Representantenes

Torsdag, 04 Mars, 01:24

Nyheter om Representantenes

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 27 feb. 21 kl. 08:19

Krisepakke godkjent i Representantenes hus

President Joe Bidens omfattende koronakrisepakke er godkjent i Representantenes hus..

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 27 feb. 21 kl. 08:14

Krisepakke går videre til Senatet

President Joe Bidens økonomiske handlingsplan på 1.900 milliarder dollar er godkjent i Representantenes hus, melder CNN. Ifølge president Biden skal krisepakken gjenreise økonomien etter koronapandemien.

NRK - 11 jan. 21 kl. 02:17

Bekrefter ny riksrettsprosess

Nancy Pelosi, demokratenes flertallsleder i Representantenes hus, sier det utarbeides en ny riksrettstiltale mot president Donald Trump. I et brev til demokratene i Representantenes hus skriver hun søndag at det må handles raskt..

NRK - 16 feb. 21 kl. 16:14

Demokrat saksøker Trump

En av demokratene i Representantenes Hus i USA saksøker tidligere president Donald Trump. Bennie Thompson anklager Trump for å ha oppfordret til stormingen av Kongressen og prøve å hindre godkjenningen av valgresultatet, melder AP,.

NRK - 15 feb. 21 kl. 21:28

Kommisjon skal undersøke storming

I USA skal politikerne i Kongressen etablerer en uavhengig kommisjon for å undersøke stormingen av Kongressbygningen 6. januar. Det opplyser Nancy Pelosi, lederen i Representantenes hus..

NRK - 03 jan. 21 kl. 22:43

Pelosi gjenvalgt som speaker

Nancy Pelosi ble gjenvalgt som speaker i Representantenes hus i USA med knapt flertall, ifølge AFP. 80 år gamle Pelosi har vært leder for Demokratene i snart 20 år, og var den første kvinnelige speakeren i Representantenes hus..

VG - 13 feb. 21 kl. 01:55

Nye detaljer om stormingen: «Hvem f**n tror du at du snakker med?»

Republikanernes leder i Representantenes hus ble forbannet da Donald Trump viste manglende vilje til å stanse Kongress-stormerne, viser nye detaljer fra telefonsamtalen mellom de to under angrepet..

VG - 09 feb. 21 kl. 21:18

Tørket tårer mens han snakket om angrepet på Kongressen

Jamie Raskin, som leder påtaleteamet fra Representantenes hus, holdt det avsluttende innlegget før Donald Trumps side skal argumentere for at riksrettssaken er i strid med grunnloven siden han har gått av som president..

Aftenposten - 29 des. 20 kl. 06:25

Representantenes hus overkjører Trumps veto mot forsvarsbudsjettet

Representantenes hus stemte mandag med overveldende flertall for å overkjøre president Donald Trumps veto mot forsvarsbudsjettet..

E24 - 29 des. 20 kl. 06:10

Representantenes hus stemmer for høyere kontantbetaling

Representantenes hus stemte mandag for å øke kontantbetalingen til millioner av amerikanere til 2.000 dollar..

VG - 29 des. 20 kl. 03:24

Representantenes hus stemte for å overkjøre Trumps forsvarsveto

Over to tredjedeler av de folkevalgte i Representantenes hus vil ikke godta president Donald Trumps veto mot Kongressens forsvarsbudsjett..

VG - 29 des. 20 kl. 03:24

Representantenes hus stemte for å overstyre Trumps forsvarsveto

Over to tredjedeler av de folkevalgte i Representantenes hus vil ikke godta president Donald Trumps veto mot Kongressens forsvarsbudsjett..

NRK - 05 feb. 21 kl. 20:18

Greene skjeller ut partifeller

Kongresskvinne Marjorie Taylor Greene kritiserer partifeller etter at hun torsdag ble stemt ut av to komitéer i Representantenes hus. – Når republikanere stemmer mot sitt eget parti, er det et stort forræderi. Det kan koste oss flertallet i 2022..

NRK - 05 feb. 21 kl. 00:58

Elleve republikanere stemte for

Totalt elleve republikanere i Representantenes hus stemte for forslaget fra Demokratene om å kaste kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene ut av to komitéer. Greene har blitt sterkt kritisert for å ha støttet flere konspirasjonsteorier..

NRK - 05 feb. 21 kl. 00:18

Republikaner kastet ut av komitéer

Et knapt flertall i Representantenes hus stemte torsdag kveld for å kaste kongresskvinne Marjorie Taylor Greene ut av to komitéer. Republikaneren har fått mye kritikk i USA for å ha støttet flere konspirasjonsteorier..

NRK - 04 feb. 21 kl. 21:03

Greene angrer på uttalelser

Den omstridte republikaneren Marjorie Taylor Greene angrer på flere tidligere utsagn. Hun har støttet den omstridte QAnon-bevegelsen før hun ble valgt inn i Kongressen. Senere i dag blir det votering om hennes plass i to komiteer i Representantenes hus..

NRK - 04 feb. 21 kl. 19:41

Ber Trump vitne i Senatet

Demokratene i Representantenes hus har formelt bedt Donald Trump om å vitne under ed når riksrettssaken mot ham starter i Senatet neste uke. Trump er tiltalt for å ha oppildnet en folkemengde i forkant av stormingen av Kongressen 6. januar..

VG - 04 feb. 21 kl. 19:21

Vedtok å fjerne republikansk kongressmedlem fra komiteer

Et flertall i Representantenes hus har i kveld stemt ja til å fjerne den omstridte Marjorie Taylor Greene fra hennes to komitéverv i den amerikanske kongressen..

NRK - 03 feb. 21 kl. 20:34

Vil avsette Greene

Kongressmedlem Marjorie Taylor Greene refses for å støtte konspirasjonsteorier. Hun støtter teorier som fremmer QAnon-bevegelsen og hun har støttet Donald Trumps påstander omvalgfusk. Representantenes hus varsler en avstemning om å fjerne henne..

NRK - 29 jan. 21 kl. 06:00

Høring etter børssvingninger

USAs folkevalgte kaller inn til høring om aksjemarkedet etter aksjespekulasjon og påfølgende handelsbegrensninger for brukere av investeringsapper. Det er finanskomiteen i Representantenes hus og Senatets bankkomité som kaller inn til høring..

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 01:26

Disse avgjør Trumps skjebne

Representantenes hus overleverte natt til tirsdag tiltalen mot USAs 45. president Donald Trump. Nå er det opp til Senatet å avgjøre om Trump dømmes eller frikjennes..

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 01:26

Riksrettstiltalen overlevert

Representantenes hus overleverte natt til tirsdag tiltalen mot USAs 45. president Donald Trump. Nå er det opp til Senatet å avgjøre om Trump dømmes eller frikjennes..

VG - 26 jan. 21 kl. 01:14

Har fått riksrettstiltalen: Senatet avgjør Trumps skjebne

Representantenes hus overleverte mandag kveld tiltalen mot ekspresident Donald Trump. Senatorene avgjør nå om han skal dømmes eller frikjennes, og det blir stadig mer usikkert hvordan de vil stemme..

VG - 26 jan. 21 kl. 01:14

Nå avgjør Senatet Trumps skjebne

Representantenes hus har levert tiltalen mot ekspresident Donald Trump. Senatorene avgjør om han skal dømmes eller frikjennes, og det blir stadig mer usikkert hvordan de vil stemme..

VG - 26 jan. 21 kl. 01:14

Har fått riksrettstiltalen: Senatet avgjør Trumps skjebne

Representantenes hus overleverte mandag kveld tiltalen mot ekspresident Donald Trump. Senatorene avgjør nå om han skal dømmes eller frikjennes, og det blir stadig mer usikkert hvordan de vil stemme..

NRK - 23 jan. 21 kl. 20:40

Straffes for å ha gått mot Trump

De ti republikanerne i Representantenes Hus som stemte for riksrettssak mot Donald Trump, straffes av sine egne lokalpartier. Alle har fått hard kritikk, og flere vil bli utfordret av partifeller før neste valg, skriver New York Times..

NRK - 22 jan. 21 kl. 16:23

Senatet får Trump-saken mandag

Riksretttstiltalen mot USAs tidligere president Donald Trump sendes fra Representantenes Hus til Senatet på mandag. Det bekrefter Demokratenes flertallsleder Chuck Schumer. Det er ennå ikke bestemt når selve riksrettssaken skal holdes i Senatet..

VG - 19 jan. 21 kl. 12:08

Nye videoer fra Kongress-stormingen: «Vi kommer, bitch!»

Nye videoer avslører flere skremmende detaljer fra Donald Trump-tilhengernes angrep på Kongressen. I en av dem roper en mann etter lederen for Representantenes hus, demokratenes Nancy Pelosi..

NRK - 17 jan. 21 kl. 06:33

Etterforsker kongresstormingen

Flere komiteer i Representantenes hus ba lørdag om dokumenter for å avdekke feil, finne advarsler og måter å motvirke ekstremisme etter opptøyene i Washington. Brevet fra komiteene er stilt til FBI, sikkerhetsdepartementet og flere andre etater..

NRK - 15 jan. 21 kl. 23:16

Sender tiltalen til Senatet

Demokratenes leder i Representantenes hus Nancy Pelosi er ventet å sende riksrettstiltalen mot president Donald Trump til behandling i Senatet neste uke. Det bekrefter en anonym kilde med kjennskap til saken til CNN..

Klartale - 14 jan. 21 kl. 08:51

Tror riksretten kan felle Trump

Det blir riksrett-sak mot USAs president Donald Trump. Det bestemte Representantenes hus i nasjonal-forsamlingen. En ekspert tror riksretten kan felle Trump..

Dagbladet - 14 jan. 21 kl. 02:53

Biden med uttalelse

I en uttalelse i natt kommenterte påtroppende president Joe Biden beslutningen i Representantenes hus om å stille Donald Trump for riksrett..

NRK - 14 jan. 21 kl. 01:46

Pelosi: – Ingen står over loven

Lederen for Representantenes hus, demokraten Nancy Pelosi, sier riksrettstiltalen mot president Donald Trump viser at ingen står over loven. Samtlige 222 demokratiske kongressrepresentanter og ti av de 211 republikanske stemte for resolusjonen..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:22

Riksrett mot Donald Trump vedtatt

Representantenes hus i USA har vedtatt å stille president Donald Trump for riksrett for andre gang. Ti republikanske representanter stemte for å ta ut tiltale mot Trump. Riksrettssaken skal behandles i Senatet..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 22:19

SISTE: Trump er blitt stilt for riksrett for andre gang. Nå rettes alle øyne mot Senatet.

NEW YORK (Aftenposten): Representantenes hus har vedtatt å stille presidenten for riksrett..

E24 - 13 jan. 21 kl. 22:26

Donald Trump historisk - første president som er stilt for riksrett to ganger

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, har i kveld stemt for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:10

Riksrettstiltalen mot Trump vedtas

Med støtte fra minst 7 republikanske representanter vedtar Representantenes hus i kveld riksrettstiltalen mot president Donald Trump. Men Senatet møtes ikke før 19. januar.

NRK - 13 jan. 21 kl. 19:42

Republikaner går mot Trump

Republikanernes minoritetsleder i Representantenes hus, Kevin McCarthy, sier presidenten bærer ansvaret for onsdagens angrep på kongressen. – Han burde straks ha fordømt mobben da han så hva som utspant seg, sier McCarthy..

VG - 13 jan. 21 kl. 19:00

Nå skal det snart stemmes - Donald Trump ligger an til å bli stilt for riksrett

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, kommer etter alle solemerker i kveld til å stemme for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

VG - 13 jan. 21 kl. 19:00

Nå skal det stemmes - Donald Trump ligger an til å bli stilt for riksrett

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, kommer etter alle solemerker nå til å stemme for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

VG - 13 jan. 21 kl. 19:00

Nå stemmes det - Donald Trump ligger an til å bli stilt for riksrett

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, kommer etter alle solemerker nå til å stemme for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

VG - 13 jan. 21 kl. 19:00

Donald Trump historisk - første president som er stilt for riksrett to ganger

Et flertall i Representantenes hus, inkludert en håndfull republikanere, har i kveld stemt for at president Donald Trump skal stilles for riksrett i kjølvannet av forrige ukes angrep på Kongressen i Washington, D.C..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 18:25

NÅ: Debatt om riksrett i gang

«Speaker» Nancy Pelosi åpner debatten om riksrettstiltale mot president Donald Trump i Representantenes hus..

Dagbladet - 13 jan. 21 kl. 18:25

NÅ: Debatt om riksrett straks i gang

Det er ventet at «speaker» Nancy Pelosi åpner debatten om riksrettstiltale mot president Donald Trump i Representantenes hus..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt