Regjeringspartiene

Wednesday, 16 October, 07:21

Nyheter om Regjeringspartiene

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 30 minutter siden

Dårligere likestilling i toppen av Regjeringspartiene

Regjeringspartiene er langt dårligere til å nominere kvinner på topp enn Senterpartiet og Arbeiderpartiet. Det viser en kartlegging avisa Nationen har gjort. Bare 9 av 46 borgerlige ordførere er kvinner, mens Arbeiderpartiet og Senterpartiet på sin side har henholdsvis 54 og 46 kvinnelige ordførere..

Dagbladet - 09 Oct 19 kl. 07:51

Nedtur for Høyre i ny måling

Regjeringspartiene kommer dårlig ut i en ny meningsmåling og har ikke hatt en samlet oppslutning på et lavere nivå siden 1995. Høyre går mest tilbake..

NRK - 07 Oct 19 kl. 10:34

Følger opp bompengeavtalen

I tråd med Regjeringspartiene sin bompengeavtale er det foreslått totalt 5,4 milliarder kroner til tiltak for kollektivtransport, sykling og gange og reduserte bompenger i de ni største byområdene..

NRK - 01 Oct 19 kl. 18:00

Krisemåling for Regjeringspartiene

Både Fremskrittspartiet og Høyre går kraftig tilbake i meningsmålingen utført av Norstat for NRK og Aftenposten. Hadde det vært valg i dag, ville regjeringen mistet flertallet. MDG og Sp går fram..

P4 - 05 Oct 19 kl. 07:32

Frp-grasrota med klare krav til Siv

Grasrota i Fremskrittspartiet er klare på at de vil ha et statsbudsjett for norske bilister. Mer asfalt og mindre bompenger er kravene fra fylkeslederne, skriver Dagsavisen. Det fører partiet på kollisjonskurs med regjeringskamerat Venstre igjen.

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 05:50

Flere fylkeslag kritiserer erstatningen til pelsdyrbønder

Flere fylkeslag blant Regjeringspartiene mener kravet om at erstatningen til pelsdyrbønder ikke må slå ut urimelig, ikke er oppfylt..

VG - 01 Oct 19 kl. 12:51

Ap-Tajik om 31 blanke Raja-stemmer: Noen tåler ikke ansiktet på hverandre

Abid Raja ble gjenvalgt som visepresident mot 31 blanke stemmer. Ap-nestleder Hadia Tajik sier det viser at noen i Regjeringspartiene «ikke tåler ansiktet på hverandre»..

Dagbladet - 23 Sep 19 kl. 10:59

Lover et råere Ap

Arbeiderpartiet skal bli et råere opposisjonsparti og det er ingenting å hente for Regjeringspartiene hvis de søker forlik i Stortinget. Til det er avstanden for stor, slår partisekretær Kjersti Stenseng fast..

Aftenposten - 21 Sep 19 kl. 05:00

Av og til gjelder det å holde kjeft | Trine Eilertsen

Kjell Ingolf Ropstad og KrF har skjønt noe de andre Regjeringspartiene ikke skjønner..

Dagbladet - 16 Sep 19 kl. 22:11

- Vi burde ikke ha gått i regjering

Carl I. Hagen mener regjeringsplattformen var for svak, og sier Frp ikke burde ha gått inn i regjering i 2013. Han hevder de fire Regjeringspartiene nå har stø kurs mot totalhavari..

Dagbladet - 10 Sep 19 kl. 04:12

Valget som forandret alt

Kommunevalget kaster om på det politiske landskapet. Regjeringspartiene blør, og nye sterke aktører vokser fram og vil være sultne på makt..

NRK - 23 Aug 19 kl. 17:38

Nytt møte hos statsministeren

Lederne i Regjeringspartiene er tilbake i møte på Statsministerens kontor, melder NTB. Regjeringspartiene prøver å bli enige om bompengesaken. Det har allerede vært ett møte i løpet av fredagen..

P4 - 11 Sep 19 kl. 11:56

Ungdomspartiene vil være i regjering

- Alle Regjeringspartiene er tjent med å forbli i regjering. Det sier leder i Krfu, Martine Tønnessen. Alle de fire partiene, Krf, Venstre, Høyre og Frp gikk tilbake under årets kommunevalg.

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 00:57

Høyre skylder på bompengebråk: Det mislikte partiets velgere.

– Diskusjonen om bompenger mellom Regjeringspartiene har skapt en uro Høyres velgere ikke liker, sier Høyres nestleder Jan Tore Sanner..

P4 - 11 Sep 19 kl. 15:41

Valgforsker: - Kan tyde på regjeringsslitasje

- At alle Regjeringspartiene gjør det dårlig i kommunevalget kan tyde på regjeringsslitasje. Det sier valgforsker Bernt Aardal ved Universitet i Oslo. Alle partiene gikk tilbake og må nå gå i seg selv for å finne ut hvorfor de ikke klarte å mobilisere flere velgere.

P4 - 23 Aug 19 kl. 17:43

Skal være samlet i møte igjen

Lederne i Regjeringspartiene er tilbake i møter på Statsministerens kontor. Det skriver NTB. Etter et lite opphold i krisesamtalene om bompenger, ankom lederne i Regjeringspartiene på nytt Statsministerens kontor fredag ettermiddag.

Dagbladet - 19 Aug 19 kl. 07:46

Nervekrigen som kan velte regjeringen

Frp nekter å forhandle videre om bompenger med de andre Regjeringspartiene. Venstre avviser skissen til en mulig avtale. Statsminister Erna Solberg (H) sier at alle fire Regjeringspartiene må bli enige..

Hegnar.no - 30 Aug 19 kl. 19:33

Enighet om kraftig økning av Sveriges forsvarsbudsjett

Forsvarsbudsjettet i Sverige skal økes med 20 milliarder kroner innen 2025, ifølge en avtale mellom Regjeringspartiene, Centern og Liberalerna..

Hegnar.no - 28 Aug 19 kl. 10:48

Handelskrig og kaotisk brexit kan spolere budsjetthøsten

De fire Regjeringspartiene tar fatt på siste runde med budsjettforhandlinger med en økonomi som opplever godværsdager. Men mørke skyer truer i horisonten..

NRK - 30 Aug 19 kl. 17:56

Økning av Sveriges forsvarsbudsjett

Forsvarsbudsjettet i Sverige skal økes med 20 milliarder kroner innen 2025, ifølge en avtale mellom Regjeringspartiene, Centern og Liberalerna, skriver NTB. Forsvarsbudsjettet er i dag på 56 milliarder svenske kroner, og skal økes til 84 milliarder..

VG - 29 Aug 19 kl. 17:26

VGs partibarometer: Senterpartiet holder stand - henter velgere fra Arbeiderpartiet

Senterpartiet fortsetter å vokse på VGs siste nasjonale partimåling. Men bompengekrisen ser ikke ut til å påvirke oppslutningen til Regjeringspartiene..

Dagbladet - 23 Aug 19 kl. 09:27

Siste: Siv Jensen ut fra bom-møte

Partilederne i Regjeringspartiene har akkurat avsluttet et krisemøte om bom på statsministerens kontor..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 19:47

Nye bompengesamtaler avsluttet

Lederne i Regjeringspartiene har dratt fra Statsministerens kontor etter nye samtaler om bompenger fredag kveld..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 21:26

Statsministeren stiller bom-ultimatum

Statsminister Erna Solberg har lagt fram en endelig skisse til kompromiss om bompenger. Regjeringspartiene har helgen på seg til å ta stilling til den.

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 17:53

Bompengesamtalene fortsetter

Etter et lite opphold i krisesamtalene om bompenger, ankom lederne i Regjeringspartiene på nytt Statsministerens kontor fredag ettermiddag..

Hegnar.no - 22 Aug 19 kl. 11:09

Statsministerens kontor tause om mulige nye bommøter

Bompengestriden i regjeringen er fremdeles et faktum. Det er uklart om Regjeringspartiene vil ha nye møter torsdag i forsøk på å løse floken..

NRK - 23 Aug 19 kl. 21:18

Kan få konsekvenser for regjeringen

Hvis ikke alle Regjeringspartiene sier ja til den endelige skissen til løsning på bompengesaken kan det få konsekvenser for regjeringsprosjektet. Det sier statsminister Erna Solberg..

VG - 23 Aug 19 kl. 15:55

Jensen & co inne til nytt møte hos statsministeren

Alle de fire lederne i Regjeringspartiene er tilbake på Statsministerens kontor (SMK) for å fortsette bompengeforhandlingene..

Dagbladet - 24 Aug 19 kl. 14:15

- Venstre bør ikke sitte i regjering

Frp-topp Christian Tybring-Gjedde mener at samarbeidet mellom de fire Regjeringspartiene er svekket og at Venstre ikke bør sitte i regjeringen..

Dagbladet - 21 Aug 19 kl. 20:10

Møtes hos Erna - uten Frp

Det er full uenighet om bompengeskissen. I kveld møtes Regjeringspartiene - uten Frp, ifølge NRK..

Hegnar.no - 23 Aug 19 kl. 07:18

Frp-kilder: Venstre posisjonerer seg for å gå ut

Frp-kilder tolker Venstres hardkjør i bomprosessen med de tre øvrige Regjeringspartiene som at partiet posisjonerer seg for å forlate regjeringen..

Dagbladet - 23 Aug 19 kl. 09:27

Partilederne møtes igjen

Partilederne i Regjeringspartiene avsluttet i ettermiddag et krisemøte om bompenger på statsminister Erna Solbergs (H) kontor. Men klokka 17.30 var alle tilbake igjen..

Aftenposten - 24 Aug 19 kl. 00:38

Det var befriende å se Erna Solberg lede. Omsider. | Trine Eilertsen

Erna Solberg måtte sette foten ned. Men nå bærer det rett i familieterapi for Regjeringspartiene..

P4 - 24 Aug 19 kl. 10:04

Jensen fornøyd med bompengeutfallet

Frp-leder Siv Jensen mener bilistene har grunn til å være fornøyd med bompengeavtalen Regjeringspartiene nå har blitt enige om. Hun sier til TV2 at Frp gjerne skulle sett enda større reduksjoner, men at avtalen reduserer bompenger i by og bygd og bidrar til å bygge ut mer kollektivtrafikk..

NRK - 23 Aug 19 kl. 16:06

Partiledere har forlatt møte

Frp-leder Siv Jensen og Krf-leder Kjell Ingolf Ropstad har fredag ettermiddag begge forlatt bompengemøtet hos statsminiter Erna Solberg. Det er ikke kjent om Regjeringspartiene har kommet til noen enighet..

VG - 23 Aug 19 kl. 20:48

Kilder til VG: Solberg med bom-ultimatum

Erna Solberg stiller ultimatum om ny bompengeskisse til Regjeringspartiene, får VG opplyst..

VG - 23 Aug 19 kl. 15:55

Partilederne tilbake hos Solberg - fortsetter bompengesamtalene

Alle de fire lederne i Regjeringspartiene er tilbake på Statsministerens kontor (SMK) for å fortsette bompengeforhandlingene, melder NTB..

VG - 23 Aug 19 kl. 15:55

Jensen & co tilbake hos Solberg - fortsetter bompengesamtalene

Alle de fire lederne i Regjeringspartiene er tilbake på Statsministerens kontor (SMK) for å fortsette bompengeforhandlingene, melder NTB..

P4 - 24 Aug 19 kl. 15:17

NAF fornøyd med bompengeløsning

Bompengeløsningen Regjeringspartiene har blitt enige om er et stort skritt i riktig retning for trafikantene. Det mener NAF. De er fornøyd med at både bilister og kollektivreisende får redusert egenbetalingen.

Dagbladet - 21 Aug 19 kl. 20:10

Ordknapp om bompengekaoset

Det er full uenighet om bompengeskissen Erna Solberg (H) ba Regjeringspartiene forankre i sine organer. Selv avslører Solberg lite om striden..

NRK - 23 Aug 19 kl. 22:26

Venstre i møte sent fredag

Venstre sitter sent fredag kveld i gruppemøte, det melder VG . Solberg har gitt Regjeringspartiene helgen til å svare på om de godkjenner en endelig skisse til bompengeløsning. Venstre er det eneste partiet som ikke har sagt at de godtar skissen..

VG - 23 Aug 19 kl. 20:48

Solberg med bom-ultimatum

Statsminister Erna Solberg (H) stiller ultimatum om ny bompengeskisse til Regjeringspartiene. De må si ja innen mandag eller forlate regjeringen..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 16:46

For hver time som går, svekkes tilliten mellom Regjeringspartiene| Trine Eilertsen

Kanskje klarer Erna Solberg å redde regjeringen. Men tilliten partiene imellom kan være fatalt skadet..

VG - 23 Aug 19 kl. 20:48

Dette er bompenge-løsningen til Erna Solberg

Statsminister Erna Solberg (H) stilte ultimatum om ny bompengeskisse til Regjeringspartiene. Frp, KrF og Venstre har alle sagt ja..

Aftenposten - 23 Aug 19 kl. 16:53

Regjeringens krisemøtet om bompengestriden er over - uklart hva som ble utfallet

Siv Jensen har tydelig sagt nei til videre forhandlinger for å få en ny bompengeskisse på bordet. Fredag deltok hun likevel i et krisemøte sammen med de andre lederne for Regjeringspartiene..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt