RBK-trening

Friday, 29 May, 01:49

Nyheter om RBK-trening

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 9 timer siden

Trening i barne- og ungdomsidretten

Fra 1. juni åpnes det for trening i barne- og ungdomsidretten opptil 19 år, både innendørs og utendørs for grupper på inntil 20, sier kulturminister Abid Raja. I idretter hvor utøverne er tett på hverandre må antall treningspartnere begrenses..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 14:54

Zlatan Ibrahimovic skadd på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen..

Aftenposten - 25 May 20 kl. 14:54

Zlatan Ibrahimovic skadet på Milan-trening – frykt for lang pause

Zlatan Ibrahimovic pådro seg en skade under trening med Milan tirsdag. Det er frykt for at den svenske stjernespissen har ødelagt hælsenen..

Aftenposten - 19 May 20 kl. 11:14

Premier League-kaptein nekter å trene – frykter for sønnens helse

Watford-kaptein Troy Deeney stiller ikke på trening når klubben hans gjenopptar trening denne uken. Han er redd for å spre smitte til sønnen..

VG - 19 May 20 kl. 10:42

Watford-kaptein nekter å komme på trening – bekymret for sønnens helse

Premier League-klubbene starter opp med trening igjen denne uken. Watford-kaptein Troy Deeney (31) har gitt beskjed til klubben om at han ikke kommer til å møte opp..

Aftenposten - 12 timer siden

Vikings treningsbørs: «Han hadde den fineste suseren under spilløkten»

Her er Aftenbladets rapport fra torsdagens Viking-trening..

Aftenposten - Igår: 12:57

Vikings treningsbørs: De Souza sto for dagens høydepunkt

Sjekk Aftenbladets vurdering av alt som skjedde på onsdagens Viking-trening..

P4 - 9 timer siden

Åpnes for trening

- Mandag blir det lov å trene håndball, fotball og basketball på normal måte igjen. Det fortalte kultur- og idrettsminister Abid Raja på en pressekonferanse i ettermiddag. Regjeringen åpner nå opp for kontakttrening i barne- og ungdomsidretten opp til 19 år.

Aftenposten - 15 May 20 kl. 19:27

Bruker ferien til trening: – Endelig får vi gjøre det vi liker

Spillerne i Sandnes Ulf lar ferie være ferie og er endelig tilbake i full trening. Trener Steffen Landro forteller om en flott uke..

VG - 15 timer siden

Fra van Dijk-tunnel til brødreduell: – Angrer ikke på at jeg dro

Kornelius Normann Hansen (19) var 16 år da han ydmyket selveste Virgil van Dijk på trening. Nå er Hansen klar for Stabæk, og peilet ut et nytt «offer»..

Aftenposten - 9 timer siden

Åpnes for full trening i barne- og ungdomsidretten fra 1. juni

På torsdagens pressekonferanse åpnet regjeringen opp for normale treninger med full kontakt i barne- og ungdomsidretten. Dette er status for oppstart av norsk idrett..

NRK - Igår: 11:28

Flere kampfly på plass i Ørland

Sent i går kveld landet tre nye F-35 kampfly på Ørland flystasjon. ​Flyene tok av fra Texas tirsdag formiddag norsk tid. Norge har bestilt 52 F-35, og har så langt mottatt 18 fly.

P4 - 8 timer siden

- Lite nærkontakt i kamper

- Det er liten grad av nærkontakt i kamper i barne- og ungdomsfotballen. Det konkluderer Norges Fotballforbund i en ny rapport. 83,5 prosent av de totale nærkontakter i åpent spill varer i ett sekund eller mindre, viser rapporten.

P4 - Igår: 11:36

Flere kampfly på plass i Norge

Tre nye F-35 kampfly har nå landet i Norge. Norge har bestilt 52 slike fly, og har så langt mottatt 18 i følge NRK. Sju fly er også stasjonert i USA, der de brukes til trening.

Aftenposten - 25 May 20 kl. 19:28

Her er Ranheim tilbake i normal trening – bortsett fra to mann

– Jeg føler i høyeste grad med Barli og Valla Dønnem. De er i en veldig kjip situasjon, sier Ranheim-trener Svein Maalen..

NRK - 11 May 20 kl. 21:01

Veileder for trening

I dag kom regjeringa med en veileder for hvordan idrettsarbeid og trening for barn under 13 år skal organiseres fremover. Og ballen blir friskmeldt, nå blir det mulig å leke med en ball uansett størrelse..

P4 - 14 May 20 kl. 18:44

Vil ha svar om breddefotballen

Stortingsrepresentant for Frp, Himanshu Gulati, krever svar fra regjeringen, om valget om å nekte vanlig trening med nærkontakt i breddefotballen. Til tross for at Folkehleseinstituttet i et notat skrev at det bør kunne åpnes for slik trening, sa Helsedirektoratet nei, og spillerne må holde en meters avstand. Gulati sier til VG at han frukter støtten til tiltakene blir mindre når myndighetene velger strengere restriksjoner enn det folkehelsemdynighetene anbefaler..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 16:41

Kan trening holde viruset unna? Rådene spriker.

Pandemien har gjort sammenhengen mellom trening og immunforsvar til et brennhett tema. Du kan trene deg til et bedre immunforsvar, mener forskere. Men rådene spriker om hvor hardt du bør trene..

Aftenposten - 20 May 20 kl. 14:04

Helsemyndighetene vil åpne for barneidrett fra 1. juni

Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet foreslår å åpne for trening i alle idretter for barn og unge allerede fra 1. juni..

Aftenposten - 09 May 20 kl. 11:39

Måneder i karantene venter Start-spillerne: – Villig til å ofre mye for å spille fotball igjen

Smilene satt løst på Start-trening dagen etter gladnyheten. Men for spillerne vil det bli lite sosialt liv utenom trening og kamp framover..

NRK - 07 May 20 kl. 18:33

Trening med kontakt er lov

Organisert trening med kontakt kan begynne i dag. Det kommer en egen veileder på mandag som tilpasses idretten. Alt skal skje på smittefagelig trygg måte.

P4 - 08 May 20 kl. 05:19

Ingen fotballtrening i dag

Til tross for at toppfotballen i går fikk grønt lys til å starte trening igjen umiddelbart, blir det ingen ordinær trening i dag. Norges Fotballforbund har nemlig ikke rukket å gi grønt lys. Elitedirektør Lise Klaveness sier til VG at de i løpet av dagen vil ha klar en liste med ting som må gjøres og avklares av klubbene før de kan sette i gang med kontakttrening.

NRK - 07 May 20 kl. 18:17

Maks 20 på treninger

Reglene om 20 personer gjelder også på trening. - Fotball er følelser og følelser skaper engasjement, sa barne- og familieminister Kjell Ingolf Ropstad (KrF). Det er maks 50 personer på offentlig arrangementer, og maks 20 personer på trening..

VG - 19 May 20 kl. 20:12

Wadji tilbake i Haugesund - kan starte trening igjen etter karantene

Etter flere måneder i hjemlandet Senegal, landet Ibrahima Wadji (25) i Haugesund tirsdag kveld..

NRK - 19 May 20 kl. 14:46

Gladmelding til Toppserien

Både Toppserien og 1. divisjon kan starte 14 dager tidligere enn planlagt, melder NFF i en pressemelding tirsdag. Klubbene kan starte med trening 25.

NRK - 18 May 20 kl. 15:43

Engelske klubber kan trene igjen

Flere engelske medier, deriblant BBC, melder at Premier League-klubbene kan komme tilbake på trening i små grupper fra og med tirsdag denne uken. Dette er første steg i retning av at også den engelske ligaen kan komme i gang og få avsluttet sesongen..

VG - 18 May 20 kl. 16:13

Premier League nærmere oppstart: Klubbene får returnere til trening

Tirsdag får Premier League-klubbene endelig returnere til treningsfeltet. Det er det første steget mot oppstarten av ligaen..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 21:43

Fra 2000 tilskuere til korona-trening

Renate Bjerlands første proffsesong i Tyskland fikk en bråstopp. Nå håper hun koronaviruset ikke hindrer også høstens EM-kvalifisering..

Aftenposten - 14 May 20 kl. 21:43

Fra 2000 tilskuere til korona-trening i Kristiansand

Renate Bjerlands første proffsesong i Tyskland fikk en bråstopp. Nå håper hun koronaviruset ikke hindrer også høstens EM-kvalifisering..

VG - 13 May 20 kl. 15:51

Her er håndballens coronavett-regler

Norges håndballforbund har utarbeidet retningslinjer for organisert trening i tråd med anbefalingene fra helsemyndighetene..

VG - 14 May 20 kl. 18:18

Krever Raja-svar på Stortinget om breddefotball

Stortingsrepresentant Himanshu Gulati (Frp) ønsker svar på regjeringens valg om å nekte breddefotballen vanlig trening med nærkontakt..

VG - 13 May 20 kl. 22:46

FHI-notat sa ja til breddefotball – myndighetene sier nei

I et hittil ukjent notat åpnet Folkehelseinstituttet (FHI) døren for kontakttrening i breddefotballen. Men fortsatt velger myndighetene å si nei til vanlig trening med nærkontakt..

VG - 13 May 20 kl. 22:46

FHI-notat sa ja til fotball – myndighetene sier nei

I et hittil ukjent notat åpnet Folkehelseinstituttet (FHI) døren for fotball. Men fortsatt velger myndighetene å si nei til vanlig trening med nærkontakt..

VG - 13 May 20 kl. 22:46

FHI-notat sier ja til breddefotball – myndighetene sier nei

I et hittil ukjent notat åpnet Folkehelseinstituttet (FHI) døren for breddefotballen. Men fortsatt velger myndighetene å si nei til vanlig trening med nærkontakt..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 10:05

Vi sender direkte fra Start-trening

For første gang på to måneder trener Start som normalt. Vi sender direkte fra treningsfeltet klokken 12.00..

Aftenposten - 13 May 20 kl. 16:00

Håndballens nye smittevernregler: Hyppig ballvask, eget klister og åpning for bortvisning

Håndballen er klar med sin tilpassede smittevern-veileder som staker ut veien videre mot økt aktivitet. Bevisste regelbrudd medfører bortvisning fra trening..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 14:04

AaFK første «koronafrie» trening avbrutt av snøværet

Aalesund kunne endelig slippe seg fri på treningsfeltet igjen mandag..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 14:04

AaFKs første «koronafrie» trening avbrutt av snøværet

Aalesund kunne endelig slippe seg fri på treningsfeltet igjen mandag..

Aftenposten - 11 May 20 kl. 13:56

Her smeller det på Viking-trening igjen

Bjarne Berntsens gutter fikk trene med nærkontakt og dueller for første gang siden mars..

Aftenposten - 12 May 20 kl. 22:40

Premier League-oppkjøring: Banen må desinfiseres

Det blir forbud mot taklinger og annen nærkontakt, og trening i grupper på maksimalt fem, når Premier League-klubbene starter gruppetrening igjen..

VG - 01 May 20 kl. 16:06

Uhrenholdt om brorens død på «Lindmo»: Brukte tøff fysisk trening mot psykisk smerte

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) brukte hard fysisk trening som en måte å døyve den psykiske smerten etter at broren Sten Anders tok sitt eget liv..

P4 - 13 May 20 kl. 07:45

Koronaregler på fotballbanen brytes

Norges Fotballforbund er urolig etter tilbakemeldinger om at koronareglene brytes blant barn og unge på fotballbanen. Det skriver VG. Den nye smittevernveilederen for idrett som ble presentert mandag, stiller fortsatt strenge smittevernkrav.

VG - 01 May 20 kl. 16:06

Uhrenholdt Jacobsen om brorens død på «Lindmo»: Brukte tøff fysisk trening mot psykisk smerte

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (33) brukte hard fysisk trening som en måte å døyve den psykiske smerten etter at broren Sten Anders tok sitt eget liv..

P4 - 11 May 20 kl. 16:27

Nye regler for barneidrett

Breddeidretten må fortsatt forholde seg til strenge smittevernregler. Det ble klart da en ny veileder for breddeidretten ble presentert på myndighetenes daglige pressekonferanse i dag. Veilederen knytter seg til barne- og ungdomsidretter som innebærer fysisk kontakt, som for eksempel fotball.

Aftenposten - 26 Apr 20 kl. 23:30

Italias statsminister åpner opp for trening fra 18. mai

Statsminister Giuseppe Conte gir klarsignal for at lagidrettene kan starte med trening igjen 18. mai..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt