Raser

Thursday, 21 June, 14:41

Nyheter om Raser

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 4 timer siden

Raser mot 7-Elevens nye reklame

Les mer her..

VG - 17 timer siden

Raser mot Erna Solberg: Mener hun har kjent til gjengproblemene

Tirsdag erkjente statsminister Erna Solberg at regjeringen kan bli bedre på å ta Oslo-gjengenes bakmenn. Ap og SV reagerer kraftig..

Dagbladet - 17 Jun 18 kl. 06:56

Hun bygget milliard­imperiet som 19-åring. Nå Raser alt sammen

Hun ble verdens yngste kvinnelige dollarmilliardær og ble kalt den kvinnelige Steve Jobs. Nå stormer det rundt Elizabeth Holmes..

E24 - I førrgår: 07:37

Kinas største produsent av smarttelefoner Raser på børs

Nedgangen kommer etter det amerikanske Senatet vedtok å gjeninnføre salgsforbudet mot ZTE..

VG - I førrgår: 09:07

TV-kjendis Raser mot Island: Fatter ikke hvordan noen kan beundre «viking-taperne» som ikke kom seg til Amerika

MOSKVA (VG) Russlands mest kjente sportskommentator skjeller ut Islands VM-lag – og islendinger generelt – på det groveste..

P4 - I førrgår: 14:14

Amnesty kaller grensepolitikk tortur

Amnesty International kaller Donald Trumps grensepolitikk mellom USA og Mexico for tortur. Debatten om politikken der barn blir fraskilt sine foreldre på grensen, Raser nå i USA. Siden april er minst to tusen barn av immigranter tatt fra fra foreldrene og holdt i egne leire.

VG - 05 Jun 18 kl. 21:06

Skogbrann Raser inne i Tsjernobyl-anlegget

Brannmannskaper jobber på spreng for å slukke en skogbrann som Raser inne i den lukkede radioaktive sonen rundt Tsjernobyl..

P4 - 13 Jun 18 kl. 08:24

Raser mot forslag til hviletid

EUs transportkomite setter liv i fare. Det mener Transportarbeiderforbundet. Et av forslagene i EUs nye mobilitetspakke, som kan bli norsk lov gjennom EØS-avtalen, er at yrkessjårfører skal kjøre mer med mindre hvile.

P4 - 13 Jun 18 kl. 23:23

Raser etter Listhaug-utspill

Byrådsleder i Oslo, Raymond Johansen går hardt ut mot de tidligere justisministrene Sylvi Listhaug og Per Willy Amundsen. Listhaug sa i dag at hun opplever at deler av politiet har dysset ned problemene med gjengkriminalitet i Oslo, og hun fikk søtte av Amundsen. Johansen sier til VG at han selv er godt informert om forholdene, og at han er sjokkert over at de to i praksis utrykker mistillit til politiet..

Hegnar.no - 07 Jun 18 kl. 08:06

Questerre-sjefen tordner mot lovendring

Konsernsjefen i Questerre Energy Corporation Raser og kaller det hele kortsiktig politikk. .

NRK - 07 Jun 18 kl. 20:36

Svensk politi reagerer mot filming

Politiet i Sverige Raser mot nysgjerrige mennesker som skal ha forstyrret redningsarbeidet etter en trafikkulykke med blant annet fotografering og filming av den skadde i ambulansen, skriver Expressen. Politiet sier det er et økende problem..

E24 - 08 Jun 18 kl. 14:14

Clas Ohlson Raser nedover børsen etter kostnadssmell

Investorene straffer butikkjempen for hundremillioners-tap i forrige kvartal..

VG - 07 Jun 18 kl. 21:20

Sandra Borch Raser mot ministerens ulvevideo: Disneyfisering av rovdyr

Klima- og miljøminister Ola Elvestuen (V) som holder en ulveunge i en Facebook-video ble for sterk kost for Senterpartiets Sandra Borch..

VG - 05 Jun 18 kl. 21:06

Skogbrann herjer i Tsjernobyl

Brannmannskaper jobber på spreng for å slukke en skogbrann som Raser inne i den lukkede radioaktive sonen rundt Tsjernobyl..

P4 - 27 May 18 kl. 22:13

Raser over illeluktende biomasse i Halden

Innbyggerne i Halden Raser etter å ha fått sommernettene ødelagt av det som beskrives som en voldsom drittlukt hele uken. Det er Norske Skog som bruke en type biomasse til gjødsling, bestående av grantrær, leire og vann som får flere til å nesten dåne. Lukten er så ille at en nabo sier til NRK at hun er bekymret for at barna kan bli syk.

VG - 05 Jun 18 kl. 15:23

Raser over hemmelighold av luftambulanse-dokumenter: Ber Høie rydde opp

Luftambulansen nekter politikere og medier innsyn i et juridisk dokument fra anbudsprosessen for ambulansefly-tjenesten. Rødt-leder Bjørnar Moxnes krever at både befolkningen og Stortinget må få vite hva som har gått galt – og hvorfor..

Hegnar.no - 02 Jun 18 kl. 10:06

Ansatte i departementene Raser mot dårlige arbeidsforhold

Nærmere 2.500 ansatte i departementene har skrevet under på en protest mot at de ikke får faste kontorplasser i det nye regjeringskvartalet..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 11:14

Det nye Nasjonalmuseet på Vestbanen vekker oppsikt: – Avvisende, ignorant og introvert

To år før det nye Nasjonalmuseet åpner, Raser debatten om bygget som nå reiser seg. – Dette blir aldri ikonisk som Operaen, mener arkitekt Kathrine Nyhus..

Aftenposten - 03 Jun 18 kl. 10:06

Trump Raser mot Mueller: – Lekker han til fake news-mediene?

USAs president Donald Trump raste etter at et 20 sider langt brev fra hans advokater til spesialetterforsker Robert Mueller ble lekket lørdag..

VG - 04 Jun 18 kl. 09:11

Raser mot Messi: - Brenn drakten hans

Lionel Messi (30) og Argentina har gjort seg upopulære foran siste VM-test mot Israel. Det palestinske fotballforbundets president oppfordrer til å brenne bilder og drakter med Barcelona-stjernens navn..

P4 - 24 May 18 kl. 23:19

Raser over forslag om solariumsforbud

Norsk Solarieforening Raser over forslaget om å forby solarium i Norge. For å få ned økende krefttall foreslår Norsk hudlegeforening en totalnekt, og får støtte av en australsk kreftforsker, som sier liv er spart etter at det ble forbudt i deres land. Men formann i Norsk Solarieforening, Ronny Rath Pedersen, sier til TV2 at dette ikke stemmer, og viser til en rapport som viser at solarium er sunt i riktige mengder..

E24 - 31 May 18 kl. 18:42

– Tydelig at det er «America first»

EU-landene Raser mot USAs innføring av toll på stål og aluminium. – Tydelig at det er «America first», sier Sveriges EU- og handelsminister Ann Linde..

Dagbladet - 27 May 18 kl. 09:19

Raser mot dokkefilm full vold, sex og dop

Selskapet bak «Sesame Street» saksøker en kommende dokkefilmen som inneholder både vold, sex og dop. De mener filmen kan forveksles med barne-TV-serien..

Dagbladet - 24 May 18 kl. 13:36

Russland Raser mot norsk VM-bok om dødsfall og korrupsjon

Sjokkerende at norske myndigheter lukker øynene, mener russisk UD..

Dagbladet - 23 May 18 kl. 15:31

Raser mot villmannskjøring i Tesla:- Et grovt lovbrudd, sier politiet

Filmer seg selv kjøre i nesten 200 km/t med én hånd..

P4 - 29 May 18 kl. 20:21

Flatnesede hunder forbys på Norwegian-fly

Hunder som har flat nese forbys på Norwegian-fly. Flyselskapet mener hundene har en høy risiko for pusteproblemer og overoppheting grunnet stress, og baserer det på anbefaling fra en amerikansk veterinærforening Forbudet rammer flere Raser, samt også flere kattetyper, skriver VG. Både hundreoppdrettere og Norsk Kennel Klub fortviler, og sier hunder svært sjeldent blir så stresset under flyturer at de får pusteproblemer.

P4 - 27 May 18 kl. 22:30

Mener Italias president bør stilles for riksrett

- Italias president bør stilles for riksretten. Det krever nå partiet Femstjernersbevegelsen som sammen med Ligaen i dag la frem sitt forslag til regjering - et forslag den italienske presidenten nektet å godta. Årsaken skal være uenigheter om statsrådpostene.

P4 - 24 May 18 kl. 16:17

Børsras verden over

Børser verden over Raser etter at det ble kjent at toppmøtet er avlyst. Her hjemme gikk hovedindeksen på Oslo Børs ned 0,75 prosent. Wall Street i USA er ned mellom 0,4 og 0,6 prosent..

Dagbladet - 24 May 18 kl. 19:57

Israels ambassadør Raser mot TV-stasjon etter Eurovision-parodi: - Usmakelig

Nederlandske BNNVARA anklages for å spille på antisemittiske stereotyper. Israels ambassadør i Norge reagerer sterkt på innslaget..

P4 - 24 May 18 kl. 16:26

Kona til Romero Raser etter VM-vraking

Kona til Manchester United-keeper Sergio Romero er fly forbanna etter han likevel ikke får være med til fotball-VM på grunn av en kneskade. I et intervju på argentisk TV sier hun at Romero sitt kne vil være bra igjen til VM starter, og hevder skaden blir brukt som en unnskylding for å vrake keeperen fra mesterskapet ettersom flere visstnok vil ha ham ut av laget..

VG - 24 May 18 kl. 13:30

Russisk UD Raser mot håndbok for norske VM-journalister: – Anti-russisk

Russisk UD mener at en håndbok for norske journalister som skal dekke fotball-VM, er et «anti-russisk» dokument og en guide til å «demonisere Russland»..

VG - 23 May 18 kl. 11:58

Full strid i ambulansehelikopter-tjenesten: Ansatte Raser mot lønnskutt med ny eier

TROMSØ (VG) Om halvannen uke får norske ambulansehelikopter ny eier, men operatørbyttet skaper konflikter. Nå varsler fagforeningen Parat rettslige konsekvenser..

Dagbladet - 16 May 18 kl. 20:24

- NRK driver omfattende streikebryteri

Streikeleder i Norsk Journalistlag, Hege Fagerheim, Raser mot NRK..

Hegnar.no - 15 May 18 kl. 12:36

«Kjetting-Jan» Raser over skatteøkning

- Dette er helt vilt og uforståelig, og dette illustrerer nokså presist hvor urettferdig og tilfeldig formueskatten slår ut, sier Vindenes. .

NRK - 15 May 18 kl. 08:09

Raser mot trekk av støtte

Trener til Alexander Kristoff, Stein Ørn, er kritisk til at kulturminister Trine Skei Grande fratar rittet Tour des Fjords støtte på 950.000 kroner, skriver VG. Ørn reagerer sterkest på at støtten blir trukket bare to uker før rittet skal arrangeres..

Dagbladet - 10 May 18 kl. 19:14

Raser mot Per Sandberg

- Svært spesielt å lese i utenlandske medier at en norsk statsråd avviser et stortingsvedtak..

Aftenposten - 04 May 18 kl. 19:16

Farida (12) får ikke komme tilbake til Norge – støttespillerne Raser mot UNE

Utlendingsnemnda opprettholder beslutningen om at Farida (12) og familien ikke får komme tilbake til Norge. – Nærmest forvaltningsmessig mytteri, Raser advokat..

VG - 15 May 18 kl. 13:15

Forsvarsforliket i spill: Ap Raser mot skjevdeling av helikoptre

Stortinget ba forsvarsminister Frank Bakke-Jensen (H) dele 18 Bell-helikoptre mellom nord og sør. Han sender 15 sørover til Rygge og lar tre står igjen på Bardufoss..

VG - 13 May 18 kl. 11:33

Ville gi seg i UFC-tittelkampen – overtalt til å fortsette

Raquel Pennington (29) slet med en ødelagt nese, og mente hun hadde fått nok juling før den siste runden mot bantamvektmester Amanda Nunes (29). Nå Raser debatten etter at treneren nektet henne å gi seg..

P4 - 02 May 18 kl. 13:26

Navarsete Raser mot politiet

Liv Signe Navarsete Raser etter at politiet ikke vil etterforske den grove SMS-en hun fikk fra partifeller. Vest politidistrikt henla i dag saken, begrunnet med at den ikke er alvorlig nok til å bruke ressurser på. Til Bergens Tidende sier hun at politiet kun etterforsker saker der hun er skurken, og ikke der hun er offer.

Hegnar.no - 07 May 18 kl. 11:20

Air France i trøbbel etter at toppsjefen gikk

Det streikerammede flyselskapet Air France Raser på børsen etter at toppsjefen gikk av. Selskapet risikerer å gå konkurs, mener Frankrikes finansminister..

P4 - 07 May 18 kl. 22:17

Kommuner Raser over situasjonen

17 kommuner i Finnmark har sendt et felles brev til helseminister Bent Høie, der de krever løsninger som sikrer god beredskap i luftambulansetjensten. Flere fly er den siste tiden satt på bakken på grunn av en konflikt i forbindelse med at et nytt selskap skal ta over driften neste år. Ordfører i Lebesby, Stine Akselsen, sier til VG at situasjonen er ekstremt kritisk, og at det er fare for liv og helse..

Dagbladet - 02 May 18 kl. 06:00

De Raser på nett over kvinner som ikke ligger med dem, og står bak tre massakrer

Hvem er de unge mennene som kaller seg «incels»?.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt