Rana

Tuesday, 26 May, 12:01

Nyheter om Rana

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 22 May 20 kl. 06:28

To personar Rana i Askim

To personar vart natt til fredag Rana og utsett for vald i Askim i Viken. Ingen er så langt arrestert, skriv Øst politidistrikt på Twitter..

NRK - 21 May 20 kl. 06:10

Tre nye fornærmede i voldtektssak

Etterforskningen av en politimann som er siktet for å ha misbrukt sin stilling for seksuell omgang har ført til tre nye fornærmede i saken, ifølge Rana Blad. Fra før var det fire fornærmede i saken. I desember ble siktelsen også utvidet til voldtekt..

P4 - 21 May 20 kl. 17:37

Advarer mot å droppe karantene etter harryhandel

Flere kommuneoverleger advarer nå nordmenn som dropper karantene etter at de har vært på svenskehandel. Blant annet har kommunen Rana fått flere tips om folk som både er flere dager på hytta og handler på kjøpesentre hos söta bror – uten å gå i ti dagers karantene etterpå. Også i Aremark i Viken hører de om slike tilfeller.

NRK - 13 May 20 kl. 07:53

Til rettssak mot Nord Universitet

Studentene ved Nord Universitet i Nesna varsler rettssak for å kunne fullføre studiene sine der. I fjor sommer ble det bestemt at avdelingen skal legges ned, og at studietilbudene flyttes til Mo i Rana. Mangel på informasjon har frustrert studentene..

NRK - 17 Apr 20 kl. 22:15

Ung gut Rana med kniv

I området Ullern ved Oslo har ein ung gut blitt Rana med kniv. Det skal ha vore fleire Ranarar. Den unge guten blei ikkje fysisk skada..

Aftenposten - 15 Apr 20 kl. 06:51

Geolog undersøker raset i Mo i Rana – boligfelt er innesperret

Et 50 meter bredt jordras har gått nær et boligfelt i Mo i Rana. To hus er evakuert, og boligfeltet ble innesperret..

Aftenposten - 15 Apr 20 kl. 06:51

Fem hus evakuert etter jordras i Mo i Rana

Et 50 meter bredt jordras har gått nær et boligfelt i Mo i Rana. Fem hus er evakuert og boligfeltet er innesperret..

NRK - 15 Apr 20 kl. 06:57

Fem hus evakuert etter jordras

Et 50 meter bredt jordras har gått nær et boligfelt i Mo i Rana. Fem hus er evakuert og boligfeltet med 15–20 hus er innesperret. Det er ikke opplysninger om at noen er skadd som følge av raset..

P4 - 15 Apr 20 kl. 06:49

Fem hus evakuert etter ras

Fem hus er evakuert etter at det gikk et rundt 50 meter bredt jordras i Ytteren i Mo i Rana i i natt. Kommunen venter nå på geolog for å ta en videre vurdering, opplyser politiet..

P4 - 12 Apr 20 kl. 20:45

Nordlandsbanen er værstengt

Uværet skaper problemer for togtrafikken i Nordland. Det er stengt mellom Mo i Rana og Rognan og værforholdene gjør at det heller ikke kan settes inn alternativ transport nå. Det sier kommunikasjonssjef i Vy Åge-Kristoffer Lundeby..

NRK - 21 Mar 20 kl. 07:36

Vil hjelpe Nav med saksbehandling

NRKs lisensavdeling i Mo i Rana stenger for godt 1. april. – Vi er 60-70 dyktige arbeidsledige saksbehandlere som gjerne bistår NAV.

NRK - 22 Mar 20 kl. 12:21

Negativ test gjenåpner fødeavdeling

En ansatt ved fødeavdelingen ved Helgelandssykehuset Mo i Rana var likevel ikke koronasmittet. Etter et såkalt falskt positivt prøvesvar hos en ansatt, ble fødeavdelingen stengt, men åpnes igjen for fødende etter en ny prøve med negativt resultat..

P4 - 22 Mar 20 kl. 10:16

Fødeavdeling åpner igjen - ansatt ikke smittet

Fødeavdelingen ved Helgelandssykehuset Mo i Rana åpner nå igjen etter å ha vært stengt på grunn av koronasmitte. En av de ansatte ble testet for viruset og fikk postitivt prøvesvar, nå viser det seg at den ansatte ikke var smittet likevel. Fødeavdelingen åpner igjen i morgen..

NRK - 13 Mar 20 kl. 14:24

Avinor stenger ni flyplasser

Ni kortbaneflyplasser blir stengt for all kommersiell flyvning fra og med onsdag 18. mars, melder Avinor. Flyplassene det gjelder er: Vardø, Berlevåg, Sørkjosen, Stormarknes, Svolvær, Mo i Rana, Mosjøen, Førde og Sandane..

P4 - 24 Feb 20 kl. 12:06

Rana-båter tilbakekalles

Sjøfartsdirektoratet tilbakekaller alle Rana-båter som er produsert etter 2014. Årsaken er at produsenten ikke kan vise til at båtene er CE-merket, som betyr at grunnleggende sikkerhetskrav ikke er oppfylt - og da ikke er lov å selge. Produsenten Rana Plast slo seg konkurs i 2013, da var det Båtsalg A/S som overtok.

P4 - 13 Mar 20 kl. 14:28

Stenger ni flyplasser

Avinor stenger ni flyplasser fra og med onsdag neste uke som følge koronaviruset. Grunnen er at Avinor vil forflytte personell og utstyr til andre lufthavner. TIltaket omfatter flyplassene i Vardø, Berlevåg, Sørkjosen, Stokmarknes, Svolvær, Mo i Rana, Mosjøen, Førde og Sandane..

NRK - 24 Feb 20 kl. 11:59

Rana-båter tilbakekalles

Sjøfartsdirektoratet tilbakekaller alle Rana-båter produsert etter 2014. Årsaken til tilbakekallingen er at produsenten ikke kan vise til at båtene er CE-merket, som betyr at grunnleggende sikkerhetskrav ikke er oppfylt..

Dagbladet - 27 Feb 20 kl. 09:02

Norske husstander i karantene

I Oslo, Mo i Rana og Sauda er flere satt i corona-kantene..

NRK - 16 Feb 20 kl. 22:22

Ein person forsøkt Rana i Oslo

Ein person vart sundag kveld forsøkt Rana på Briskeby i Oslo, skriv politiet på Twitter. Tre gjerningsmenn sprang frå staden og i retning sentrum. Fornærma vert køyrd til Ullevål sjukehus..

NRK - 27 Feb 20 kl. 09:05

Kvinne i karantene

Ei kvinne i Mo i Rana er satt i karantene i samband med mistanke om koronasmitte, skriv VG. Ho er i karantene i sin eigen heim..

NRK - 27 Feb 20 kl. 13:48

Ti i korona-karantene i Lurøy

Ti personer av et reisefølge på 40 er satt i korona-karantene hjemme i Lurøy etter en reisetur til Nord-Italia, melder Rana No. De ti har influensalignende symptomer, men kommunelegen sier til avisa at det er lite trolig at symptomene skyldes korona..

P4 - 27 Feb 20 kl. 09:24

Flere satt i karantene med koronamistanke

Flere personer i hele landet er nå satt i karantene med mistanke om koronasmitte. Det er registrerte mistanker i Mo i Rana, Sauda i Rogaland, Elverum i Innlandet og i Oslo. Personene det gjelder har nå fått beskjed om å holde seg hjemme til prøvesvarene kommer.

P4 - 21 Feb 20 kl. 16:53

Siktet for seksuelle overgrep

En mann fra Nord-Helgeland er varetektsfengslet i fire uker, siktet for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det melder Rana blad. Den fornærmede skal ha vært i nær relasjon til mannen, som nekter straffskyld..

NRK - 21 Feb 20 kl. 05:52

Umbukta åpen, Saltfjellet stengt

E12 ved Umbukta i Rana er nå åpen igjen etter å ha vært stengt grunnet uvær, melder Statens vegvesen. E6 over Saltfjellet er fremdeles stengt, og det gjøres en ny vurdering klokken 07.00 fredag morgen..

NRK - 21 Feb 20 kl. 16:35

Siktet for seksuelle overgrep

En mann fra Nord-Helgeland er varetektsfengslet i fire uker, siktet for seksuelle overgrep mot barn under 14 år. Det skriver Rana blad. Den fornærmede i saken skal ha vært i nær relasjon til mannen.

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 11:57

Mann omkom i arbeidsulykke på fiskebåt vest for Mo i Rana

En 65 år gammel mann omkom i en ulykke på en fiskebåt vest for Mo i Rana fredag kveld..

Aftenposten - 01 Feb 20 kl. 17:38

Mann døde i fall i Mo i Rana

En mann døde etter at han falt fra Hotel Helma i Mo i Rana lørdag ettermiddag, opplyser politiet..

NRK - 27 Jan 20 kl. 12:29

Rana-ordfører er lettet

Rana-ordfører Geir Waage er fornøyd med at helseminister Bent Høie vil ha to sykehus på Helgeland, med ett i Rana, og hovedsykehus i Sandnessjøen. – I dag er vi lettet og fornøyde over at all tvil om fremtiden til sykehuset i Mo er ryddet av veien..

NRK - 16 Feb 20 kl. 21:32

Ran i Vestby

Bingoland Vestby vart sundag kveld Rana, skriv politiet på Twitter. Ein tilsett vart trua med kniv, men ingen skal vere fysisk skada. Politiet melder om to gjerningspersonar som fekk med seg kontantar..

P4 - 27 Jan 20 kl. 14:45

Ber Rana droppe sykehus-omkamp

Rana-ordføreren må besinne seg og ikke mane til omkamp om sykehusstrukturen på Helgeland. Det sier Alstahaug-ordfører Peter Talseth. I dag ble det klart at det skal være to akuttsykehus på Helgeland - Mo i Rana får beholde sykehuset sitt og hovedsykehuset i regionen blir lagt til Sandnessjøen i Alstahaug.

NRK - 01 Feb 20 kl. 17:59

Mann døde i fallulykke i Rana

En mann mistet livet i en fallulykke i Rana på Helgeland lørdag formiddag, opplyser Nordland politidistrikt. Politiet meldte først om hendelsen like etter klokken 12.30 lørdag..

NRK - 15 Feb 20 kl. 13:26

Nedlegger åtte Sport Norge-butikker

Eieren bak Sport Outlet og Sport Norge legger ned åtte av 19 Sport Norge-butikker. Nedleggelsen er anslått å berøre 50-60 ansatte. Det gjelder butikker i Gjøvik, Hunstad i Bodø, Kristiansund, Mo i Rana, Namsos, Oslo, Ålesund og på Sørlandssenteret..

NRK - 12 Feb 20 kl. 13:59

Harstad får ny avis

Nu Publishing AS starter ny digital lokalavis i Harstad. Selskapet har fra før aviser i Bodø, Rana og Vefsn. Nu Publishings har som mål er å starte aviser i områder som mangler aviskonkurranse.

NRK - 19 Jan 20 kl. 03:22

Bil brant ved Mo i Rana

Føreren reddet seg ut da det begynte å brenne i en bil på Grønnfjelldalsvegen ved Mo i Rana. Bilen ble fullstendig utbrent. Politiet i Nordland mistenker at fører var beruset..

NRK - 08 Feb 20 kl. 12:15

Mann døydde i arbeidsulykke

Ein 65 år gamal mann døydde i ei arbeidsulykke på ein fiskebåten vest for Mo i Rana fredag kveld. Politiet kan førebels ikkje seie noko om årsaka til ulykka, men skal gjere kriminaltekniske undersøkingar og avhøyr når båten legg til kai i Bodø..

NRK - 26 Jan 20 kl. 09:49

Saltfjellet: Godstog fast i snøfonn

Et godstog på vei nordover kjørte seg fast i en snøfonn på Saltfjellet natt til søndag. Nordlandsbanen er derfor stengt mellom Lønsdal og Mo i Rana. Bane Nor jobber med å fjerne toget.

NRK - 06 Feb 20 kl. 16:31

Tre personar arrestert for heimeran

Tre personar er arresterte etter at ein person vart overfalt og Rana i heimen sin på Varpet i Skien torsdag ettermiddag. Den fornærma er køyrt til sjukehus med skadar. Det skal vere ein relasjon mellom personen og dei sikta, opplyser politiet..

P4 - 08 Feb 20 kl. 11:48

Mann omkom i arbeidsulykke

En 65 år gamme mann har omkommet i en arbeidsulykke ombord i en fiskebåt utenfor Mo i Rana. Det bekrefter nå politiet, som sier mannen døde momentant i ulykken. Årsaken til ulykken er foreløpig ikke kjent, politet har satt i gang etterforskning og besetningen ombord blir tatt hånd om av kriseteam..

P4 - 24 Jan 20 kl. 17:18

Stenger flyplass etter sykdom

Flyplassen i Mo i Rana må stenge i morgen fordi halvparten av mannskapet i flytårnet er syke. Det melder NRK. Rana lufthavn opplyser at det har blitt mye jobb når to personer skal holde åpent 19 timer i døgnet, og at det dermed blir umulig å holde flyplassen åpen uten å gå på akkord med Arbeidsmiljøloven..

NRK - 06 Feb 20 kl. 05:53

Bensinstasjon i Skien ranet

To personer Rana Shell bensinstasjon på Tollnes i Skien halv fem i natt. De var bevæpnet med pistol og kniver og kom seg unna i en bil etter ranet, forteller politiet. Ingen er fysisk skadd.

P4 - 01 Feb 20 kl. 13:28

Hardt skadd i fallulykke

En mann er hardt skadd etter at han falt fra en bygning i Rana i ettermiddag. Han var ikke ved bevissthet da han ble fraktet til sykehus, opplyser politiet. De jobber nå med å finne årsaken til hendelsen.

NRK - 01 Feb 20 kl. 13:05

Mann hardt skadet

En mann er hardt skadet etter at han falt fra en bygning i Rana. Mannen er tatt hånd om av ambulansearbeidere, og skal ikke være ved bevissthet. Han kjøres til sykehus nå, opplyser politiet..

P4 - 01 Feb 20 kl. 17:37

Død etter fallulykke

Mannen som ble sendt til sykehus etter en fallulykke i Rana i Nordland i ettermiddag er bekreftet død. Det opplyser politiet, som etterforsker saken. Mannen var ikke ved bevissthet da han ble fraktet vekk fra stedet.

NRK - 01 Feb 20 kl. 14:32

Mann skadd etter fall fra Hotell

En mann betegnes som hardt skadd etter et fall fra Hotel Helma i Mo i Rana. Politiet har opprettet sak og gjør undersøkelser på stedet, forteller operasjonsleder Kjetil Kaalas til NTB..

NRK - 27 Jan 20 kl. 11:57

Høie: Hovedsykehus i Sandnessjøen

Hovedsykehuset på Helgeland skal ligge i Sandnessjøen. Akuttsykehuset i Mo i Rana opprettholdes. Sykehuset i Mosjøen gjøres om til et distriktsmedisinsk senter.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt