Reduserer

Tirsdag, 20 April, 06:39

Nyheter om Reduserer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 7 timer siden

Canada med nye klimamål

Mandag kunngjorde Canada et nytt mål for å redusere Co₂-utslipp med 36 prosent innen 2030. Målet støttes med milliarder dollar i et nytt budsjett som skal bidra til at kanadiske selskap Reduserer sine utslipp, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 02 mars 21 kl. 03:34

Vaksine Reduserer alvorlig sykdom

En ny engelsk undersøkelse viser at selv én dose med vaksine fra AstraZeneca eller Pfizer Reduserer risikoen for alvorlig sykdom som krever sykehusinnleggelse med 80 prosent, skriver BBC. Effekten oppnås 3–4 uker etter vaksinering..

NRK - 15 april 21 kl. 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

VG - 08 april 21 kl. 20:50

Olaf Tufte frykter at coronatrøbbel Reduserer OL-sjansene

I de drøye tre månedene frem mot OL risikerer Olaf Tufte og rolandslaget å sitte mer enn 30 dager i karantene. Den norske OL-troppens nestor frykter at innreiserestriksjonene til Norge går ut over prestasjonene i Tokyo..

Aftenposten - 08 april 21 kl. 20:50

Olaf Tufte frykter at coronatrøbbel Reduserer OL-sjansene

I de drøye tre månedene frem mot OL risikerer Olaf Tufte og rolandslaget å sitte mer enn 30 dager i karantene..

NRK - 19 mars 21 kl. 16:31

Strammer inn laksefisket

Miljødirektoratet Reduserer laksefiskettil sjøs og i elver for å beskytte sårbare bestander mot overfiske. Fra nå blir det forbudt å fiske laks med faststående redskap i de ni regionene sør for Finnmark. Det strammes også kraftig inn for elvefisket..

NRK - 19 mars 21 kl. 11:34

Utsetter planlagte operasjoner

Helse Fonna Reduserer planlagt aktivitet ved alle sykehusene frem til etter påske. Årsaken er at de venter flere koronapasienter den kommende uken. Planlagt kirurgi blir utsatt og poliklinisk aktivitet redusert, skriver de i en pressemelding..

NRK - 22 jan. 21 kl. 19:25

Ski sykehus Reduserer tilbudet

Akershus Universitetssykehus Reduserer aktiviteten på sykehuset i Ski for å hindre spredning av koronasmitte. Behandling som ikke kan utsettes, flyttes til sykehusene i Lørenskog eller Gardermoen. Alle pasienter i Nordre Follo må utsette timene sine..

Aftenposten - 15 jan. 21 kl. 21:19

Pfizer Reduserer vaksineleveransene til Norge

Legemiddelselskapet Pfizer Reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa fra neste uke..

VG - 15 jan. 21 kl. 12:22

FHI: Pfizer Reduserer vaksineleveransene til Norge

Legemiddelselskapet Pfizer Reduserer vaksineleveranser til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser FHI..

VG - 15 jan. 21 kl. 12:22

Pfizer Reduserer vaksineleveransene til Norge og Europa

Legemiddelselskapet Pfizer Reduserer vaksineleveranser til Norge og Europa fra neste uke og en periode fremover, opplyser FHI..

NRK - 26 feb. 21 kl. 10:58

Reduserer smitte etter en dose

En enkelt dose av koronavaksinen Pfizer som er utviklet i samarbeid med BioNTech kan redusere risikoen for smitte etter en enkelt dose. Det er resultatet av en britisk studie offetnligjgort i dag. Forskere har analysert resultatene fra tusenvis av covid-19 tester i forbindelse med sykehusundersøkelser av helsepersonell i Cambridge..

P4 - 09 okt. 20 kl. 13:43

Solberg: - Reduserer man sult Reduserer man faren for krig

Verdens matvareprogram spiller en viktig rolle for å skape mer fred i verden. Det mener statsminister Erna Solberg som på vegne av regjeringen gratulerer FN-organisasjonen med Nobels fredspris. Reduserer man sult Reduserer man også faren for krig og konflikt, sier Solberg..

VG - 20 feb. 21 kl. 10:06

Byretten avviser Navalnyj-anke – Reduserer likevel straffen

Anken til opposisjonsleder Aleksej Navalnyj ble avvist lørdag, han fikk likevel en strafferabatt på én og en halv måned..

VG - 20 feb. 21 kl. 10:06

Domstolen avviser Navalnyj-anke – Reduserer likevel straffen

Ankedomstolen avviser anken til opposisjonsleder Aleksej Navalnyj, han får likevel en strafferabatt på én og en halv måned..

NRK - 16 feb. 21 kl. 11:16

FHI: Ett munnbind er nok

Ett munnbind er nok for å gi effekt mot koronasmitte, dersom man bruker det riktig. Det sier Folkehelseinstituttet etter at deres amerikanske motpart CDC har vist at to munnbind utenpå hverandre Reduserer virussmitte betydelig..

NRK - 12 feb. 21 kl. 03:22

Facebook Reduserer junta-innhold

Facebook melder at de legger begrensinger på spredningen av innhold fra militærjuntaen i Myanmar etter kuppet, og begrunner det med at det spres feilinformasjon. Begrensingen innebærer at færre vil få opp meldingene fra juntaen og dens talspersoner..

Aftenposten - 03 feb. 21 kl. 05:30

Aftenposten mener: Portforbudet bør tilbake i skuffen

Smitteverntiltak bør begrenses til de tiltakene som Reduserer smitten, ikke tilliten..

Dagbladet - 02 feb. 21 kl. 08:17

- Grunnlag for å vurdere vaksinestrategien

Foreløpige resultater fra vaksineringen i Israel tyder på at vaksinen Reduserer spreding. FHI-direktør Camilla Stoltenberg mener nyheten gir grunnlag for å vurdere den norske vaksinestrategien på nytt..

NRK - 18 des. 20 kl. 19:00

Forsvaret Reduserer fregattseiling

Forsvaret Reduserer fregattseiling i starten av 2021 etter delrapporten om KNM Helge Ingstad-forliset. Det skriver NTB. Statens havarikommisjon for transport leverer sin endelige rapport om Helge Ingstad-ulykken i mars..

VG - 18 des. 20 kl. 07:40

Medietilsynet Reduserer kompensasjonen til TV 2 med 5,8 millioner

TV 2 har ikke oppfylt et krav om at flertallet av de redaksjonelle medarbeiderne skal være i Bergen, mener Medietilsynet, som nå Reduserer støtten til kanalen..

NRK - 18 des. 20 kl. 07:15

Reduserer kompensasjon til TV 2

Medietilsynet mener at TV 2 i 2019 ikke oppfylte kravet om at majoriteten av de redaksjonelle medarbeiderne skal være i Bergen, og de Reduserer dermed kompensasjonen til kanalen..

E24 - 18 des. 20 kl. 07:19

Medietilsynet Reduserer kompensasjonen til TV 2 med 5,8 millioner

Medietilsynet mener at TV 2 i 2019 ikke oppfylte kravet om at majoriteten av de redaksjonelle medarbeiderne skal være i Bergen, og de Reduserer kompensasjonen til kanalen..

Dagbladet - 26 jan. 21 kl. 22:24

Positive funn om Trumps antistoffcocktail

Behandling med antistoffcocktail Reduserer virusmengden hos covid-19-pasienter som er tidlig i sykdomsforløpet, viser ny forskning..

NRK - 26 jan. 21 kl. 16:41

Vil Reduserer bompenger i Innlandet

Regjeringen vil redusere bompengene i Innlandet gjennom en prøveordning som skal vare i ett og ett halvt år. Taksten på hovedvei på riksvei 3 og 25 blir da halvert. Ordningen trenger tilslutning fra fylkeskommunen..

NRK - 15 jan. 21 kl. 12:12

Reduksjon i vaksineleveranse

Det er ein mellombels reduksjon i vaksineleveransane frå Pfizer til Noreg og Europa, det melder FHI. Legemiddeslselskapet Reduserer leveransen i ein periode framover. Det er Pfizer si vaksine vi har byrja å vaksinere innbyggjarane med..

NRK - 15 jan. 21 kl. 12:20

Skal oppgradere kapasiteten

Årsaka til at Pfizer Reduserer vaksineleveransane til Europa og Noreg i nokre veker, er at dei skal oppgradere produksjonskapasiteten sin. For Noreg sin del betyr det at vi får 7 800 færre doser i tre veker, opplyser FHI..

Aftenposten - 11 jan. 21 kl. 05:25

Undersøkelse blant ungdom: Redd for å smitte besteforeldrene

Flere etterlyser mer konkrete råd fra myndighetene. – Å være informert og stole på informasjonen, Reduserer angst, sier….

VG - 07 jan. 21 kl. 18:57

Boris Johnson: Ny, britisk medisin Reduserer coronadødelighet

Boris Johnson sier Storbritannia etter kliniske forsøk har godkjent ny livreddende medisin mot coronaviruset..

NRK - 23 des. 20 kl. 18:06

Mindre dråpespredning ved munnbind

Munnbind Reduserer dråpespredning fra en person som hoster eller snakker med opptil 99,9 prosent, viser et laboratorieforsøk ved University of Edinburgh's School of Engineering. Slike dråper kan overføre koronavirus..

NRK - 23 des. 20 kl. 16:13

Reduserer koronatesting

Fra og med i dag og til 4. januar vil det ikke være mulig å bestille koronatest på Skien kommunes nettsider. Grunnen skal være at kommunen vil prioritere å teste nærkontakter.

NRK - 16 des. 20 kl. 16:04

Slår alarm om barnehagedrift

Det er uforsvarlig å ha barnehagene i storfylket åpent slik vi har i dag, sier Hege Riise fra utdanningsforbundet i Troms og Finnmark. Barnehagene sliter med bemanningen. Riise frykter konsekvensene for de ansatte om man ikke Reduserer åpningstidene..

NRK - 12 des. 20 kl. 10:20

Færre tog på Sørlandsbanen

Covid-19 pandemien fører til at Go Ahead Reduserer togavgangane med 35 prosent på Sørlandsbanen frå 4. januar. Dei som skal reise med tog må sjekke togtidene på nettsidene til Go Ahead.

Aftenposten - 06 des. 20 kl. 19:00

Pizzaeventyret ser ut til å gå mot slutten. Det føles som en vond drøm.

Gjestene er for få, og skjenkestoppen Reduserer inntektene ytterligere. Det mest lønnsomme er å stenge..

NRK - 04 des. 20 kl. 11:55

Dansk oljestans gir kutt i utslipp

Danmarks energiminister sier at deres beslutning om å fase ut produksjonen av gass og olje fra nordsjøen vil føre til at Danmark Reduserer sine utslipp av klimagasser med mellom 9 og 15 prosent fram mot 2050..

E24 - 01 des. 20 kl. 19:53

Reduserer avgifter med 7,4 milliarder kroner

Dette kommer frem i stortingets pressekonferanse tirsdag kveld..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 08:00

Nei, fedme blant pasienter med alvorlige infeksjoner er neppe beskyttende

Fedmeparadokset tilsier at fedme Reduserer risikoen for død ved alvorlige infeksjoner. Vi finner det motsatte..

NRK - 13 nov. 20 kl. 13:11

Kritisk til skolestenging

Barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad sier de aller yngste skal skjermes: – Noen kommuner har valgt å stenge barnehager og skoler som et forebyggende tiltak. De Reduserer åpningstider i barnehagene og undervisningstilbudet i skolene. Helsesykepleiere blir omplassert til smittesporing.

NRK - 11 nov. 20 kl. 08:56

Smittsomme sykdommer halvert

I andre halvdel av oktober ble det rapportert om halvparten så mange tilfeller av smittsomme sykdommer som tilsvarende periode i fjor. Ifølge Folkehelseinstituttet er det smittevernrådene under koronapandemien som også Reduserer andre sykdomsutbrudd..

P4 - 23 okt. 20 kl. 16:18

Reduserer gebyrene ved pengekrav

Regjeringen kutter i gebyrene ved inndrivelse av pengekrav. Den nye maksimalsatsen blir nå halvert til 586 kroner. Justisminister Monica Mæland sier inkassoselskap og kreditorer fram til nå har hatt anledning til å kreve for mye i sakskostnader, fordi mye av prosessen i dag er automatisert.

NRK - 23 okt. 20 kl. 11:47

Reduserer straff for svensk drap

En domstol har redusert straffen til en svensk 23-åring som er dømt for drapet på ei 17 år gammel jente, skriver Aftonbladet. Eks-kjæresten var opprinnelig dømt til livstid. 17 år gamle Wilma Andersson forsvant i Uddevalla i november i fjor..

Dagbladet - 16 okt. 20 kl. 10:20

Nedtur: - Remdesevir virker ikke

Gigantstudie slår beina under tidligere studier som viser at det antivirale legemiddelet Remdesivir forkorter syketida og Reduserer dødeligheten hos alvorlig coronasyke..

VG - 09 okt. 20 kl. 09:43

Ny studie om Remdesivir: Reduserer dødelighet og korter ned sykdomsforløpet

Studien publisert i New England Journal of Medicine viser at Remdesivir har større effekt på coronasyke enn først antatt..

E24 - 08 okt. 20 kl. 10:47

Aksjeskolen #3: Slik Reduserer du risikoen

Det vil alltid være en risiko knyttet til å investere i aksjer. Men hvordan minsker du denne - uten å samtidig gå glipp av en potensiell gevinst? Dette og mer får VGTVs Erik Follestad (31) svaret på i dagens leksjon..

NRK - 07 okt. 20 kl. 23:01

USA trekker tropper fra Afghanistan

USA Reduserer sin tilstedeværelse i Afganistan ytterligere og skal ned i 2500 soldater tidlig i 2021, opplyser sikkerhetsrådgiver Robert O'Brien ifølge Reuters. For fjor hadde USA 13.000 soldater i landet..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt