Risiko

Søndag, 07 Mars, 23:01

Nyheter om Risiko

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 11 timer siden

Ny Ferguson-film: 80 prosent Risiko for å dø av hjerneblødningen

Det var bare 20 prosent sjanse for at Sir Alex Ferguson skulle overleve hjerneblødningen for snart tre år siden. Det kommer fram i en ny dokumentarfilm..

VG - 21 timer siden

NVE-rapport advarer: Stor sannsynlighet for at det vil bygges i faresoner

Manglende ressurser til kartlegging av faresoner utgjør en stor Risiko med potensielt alvorlige konsekvenser, konkluderer Norges vassdrags- og energidirektorats Risikorapport for 2021..

Dagbladet - 03 mars 21 kl. 09:44

Advarer kommuner uten smitte

Det er en viss Risiko for en tredje smittebølge i Norge, ifølge helsedirektør Bjørn Guldvog. Nå oppfordrer han alle Norges kommuner til å være årvåkne, også dem som ikke har hatt smittetilfeller..

Dagbladet - 27 feb. 21 kl. 20:54

Risiko for en tredje bølge

Helsedirektør Bjørn Guldvog sier at vi går inn i en tredje bølge dersom vi ikke klarer å slå ned smittespredningen. FHI-overlege Preben Aavitsland tror ikke at vi ser starten på en ny bølge..

VG - 26 feb. 21 kl. 10:56

Dansk studie: Britisk mutasjon gir økt Risiko for å havne på sykehus

Den britiske coronamutanten B.1.1.

Klartale - 24 feb. 21 kl. 10:56

Skal bygge på områder med kvikkleire

Flere steder i Norge planlegges det bygging på områder med kvikkeleire. Noen steder er det høyere Risiko for skred enn det var i Gjerdrum, ifølge NRK..

Aftenposten - 23 feb. 21 kl. 12:21

Warholm dropper innendørs-EM: – For stor Risiko

Karsten Warholm har bestemt seg for ikke å løpe europamesterskapet i friidrett i Polen 5. til 7. mars..

VG - 22 feb. 21 kl. 17:28

Bryter-Berges OL-thriller: – Litt som russisk rulett

Stig-André Berge (37) innrømmer at han og brytelandslaget med tanke på covid-19-smitte har tatt – og vil fortsette å ta – en høy Risiko i forberedelsene til OL-kvalifiseringen neste måned..

NRK - 19 feb. 21 kl. 18:59

Må vente til vaksine for barn kjem

Overlege Preben Aavitsland i FHI seier at dei vil tilby koronavaksine til barn viss og når slik vaksine kjem. Men han peiker på at barn har ein svært låg Risiko for alvorleg sjukdom, og at der derfor stiller langt bak i køen..

NRK - 19 feb. 21 kl. 05:28

Ny studie om gravide og covid-19

Gravide kvinner ser ut til å ha høyere Risiko for covid-19-infeksjon, ifølge forskere. Studien, som ble publisert tirsdag, viser at covid-19-infeksjonsraten blant gravide i delstaten Washington var 70 % høyere enn hos andre voksne i samme alder, skriver CNN. Forskerne foreslår at gravide bør prioriteres for koronavaksine..

NRK - 17 feb. 21 kl. 19:24

Får AstraZeneca-vaksine i uke 8

Helsepersonell tilbys AstraZeneca-vaksine i uke 8, skriver Folkehelseinstituttet i en pressemelding. Vaksinen anbefales til personer under 65 år uten særlig høy Risiko for alvorlig sykdom og til helsepersonell..

Dagbladet - 17 feb. 21 kl. 08:55

Sverige forbereder nedstengning

Svenske myndigheter ser en «betydelig Risiko for en tredje bølge» i landet. Onsdag presenteres lovforslag som åpner for bredere nedstengning dersom situasjonen forverrer seg..

NRK - 16 feb. 21 kl. 12:57

Åpne skoler ga større smitteRisiko

Sveriges beslutning om å holde skoler åpne med minimale smitteverntiltak i fjor vår ga større Risiko for at lærere ble smittet av koronavirus. Også lærernes partnere og barn ble mer utsatt for smitte, viser en studie omtalt i tidsskriftet Science..

Aftenposten - 16 feb. 21 kl. 12:07

Klæbo usikker foran VM: – Det er en form for Risiko

Johannes Høsflot Klæbo (24) aner ikke hvordan VM-formen kommer til å være..

VG - 16 feb. 21 kl. 12:07

Klæbo usikker foran VM: – Det er en form for Risiko

Johannes Høsflot Klæbo (24) aner ikke hvordan VM-formen kommer til å være..

NRK - 13 jan. 21 kl. 14:46

Økt Risiko for mutantvirus i Norge

FHI tror nå det er høy Risiko for at den sør-afrikanske og den engelske varianten av koronvairuset vil spre seg til og i Norge, viser en fersk Risikorapport..

Dagbladet - 14 feb. 21 kl. 19:36

Advarer etter ulykke: - Helt annen Risiko

En ATV med to personer gikk gjennom isen i Sarpsborg..

NRK - 13 feb. 21 kl. 06:51

Koronaforsker få hatmeldinger

Professor Jonas Ludvigsson i Sverige avslutter sin forskning på covid-19-sykdom etter at han har fått store mengder hatmeldinger i sosiale medier, melder SVT. Han har publisert funn som viser at det er lav Risiko for at barn blir alvorlige koronasyke..

NRK - 13 feb. 21 kl. 06:51

Koronaforsker får hatmeldinger

Professor Jonas Ludvigsson i Sverige avslutter forskning på covid-19-sykdom etter at han har fått store mengder hatmeldinger i sosiale medier, melder SVT. Han har publisert funn som viser at det er lav Risiko for at barn blir alvorlige koronasyke..

NRK - 09 jan. 21 kl. 23:27

Risiko for Fugleinfluensa i Norge

Det er fremdeles en Risiko for spredning av fugleinfluensa i Norge. Mattilsynet forlenger tiltakene for å forebygge spredning av smitte. Fjørfe må fremdeles holdes inne, og det er forbudt å jakte enkelte fugler i alle fylker sør for Nordland..

VG - 11 feb. 21 kl. 12:18

– Det er ingen skam å snu, Sanner!

Bare en liten del av støtten har gått til bedrifter som har blitt direkte rammet av smitteverntiltak. Ordningen har ført til betydelige overføringer til rike kapitaleiere som selv er i stand til å håndtere Risiko og hente ny kapital i markedet..

VG - 11 feb. 21 kl. 00:01

Les dagens VG her!

Svenske forskere mener de har funnet et verktøy som gjør at man kan identifisere hvem som har Risiko for å bli alvorlig syk av corona. Les om studien i dagens avis..

Aftenposten - 09 feb. 21 kl. 21:00

Min utviklingshemmede sønn skal vaksineres. Det føles som urettferdig flaks.

Mange pårørende frykter at det er økt Risiko for alvorlig sykdom og død blant utviklingshemmede..

NRK - 09 feb. 21 kl. 12:44

Vaksine til unge i Risikogrupper

Folkehelseinstituttet åpner for at ungdom mellom 16-17 år som er i enkelte Risikogrupper kan bli tilbudt BioNTech-Pfizer-vaksinen. Det melder VG. I et informasjonsbrev skriver FHI at 16- og 17-åringer med Risiko for alvorlig covid-19 kan tilbys Pfizer-vaksinen i prioriteringsgruppe 4, altså samtidig som personer i aldersgruppen 65-74 år..

VG - 09 feb. 21 kl. 12:49

FHI utvider anbefaling: Vil gi Pfizer til 16- og 17-åringer i noen Risikogrupper

FHI har utvidet anbefalingen for hvem som kan få Pfizer-vaksinen. Nå blir 16- og 17-åringer med Risiko for alvorlig covid-forløp prioritert i vaksinekøen..

NRK - 08 feb. 21 kl. 11:58

Pandemien påvirker trusselvurdering

Koronaenpandemien fører til en rekke negative konsekvenser, på flere områder, og PST advarer mot voldelige handlinger. PST mener pandemien fører til større Risiko for radikalisering blant høyreekstreme. Det kommer frem i PSTs trusselvurdering..

NRK - 07 feb. 21 kl. 10:59

13 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det registrert 13 nye koronatilfeller i Bergen. Åtte har uviss smittevei og fem er tilknyttet byggeplass med Risiko for sørafrikansk virus..

NRK - 06 feb. 21 kl. 22:01

Bekymret for smitte på byggeplass

Bergens helsebyråd er bekymret over spredningen av den sør-afrikansk virusarianten knyttet til en byggeplass i Bergen, melder BT. – Det er mange ansatte, og ulike forhold gjør at det er Risiko for omfattende spredning, sier leder Roger Valhammer..

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 10:40

Ingebrigtsen usikker på sesongdebuten: – Må vurdere Risiko hele tiden

Gjert Ingebrigtsen vil gjerne se sønnene Jakob (20) og Filip (27) sesongdebutere i Frankrike kommende tirsdag - men vil….

VG - 05 feb. 21 kl. 10:40

Ingebrigtsen usikker på sesongdebuten: – Må vurdere Risiko hele tiden

Gjert Ingebrigtsen vil gjerne se sønnene Jakob (20) og Filip (27) sesongdebutere i Frankrike kommende tirsdag - men vil inntil det siste være usikker på om det vil skje..

E24 - 03 feb. 21 kl. 14:20

Nå får mange egen pensjonskonto. Et par enkle grep kan sikre deg mer i pensjon.

De færreste justerer pensjonssparingen sin selv, viser tall fra landets største bank. Er du ung bør du ta høyere Risiko – men husk å sjekke gebyrene..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 11:52

FHI endrer råd - mener ishaller gir Risiko

FHI mener at luften og temperaturen i ishaller er gunstig for smitte. De anbefaler derfor å unngå organisert trening når….

VG - 03 feb. 21 kl. 11:52

FHI endrer råd - mener ishaller gir Risiko

FHI mener at luften og temperaturen i ishaller er gunstig for smitte. De anbefaler derfor å unngå organisert trening når smitteRisikoen er på nivå 4 eller høyere..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 10:52

Vipers på Europa-turné: – Uansett tar vi en Risiko

Fem kamper på 11 dager i tre forskjellige land og byer. Vipers starter onsdag en svært spesiell Europa-turné for å redde….

VG - 03 feb. 21 kl. 10:52

Vipers på Europa-turné: – Uansett tar vi en Risiko

Fem kamper på 11 dager i tre forskjellige land og byer. Vipers starter onsdag en svært spesiell Europa-turné for å redde gruppespillet i Champions League..

E24 - 02 feb. 21 kl. 18:41

Kunde etter Norwegians Reward-frys: – Jeg føler meg lurt

Mange Norwegian-kunder får ikke brukt bonuspoengene de har til gode etter kansellerte reiser i fjor. – Jeg tok en Risiko ved å ta cashpoints, men jeg gjorde det for å hjelpe selskapet, sier kunde Christophe Bernard..

Aftenposten - 02 feb. 21 kl. 13:46

Riksrevisjonen: Betydelig Risiko for at norsk krigsmateriell havner i Jemen

Riksrevisjonen kritiserer Utenriksdepartementet og andre etater for manglende oppfølging når norskproduserte våpen og….

NRK - 31 des. 20 kl. 13:49

Søker i område med lågast Risiko

Bygga som mannskapa leitar i ligg i den delen av rasområdet som har minst Risiko for redningsmannskapa, seier innsatsleiar for politiet, Roger Pettersen. Det er på grensa til det som er forsvarleg, men blir sett på som trygt nok, seier han..

Aftenposten - 01 feb. 21 kl. 07:00

Ny forskning: Unge som sliter med å håndtere følelser, er mer utsatt for psykiske plager senere i livet

Utfordringer med å takle egne følelser tidlig i livet gir større Risiko for å utvikle angst, depresjon og sinneproblemer..

NRK - 30 jan. 21 kl. 13:05

Tre tilfeller av villsmitte i Oslo

Oslo har nå tre påviste tilfeller av den fryktede engelske virusvarianten som ikke lar seg spore. «Situasjonen er fortsatt uoversiktlig, og ettersom den har pågått en stund, er det Risiko for at varianten kan ha spredt seg ytterligere», advarer Helsedirektoratet..

NRK - 28 des. 20 kl. 10:57

FHI: Høy Risiko for mutantvirus

Folkehelseinstituttet sier at det er høy Risiko for at de muterte variantene av koronaviruset fra Storbritannia og Sør-Afrika vil spre seg i Norge. Det kommer frem av en Risikovurdering som offentliggjøres mandag..

Dagbladet - 22 des. 20 kl. 14:36

- Lavere Risiko for norske gravide

Amerikanske CDC vurderer gravide som Risikogruppe for alvorlige forløp av covid-19. Norske gravide har lavere Risiko, mener norske helsemyndigheter - så langt har ingen gravide blitt alvorlig syke her til lands..

NRK - 24 jan. 21 kl. 09:41

Skianlegg bør få holde åpent

FHI og Helsedirektoratet mener alpinanlegg og skisentre medfører lav Risiko for smittespredning. De mener derfor at slike anlegg kan holde åpent i hele Norge, men at de må overholde de generelle smittevernsreglene, skriver Helsedirektoratet..

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler inngripende tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

NRK - 23 jan. 21 kl. 08:15

Anbefaler strenge tiltak

Helsedirektoratet og FHI anbefaler at regjeringen innfører påbud om hjemmekontor for de som kan, forbyr arrangementer inne og ute og skjenkestopp for Norde Follo og kommunene rundt. De anbefaler rødt nivå på barnehager, barneskoler og ungdomstrinn fra torsdag, i første omgang ut uken. De mener kjøpesentre, butikker og andre utsalgssteder bør stenges, med unntak av utsalgssteder som selger nødvendige varer, som for eksempel dagligvarebutikker, apotek og bensinstasjoner.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt