Regne

Saturday, 30 May, 19:20

Nyheter om Regne

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 24 May 20 kl. 16:27

Lange køer

Det er mange som skal hjem etter langhelg, og det vises som køer flere steder. Vegtrafikksentralen Sør melder at det er kø som fører til 50 minutters forsinkelse i Telemark mellom Rugtvedt og Moheim. Også mellom Drammen og Oslo er det kø, men ikke mer enn normalt.

VG - 20 May 20 kl. 01:14

Lagkompisens Haaland-vitnesbyrd: – Han er en granat

Emre Can (26) har spilt med superstjerner i Bayern München, Liverpool og Juventus. Han tror Erling Braut Haaland (19) kan bli å Regne som en verdensklassespiller..

VG - 14 May 20 kl. 07:33

Norges råeste turisthytte

1200 meter over havet ligger den sæRegne Rabothytta med utsikt over Okstindbreen og Nord-Norges høyeste fjell. Få på deg fjellskoene og bli med på en unik hytteopplevelse..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 11:18

Her er stjernelaget som skal Regne på koronakonsekvensene

En rekke finanstopper er blant utvalgsmedlemmene som skal gi regjeringen råd om veien videre etter coronakrisen..

E24 - 12 May 20 kl. 11:18

Her er stjernelaget som skal Regne på coronakonsekvensene

En rekke finanstopper er blant utvalgsmedlemmene som skal gi regjeringen råd om veien videre etter coronakrisen..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 15:28

Raja lover mer kompensasjon til idretten

Kulturminister Abid Raja (V) sier idretten kan Regne med å få kompensert for tapte inntekter i «lang tid» framover..

NRK - 05 May 20 kl. 09:29

Equinor-kontorer gjenåpner

Equinor begynner så smått å gjenåpne enkelte kontorer. Fra 18. mai kan nesten 500 av selskapets ansatte få komme tilbake til arbeidsplassen, melder Aftenbladet/E24.

P4 - 03 May 20 kl. 08:11

Ungdomspartier må betale sponset tur

Unge Høyre, AUF og Grønn ungdom må betale tilbake 15.000 kroner per person etter en sponset tur til Storbritannia i 2019. Turen var betalt av kraftselskapet NorthConnect som ønsket å få konsesjon til en strømkabel mellom Norge og Skottland.

P4 - 29 Apr 20 kl. 21:17

Vil holde svenskene hjemme

- Svensker kan ikke Regne med å reise i sommer hverken hjemme eller til utlandet. Det sier Sveriges statsminister Stefan Löfven til avisen Dagens Nyheter. Han begrunner det med at landet med stor sannsynlighet fortsatt vil være preget av koronasituasjonen de neste månedene.

Aftenposten - 24 Apr 20 kl. 06:07

Analytiker tror på norsk oljekutt på 5 til 10 prosent

Norske oljeselskap bør Regne med å kutte produksjonen med 5 til 10 prosent, mener oljeanalytiker Anders Holte i Kepler Cheuvreux..

VG - 22 Apr 20 kl. 16:50

Tilbake til gavedisken, Raja!

Det går en grense for hvor mye coronahjelp idretten kan Regne med å få av staten. Men det må være mulig å fordele krisestøtten på en mer treffende måte enn det vi har sett så langt..

P4 - 24 Apr 20 kl. 05:56

Tror på norsk oljekutt på 5 til 10 prosent

Norske oljeselskap bør Regne med å kutte produksjonen med 5 til 10 prosent. Det mener oljeanalytiker Anders Holte i Kepler Cheuvreux. Svekket etterspørsel under koronakrisen har sendt prisene ned og tvunget de oljeproduserende landene til å godta kutt i produksjonen.

P4 - 24 Apr 20 kl. 09:30

Ny sommer med buss for tog

Også i år blir det en sommer med buss for tog. I fjor sa samferdselsministeren at man må prøve å korte ned på perioden med sommerstengt jernbane. Men Bane Nor og de andre jernbaneaktørene sier det ikke er mulig - så dermed blir det seks uker uten tog i flere passasjertunge områder også denne sommeren, melder NRK.

P4 - 23 Apr 20 kl. 05:33

Best råd - best forberedt

De med best råd er de som er best forberedt hvis det kommer en krise. En undersøkelse fra SIFO viser at 53 prosent av husholdningene med god råd i Norge har ekstra mat på lager. Blant hushold med dårlig råd, svarer kun 34 prosent det samme, skriver Vårt Land.

Aftenposten - 22 Apr 20 kl. 13:43

Vurderer du å holde barna dine hjemme når skolen åpnes igjen? Dette må du vite før du bestemmer deg.

Når du underviser barna hjemme fra neste uke, kan du ikke Regne med oppfølging fra skolen. Kunnskapsministeren oppfordrer foreldre til å sende barna tilbake til skolen..

P4 - 17 Apr 20 kl. 08:25

Dyrere med hårklipp under korona

Når frisørene åpner dørene neste mandag må du Regne med å punge ut mer enn for den samme behandlingen enn før det ble koronastengt. Det sier administrerende direktør for Norske frisør- og velværebedrifter, i NHO. Anne Mari Halsan.

Dagbladet - 12 Apr 20 kl. 07:21

Blir norske byer som flyplasser?

Kjedene er bedre rustet enn de små butikkene og restaurantene i møte med Corona-krisen. Det kan gjøre norske byer mindre sæRegne..

P4 - 14 Apr 20 kl. 09:42

Utelukker ikke utsatt åpning i Oslo

Byrådsleder Raymond Johansen utelukker ikke at åpningen av skoler og barnehager må utsettes i Oslo. For selv om regjeringen har bestemt at barnehager skal åpnes mandag om en uke og barneskolene en uke senere, er det ett råd fra Helsedirektoratet som Johansen viser til. Direktoratet anbefalte nemlig at «i områder med stor smitte burde barnehager, barneskoler og fritidsordning fortsatt være stengt».

Aftenposten - 07 Apr 20 kl. 12:31

Brann-sjefen kaller tilskuere «livsgrunnlaget» for klubben. Så stor blir millionsmellen uten publikum.

Helsedirektøren tror ikke man kan Regne med folkemasser på fotballkamp i løpet av 2020..

Aftenposten - 05 Apr 20 kl. 19:31

Engelsk fotballstjerne i trøbbel etter å ha brutt virusregler med sexfest

Kyle Walker må Regne med å straffes av Manchester City etter at det kom fram at han brøt virusreglene ved å hyre prostituerte til en sexfest..

Aftenposten - 31 Mar 20 kl. 13:40

Du må Regne med kø når gjenbruksstasjonene åpner i morgen

Egne vakter kommer til å regulere køen når Oslos gjenbruksstasjoner åpner igjen 1. april. De har vært stengt siden 18.

P4 - 30 Mar 20 kl. 21:38

Dovrebanen åpnet igjen

Trafikken på Dovrebanen er nå gjenopptatt etter at et godstog sporet av ved Bergseng stasjon på fredag. Sporet er åpnet for trafikk mellom Moelv og Lillehammer, men man må fortsatt Regne med forsinkelser, melder BaneNor..

Aftenposten - 22 Mar 20 kl. 10:36

Myndighetene ba om en analyse av de økonomiske konsekvensene av å holde folk hjemme. Så fattet de beslutningen uten å vente på svar.

Regjeringen sier det ikke var tid til å Regne på de økonomiske konsekvensene av delvis å stenge ned landet..

E24 - 22 Mar 20 kl. 11:58

Myndighetene ba om en analyse av de økonomiske konsekvensene av å holde folk hjemme. Så fattet de beslutningen uten å vente på svar

Regjeringen sier det ikke var tid til å Regne på de økonomiske konsekvensene av delvis å stenge ned landet..

P4 - 23 Mar 20 kl. 15:44

Tror ikke på strengere tiltak

Det er nok ikke aktuelt for regjeringen å sette inn enda strengere korona-tiltak nå. Det sier leder ved institutt for samfunnsmedisin og sykepleie på NTNU, Siri Forsmo. Det er ventet at det i morgen skal komme en oppdatering når det gjelder de strenge tiltakene som er satt inn for å hindre smitte.

P4 - 22 Mar 20 kl. 11:42

Stengte Norge uten å tenke på kostnadene

Beslutningen om å stenge Norge ned ble tatt før noen visste hvor mye det ville koste landet. Ifølge Aftenposten ba myndighetene om en analyse av de økonomiske konsekvensene av å holde folk hjemme. Men så tok de beslutning om å stenge ned før de fikk resultatet.

E24 - 17 Mar 20 kl. 06:02

Syv eksperter: Så lenge må vi leve med coronaviruset

Karantene, isolasjon, permitteringer og reiseforbud. Coronaviruset snur livet opp ned for de fleste. Når kan vi Regne med at hverdagen er tilbake til det normale?

E24 - 15 Mar 20 kl. 22:24

Monsterkutt fra Fed: – Alle mann til pumpene

Seniorøkonom spår skred av rentekutt etter USAs nedsabling av renten: – Må Regne med at det kommer meldinger ut av lufta fremover..

P4 - 18 Mar 20 kl. 06:26

Dekker ikke avbestillinger innenlands

Folk kan ikke Regne med å få igjen penger fra forsikringsselskapene på reiser innenlands. Selv om en rekke arrangementer er avlyst, hoteller er stengt og myndighetene ber folk holde seg i kommunen de er folkeregistrert i, dekkes ikke slike avbestillinger av reiseforsikringen. Tryg forsikring og Europeiske Reiseforsikring sier til VG at de kun dekker avbestilling hvis du har en legeattest på akutt sykdom som inntraff etter at du kjøpte reisen..

Aftenposten - 12 Mar 20 kl. 14:29

Berntsen om full fotballstopp: – Liv og helse er viktigst nå

Viking stopper all aktivitet. Sandnes Ulf må Regne på de økonomiske utfordringene..

Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 19:00

FHI: – Vi må Regne med dødsfall i tiden som kommer

Onsdag kveld var det 489 smittede registrerte tilfeller i Norge. – Vi forventer flere innleggelser i dagene og ukene som kommer, sier Camilla Stoltenberg fra FHI..

P4 - 11 Mar 20 kl. 06:55

Bruker mer på skred- og flomsikring

Det ble brukt 332 millioner kroner på flom- og skredsikring i Norge i fjor. Det er en økning på 30 prosent på to år. NVE opplyser til Nationen at når klimaet er i endring må vi Regne med flere skred- og flomhendelser fremover, og det er god økonomi å sikre å forhånd fremfor å bruke store summer på å rette opp i etterkant.

P4 - 11 Mar 20 kl. 18:34

Høie: - Vi må ikke utsette hverandre for smitte

Hver og en i Norge har nå et viktig ansvar for å hindre smitte av koronaviruset. Det var den klare oppfordringen fra helsemyndighetene da de holdt en pressekonferanse om situasjonen nå i kveld. Helseminister Bent Høie sier aller må gjøre sitt nå for å redde menneskeliv og ikke utsette andre for smitte.

E24 - 07 Mar 20 kl. 18:52

Ekspertene venter flere virusgrep: Tror regjeringene vil bla opp

Flere sentralbanker har kuttet renten for å motvirke virusfrykt, men Nordea Investments tror også regjeringer vil bla opp. – Vi må Regne med at rammede land vil bruke finanspolitikken aktivt, sier de..

NRK - 23 Feb 20 kl. 15:00

Vannet kommer tilbake på Vega

Folk i øykommunen Vega på Helgeland kan Regne med å få tilbake drikkevannet i løpet av dagen og kvelden. Det skriver kommunen på sine nettsider. De om lag 1.

P4 - 17 Feb 20 kl. 08:16

SV og Rødt vil se på særaldersgrenser

SV og Rødt åpner for å se på særaldersgrensene som i dag gjelder i flere yrker. Blant annet kan ansatte i politi og forsvar pensjonere seg allerede når de er 57. Dette vil de to partiene se på om det er grunn til å endre, når andre arbeidstakere nå Regne med å jobbe til de er over 70.

VG - 16 Feb 20 kl. 13:51

Debatten om Y-blokka: Ta ansvar, gi tid!

Statsråd Astrup, ta deg en tur til Johan Nygårdsvolds plass, det kunstferdig formede byrommet mellom Høyblokka og Y. Se utover vannspeilet, finn roen og nyt noe av den mest elegante og samtidig også mest sæRegne arkitekturen som finnes i Oslo dag..

P4 - 12 Feb 20 kl. 14:27

Avsporing på Dovrebanen

Dovrebanen mellom Dombås og Dovre er stengt for all togtrafikk etter at et arbeidstog sporet av i ettermiddag. Reisende må Regne med forsinkelser og innstillinger, opplyser Vy. Det er ikke kjent hvor lang tid det vil ta før togene kan kjøre som normalt igjen..

NRK - 12 Feb 20 kl. 16:46

Bergensbanen stengt  

Bergensbanen er stengt mellom Finse og Hallingskeid på grunn av en signalfeil, melder Vy. Bane Nor arbeider med å rette feilen, men det er uklart hvor lang tid arbeidet vil ta. Reisende på strekningen må Regne med forsinkelser..

NRK - 06 Feb 20 kl. 09:13

Øvelse i Trondheim sentrum

Politiet gjennomfører i dag en større øvelse i Trondheim sentrum. Publikum må påRegne en del utrykningskjøring av både uniformert og sivil art. Øvelsen foregår på dagtid..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 16:10

Stor vannlekkasje på Sagene

Politiet melder om at bilister må Regne med omkjøring..

Aftenposten - 03 Feb 20 kl. 16:10

Stenger Ring 2 etter stor vannlekkasje på Sagene

Politiet melder om at bilister må Regne med omkjøring..

NRK - 03 Feb 20 kl. 15:55

Vannlekkasje i Oslo

Det er store mengder vann i veibanen ved en rundkjøring på Sagene. Dette kommer fra en ødelagt vannledning og samler seg ved krysset Stavangergata/Uelandsgate. Trafikken må Regne med å måtte kjøre andre veier, opplyser politiet..

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 12:40

Ute på tur, men drømmeforholdene lar vente på seg

Mange trosset glatte skiløyper ved Frognerseteren søndag. De kan neppe Regne med mer snø i tiden som kommer..

P4 - 02 Feb 20 kl. 21:16

E6 holdes stengt

E6 forblir stengt ved Snåsa i Tørndelag gjennom natten, etter dødsulykken der tidligere i dag. En norsk mann i 30-årene og en utenlandsk mann i 40-årene mistet livet da to lastebiler kolliderte. Begge lastebilene er tauet vekk, men de som skal forbi må Regne med omkjøring frem til i morgen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt