Regional

Torsdag, 24 September, 10:23

Nyheter om Regional

Sortering: Relevans | Senaste
Dagbladet - Igår: 22:44

Oslo-smitte kan glippe

Assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad frykter at Oslo-smitten kan forårsake Regional smittespredning. Folkehelseinstituttet står klare til å gripe inn..

NRK - 14 aug. 20 kl. 13:26

EU ønsker avtale velkommen

EU ønsker avtalen mellom Israel og De forente arabiske emirater velkommen. En talsperson for EU-kommisjonen sier at normaliseringen av de diplomatiske båndene mellom landene vil bidra til Regional stabilitet i Midtøsten..

VG - 20 juli 20 kl. 09:01

India og Kina: Syv tiår med krig og fred

70-årsmarkeringen av diplomatiske relasjoner mellom India og Kina overskygges av grensetrefninger, kulturelle motsetninger og økt spenning om Regional innflytelse..

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 18:14

Regional politisjef i Tyskland går av etter mistanke om kontakt med ytre høyre

Politisjefen i den tyske delstaten Hessen har trukket seg etter mistanker om kontakt med ytre høyre-miljøer..

E24 - 20 juni 20 kl. 10:07

Varsler nedstengning etter koronautbrudd i tysk slakteri

Et stort utbrudd av koronasmitte blant ansatte på et stort slakteri vest i Tyskland har ført til bekymring og advarsler om en ny Regional nedstengning..

P4 - 27 mai 20 kl. 15:38

- Viktig med lokal og Regional medvirkning

- Kommuner, regioner og innbyggere må få mer å si når det gjelder fremtidig vindkraftutbygging. Det mener kommunal- og morderningsminister Nikolai Astrup. P4-nyhetene fortalte tidligere i dag at KS mener konfliktene i vindkraftprosjekter kunne vært dempet hvis kommuner hadde vært koblet inn tidligere..

Aftenposten - 11 mars 20 kl. 17:15

Håndballforbundet stanser alle Regionale kamper

Norges Håndballforbund (NHF) avlyser all Regional kampaktivitet fra og med torsdag. Dette gjelder ikke de tre øverste nivåene..

NRK - 07 feb. 20 kl. 06:01

Sikkerhetsavdeling i marka

Helse Sør-Øst har bestemt at ny Regional sikkerhetsavdeling bør ligge sør for Ila landsfengsel i Bærumsmarka. Blir planen vedattt skal bygget ha plass til 69 pasienter og 500 ansatte og erstatte dagens psykiatriske sykehus på Dikemark i Asker..

VG - 15 jan. 20 kl. 11:11

Dikemark-ansatte får ikke risikotillegg: – Sterkt etterlyst i mange år

Til tross for at de jobber på en avdeling som har det høyeste sikkerhetsnivået for psykiatribehandling i Norge, får ingen av de ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker risikotillegg..

VG - 14 jan. 20 kl. 08:10

Flere ansatte melder fra om vold: Ble slått hardt i hodet

Aldri før har det blitt meldt inn flere hendelser med vold, trusler og utagering ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark, som det ble i 2018. Noen av hendelsene har ført til at den ansatte ikke har kommet tilbake i jobb..

P4 - 08 jan. 20 kl. 20:17

Enige om at Nato skal bidra mer

NATO og USA er enige om at forsvarsalliansen kan bidra mer til Regional stabilitet i Midtøsten. Det ble kjent etter en telefonsamtale mellom generalsekretær Jens Stoltenberg og USAs president Donald Trump i kveld. Der skal Trump ha bedt NATO bli mer inolvert i Midtøsten, slik han hadde varslet han skulle gjøre etter Irans angrep mot amerikanske baser i Irak natt til i dag..

NRK - 10 des. 19 kl. 12:06

Hellas protesterer mot avtale

Hellas har bedt FN om å fordømme den maritime avtalen mellom Tyrkia og Libya. Hellas mener avtalen er en fare for Regional fred og stabilitet. De mener avtalen også er et brudd på internasjonale bestemmelser..

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 20:22

Braathens-fly nødlandet: - Livet passerte i revy

Søndag ettermiddag fikk et fly fra Braathens Regional problemer i lufta..

Dagbladet - 08 des. 19 kl. 20:22

Fly nødlandet: - Livet passerte i revy

Søndag ettermiddag fikk et fly fra Braathens Regional Airlines (BRA) problemer i lufta..

VG - 21 nov. 19 kl. 10:07

Iran mot Israel på syrisk jord: Dette kan bli den nye storkrigen

Syria kan nok en gang bli slagmarken der en Regional storkonflikt utkjempes. Israel og Iran trapper opp mot hverandre, i en periode der begge land ser seg tjent med at den livsfarlige konflikten eskalerer..

P4 - 02 nov. 19 kl. 08:49

Frykter uriktig tvangsbruk

Kontrollkommisjonen frykter nå uriktig tvangsbruk etter at flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Tone Wilberg i kontrollkommisjonen ved Oslo universitetssykehus sier til VG at det er sårbart og urovekkende når det er kun to overleger og én psykologspesialist på avdelingen. Det skal være tre overleger, tre psykologspesialister og én seksjonsoverlege ved avdelingen..

VG - 02 nov. 19 kl. 08:00

Frykter uriktig bruk av tvang ved Dikemark: – Sårbart og bekymringsfullt

To overleger og én psykologspesialist har sluttet ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark i Asker. Nå frykter Kontrollkommisjonen dårligere pasientbehandling og uriktig tvangsbruk..

Aftenposten - 02 nov. 19 kl. 07:00

Kommisjon frykter uriktig tvangsbruk ved Dikemark

Flere ansatte ved Regional sikkerhetsavdeling på Dikemark har sluttet. Kontrollkommisjonen sier det er sårbart og bekymringsfullt og frykter uriktig tvangsbruk..

NRK - 11 okt. 19 kl. 12:55

Solberg mener prisen er fortjent

Statsminister Erna Solberg er glad for at Etiopias statsminister får Nobels fredspris. – Det kommer til å gi en helt annen Regional utvikling. Det Abiy har gjort gir håp, og det er fortjent.

NRK - 09 okt. 19 kl. 09:26

Lanserer ny rute til Stockholm

Fra våren 2020 er det mulig å reise direkte mellom Sandefjord Lufthavn Torp og Bromma i Stockholm. Den nye flyruta er et samarbeid mellom Braathens Regional Airlines og Widerøe’s Flyveselskap. Flytiden blir på 70 minutter..

NRK - 12 sep. 19 kl. 07:02

USA trapper opp mot Maduro

USA har utløst en Regional forsvarspakt med ti land og Venezuelas opposisjon. Oppfordringen til å utløse Inter-American Treaty of Reciprocal Assistance kom fra den venezuelanske opposisjonslederen Juan Guaidó, sier USAs utenriksminister Mike Pompeo..

NRK - 22 aug. 19 kl. 21:33

Japan: Sør-Korea feilvurderer

Japan kritiserer torsdag Sør-Korea for å bryte avtalen om deling av militær etterretning på grunn av en handelskonflikt mellom landene. – Det er fullstendig feilvurdering av nåværende Regional sikkerhetssituasjon, sier utenriksminister Taro Kono..

P4 - 22 juli 19 kl. 06:49

– Endelig får 22. juli-berørte bedre oppfølging

Nytt tilbud skal sikre bedre oppfølging. – Endelig får berørte etter 22. juli bedre oppfølging.

NRK - 24 juni 19 kl. 17:49

Ber om diplomatiske Iran -løsninger

USA, Storbritannia, Saudi-Arabia og De forente arabiske emirater tar i en felles uttalelse til orde for «diplomatiske løsninger» i møte med Iran. – Vi ber Iran om å stanse alle ytterligere handlinger som truer Regional stabilitet..

NRK - 04 april 19 kl. 21:21

Hevder å ha drept 13 soldater

IS hevder å ha drept 13 Nigerianske soldater og 5 tropper fra Regional styrke i flere angrep. Angrepene skal ha blitt utført mellom fredag og onsdag, og fant sted i den nordøstlige delstaten Borno og i en by ved Tsjadsjøen..

NRK - 17 feb. 19 kl. 00:25

Britisk flyselskap konkurs

Det britiske flyselskapet British Midland Regional med ruter til Oslo og Stavanger er konkurs. Selskapet, kjent som flybmi, peikar på brexit som ei av årsakene. Dei er også ramma av høge drivstoffprisar og utsleppskostnadar..

Aftenposten - 09 jan. 19 kl. 21:45

Venezuela – fra nasjonal tragedie til Regional konflikt? | Benedicte Bull og Antulio Rosales

Selv om en direkte utenlands militær inngripen fremdeles er usannsynlig, har den stadig sterkere ordbruken svekket mulighetene for dialog..

NRK - 27 okt. 18 kl. 07:53

-Drapet svekker Regional stabilitet

USAs forsvarsminister Jim Mattis uttalte lørdag at drapet på journalisten Jamal Khashoggi bidrar til å svekke stabiliteten i Midtøsten, og at USA vil foreta seg noe overfor de som er ansvarlige for drapet..

NRK - 17 okt. 18 kl. 07:19

Kritiserer helseforetakets plan

Helse Nord får kritikk fra flere hold for sitt utkast til Regional utviklingsplan for helseforetaket. Planen som nå er ute på høring skal gjelde frem til 2035, og både Nordlandssykehuset og UNN mener den er for lite konkret..

Aftenposten - 27 aug. 18 kl. 19:30

Trump varsler handelsavtale med Mexico

President Donald Trump sier at USA har inngått en ny handelsavtale med Mexico, og at det snart blir samtaler med Canada om en ny Regional frihandelsavtale..

NRK - 27 aug. 18 kl. 17:53

Varsler ny avtale med Canada

Etter handelsavtalen med Mexico, annonserte Donald Trump snart blir samtaler med Canada om en ny Regional frihandelsavtale. – Canada, vi vil starte forhandlinger om kort tid. Jeg vil ringe statsministeren deres veldig snart, sa presidenten..

P4 - 26 juni 18 kl. 22:42

FN: Mali-soldater drepte sivile

Regjeringssoldater fra Mali som inngår i en Regional antiterrorstyrke i landet, har likvidert tolv sivile som hevn for at en av deres egne ble drept, ifølge FN. Ifølge FNs fredsbevarende operasjon i Mali ble regjeringssoldaten drept under et angrep på et kvegmarked 19. mai i år.

NRK - 26 juni 18 kl. 22:17

FN: Soldater drepte sivile som hevn

Regjeringssoldater fra Mali har drept tolv sivile som hevn for at en av deres egne soldater ble drept under et angrep på et kvegmarked 19. mai i år, ifølge en FN-granskning. Regjeringssoldatene inngår i en Regional antiterrorstyrke i landet..

NRK - 12 juni 18 kl. 21:14

NATO og EU gler seg over avtale

Tenestepersonar i både NATO og EU gler seg over den historiske namneavtalen mellom Makedonia og Hellas. Generalsekretær i NATO, Jens Stoltenberg, seier at avtalen vil bidra til å sikre Regional fred og stabilitet..

E24 - 04 juni 18 kl. 22:29

Trump-administrasjonen ber Regional organisasjon ekskludere Venezuela

Trump-administrasjonen ber land i Sør- og Mellom-Amerika om å utvise Venezuela fra den Regionale samarbeidsorganisasjonen OAS..

NRK - 19 april 18 kl. 08:01

Meiner militærøvingar trugar freden

Regjeringa i Taiwan omtalar kinesiske militærøvingar som ein trussel mot fred og Regional stabilitet. Reaksjonen kjem etter at Kina onsdag heldt fem øvingar utanfor sin søraustlege kyst. Øvingane er eit forsøk på å skremme Taiwan, meiner regjeringa..

NRK - 13 mars 18 kl. 05:27

30 kandidater i Mexico-valg drept

Rundt 30 kandidater til valget i Mexico i juli har så langt blitt drept, opplyser innenriksdepartementet i landet. I valget 1. juli skal innbyggerne både velge president, parlamentsmedlemmer og Regional- og lokalpolitikere..

Aftenposten - 21 feb. 18 kl. 11:37

Etterlyser Regional insentivordning for film

Mandag har ungdomsfilmen Los Bando internasjonal premiere under filmfestivalen i Berlin. Kulturminister Trine Skei Grande ønsker å rette fokus mot godt innhold for barn og ungdom..

Hegnar.no - 02 jan. 18 kl. 08:42

B2Holding med ny direktør

Tore Krogstad blir ny Regional direktør. .

NRK - 24 des. 17 kl. 02:23

Regional våpenhvile i SAR

To væpnede grupper i Den sentralafrikanske republikk (SAR) har inngått en avtale om våpenhvile, ifølge Centre for Humanitarian Dialogue (HD) i Genève. Våpenhvilen ble inngått for å få slutt på konflikten i Nana-Mambere-regionen nordvest i landet..

P4 - 22 des. 17 kl. 06:38

Separatister i Catalonia sikret seg flertall

De tre katalanske partiene som ønsker løsrivelse fra Spania sikret seg flertall i regionvalget i Catalonia. De tre separatistpartiene får 70 av de 135 plassene. Det åpner døra for en ny Regional regjering ledet av den avsatte katalanske presidenten Carles Puigdemont, som nå befinner seg i Belgia for å slippe å bli pågrepet..

Hegnar.no - 29 nov. 17 kl. 07:07

Qatar importerer 14.000 melkekyr

Qatar importerer 14.000 melkekyr fra Tyskland og USA for å sikre nok melk etter at landet er blitt underlagt Regional blokade i regi av nabolandet Saudi-Arabia..

Aftenposten - 28 nov. 17 kl. 22:12

Qatar importerer 14.000 melkekyr

Qatar importerer 14.000 melkekyr fra Tyskland og USA for å sikre nok melk etter at landet er blitt underlagt Regional blokade i regi av nabolandet Saudi-Arabia..

NRK - 24 okt. 17 kl. 08:38

Kriseberedskapsøvelse i Midtøsten

Israel, Jordan og palestinske selvstyremyndigheter på Vestbredden samarbeider tirsdag om en kriseberedskapsøvelse. Et mannskap på 400 personer deltar i øvelsen sør i Israel som skal simulere en storbrann som utvikler seg til en Regional katastrofe..

VG - 04 sep. 17 kl. 22:53

IAEA-direktør: Nord-Korea er en global trussel

Nord-Korea har gått fra å være en Regional fare til å bli en global trussel, sier sjefen for Det internasjonale atomenergibyrået (IAEA)..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt