Rakkestad

Lørdag, 11 Juli, 10:53

Nyheter om Rakkestad

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 23 mai 20 kl. 17:23

Kvinne siktet for kroppskrenking i Rakkestad

En kvinne i 30-årene er siktet for kroppskrenking etter at hun skal ha forsøkt å kjøre på en familie i Rakkestad..

Aftenposten - 23 mai 20 kl. 17:23

Kvinne skal ha forsøkt å kjøre på familie

En kvinne i 30-årene er pågrepet. Hun skal ha forsøkt å kjøre på flere personer i Rakkestad..

NRK - 23 mai 20 kl. 20:58

Siktet for kroppskrenkelse

En kvinne i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppskrenkelse i Rakkestad i Viken. Politiet mistenker henne for å ha forsøkt å kjøre ned en familie med vilje. Kvinnen som er siktet er kjent for politiet fra før..

NRK - 23 mai 20 kl. 17:21

Skal ha forsøkt å kjøre ned familie

En kvinne er pågrepet av politiet i Rakkestad i Viken etter å ha forsøkt å kjøre ned en familie ved en forretning. Det melder politiet på Twitter. De skriver at forsøket skal ha bakgrunn i en konflikt..

NRK - 17 mars 20 kl. 00:03

Søk etter savnede turgåere

Politimannskap og ekvipasjer fra Norske Redningshunder deltar i søket etter to savnede turgåere i Korperudmåsen i Rakkestad, melder Politiet i Sør-Øst. Tidligere mandag kveld ble det satt inn politihelikopter som måtte snu grunnet dårlig vær..

NRK - 06 feb. 20 kl. 22:07

Full mann pågrepet i væpnet aksjon

En beruset mann som skjøt rundt seg med hagle i Rakkestad er pågrepet av politiet. Bevæpnet politi fikk kontroll på mannen etter en flere timer lang aksjon. Det skal ikke ha vært fare for andre personer.

NRK - 04 des. 19 kl. 18:45

Satt to timer i mørket

Passasjerene på et tog fra Oslo S til Rakkestad satt to timer i mørket på grunn av tekniske problemer i ettermiddag. Toget ble trukket tilbake til Oslo S. Alle ombord får refundert bilettene og tilbud om buss, melder Østlandets Blad..

NRK - 26 sep. 19 kl. 23:09

Rakkestad sa nei til vindkraft

Alle de fire Østfold-kommunene som NVE foreslo som områder for vindkraftutbygging har stemt nei til forslaget. Kommunestyret i Rakkestad sa i kveld nei, noe Sarpsborg, Eidsberg og Halden også har sagt. I Rakkestad går politikerne så langt som å kreve at det ikke blir noen utbygging de neste årene..

P4 - 01 okt. 19 kl. 18:24

Syklist hardt skadet etter ulykke

En syklist er hardt skadet etter å ha blitt påkjørt av en bil i Rakkestad i Østfold i kveld. Mannen i 50-årene ble hentet av luftambulanse. Årsaken til ulykken er ikke kjent..

Aftenposten - 25 sep. 19 kl. 20:37

Mann kritisk skadd etter motocrossulykke

En mann i 30-årene er kritisk skadet etter en motocrossulykke på Rudskogen sør for Rakkestad i Østfold..

P4 - 25 sep. 19 kl. 20:35

Kritisk skadd etter ulykke

En person er kritisk skadd etter en motorsykkelulykke ved Rakkestad i Østfold. Det var to personer involvert i ulykken, den andre personen skal kun ha lettere skader, opplyser politiet til TV2. Det skal ikke ha vært vitner til ulykken, så bakgrunnen er foreløpig uklar..

P4 - 18 sep. 19 kl. 05:56

Problemer for lokaltogene

Flere lokaltog i Oslo-området er innstilt nå i morgentimene. Årsaken er strømproblemer ved Filipstad, som er en oppstallingstomt for lokaltog, melder Bane Nor, som vil komme med en ny oppdatering på situasjonen halv sju. Togene som blir berørt går til og fra Moss, Ski, Rakkestad, Lillestrøm og Asker..

NRK - 18 sep. 19 kl. 06:39

Togproblemer onsdag morgen

På grunn av strømproblemer ble tog til og fra Moss, Ski, Rakkestad, Lillestrøm og Asker berørt av forsinkelser og innstillinger onsdag morgen. Bane Nor melder om at feilen er funnet, men at reisende må regne med fortsatt forsinkelser..

NRK - 07 juli 19 kl. 22:28

Bilbrann i Rakkestad

En bil er totalskadd etter en bilbrann ved Linnekleppen i Rakkestad søndag kveld. Brannvesenet er på stedet, og opplyser at bilen er godt utbrent..

NRK - 13 juli 19 kl. 10:36

Fant bilfører sovende i grøfta

En mann i 20-årene har fått førerkortet beslaglagt etter at politiet ved 09-tiden i dag fant ham sovende i en bil i grøfta. Han er anmeldt for promillekjøring. Han ble funnet ved Skrantebygda i nærheten av Rakkestad i Østfold, opplyser politiet..

NRK - 18 april 19 kl. 19:00

Første sommerdag i Østfold

Temperaturen bikket 20 grader i Østfold skjærtorsdag. Det var Rakkestad og Øsaker i Sarpsborg som noterte årets første nordiske sommerdag med 20,7 grader, melder meteorologene ifølge Yr på Twitter..

NRK - 01 april 19 kl. 00:15

Knekte nesa på 14-åring

En mann i 60-årene er pågrepet, mistenkt for å ha slått til to gutter som skal ha tatt seg inn i et ulåst, ubebodd bygg i Rakkestad i Østfold. En av guttene skal ha fått nesa knekt, melder Øst politidistrikt..

NRK - 24 nov. 18 kl. 06:44

Buss for tog i indre Østfold

Østfoldbanens østre linje er stengt på grunn av ras, mens vestre linje har åpnet etter brudd på kjøreledningen. Det går buss for tog mellom Mysen og Rakkestad. Her ventes banen åpnet først mandag.

NRK - 30 aug. 18 kl. 06:42

Brann hos gjødselprodusent

Det er full fyr i en bygning på en gård hos en gjødselprodusent i Rakkestad. Det er verken mennesker eller dyr i bygningen, men det er fare for at brannen kan spre seg til andre bygninger, melder politiet..

NRK - 15 aug. 18 kl. 10:16

Ulv døde etter påkjørsel

En ung hannulv ble natt til i dag påkjørt og drept på fylkesvei 115 ved Meieribyen i Østfold. Det skriver Rakkestad Avis. Ulven skal ha vært ett år gammel og kommer mest sannsynlig fra Hobøl-reviret, skriver avisa..

NRK - 12 juli 18 kl. 15:36

9 skogbranner i Østfold

Det brenner så mange steder i Østfold nå at brannvesenet har vært nødt til å sette flere på vent, forteller Jan Karlsen ved 110-sentralen. Lynnedslag har ført til 9 skogbranner, i Halden, Skjeberg, Sarpsborg, Rakkestad og Indre Østfold..

P4 - 09 juli 18 kl. 11:15

Frykter tordenvær gir mer skogbrann

Tordenværet på Østlandet gir økt fare for mer skogbrann. Brannsjefen i Rakkestad, Terje Romfog, sier han frykter lynet skal slå ned i den knusktørre marka og antenne skogen. Den rekordvarme sommeren har gitt flere skogbranner hittil i år enn hva det var i hele 2017..

NRK - 26 mai 18 kl. 12:56

Forsvarsansatt siktet i Rakkestad

Politiet og Forsvaret har over to dager samarbeidet om en pågripelse av en forsvarsansatt og ransaking av hans bolig i Rakkestad i Østfold. Han er nå løslatt etter avhør, skriver VG. Politiet mener mannen har forsynt seg av våpen fra arbeidsplassen..

VG - 26 mai 18 kl. 11:10

Forsvarsansatt siktet for grovt underslag

Politiet mener at Rakkestad-mannen, som har vært ansatt i Forsvaret i mange år, har forsynt seg av våpen og materiell fra arbeidsplassen. Våpen er kjørt vekk og Forsvaret bistår med å sikre beslagene..

P4 - 26 mai 18 kl. 10:08

Aksjonerte mot bolig

Politiet og Forsvaret samarbeidet i dag tidlig om en pågripelse og ransaking av en bolig i Rakkestad i Østfold. En mann som ble pågrepet er løslatt etter avhør. Politiet sier til VG at de har kontroll på de elementene de trenger å ha kontroll på, men vil ikke opplyse hva det er snakk om.

P4 - 09 des. 17 kl. 20:21

Hardt skadet kvinne funnet langs veien i Rakkestad

En ung kvinne er funnet alvorlig skadet i veikanten i Rakkestad i Østfold. Hendelsen har skjedd halvannen kilometer øst for Rakkestad sentrum i Strømfossveien Operasjonsleder Terje Marstad sier de antar at kvinnen er påkjørt og ber nå publikum om tips..

Aftenposten - 09 des. 17 kl. 20:30

Kvinne funnet hardt skadet i veikanten i Rakkestad

En kvinne i 20-årene er funnet hardt skadet i veikanten i Rakkestad. Politiet er usikre på om kvinnen er påkjørt..

P4 - 10 des. 17 kl. 14:36

Fortsetter etterforskningen

Politiet fortsetter etterforskningen etter at en kvinne ble funnet skadet i veikanten i Rakkestad, i går kveld. Politiet er i dag på stedet og gjør undersøkelser. De antar at kvinnen ble påkjørt.

NRK - 09 des. 17 kl. 20:04

Fant hardt skadet kvinne

En ung kvinne er funnet hardt skadet i Strømfossveien i Rakkestad i Østfold. Hun flys til Ullevål sykehus nå. – Vi antar at kvinnen er påkjørt, men vi venter på å få krimteknikere til stedet, sier operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt..

Dagbladet - 09 des. 17 kl. 20:35

Hardt skadd kvinne funnet i veikanten i Østfold

En kvinne ble lørdag kveld funnet hardt skadd i veikanten i Rakkestad. Politiet mener hun kan ha blitt påkjørt. .

Dagbladet - 09 des. 17 kl. 20:35

Kvinne (20) funnet hardt skadd i veikanten i Østfold

En kvinne ble lørdag kveld funnet hardt skadd i veikanten i Rakkestad. Politiet mener hun kan ha blitt påkjørt. .

Dagbladet - 30 okt. 17 kl. 13:45

Dette synet møtte Rakkestad-bilister: - Det er kaos, en kjølebil full av kylling

Ingen ble skadd i utforkjøringen i Østfold..

VG - 29 okt. 17 kl. 14:08

Sjekk Bent-Ingards pen(n) e samling

Rakkestad (VG) Søndag var en lykkedag for Bent-Ingar Degnes (64). Da fikk han 8000 nye reklamepenner i samlingen..

P4 - 08 aug. 17 kl. 22:55

Ulv tatt i saueinnhegning i Rakkestad

En ulv skal ha drept to sauer i Degneres i Rakkestad kommune i kveld. Ifølge Rakkestad Avis ble ulven fanget i et strømgjerde på stedet, og Statens naturoppsyn er nå tilkalt, opplyser politiet til avisen. Politiet sier mange vitner har møtt opp, men har blitt bedt om å forlate stedet..

NRK - 09 aug. 17 kl. 19:27

Ulv kom fri i Rakkestad

Ulven som rotet seg inn i en saueinnhegning med elektrisk gjerde i Rakkestad i Østfold tirsdag kveld, kom seg i ettermiddag fri. Hvor ulven nå er, er ikke kjent, skriver NTB. Ulven kom inn i innhegningen og angrep to sauer..

NRK - 17 aug. 17 kl. 10:19

Én omkommet i frontkollisjon

Føreren av personbilen som har kollidert med en trailer i Rakkestad ble erklært død på stedet, ifølge VG. Det er et utenlandsk vogntog som har gått front i front med personbilen..

Aftenposten - 17 aug. 17 kl. 10:40

Bilfører omkom i frontkollisjon i Østfold

Én person omkom i en frontkollisjon mellom en personbil og en trailer på riksvei 22 i Rakkestad kommune i Østfold..

P4 - 17 aug. 17 kl. 10:34

En omkom i frontkollisjon

Én person har omkommet i en frontkollisjon mellom en personbil og en trailer i Rakkestad kommune i Østfold. Det er et utenlandsk vogntog som har gått front i front med en personbil. Føreren av personbilen ble erklært død på stedet, bekrefter politiet.

VG - 17 aug. 17 kl. 13:51

Kvinne omkom i frontkollisjon i Østfold

En kvinne i 60-årene mistet torsdag formiddag livet i en frontkollisjon mellom en personbil og en trailer i Rakkestad kommune i Østfold..

P4 - 09 aug. 17 kl. 19:32

Ulv kom seg ut av innhengning

Ulven som rotet seg inn i en saueinnhegning med elektrisk gjerde i Rakkestad i Østfold i går kveld, kom seg i ettermiddag fri. Ulven angrep to sauer etter at den tok seg inn i innhegningen. Fylkesmannen ga avslag på skadefelling og deretter beskjed om å åpne gjerde, slik at ulven skulle kunne komme seg ut, noe den nå altså har klart..

NRK - 22 april 17 kl. 12:00

Gressbrann spredt til bygninger

En gressbrann har spredt seg på Ise i Sarpsborg i Østfold og det brenner nå i en bygning. Politiets operasjonsleder forteller til NRK at brannmannskaper både fra Rakkestad og Sarpsborg er på stedet..

NRK - 20 april 17 kl. 14:03

Alvorlig skadd etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadd etter en trafikkulykke mellom en lastebil og en personbil på Mysenveien i Rakkestad..

NRK - 07 nov. 16 kl. 13:16

Spesialenheten vurderer dekk-sak

Spesialenheten for politisaker skal vurdere om politibetjenten som kjørte med sommerdekk på patruljebilen i Rakkestad i Østfold lørdag, har gjort seg skyldig i uaktsom kjøring, melder VG. Politiet bestemte først at betjenten fikk beholde førerkortet..

P4 - 05 nov. 16 kl. 20:32

Politimannen med sommerdekk mister ikke lappen

Politimannen som rykket ut med en bil med sommerdekk i Rakkestad i dag mister ikke lappen. Det besluttet Øst politidistrikts jurister i kveld. Politibilen satt fast med sommerdekk i en grøft, men politimannen har altså fått beholde førerkortet inntil videre – til tross for at politidistriktet tidligere i dag sa at alle med sommerdekk ville få førerkort beslaglagt, melder VG..

NRK - 14 juni 16 kl. 11:15

Skogbrann i Rakkestad

Alarmsentral Brann Øst melder på Twitter om en større skogbrann i Rakkestad. Skogbrannhelikopter er rekvirert..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt