Rammet

Tirsdag, 20 April, 00:49

Nyheter om Rammet

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 1 time siden

Strømmen tilbake på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld Rammet av et strømbrudd. Ved 23-tiden opplyser medievakt Anders Bayer til NTB at strømmen er tilbake. Ifølge Bayer var det flere sentrale bygg som ble Rammet, deriblant fødeavdelingen..

NRK - 4 timer siden

Strømbrudd ved Ullevål sykehus

Ullevål sykehus er Rammet av strømbrudd mandag kveld, bekrefter sykehuset til VG. Medievakt Anders Bayer sier de ikke vet hvor omfattende det er, og at de har teknikere på vei. Han sier de ikke har fått informasjon om at operasjonsstuer er Rammet..

NRK - 4 timer siden

Strømbrudd på Ullevål

Ullevål sykehus ble mandag kveld Rammet av et strømbrudd. Tre teknikere er på vei for å håndtere situasjonen. – Jeg kan bekrefte at Ullevål sykehus har blitt Rammet av et strømbrudd.

NRK - I førrgår: 16:07

En milliard euro mot frostskader

Regjeringen i Frankrike lover å gi én milliard euro i hjelp til bønder og vinprodusenter som er Rammet av den kaldeste våren på flere tiår. Over store deler av landet er avlinger Rammet av frost. Kulda kommer rett etter en uvanlig varm senvinter..

NRK - 11 april 21 kl. 06:02

Sørstatene Rammet av kraftig uvær

En serie kraftige stormer, med tornadoer og styrtregn, feide over kystområdene langs USAs golfkyst lørdag. En mann døde og sju ble skadd i Louisiana da byen Palmetto ble Rammet av en kraftig tornado som la minst åtte hus i ruiner..

NRK - 01 april 21 kl. 13:17

Dataangrep mot kjøretøy

Mange kjøretøy i Norden som har installert alkolås er torsdag Rammet av et mulig dataangrep, melder Sveriges Radio. Kjøretøy i både Norge, Sverige og Finland er Rammet. I Göteborg ble 300 drosjer stående torsdag morgen, og i Kungsbacka fungerte ikke bilene til hjemmetjenesten..

NRK - 2 timer siden

Russland: 200 drept i Syria

Russland sier de har drept opp mot 200 krigere i luftangrep i Syria, melder AFP. Angrepene Rammet det forsvarsdepartementet hevder var en «terroristbase» nordøst for byen Palmyra..

Aftenposten - 5 timer siden

Kannibalene i Ny-Guinea ble Rammet av en dødelig sykdom. Hverken virus eller bakterier sto bak.

Virus og bakterier har de fleste hørt om. Men det finnes enda et smittestoff, prioner, som dreper mennesker og andre dyr..

Aftenposten - 5 timer siden

Nils Espen Lilleheim var en frisk 45-åring. Etter hjerneslaget ble familien endret for alltid.

Nils Espen Lilleheim ble Rammet av slag for snart seks år siden. – Hele familien har behov for en pause innimellom..

NRK - 30 mars 21 kl. 16:25

Virksomheter får 750 millioner

Over påske vil regjeringen dele ut 750 millioner kroner til virksomheter i kommuner som er hardt Rammet av smitteverntiltak. Regjeringen følger derfor opp med beløpet til lokalt næringsliv som er hardt Rammet, opplyser distriktsminister Linda Hofstad Helleland i en pressemelding..

NRK - 10 mars 21 kl. 16:10

Norske universiteter Rammet

Flere norske kommuner og universiteter er Rammet etter storbrann i et datasenter i Strasbourg. Selskapet Ramsalt, som utvikler nettsider for norske selskaper, er Rammet og har Utdanningsdirektoratet, Tromsø kommune og flere universiteter som kunder.

Dagbladet - Igår: 21:36

Universitetet er Rammet

En skogbrann som herjer ved Table Mountain i Cape Town i Sør-Afrika, har spredt seg til et universitet. Flere hundre studenter er evakuert..

Aftenposten - Igår: 20:22

Ingen ble hardere Rammet da viruset traff. Nå er «Syndens by» klar for tidenes opptur.

LAS VEGAS (Aftenposten): Europas økonomiske innsats mot koronakrisen blekner mot USAs..

VG - Igår: 20:02

Cecilie fikk sin operasjon utsatt i ett år: – Måtte vente da pandemien kom

Cecilie Alvilde Lauvsland jobber i hjemmetjenesten og ønsket å bidra da pandemien Rammet Norge. I stedet måtte hun gå hjemme i ett år..

VG - Igår: 20:02

Cecilie fikk operasjonen utsatt i ett år: – Måtte vente da pandemien kom

Cecilie Alvilde Lauvsland jobber i hjemmetjenesten og ønsket å bidra da pandemien Rammet Norge. I stedet måtte hun gå hjemme i ett år..

NRK - Igår: 09:09

Jordskjelv i Iran

Et jordskjelv med styrke på 5,9 har Rammet den sørlige provinsen Bushehr i Iran, hvor det også ligger et atomkraftverk. Det er foreløpig ingen meldinger om noen skadede..

Dagbladet - Igår: 05:20

Svensk ekspert innrømmer feil

Sveriges tidligere statsepidemiolog, Johan Giesecke, innrømmer at han tok feil da han uttalte at alle europeiske land kom til å bli like hardt Rammet av pandemien..

Dagbladet - Igår: 02:47

Trygler kvinner: - Utsett graviditeten

Verden har passert nok en dyster dødsrekord. Brasil er et av landene som er hardest Rammet. Én firedel av alle dødsfall som er rapportert i verden de siste dagene, har skjedd i Brasil.

NRK - I førrgår: 20:08

Tsjekkia utviser 18 russere

18 ansatte ved Russlands ambassade i Tsjekkia er utvist fra landet. Årsaken er at russisk etterretning skal være involvert i eksplosjonen som Rammet et av den tsjekkiske hærens ammunisjonslagre i 2014, sier Tsjekkias statsminister..

NRK - I førrgår: 14:51

Etterlyser mann etter sabotasje

Iranske myndigheter etterlyser en 43 år gammel mann de sier sto bak sabotasje av atomanlegget i Natanz. Anlegget brukes til å anrike uran, og ble Rammet av en eksplosjon forrige helg. Statlig tv opplyser ikke om hvordan mannen kom inn i atomanlegget..

NRK - I førrgår: 14:48

400 personer i karantene

Det er registrert 13 nye smittetilfeller i Kristiansand det siste døgnet. To av disse har ukjent smittevei, skriver kommunen på sine hjemmesider. Fire skoler og en barnehage er Rammet og over 400 personer sitter i karantene..

Dagbladet - 16 april 21 kl. 17:00

Slik blir du Rammet ved forsinkelse

Dersom verken Janssen-vaksinen eller AstraZeneca blir brukt i Norge, blir vaksineringen forsinket i flere uker. Sjekk når du kan forvente å få vaksine..

NRK - 16 april 21 kl. 15:54

Brexit rammer hardere enn ventet

Storbritannias farvel til EU har Rammet finansnæringen i London hardere enn ventet, ifølge en rapport Reuters omtaler. Om lag 400 selskaper har flyttet hele eller deler av virksomheten til EU-land, og med det verdier for i alt 1000 milliarder pund..

NRK - 15 april 21 kl. 16:03

Brexit-problemer for Norge

Samtidig som det planlegges å bygge batterifabrikker i Norge har NHO-bedrifter oppdaget en ulempe med brexitavtalen mellom EU og Storbritannia. Elbiler som selges i EU-land og Storbritannia med norske batterier vil bli Rammet av en tollsats på 10 prosent fra 2027..

NRK - 15 april 21 kl. 15:52

Høyere salg av nyboliger

Nyboligsalget er tilbake på normale nivåer og lå i mars 86 prosent høyere enn i samme måned i fjor. I første kvartal var salgstallene opp 40 prosent. Nyboligsalget ble hardt Rammet av koronpandemien, ifølge Per Jæger i Boligprodusentenes Forening..

NRK - 15 april 21 kl. 10:51

Uklar grunn til overrepresentasjon

Covid-19 har Rammet noen innvandrergrupper svært hardt. Men mer smitte og innleggelser blant innvandrergrupper i Norge enn i befolkningen ellers, skyldes i liten grad sosioøkonomiske forskjeller. Det viser ny rapport fra Folkehelseinstituttet..

Aftenposten - 14 april 21 kl. 18:26

Kulturlivet blør, men fikk lite oppmerksomhet av koronagranskerne: – Skuffende

Kulturlivet ble særlig hardt Rammet av pandemien. Tiltakene ble knapt vurdert i kommisjonens rapport..

NRK - 14 april 21 kl. 17:37

Skal evakuere passasjerer

Politiet opplyser at det er 70 personer om bord på toget, som i ettermiddag ble Rammet av en kjøreledning som falt ned ved Rosenholm togstasjon. Passasjerene skal evakueres ut av toget, men problemet er at det fremstår som strømførende. Brannvesenet er på vei for å få toget jordet..

NRK - 14 april 21 kl. 17:37

Evakuerte passasjerer

Politiet opplyser at det var 70 personer om bord på toget, som i ettermiddag ble Rammet av en kjøreledning som falt ned ved Rosenholm togstasjon. Passasjerene er evakuert, det er kun to personer som har fått noen kuttskader. Toget er ikke strømførende lenger..

NRK - 14 april 21 kl. 16:07

LO-lederen: En varslet krise

LO-leder Peggy Hessen Følsvik mener at Statens koronakommisjon avdekker en alvorlig svikt i beredskapen, og at dette har gått hardt utover det norske folk. – Pandemien var en varslet krise. Regjeringen kjente til risikobildet.

NRK - 14 april 21 kl. 08:23

Høy ledighet blant unge svarte

Unge svarte er de hardest Rammet av arbeidsledighet i Storbritannia under koronapandemien. 35 prosent av svarte mellom 18 or 24 år er ledige, og det er en langt høyere andel enn blant hvite unge, melder BBC..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 20:33

Tallet «70–10–20» ble et spørsmål om liv og død da pandemien Rammet Norge

Sykehjem og hjemmetjenester kom langt ned på listen da smittevernutstyr ble fordelt..

NRK - 13 april 21 kl. 10:58

Kinas handel økte over 30 prosent

Den kinesiske eksporten i mars økte med 30,6 prosent sammenlignet med mars i fjor, da verdensøkonomien var hardt Rammet av koronakrisen. Det viser nye tall fra kinesiske tollmyndigheter. Importen vokste enda kraftigere og var i mars 38,1 prosent høyere enn i samme periode i fjor.

NRK - 12 april 21 kl. 20:48

Positiv til andre AstraZeneca-dose

Det er trolig trygt å gi andre dose av AstraZeneca-vaksinen til dem som ikke opplevde de alvorlige bivirkningene etter første dose, ifølge en norsk ekspert. Flere millioner personer i Storbritannia har fått den omstridte vaksinen uten å bli Rammet av blodpropp. Det får professor Per Morten Sandset – en av Norges fremste eksperter på blodproppsykdom – til å ta til orde for at man også her i landet bør vurdere å gi vaksinedose nummer to til dem som allerede har fått første dose uten å bli syke, ifølge VG.

Aftenposten - 12 april 21 kl. 15:33

Iran ville skremme seg til en god avtale. Så ble de igjen Rammet der det gjør mest vondt.

NYHETSANALYSE: Eksplosjonen ved Irans atomanlegg i Natanz søndag skaper rystelser ved forhandlingsbordene i Wien..

E24 - 12 april 21 kl. 13:58

Venter resultatfest på Wall Street: Kan bli største vekst på over ti år

Etter at pandemien Rammet selskapenes inntjening hardt, har pilene begynt å peke oppover igjen. De neste kvartalene ligger det an til en «enorm resultatvekst», ifølge investeringsdirektør..

VG - 12 april 21 kl. 10:18

Han ga coronaråd til FHI: Noen har betalt en for høy pris

BERGEN (VG) I fjor høst ga professor Ole Frithjof Norheim råd til FHI om hvem som skulle prioriteres i vaksinekøen. Han mener noen grupper i samfunnet er blitt Rammet unødig hardt av smitteverntiltakene..

NRK - 11 april 21 kl. 19:20

Flere yngre koronainnlagte i Brasil

I Brasil lå det i mars flere koronapasienter under 40 år enn over på intensivavdelingene på landets sykehus. Brasil er et av landene i verden som er hardest Rammet av pandemien og står nå midt oppe i en bølge av en ny virusvariant..

NRK - 11 april 21 kl. 16:58

Hendelse ved atomanlegg i Iran

Irans atombyrå opplyser søndag ettermiddag at et atomanlegg har blitt Rammet av et «terrorangrep», skriver nyhetsbyrået AFP..

NRK - 11 april 21 kl. 16:58

Sier atomhendelse var "terror"

Det ble søndag rapportert om et "uhell" ved atomlegget Natanz i Irain. Landets atombyrå sier at anlegget ble Rammet av en «terrorhandling», skriver nyhetsbyrået AFP..

NRK - 11 april 21 kl. 16:58

Iran mener atomanlegg ble angrepet

Det ble søndag rapportert om et såkalt «uhell» ved atomlegget Natanz i Iran. Landets atombyrå sier at anlegget ble Rammet av en terrorhandling, ifølge AFP. Ingen personer skal ha blitt skadd, og hendelsen skal ikke ha ført til utslipp..

NRK - 10 april 21 kl. 15:55

Reagerer på identifisering

Familien til den avdøde 60-åringen som tirsdag ble funnet død i hjemmet sitt på Gran sier i en uttalelse at de opplever pressedekningen og identfiseringen av mannen som en tilleggsbelastning. Den avdøde var en profilert konspirasjonsteoretiker og vaksinemotstander. Han var smittet av covid-19 da han ble funnet død.

NRK - 10 april 21 kl. 14:08

Kraftig jordskjelv i Indonesia

En kvinne omkom og flere bygninger ble ødelagt da et kraftig jordskjelv Rammet Java i Indonesia i dag. Skjelvets episenter var under havbunnen 45 kilometer sørvest for byen Malang..

NRK - 10 april 21 kl. 10:05

Kraftig jordskjelv ved Indonesia

Et jordskjelv har Rammet et område ved kysten av Java i Indonesia, opplyser USAs geologiske overvåkingsinsstitutt. Episenteret ligger rundt 45 kilometer sørvest for byen Malang. Det er ikke meldt om materielle ødeleggelser eller personskader..

VG - 10 april 21 kl. 05:33

Smittefritt i halvannen måned før villsmitten Rammet: – Ble en annen hverdag

STEINKJER (VG) Steinkjer har klart seg med få, lite inngripende tiltak gjennom mesteparten av coronapandemien. Torsdag slo de alarm om villsmitte – og stRammet inn hardt..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt