Roser

Tuesday, 26 May, 11:05

Nyheter om Roser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 17 May 20 kl. 06:42

Politiet Roser trønder-russen

Politiet i Trøndelag har i natt fått rundt 50 meldinger om festbråk, og Roser russen især for i hovedsak ansvarlig oppførsel og respekt. Ingen er satt i fyllearresten eller anmeldt for ordensforstyrrelser..

P4 - 17 May 20 kl. 07:13

Bråk og fyll mange steder

Politiet mange steder i landet melder om bråk og fyll i natt. I Trøndelag fikk politiet i natt rundt 50 meldinger om festbråk, ordensforstyrrelser og store ansamlinger av folk - men politiet Roser folk, og særlig russen, som de mener har vist ansvarlig oppforsøl og respekt med tanke på smittefaren..

VG - 11 May 20 kl. 03:36

Amerikansk forfatter hardt ut mot Trumps coronarespons – Roser Norge

Forfatter og journalist Ann Jones kaller USAs coronahåndtering «katastrofal» sammenlignet med hvordan krisen har blitt møtt i Norge..

VG - 08 May 20 kl. 05:40

Matic sikker på Solskjær-suksess: – Han vil skaffe oss trofeer

Manchester Uniteds serbiske midtbaneveteran, Nemanja Matic (31), Roser Ole Gunnar Solskjær – og spår suksess for klubben under nordmannens ledelse..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 09:44

Oslofargene vant frem hos beboerne

Da Badebakken sameie på Sagene måtte males om, sto valget mellom en gråhvit fasade eller Oslos historiske fargepalett. Nå Roser byantikvaren valget..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 09:44

Oslofargene vant frem hos beboerne

Da Badebakken sameie på Sagene måtte males om, sto valget mellom en gråhvit fasade eller Oslos historiske fargepalett. Nå Roser byantikvaren valget..

Aftenposten - 04 May 20 kl. 09:44

Oslo-fargene vant frem hos beboerne

Da Badebakken sameie på Sagene måtte males om, sto valget mellom en gråhvit fasade og Oslos historiske fargepalett. Nå Roser byantikvaren valget..

Aftenposten - 02 May 20 kl. 10:00

Frykter ungdommen slutter med idrett. Her er trenerens kreative koronagrep

Fotballkampene er avlyst, men oppmøtet på trening er rekordstort. Spillerne Roser trenerteamets uvanlige grep..

NRK - 25 Apr 20 kl. 16:31

Ordfører i Hol Roser hyttefolket

Ordfører Petter Rukke forteller at det ikke er grunn til bekymring over inntoget av hyttefolk i Hol kommune. – Alle sprer seg rundt i regionen og på fjellet. Han mener folk skal ha ros for at de håndterer situasjonen og smitteverntiltakene bra..

VG - 26 Apr 20 kl. 15:20

Lagkamerat Roser Ødegaard: – Real Madrid vil vente på ham

Mikel Merino (23) håper Martin Ødegaard (21) tar et nytt år i San Sebastián – og er sikker på at Real Madrid vil være tålmodige med drammenseren..

Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 20:59

Stjernen kritiserte Trump. Nå hylles hun av Hegerberg: – En stor beundrer

Ada Hegerberg Roser Megan Rapinoe. Hun mener amerikaneren burde respekteres av alle fotballspillere i verden..

Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 05:39

Trump og Biden satser på å henge den andre ut som Kina-venn

I USAs presidentvalgkamp dominerer nå én ting: Kandidatene Roser Kina, men det er i reklamefilmer fra motstanderen..

Dagbladet - 19 Apr 20 kl. 10:53

Måtte sende far (86) tilbake

Da de ikke kunne besøke sin syke far, hentet søstrene ham hjem. To uker seinere var det ikke lenger håp. Nå Roser de helsevesenet..

VG - 20 Apr 20 kl. 03:18

Trump om hvorfor han viser klipp som Roser ham selv: – Dette er ikke for meg

USAs president raste da han ble spurt om hvorfor han brukte deler av søndagens pressekonferanse om coronakrisen på å vise frem positive tilbakemeldinger om egen innsats..

Aftenposten - 16 Apr 20 kl. 20:36

Retorikkprofessor Roser norske myndigheter: – Mindre fryktpreget enn det vi har sett i Danmark og Sverige

Det er særlig ett ord som har kjennetegnet den norske koronaretorikken mer enn noe annet, ifølge ekspertene..

NRK - 13 Apr 20 kl. 11:00

USA Roser fangeutveksling

USAs spesialutsending til Afghanistan kaller fangeutvekslingen mellom den afghanske regjeringen og Taliban et viktig skritt mot fred i landet. Han ber begge parter om å øke innsatsen for å nå målene som er satt i fredsavtalen mellom USA og Taliban..

Aftenposten - 12 Apr 20 kl. 11:18

Dalglish skrevet ut fra sykehus – hyller helsearbeiderne

Liverpool-legenden Kenny Dalglish (69) ble lørdag utskrevet fra sykehus etter å ha vært innlagt siden onsdag. Han Roser leger og sykepleiere etter oppholdet..

Dagbladet - 07 Apr 20 kl. 17:57

Roser Erna:- En god plan

Norge vil gradvis åpnes igjen etter påske. Hytteforbudet avsluttes, barnehager og deler av skolene åpner opp. - En diplomatisk løsning, mener professor..

Aftenposten - 05 Apr 20 kl. 10:00

Snart våkner hagekoloniene igjen: – Det er som å trå inn i en annen verden

I denne finner du en saloon og en sauna, Roser og poteter..

NRK - 02 Apr 20 kl. 18:31

Roser kompensasjonsordningen

Hovedorganisasjonen Virke er fornøyd med innretningen på regjeringens kompensasjonsordning til bedriftene, og sier den treffer handels - og tjenestenæringen. Også SMB, som representerer en rekke små - og mellomstore bedrifter, rose ordningen..

NRK - 01 Apr 20 kl. 14:24

Prins Charles friskmeldt

Storbritannias prins Charles nå friskmeldt etter å ha vært smittet av koronaviruset. Det opplyser 71-åringen og Roser samtidig det britiske helsevesenet. Mandag ble det kjent at han var ute av isolasjon og i god form..

P4 - 02 Apr 20 kl. 06:51

Retorikkforsker: - Dramatiske tider krever enkelt språk

Myndighetenes måte å prate til innbyggerne på er helt avgjørende for hvordan et land kommer seg gjennom en krise. Det sier flere retorikk-eksperter til P4-nyhetene, og Roser politikere og helsetopper for måten de informerer folket om koronakrisen. Retorikkforsker ved Universitetet i Bergen, Magnus Hoem Iversen, sier språket ikke har vært byråkratisk, men tydelig og nøkternt:.

NRK - 27 Mar 20 kl. 08:39

Virke fornøgd med krisehjelp

Virke-leiar Ivar Horneland Kristensen Roser den nye kompensasjonsordninga til Regjeringa. Den gir håp til mange personar og familiar i ei vanskeleg tid, seier han. Regjeringa skal dekke faste utgifter til bedrifter som mistar inntekt i koronakrisa..

P4 - 29 Mar 20 kl. 10:31

Frykter for økonomien på sikt

Arbeidslivet står i fare for å bli varig skadet av koronaviruset dersom Norge ikke har en plan for økonomien på sikt. Det sier økonomiprofessor ved NHH, Ola Grytten til TV2. Han Roser regjeringens strakstiltak, men mener man må se på tiltak som å redusere smitten, samtidig som folk jobber og aktiviteten går.

P4 - 08 Mar 20 kl. 16:13

WHO Roser Italias karantenevalg

Verdens helseorganisasjon, WHO, Roser Italia for å ha innført drastiske grep for å hindre koronasmitte. Hele 16 millioner italienere i Nord-Italia er satt i karantene, etter at styresmaktene har innført inn- og utreiseforbud i den folkerike regionen Lombardia. Avgjørelsen er ventet å få dramatiske konsekvenser for Italias økonomi.

E24 - 19 Mar 20 kl. 22:04

Widerøe: - Svært fornøyd med tiltakene

Flyselskapet er storfornøyd med de statlige tiltakene som ble lagt frem torsdag, og Roser særlig at staten går inn for å dekke merkostnadene for å ha et minimum av rutetilbud i Norge..

E24 - 01 Mar 20 kl. 15:33

– Jeg følte at jeg brukte mye tid og penger på hva jeg skulle ha på meg. Miljøperspektivet blir også mer og mer viktig

Hos kjendisfavoritten Fjong er klærne til leie. «Et kinderegg» av en gründerbedrift, mener næringsminister Iselin Nybø, som Roser ideen og hensynet til miljø og bærekraft..

Aftenposten - 27 Feb 20 kl. 11:02

Beckham Roser Solskjær: Trekker frem én egenskap

David Beckham mener Ole Gunnar Solskjær har lært noe av managerlegenden Alex Ferguson..

NRK - 12 Feb 20 kl. 13:44

Trump Roser Barr i Stone-saken

President Donald Trump Roser justisminister William Barr for å "ha tatt kontroll over" saken mot tidligere rådgiver Roger Stone. Aktoratet trakk seg fordi justisdepartementet vil be om lavere straff. Stone er dømt for bl.

VG - 21 Feb 20 kl. 12:06

Gjelsten ser til Rosenborg: – All grunn til å hylle

LILLESTRØM (VG) Bjørn Rune Gjelsten Roser Erling Moe (49) og forteller at den nåværende Molde-treneren og Ole Gunnar Solskjær fortsatt «snakker godt sammen». Og Molde-eieren bruker gjerne «Eggen-Rosenborg» som modell for hvordan det skal gjøres..

VG - 17 Feb 20 kl. 11:26

Roser fotballklubb etter helomvending: - Klokt

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja (V) mener det var klokt av Lillesand IL å bytte de omdiskuterte gjennomsiktige shortsene - og ber om å få bli invitert på fotballtrening..

P4 - 18 Feb 20 kl. 07:15

Angelina hylles av Simon Cowell

Den legendariske talentshow-dommeren Simon Cowell hyller 14 år gamle Angelina Jordan. Du er noe av det beste som har skjedd America's Got Talennoen sinne, sa Cowell til det norske sangtalentet etter finalen i natt, der hun dessverre ikke nådde helt opp. 14-åringen selv sier hun føler seg som en vinner og Roser samtidig vinneren, den indiske musikkgruppen V.

NRK - 15 Feb 20 kl. 05:38

New Yorks ordfører støtter Sanders

New Yorks ordfører Bill de Blasio støtter Bernie Sanders i nominasjonsprosessen. I en uttalelse Roser de Blasio den selverklærte sosialdemokraten for å være en progressiv leder som vil kjempe for «arbeidsfolk i New York og familier i hele landet»..

VG - 13 Feb 20 kl. 10:37

Solskjær Roser Molde-Moe: – Har videreutviklet laget

Onsdag så Ole Gunnar Solskjær (46) Molde knuse Kongsvinger på Marbella. Han er imponert over det trener Erling Moe (49) har fått til med klubben..

Aftenposten - 13 Feb 20 kl. 08:00

Solskjær Roser Molde-troppen: Dette mener han blir viktig for å forsvare seriegullet

Manchester United-manageren mener Molde har en sterk og spennende spillerstall med mange vinnere..

NRK - 10 Feb 20 kl. 03:51

CNN Roser artisten Aurora

De norske artistene Aurora og Liza Stokke var to av til sammen ni kvinner som fremførte låten «Into the unknown» som er nominert til Oscar i beste filmmusikk i «Frozen2». Låten ble toppet av den fortryllende stemmen til Aurora, skriver CNN..

VG - 10 Feb 20 kl. 18:01

Norske eksperter Roser Angelina Jordan før TV-finalen: – Et fantastisk vindu

Natt til tirsdag vises finalen av «America’s Got Talent: The Champions» i USA. Norske eksperter mener dette kan bli stort for den 14 år gamle Oslo-jenta..

VG - 09 Feb 20 kl. 20:57

Ambassadør om virus-varsler: – Kunne raskt ha skapt frykt

Kinas ambassadør Roser Norges reaksjon etter utbruddet av det nye coronaviruset. Samtidig er han klar på at den døde legen som varslet om viruset hadde et spesielt ansvar..

NRK - 08 Feb 20 kl. 00:04

USA roste Kina for åpenhet

USA vil bruke opp mot 100 millioner dollar på å hjelpe Kina og andre land med å bekjempe koronaviruset. Det sa utenriksminister Mike Pompeo fredag kveld. USAs visepresident Roser Kina for å ha vist "enestående åpenhet» rundt viruset..

VG - 01 Feb 20 kl. 11:04

Therese Johaug Roser 18 år gammel bronsevinner: – Fremtidens håp for norsk kvinnelangrenn

Ingvild Flugstad Østberg yppet seg, men kunne ikke forhindre at Therese Johaug vant sitt andre NM-gull på tre dager. Bronsen gikk til junioren Helene Marie Fosseholm..

VG - 25 Jan 20 kl. 05:20

Haalands lagkamerater etter bragdene: - Det er sykt

DORTMUND (VG) Den belgiske stjernespilleren Axel Witsel (31) Roser klubbledelsen for å ha klart å hente Erling Braut Haaland (19) til Dortmund..

VG - 24 Jan 20 kl. 13:13

Internasjonalt reisemagasin Roser Trondeim opp i skyene

Victoriafallene, Kuala Lumpur, Patagonia og Trondheim! Dette er steder som er listet opp på fronten av anerkjente Travel+Leisure Magazines januarutgave, som er viet hvor man bør reise nå i 2020..

VG - 24 Jan 20 kl. 13:13

Internasjonalt reisemagasin Roser Trondeim opp i skyene

Victoriafallene, Kuala Lumpur, Patagonia og Trondheim! Dette er steder som er listet opp på fronten av anerkjente Travel+Leisure Magazines januarutgave, som er viet hvor man bør reise nå i 2020..

Aftenposten - 24 Jan 20 kl. 17:09

Jansrud Roser lagkameraten etter viktig beskjed: – Akkurat det jeg trengte å høre

Ingen seiere denne sesongen. Trøbbel med utstyret og flere middelmådige plasseringer. Og så seier.

VG - 22 Jan 20 kl. 13:31

Dortmund-sjefen Roser Haaland

Dortmund-trener Lucien Favre (62) møtte pressen foran Erling Braut Haalands (19) hjemmedebut mot Köln..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt