 16:24

Giske kan få en motkandidat

Trond Giske kan møte motstand dersom han stiller som kandidat til ledervervet i Trøndelag Arbeiderparti. Leder i valgkomiteen, Arild Grande, sier til VG at det er viktig å finne en samlende kandidat til å ta over etter Per Olav Skurdal Hopsø, som i går kunngjorde at han går av. Men leder i Grong Ap, Vigdis Lindmo, sier til Trønderavisa at hun mener det er for tidlig for Giske, som hun mener fortsatt har et frynsete Rykte..

Aftenposten - 20 jan. 20 kl. 06:27

Fra bråkmaker til helt: Slik har han bidratt til å samle inn over 30 millioner i nødhjelp på to uker

Tennisspilleren Nick Kyrgios (24) har i beste fall et frynsete Rykte. Før årets første Grand Slam har han samlet en hel sportsverden i kampen mot skogbrannene som har herjet Australia..

Aftenposten - 09 jan. 20 kl. 13:21

Filmanmeldelse: «Den gylne hanske» er den verste seriemorder-filmen du kommer til å se i år

Ekkel, vemmelig og motbydelig, men bedre enn sitt Rykte..

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 16:15

Norske klimaresultater er bedre enn sitt Rykte

Her er klimastatistikken som ikke får oppmerksomhet..

VG - 07 des. 19 kl. 10:06

Dortmund-treneren lo bort Haaland-Rykte: – Vi får se

Konfrontert med Erling Braut Haaland-Ryktene, måtte Borussia Dortmunds trener Lucien Favre dra på smilebåndet. Han la ikke skjul på at han ønsker en «kraftspiss»..

P4 - 19 nov. 19 kl. 07:20

Her bulkes det mest

Det beRyktede Sinsenkrysset er ikke lenger landets mest krevende rundkjøring med mest bulkinginger som følge av forvirra bilister. I følge If forsikring har Sinsenkryssets dårlige Rykte vært fortjent da ingen flere biler har bulket like mye som her, og det er altså bare degradert til en andreplass. Men på førsteplassen er det nå Ryenkrysset i Oslo som er Norges mest krevende rundkjøring i følge forsikringsselskapet.

Aftenposten - 30 okt. 19 kl. 17:05

Det stormer rundt tidligere Brann-trener: – Norlings Rykte har fått seg en ripe i lakken

– Det har vært en mislykket sesong, og supporterne er misfornøyde med alle..

NRK - 29 okt. 19 kl. 09:56

Bombegruppa Rykte ut til Flesland

Politiet blei kontakta angåande ein mistenkeleg bag på utsida av Bergen lufthavn Flesland tysdag morgon, skriv Bergens Tidende. Det skal ha vore boss som var i bagen, og politiet avslutta aksjonen etter ca. to timar..

VG - 19 okt. 19 kl. 11:55

Deila svarer på Oslo-kritikken mot VIF: – Helt håpløst

Trener Ronny Deila (44) føler ikke Vålerenga har dårlig Rykte blant unge fotballspillere fra Oslo i dag. Han tror nesten alle talenter må innom andre klubber før de kan returnere som «skikket» for Vålerenga..

VG - 17 okt. 19 kl. 15:21

Fotballprofiler ut mot VIF: Mener klubben er for dårlig på Oslo-gutter

Molde-toppscorer Ohi Omoijuanfo (25) og landslagsspiller Haitam Aleesami (28) mener Vålerenga har vært så svake på spillere fra Oslo at klubben har fått dårlig Rykte i fotballmiljøet. Vålerengas sportssjef avfeier kritikken..

P4 - 14 okt. 19 kl. 10:50

Google er mest attraktiv blant unge arbeidssøkere

Google er landets mest attraktive arbeidsgiver blant unge. Det viser en fersk undersøkelse gjort av rekrutteringsselskapet Academic Work. På plassene bak Google finner vi Tesla, Microsoft, Finn.

VG - 06 okt. 19 kl. 13:06

Høsten – bedre enn sitt Rykte

Nå er den her. Den vellystige tiden for rustikk oppskriftsporno og skamløs omgang med tradisjonsmat og husmannskost..

Aftenposten - 30 sep. 19 kl. 06:30

Globalisering har fått et ufortjent rufsete Rykte. Men det er ikke Trumps skyld. | Øystein K. Langberg

Økonomer har en del av ansvaret for at handel og globalisering er blitt populære skyteskiver..

E24 - 26 sep. 19 kl. 18:41

Skeptisk til Saudi-Arabias oljeanslag: – Viktig for dem å beskytte sitt gode navn og Rykte

Oljeanalytiker tror at Saudi-Arabia tømmer oljelagre for å opprettholde eksporten. Dette gjør dem også mer sårbar om det kommer enda et angrep..

NRK - 19 sep. 19 kl. 05:12

Brann i Kristiansund

Naudetatane Rykte ut til brann i ein bustad på Dale i Kristiansund natt til torsdag. Familien som bur der kom seg ut, og alle er uskadde. Like før 05 melde brannvesenet at brannutviklinga var stoppa, men dei jobbar framleis med ettersløkking..

E24 - 14 sep. 19 kl. 10:33

Varemerket Storbritannia kan bli svekket av brexitbråk

Krangling og kaos i brexitkampen kan svekke Storbritannias Rykte som et dannet og tedrikkende land der man dyrker kongehus og fotballstjerner..

NRK - 14 sep. 19 kl. 09:44

– Storbritannias varemerke svekkes

Krangling og kaos i brexitkampen kan svekke Storbritannias Rykte som et dannet og tedrikkende land, tror eksperter. – Bildet som kommer fram i mediene for tiden, er ikke positivt, fastslår varemerkeekspert Eva Ossiansson ved Goteborgs universitet..

NRK - 10 aug. 19 kl. 11:48

Arbeidsulykke på Sula

Naudetatane Rykte ut til ei arbeidsulykke i Mauseidvågen på Sula. Ein fot kom i klem på ein lift under privat malearbeid på eiget hus, opplyser politiet. Brannvesenet har frigjort personen, som no er teken hand om av helsepersonell..

Dagbladet - 16 juli 19 kl. 21:12

Den kalde fornuften

Følelser - særlig godhet - har et dårlig Rykte i politikken. På den annen side: Uten et fungerende hjerte blir du raskt hjernedød, skriver John O. Egeland..

NRK - 11 juli 19 kl. 20:55

Biden: Trump skader USAs Rykte

Den amerikanske presidentkandidaten Joe Biden (D) sa i dag i en utenrikspolitisk tale at Trumps presidentskap har skadet landets renommé i verden. Biden mener Trump handler uberegnelig og ekstremt, og at han har ødelagt troen på USA som verdensleder..

NRK - 29 juni 19 kl. 19:41

Masseslagsmål på sjøbad i Oslo

Politiet Rykte i kveld ut til Sørenga sjøbad i Oslo etter meldingar om masseslagsmål. Dei fleste involverte stakk frå staden før politiet kom fram. Ingen er skadd, blir det opplyst..

NRK - 27 juni 19 kl. 14:21

Kritikk mot Sommarøy-bløff

Amerikanske Forbes hevder at Norges Rykte som forbilde i kampen mot falske nyheter er «revet i filler» etter at det ble avslørt at Innovasjon Norge sto bak en bløff om at den lille bygda Sommarøy i Troms ville avskaffe tiden..

P4 - 27 juni 19 kl. 14:04

Kritiserer Norge etter Sommarøy-stunt

Norge får knallhard kritikk av internasjonale medier etter avsløringen om at tidsfri sone på Sommarøy i Troms var et PR-stunt. Over tusen utenlandske medier skrev om øy-samfunnet som ville kvitte seg med klokkene, før det ble avslørt som bløff. Amerikanske Forbes hevder Norges Rykte som forbilde i kampen mot falske nyheter er ødelagt, mens russiske Sputning News mener det undergraver troverdigheten til norske myndigheter..

Aftenposten - 12 juni 19 kl. 19:38

TIL har blitt importspissenes kirkegård

KOMMENTAR: Samtidig som målene har uteblitt, har millionene rent ut av TIL-kassa de siste årene. Tromsøs Rykte som spissfabrikk er snart bare et falmet minne..

P4 - 20 mai 19 kl. 07:23

Jordmødre vil ikke jobbe på fødeavdelingene

Høyt press og dårlig Rykte fører til at nyutdannede jordmødre ikke søker seg til landets største fødeavdelinger,men heller vil jobbe ute i kommunene. Snart står sommeren før tur med flere fødsler i døgnet enn resten av året. Til tross for store sesongvariasjoner er grunnbemanningen den samme, og i følge Jordmorforeningen sliter man nå med rekrutteringen av sommervikarer på grunn av det høye arbeidspresset, skriver TV2..

Aftenposten - 08 mai 19 kl. 22:42

Blatter vil saksøke FIFA

Tidligere FIFA-president Sepp Blatter har planer om å saksøke det internasjonale fotballforbundet og etterfølgeren Gianni Infantino for å ha skadet hans Rykte..

NRK - 08 mai 19 kl. 21:36

Blatter vil saksøke FIFA

Tidligere FIFA-president Sepp Blatter har planer om å saksøke det internasjonale fotballforbundet og etterfølgeren Gianni Infantino for å ha skadet hans Rykte. Blatter ble suspendert i 2015 som følge av en korrupsjonsskandale..

Dagbladet - 03 mai 19 kl. 08:49

Dette sier Sylvi når barna hennes vil ha oljestopp

Frp er oljebransjens sikreste kort, mener Siv Jensen og Sylvi Listhaug. De maner til kamp for å berge oljas gode navn og Rykte..

NRK - 07 april 19 kl. 11:01

Melding om ran og skyting i Oslo

Politiet Rykte søndag ut til melding om ran av ein kiosk i Hegdehaugsveien i Oslo. Like etter fekk politiet meldingar om at ein person skal ha fyrt av skot med ein pistol i Grønnegata. Politiet set dei to hendingane i samanheng..

NRK - 03 april 19 kl. 17:57

Væpna aksjon på Stord

Væpna politi Rykte ut då ein mann retta ein pistol mot ein annan mann i Leirvik. Då politiet kom fram viste det seg at det var eit leikevåpen. Politiet avhøyrer no den mistenkte..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt