Putin

Thursday, 15 November, 01:17

Nyheter om Putin

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 11 Nov 18 kl. 17:06

Putin:– God samtale med Trump

Vladimir Putin og Donald Trump møttes kort under minnemarkeringen for første verdenskrigs slutt i Paris. Putin beskriver samtalen som god. Men de to statslederne hadde ikke tid til noen lengre samtale, ifølge Putins pressetalsmann..

Hegnar.no - I førrgår: 05:55

Putin: – God samtale med Trump

Vladimir Putin har søndag hatt korte møter med Donald Trump og Benjamin Netanyahu under minnemarkeringen for våpenhvilen som fikk slutt på første verdenskrig..

NRK - 11 Nov 18 kl. 16:22

Putin og Netanyahu i samtale i Paris

Den russiske presidenten Vladimir Putin snakket med statsminister Benjamin Netanyahu på Elysee-palasset i Paris søndag. Samtalen skal ha vært god og viktig, ifølge Netanyahu, melder nyhetsbyrået Reuters. Han skal også ha snakket med Trump..

Hegnar.no - 07 Nov 18 kl. 14:42

Kreml bekrefter «kort» møte mellom Putin og Trump

Russlands president Vladimir Putin og USAs president Donald Trump møtes til en kort samtale i forbindelse med helgens minnemarkeringer i Paris..

NRK - 07 Nov 18 kl. 14:21

Trump og Putin møtes søndag

USAs president Trump og Russlands president Putin skal møtes til en arbeidslunsj i Élyséepalasset søndag. Minst 60 stats- og regjeringssjefer er i Paris i anledning 100-årsmarkeringen av avslutningen av første verdenskrig, og Macrons fredskonferanse..

NRK - 05 Nov 18 kl. 20:00

– Truleg ikkje møte med Putin

Donald Trump seier det truleg ikkje blir samtalar mellom han og Vladimir Putin under 1. verdskrig-markeringa i Paris komande søndag. Tidlegare har det blitt meldt at dei to hadde planlagt eit eige bilateralt møte i samband med markeringa..

NRK - 2 timer siden

Politiet fant løve i Lamborghini

Fransk politi fant en to måneder gammel løveunge i en Lamborghini da de stanset bilen i en trafikkontroll på Champs-Élysées i Paris. Løveungen heter Putin, men går også under navnet Dadou. En dyrevernsorganisasjon har nå overtatt løven..

NRK - 11 Nov 18 kl. 22:05

Stoltenberg diskuterte rakettavtale

Natos generalsekretær Stoltenberg tok opp anklagene om russiske brudd på INF-avtalen da han snakket med Russlands president Vladimir Putin i Paris. Nato-sjefen hadde ingen formelle møter, men han snakket likevel med flere verdensledere ifølge NTB..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 13:14

Trump, Putin og demonstranter: Se bildene fra fredsseremonien i Paris

Søndag klokken 11 var det offisielt hundre år siden første verdenskrig var over. Begivenheter markeres med en fredsseremoni i Paris med en rekke statsledere til stede..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:48

Trump stadfestar møte med Putin

President i USA, Donald Trump, vil møte sin russiske kollega Vladimir Putin. Det stadfestar Trump sin nasjonale tryggingsrådgivar John Bolton. Det melder nyheitsbyrået AFP.

Aftenposten - 09 Nov 18 kl. 23:34

Frankrikes president kritiseres for å kuppe den historiske markeringen

BRUSSEL (Aftenposten): Vladimir Putin, Donald Trump og over 70 statsledere er ventet til «tidenes toppmøte» i Paris søndag. Men det franske vertskapet gjør nå alt for å hindre at storpolitikk skal overskygge den historiske begivenheten..

NRK - 26 Oct 18 kl. 14:34

Trump inviterer Putin

_ President Trump har invitert Russlands president til Washington, sier USAs nasjonale sikkerhetsrådgiver John Bolton til Reuters. Trump skal også ha et møte med Putin 11. november i Paris, ved 100-årsmarkeringen av våpenhvilen etter 1.

Hegnar.no - 26 Oct 18 kl. 12:17

Reuters: Trump inviterer Putin til Washington

President Donald Trump har invitert Russlands president Vladimir Putin til Washington..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 21:28

Blodbadet russerne vil glemme, som Vesten hyllet og som ga all makt til Putin. 25 år senere skylder Kreml på «snikskyttere fra Norge».

MOSKVA (Aftenposten): «Svart oktober» førte nesten til borgerkrig i Russland. Nå prøver Putin-styrte TV-kanaler å legge skylden for blodbadet i 1993 på Norge..

NRK - 23 Oct 18 kl. 17:27

Putin foreslår Trump-møte

Den russiske presidenten Vladimir Putin foreslår eit møte med sin amerikanske kollega Donald Trump den 11 november i Paris. Det melder TV-kanalen Russia Today..

Dagbladet - 03 Nov 18 kl. 01:21

Da dette monsteret sank til 60 meters dyp, fikk Putin et gedigent problem

Russlands største tørrdokk kan bli liggende på bunnen av Kolafjorden. Det skaper problemer for Russlands planlagte opprustning i nord..

NRK - 25 Oct 18 kl. 04:22

Putin advarer om nytt våpenkappløp

Russlands president Vladimir Putin sier et nytt våpenkappløp vil bryte ut hvis USA trekker seg fra flere atomvåpenavtaler. President Donald Trump varslet nylig at USA trekker seg fra nedrustningsavtalen INF som forbyr mellomdistanseraketter..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 19:01

Trump ønsker Putin-møte i Paris

USAs president Donald Trump ønsker et møte med sin russiske motpart Vladimir Putin på sidelinjen av en marking av slutten av første verdenskrig i Paris..

NRK - 20 Oct 18 kl. 16:14

Støre: – Inviter Putin til Finnmark

Jonas Gahr Støre (Ap) mener regjeringen bør invitere Russlands president Vladimir Putin til frigjøringsjubileet i Finnmark, melder Aftenposten..

Aftenposten - 23 Oct 18 kl. 19:33

– Vi vil komme rett til paradis som martyrer. Og de vil dø, spøkte Putin. Nå er han og Trump enige om nytt møte. Bak ligger frykten for atomkappløp.

MOSKVA (Aftenposten): Donald Trump og Vladimir Putin er enige om nytt toppmøte mellom presidentene i Paris 11. november..

Dagbladet - 20 Oct 18 kl. 18:46

Jonas: - Norge bør invitere Putin til frigjøringsjubileet

Ap-leder Jonas Gahr Støre støtter forslag fra Finnmark om å invitere Vladimir Putin til jubileet neste år..

Hegnar.no - 31 Oct 18 kl. 20:03

Stoltenberg til fredstoppmøte med Putin og Trump

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg deltar på fredstoppmøtet i Paris på 100-årsdagen for våpenhvilen som satte sluttstrek for første verdenskrig..

Aftenposten - 21 Oct 18 kl. 17:30

Putin med overraskende Norge-flørt: – På tide å utvide horisonten og samarbeidet.

MOSKVA (Aftenposten): Midt i en periode av spionanklager, militærøvelser og harde anklager fra Kreml, kom Russlands president Vladimir Putin med nye toner overfor Norge..

NRK - 31 Oct 18 kl. 19:12

Stoltenberg møter Putin og Trump

NATOs generalsekretær Jens Stoltenberg deltar på fredstoppmøtet i Paris på 100-årsdagen for våpenhvilen som satte sluttstrek for første verdenskrig. Det bekrefter NATO onsdag. Frankrikes president Emmanuel Macron er vert for rundt 60 ledere..

Aftenposten - 20 Oct 18 kl. 16:07

Støre: Inviter Putin til frigjøringsjubileet i Finnmark

Ap-leder Jonas Gahr Støre mener at Russlands president Vladimir Putin bør inviteres til frigjøringsjubileet i Finnmark..

VG - 22 Oct 18 kl. 17:11

Markerer første verdenskrig: Erna Solberg møter Trump og Putin i Paris

Frankrike skal markere 100-årsminnet for avslutningen av første verdenskrig 11. november. Nå har statsminister Erna Solberg (H) også meldt seg på, sammen med USAs Donald Trump og Russlands Vladimir Putin..

VG - 30 Oct 18 kl. 21:37

Russisk forsker håner Nato-øvelsen: Ville blitt massakrert hele gjengen

Dersom det hadde vært en ekte krig, ville styrkene i Norge blitt nedkjempet, sier russisk ekspert til Putin-vennlig nyhetskanal..

NRK - 17 Oct 18 kl. 21:58

Putin vil styrke handel med Egypt

Egypts president al-Sisi og Russlands president Putin har signert en traktat for å øke handel og styrke samarbeidet mellom de to landene. De diskuterte også flere andre prosjekter, blant annet en mulig russisk industrisone ved Suez-kanalen..

Hegnar.no - 22 Oct 18 kl. 17:28

Putin krever svar fra Trump

VG - 18 Oct 18 kl. 17:00

Putin gir globalisering skylden for skolemassakren på Krim

Russlands president Vladimir Putin sier skolemassakren på Krim-halvøya er et resultat av globalisering og at den «følger en amerikansk trend»..

Aftenposten - 24 Oct 18 kl. 13:44

Den russiske utenriksministeren inviteres til frigjøringsjubileet i Finnmark

Det blir ikke den russiske presidenten Vladimir Putin, men etter all sannsynlighet utenriksminister Sergej Lavrov som kommer til neste års jubileum for den røde armes frigjøring av Øst-Finnmark..

NRK - 12 Oct 18 kl. 08:27

Nytt Trump-Putin møte?

USAs president Donald Trump kan få et nytt møte med Russlands president Vladimir Putin. Det skjer dersom begge lederne deltar på et arrangement for å minnes slutten på første verdenskrig i Paris 11. november..

NRK - 08 Oct 18 kl. 17:49

Tilliten til Putin daler kraftig

Kun 39 prosent sier de har tillit til president Vladimir Putin, ifølge en meningsmåling utført av Levada Center. En av årsakene er trolig den upopulære økte pensjonsalderen..

VG - 25 Oct 18 kl. 03:16

Avtale i fare

I går ble det bekreftet at USAs president Donald Trump møter Russlands president Vladimir Putin 11. november i Paris. Et naturlig tema på toppmøtet er fremtiden for rustningskontroll-avtalen INF.

Aftenposten - 12 Oct 18 kl. 10:03

Russisk UD: – Mulig toppmøte mellom Trump og Putin i november

Det kan bli et nytt toppmøte mellom USAs president Donald Trump og Russlands president Vladimir Putin 11. november, antyder det russiske utenriksdepartementet..

Aftenposten - 09 Oct 18 kl. 21:44

Bellingcat: Putin ga heltestatus til en av russerne som kobles til Skripal-angrepet

Den nettbaserte gravegruppen Bellingcat hevder at en av russerne som anklages for nervegiftangrepet i Salisbury, ble utropt til helt av Vladimir Putin i 2014..

NRK - 19 Oct 18 kl. 08:03

Diskuterer dato for møte

Ein dato for når Russlands president Vladimir Putin skal møte den nordkoreanske leiaren Kim Jong-un vert no diskutert. Det opplyser viseutanriksministeren i Russland, Igor Morgulov til det russiske nyheitsbyrået RIA..

Aftenposten - 08 Oct 18 kl. 20:10

Russernes tillit til Putin daler kraftig

Kun 39 prosent sier de har tillit til president Vladimir Putin, viser en meningsmåling gjort blant vanlige russere..

NRK - 18 Oct 18 kl. 16:41

Linker massakren til globalisering

Russlands president Putin uttalte seg i dag om skolemassakren på Krim. – Dette er et resultat av globaliseringen. På sosiale medier, på internett, ser vi at det er etablert et helt eget samfunn.

NRK - 19 Oct 18 kl. 03:27

Celebert besøk til 100-årsmarkering

Både Donald Trump, Vladimir Putin og Angela Merkel står på gjestelista når Frankrike er vertskap for 100-årsmarkeringen av våpenhviledagen i november. Avtalen som ble signert 11. november 1918 i byen Compiègne, markerer slutten på første verdenskrig..

VG - 11 Oct 18 kl. 08:19

Khabib Nurmagomedov møtte Vladimir Putin etter skandalekampen

Raskt etter at Khabib Nurmagomedov slo Conor McGregor i den famøse MMA-kampen ringte Russlands president Vladimir Putin og gratulerte. Onsdag møttes de..

NRK - 03 Oct 18 kl. 19:48

Putin undertegnet pensjonsreform

Russlands president Vladimir Putin har skrevet under på den upopulære pensjonsreformen, melder NTB. Reformen hever den offentlige pensjonsalderen fra 60 til 65 år for menn, og fra 55 til 60 år for kvinner - tre år mindre enn først foreslått..

Aftenposten - 03 Oct 18 kl. 15:38

Putin: Skripal var en forræder

Den tidligere dobbeltagenten Sergej Skripal som ble forgiftet med nervegift i Storbritannia, var en forræder og «drittsekk», sier president Vladimir Putin..

NRK - 02 Oct 18 kl. 19:49

Ber Solberg invitere Putin

Fylkesordføreren i Finnmark og Sør-Varangers ordfører ber statsministeren om å invitere Vladimir Putin til 75-årsmarkeringen av frigjøringen av Øst-Finnmark. Området ble frigjort fra tyskerne, da sovjetiske soldater kom til Bjørnevatn i oktober 1944..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt