Rutte

Lørdag, 17 April, 07:03

Nyheter om Rutte

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 02 april 21 kl. 05:17

Overlevde mistillitsforslag

Nederlands statsminister Mark Rutte har med knapp margin overlevd et mistillitsforslag i nasjonalforsamlingen. Opposisjonen sto bak mistillitsforslaget. Det var knyttet til en sak der opposisjonen mener Rutte løy om koalisjonssamtaler..

NRK - 17 mars 21 kl. 21:18

Valgdagsmåling spår seier til Rutte

Valgdagsmålinger tyder på at Nederlands statsminister Mark Rutte blir sittende, melder AP. Målingen Ipsos har gjort for kringkasteren NOS spår at Ruttes høyreliberale parti blir størst, med 35 av 150 seter i underhuset i nasjonalforsamlingen..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 15:14

Enighet mellom partene – dette betyr lønnsoppgjøret for deg

Rundt 14 timer på overtid kom partene i lønnsoppgjøret til enighet søndag ettermiddag. Så mye mer får du å Rutte med..

E24 - 11 april 21 kl. 15:14

Dette betyr lønnsoppgjøret for deg

Rundt 14 timer på overtid kom partene i lønnsoppgjøret til enighet søndag ettermiddag. Så mye mer får du å Rutte med..

VG - 02 april 21 kl. 04:40

Nederlands statsminister overlevde mistillitsforslag: – Står ikke her og lyver

Opposisjonen har anklaget Nederlands statsminister Mark Rutte for løgn. Natt til fredag overlevde han et mistillitsforslag med knapp margin..

NRK - 08 mars 21 kl. 21:53

Forlenger portforbud i Nederland

Portforbudet i Nederland blir forlenget til 31. mars, med unntak for valget på ny nasjonalforsamling neste uke, opplyser statsminister Mark Rutte. Innreiseforbudet for reisende med fly og ferjer fra Storbritannia blir imidlertid opphevet ettersom spredningen av den britiske virusmutanten allerede er så omfattende.

NRK - 23 feb. 21 kl. 20:21

Nederland forlenger portforbudet

Det omstridte portforbudet i Nederland forlenges til 15. mars, opplyser statsminister Mark Rutte. Portforbudet varer fra klokken 21 til 4.

Aftenposten - 17 des. 20 kl. 21:54

Norsk økonomi har sitt verste år etter krigen. Men folk flest har minst like mye å Rutte med som før.

Koronaen har gitt norsk økonomi en historisk nedtur og høy ledighet. Likevel har folk mer å Rutte med enn i fjor..

NRK - 02 feb. 21 kl. 19:54

Nederland forlenger nedstenging

Nederland kommer til å forlenge nesten alle koronatiltakene i en måned til, melder AFP. Statsminister Mark Rutte er bekymret for den raske økningen i tilfeller av det muterte viruset som først ble oppdaget i Storbritannia..

NRK - 15 jan. 21 kl. 14:25

Har levert regjeringens oppsigelse

Nederlands statsminister Mark Rutte har levert regjeringens oppsigelse til kong Willem-Alexander, ifølge Reuters. Nederlands regjering trekker seg etter en barnetrygdskandale, som førte til at flere familier ble ruinert etter svindeletterforskning..

NRK - 12 jan. 21 kl. 19:08

Nederland forlenger koronatiltakene

Regjeringen i Nederland forlenger sine strenge smitteverntiltak til 9. februar. Det bekrefter statsminister Mark Rutte.

NRK - 05 jan. 21 kl. 07:34

Studenter hardere rammet økonomisk

Nesten fire av ti studenter sier de har fått mindre å Rutte med under pandemien. Det er dobbelt så mange som i befolkningen ellers, viser en undersøkelse Kantar har gjort for NRK. Norsk studentorganisasjon etterlyser nå den samme hjelpen som i vår..

Aftenposten - 23 des. 20 kl. 22:29

Grå og brun førjulstid gjør jobben vanskelig for Olsen. Men du får mer å Rutte med.

Værgudene har fått Norges Bank til å nedjustere prisveksten kraftig for 2021. Fortsatt billig strøm holder styringsrenten på 0,00 hele neste år..

E24 - 17 des. 20 kl. 21:54

I dag fikk nordmenn enda mer ammunisjon til å øke forbruket. Neste år smeller det.

Koronaen har gitt norsk økonomi en historisk nedtur og høy ledighet. Likevel har folk mer å Rutte med enn i fjor..

VG - 14 des. 20 kl. 22:41

Hasj-kø før nedstengning

Full nedstengning og maks tre gjester på julaften, er beskjeden fra statsminister Mark Rutte mandag. Utenfor Amsterdams beryktede coffee shops var det lange køer..

VG - 14 des. 20 kl. 22:41

Hasj-kø før nedstengning i Nederland

Full nedstengning og maks tre gjester på julaften, er beskjeden fra statsminister Mark Rutte mandag. Utenfor Amsterdams beryktede coffee shops var det lange køer..

NRK - 14 des. 20 kl. 19:42

Innfører fem uker lang nedstengning

Smittetrykket gjør at Nederland må innføre en fem uker lang nasjonal nedstengning, varsler statsminister Mark Rutte. Nederland har påvist over 600.000 koronatilfeller siden pandemien brøt ut..

NRK - 03 nov. 20 kl. 19:07

Varsler nye tiltak i Nederland

Statsministeren i Nederland, Mark Rutte, varsler strengere restriksjoner etter smitteøkningen i landet, melder Reuters. Regjeringen vurderer blant annet å innføre portforbud og stenge skoler..

P4 - 22 okt. 20 kl. 06:58

Vil har mer penger til flom- og skredsikring

Flere organisasjoner, deriblant KS og Finans Norge, reagerer på at regjeringen legger opp til kutt i flom- og skredsikring. Blant annet får NVE 15 millioner kroner mindre å Rutte med til forebygging av flom og skred neste års statsbudsjett, skriver Nationen. I et brev til Stortinget skriver organisasjonene at kuttene er svært uheldig i en tid der utbetalingene som følge av naturskader øker..

NRK - 13 okt. 20 kl. 19:11

Innfører strenge tiltak i Nederland

Statsministeren i Nederland, Mark Rutte, seier at det frå og med onsdag kveld vil verte innført strenge tiltak i landet for å hindre spreiing av koronaviruset. Mellom anna må restaurantar og barar stenge, og det vert forbode å selje alkohol etter 20..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 19:06

Ikke mye å hente for denne familien i statsbudsjettet - men alle får mer å Rutte med

Skatten reduseres, men uttellingen for oss er liten, sier Randi Kvam og Marius Hegre. Ekteparet gleder seg over at et fritidskort kan hjelpe barn i lavinntektsfamilier i å delta i idrettsaktiviteter..

Klartale - 07 okt. 20 kl. 10:59

Kommunene får mer å Rutte med

Kommuner og fylker får 2 milliarder kroner mer i frie inntekter neste år. Det foreslår regjeringen. De lover å dekke alle ekstra utgifter til korona-pandemien..

VG - 07 okt. 20 kl. 10:25

Kommunene loves full koronaerstatning og mer å Rutte med

Kommuner og fylker får 2 milliarder kroner mer i frie inntekter neste år, foreslår regjeringen, som lover å dekke alle ekstrautgifter til koronapandemien..

VG - 07 okt. 20 kl. 10:25

Kommunene loves full coronaerstatning og mer å Rutte med

Kommuner og fylker får 2 milliarder kroner mer i frie inntekter neste år, foreslår regjeringen, som lover å dekke alle ekstrautgifter til coronapandemien..

Aftenposten - 28 sep. 20 kl. 19:27

Sandnes Ulf-profil: – Treneren har ikke mye å Rutte med

Sandnes Ulfs kamptropp talte 15 spillere inkludert en 15-åring og en 18-åring mot KFUM. Skadesituasjonen er prekær, men ikke noe treneren skylder på..

E24 - 02 sep. 20 kl. 22:32

Pensjonistene får tynnere lommebok enn i fjor: – Vi er forbanna

Pensjonister flest får nok en gang mindre å Rutte med. – Vi har allerede hatt dugnad i mange år, sier lederen for Pensjonistforbundet..

Aftenposten - 02 sep. 20 kl. 22:32

Pensjonistene får tynnere lommebok enn i fjor: – Vi er forbanna

Pensjonister flest får nok en gang mindre å Rutte med. – Vi har allerede hatt dugnad i mange år, sier lederen for Pensjonistforbundet..

NRK - 19 aug. 20 kl. 09:39

Ingen hjemmefester i Nederland

Nederland forbyr hjemmefester etter en økning i koronasmitte den siste tiden, melder NTB. Bursdager, bryllup og drikkekvelder er hovedårsaken til smitteøkningen, mener statsminister Mark Rutte. Regjeringen innfører derfor en grense på seks personer..

P4 - 27 mai 20 kl. 11:50

– De med høyest lån vil få vesentlig betre økonomi

De med høyest lån og trygg jobb vil oppleve en kraftig bedring i sin økonomi fremover. Det slår Nordea Markets fast i sine nye prognoser. I år spår meglerhuset et fall i den norske økonomien på 5–7 prosent som følge av koronakrisen.

NRK - 19 mai 20 kl. 20:45

Mer åpning i Nederland fra juni

I Nederland kan barer og restauranter åpne igjen 1. juni, men med få gjester av gangen. Det sier statsminister Mark Rutte, som presenterte en gjenåpningsplan tirsdag.

Aftenposten - 12 mai 20 kl. 21:54

Tina Bru vil endre oljeskatten for å sikre «grønnere retning»

Olje- og energiminister Tina Bru vil unngå kræsjlanding i leverandørindustrien og gir oljeselskapene 100 mrd. mer å Rutte med på kort sikt. Men på lang sikt blir det skjerpet skatt..

E24 - 12 mai 20 kl. 21:47

– Jeg vil ikke ha en kræsjlanding

Olje- og energiminister Tina Bru vil unngå kræsjlanding i leverandørindustrien og gir oljeselskapene 100 mrd. mer å Rutte med på kort sikt. Men på lang sikt blir det skjerpet skatt..

P4 - 09 mai 20 kl. 11:41

Gir millioner mot innleiesnusk

Arbeidstilsynet og Petroleumstilsynet får mer å Rutte med i kampen mot arbeidskriminalitet. Regjeringen varsler at de vil bevilge 15 millioner kroner til tilsynene som skal sjekke at reglene for innleie av arbeidskraft blir fulgt. Flere useriøse aktører, mange av dem med utenlandsk arbeidskraft, har i flere år vært et problem for næringslivet i Norge..

NRK - 21 april 20 kl. 23:39

Nederland opnar skolar i mai

Barneskolar i Nederland skal opnast i mai, men andre restriksjonar skal framleis gjelde, opplyser statsminister Mark Rutte. Skolane har vore stengde i ein månad, og skal opne på deltid i mai..

E24 - 21 april 20 kl. 16:06

BKK økte resultatet med over 500 millioner kroner

Lover gigantutbytte til kommunale eiere etter fjoråret, men neste år kan ikke vestlandskommunene vente seg like mye å Rutte med..

P4 - 17 april 20 kl. 08:20

Kiwi kutter prisene

Kiwi kutter i dag prisen på 200 varer med 20 prosent. Koronakrisen gjorde at påskepriskrigen ble avlyst, men det er likevel koronakrisen som er årsak til priskuttet nå, som skal vare til 15. juni.

Aftenposten - 14 april 20 kl. 10:15

Krisen kan i verste fall velte VM-drømmen

KOMMENTAR: Trondheim kommune får mindre penger å Rutte med. Er det da riktig å bruke 650 millioner kroner på hoppanlegget i Granåsen?.

P4 - 19 mars 20 kl. 14:21

Bevilger 250 millioner mer til kommunene

Kommunene får mer å Rutte med under koronakrisen. Et enstemmig Storting har besluttet å bevilge 250 millioner kroner mer til kommunene. Utbruddet setter nå mange på prøve, og derfor tar vi nå grep, sier kommunal- og moderniseringsminister Nikolai Astrup..

Aftenposten - 04 feb. 20 kl. 22:27

Sjeføkonom: - En svakere krone vil over tid bety prisvekst og mindre å Rutte med

Men kronesvekkelsen kan også resultere i flere arbeidsplasser..

P4 - 31 jan. 20 kl. 07:44

Frykter kutt før alt er på plass i NAV

Fra 1. februar vil unge under 25 år få nærmere 70.000 kroner mindre i året å Rutte med om de skal på arbeidsavklaringspenger (AAP)..

P4 - 28 jan. 20 kl. 05:30

Fare for langvarig busstreik

Det er fare for en langvarig busstreik om ikke norske bussjåfører får mer å Rutte med i vårens lønnsoppgjør. Forrige hovedoppgjør i 2018 ga bussjåførerene en reallønnsnedgang. Tillitsvalgte i Yrkestrafikkforbundet sier til Klassekampen at forventningene og streikeviljen er stor før lønnsoppgjøret.

NRK - 08 des. 19 kl. 13:43

Aleneboende eldre har minst

Aleneboende alderspensjonister med minste pensjonsnivå har lite å Rutte med. De mest utsatte er de som ikke eier bolig, og som har lave inntekter ut over alderspensjonen, ifølge Statistisk sentralbyrå på vegne av Arbeids- og sosialdepartementet..

P4 - 17 sep. 19 kl. 16:45

Virke: - Får mer å Rutte med

Nordmenn vil få mer penger å Rutte med resten av året. Det viser hovedorganisasjonen Virke sine prognoser som ble lagt frem tirsdag. Mange andre land har svakere vekst i økonomien, mens det går bra i Norge, sier Virkes sjeføkonom, Lars Haartveit..

E24 - 13 nov. 19 kl. 14:42

Kraftkommuner krever klart svar om skatteinntektene

Kraftkommunene ber Siv Jensen forkaste Sanderud-utvalgets forslag alt før høringsfristen er ute, så kommunene vet hva de har å Rutte med i årene som kommer..

P4 - 17 okt. 19 kl. 06:47

Høy boreaktivitet på norsk sokkel

Det bores etter norsk olje som aldri før. I år vil det bli boret 55 letebrønner på norsk sokkel, og nærmer seg dermed toppårene 2013 og 2015, skriver Finansavisen. Årsaken til den høye aktiviteten er at oljeselskapene gjør det godt, og har mye penger å Rutte med..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt