Ruset

Onsdag, 21 April, 07:57

Nyheter om Ruset

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 april 21 kl. 11:23

Soldat på vakt var Ruset på MDMA

En soldat på vakt var Ruset på MDMA, kommer det fram i Forsvarets narkotikagruppes årsrapport for 2020. Soldaten sto på vakt med skarpladd våpen, skriver Forsvarets forum. I 2020 etterforsket narkotikagruppen 29 forhold som ble til straffesaker..

NRK - 27 mars 21 kl. 07:30

Sjåfør pågrepet etter ulykke

Sjåføren av bilen som kjørte inn i tre parkerte biler i Sars gate i Oslo i tretiden i natt er pågrepet. De parkerte bilene fikk store skader, og fire personer ble sett løpende fra stedet. Sjåføren mistenkes for å ha kjørt i Ruset tilstand..

NRK - 16 mars 21 kl. 20:11

Målt til 210 km/t i 100-sonen

Etter å ha blitt målt til 210 kilometer i timen i 100-sonen, forsøkte bilisten å stikke av. Da politiet fikk stanset sjåføren på E18 ved Holmestrand tirsdag kveld, viste det seg at mannen ikke hadde førerkort og i tillegg fremstod som Ruset..

Aftenposten - 20 jan. 21 kl. 22:48

En Ruset sjåfør totalskadet leasingbilen. To dommer kom til motsatte konklusjoner om hvem som må betale.

En Ruset leasingkunde totalskadet bilen. Etterpå har leasingselskapet og forsikringsselskapet kranglet i retten..

E24 - 20 jan. 21 kl. 22:48

En Ruset sjåfør totalskadet leasingbilen. To dommer kom til motsatte konklusjoner om hvem som må betale.

En Ruset leasingkunde totalskadet bilen. Etterpå har leasingselskapet og forsikringsselskapet kranglet i retten..

NRK - 06 mars 21 kl. 02:10

Kvinne med sabel arrestert i Tromsø

Politiet i Tromsø har pågrepet en kvinne i 20-årene som i Ruset tilstand brøt seg inn hos naboen på Kvaløysletta og truet ham med en sabellignende kniv. Ingen ble skadet og kvinnen må tilbringa natta i arresten, opplyser politiet..

NRK - 28 jan. 21 kl. 23:08

Mor dømt til samfunnsstraff

Moren til en to år gammel gutt som fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017, er dømt til samfunnsstraff. I tingretten ble hun dømt til sju måneders fengsel. Moren var Ruset på GHB og amfetamin og skal ha overlatt sønnen til andre rusede personer..

NRK - 08 jan. 21 kl. 08:19

Biltyv stanset etter politijakt

Politiet stanset en biltyv etter en kortere biljakt. Han ble stoppet på Nykirke i Horten etter at politiet fikk melding om at en bil var stjålet i Horten tidligere på morgenen. Han var Ruset og er pågrepet.

NRK - 10 des. 20 kl. 01:30

Ruset bilist kjørte på ambulanse

Politiet i Innlandet måtte like før midnatt stanse en beRuset bilfører i Folldal i Østerdalen ved å kjøre inn i bilen hans. Bilføreren hadde før dette med forsett kjørt inn i en sykebil og truet med å kjøre ned politiet, før han forsøkte å stikke av..

NRK - 19 nov. 20 kl. 18:56

Fant Ruset sjåfør under senga

På Skedsmokorset nord for Oslo måtte en politipatrulje løpe etter en bilfører som stakk av fra en kontroll. Mannen løp inn i en bolig og forsøkte å gjemme seg under en seng. Han blir anmeldt for kjøring i påvirket tilstand og vold mot politiet..

NRK - 22 aug. 20 kl. 20:35

Truet av Ruset, mindreårig gutt

Det var en Ruset, mindreårig gutt som truet et ungt par på Sørlandssenteret lørdag kveld, skriver fvn.no. Like før klokken halv sju meldte politiet om en person som truet flere kunder med kniv, men det ble ikke funnet kniv på vedkommende..

P4 - 08 okt. 20 kl. 19:36

På intensivavdeling etter slagsmål

En person er innlagt på intensivavdelingen ved sykehuset i Skien etter en voldshendelse med to personer i Stathelle i ettermiddag. Det melder politiet i kveld. Begge fremsto som Ruset og hadde hodeskader etter hendelsen.

P4 - 07 okt. 20 kl. 17:48

Mor og sønn øvelseskjørte rusa

En mor og hennes sønn øvelseskjørte Ruset på narkotika i Larvik. Politiet stoppet bilen med moren i 40-årene og hennes 17 år gamle sønn i en rutinekontroll i formiddag. En spyttprøve ble da tatt av føreren, og den slo ut på kokain.

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 06:27

Kvinner ranet og stukket med sprøyte i Bergen

To unge kvinner ble natt til onsdag ranet av en Ruset mann med sprøyte. En av kvinnene ble stukket i armen med sprøyten. Gjerningsmannen er ikke pågrepet..

NRK - 07 okt. 20 kl. 02:36

Raner stakk kvinne med sprøyte

En kvinne ble stukket med en sprøyte under et ransforsøk i Strandgaten i Bergen sentrum ved ettda i natt, melder Vest politidistrikt. Like før ble en annen kvinne truet med en sprøyte og ranet i Markeveien. Vitner sier gjerningsmannen så Ruset ut..

NRK - 01 okt. 20 kl. 21:29

Kræsjet i Hagens port - tiltalt

En 30 år gammel mann må møte i retten mandag, tiltalt for råkjøring i Ruset tilstand. Han stakk av fra en politikontroll på Lørenskog og kjørte borti porten og garasjeporten til Tom Hagen, skriver Romerikes Blad. Forsvareren ønsker ikke å kommentere..

VG - 01 okt. 20 kl. 19:45

Mann tiltalt for å ha krasjet i porten til Tom Hagen i kokainrus

En 30 år gammel mann er tiltalt for å ha krasjet i porten til Tom Hagens bolig i Sloraveien i sommer mens han var Ruset på flere stoffer..

VG - 23 sep. 20 kl. 13:38

Bipolare Christine Koht åpner opp: «Mye av det jeg skal fortelle er flaut»

Da Christine Koht (53) sto på scenen og tok publikum med storm, ante ikke offentligheten at hun var sykelig manisk og ofte Ruset på piller og kokain..

E24 - 10 sep. 20 kl. 12:26

Forsikringsselskap nektet å betale for Ruset sjåfør i bilulykke. Dét var ikke Oslo tingrett enig i.

Codan Forsikring må betale 325.000 i erstatning til et leasingselskap for at en kunde totalskadet bil i ruspåvirket tilstand..

VG - 04 sep. 20 kl. 22:02

Slik stoppet han sjåføren: – Jeg knuste ruten på førersiden

Tom Hestnes forteller om de dramatiske minuttene da en mistenkt Ruset sjåfør raste gjennom Briskeby i Oslo..

P4 - 04 sep. 20 kl. 20:11

Ruset bilist brast inn i biler

I Oslo har en ruspåvirket bilist kjørt inn i 20 biler. Bilen skal ha hatt stor fart, skriver politiet på Twitter. Ulykken skjedde i Niels Julsgate i Oslo.

Klartale - 02 sep. 20 kl. 09:55

Northug var ikke Ruset da politiet stoppet han

Petter Northug hadde ikke alkohol eller andre rusmidler i blodet, da han ble tatt for råkjøring for tre uker siden..

NRK - 02 sep. 20 kl. 03:31

Ruset sjåfør stanset i feil retning

Politiet stanset natt til onsdag en bilfører som kjørte varebil i feil løp på E6 i Ås. Det viste seg at sjåføren var beRuset og at bilen var stjålet i Oslo. – Fører, utenlandsk mann i 40-årene, er beRuset og fremstilles på legevakt, melder politiet..

P4 - 27 aug. 20 kl. 07:26

Mange unge har sittet på med Ruset sjåfør

Nå slår Actis og politiet alarm..

Aftenposten - 24 aug. 20 kl. 20:00

Toppidrettsutøvere blir Ruset på endorfiner. Hva når dine egne, naturlige rusmidler er borte?

Noe må gjøres før nedstemthet blir til depresjon, før engstelse blir til angst, før lav selvtillit og isolasjon blir til sosial fobi..

NRK - 22 aug. 20 kl. 10:05

Flere kjører beRuset

Flere kjører i beRuset tilstand enn før, ifølge Utrykningspolitiet. I fjor avdekket UP at nesten 10.000 sjåfører i Norge kjørte Ruset.

P4 - 27 juni 20 kl. 19:15

Overlege tiltalt for å ha Ruset seg

En overlege ved et sykehus på Østlandet er tiltalt for å ha Ruset seg med anestesimiddel mens han hadde beredskapsvakt. Det skriver avisa Budstikka. Mannen ble ifølge tiltalen sløv og-eller bevisstløs etter hendelsen i 2018, og dermed ute av stand til å ta vare på pasientene.

P4 - 19 aug. 20 kl. 18:40

Helte bøtte med vann på politiet

Politiet i Oslo måtte ta hånd om en Ruset og aggressiv mann på et treningssenter i Oslo i ettermiddag. Mannen gikk rundt i bar overkropp og ønsket ikke å bli med politiet. Han endte med å helle en bøtte med vann over en av politibetjentene.

P4 - 19 aug. 20 kl. 18:40

Helte bøtte med vann over politiet

Politiet i Oslo måtte ta hånd om en Ruset og aggressiv mann på et treningssenter i Oslo i ettermiddag. Mannen gikk rundt i bar overkropp og ønsket ikke å bli med politiet. Han endte med å helle en bøtte med vann over en av politibetjentene.

NRK - 18 aug. 20 kl. 15:45

Dømt for  «korona-spytting»

En 21 år gammel arendalitt er dømt til fengsel for å ha forsøkt å spytte på polititjenestemenn idet han skulle testes for covid-19. Mannen var Ruset, og truet også med å sette fyr på politifolkene. Ifølge dommen testet ikke mannen positivt..

P4 - 07 aug. 20 kl. 06:25

Fire pågrepet i Bærum

Politiet har pågrepet fire personer etter å ha stanset en bil på E18 ved Strand i Bærum. Politiet mistenker at sjåføren var Ruset. I tillegg ble det funnet narkotika og en startpistol i bilen..

Aftenposten - 13 juni 20 kl. 20:06

Den berømte skuespilleren Ruset seg og havnet i en dødsulykke. Nå vendes blikket mot et av Russlands store problemer.

Det var nesten 20.000 trafikkulykker med Ruset sjåfør i Russland i 2019. Nå krever ofrene at gjerningspersonene får streng straff..

P4 - 04 juni 20 kl. 06:55

Ruset mann slo seg inn i boliger

En person er lagt inn på sykehus etter at en Ruset mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne. Mannen gikk løs på tre beboere sent i går kveld før han forlot stedet. En av dem er lagt inn på sykehus, men skal ikke ha alvorlige skader, melder politiet i Møre og Romsdal.

NRK - 26 juli 20 kl. 22:26

MC-fører stakk av fra ulykke

En MC-fører stakk fra stedet etter at han kjørte av veien i Hoveræget i Egersund. Føreren ble senere funnet av politiet, og fremstod Ruset. Vedkommende blir sjekket på legevakt for blodprøver og helsesjekk, melder Politiet i Egersund på Twitter..

NRK - 15 juli 20 kl. 13:02

Anker ikke dommen

En mann er i Brønnøy tingrett dømt til 30 dagers betinget fengsel for å ha sendt seksualiserte meldinger til datteren, skriver Brønnøysunds avis. Han har erkjent straffskyld, men hevder å ikke huske å ha sendt meldingene, fordi han var Ruset..

P4 - 15 juli 20 kl. 12:05

Dømt til fengsel for meldinger

En mann er dømt til betinget fengsel i 30 dager å ha sendt seksualiserte meldinger til sin datter. Mannen har erkjent straffskyld, men hevder han ikke husket å sendt meldingene fordi han var Ruset på tidspunktet. Dommen vil ikke ankes..

P4 - 11 juli 20 kl. 23:13

Mann truet flere med kniv

En mann truet flere personer med kniv på Krøderen i Buskerud i Viken. Mannen var tydelig Ruset og de som var tilstede hadde klart å stenge mannen inne på et rom mens de ventet på politiet. Ingen ble skadet, opplyser politiet..

P4 - 29 juni 20 kl. 14:21

Mor dømt etter at toåring fikk overdose

En kvinne er dømt til sju måneders fengsel etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017. Moren var Ruset da gutten fikk i seg stoffet som var i leiligheten deres i Østfold. Gutten overlevde da naboer hørte moren rope om hjelp og fikk varslet ambulanse.

P4 - 20 juni 20 kl. 09:49

Ruskjørere forårsaket båtulykke

To menn har kjørt inn i en fortøyd båt ved Smedasundet i Haugesund. Mennene var Ruset og forsøkte å flykte, men er nå pågrepet etter at mannskapet i den andre båten klarte å holde de to igjen til politiet ankom..

NRK - 20 juni 20 kl. 07:36

Kjørte Ruset til politihuset

En mann som hadde et ærend hos politiet i natt er mistenkt for promillekjøring. Han kjørte til politihuset i Hamar i 04-tida og traff en patrulje utenfor. De mistenkte at han var påvirket og beslagla førerkortet hans..

P4 - 30 mai 20 kl. 17:40

- Døde ikke kun av kvelning

En foreløpig obduksjonsrapport viser at George Floyd ikke kun døde av kvelning. Rettsmedisinerne viser til at 46-åringen hadde underliggende hjerteproblemer. Det i kombinasjon med at han ble klemt i politigrepet, og potensielle rusmidler, er den sannsynlige dødsårsaken, slår de fast i rapporten som ble utført kort tid etter dødsfallet.

Aftenposten - 25 mars 20 kl. 20:28

Mor tiltalt etter at sønnen (2) fikk i seg GHB da hun selv var Ruset

En mor fra Østfold er tiltalt etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg GHB da hun selv var Ruset på GHB og amfetamin..

P4 - 16 mai 20 kl. 07:45

Bryant-ulykken: Pilot ikke Ruset

Piloten som krasjet helikopteret den tidligere basketballstjernen Kobe Bryant satt i, var ikke påvirket av alkohol eller medikamenter. Det kommer frem i obduksjonsrapporten, skriver New York Times. Helikopteret med Bryant, datteren og sju andre om bord styrtet 26.

Aftenposten - 13 april 20 kl. 07:12

Anmeldt for vold og trusler mot flere naboer

En Ruset mann i 20-årene ble natt til mandag pågrepet etter å ha romstert rundt inne hos en nabo og kastet ting rundt seg..

P4 - 13 april 20 kl. 07:08

Anmeldt for vold og trusler mot naboer

En mann i 20-årene er pågrepet for vold og trusler mot flere naboer i Sykkylven i Møre og Romsdal. Han ble pågrepet i natt etter å ha romstert inne hos en nabo, kastet ting rundt seg, og skadd en mann i 60-årene, melder NTB. Mannen anmeldes for skremmende og truende oppførsel, skadeverk og kroppsskade.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt