Rundt

Fredag, 05 Mars, 04:45

Nyheter om Rundt

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 21 feb. 21 kl. 06:35

Feststøy landet Rundt – stanset fest med 50 personer

Politiet har hatt hendene fulle med meldinger om høy musikk og forstyrrelse av natteroen Rundt omkring i landet natt til søndag. I Trøndelag har de blant annet stanset en fest med Rundt 50 deltakere..

NRK - 28 feb. 21 kl. 15:23

20 millioner briter er vaksinert

Storbritannia har vaksinert over 20 millioner av de Rundt 67 millioner innbyggerne i landet mot covid-19, ifølge helseminister Matt Hancock. Storbritannia var tidlig ute med å godkjenne koronavaksiner. Nå er Rundt 30 prosent av befokninga vaksinert..

NRK - 27 feb. 21 kl. 23:40

Rundt 800 i karantene i Harstad

I Harstad er Rundt 800 personer satt i karatene etter at det ble oppdaget smitte på et treningssenter, opplyser Harstad kommune. Treningssenteret er nå stengt. Lørdag fikk kommunen bekreftet åtte nye koronatilfeller..

Nyhetspressen - 25 feb. 21 kl. 17:51

Den norske gamingbransjen - Et sjansespill?

Norge er kjent for å opprettholde et strengt spillemonopol. Dette betyr at det kun er statligeide selskaper, som Norsk Tipping, som kan tilby pengespill i landet. Dette har ikke hindret andre aktører i å lansere nettcasinoer, som også norske borgere kan være spillere på.

NRK - 24 feb. 21 kl. 16:13

Båtflyktninger fryktes druknet

En gruppe rohingya-flyktninger er savnet og flere fryktes omkommet etter å ha drevet drevet Rundt i Andamanhavet i flere uker, uten mat og vann, ifølge UNHCR. Båten la ut fra det sørlige Bangladesh for Rundt to uker siden, og ingen vet hvor den befinner seg..

NRK - 1 time siden

Utsetter krisepakkevedtak i Senatet

Republikanere i Senatet i USA har klart å forsinke debatten Rundt president Joe Bidens nye krisepakke på 1900 milliarder dollar. De krever opplesning av hele forslaget, noe som vil forsinke krisepakken i mange timer, skriver Washington Post..

NRK - 09 feb. 21 kl. 17:36

Romfartøy i bane Rundt Mars

Det arabiske Amal er i bane Rundt Mars etter ein vellukka nedbremsingmanøver, opplyser forskarar frå Dei sameinte arabiske emirata. Fartøyet vart skote opp frå Japan i juli og skal gå i bane Rundt Mars i minst to år..

Aftenposten - 6 timer siden

Væpnede vakter vokter Kongressen. Møter er avlyst. Derfor frykter USA ny storming torsdag.

Konspirasjonsteorier Rundt en 90 år gammel lovendring gjør at politiet i Washington, D.C. er på tå hev..

Aftenposten - 8 timer siden

Væpnede vakter vokter Kongressen. Møter er avlyst. Derfor frykter USA ny storming i dag.

Konspirasjonsteorier Rundt en 90 år gammel lovendring gjør at politiet i Washington DC er på tå hev..

VG - 8 timer siden

65 i karantene etter to fester: – Snakk med ungdommene

Rundt 65 elever ved Asker videregående er satt i karantene etter at en coronasmittet elev deltok på to fester i helgen. Nå oppfordrer ordføreren foreldre om å ta en prat med ungdommene sine..

E24 - 9 timer siden

Netfonds-arvinger krevde staten for milliarder – må selv punge ut

Arvingene til Netfonds-gründer Rolf Dammann krevde opprinnelig Rundt fem milliarder fra staten. Nå må de i stedet betale 5,1 millioner kroner i sakskostnader..

NRK - 12 timer siden

Funnet fremmede arter på Svalbard

En forskergruppe har oppdaget fremmede arter på Svalbard som, spesielt med tanke på klimaendring, kan bidra til radikal endring i det marine miljøet Rundt øygruppen. Forskerne foreslår nå et varslingssystem i havneområder, ifølge Akvaplan-niva..

NRK - 12 timer siden

17 prosent av all mat kastes

931 millioner tonn mat som var tilgjengelig for forbrukere i verden, eller 17 prosent av all mat, ble kastet i 2019, viser nye tall fra FN. Det tilsvarer 23 millioner fullastede 40-tonns lastebiler, nok til å lage en kolonne Rundt jorden sju ganger..

E24 - 22 timer siden

Stavanger-selskap skal levere solanlegg for 100 millioner til Vietnam

Torsdag signerer Norsk Solar AS en avtale som gjør at Stavanger-selskapet skal levere solenergi til en rekke kjøpesentre i Vietnam de neste 20 årene. Avtalen har en verdi på Rundt 100 millioner kroner..

NRK - Igår: 04:30

Mange jøder flytter til Dubai

Flere hundre jøder fra hele verden har det siste året flyttet til De forente arabiske emirater, hvor det nå bor over 2000 jøder. Rundt 60.000 israelere var før nyttår på ferie i Dubai, og de føler seg velkomne, forteller de..

E24 - Igår: 20:57

Wall Street svinger Rundt null

Wall Street tapte seg fra mandagens hopp med et fall på tirsdag. Nå faller hovedindeksene i New York ytterligere nedover. Slik er stoda ved åpningstid:.

Aftenposten - Igår: 07:00

Hva med en helgetur med toget? Her får du tre fine eksperttips.

– Jeg er særlig sjarmert av Mjøsa Rundt, sier togentusiast Sigrid Elsrud..

Aftenposten - I førrgår: 22:05

«Vi opplever nå å løpe etter beslutninger og rydde opp i forvirring». Da skolene ble stengt på kort varsel, ga hun klar beskjed.

Misforståelser Rundt hva som var rødt nivå og stengte skoler førte til at flere elever mistet skoletilbudet helt..

VG - I førrgår: 18:41

Britney Spears’ far Jamie sier han ønsker hun slipper vergemål

Det har vært en heftig debatt Rundt Britney Spears vergemål, og nå sier farens advokat til CNN at han ønsker hun slipper vergemål..

NRK - I førrgår: 17:31

Hver tiende fikk hukommelsessvikt

Rundt 12 prosent av dem som har hatt korona i Norge, opplever at hukommelsen har blitt dårligere lenge etter at de var syke, viser ny studie..

Klartale - I førrgår: 15:20

Østlandet kan få flere vaksiner fra midten av mars

Oslo og andre kommuner kan få flere vaksiner mot korona. Men først må folk landet Rundt få dose nummer to..

NRK - I førrgår: 10:48

To siktet etter knivstikking

Natt til i dag, klokken 03.16, fikk politiet melding om at en/flere personer var blitt knivstukket i Revheimsveien i Stavanger. Politiet rykket ut, og påtraff tre skadde personer.

Aftenposten - I førrgår: 09:58

Klubber krever VM-boikott – dette sier Molde-direktøren

Molde Fotballklubb vil ta opp diskusjonen Rundt Fotball-VM 2022 på årsmøtet om tre uker..

NRK - I førrgår: 08:19

Stor askesky over indonesisk øy

Himmelen over den indonesiske øya Sumatra er formørka av ei Rundt 5000 høg askesky, etter eit vulkanutbrot frå vulkanen Sinabung tysdag morgon. Innbyggjarar i området har enno ikkje blitt oppmoda om å evakuera, skriv nyheitsbyrået AP..

NRK - I førrgår: 08:13

Venter svar på 600 koronatester

Over 800 personer er fortsatt i karantene i Harstad. Totalt 18 personer er smittet av koronaviruset, og det ventes svar på Rundt 600 prøver. Det opplyser kommuneoverlege Jonas Holte.

NRK - I førrgår: 06:44

Tsjekkia skal testa i bedrifter

Den tsjekkiske regjeringa vedtok seint måndag kveld obligatorisk massetesting for koronavirus i alle mellomstore og store bedrifter i landet. Rundt 2,1 millionar tilsette og arbeidsgivarar vil vera omfatta, og må testast minst ein gong i veka..

NRK - I førrgår: 04:52

137 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 137 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 22 flere enn dagen før, men 27 færre enn snittet den siste uken. Stovner bydel har det høyeste smittetrykket.

NRK - 02 mars 21 kl. 03:51

50 millioner vaksinert i USA

Over 50 millioner har fått minst én dose med koronavaksine i USA, viser tall fra landets folkehelseinstitutt. Så langt har USA satt Rundt 76 millioner doser. Over 25 millioner mennesker har fått begge dosene som trengs for å være fullvaksinert..

NRK - 18 feb. 21 kl. 12:29

Omfattende aksjon mot mafiafamilier

Rundt fem hundre tyske politifolk slo i dag til mot Rundt 20 bygninger i Berlin og Brandenburg som ledd i kampen mot to rivaliserende forbryterfamilier, en arabisk og en tsjetsjensk. To personer er pågrepet for ulovlig handel med narkotika og våpen..

NRK - 01 mars 21 kl. 22:47

Oppgang på USA-børsene

Aksjekursene på New Yorks børser steg betydelig mandag etter nedgang i forrige uke. S&P 500-indeksen steg 2,4 prosent, Dow Jones steg 2 prosent og Nasdaq steg 3 prosent. Optimisme Rundt vaksiner og en ventet ny krisepakke blir oppgitt som årsaker..

VG - 01 mars 21 kl. 19:23

Lady Gagas hundepasser: – Blodet Rundt hennes lille kropp var mitt eget

Ryan Fischer ble skutt i brystet da ukjente gjerningsmenn stjal to av tre hunder han passet for popstjernen. Nå forteller han fra sykesengen hvordan han opplevde dramaet..

E24 - 01 mars 21 kl. 16:01

Egytisk milliardær spytter inn tresifret millionbeløp i Joe and The Juice

Nassef Sawiris kjøper seg inn i juicekjeden med Rundt 280 millioner kroner..

Klartale - 01 mars 21 kl. 14:15

Disse kommunene kan få stengte butikker og restauranter

Det kan bli stengte treningssentre, butikker og serverings-steder i flere kommuner Rundt Oslo..

VG - 01 mars 21 kl. 10:56

Kommunene Rundt Oslo strammer inn

Etter en ny runde med strenge tiltak i Oslo, følger de nærmeste kommunene nå etter..

VG - 01 mars 21 kl. 10:56

Kommuner Rundt Oslo strammer inn

Etter en ny runde med strenge tiltak i Oslo, følger de nærmeste kommunene nå etter..

NRK - 01 mars 21 kl. 10:10

Stormet regjeringsbygning i Yerevan

I Yerevan i Armenia har demonstranter stormet regjeringsbygningen, melder Reuters. Det armenske militæret krever at statsminister Nikol Pasjinian går av, fordi de er misfornøyde med hans håndtering av konflikten Rundt Nagorno-Karabakh..

NRK - 17 feb. 21 kl. 19:04

165 utkastelser i 2020

I fjor var det 165 saker der folk ble kastet ut med makt fra en kommunal bolig i Oslo, skriver Aftenposten. Rundt en tredel av sakene har andre årsaker enn at husleien ikke er betalt, ifølge avisen. Oslo har Rundt 11.

NRK - 01 mars 21 kl. 08:30

64 prosent færre overnattinger

Antall overnattinger ved norske hoteller sank med 64 prosent for januar i år, sammenlignet med samme måned i fjor, viser tall fra SSB. Det var Rundt 800.000 overnattinger ved januar i år.

NRK - 01 mars 21 kl. 08:02

2,7 millioner kroner i testutgifter

Covid-19-testing av elitelagene i langrenn, hopp og kombinert vil koste Norges Skiforbund Rundt 2,7 millioner kroner. –Hyppig testing for covid-19 har vært en forutsetning for å kunne opprettholde aktiviteten, sier langrennssjef Espen Bjervig til NTB..

VG - 01 mars 21 kl. 06:09

Manageren: Johaug taper minst 5 millioner kroner på corona-året

OBERSTDORF (VG) Therese Johaug (32) tjente Rundt 10 millioner i sist VM-sesong i 2019. På grunn av coronapandemien blir inntekten halvert denne sesongen. Minst..

Dagbladet - 28 feb. 21 kl. 21:01

Derfor løsnet det enorme isfjellet fra Antarktis

Hva som vil skje med isfjellet på Rundt 1270 kvadratkilometer, som har løsnet fra Antarktis, er usikkert..

NRK - 28 feb. 21 kl. 20:51

25 nye koronasmittede i Bodø

Det registrert 25 nye koronatilfeller i Bodø i løpet av søndagen, opplyser kommunen Av disse er det 24 nærkontakter som allerede var i karantene. På Bodø Lufthavn er det flere smittede blant bakkemannskapene, og Rundt 40 er i karantene..

NRK - 28 feb. 21 kl. 19:48

Stanset fest med 50 i Bergen

Politiet har stanset en fest med Rundt 50 personer i Bergen sentrum. Det skal ha vært full fest og høy musikk i ett døgn, skriver Vest politidistrikt på twitter. Festdeltakerne skal være på vei til å forlate stedet søndag ettermiddag..

NRK - 28 feb. 21 kl. 18:31

– Jeg vet at det jeg ber om er mye

Oslo strammer ytterligere inn på koronatiltakene fra mandag, blant annet med rødt nivå i videregående skole, stengte serveringsteder og stort sett stengte butikker. Byrådsleder Raymond Johansen forstår at det er tungt for folk med nye innstramminger. – Ingen har tatt større ansvar enn Oslo.

Aftenposten - 28 feb. 21 kl. 16:38

Hva skulle du hatt for å grave Rundt i søppel på jobb? Irwin (45) fant ut at 85 kroner timen var for lite.

JACKSONVILLE (Aftenposten): 128.000 kroner. Det er hva du tjener i året på å jobbe fulltid til føderal minstelønn i USA..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt