Reuters

Tuesday, 18 February, 09:58

Nyheter om Reuters

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 12 Feb 20 kl. 09:35

Reuters: To eksplosjoner i postsorteringslokaler i Nederland

Minst to eksplosjoner har rammet postsorteringslokaler i Nederland, melder medieselskapet NOS, ifølge Reuters.

NRK - Igår: 09:16

Virussmittede tilbake i USA

Flyet med amerikanske passasjerer som har vært om bord på cruiseskipet som ble satt i vriuskarantene i Japan, har mandag morgen landet i California, melder Reuters. Amerikanerne blir nå tatt hånd om av helsepersonell..

NRK - Igår: 09:16

Cruisepassasjerer tilbake i USA

Flyet med amerikanske passasjerer som har vært om bord på cruiseskipet som ble satt i vriuskarantene i Japan, har mandag morgen landet i California, melder Reuters. Amerikanerne blir nå tatt hånd om av helsepersonell..

NRK - 13 timer siden

Vil ikkje la EU føre tilsyn

Storbritannia kjem ikkje til å godta at EU skal føre tilsyn med konkurransevilkåra mellom dei to etter Brexit. Det seier Boris Johnsons EU-rådgjevar David Frost til Reuters. – Det er viktig for oss å kunne lage våre eigen lover, seier han..

NRK - 10 timer siden

Minst ti drept i Pakistan

Minst ti personer er drept i et selvmordsangrep i byen Quetta i Pakistan, bekrefter lokale myndigheter. Blant de drepte er det to politimenn, opplyser politikilder i byen til Reuters. Ingen har tatt på seg skylden for angrepet..

NRK - Igår: 23:50

100 nye virusdødsfall i Kina

Det er registrert 100 nye dødsfall av koronavirus i Hubei-provinsen i Kina. Tallet på døde er nå oppe i 1696, melder nyhetsbyrået Reuters. Det er registrert 1933 nye tilfeller av koronavirus i provinsen, opplyser.

NRK - I førrgår: 16:17

Stenger millionvis av kontoar

Facebook sin grunnleggjar Mark Zuckerberg seier dei stenger meir enn éin million falske Facebook-kontoar kvar dag. Det sa han under tryggingskonferansen i München laurdag, ifølgje Reuters..

NRK - 15 Feb 20 kl. 06:07

Nytt virustilfelle i Thailand

Det er oppdaget ett nytt tilfelle av koronavirus i Thailand. Viruset er påvist hos en 35 år gammel kvinne som jobber på et sykehus. Kvinnen skal ha blitt smittet av en pasient.

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:45

Nye brevbmber i Nederland

En brevbombe har eksplodert i Amsterdam, melder Reuters. Onsdag eksploderte en annen brevbombe i Amsterstad og en i byen Kerkrade sør i landet. Nok en brevbombe, i Leusden er desarmert..

NRK - 13 Feb 20 kl. 13:45

Nye brevbomber i Nederland

En brevbombe har eksplodert i Amsterdam, melder Reuters. Onsdag eksploderte en annen brevbombe i Amsterstad og en i byen Kerkrade sør i landet. Nok en brevbombe, i Leusden er desarmert..

NRK - 14 Feb 20 kl. 16:24

Må sette seg selv i karantene

Kinesiske myndigheter har bestemt at alle innbyggere som returner til hovedstaden Beijing skal sette seg selv i en 14 dager lang karantene, for å forhindre spredning av koronaviruset, melder Reuters. De som ikke etterkommer kravet kan bli straffet..

NRK - 14 Feb 20 kl. 07:14

Amnesty: Nigeria brenner landsbyer

Menneskerettsorganisasjonen Amnesty beskylder Nigeria militære styrker for å ha brent ned tre landsbyer og tvunget hundrevis av innbyggerne på flukt i kampen mot islamistiske opprørere i den nordøstige Borno-provinsen, skriver Reuters..

NRK - 13 Feb 20 kl. 18:38

Russland reagerer på USA-landing

Russland reagerer på at det amerikanske forsvaret besøkte Jan Mayen før jul, og advarer mot å svekke stabiliteten. Forsvarsminister Frank Bakke-Jensen sier til Reuters at transportfly fra våre allierte ikke påvirker det sikkerhetspolitiske bildet..

NRK - 13 Feb 20 kl. 11:47

Boris Johnson skifter ut statsråder

Den britiske regjeringssjefen Boris Johnson skifter ut flere ministre, melder Reuters. Næringsminister Andrea Leadsom og Nord-Irland-minister Julian Smith har fått avskjed..

NRK - 12 Feb 20 kl. 08:49

Eksplosjonar ved postmottak

Det har vore to eksplosjonar ved eit postmottak i ei industribygning i Amsterdam i Nederland, melder Reuters. Ingen skal ha blitt skada i eksplosjonane, ifølgje politiet..

NRK - 12 Feb 20 kl. 08:49

Eksplosjon på postkontor

Det har vore ein eksplosjon på eit postkontor i Amsterdam i Nederland, melder Reuters. Ingen skal ha blitt skada i eksplosjonen, som truleg kom frå ei brevbombe, ifølgje politiet..

P4 - 13 Feb 20 kl. 11:48

Borsi Johnson skifter ut statsråder

Storbritannias statsminister Boris Johnson, skifter ut fire ministre, og senere i dag vil han offisielt gå ut og kunngjøre hvem som må forlate regjeringen og hvem som kommer inn. Ifølge Reuters har næringsminister Andrea Leadsom og Nord-Irland-minister Julian Smith blant de som har fått avskjed..

NRK - 12 Feb 20 kl. 12:17

Vil plante trær for klimaet

Republikanere i USA vil foreslå at en billion trær plantes fram mot 2050. Én million million trær skal bekjempe global oppvarming uten kutt i olje- og gassproduksjon, mener politikerne ifølge Reuters. Tiltaket er ikke nok, mener miljøorganisasjoner..

NRK - 12 Feb 20 kl. 11:59

Russland reagerer på tyrkisk angrep

Tyrkia bryter avtaler når de angriper syriske og russiske styrker i Syria, mener Russland. En talsmann for Kreml sier ifølge Reuters at Tyrkias angrep i Idlib-provinsen går utover avtalen om å "nøytralisere" opprørere, og ikke kan aksepteres..

P4 - 13 Feb 20 kl. 10:10

Tilbakekaller tusen Teslaer

Rundt tusen Teslaer tilbakekalles i Norge. Det dreier seg om Tesla Model X. Der er det et potensielt problem som kan føre til at servostyringen ikke fungerer.

E24 - 12 Feb 20 kl. 22:58

Tesla tilbakekaller 15.000 Model X i Nord-Amerika

Elbilprodusenten Tesla tilbakekaller 15.000 Model X-biler på grunn av et potensielt problem som kan føre til at et servostyringen ikke fungerer, noe som kan føre til at det blir vanskeligere å styre og øker risikoen for en ulykke, skriver Reuters..

NRK - 11 Feb 20 kl. 16:11

Al-Bashir vil ikke bli utlevert

Sudans tidligere leder Omar al-Bashir nekter å ha med Den internasjonale krigsforbryterdomstolen (ICC) å gjøre. Det sier advokaten hans til nyhetsbyrået Reuters. Al-Bashir ble avsatt i fjor, og Sudan sier de vil utlevere de som er etterlyst av ICC..

NRK - 11 Feb 20 kl. 14:07

Tror koronasmitten når toppen snart

I Kina kan koronaepidemien ha nådd toppen innen april, tror epidemiologen Zhong Nanshan. Han var sentral i kampen mot sarsviruset i 2003. WHO understreker at viruset fortsatt er en global trussel, melder Reuters..

NRK - 10 Feb 20 kl. 16:27

WHO-eksperter får komme til Kina

Verdens Helseorganisasjon (WHO) har kommet til Kina for å undersøke utbruddet av det nye koronaviruset nærmere. Det har gått nesten to uker siden WHO-lederen avtalte dette med Kinas president, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 11 Feb 20 kl. 18:42

Fryser kontoene til Afrikas rikeste

Påtalemyndigheten i Portugal har frosset bankkontoene til Isabel dos Santos, trolig Afrikas rikeste kvinne, melder Reuters. Hun er datter av Angolas tidligere president, og etterforskes for korrupsjon. Fra før er kontoene hennes i hjemlandet sperret..

NRK - 11 Feb 20 kl. 19:16

Støtte til Putins videre makt

Russiske presidenter kan bli senatorer på livstid etter at de går av, og få immunitet mot straffeforfølgelse. Forslaget fra en gruppe parlamentarikere sees i sammenheng med president Putins ønske om å beholde makt etter sin avgang, skriver Reuters..

NRK - 09 Feb 20 kl. 23:53

Over 900 døde av lungeviruset

Nye tall viser at over 900 mennesker er døde som følge av lungesykdommen. I tillegg er det oppdaget 2.618 nye tilfeller i Hubei-provinsen.

NRK - 11 Feb 20 kl. 14:02

Klobuchar øker på målingene

Den moderate demokratiske senatoren Amy Klobuchar fra Minnestota ligger nå på tredje plass i meningsmålingene i New Hampshire, melder Reuters. Dermed ligger hun foran Joe Biden og Elizabeth Warren, men etter Sanders og Buttigieg..

NRK - 11 Feb 20 kl. 12:58

Duterte sa opp avtale med USA

President Rodrigo Duterte på Filippinene har sagt opp landets avtale om troppeutveksling med USA. Duterte ønsker å gjøre Filippinene mer uavhengig, sier en talsmann ifølge Reuters. Ifølge talsmannen vil Duterte avslå en eventuell invitasjon til USA..

NRK - 10 Feb 20 kl. 08:46

Meiner virus trugar folkehelsa

Storbritannia har erklært at koronaviruset er ein alvorleg og akutt trugsel mot folkehelsa, melder nyheitsbyrået Reuters. Det nye viruset blei oppdaga i byen Wuhan i Hubei-provinsen i Kina i desember..

NRK - 11 Feb 20 kl. 05:53

Tallet på ringpingviner faller

Kolonier med ringpingviner har blitt mer enn halvert på øyene i Antarktisk. I noen kolonier har tallet på ringpingviner falt med så mye som 77 prosent siden sist bestanden ble undersøkt i 1970, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 10 Feb 20 kl. 17:06

Finsk streik over etter to uker

Papirarbeidere i Finland går tilbake til jobben etter å ha inngått en ny avtale med skogindustriforeningen. Arbeiderne får 3,3 pst mer i lønn, mens den årlige produksjonsstansen om sommeren blir kortere, skriver Reuters. Streiken varte i to uker..

NRK - 10 Feb 20 kl. 20:03

Kinesiske selskaper trenger lån

Flere enn 300 kinesiske selskaper som er rammet av utbruddet av det nye koronaviruset vil ta opp banklån for å holde seg oppe. I alt søker selskapene lån på flere milliarder dollar, melder Reuters. Lån blir trolig raskt innvilget, og til lav rente..

NRK - 08 Feb 20 kl. 20:49

Ny skyting inne på kjøpesenteret

Det er nye skuddvekslinger inne på kjøpesenter i Korat i Thailand der gjerningsmannen fortsatt befinner seg, melder Reuters..

NRK - 11 Feb 20 kl. 06:48

Fem drept i selvmordsangrep i Kabul

En eksplosjon rystet Afghanistans hovedstad Kabul tidlig tirsdag. Fem mennesker er drept i det som trolig er et selvmordsangrep, melder Reuters. Angrepet ble utført nært et militærakademi og kan være det største angrepet i byen på flere måneder..

P4 - 12 Feb 20 kl. 12:27

Russland reagerer på Tyrkia

Russland beskylder Tyrkia for å bryte avtaler når Tyrkia angriper syriske og russiske styrker i Syria. En talsmann for Kreml sier Tyrkias angrep i Idlib-provinsen går utover avtalen om å nøytralisere opprørere og ikke kan aksepteres, melder Reuters. Tidligere i dag truet Tyrkias president med å angripe overalt i Syria om flere tyrkiske soldater blir såret, og han langet også ut mot Russland..

NRK - 10 Feb 20 kl. 19:37

Nord-Korea brøt FN-krav

Nord-Korea fortsetter å utvikle atom- og rakettprogrammer i strid med krav fra FNs Sikkerhetsråd. Det står i en hemmelig FN-rapport som Reuters har sett. FN-sanksjoner mot Nord-Korea kom i 2006.

NRK - 09 Feb 20 kl. 09:54

Iran skyter opp satellitt

Iranske myndigheter sier de skal skyte opp en satellitt i løpet av søndag. USA reagerer med mistanke, og sier oppskytningen dekker over utvikling av nye våpen, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 08 Feb 20 kl. 17:03

Stormer kjøpesenter i Thailand

Ifølge Reuters har politiet og spesialstyrker stormet kjøpesenteret der den thailandske gjerningsmannen har tatt gisler. Flere personer er sett løpende ut av kjøpesenteret..

NRK - 08 Feb 20 kl. 17:52

Amerikaner døde av koronavirus

En 60 år gammel amerikansk statsborger har død etter å ha blitt smittet av det nye koronaviruset. Ifølge den amerikanske ambassaden i Beijing døde mannen torsdag i millionbyen Wuhan der koronaviruset først ble oppdaget, skriver Reuters..

NRK - 09 Feb 20 kl. 12:32

Tar tilbake store landområder

Syriske regjeringsstyrker har lyktes med å ta tilbake områder på mer enn 600 kvadratkilometer. Dette skjer som følge av et større arbeid med å frata opprørsgrupper kontrollen over områdene rundt Idlib og Aleppo. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Feb 20 kl. 19:55

USA: Tilbyr $100 million i støtte

USA sin utenriksminister, Mike Pompeo, tilbyr Kina og andre land som er råka av det nye koronaviruset 100.000.000 dollar i støtte, melder Reuters..

NRK - 09 Feb 20 kl. 07:47

Jordskjelv på øya Papua Ny-Guinea

Et jordskjelv med styrke 6.2 har rammet øya Papua Ny-Guinea. Skjelvet traff 122 km sør for byen Kokopo, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 08 Feb 20 kl. 07:05

Syv nye smittet i Thailand

Helsedepartementet i Thailand har meldt om syv nye tilfeller av koronaviruset lørdag. Tre thailendere og fire kinesere. Totalt er det 32 som er smittet av lungeviruset, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 07 Feb 20 kl. 22:01

Skal ha sparket vitne

Ein tilsett i det kvite hus, Alexander Vindman, skal ha fått sparken etter å ha vitna i riksretten mot Donald Trump, opplyser advokaten hans David Pressman til Reuters..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt