Regne

Friday, 15 November, 10:33

Nyheter om Regne

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 11 Nov 19 kl. 17:41

Signalfeil er rettet

Signalfeilen som førte til innstillinger i tografikken mellom Lillestrøm og Oslo lufthavn i ettermiddag ble rettet opp like etter klokken halv seks. Det opplyser Bane Nor. Men reisende må fortsett Regne med forsinkelser.

Dagbladet - 07 Nov 19 kl. 06:00

De kom til dekket bord, nå demonterer de Osloskolen

Når byrådet prioriterer de store pengene til kjøttfri skolemat og mener det er «gammeldags skolepolitikk» å være opptatt av at alle elever lærer å lese, skrive og Regne, så bør foreldre bli bekymret..

P4 - 08 Nov 19 kl. 14:54

Snø skaper trøbbel for trafikken

Det har vært en rekke trafikkuhell på Østlandet nå i ettermiddag på grunn av snøværet. Blant annet har Politiet i Oslo har fått inn melding om en trafikkulykke mellom to biler og en buss på Høybråten, og på E6 retning Jessheim har et vogntog gått gjennom autovernet. Bilistene må Regne med forsinkelser, sier operatør i Vegtrafikksentralen, Jeanett Andrésen..

P4 - 08 Nov 19 kl. 17:51

Forsinkelser på jernbanen

De som skal ut og reise med tog nordover fra Oslo nå i kveld må Regne med noen forsinkelser og innstillinger. Det var i ettermiddag en signalfeil mellom Oslo S. Denne er nå rettet, men den fører til enkelte problemer videre utover kvelden, melder Bane Nor.

P4 - 07 Nov 19 kl. 21:10

Totrafikken er i gang igjen

Togstrekningen mellom Oslo lufthavn og Lillestrøm er åpnet for trafikk igjen, etter at en person ble påkjørt av toget ved Lillestrøm i kveld. Det har vært stengt i rundt to timer, og fremdeles må reisende Regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor..

P4 - 01 Nov 19 kl. 21:05

Over én million rammet av flom

Over én million mennesker er nå rammet av flom i Sør-Sudan og Somalia. For to år siden var det omfattende tørke som preget land i Øst-Afrika og FN advarte om at 17 millioner mennesker risikerte å sulte fordi det ikke kom regn. I 2018 begynte å Regne langt mer enn normalt og de siste månedene har det eskalert med styrtregn, store oversvømmelser og skred.

Klartale - 23 Oct 19 kl. 14:47

Mange kan finne fram skjerf og lue

Det skal Regne mange steder framover. Så blir det samtidig kaldere..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:30

Regne med forsinkelser

Reisende på jernbanen må fortsatt Regne med forsinkelser og innstillinger nå i ettermiddag. Den to timer lange streiken blant jernbaneansatte var ferdig klokken 14, men den fører fortsatt til problemer på de aller fleste strekninger, melder Bane Nor nå. De viser til Vy Flytoget for mer informasjon..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 09:30

Andreas Moer ble kastet ut gjennom vinduet: – Jeg syntes det var flaut og pysete å bruke setebelte

– Ingen kan Regne med å være like heldige som meg, sier 47-åringen i dag..

E24 - 11 Oct 19 kl. 14:52

NTNU-professor: – Kan Regne med at Iran vil svare på angrepet

Ifølge iranske medier har ett skip eid av deres statseide rederi blitt rammet av to missiler i Rødehavet. Dette gjør usikkerheten i regionen enda mer usikker, sier professor..

NRK - 07 Oct 19 kl. 09:06

LO: Oljepengebruken står seg godt

– Nøkkeltallene er basert på noe optimistiske prognoser, men godt innenfor den feilmarginen vi må Regne med. Noe mindre oljepengebruk tror jeg står seg godt i dagens økonomiske situasjon, sier sjefsøkonom i LO, Roger Bjørnstad, til NRK..

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 12:20

Fikk kritikk for å bruke solbriller under VM-sendingen. Nå avslører han hvorfor.

SVTs friidrettsekspert er avhengig av noen helt sæRegne briller. Det hadde ikke alle seerne fått med seg..

VG - 01 Oct 19 kl. 11:54

Når de uføre får det for godt

Regjeringen mener det er «urettferdig» at det «lønner seg» å være ufør. Kanskje partiet som en gang fikk stempelet som kalkulator-Høyre, må bruke kalkulatoren til noe mer enn bare å legge sammen alle kuttene de klarer å foreslå? Vi kan for eksempel Regne på hvor mye det «lønner seg» å være ufør i det lange løp..

NRK - 27 Sep 19 kl. 08:30

Advarer mot mye regn

Det er sendt ut gult farevarsel fordi det skal Regne mye på store deler av Østlandet i dag. Det kan komme opptil 50 mm, ifølge Meteorologisk institutt. Det er fare for overvann i tettbygde strøk..

P4 - 27 Sep 19 kl. 10:22

Kan komme opp til 60 mm nedbør

Det har begynt å Regne godt flere steder på Østlandet nå. Og meteorologene har sendt ut gult farevarsel for en rekke fylker i dag. De kraftigste bygene kommer i Vestfold, der er det ventet opptil 60 millimeter nedbør i løpet av 12 timer.

P4 - 27 Sep 19 kl. 10:22

Kan komme opp til 60 mm nedbør

Det har begynt å Regne godt flere steder på Østlandet nå. Og meteorologene har sendt ut gult farevarsel for en rekke fylker i dag. De kraftigste bygene kommer i Vestfold, der er det ventet opptil 60 millimeter nedbør i løpet av 12 timer.

Klartale - 19 Sep 19 kl. 10:45

Setter opp renten

Du må Regne med å betale mer for lån framover..

NRK - 18 Sep 19 kl. 08:38

Stengt for togtrafikk ved Skøyen

Bane Nor jobber med å rette en jordfeil ved Skøyen stasjon. De vet ikke hvor lang tid det tar å rette feilen. Det påvirker togene til og fra Vestfold og du må Regne med forsinkelser og innstillinger, opplyser Vy..

Aftenposten - 18 Sep 19 kl. 16:07

Se det spektakulære museumsbygget som «svever» over Randselven

I 20 år har investor Christen Sveaas planlagt nytt museum på Kistefos. Endelig kunne han åpne det helt sæRegne bygget til 200 millioner..

NRK - 18 Sep 19 kl. 06:39

Togproblemer onsdag morgen

På grunn av strømproblemer ble tog til og fra Moss, Ski, Rakkestad, Lillestrøm og Asker berørt av forsinkelser og innstillinger onsdag morgen. Bane Nor melder om at feilen er funnet, men at reisende må Regne med fortsatt forsinkelser..

P4 - 18 Sep 19 kl. 06:22

Feil på Filipstad rettet

Nok en gang må reisende med lokaltog i Oslo-området Regne med forsinkelser og noen innstillinger i morgenrushet. Ved parkeringen for lokaltog på Filipstad var det strømproblemer i dag tidlig. Feilen er rettet, men får konsekvenser for trafikken, sier Randi Folke-Olsen i Bane Nor..

NRK - 16 Sep 19 kl. 14:33

Signalfeil førte til innstilte tog

En signalfeil mellom Oslo S og Eidsvoll førte til innstillinger og forsinkelser i togtrafikken mandag. Ved 14-tiden var feilen løst. – Du må fortsatt Regne med forsinkelser og innstillinger, melder Bane Nor ved 14-tiden..

P4 - 16 Sep 19 kl. 05:49

25 personer evakuert etter flom i Stryn

25 personer er evakuerte etter kraftig flom i Olden i Stryn i Sogn og Fjordane. Flere elver har gått over sine bredder og fylkesvei 60 er stengt mellom Oldenelva og Simaelva. Det har sluttet å Regne og elven har sunket kraftig, men det er vanskelig å få oversikt over situasjonen og derfor er området fortsatt evakuert, forteller operasjonsleder Stein Rune Halleraker i Vest politidistrikt..

NRK - 09 Sep 19 kl. 23:28

Grande: – Ikke en festkveld

Venstre ser ut til gå ned to prosentpoeng siden 2015, og kan ende under fire prosent. – Dette ble ikke den festkvelden vi hadde håpet på. Det er synd for Venstre og sakene vi kjemper for.

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 11:54

Nå markerer norske syklister seg på klatreetapper. Slik forklares forvandlingen.

Carl Fredrik Hagen (27) ligger høyt oppe i Vuelta a España og viser at Norge er blitt en nasjon å Regne med i treukersritt. Det er langt fra tilfeldig..

Aftenposten - 05 Sep 19 kl. 11:54

Nå produserer Sykkel-Norge klatrere i verdenstoppen. Slik forklares forvandlingen.

Carl Fredrik Hagen (27) ligger høyt oppe i Vuelta a España og viser at Norge er blitt en nasjon å Regne med i treukersritt. Det er langt fra tilfeldig..

P4 - 07 Sep 19 kl. 15:48

Flyr i snitt 18 turer hver dag

Norsk stortingsrepresentanter flyr til sammen 18 turer i Norge hver eneste dag i snitt. Det Greenpeace som har bedt Stortinget Regne ut antall flyturer, skriver Dagbladet. Av de 18 daglige reisene går 13 mellom Oslo og andre av Norges største byer, noe Greenpeace mener er helt unødvendig.

P4 - 02 Sep 19 kl. 15:52

Skal trene på Østlandet

Militære fly og helikoptre skal trene på Østlandet denne uken. Øvelsen vil foregå på kvelden og natten, melder Forsvaret. Folk i Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo må Regne med økt helikopterstøy i denne perioden..

NRK - 30 Aug 19 kl. 00:08

Østfoldbanen åpner fredag morgen

Feilen med fjernstyringen på Østfoldbanen, grunnet uværet, er utbedret. Togene mellom Oslo S og Ski kjører som normalt fredag morgen etter 05:35. De reisende må Regne med enkelte innstillinger i rushtiden, melder Bane Nor..

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:43

Vil fjerne karakterkrav for lærere

Ap vil fjerne kravet om 4 i matte på lærerskolen og droppe «avskiltingen» av erfarne lærere. Jonas Gahr Støre sier at vi styrer mot en lærerkrise. Han mener det trengs flere lærerressurser for å følge opp dem som strever med å lese, skrive og Regne..

NRK - 18 Aug 19 kl. 09:43

Ønsker flere kvalifiserte lærere

Ap vil fjerne kravet om 4 i matte på lærerskolen og droppe avskiltingen av erfarne lærere. Jonas Gahr Støre sier at «vi styrer mot en lærerkrise». Han mener det trengs flere lærerressurser for å følge opp dem som strever med å lese, skrive og Regne..

P4 - 20 Aug 19 kl. 11:24

Mæland: Folk vil jobbe mer fleksibelt i fremtiden

- Medarbeidere må Regne med å jobbe i en mer fleksibel turnus i fremtiden. Det sier kommunlminister Monica Mæland. I dag lanserte forskningsstiftelsen Fafo en rapport etter at ledelsen og tillitsvalgte i tre statlige virksomheter har samarbeidet om å gi ansatte som jobber turnus større innflytelse over dette.

P4 - 18 Aug 19 kl. 15:26

Skisse ikke godkjent

Skissen som partileder Siv Jensen legger fram for Frps landsstyre nå i ettermiddag er ikke godtatt av alle regjeringspartnerne. Det skriver Dagbladet. Jensen sa før det ekstraordinære landsstyremøte i Frp i ettermiddag at landsstyret skulle få presentert et forslag til løsning på bompengestriden.

Klartale - 09 Aug 19 kl. 15:38

Advarer mot været som kommer

Høstværet er på vei. Det kommer til å Regne kraftig i Telemark og Agder..

VG - 06 Aug 19 kl. 17:23

StyrtRegnet: Nedjusterer farevarselet

Det kraftigste styrtRegnet over Sør-Norge nedjusteres ved 2230-tiden tirsdag kveld fra oransje til gult nivå. Men det skal fortsatt Regne kraftig onsdag..

Aftenposten - 02 Aug 19 kl. 22:09

Borgli vant klatretrøya i sitt første ritt som proff

Stine Borgli (29) viste at hun er å Regne med i motbakkene..

P4 - 04 Aug 19 kl. 16:32

To alvorlig skadd etter frontkollisjon i Trøndelag

To personer er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E39 i Hemne i Trøndelag. Det skal ha vært en frontkollisjon, og en kvinne i 60-årene er blant de skadde. Veien er stengt på stedet, og bilister må Regne med kø..

P4 - 04 Aug 19 kl. 16:32

To kvinner alvorlig skadd etter frontkollisjon i Trøndelag

To personer er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E39 i Hemne i Trøndelag. Det skal ha vært en frontkollisjon, og en kvinne i 60-årene er blant de skadde. Veien er stengt på stedet, og bilister må Regne med kø..

NRK - 29 Jul 19 kl. 19:06

Nordlandsbanen er åpen igjen

Like før klokken 19 mandag kveld opplyser Bane Nor at strekningen mellom Majavatn og Namsskogan er åpnet igjen. Passasjerer må likevel Regne med både forsinkelser og innstillinger. Det melder NTB..

NRK - 30 Jul 19 kl. 20:29

Strømfeil rettet på Bergensbanen

Strømproblemene på Bergensbanen på strekningen Haugastøl-Hallingskeid er rettet, opplyser Bane Nor, ifølge NTB. Reisende må fortsatt Regne med forsinkelser..

P4 - 28 Jul 19 kl. 16:55

Brann stanser tog

Drammenbanen og Askerbanen er nå stengt på grunn av en brann ved jernbanesporet. Folk må Regne med forsinkelser og innstillinger, opplyser Vy. Det vil komme en ny oppdatering om en time..

P4 - 01 Aug 19 kl. 11:37

Flåmsbana åpnet

Flåmsbana er nå åpnet igjen for trafikk etter et sammenstøt mellom to tog i går. Det var 800 passasjerer om bord da togene kolliderte ved Berekvam stasjon. Ti ble lettere skadd, og én ble sendt til sykehus for undersøkelse.

P4 - 30 Jul 19 kl. 14:54

- Må Regne med ladekø fremover

Norske elbilister må belage seg på kø ved hurtigladere også i fremtiden. Det tror daglig leder, Ole Henrik Hannisdahl i Grønn kontakt, en av flere kommersielle operatører av hurtigladere. Han sier ladedekningen i Norge er relativt god, men at enkelte knutepunkter er sårbare - særlig nå i ferien..

P4 - 30 Jul 19 kl. 20:31

Strømfeil på Bergensbanen rettet

Strømfeilen på Bergensbanen er nå rettet igjen. I flere timer har det vært stans på strekningen mellom Haugastøl og Hallingskeid, men nå skal problemet vært løst. Bane NOR opplyser til NTB at reisende fortsatt må Regne med forsinkelser..

P4 - 28 Jul 19 kl. 18:36

Dovrebrannen stengt

Dovrebanen er stengt mellom Hamar og Moelv på grunn av et tog som sperrer linjen. Folk må Regne med forsinkelser og innstillinger, opplyser Vy. Bane Nor jobber med å rette feilen..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt