Roe ned

Søndag, 18 April, 22:13

Nyheter om Roe ned

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 23 feb. 21 kl. 09:23

Kombinert-Gyda om gullmeldingen: – Mamma ba meg Roe ned

Gyda Westvold Hansen (18) har meldt at hun sikter mot VM-gull og resultatene så langt gir henne ikke en svakere sak..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 09:24

Gyda Westvold Hansen sikter mot VM-gull: – Mamma ba meg Roe ned

Gyda Westvold Hansen (18) har meldt at hun sikter mot VM-gull og resultatene så langt gir henne ikke en svakere sak..

NRK - 27 des. 20 kl. 19:35

Mann hevdet han var julenissen

Politiet i Horten måtte i kveld Roe ned en mannlig hotellgjest i Horten. Mannen var ifølge politiet veldig sint og hevdet selv at han var julenissen..

VG - 18 des. 20 kl. 11:58

Hegerberg nærmer seg milliongrense med ny avtale: – Jeg kommer ikke til å Roe ned

Ada Hegerberg (25) fortsetter eventyret i Lyon i tre nye år. I dette eksklusive VG-intervjuet forteller hun om ambisjonene, kritiserer klubben for håndteringen av skaden og sender stikk til andre spillere..

Aftenposten - 18 des. 20 kl. 11:58

Hegerberg nærmer seg milliongrense med ny avtale: – Jeg kommer ikke til å Roe ned

Ada Hegerberg (25) fortsetter eventyret i Lyon i tre nye år. I dette eksklusive VG-intervjuet forteller hun om ambisjonene, kritiserer klubben for håndteringen av skaden og sender stikk til andre spillere..

NRK - 01 nov. 20 kl. 11:46

Tyrkia fortsetter gassleting

Tyrkia vil fortsette den omstridte letevirksomheten etter naturgass i Middelhavet, det kunngjorde landet i dag. Letingen har forverret forholdet til Hellas. Begge landene har hatt militærøvelser i området, og Nato harforsøkt å Roe ned situasjonen..

NRK - 29 aug. 20 kl. 03:45

Imam prøver å Roe ned opptøyene

En imam skal forsøke å Roe ned protestene som pågår i gatene i Malmö natt til lørdag, det skriver SVT. Det brøt ut voldsomme protester etter at en Koran ble brent og som ble delt på sosiale medier fredag. Uroen har eskalert..

P4 - 13 mai 20 kl. 10:50

Statsministeren: - Kommunene må Roe ned på kutt

- Kommunene må Roe ned kutt i velferdstjenestene nå. Det sa statsminister Erna Solberg i den muntlige spørretimen nå i formiddag. Kommune-Norge har høyere utgifter og lavere skatteinntekter som følge av pandemien, og varsler kutt hvis de ikke får en garanti om at de vil komme penger.

NRK - 23 juni 20 kl. 20:23

Trump benekter testing-spøk

President Donald Trump nekter for at han spøkte da han under folkemøtet i Tulsa sa at myndighetene måtte Roe ned testingen for koronaviruset. Han hevdet heller at USA har verdens beste testprogram, ifølge CNN..

Dagbladet - 21 juni 20 kl. 18:14

Uventet trekk: - Fatal feil

President Donald Trump sier at han har bedt helsemyndighetene om å Roe ned testingen. Dette fordi testing gjør at man oppdager flere Covid-19-tilfeller..

Aftenposten - 18 juni 20 kl. 11:24

Minst 20 er drept etter nevekamp mellom kinesiske og indiske soldater i 4500 meters høyde. Nå prøver begge atommaktene å Roe ned situasjonen.

I 45 år klarte India og Kina å unngå dødelige sammenstøt i grenseområdet mellom de to landene. Denne uken tok freden slutt da 600 soldater barket sammen i mørket..

NRK - 21 mai 20 kl. 12:03

Politiet avfyrte skudd

Politiet måtte skyte et varselskudd for å Roe ned en mann på Vallermyrene i Porsgrunn. Mannen slo flere ganger i panseret på politibilen med en øks. Ingen personer ble skadet og Spesialenheten for politisaker er varslet..

P4 - 01 mai 20 kl. 07:11

Russebråk i Ålesund

Politiet og Røde Kors måtte Roe ned rundt 120 personer på Emblesanden i Ålesund i natt. Det skal ha vært amper stemning og høylytt festing. Det skal ha vært en blanding av ungdommer og russ.

NRK - 01 mai 20 kl. 03:13

Russebråk i Ålesund

Politiet i Møre og Romsdal og Røde Kors har natt til 1. mai måttet Roe ned rundt 120 personer på Emblemsanden i Ålesund. Politiet sier det ikke er ren slåssing, men høylytt festing og litt knuffing..

Aftenposten - 29 feb. 20 kl. 18:22

Sykehjemmet bruker hunder til å Roe ned eldre med angst og uro

Hundene Pixel, Ita og Nille jobber på Bergåstjern sykehjem. De skal blant annet Roe ned eldre med demenssykdom..

Dagbladet - 06 jan. 20 kl. 18:13

Vil Roe ned situasjonen

Mens verden frykter en storkrig mellom USA og Iran, ber NATOs generalsekretær om at partene roe seg ned..

E24 - 01 mars 20 kl. 14:01

WHO-sjef om coronaviruset: – Markedene bør Roe ned

Panikken i det globale aksjemarkedet forrige uke er forhastet, sier WHO-sjef Adhanom Ghebreyesus til CNBC søndag..

NRK - 29 feb. 20 kl. 09:29

Tyrkia og Russland enige

Russland sier de er enige med Tyrkia om å Roe ned den spente situasjonen i Syria. Det skjer etter samtaler mellom partene som ble holdt i Tyrkias hovedstad Ankara..

NRK - 24 nov. 19 kl. 17:40

Eigar ber Zephyr Roe ned

Den største eigaren i det omstridde vindkraftselskapet Zephyr ber no selskapet om å roe kraftig ned måten dei har jobba på mot kommunar som kan få store vindkraftanlegg. Fylkesordføraren i Østfold seier dei bør samarbeide med dei, i staden for mot..

NRK - 08 jan. 20 kl. 17:53

Søreide ber Iran og USA besinne seg

Utenriksminister Søreide sier situasjonen nå er så tilspisset at det skal lite til for at den eskalerer til militær konfrontasjon, dersom ikke USA og Iran stanser voldsspiralen. – De har et stort ansvar for å Roe ned situasjonen, sier hun..

P4 - 07 jan. 20 kl. 11:22

Trusler mot videregående skoler

Politiet gjør det de kan for å Roe ned elever, ansatte og foresatte, etter at det har kommet flere trusler om skoleskyting mot flere videregående skoler i gamle Buskerud fylke. Før helgen ble det fremsatt trusler på nett om skoleskyting på en folkehøyskole i Drammen, og politiet væpnet seg. Og leder for politiets forebyggende seksjon i Drammen, Geir Oustorp, sier det natt til i dag kom nye trusler..

P4 - 04 jan. 20 kl. 17:29

- Drapet bryter med folkeretten

- USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani er et grovt brudd på folkeretten. Det sier Russlands utenriksminster Sergej Lavrov, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Soleimani ble drept i et luftangrep i Bagdad.

P4 - 04 jan. 20 kl. 12:09

Pompeo skuffet over Europas-respons

USAs utenriksminister Mike Pompeo er skuffet over Europas respons på attentatet mot den iranske generalen Qasem Soleimani. Pompeo har ringt allierte for å diskutere droneangrepet de mente var nødvendig for å hindre krig. Men i et intervju med Fox News sier Pompeo at europeiske ledere ikke har vært så hjelpsomme som USA hadde forhåpninger om.

E24 - 03 jan. 20 kl. 12:22

Søreide «dypt bekymret» etter at USA drepte Iran-topp

Norges utenriksminister sier alle partner nå må bidra til å Roe ned konflikten mellom USA og Iran, som flere eksperter frykter kan ende i storkrig.

P4 - 03 jan. 20 kl. 11:48

Søreide dypt bekymret etter drap på general

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide er dypt bekymret etter attentatet på den iranske generalen, og den påfølgende eskaleringen i konflikten mellom USA og Iran. I en uttalelse oppfordrer hun alle parter til å bidra til å Roe ned situasjonen, og hindre at den kommer ytterligere ut av kontroll. Iran har lovet hevn etter drapet..

Aftenposten - 22 des. 19 kl. 12:20

Modi forsøker å Roe ned Indias muslimer – forsvarer omstridt lov

Statsminister Narendra Modi forsikret Indias muslimer om at de er en del av India da han søndag talte på et hindunasjonalistisk valgmøte..

P4 - 01 des. 19 kl. 19:32

Truet politiet med kniv

Politiet i Oslo måtte bruke pepperspray for å Roe ned en mann som truet politiet med kniv i kveld. Hendelsen skjedde i en leilighet på Dælenenga . Politiet fikk melding om en person begynte å kaste ting ut av leiligheten.

NRK - 13 nov. 19 kl. 19:54

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å Roe ned situasjonen i landet..

NRK - 06 nov. 19 kl. 23:54

Chiles president vil øke minstelønn

Chiles president Sebastián Piñera vil heve minstelønnen til drøyt 4300 kroner i måneden i et forsøk på å Roe ned protestbølgen i landet. I over to uker har titusener av chilenere demonstrert mot regjeringen med krav om en mer rettferdig fordeling..

Dagbladet - 17 sep. 19 kl. 15:01

Bedt om «å roe seg ned»

Abid Raja har fått tydelig beskjed om å Roe ned retorikken mot regjeringspartner Fremskrittspartiet. I stedet gikk han ut i en ny kronikk og utdypet «brun propaganda»-utspillet..

NRK - 26 okt. 19 kl. 18:00

Tåregass mot demonstrantar i Oslo

Politiet har brukt tåregass for å Roe ned demonstrantar på Karl Johans gate i Oslo. Ein butikk skal vere øydelagd. Andre plassar i sentrum har det blitt gjort skadar på bilar og bussar..

VG - 02 okt. 19 kl. 15:51

Iuel måtte Roe ned Warholm-engasjementet

DOHA (VG) Amalie Iuel (25) slo til med et kanonløp i Doha-VM tirsdag. Endelig kunne hekkeløperen juble like mye for seg selv som hun pleier å gjøre for kompisen Karsten Warholm (23)..

VG - 16 sep. 19 kl. 17:45

Venstre-toppe: Grande og Raja bør ikke beklage

I helgen ba statsminister Erna Solberg (H) om at partileder-kollegene Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) måtte Roe ned den knallharde konfrontasjonen seg imellom. Da eksploderte det..

VG - 16 sep. 19 kl. 17:45

Venstre-topper: Grande og Raja bør ikke beklage

I helgen ba statsminister Erna Solberg (H) om at partileder-kollegene Siv Jensen (Frp) og Trine Skei Grande (V) måtte Roe ned den knallharde konfrontasjonen seg imellom. Da eksploderte det..

P4 - 19 juni 19 kl. 17:40

Lærere bedre på å Roe ned elevene

Lærere er blitt flinkere til å Roe ned elevene. Mens halvparten av norske lærere for ti år siden sa at de slet med å få ro i klasserommet gjelder dette nå kun 17 prosent av lærerne, viser en fersk undersøkelse fra OECD. - Det betyr mer tid til undervisning, sier kunnskapsminister Jan Tore Sanner..

VG - 14 aug. 19 kl. 10:42

Solskjær hylles for Pogba-behandling: – Et mesterstykke

MANCHESTER (VG) De siste uttalelsene til Paul Pogba (26) skaper oppstyr i britiske medier, men Ole Gunnar Solskjær (46) får også ros for å ha klart å Roe ned franskmannen i løpet av sommeren..

E24 - 03 aug. 19 kl. 08:30

NHO frykter at økte avgifter utløser økte lønnskrav

Arbeidsgiverforeningen Norsk Industri frykter at økte avgifter vil ramme vanlige arbeidsfolk og utløse økte lønnskrav. Nå ber forbundet regjeringen Roe ned..

Hegnar.no - 03 aug. 19 kl. 07:37

NHO frykter at økte avgifter utløser økte lønnskrav

Arbeidsgiverforeningen Norsk Industri frykter at økte avgifter vil ramme vanlige arbeidsfolk og utløse økte lønnskrav. Nå ber forbundet regjeringen Roe ned..

NRK - 03 aug. 19 kl. 01:41

NHO frykter økte lønnskrav

Arbeidsgiverforeningen Norsk Industri frykter at økte avgifter vil ramme vanlige arbeidsfolk og utløse økte lønnskrav. Nå ber forbundet regjeringen Roe ned, melder NTB..

P4 - 01 aug. 19 kl. 15:47

Asap Rocky forklarte seg i retten

- Det ble en etterhvert skremmende situasjon. Det sa rapperen Asap Rocky da han startet sin forklaring i retten i Stockholm i ettermiddag. Han fortalte at de skulle ta el-sparkesykler tilbake til hotellet da den fornærmede 19-åringen og kompisen kom bort til følget hans.

NRK - 20 juli 19 kl. 16:01

Hunt: – Ekstremt skuffet over Iran

Storbritannias utenriksminister Jeremy Hunt sier han har pratet med sin iranske motpart Mohammad Javad Zarif for å uttrykke "ekstrem skuffelse" etter at Iran oppbrakte Stena Impero. Hunt sier Iran ønsket å Roe ned situasjonen forrige lørdag. (AFP).

NRK - 05 mai 19 kl. 00:56

Slåssing på Nationaltheatret

Politiet forsøker å Roe ned en slåsskamp på Nationaltheatret stasjon i Oslo. De melder om at situasjonen er uoversiktlig og at flere er anholdt. De har ikke funnet noen skadde enda..

NRK - 27 feb. 19 kl. 05:29

USA ber India og Pakistan Roe ned

USAs utenriksminister Mike Pompeo ber India og Pakistan vise tilbakeholdenhet og unngå en eskalering av konflikten i Kashmir. Han ber også Pakistan om innsats mot «terrorgrupper»..

NRK - 15 aug. 18 kl. 12:53

Duterte ber Kina Roe ned

Filippinenes president Rodrigo Duterte ber Kina legge bånd på sin oppførsel i Sør-Kinahavet, der stadig flere øyer og holmer annekteres av kineserne. Kina har opprørt laboland ved å gjøre krav på stadig større områder både til sjøs og i lufta..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt