Ranet

Lørdag, 06 Mars, 05:08

Nyheter om Ranet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 25 feb. 21 kl. 20:45

Ranet ungdommer i Lillestrøm

Politiet rykket ut til Sørumsand i Lillestrøm torsdag kveld etter meldinger om et ran. Tre gutter i tenårene skal ha blitt truet med kniv og utsatt for personran av tre jevnaldrende gutter. Politiet opplyser at de mistenkte er pågrepet..

NRK - 21 feb. 21 kl. 09:23

Stakk av på sparkesykkel etter ran

En mann i 30-årene ble søndag morgen utsatt for vold og Ranet i Trondheim. Gjerningsmannen stakk av med spark og satt denne siden fra seg. Fornærmede har skader i ansiktet og på beina.

NRK - 21 feb. 21 kl. 09:23

Stakk av på spark etter ran

En mann i 30-årene ble søndag morgen utsatt for vold og Ranet i Trondheim. Gjerningsmannen stakk av med spark og satte denne siden fra seg. Fornærmede har skader i ansiktet og på beina.

NRK - 23 des. 20 kl. 23:44

Kvinne Ranet i sin egen bolig

En kvinne i 20-årene ble onsdag kveld Ranet i sin egen bolig i Skien. Hun ble utsatt for vold i forbindelse med Ranet og har fått et mindre kutt.. Politiet har pågrepet en kvinne og en mann – også de i 20-årene..

NRK - 15 feb. 21 kl. 22:35

To menn tiltalt for knivstikking

To svenske menn på 24 og 26 år er tiltalt for å ha Ranet og stukket en mann med kniv på Mortensnes i Tromsø i fjor sommer, melder Nordlys. 26-åringen er også tiltalt for grov kroppsskade, da det skal ha vært han som stakk mannen..

NRK - 13 jan. 21 kl. 22:12

Bensinstasjon Ranet

Politiet i Trøndelag har bevæpnet seg og leter etter en gjerningsperson som Ranet en bensinstasjon på Stjørdal i kveld. Gjerningspersonen truet til seg penger ved hjelp av et våpen og har gått fra stedet til fots. Ingen personer er fysisk skadd..

Dagbladet - 31 jan. 21 kl. 19:30

Ranet i Cape Town og strøk på oppkjøring

Steinar Sagens «feighet» i møte med to ransmenn, og tanker om at kona egentlig ikke trenger ham til noe, er blitt til en TV-serie om en ensom og kuet maxitaxisjåfør. Rolleforberedelsene gikk heller ikke knirkefritt..

VG - 20 jan. 21 kl. 01:35

Hjemløse på gaten i Washington: Tror på en bedre fremtid med Biden

WASHINGTON D.C. (VG) Banket opp, Ranet og glemt.

NRK - 19 jan. 21 kl. 05:11

Ble fraRanet mobiltelefonen

Politiet har pågrepet en mann (20) som skal ha Ranet til seg en mobiltelefon fra en 18-åring Lagårdsveien i Stavanger ved hjelp av kniv like etter midnatt. En snau time senere ble 20-åringen pågrepet, og tatt med til arresten..

P4 - 22 okt. 20 kl. 14:26

Postbud Ranet i Oslo

Et postbud ble Ranet på Lambertseter i Oslo i ettermiddag. I følge politiet ble postbudet truet med kniv under Ranet. Postbudet fikk ingen fysiske skader.

NRK - 11 jan. 21 kl. 10:22

Ingen pågrepet etter ran

Ingen personer er mistenkt eller pågrepet etter Ranet av massasjestudioet i Håkonsgaten i Bergen lørdag kveld. – Vi har sikret vattpinner med mulig DNA, opplyser politioverbetjent Anita Dahl i Vest politidistrikt. Prøvene sendes til FHI for analyse..

NRK - 14 des. 20 kl. 06:34

Alvorlig skadd etter ran

Mannen som ble Ranet av flere gjerningsmenn i går kveld i Trondheim er alvorlig skadd og ligger på sykehus. Det sier etterforskningsleder i Trøndelag, Sigmund Stenhaug, til Adresseavisen. Mannen ble Ranet i sitt eget hjem.

NRK - 04 jan. 21 kl. 12:49

Statsadvokaten anker Osen-dom

Statsadvokaten er uenig med Bergen tingrett som ikke fant en tiltalt 32-åring skyldig i Ranet av Reidar Osen. Nå ankes både skyldspørsmålet og straffutmålingen, melder TV 2. En annen mann, som fikk fem år og fire måneders fengsel, har allerede anket..

NRK - 05 des. 20 kl. 14:30

Kvinne Ranet utenfor Kiwi-butikk

Politiet etterlyser vitner etter at en kvinne ble slått og Ranet utenfor en Kiwi-butikk på Holter i Nannestad lørdag formiddag. Politiet ønsker at vitner til hendelsen tar kontakt, skriver Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 04 des. 20 kl. 16:23

Tiltalt for knivran i Oslo

Tre menn er tiltalt etter et knivran i Oslo i mars i år. Under Ranet ble offeret påført sju knivstikk, og skadd i blant annet leveren og en lunge. To av mennene er tiltalt for drapsforsøk, mens den siste er tiltalt for å ha deltatt i Ranet..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 14:36

Postbud ble Ranet med kniv i Oslo

Et postbud ble torsdag Ranet med kniv på Lambertseter i Oslo. Postbudet ble ikke skadd under Ranet..

NRK - 14 des. 20 kl. 07:44

Fire siktet for ran i Skien

Fire personer ble pågrepet og siktet for et ran av en 25-åring i Skien søndag. Det bekrefter politiet overfor Telemarksavisa. De pågrepne er tre menn mellom 18 og 20 år, og ei jente på 17.

NRK - 13 nov. 20 kl. 19:06

En knivstukket og Ranet i Oslo

Politiet leter etter tre gjerningspersoner etter at en person skal ha blitt Ranet og knivstukket i Nobels gate i Oslo. Fornærmede er kjørt sykehus. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 13 nov. 20 kl. 19:06

Mann knivstukket og Ranet i Oslo

Politiet leter etter tre gjerningspersoner etter at en ung mann ble Ranet og knivstukket i ryggen på Frogner i Oslo. Fornærmede er kjørt til sykehus. Han skal ikke være alvorlig skadet.

NRK - 11 des. 20 kl. 12:34

Ein dømd i Osen-saka

Ein mann vart dømd for kidnappinga av Reidar Osen, medan den andre som var tiltalt vart frikjend. Begge mennene vart dømd for Ranet av Petter Slengesol..

NRK - 01 des. 20 kl. 16:45

Skal ha drept 26 eldre kvinner

Russisk politi har pågrepet en mann som er mistenkt for å ha Ranet og drept 26 eldre kvinner mellom 2011 og 2012. Etterforskningskomiteen sier at systematisk arbeid har ført til pågripelsen av en 38 år gammel låsesmed..

P4 - 02 okt. 20 kl. 16:46

Mann pågrepet for ran

Væpnet politi har nå i ettermiddag pågrepet en mann som er mistenkt for Ranet av en bensinstasjon i Tromsø i dag tidlig. Det opplyser politiet i Troms. Mannen skal ha sjålet en bil som ble brukt under Ranet.

NRK - 21 nov. 20 kl. 20:42

Fengsles for ran av prostituerte

En 23 år gammel mann er dømt til tre års fengsel for å ha Ranet og banket opp prostituerte i Oslo, melder Nettavisen. En 19 år gammel medhjelper slapp unna med samfunnsstraff. Kvinnene fortalte i tingretten at de ble truet med pistol, kniv og batong..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 14:36

Politiet leter etter tre personer etter postbud-ran i Oslo

Et postbud ble torsdag Ranet med kniv på Lambertseter i Oslo. Politiet leter etter tre antatte gjerningspersoner. Postbudet ble ikke skadd under Ranet..

NRK - 22 okt. 20 kl. 14:21

Postbud Ranet på Lamberseter

Politiet er på Lamberseter i Oslo etter meldinger om at et postbud er blitt Ranet. Postbudet skal ifølge politiet ha blitt truet med kniv, men skal ikke være skadet..

NRK - 16 nov. 20 kl. 21:00

Mann pågrepet for knivran

En Narvesen-kiosk i Bjørvika i Oslo ble utsatt for et knivran mandag ettermiddag. Rundt to timer senere pågrep politiet den antatte gjerningsmannen. Ranet skjedde ved 14.

NRK - 16 nov. 20 kl. 15:21

Leter etter mann etter knivran

Oslo-politiet leter etter en mann i 20-årene etter et knivran i Dronning Eufemias gate i Oslo. Mannen truet en ansatt i en Narvesen-kiosk med kniv og Ranet til seg kontanter. Mannen skal være svartkledd og mørkhudet, og løp i retning Oslo S..

NRK - 15 nov. 20 kl. 08:05

Ransoffer skrevet ut fra sykehus

Mannen som fredag kveld ble Ranet og knivstukket i ryggen på Frogner i Oslo ble lørdag skrevet ut fra sykehus, opplyser Oslo politidistrikt til NRK. Så langt er ingen pågrepet etter angrepet..

NRK - 13 nov. 20 kl. 19:06

Ranet og stukket med kniv i Oslo

Aftenposten - 13 nov. 20 kl. 19:12

Person knivstukket på Frogner - politiet jakter tre gjerningspersoner

En person er Ranet og knivstukket ved Nobels gate på Frogner i Oslo. Politiet søker bredt etter tre gjerningspersoner..

P4 - 09 okt. 20 kl. 21:32

Ranet jakke med kniv

Flere personer har blitt rana og frastjålet jakken i Oslo. Politiet sier personene ble truet med kniv, men ingen er fysisk skadet. Operasjonleder André Kråkenes sier det andre Ranet skjedde kort tid etter det første, og det kan hende de to hendelsene henger sammen..

Aftenposten - 07 okt. 20 kl. 06:27

Kvinner Ranet og stukket med sprøyte i Bergen

To unge kvinner ble natt til onsdag Ranet av en ruset mann med sprøyte. En av kvinnene ble stukket i armen med sprøyten. Gjerningsmannen er ikke pågrepet..

P4 - 06 okt. 20 kl. 12:30

Dame i 80-årene Ranet i Oslo

En dame i 80-årene ble Ranet på åpen gate i Storgata i Oslo i ettermiddag. En mistenkt skal ha løpt fra stedet, og politiet ber vitner om å melde seg. Kvinnen ble frastjålet vesken sin, og er fraktet til legevakt..

NRK - 03 okt. 20 kl. 15:58

Varetektsfengslet etter ran

Nok en 19-åring er varetektsfengslet i forbindelse med et ran i Bergen forrige helg, skriver BT lørdag. En 27-åring ble Ranet, og ifølge politiet ble de brukt brukt «mye og grov vold» under Ranet. En annen 19-åring ble fengslet i saken torsdag.

NRK - 02 okt. 20 kl. 08:19

Bensinstasjon Ranet i Tromsdalen

Væpnet politi leter etter en mørkkledd raner som har Ranet en Shell-stasjon i Tromsdalen. Raneren brukte en stjålet, hvit VW varebil med registreringsnummer LS 84968..

P4 - 29 sep. 20 kl. 22:10

Ungdommer Ranet i Oslo

To gutter i 13-årsalderen ble i kveld Ranet av ungdommer på Montebello Terasse i Oslo. Ungdommene fulgte etter 13-åringene etter at de gikk fra T-banen på Majorstuen, opplyser politiet. En av de mistenkte er pågrepet, men politiet søker etter flere..

NRK - 29 sep. 20 kl. 21:02

To ungdommer Ranet på Montebello

To gutter i 13-årsalderen ble Ranet av noen ukjente ungdommer på Montebello Terrasse, som hadde fulgt etter dem fra T-banen på Majorstuen. Det skriver Oslo-politiet på Twitter. De har anholdt en mistenkt, men søker etter flere..

NRK - 22 okt. 20 kl. 14:41

Søker etter tre mulige ranere

Politiet opplyser nå at de leter etter tre personer som de mistenker står bak Ranet av et postbud på Lambertseter i Oslo. Postbudet skal ha blitt truet med kniv og måtte gi fra seg flere gjenstander, men ble ikke skadet..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 14:36

Ingen pågrepet etter postbud-ran i Oslo

Politiet har avsluttet det aktive søket etter de tre som antas å ha Ranet et postbud med kniv på Lambertseter i Oslo torsdag ettermiddag. Ingen er pågrepet..

NRK - 22 sep. 20 kl. 03:18

Mann pågrepet for ran i Fredrikstad

Politiet har pågrepet en mann som er siktet for Ranet av en bensinstasjon i Fredrikstad. Mannen skal ha truet en ansatt med en gjenstand. Den ansatte skal ikke ha blitt fysisk skadet under Ranet, opplyser politiet i Øst på Twitter..

P4 - 23 aug. 20 kl. 21:46

Pågrepet for å ha Ranet to ungdommer

En mann i 20-årene er pågrepet for å ha Ranet to ungdommer i Vestby. Den ene ungdommen ble Ranet i går, mens den andre i dag, melder politiet. I et av tilfellene var det vitne til hendelsen..

Aftenposten - 20 sep. 20 kl. 10:06

Knivran i Oslo: McDonald's Ranet for penger

McDonald's i Storgata ble Ranet for et pengebeløp søndag morgen..

NRK - 20 sep. 20 kl. 09:50

Fikk med seg ukjent pengebeløp

Politiet søker fortsatt etter mannen som Ranet McDonalds på Storgata i Oslo med kniv. De sier han fikk med seg et ukjent pengebeløp. Ingen av de ansatte er fysisk skadd etter Ranet..

P4 - 22 aug. 20 kl. 11:51

Gullsmed Ranet

En gullsmed i Trondheim har blitt Ranet. Det ble brukt vold under Ranet,men ikke våpen,opplyser politiet i Trøndelag. Skadeomfang er uklart.

NRK - 22 aug. 20 kl. 11:50

Gullsmed Ranet i Trondheim

En gullsmed i Trondheim har blitt Ranet, og politiet skriver på Twitter at det ble brukt vold, men ikke våpen, under Ranet. Fem personer ble pågrepet i en bil i Malvik, øst for Trondheim..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt