Rana

Friday, 22 November, 19:19

Nyheter om Rana

Sortering: Relevans | Senaste
VG - 05 Nov 19 kl. 21:53

Moxnes: - Statsråden dro på valgkamp til Mo i Rana i stedet for å hindre justismord

Rødt-leder Bjørnar Moxnes er sterkt kritisk til arbeids- og sosialminister Anniken Hauglies prioriteringer etter at den store NAV-alarmen gikk. Hun reagerer kraftig på anklagene..

P4 - 24 Oct 19 kl. 17:40

Lensmann dømt for misbruk av stilling

En lensmann i Nordland er i Hålogaland lagmannsrett dømt til åtte måneders fengsel for å ha misbrukt sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang. I Rana tingrett i april ble han dømt til 20 dagers fengsel. Mannen er dømt for å ha bistått den fornærmede med å skrive merknader i en førerkortsak, og deretter skal han ha hatt seksuell omgang henne.

P4 - 10 Oct 19 kl. 13:19

Livreddende førstehjelp etter ulykke

En person mottar livreddende førstehjelp etter en trafikkulykke på fylkesvei 17 ved Flostrand i Rana i Nordland i ettermiddag. En personbil med tilhenger og et vogntog var involvert i ulykken, melder Rana Blad. Vogntoget skal være delvis under vann etter ulykken, og politiet sender dykkere til stedet for å underøske om flere personer er i eller ved kjøretøyet..

NRK - 19 Oct 19 kl. 14:10

Mann i rullestol påkjørt

En mann i elektrisk rullestol er påkjørt i Mo i Rana sentrum, det melder politiet. Nødetatene er på stedet..

P4 - 10 Oct 19 kl. 17:54

Mann døde i ulykke

En mann døde etter en trafikkulykke ved Flostrand i Rana i dag. En personbil med tilhenger og et vogntog var innvolvert i ulykken på fylkesvei 17. Det var føreren av vogntoget som havnet av veien og omkom, opplyser politiet..

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:57

Mann omkommet i Nordland

En mann er bekreftet omkommet etter en ulykke ved Flostrand i dag. Mannen var føreren av vogntoget, og var fra Rana. Pårørende har blitt varslet, melder politiet i Nordland.

NRK - 09 Oct 19 kl. 13:25

Frigir navn etter dødsulykke

Det var 47 år gamle Leif Arne Engen fra Rana som omkom i forbindelse med arbeidsulykken på Tverlandet i Bodø sist fredag. Navnet frigis etter overenskomst med pårørende..

NRK - 10 Oct 19 kl. 00:23

Nordmann omkom i ulykke i Sverige

En nordmann mistet onsdag kveld livet i en trafikkulykke på E12 i Umansjö i Sverige. Totalt var det fem nordmenn i bilen. To av dem er fløyet til sykehuset i Mo i Rana.

VG - 28 Sep 19 kl. 20:20

Etter flere måneders kamp fikk de endelig fanget Basse

Dyrebeskyttelsen i Mo i Rana har i hele sommer prøvd å redde en liten kattekoloni. Forrige helg gikk Basse omsider i fellen..

NRK - 29 Sep 19 kl. 19:44

Mann slått med balltre i Oslo

Ein mann vart slått i hovudet med eit balltre og forsøkt Rana av fleire gutar og jenter ved Vestre gravlund i Oslo søndag kveld. Politiet leitar etter gjerningspersonane medan mannen får behandling på legevakta. Hendinga skjedde like etter klokka 19..

NRK - 23 Sep 19 kl. 15:52

Søker med drone etter Ranar

Politiet jaktar etter ein mann i 30-åra, etter at eit apotek i Kristiansand vart Rana i ettermiddag. Politiet brukar blant anna drone i søket. Mannen vert skildra som etnisk norsk, med ei tatovering på høgre side av halsen..

NRK - 19 Sep 19 kl. 01:54

Kontroll på gruvebrann

Brannvesenet har tatt seg inn til kjøretøyet som brenner i gruven i Rana i Nordland. De har god kontroll på brannen. Politiet opplyser også at to personer er undersøkt av ambulansepersonell etter å ha pustet inn røyk..

Aftenposten - 19 Sep 19 kl. 05:56

19 evakuert fra gruvebrann i Nordland, ingen skadet

19 personer ble evakuert fra anlegget til jernmalmselskapet Rana Gruber etter en brann i et kjøretøy 1700 meter inne i fjellet sent onsdag kveld..

P4 - 19 Sep 19 kl. 05:39

Ingen skadd i gruvebrann

19 personer ble evakuert fra anlegget til jernmalmselskapet Rana Gruber etter en brann i et kjøretøy 1.700 meter inne i fjellet sent i går kveld. Det er ikke meldt om personskade, men to personer som har fått i seg røyk, ble undersøkt av ambulansepersonell.

NRK - 19 Sep 19 kl. 01:01

Brann i gruve i Nordland

Ingen ble skadd da det brøt ut brann i en maskin i i Rana Gruber-gruven i Nordland natt til torsdag. Brannen oppsto cirka 1700 meter inne i fjellet. Arbeiderne i gruven er evakuert.

VG - 17 Sep 19 kl. 07:56

Usman Rana går ikke langt nok

Usman Ranas versjon av «norsk islam» tilbyr ikke en løsning på unge muslimers identitetsproblemer i Norge..

Klartale - 10 Sep 19 kl. 10:40

Slik gikk det i kommunene vi fulgte

Vant Sp over Ap i Rana? Får ordføreren mot vindmøller i Gjesdal fortsette? Og hvem skal styre Vanylven framover?.

Klartale - 04 Sep 19 kl. 08:59

Denne skolen kan avgjøre valget

En ungdomsskole velter om på politikken i Rana kommune i Nordland. Senterpartiet kan få ordføreren for første gang..

Klartale - 02 Sep 19 kl. 14:38

Røde Rana kan bli grønn

Arbeiderpartiet står sterkt i kommunen de kaller «røde Rana». Men nå kan en ungdomsskole velte om på styret..

Dagbladet - 21 Aug 19 kl. 10:16

Ler av Støres «slagord-knabbing»

Trygve Slagsvold Vedum syntes det lød mistenkelig kjent da Jonas Gahr Støre i Mo i Rana snakket om at folk nordpå føler seg oversett, overhørt og overkjørt..

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 17:49

Jonas Gahr Støre bryter med politireformen – men vil ikke åpne stengte lensmannskontorer

MO I Rana ( Aftenposten): Kutte byråkrater i politidirektoratet, mer penger til politidistriktene og bedre ledelse av politiet. Det er mangler ved politireformen som Ap-lederen vil rette opp..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 19:00

10 punkter for å motarbeide muslimhat | Mohammad Usman Rana

Vi trenger en handlingsplan for det omfattende hatet som utgjør fare for liv, helse og trosfrihet for en religiøs minoritet..

P4 - 23 Jul 19 kl. 14:52

Uten dekning i Mo i Rana

Minst 1.500 innbyggere i Mo i Rana er akkurat nå uten dekning på telefonen. En gravemaskin har ødelagt en fiberkabel.

NRK - 26 Jul 19 kl. 07:33

Familie dopa ned og Rana

Ein familie frå Ålgård blei dopa ned med gass og Rana natt til torsdag medan dei sov i bubilen sin i Frankrike. Toril Stengårdsbakken seier til Gjesdalbuen at det verste ikkje er å miste ting, men at det har vore folk inne i bilen medan dei sov..

NRK - 23 Jul 19 kl. 14:55

Uten dekning

1500 personer er uten dekning etter at en fiberkabel i Mo i Rana ble ødelagt av en gravemaskin. På bakgrunn av dette er flere mobilmaster og telekommunikasjonen til sykehuset i Mo i Rana nede. Det betyr også at nødetatene ikke kan nås på telefon..

NRK - 21 Jul 19 kl. 19:25

Lama i Rana

Dersom noen i Dunderland i Rana kommune savner en lama, kan de kontakte politiet i Nordland om dette. Politiet har fått beskjed om en lama som befinner seg på E6 mellom Storforshei og Dunderland..

NRK - 30 Jul 19 kl. 12:32

Person havna i havet

En person har havna i havet ved Lovund i Lurøy. Personen er oppe av vannet og våken, melder politiet. Ambulansehelikopter er på vei til stedet.

NRK - 23 Jul 19 kl. 17:32

Feil i fiberkabel rettet opp

Over 1500 personer sto tidligere i dag uten dekning etter at en fiberkabel i Mo i Rana ble ødelagt i forbindelse med graving i en rundkjøring. NTB melder nå at feilen er rettet opp..

NRK - 21 Jul 19 kl. 19:25

Lama på E6

Dersom noen i Dunderland i Rana kommune savner en lama, kan de kontakte politiet i Nordland om dette. Politiet har fått beskjed om en lama som befinner seg på E6 mellom Storforshei og Dunderland..

P4 - 19 Jul 19 kl. 20:12

- Bryr seg ikke om advarsler

- Utenlandske turister utsetter seg for livsfare når de ignorerer farevarsler ved norske isbreer. Det mener brefører Øyvind Gjersvik, i Meløy Adventure. Han sier enkelte turister ikke bryr seg om advarslene, og går tett opp til Svartisen der de beveger seg like under store isblokker.

P4 - 18 Jul 19 kl. 05:53

Tatt for fyllekjøring, kjørte igjen

En kvinne som sent i går kveld ble tatt for promillekjøring i Rana i Nordland nektet å la bilen stå. Etter den positive promilletesten ble hun sendt hjem med taxi. Der hentet kvinnen bilnøklene og fikk noen til å kjøre seg tilbake til bilen som hun så kjørt hjem.

NRK - 14 Jul 19 kl. 17:56

Ferge gikk på land i Stokkvågen

En chartret ferge som gikk fra Træna til Stokkvågen gikk på land tidligere i dag. Det skriver Rana Blad. Grunnberøringen førte til at en av propellene ble ødelagt, men fergen kom seg til fergeleiet litt før klokken fem..

E24 - 12 Jul 19 kl. 17:46

Freyr vil bygge batterifabrikk til 40 milliarder i Mo i Rana

Freyrs industrieventyr kan bety 2.500 nye arbeidsplasser i regionen, men avhenger av vindkraft. Naturvernere og samer er skeptiske..

NRK - 25 Jun 19 kl. 15:55

Skal ikke overprøve Nord

– Regjeringen kommer ikke til å overprøve avgjørelsen til styret i Nord universitet, sier forsknings- og høyere utdanningsminister Iselin Nybø til Rana No. I morgen skal styret avgjøre om campus Nesna legges ned..

NRK - 07 Jun 19 kl. 07:56

Møter Høie om sykehus

En delegasjon fra Rødøy, Nesna, Lurøy og Rana møter i dag helseminister Bent Høie om sykehussaka på Helgeland. For bare vel ei uke sida var representanter fra 12 kommuner sør på Helgeland i et lignende møte..

NRK - 03 Jun 19 kl. 11:33

Brann i industribygg i Nordland

Det brenner i et industribygg i Grane, melder politiet. – Bygget er overtent og brannmannskapene har ikke kontroll. Det skal være et trevarefirma som holder til på stedet, sier politiet til Rana Blad..

Klartale - 10 May 19 kl. 10:46

Trussel om skoleskyting i Rana

Alle skoleelever i Rana kommune sendes hjem..

VG - 10 May 19 kl. 09:41

Mulig skoletrussel i Rana – sender hjem alle elever

Politiet er til stede på flere ungdomsskoler i Rana kommune, etter at en melding som kan tolkes som en trussel om skoleskyting har blitt skrevet inn på Wikipedia..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 20:45

Elev har meldt seg og erkjent trusselmelding i Rana

En ungdomsskoleelev fra Mo i Rana har meldt seg for politiet og erkjent å ha skrevet en melding på Wikipedia som ble oppfattet som en trussel..

VG - 10 May 19 kl. 09:41

Mulig skoletrussel i Rana – politi til stede ved flere skoler

Politiet er til stede på flere ungdomsskoler i Rana kommune, etter at en melding som kan tolkes som en trussel om skoleskyting har blitt skrevet inn på Wikipedia..

VG - 10 May 19 kl. 09:41

Mulig trussel mot skole i Rana – politi til stede ved flere skoler

Politiet er til stede på flere ungdomsskoler i Rana kommune, etter at en melding som kan tolkes som en trussel om skoleskyting har blitt skrevet inn på Wikipedia..

P4 - 10 May 19 kl. 20:41

Elev har meldt seg etter trussel

En ungdomsskoleelev har nå meldt seg for politiet etter den mulige trusselen om skoleskyting i Rana i dag. Gutten har erkjent å ha skrevet meldingen på Wikipedia som gjorde at alle elvene ved skolene i kommunen i dag ble sendt hjem, melder Rana Blad. Politiet ser alvorlig på forholdet, men berømmer gutten for å ha meldt seg..

Aftenposten - 22 May 19 kl. 19:00

Seyran Ates er en sekstiåtter i islamsk kamuflasje | Mohammad Usman Rana

I all hyllesten Ates mottar i det vestlige medielandskapet, glemmes et helt essensielt spørsmål: Hvilken islamsk troverdighet har hun?.

P4 - 10 May 19 kl. 09:38

Mulig skoletrusler i Rana

Politiet er til stede ved flere skoler i Rana kommune i dag etter en mulig skoletrussel. I går ettermiddag fikk politiet melding via Kripos om at det skal ha blitt skrevet inn en melding på Wikipedia som kan tolkes som en trussel om skoleskyting, melder VG. Tusselen tror den er sendt fra nettverket til en ungdomsskole i Mo, og derfor er politiet til stede, men skoledagen til elevene skal gå som normalt..

Aftenposten - 10 May 19 kl. 10:51

Alle skoleelever i Rana kommune sendes hjem etter trussel om skoleskyting

Skoleledelsen har fredag valgt å sende hjem alle skoleelever i Rana kommune i Nordland som følge av en trussel om skoleskyting..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt