Roser

Sunday, 17 November, 20:41

Nyheter om Roser

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 29 Oct 19 kl. 22:43

Cubas president Roser Putin

Cubas president Miguel Díaz-Canel er på besøk i Moskva og Roser president Vladimir Putin og Russlands holdning overfor det han omtaler som amerikansk aggresjon. Trump har innført en rekke sanksjoner mot Cuba, etter at Obama bedret forholdet..

Aftenposten - 12 Nov 19 kl. 19:15

Landslagskollegene Roser Haalands mentalitet. Selv mener han det handler om å tenke enkelt.

Erling Braut Haaland (19) har tatt fotballverden med storm denne sesongen. Suksessoppskriften er ganske enkel, mener han selv..

NRK - 05 Nov 19 kl. 19:55

Egypts president Roser Trump

Egypts president Abdel Fattah al-Sisi er tilsynelatende storfornøyd med USAs president Donald Trump. «En mann med unike evner til å takle kriser», skriver han..

VG - 29 Oct 19 kl. 11:02

Solskjær Roser Lampards snuoperasjon: – Veldig spennende

MANCHESTER (VG) Sist de møttes, ble Frank Lampard (41) ydmyket, mens Ole Gunnar Solskjær (46) fikk en drømmestart på sesongen. Siden har det meste blitt snudd på hodet..

E24 - 30 Oct 19 kl. 13:04

Oljefondsjefen takker av: – Har gjort en fabelaktig jobb

Yngve Slyngstad slutter etter 11 år i jobben – en periode hvor Oljefondet har økt med i snitt 1,8 milliarder om dagen. Forgjengeren Knut Kjær Roser sin arvtager, mens professor Knut Anton Mork sier Slyngstad «har vært en svært sterk leder»..

E24 - 30 Oct 19 kl. 13:04

Oljefondssjefen takker av: – Har gjort en fabelaktig jobb

Yngve Slyngstad slutter etter 11 år i jobben – en periode hvor Oljefondet har økt med over 1,8 milliarder om dagen i snitt. Forgjengeren Knut Kjær Roser sin arvtager, mens professor Knut Anton Mork sier Slyngstad «har vært en svært sterk leder»..

VG - 20 Oct 19 kl. 19:52

Mourinho Roser Solskjær: – Ville vært stolt

MANCHESTER (VG) (Manchester United – Liverpool 1–1) Ole Gunnar Solskjær (46) får ros fra den vanligvis kritiske forgjengeren José Mourinho etter uavgjort mot Liverpool..

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 06:34

Landslagskeeperen sitter på benken i England: Åpner for Molde-retur i framtida

Ørjan Nyland Roser Erling Moe. Hvis han skal tilbake til norsk fotball, blir det som MFK-spiller..

VG - 11 Oct 19 kl. 18:59

Spanias landslagssjef om Ødegaard: – Har vært utrolig

ULLEVÅL (VG) Spanias landslagssjef Roberto Moreno (42) Roser Martin Ødegaard (20) før møtet med Norge på Ullevaal, men er uenig med Joshua King (27) i at Ødegaard ville tatt en plass på det spanske landslaget..

P4 - 11 Oct 19 kl. 08:06

Roser ungdommene i kommunen

- Kommunens kriseteam vil være i beredskap for lokalsamfunnet i Østre Toten de neste dagene. Det forteller leder for kriseteamet, Gry-Hege Strandbakke. Kommunen satte krisestab etter at en mann fra Kapp onsdag ble siktet for drapsforsøk på sin 15 år gamle sønn.

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 21:37

Gjert Ingebrigtsen mener sønnen bør være fornøyd. Det vil ikke Jakob høre på

Friidrettsverden, internasjonale rivaler, media og publikum Roser Jakob Ingebrigtsen etter 4. og 5. plass i VM.

VG - 04 Oct 19 kl. 21:38

Svensk grense-ekspert Roser Boris Johnsons brexit-forslag

LONDON (VG) «Ja, absolutt!» er svaret til Lars Karlsson når VG spør om Boris Johnsons siste tilbud til EU er fornuftig. Svensken har jobbet med toll og grenser i 35 år.

NRK - 01 Oct 19 kl. 15:21

Liv Tørres går av

Liv Tørres går av som direktør ved Nobels Fredssenter ved nyttår. Tørres har fått en stilling ved Universitetet i New York. Styreleder Olav Njølstad Roser Tørres for jobben hun har gjort, og sier arbeidet med å finne en etterfølger er i gang..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 16:16

15 års forvaring for voldtekter og overfall

Statsadvokaten Roser politiet, forsvareren varsler anke..

Dagbladet - 25 Sep 19 kl. 16:16

Anker 15 års forvaring for voldtekter og overfall

Statsadvokaten Roser politiet, forsvareren varsler anke..

Dagbladet - 27 Sep 19 kl. 20:35

Roser VG - takker Sofie

Trond Giske tror han ville gitt seg i politikken om ikke Sofie sto fram i Bar Vulkan-saken..

VG - 29 Sep 19 kl. 15:45

Støre tar Raja i forsvar i Facebook-innlegg

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre forsvarer Venstre-profil Abid Rajas posisjon i presidentskapet på Stortinget, og Roser hans oppgjør med snikislamisering..

P4 - 29 Sep 19 kl. 16:04

Støre forsvarer Raja

Arbeiderparti-leder Jonas Gahr Støre forsvarer Venstres Abid Raja, og Roser oppgjøret han har tatt med Fremskrittspartiet. Raja har gått hardt ut mot bruk av et begrep som snikislamisering, noe som har ført til kraftige reaksjoner fra regjeringspartner Frp. Per Willy Amundsen mener også at Raja ikke bør få fortsette som visepresident på Stortinget.

P4 - 28 Sep 19 kl. 11:35

Jernrose-monumentet avduket

I dag ble jernrose-monumentet ved domkirken i Oslo avduket av byrådsleder Raymond Johansen. Jernrosene er et kunstprosjekt som skal minnes ofrene for 22.juli-terroren.

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 09:44

Start-trener Roser tilbudet. Nå søker Olympatoppen Sør etter nye trenertalenter

Håvard Thunes Lilletvedt (27) mener at deltakelsen i «Trenerløftet» har gjort ham enda bedre skikket som trener for G16-laget til Start..

Aftenposten - 23 Sep 19 kl. 10:30

Ingve Bøe Roser Vikings trener: «Dinosauren tripper av sted med lekne steg»

Les hva Aftenbladets Viking-blogger skriver etter utklassingen av Vålerenga..

VG - 22 Sep 19 kl. 19:53

Michelsen Roser «fire på rad»-Pellegrino: – En åpenbaring

(Lillestrøm – Kristiansund 1-1) KBK jaktet sin fjerde strake seier, men måtte ta til takke med ett poeng borte mot Lillestrøm. Det kan de takke formspiller Amahl Pellegrino for..

VG - 19 Sep 19 kl. 18:12

Northug Roser Halfvarsson: – Skal ha kred for å ha vært så tøff

Petter Northug gjester Skavlan på lørdag, og der omtaler han Calle Halfvarsson sin største erkerival i Sverige gjennom tidene..

VG - 19 Sep 19 kl. 22:48

Solskjær Roser 17-åring etter første mål: – Et naturtalent

MANCHESTER (VG) (Manchester United – FC Astana 1–0) Manchester United stanget og stanget, men ble til slutt reddet av et øyeblikks magi fra stortalentet Mason Greenwood (17)..

VG - 18 Sep 19 kl. 14:45

Solskjær Roser Braut Haaland: – Stort å se ham

MANCHESTER (VG) Manchester United-manager Ole Gunnar Solskjær (46) var ordknapp da han fikk spørsmål om sin gamle elev Erling Braut Haaland (19)..

VG - 16 Sep 19 kl. 20:52

Bakke Roser matchvinneren: – Kan bli en vanvittig god fotballspiller

SARPSBORG (VG) (Sarpsborg 08 – Vålerenga 1-0) Sarpsborg har ikke vunnet en kamp siden 16. juni. Men da Jonathan Lindseth (23) fikk drømmetreff satt seieren endelig for uavgjortmaskinen på tabellbunnen..

P4 - 28 Aug 19 kl. 17:06

Roser Sofie etter VG-fellelse

Trond Giske Roser kvinnen i den mye omtalte dansevideoen etter at VG ble felt i Pressens Faglige Utvalg i dag. Giske sier til TV2 at det står respekt at hun klaget VG inn, og at det har betydd mye for ham og familien. VG ble felt for brudd på god presseskikk på fem punkter av PFU i dag..

P4 - 10 Sep 19 kl. 12:36

– Senterpartiets oppslutning nesten for god til å være sann

Roser Slagsvold Vedum og lokale kandidater. – Senterpartiets oppslutning er nesten for god til å være sann. Det sier tidligere partileder Liv Signe Navarsete, etter at partiet gjorde storeslem under lokalvalget i går.

Hegnar.no - 01 Sep 19 kl. 08:42

Grunnlag for dempet optimisme fremfor bunnløs pessimisme

Sjefstrateg positiv til aksjer, men en dans på Roser blir det neppe..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 17:41

Trond Giske Roser Sofie etter VG-fellelse i PFU

Ap-politiker Trond Giske sier det står respekt av at Sofie klaget VG inn til PFU i den såkalte dansevideo-saken, og at det har betydd mye for ham og familien..

Aftenposten - 28 Aug 19 kl. 18:32

Mens Trump Roser Kim, bygger Nord-Korea nye våpen og har funnet en ny favorittfiende

Flere rapporter tyder på at Nord-Korea fortsetter med avanserte våpenprogrammer, men bare tre land i FNs sikkerhetsråd fordømte de siste rakett-testene..

NRK - 24 Aug 19 kl. 07:32

Trump Roser Danmarks statsminister

USAs president Donald Trump sier han hadde en fin samtale med Danmarks statsminister før helgens G7-møte, og kaller henne «en vidunderlig kvinne». Dette skjer bare to dager etter at han kalte hennes avvisning av Grønland-kjøp for vemmelig. (NTB).

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 14:41

Tybring-Gjedde: - Siv har ingenting å gi

Landsstyremedlemmer i Frp Roser Siv Jensen for håndteringen av bompengestriden. De sier samtidig at hun ikke har mandat til å fortsette forhandlinger med de andre regjeringspartiene..

NRK - 06 Aug 19 kl. 09:48

Stoltenberg Roser terrorrespons

Nato-sjef Jens Stoltenberg Roser New Zealands respons på terrorangrepet som tok livet av 49 mennesker ved to moskeer i byen Christchurch i mars, skriver NTB. Rett etter angrepet ble våpenlovene i landet innstrammet..

VG - 23 Aug 19 kl. 17:23

Trump Roser Danmarks statsminister etter Grønland-bråk

To dager etter at USAs president Donald Trump kalte Danmarks statsminister Mette Frederiksens Grønland-kommentar for «vemmelig», kaller han henne for «en vidunderlig kvinne»..

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:43

Vil myke opp skjenkeregel-søknader

Byrådet i Oslo myker opp reglene for å søke om skjenkebevilgning. I dag må serveringssteder søke om dette hvert fjerde år, men nå blir bevilgningen istedet fornyet automatisk. Årsaken er at byrådet i dag bruker enorme ressurser på den gamle ordningen, skriver Dagsavisen.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 07:16

Landslagssjefen Roser Ødegaards håndtering av oppstyret: – Det er jo veldig uvanlig

Landslagssjef Lars Lagerbäck sparer ikke på godordene før Martin Ødegaards (20) La Liga-start mot Valencia lørdag..

NRK - 30 Jul 19 kl. 00:45

Brannvesenet Roser involverte

Brannvesenet i Vestfold Roser de ni personene som var om bord i en fritidsbåt som tok fyr tidligere i natt. Brannmester Trond M. Abrahamsen skriver på Twitter at det var en «klok avgjørelse» å kutte fortøyningene og dytte båten fra land..

VG - 15 Aug 19 kl. 10:21

Lagerbäck Roser Ødegaard:– Han har alle muligheter til å bli en topp, topp internasjonal spiller

Landslagssjef Lars Lagerbäck sparer ikke på godordene før Martin Ødegaards (20) La Liga-start mot Valencia lørdag..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 22:00

Viking-treneren Roser Løkberg etter debuten: – Utrolig bra

– Utrolig bra, utbryter Viking-trener Bjarne Berntsen når Aftenbladet ber om en umiddelbar kommentar til nykommer Kristoffer Lie Løkberg..

NRK - 13 Aug 19 kl. 13:07

Knivmann mistenkt for drap

En mann er pågrepet, mistenkt for å ha knivdrept en kvinne og påført en annen skader i sentrum av Sydney i Australia. Han ble overmannet på gaten. Statsminister Scott Morrison og politiet Roser de som tok kontroll over mannen og holdt ham nede..

Aftenposten - 11 Aug 19 kl. 16:43

Friidrettspresidenten hyller Sandnes-EM: – Idretten på sitt aller beste

Friidrettspresident Ketil Tømmernes Roser arrangementet i Sandnes opp i skyene..

P4 - 14 Aug 19 kl. 17:50

Roser Syria-opprop

- Veldig modig og spennende gjort. Det sier politisk kommentator i Dagsavisen, Arne Strand, etter at 16 tidligere statsråder fra seks forskjellige partier i et opprop krever at barn av norske IS-krigere i Syria hentes til Norge. De tidligere statsrådene frykter situasjonen i leirene i Syria er så forferdelig at barna kan dø.

VG - 13 Aug 19 kl. 20:50

Horneland Roser Konradsens «pauseprat»: – Skjelte ut alt og alle

TRONDHEIM (VG) (RBK-Maribor 3–1, 6–2 sammenlagt) En overlegen triumf mot Maribor gjør at Rosenborg bare er én kvalikrunde unna Champions League. Gruppespill i Europa League er allerede sikret som et minimum, etter én Alexander Søderlund-scoring og to Anders Konradsen-perler tirsdag kveld..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt