Regjeringspartiene

Wednesday, 26 February, 07:54

Nyheter om Regjeringspartiene

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 19 timer siden

Regjeringspartiene frikjenner Hauglie for trygdeskandalen

Regjeringspartiene frikjenner tidligere statsråd Anniken Hauglie (H) for anklager om justismord. – Det blir tullet å konkludere nå for så å granske hva som har skjedd, sier Svein Harberg (H)..

E24 - 17 timer siden

Trygdeskandalen: Opposisjonen alene om «sterk kritikk»

Regjeringens håndtering av trygdeskandalen er sterkt kritikkverdig, mener de rødgrønne. Frp og Regjeringspartiene vil ikke være med på den hardeste kritikken..

E24 - 17 timer siden

Opposisjonen retter sterk kritikk mot regjeringen i trygdeskandalen

Regjeringens håndtering av trygdeskandalen er sterkt kritikkverdig, mener de rødgrønne. Frp og Regjeringspartiene vil ikke være med på den hardeste kritikken..

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 09:24

Regjeringspartiene stemte ned forslag om å gjøre noe med egen etterlønnsordning

SV-veteran Karin Andersen reagerer på Astrups utspill om mulige innstramminger i etterlønnsreglene for regjeringspolitikere. To ganger det siste året har Regjeringspartiene stemt ned forslag om å gjøre nettopp dette..

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 09:24

Regjeringspartiene stemte ned forslag om å gjøre noe med egen etterlønnsordning for ett år siden

SV-veteran Karin Andersen reagerer på Astrups utspill om mulige innstramminger i etterlønnsreglene for regjeringspolitikere. Hun foreslo å stramme inn for et år siden, men forslaget ble nedstemt i Stortinget med støtte fra alle Regjeringspartiene..

NRK - 13 Feb 20 kl. 07:50

Vil ha luftambulansebase i Vinje

Regjeringspartiene i Vestfold og Telemark støtter etablering av en luftambulansebase i Vinje. I går leverte fylkets stortingsrepresentanter fra Høyre, Venstre og KrF en felles uttalelse til helseminister Bent Høie..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 08:56

Pelsdyrerstatning med ukjent prislapp

Fremskrittspartiet og Regjeringspartiene er enige om en kompensasjonsordning for pelsdyrbøndene som må avvikle brukene. Hva den vil koste, er høyst uklart..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 08:56

Frp og regjeringen enige om pelsdyravtale

Fremskrittspartiet og Regjeringspartiene er enige om en kompensasjonsordning for pelsdyrbøndene som må avvikle brukene. Hva den vil koste, er det umulig å si..

Aftenposten - 11 Feb 20 kl. 08:56

Frp og regjeringen enige om kompensasjon til pelsdyrbønder

Fremskrittspartiet og Regjeringspartiene Høyre, Venstre og KrF er enige om en ordning for kompensasjon for pelsdyrbøndene som må avvikle brukene sine..

VG - 11 Feb 20 kl. 19:53

Ingen avklaring om videre HRS-støtte

De gjenværende Regjeringspartiene gir ingen klare svar på hva som skjer med den videre statsstøtten til Human Rights Service nå som Frp er ute av regjeringen. Vinner Arbeiderpartiet valget neste år, forsvinner den umiddelbart, sier Støres talsperson..

P4 - 11 Feb 20 kl. 14:24

Opposisjonen: – Viktig og riktig at pelsdyrbøndene får full erstatning

Fornøyde etter enighet om mer i erstatning. – Det er svært viktig at pelsdyrbøndene får mer i kompensasjon fra staten. Det mener leder for næringskomiteen på Stortinget, Senterpartiets Geir Pollestad.

Dagbladet - 23 Jan 20 kl. 16:29

Moxnes: - Pinlig for Regjeringspartiene

Leder i Rødt, Bjørnar Moxnes, mener det er pinlig for Regjeringspartiene om Anniken Hauglie er ferdig som Arbeids- og sosialminister..

P4 - 03 Feb 20 kl. 15:13

- Enige om pelsdyr

Frp og Regjeringspartiene skal være enige om en erstatningsordning for pelsdyrbønder. Den skal være bedre for bøndene enn den opprinnelige avtalen, melder TV 2, som viser til anonyme kilder i regjeringen. Og det blir i så fall den første avtalen mellom partene etter at Frp forlot regjeringen.

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 22:25

Regjeringspartiene i krisemøte i statsministerboligen: Frp lover rask avklaring

En lenge planlagt middag for ledelsen i de fire Regjeringspartiene, ble til et krisemøte etter Frps ultimatum..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 22:25

Regjeringspartiene i krisemøte i statsministerboligen i kveld: Frp ønsker rask avklaring

En lenge planlagt middag for ledelsen i de fire Regjeringspartiene, ble til et krisemøte etter Frps ultimatum..

P4 - 15 Jan 20 kl. 19:33

Regjeringspartiene møtes i kveld

De fire lederne i Regjeringspartiene møtes i kveld i statsministerboligen etter Frps trusler om å gå ut av regjeringen. Det melder NRK. Etter gruppeledermøte i Frp i kveld sa partileder Siv Jensen at partiet vil komme med flere krav til statsminsiter Erna Solberg, og at de ikke fortsetter i regjeringen for enhver pris.

VG - 23 Jan 20 kl. 18:56

Galskap eller genistrek?

Reaksjonene på Hareides comeback spriker fra vill jubel til dyp skepsis i Regjeringspartiene..

P4 - 15 Jan 20 kl. 20:10

Ropstad reagerer på Frp-utspill

KrF-leder kjell Ingolf Ropstad reagerer på at Frp hevder de andre Regjeringspartiene ikke tar vare på sikkerheten til norske borgere når en IS-kvinne hentes fra Syria. Ropstad sier til NTB at han vet at sikkerheten er prioritert. Mange i Frp har krevd at partiet skal gå ut av regjeringen over saken, og partileder Siv Jensen sa etter et gruppemøte i kveld at begeret er fullt for partiet.

P4 - 23 Jan 20 kl. 14:30

VG: Hareide blir samferdselsminister

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide blir trolig ny samferdselsminister. Det skriver VG. Statminister Erna Solberg og Regjeringspartiene jobber nå med å danne ny regjering etter at Frp trakk seg ut denne uken.

P4 - 23 Jan 20 kl. 12:45

DN: Bru blir ny olje- og energiminister

Høyres Stortingsrepresentant Tina Bru blir trolig ny olje-og energiminister. Det melder nå flere medier. Høyre skal holde et ekstraordinært gruppemøte i morgen formiddag noe som kan tyde på at statsrådkabalen blir klar, melder TV2.

P4 - 23 Jan 20 kl. 12:45

Ekstraordinært gruppemøte i Høyre

Høyre skal holde et ekstraordinært gruppemøte i morgen formiddag. Det kan tyde på at statsrådkabalen blir klar, en halvtime før det er statsråd på Slottet, melder TV 2. Statminister Erna Solberg og Regjeringspartiene jobber nå med å danne ny regjering etter at Frp trakk seg ut denne uken.

NRK - 19 Jan 20 kl. 20:46

Frp-fylkesledere vil ut

Fire Frp-fylkesledere ber Siv Jensen ta partiet ut av regjering uansett utfall av eventuelle forhandlinger med Regjeringspartiene, skriver Aftenposten. Frps partiledelse har i helgen laget en kravliste til statsministeren for å fortsette i regjering..

NRK - 19 Jan 20 kl. 20:46

Fylkesledere vil ut av regjeringen

Fire Frp-fylkesledere ber Siv Jensen ta partiet ut av regjeringen, uansett utfall av eventuelle forhandlinger med de øvrige tre Regjeringspartiene, skriver Aftenposten. Frp-ledelsen har i helgen overlevert en liste med krav til statsministeren..

E24 - 21 Jan 20 kl. 09:28

Solberg, Grande og Ropstad møtes for å fordele statsrådsposter

Lederne for de tre gjenværende Regjeringspartiene skal møtes på Statsministerens kontor, melder Aftenposten. Nye statsråder skal pekes ut etter Frps exit..

P4 - 22 Jan 20 kl. 12:04

Venstre krever utdanningsministeren

Venstre vil kreve å få utdanningsministeren i den nye regjeringen. Det opplyser kilder til VG. Kildene opplyser også at partiet har bestemt seg for at justisministerposten er prioritet nummer to og samferdselsministerposten er ønsker nummer tre.

P4 - 21 Jan 20 kl. 09:39

Diskuterer departementsfordeling

Partilederne for de tre gjenværende Regjeringspartiene skal møtes for å diskutere departementsfordelingen. Det opplyser en kilde nær prosessen til Aftenposten. Møtet skal skje på Statsministerens kontor i løpet av dagen.

P4 - 19 Jan 20 kl. 20:51

Fylkesledere vil ut av regjering

Fire fylkesledere i Fremskrittspartiet ønsker at Siv Jensen tar partiet ut av regjering uansett hvordan forhandlingene blir med Regjeringspartiene. Det skriver Aftenposten. Fylkeslederne fra Troms, Møre og Romsdal, Innlandet og Oslo sier nok er nok.

VG - 16 Jan 20 kl. 14:14

Erna får stram tidsfrist – Høyre har lite å gi

Frp trenger en avklaring fra statsminister Erna Solberg og de andre Regjeringspartiene innen mandag 27. januar. Senere den uken skal partiledelsen ha en større strategikonferanse..

NRK - 14 Jan 20 kl. 22:16

Ny elendig måling for regjeringen

Regjeringspartiene får bare 58 mandater i årets første partimåling som Kantar har laget for TV 2. Venstre halveres fra 4,4 til 2,2 prosent, og heller ikke KrF klarer sperregrensa, mens Frp får 8,7 prosent. Høyre går derimot fram 3,4 til 22,4 prosent..

P4 - 15 Jan 20 kl. 22:52

Lover rask avklaring

Alle Regjeringspartiene er tjent med å få en rask avklaring. Det sier parlamentarisk leder i Frp, Hans Andreas Limi til Aftenposten. De fire partiene var i møte i kveld etter at Frp har varslet de skal komme med en rekke krav for å ikke forlate regjeringen.

NRK - 14 Jan 20 kl. 20:41

FrP forventer gjennomslag

Frp forventer tydelige gjennomslag i regjeringen i andre saker etter at de øvrige Regjeringspartiene gikk inn for å hente en norsk kvinne og hennes to barn fra Syria. Det sier nestleder Sylvi Listhaug til TV2. Frp tok dissens i regjeringen i saken..

NRK - 13 Jan 20 kl. 03:32

Ungdomspartier vil ha mer vindkraft

Ungdomspartiene til alle de fire Regjeringspartiene krever fortgang i utbygging av vindkraft, men ingen av dem vil bruke tvang mot kommunene. – Det er ikke lurt å bruke tvang når konfliktnivået blir høyt, sier Unge Høyre-leder Sandra Bruflot..

Aftenposten - 10 Jan 20 kl. 16:48

Opposisjonen etter to dagers høring: Mistillit rykker nærmere

Opposisjonen ser en svekket statsråd Anniken Hauglie etter to dagers høring i kontrollkomiteen. Regjeringspartiene peker på eldre synder..

NRK - 20 Dec 19 kl. 07:30

Endrer ikke skatt for småkraftverk

Det blir ingen senking av grunnrenteskatt for små kraftverk slik Kraftskatteutvalget foreslo, skriver Regjeringspartiene. Utvalget anbefalte tidligere i høst å redusere den nedre grensen for grunnrenteskatt fra 10.000 kVA til 1.

E24 - 20 Dec 19 kl. 07:07

Ingen endringer i skattlegging av små kraftverk

Kraftskatteutvalget foreslo å senke den nedre grensen for grunnrenteskatt for små kraftverk. Sånn blir det ikke, skriver Regjeringspartiene i en pressemelding..

P4 - 20 Dec 19 kl. 13:34

Asylamnesti gjelder 27 personer

Regjeringens asylamnesti gjelder 27 personer. Det opplyser Utlendingsdirektoratet til Dagbladet. Avtalen som de fire Regjeringspartiene ble enige om i går gjelder ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 08:57

Enighet i regjeringen om asylamnesti for ureturnerbare

De fire Regjeringspartiene er enige om en avtale for ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge, etter det NTB erfarer..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 08:57

KrF-jubel for asylamnesti for ureturnerbare

De fire Regjeringspartiene er enige om en avtale for ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge. Nøkkeltallet i den kreative løsningen er 65 år..

Aftenposten - 19 Dec 19 kl. 08:57

Dagbladet: Enighet i regjeringen om amnesti for eldre, ureturnerbare asylsøkere

De fire Regjeringspartiene er enige om en avtale for ureturnerbare asylsøkere som har vært lenge i Norge, etter det NTB erfarer..

NRK - 19 Dec 19 kl. 14:25

Tapte omkamp om ilandføring

I dag ble SVs forslag om å revurdere Equinors beslutning nedstemt på Stortinget. SVs Lars Haltbrekken mener Regjeringspartiene som meldte sin skuffelse over Equinors beslutning om å ikke ilandføre oljen til Finnmark, ikke har gjort jobben sin..

P4 - 17 Dec 19 kl. 19:53

Solberg tror Venstre og KrF får mer støtte

Statsminister Erna Solberg tror både Venstre og KrF vil klatre og komme seg over sperregrensen frem mot neste stortingsvalg. De to minste Regjeringspartiene har begge vært under sperregrensen på meningsmålinger i desember. Men det skremmer ikke Solberg.

NRK - 13 Dec 19 kl. 22:52

Vil endre pelsdyrforskrift

Bare to uker etter regjeringens omstridte pelsdyrforskrift ble framlagt, jobbes det innad i Regjeringspartiene for å vrake den, melder Nationen. Nå kan landbruksministeren bli tvunget til å forbedre erstatningene, skriver Nationen..

VG - 12 Dec 19 kl. 03:47

Regjeringen vil oppheve forsvars-vedtak i Stortinget – Ap reagerer

I Stortinget torsdag vil Regjeringspartiene bruke sitt flertall til å oppheve deler av forliket med Ap om Forsvarets landmakt fra 2017. Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer sterkt og sier hun aldri har opplevd et lignende avtalebrudd..

Aftenposten - 03 Dec 19 kl. 10:00

Stortingsenighet om homoterapi

Regjeringspartiene Høyre, Frp og Venstre får støtte fra opposisjonen til å utrede forbud mot homoterapi. KrF står utenfor enigheten..

VG - 04 Dec 19 kl. 15:14

Norge – landet som mistet all selvtillit

Det skjedde i de dager at det gikk ut befaling fra Regjeringspartiene i Norge om at hele den vestlige verdens verdier var i ferd med å presses ut av fremmede krefter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt