Regjering

Saturday, 25 May, 01:36

Nyheter om Regjering

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 19 May 19 kl. 17:07

Netanyahu strever med å få dannet Regjering

Benjamin Netanyahu sliter med å få på plass en ny Regjering i Israel og anklager potensielle koalisjonspartnere for å ha urealistiske krav..

Dagbladet - I førrgår: 14:02

Krever at fastlegene følger med i tida

Ungdomspartilederne etterlyser handling fra sin egen Regjering om e-konsultasjon med pasientene..

Dagbladet - 18 timer siden

- Riv bommene eller gå av

- Riv bommene eller gå ut av Regjering. Det er den klare tilbakemeldingen jeg får fra grasrota, sier gruppelederen for Frp i Telemark..

Aftenposten - 7 timer siden

Frankrikes nye forfatterstjerne sa nei til å sitte i Regjering og er kåret til en av landets mektigste

– Folk sier at jeg har makt, men jeg har ikke løsningen på noen av de store spørsmålene, sier fransk-marokkanske Leïla Slimani (37)..

NRK - 15 timer siden

Modi starter Regjerings-samtaler

Statsminister Narendra Modi har startet samtaler for å danne ny Regjering etter valgseieren i India. Modis hindunasjonalistiske parti Bharatiya Janata Party (BJP) vant og sikret seg minst 301 av de 525 representantene i underhuset..

Dagbladet - 21 May 19 kl. 10:18

Løsningen for Y-blokka

Plan- og bygningsetatens vedtak om å bare gi rivetillatelse for nordre fløy av Y- blokka, slik at Picassos utsmykninger bevares, er et kompromiss som både Statsbygg og Regjering bør akseptere..

Dagbladet - 20 May 19 kl. 19:23

- Frp har fått litt panikk

- Et spill for galleriet, sier byrådsleder Raymond Johansen (Ap) om at finansminister og Frp-leder Siv Jensen kaller inn partitoppene i Regjering til krisemøte om bompenger..

NRK - I førrgår: 11:25

Ber om raskere Sudan-forhandlinger

Norge, Storbritannia og USA ber demonstranter og militære ledere i Sudan til å bli enige om innføringen av et nytt sivilt styre i landet, raskt. Landene sier en Regjering som ikke ledes av sivile, vil være i strid med det sudanske folk ønsker..

Dagbladet - 20 May 19 kl. 19:25

Høyrenasjonalistiske FPÖ forlater Østerrikes Regjering

Østerrikes innenriksminister Herbert Kickler tvinges til å gå av. Fire andre ministere skal også ha trukket seg i protest..

P4 - 13 May 19 kl. 05:28

Moxnes nekter Regjeringsdeltakelse

- Det er helt uaktuelt for Rødt å gå inn i Regjering, dersom partiet kommer på vippen i Stortinget om to år. Det sier leder Bjørnar Moxnes etter en periode med sterk oppgang for partiet. Bare i Oslo har de nær doblet oppslutningen fra 2015.

P4 - I førrgår: 22:43

Frp-fremgang i ny måling

Fremskrittspartiet går frem med to prosentpoeng på den nyeste meningsmålingen til Amedia. Frp havner på 11,9 prosents oppslutning. Arbeiderpartiet på 23,1 - og går dermed mest tilbake på målingen.

Aftenposten - 18 May 19 kl. 11:59

Tusener krever at Østerrikes Regjering må gå etter videoskandalen

Visestatsministeren i Østerrike trekker seg etter at aviser publiserte en video der han ser ut til å tilby samferdselskontrakter mot politisk støtte..

Aftenposten - 16 May 19 kl. 17:03

Enighet i jordbruksoppgjøret: Gir KrF æren for inntektshopp

Inntektsforskjellene mellom bønder og andre går ned for første gang siden 2013. Bondeorganisasjonene sier de merker at KrF sitter i Regjering..

NRK - 17 May 19 kl. 06:03

Amerikaner drept i Nicaragua

En amerikansk statsborger er død etter opptøyer i et fengsel i Nicaragua, der seks innsatte ble skutt. 57 år gamle Eddy Montes ble arrestert i fjor etter protester mot Regjeringen i Nicaragua. USAs Regjering reagerer kraftig på det som har skjedd..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 13:21

Skjelte ut Listhaug i fjor. Nå sitter de i Regjering sammen.

Nå skal Dag Inge Ulstein (KrF) sitte i Regjering med kvinnen han har kalt en «varslet katastrofe»..

Aftenposten - 02 May 19 kl. 22:42

75 nye bomstasjoner med Frp i Regjering. Bompenger har gått fra vinnersak til hodepine for Frp.

Antallet bomstasjoner har økt fra 170 til 245 siden Frp kom i Regjering i 2013. «Folkeaksjonen NEI til mer bompenger» vokser og skaper hodepine i Frp foran lokalvalget..

Aftenposten - 13 May 19 kl. 13:32

Sri Lanka blokkerer sosiale medier etter terrorangrepene

Sri Lankas Regjering har blokkert adgangen både til Facebook, WhatsApp og Instagram etter flere voldelige sammenstøt mellom kristne og muslimer..

Hegnar.no - 10 May 19 kl. 15:32

Norad legges ikke ned - KrF-seier i Regjering

I over et år har Norads skjebne vært uklar. Nå er det bestemt at direktoratet skal få ansvar for større deler av bistandsforvaltningen..

VG - 14 May 19 kl. 11:23

Budsjettet: Ungt opprør mot egen Regjering

Moderpartiene deres har gått inn i den borgerlige Regjeringen. Nå går både lederen i Unge Venstre og KrFU til angrep på pengebruken i revidert statsbudsjett som finansminister Siv Jensen la frem i dag..

E24 - 14 May 19 kl. 11:33

Budsjettet: Ungt opprør mot egen Regjering

Moderpartiene deres har gått inn i den borgerlige Regjeringen. Nå går både lederen i Unge Venstre og KrFU til angrep på pengebruken i revidert statsbudsjett som finansminister Siv Jensen la frem i dag..

NRK - 13 May 19 kl. 05:23

Polen avlyser besøk fra Israel

Polen har i siste liten avlyst et møte med Israel fordi delegasjonen ville ta opp hvordan jøder kan få tilbake eiendeler tatt fra dem under holocaust. USA har bedt Polen kompensere jøder som mistet alt under holocaust. Det avviser landets Regjering..

E24 - 14 May 19 kl. 17:23

Trosser tidligere praksis – Regjeringen bruker enda mer penger

Mens den rødgrønne Regjeringen slapp labben av gassen etter finanskrisen var over, så øker dagens Regjering oljepengebruken tross gode tider. Finansministeren vil ikke love brems fremover. .

P4 - 14 May 19 kl. 13:10

Ungdomspartier protesterer mot budsjett

Ungdomspartiene protesterer mot pengebruken til sin egen Regjering i revidert nasjonalbudsjett. Unge Venstre sier til VG at de vil kjempe mot den unødvendige pengebruken Regjeringen legger opp til. KrFU krever at Regjeringen legger seg på en mye mer ansvarlig linje.

Dagbladet - 10 May 19 kl. 11:23

Frp's siste mulighet?

Det er utrolig at samferdselsminister Jon Georg Dale kan framheve lokalpolitikere som stemmer mot bompengepakkene, mens han selv i Regjering og Storting stemmer for akkurat de samme pakkene..

NRK - 10 May 19 kl. 21:03

Rødt kan starte ny abort-runde

KrFs inntreden i Regjering har endret klimaet for å diskutere abort, mener Rød Ungdom. Nå ber de Bjørnar Moxnes kreve selvbestemt abort til uke 18 på Stortinget..

NRK - 11 May 19 kl. 08:30

Fire skadde i parlamentskrangel

Fire er skadde etter at personar frå Hongkongs opposisjon og Regjering starta å krangle. Dei var ueinige om kven som skulle leie ulike parlamentskomitear. Ei omstridd lov som kan føre til at folk blir utleverte til Kina skaper bråk i Hongkong..

Dagbladet - 07 May 19 kl. 14:51

Ferdig i KrF-toppen

Hilde Frafjord Johnsen sier det ikke er naturlig å fortsette som som generalsekretær i KrF når partiet nå er i Regjering med Frp..

VG - 02 May 19 kl. 22:35

Kraftig bompengeøkning med Frp i Regjering: Mener Frp har et forklaringsproblem

Siden Frp kom i Regjering i 2013 har antall bomstasjoner i Norge økt fra 170 til 245. Valgforsker Bernt Aardal mener partiet står i en skvis i debatten om hvorfor det blir mer bompenger, men det mener ikke samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp)..

VG - 10 May 19 kl. 10:09

KrF-seier i Regjering: Legger ikke ned Norad

Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein orientere i dag de ansatte i Norad på et allmøte klokken 10.00 om den endelige løsningen for Norad..

Aftenposten - 08 May 19 kl. 19:16

Verdens mest ulike land skal velge Regjering for sjette gang

I dag går sørafrikanerne til valgurnene. Kan ANC tape makten for første gang siden apartheid? Neppe..

Hegnar.no - 09 May 19 kl. 06:24

Frankrike bekrefter omstridt våpenforsendelse til Saudi-Arabia

Frankrikes Regjering bekrefter en ny våpenforsendelse til Saudi-Arabia, til tross for anklager om at Riyadh bruker våpnene i den blodige krigen i Jemen..

P4 - 10 May 19 kl. 07:26

Millionsatsing skal redusere togforsinkelser

Regjering vil bruke 250 millioner kroner på vedlikehold av landets mest trafikkerte togstrekning. Samferdselsminister Jon Georg Dale sier at pengene som skal brukes på strekningen mellom Asker og Lillestrøm vil være bra også for de som tar i Bergen eller Trondheim fordi all trafikk påvirkes at det som skjer på denne strekningen. Hendelser på strekningen påvirker 80 prosent av togtilbudet i landet, skriver VG..

NRK - 07 May 19 kl. 17:29

Storbritannia deltar i EU-valget

Den britiske Regjering bekrefter at Storbritannia skal delta i valget på nytt EU-parlament. Grunnen er at britiske politikerer ikke rekker å bli enige om en brexitavtale før valget til EU-parlament 23. mai..

Dagbladet - 03 May 19 kl. 12:01

- Har tatt opposisjonen på ordet

409 dager etter at Sylvi Listhaug gikk ut av Regjering, er hun tilbake før høstens valgkamp..

VG - 08 May 19 kl. 10:42

Smeller sammen om fødestuer

En bunadskledt Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gikk rett i strupen på statsminister Erna Solberg under Stortingets spørretime onsdag. Hun slår tilbake og sier hans Regjering har lagt ned flere fødestuer enn hennes..

P4 - 07 May 19 kl. 14:44

Frafjord Johnson går av

Hilde Frafjord Johnson slutter som generalsekretær i KrF, etter at partiet valgte ny partiledelse og gikk inn i Regjering med Frp. Det skriver VG. Johnson sier at en generalsekretær skal forsvare den strategiske kursen en partileder velger og at det derfor er helt naturlig at hun går av.

VG - 08 May 19 kl. 10:42

Vedum provoserte Erna-rådgiver: - Ville vise frem bunaden

En bunadskledt Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gikk rett i strupen på statsminister Erna Solberg under Stortingets spørretime onsdag. Hun slår tilbake og sier hans Regjering har lagt ned flere fødestuer enn hennes..

VG - 08 May 19 kl. 10:42

Erna-rådgiver om sykehus-krangel med Sp-Trygve: Han ville vise frem bunaden

En bunadskledt Sp-leder Trygve Slagsvold Vedum gikk rett i strupen på statsminister Erna Solberg under Stortingets spørretime onsdag. Hun slår tilbake og sier hans Regjering har lagt ned flere fødestuer enn hennes..

VG - 03 May 19 kl. 10:23

Varsler endringer i Regjeringen

Fredag kommer Erna Solberg til å presentere endringer i hennes Regjering..

Dagbladet - 03 May 19 kl. 11:10

Listhaug ny eldreminister: - Flopp skal styre fiasko

Sylvi Listhaug tilbake i Regjering etter ett år på sidelinja..

Dagbladet - 04 May 19 kl. 09:22

Skjønner ikke hvorfor det blir så mye bråk

Folk har ringt Sylvi Listhaugs foreldre om natta og hetset dem for å ha satt henne til verden. Nå gjør hun comeback i Regjering og seiler opp som favoritt til å overta etter Siv Jensen som partileder..

Dagbladet - 02 May 19 kl. 17:51

- Sensasjonelle løftebrudd

Pensjonistene taper kjøpekraft og blir fattigere under dagens Regjering, hevder SV-leder Audun Lysbakken. Frp ber ham feie for egen dør..

P4 - 04 May 19 kl. 16:46

Terje Moe Gustavsen er død

Vegdirektør og tidligere statsråd for Ap, Terje Moe Gustavsen er død. Gustavsen døde natt til i dag etter kort tids sykeleie, melder NRK. Han var samferdselsminister i Jens Stoltenbergs første Regjering fra 2000 til 2001.

VG - 26 Apr 19 kl. 14:50

KrFU-lederen krever kutt: Kritisk til pengebruken i Regjering

SOLA (VG) KrFU-leder Martine Tønnesen ber moderpartiet stramme inn ønskelisten og prioritere hardere når de skal bruke penger i Regjering. De 20 millionene KrF har sikret til kirkesikring, ville hun helst brukt til noe annet..

Aftenposten - 03 May 19 kl. 13:23

Bollestaud taus om egen Listhaug-reaksjon

KrF-nestleder og statsråd Olaug Bollestad vil ikke si noe om hvordan hun stiller seg til at Sylvi Listhaug nå går inn i Regjering..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt