Romerikes Blad

Friday, 24 June, 23:51

Nyheter om Romerikes Blad

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 05 jun 22 kl. 21:42

Lege brant pasientjournaler utendørs

En pensjonert lege fra Romerike brant natt til søndag 500-600 kilo med pasientjournaler utendørs på Fetsund, skriver Romerikes Blad. Til avisa sier politiet at legen forklarte at det var snakk om journaler som skulle makuleres. Målet var dermed å kvitte seg med dem ved å tenne på.

NRK - 05 jun 22 kl. 21:42

Lege brente pasientjournaler utendørs

En pensjonert lege fra Romerike brente natt til søndag 500-600 kilo med pasientjournaler utendørs på Fetsund, skriver Romerikes Blad. Til avisa sier politiet at legen forklarte at det var snakk om journaler som skulle makuleres. Målet var dermed å kvitte seg med dem ved å tenne på.

NRK - Igår: 07:17

Fullt ved akuttmottaket på Ahus

Ansatte ved Ahus har sendt bekymringsmelding om situasjonen ved akuttmottaket. Ifølge Romerikes Blad beskriver de et overfullt mottak, lang ventetid for pasientene, drift langt over kritisk grense, og ansatte som sykmelder seg og slutter. Ledelsen ved Ahus svarer at de er enige i at situasjonen er krevende, og at de tar det på alvor..

NRK - 21 jun 22 kl. 11:38

Kommunens tomt solgt for 55,5 millioner

Etter en heftig budrunde ble en eiendom Oslo kommune eier i Eidsvoll solgt for 55,5 millioner kroner, skriver Romerikes Blad. Det var over 30 millioner kroner mer enn prisantydninga. Det er snakk om en skogseiendom på 34 mål.

NRK - 08 jun 22 kl. 14:39

Fire personer pågrepet i Lørenskog

Fire personer er pågrepet i en politiaksjon i Lørenskog i dag, skriver Romerikes Blad. De er sikta for blant annet grov kroppskrenkelse, trusler og for å ha ulovlige våpen. Til avisa sier politiet at de fire er kjent for dem fra før.

NRK - 30 maj 22 kl. 10:30

Seks personer sjekkes på sykehus

Seks personer er sendt til Ahus for en sjekk etter en ammoniakklekkasje i Nes, skriver Romerikes Blad. Grunnen er at de kan ha blitt eksponert for gass. Ifølge Øst 110-sentral skjedde lekkasjen på et industriområde på Oppaker.

NRK - 25 maj 22 kl. 12:36

Pågrepet i stjålet lastebil

To personer er pågrepet på Hellerudsletta etter å ha kjørt en stjålet lastebil. Ifølge politiet ble lastebilen stjålet på Skedsmokorset i natt. Romerikes Blad skriver at kjøretøyet så ble observert av eieren noen timer senere.

Klartale - 23 maj 22 kl. 07:00

Fikk flere jobbmuligheter etter en sommer i nord

Kampanjen heter 1000 jobber. Målet er at arbeidsgivere i Nord-Norge skal vise mulighetene som finnes i nord. Kampanjen er laget av Sparebank 1 Nord-Norge.

NRK - 22 maj 22 kl. 08:47

Ble truet med kniv på jentekveld

Noen jenter i tenårene ble truet med kniv under en jentekveld på Kløfta lørdag, skriver Romerikes Blad. En del gutter ønsket å komme seg inn, men ble nektet. Da knuste de en rute og dro frem en kniv.

NRK - 19 maj 22 kl. 07:11

Lørenskogs gjeld har økt

Lørenskog kommune økte gjelda si med nesten 700 millioner kroner i fjor. Det skriver Romerikes Blad. Politikerne i kommunen skal behandle regnskapet for i fjor, og der kommer det fram at gjelda har økt kraftig.

NRK - 04 maj 22 kl. 17:36

Elleve kommuner forbyr all åpen ild

All bruk av åpen ild i både inn- og utmark blir nå forbudt i elleve kommuner på Romerike. Allerede fra onsdag ettermiddag er all bruk av åpen ild forbudt, melder Romerikes Blad. Totalforbudet omfatter Lillestrøm, Rælingen, Lørenskog, Nittedal, Aurskog-Høland, Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

NRK - 03 maj 22 kl. 15:22

Fant «hasjplantasje» på Romerike

Politiet slo i går kveld til mot en enebolig på Ullensaker, der det etter deres beskrivelse har vært en «hasjplantasje». Kriminalteknikere har jobbet på adressen gjennom natta. En mann ble pågrepet på stedet, og er sikta for tilvirkning av narkotika, skriver Romerikes Blad.

NRK - 23 apr 22 kl. 22:51

Tatt i 142 kilometer i timen i 80-sone

En bilfører ble lørdag kveld målt til 142 kilometer i 80-sonen ved Vormsund i Viken. En annen ble målt til 130 kilometer i timen på samme strekning. Det er klart etter at utrykningspolitiet hadde laserkontroll langs Eidsvollsvegen lørdag kveld.

NRK - 21 apr 22 kl. 20:47

Mann dømt til forvaring etter voldtekt

En 36 år gammel mann bosatt på Romerike er dømt til forvaring etter en voldtekt på Jessheim i august i fjor, skriver Romerikes Blad. Etter å ha vært sammen en hel ettermiddag fikk mannen lov til å vente på bussen inne i kvinnens leilighet. Da tok han telefonen hennes og voldtok henne, og først fire timer senere reiste mannen fra kvinnens bolig.

NRK - 10 apr 22 kl. 17:05

Reddet 22 kaniner fra garasjebrann

Tidlig i ettermiddag rykket brannvesenet ut til en brann i en garasje i Eidsvoll. Brannfolkene fikk raskt kontroll over brannen, i tide til at de fikk reddet ut 22 kaniner som var i et bakrom i garasjen, skriver Romerikes Blad. Eieren hadde selv løpt inn for å åpne burene, før han fikk hjelp av brannfolkene.

NRK - 10 mar 22 kl. 08:00

Over 6 år i fengsel for machete-angrep

Fire personar er dømt til fleire år i fengsel etter å ha angripe ein mann med machete utanfor ei blokk på Haugenstua i Oslo i august 2020. Retten skildrar angrepet som eit brutalt drapsforsøk, og mannen vart livstrugande skadd. Politiet meiner angrepet kan knytast til ein pågåande konflikt mellom to gjengmiljø på Lørenskog og Haugenstua.

NRK - 22 feb 22 kl. 19:22

Ulv skutt i Rømskog-reviret

Tirsdag ble det felt en ny ulv i Rømskogreviret, skriver Romerikes Blad. Statens naturoppsyn sier til avisen at de tror det er ledertispen som nå er skutt. Det er vedtatt at ti ulv i Rømskog-reviret skal felles innen 1.

NRK - 18 feb 22 kl. 22:03

Småbarnsmor dømt for vold mot eget barn

En småbarnsmor fra Romerike er dømt til fengsel i ett år og to måneder for å ha utøvd vold mot sitt eget barn. Det skriver Romerikes Blad. Ifølge tiltalen utsatte småbarnsmoren sitt eget barn for vold, og påførte barnet brudd i skinnebeinet, kragebeinet og i håndleddet.

NRK - 15 feb 22 kl. 15:27

Aktivister bortvist fra ulvejaktområde

15-20 personer fra Naturvernforbundet Groruddalen er bortvist fra ulvejaktområdet i Aurskog-Høland i ettermiddag, skriver Romerikes Blad. Aktivistenes mål var å hindre ulvejakta, men i stedet ble de selv sperret inne på en skogsbilvei i Rømskog av jegere i området. Aktivistene forlot området da politiet ba dem dra for å unngå en eskalering av situasjonen..

NRK - 14 feb 22 kl. 22:36

To års etterslep ved Ahus

Ortopedisk avdeling ved Ahus i Lørenskog kommer til å bruke to år på å ta igjen etterslepet på operasjoner etter pandemien. Rundt 1000 pasienter er nå klare for dagkirurgi, og nærmere 500 står på venteliste for større operasjoner ved ortopedisk avdeling. skriver Romerikes Blad..

NRK - 14 feb 22 kl. 21:48

To års etterslep på operasjoner

Ortopedisk klinikk på Akershus universitetssykehus regner med å bruke både 2022 og 2023 på å ta igjen etterslepet på operasjoner etter pandemien. Det sier klinikkledelsen til Romerikes Blad. Hovedårsaken til etterslepet er at håndteringen av pandemien har krevd så store ressurser.

E24 - 29 sep 21 kl. 12:04

Romerikes Blad: Manglende sikring av Tistilbekken var hovedårsaken til Gjerdrum-skredet

Granskerne i Gjerdrum-utvalget har konkludert med at manglende sikring av Tistilbekken er hovedårsaken til leirskredet, erfarer Romerikes Blad..

NRK - 29 okt 21 kl. 00:29

Smitteutbrudd ved skoler i Eidsvoll

21 elever ved Bønsmoen skole i Eidsvoll har fått påvist koronasmitte. I tillegg pågår det et utbrudd ved Vilberg skole. På Bønsmoen er smitten foreløpig begrenset til 7.

NRK - 04 nov 21 kl. 17:01

Oppretter sentralt bevislager

Politiet skal etablere et stort lager for bevis og beslag ved Gardernoen neste år. Det sier Politidirektoratet til Romerikes Blad. Lageret skal romme beslag fra både avslutta og uoppklarte saker.

NRK - 02 nov 21 kl. 10:28

Endrer skatteregler for skredofre

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) mener det er urimelig at de som rammes av skred eller andre tragedier må betale formuesskatt av forsikringsoppgjøret etter å ha mistet husene sine. – Derfor endrer vi skattereglene, slik at de som mister hus i skred eller andre uhell rent skattemessig får erstatningsbeløpet beskattet som primærbolig både i det året huset gikk tapt og året etter, sier Vedum til Romerikes Blad..

NRK - 01 nov 21 kl. 17:26

Økokrim anker ordfører-frifinnelse

Økokrim anker frifinnelsen av tidligere Nittedal-ordfører Hilde Thorkildsen (Ap), skriver Romerikes Blad. Ankefristen går ut tirsdag.Thorkildsen sier til avisa at hun er sønderknust.

NRK - 31 okt 21 kl. 20:46

Adjø til Tab X-tra

Lettbrusen Tab X-tra går ut av produksjon. – Forstår at folk blir skuffet, sier Coca-Cola. Tab X-tra er en norsk variant av den opprinnelige Tab-brusen, som ble lansert i 1963.

NRK - 23 okt 21 kl. 09:15

Full mann stanset togtrafikken

Da en mann fra Asker tok toget feil vei sent fredag kveld, valgte han å gå langs togsporet ved Gardermoen tilbake. Det førte til stans i togtrafikken i en time. Politiet fikk til slutt fikk kontroll på mannen, som hadde vært på oktoberfest i Oslo, skriver Romerikes Blad.

NRK - 15 sep 21 kl. 11:39

Fire nye koronadødsfall

Siden fredag har det vært fire nye dødsfall på Ahus, skriver Romerikes Blad. Totalt er det nå 71 korona-pasienter som har dødd ved sykehuset siden pandemiens start. En av de avdøde skal være fullvaksinert og bosatt i Nordre Follo, skriver Østlandets blad..

NRK - 18 okt 21 kl. 19:50

Væpnet aksjon i Nittedal

Politiet leter etter en mann som er observert med våpen i Nittedal. – Vi undersøker at en mann er observert med våpen på offentlig sted. Han skal ikke ha truet noen, og det har ikke vært noen dramatikk, men vi ønsker å komme i prat med mannen, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Ronny Samuelsen, til Varingen.

NRK - 12 okt 21 kl. 05:46

Nytt koronadødsfall på Ahus

To personer innlagt med korona på Akershus universitetssykehus, døde i forrige uke. Det siste dødsfallet skjedde torsdag forrige uke, bekrefter sykehuset til Romerikes Blad. Den siste måneden har syv personer dødd på Ahus, med korona.

NRK - 10 okt 21 kl. 15:20

To tiltalt etter ran med machete

To menn er tiltalt i forbindelse med et hjemmeran i Lørenskog i januar 2020, der de var bevæpnet med machete. Politiet mener at fire personer sto bak hjemmeranet, men har tatt ut tiltale mot to menn på 19 og 21 år. – Vi har ikke lyktes å identifisere to av personene, sier politiadvokat Kristin Aabelvik i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 08 okt 21 kl. 14:10

Slagsmål om bord på fly til Oslo

Øst politidistrikt måtte rykka ut til Gardermoen etter meldingar om slagsmål, skriv TV 2. Det var Romerikes Blad som skreiv om saka fyrst. Operasjonsleiar Terje Marstad seier til TV 2 at dei blei kontakta av dei kabintilsette som opplyste at to passasjerar var i ein slåstkamp.

NRK - 07 okt 21 kl. 18:30

Ung gutt fraranet klær

En gutt i tenårene skal ha blitt truet med det som beskrives som en pistol ved Museene i Akershus på Strømmen. Politiet søker nå etter gjerningspersonen. – Fornærmede er ikke fysisk skadd, men det er tøft å få en pistol opp i ansiktet, sier operasjonsleder Finn Håvard Aas i Øst politidistrikt til Romerikes Blad..

NRK - 06 okt 21 kl. 23:34

Koronadødsfall på Ahus

Onsdag døde en person av korona på Akershus Universitetssykehus (Ahus). Det bekrefter pressevakt Jan-Eirik Vestnes ved Ahus overfor Romerikes Blad. Sykehuset vil ikke oppgi ytterligere informasjon om den avdødes kjønn, alder eller bosted.

NRK - 16 jul 21 kl. 01:28

33 nye smittede på Romerike

Det er registrert 33 nye smittede personer på Romerike det siste døgnet, skriver Romerikes Blad. Flere tilfeller er knyttet til en fest i Nes kommune. Romerike har den siste tiden hatt et utbrudd etter et bryllup i Lillestrøm med 100 gjester i forrige uke.

NRK - 03 okt 21 kl. 15:57

Setter krisestab i Lillestrøm

Lillestrøm kommune setter krisestab på grunn av store mengder regn. Det melder Romerikes Blad. To broer ved Leirsund er stengt på grunn av flom.

NRK - 22 sep 21 kl. 00:59

Siktet for vold og trusler

To menn i 20- og 30-årene er siktet og varetektsfengslet etter en volds- og trusselhendelse på Nedre Romerike for to uker siden. Natt til lørdag 4. september ble politiet varslet om en hendelse i en leilighet på Nedre Romerike.

NRK - 21 sep 21 kl. 11:40

Nytt koronadødsfall på Ahus

Lørdag døde en person av koronaviruset som var innlagt ved Akershus universitetssykehus, skriver Romerikes Blad. Dette er det femte koronadødsfallet på sykehuset forrige uke..

NRK - 14 sep 21 kl. 07:56

Innelåst på kino

En fortvilet person ringte i natt til politiet fordi han var innelåst på kinoen i Lørenskog. Politiet kontaktet hjelp som fikk låst ham ut, skriver Romerikes Blad. Det er uklart om mannen hadde vært på feil plass til feil tid da kinoen stengte for kvelden eller om hadde sovnet til en kjedelig film..

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragrace-fører døde i ulykke

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 12 sep 21 kl. 21:01

Dragsykkel-fører til sykehus

En MC-fører ble søndag fraktet til Ullevål sykehus med luftambulanse etter en alvorlig ulykke på dragracebanen på Gardermoen. – Det har vært en ulykke med en dragsykkel der det har skjedd en eksplosjon, og føreren har blitt kastet av sykkelen, sier politiets innsatsleder Knut Hammer til Romerikes Blad. Ulykken skjedde søndag kveld under «Drag Finals» på Gardermoen.

NRK - 12 sep 21 kl. 08:51

Masseslagsmål i Lillestrøm

Politiet på Romerika rykka i natt ut til Frogner i Lillestrøm hvor det var meldt om et masseslagsmål mellom 30-40 personer. To fornærmede dro selv til legevakta, og politiet sier til Romerikes Blad at de har skader forenlig med vold. De har videomateriale og har mistenkte i saken, skriver avisa..

NRK - 11 sep 21 kl. 10:06

163 smittede i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 163 nye koronasmittede i Oslo, ifølge Helseetaten i kommunen. Det er det laveste på minst to uker. Mens Romerikes Blad melder om rundt 220 nye tilfeller på Romerike, det høyeste tallet på ett døgn.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com