Putin

Saturday, 22 September, 03:36

Nyheter om Putin

Sortering: Relevans | Senaste
Hegnar.no - 17 Sep 18 kl. 14:51

Putin møter Erdogan

Russlands president Vladimir Putin tar mandag imot sin tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan i Sotsji for å diskutere hva som skal skje med syriske Idlib..

NRK - 17 Sep 18 kl. 18:17

Putin og Erdogan møter pressen nå

Russlands president Vladimir Putin og hans tyrkiske motpart Recep Tayyip Erdogan møter pressen i Sotsji nå, etter å ha diskutert hva som skal skje med syriske Idlib..

NRK - 17 Sep 18 kl. 14:57

Putin og Erdogan diskuterer Idlib

Russlands president Putin tar i dag imot sin tyrkiske motpart Erdogan i Sotsji for å diskutere hva som skal skje med syriske Idlib. Den opprørskontrollerte provinsen har de siste ukene vært gjenstand for et intenst diplomati..

NRK - 17 Sep 18 kl. 18:23

Oppretter demilitarisert sone

Russlands president Vladimir Putin sier Russland og Tyrkia er enige om å opprette en demilitarisert sone mellom opprørerne og Syriske regjeringsstyrker. Sonen skal etter planen opprettes 15. oktober, sier Putin, ifølge Reuters..

Dagbladet - 17 Sep 18 kl. 22:48

Putin og Erdogan vil opprette demilitarisert sone i Idlib

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er enige om å opprette en demilitarisert sone i Syrias siste opprørskontrollerte provins Idlib..

NRK - 14 Sep 18 kl. 15:19

Kan bli Putin-besøk i Kirkenes

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier regjeringen vurderer å invitere Russlands president Vladimir Putin til 75-årsmarkeringen av frigjøringen av Finnmark neste år. Hun talte fredag om forholdet til Russland på NUPIs Arktis-konferanse i Oslo..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 19:58

Putin og Erdogan vil opprette demilitarisert sone i Idlib

Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan er enige om å opprette en demilitarisert sone i Syrias siste opprørskontrollerte provins Idlib..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:07

Søreide utelukker ikke Putin-besøk til Kirkenes

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide åpner for at Russlands president Vladimir Putin blir invitert til 75-årsmarkeringen av frigjøringen av Finnmark neste år..

Hegnar.no - 11 Sep 18 kl. 06:13

USAs politikk gir Xi og Putin mye å diskutere

Når Kinas president Xi Jinping møter Russlands president Vladimir Putin i Vladivostok tirsdag, er USA, handelspolitikk og Nord-Korea ventet å være tema..

NRK - 12 Sep 18 kl. 10:16

Putin: – Ikke etterretningsagenter

De to mennene som britene har siktet for å ha forgiftet en tidligere russisk spion, er ifølge president Vladimir Putin ikke etterretningsagenter. Russiske myndighetene har lenge nektet for å ha noe med giftangrepet å gjøre..

NRK - 14 Sep 18 kl. 10:48

Erdogan møter Putin om Syria

Tyrkias president Tayyip Erdogan skal møte Russlands president Vladimir Putin i Sotsji på mandag, melder nyhetsbyråët AFP. De skal snakke om Syria, der det ventes et avgjørende slag i Idlib-provinsen..

VG - 14 Sep 18 kl. 14:26

Eriksen Søreide: Vurderer å invitere Putin til Kirkenes

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide avviste ikke fredag at Russlands president Vladimir Putin kan bli invitert til frigjøringsjubileet i Finnmark neste år..

VG - 14 Sep 18 kl. 14:26

Eriksen Søreide: Avviser ikke å invitere Putin til Kirkenes

Utenriksminister Ine Marie Eriksen Søreide avviste ikke fredag at Russlands president Vladimir Putin kan bli invitert til frigjøringsjubileet i Finnmark neste år..

VG - 12 Sep 18 kl. 09:23

Putin har identifisert de mistenkte som forgiftet Skripal

Den russiske eksspionen Sergej Skripal og hans datter ble utsatt for nervegiften Novitsjok i mars. Nå er de mistenkte identifisert, skal vi tro Vladimir Putin..

Dagbladet - I førrgår: 10:27

I krig og kjærlighet

Vi vet at det er krig. Nå aner vi også noe som kan likne kjærlighet. Det er derfor Putin og Erdogan kan snu opp ned på alle sannheter i Syria, skriver Morten Strand..

NRK - 07 Sep 18 kl. 08:55

Xi og Putin møtes i Vladivostok

Kinas president Xi Jinping og flere andre asiatiske toppledere møter Russlands president Vladimir Putin i Vladivostok neste uke. I tillegg til Xi er Japans statsminister Shinzo Abe og den sørkoreanske statsministeren Lee Nak-yeon ventet å delta..

VG - Igår: 11:17

Krigsære til odel og eie

Russland har krigsæren for befrielsen av Sør-Varanger til odel og eie. Derfor bør enten president Vladimir Putin eller statsminister Dmitrij Medvedev inviteres til 75-årsmarkeringen neste år..

VG - 19 Sep 18 kl. 02:08

Doping-varsleren: – Katastrofe om Russland får ja

Varsleren bak Russland-dopingen, Grigorij Rodtsjenkov, går nå ut og ber om at WADA ikke tar russerne inn i antidoping-varmen igjen. Han peker også på president Vladimir Putin som en av de ansvarlige for dopingen..

VG - 02 Sep 18 kl. 23:00

Dokumenter frigitt: Jeltsin fortalte Clinton om hemmeligheten Putin

I god tid før Boris Jeltsin overlot makten til Vladimir Putin, fortalte Russlands president sin amerikanske kollega Bill Clinton om at Putin var hans utvalgte etterfølger..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 19:56

Putin jakter på gull. Nå er kjelleren i Moskva full av 2100 tonn.

MOSKVA (Aftenposten): Putin er på gulljakt. Også Teheran, Beijing og Ankara hamstrer gull av frykt for at dollaren skal bli for dominerende..

VG - 15 Sep 18 kl. 22:39

Mistenkte fra Skripal-angrepet slår tilbake: – Vi var i Salisbury som turister

Bare få dager etter at Vladimir Putin uttalte at han visste hvem de to som sto bak angrepet på Sergej Skripal og datteren, slår duoen tilbake..

Aftenposten - 14 Sep 18 kl. 15:59

Putin og Xi skålte fornøyd i vodka. Men har vi grunn til å frykte en ny allianse mellom Kina og Russland?

MOSKVA (Aftenposten): Russland gjennomfører den største militærøvelsen siden 1981 med kineserne. Men mange russere ser fortsatt på Kina som en større trussel enn Vesten..

Dagbladet - 29 Aug 18 kl. 19:05

Normalt er han kompromissløs. Nå tar Putin ett skritt tilbake

President Vladimir Putin har lagt øret til marken. Han snur delvis og hever pensjonsalderen mindre enn regjeringen opprinnelig foreslo..

VG - 28 Aug 18 kl. 08:18

Putin poserer på nye feriebilder

Russlands president Vladimir Putin var på båttur, plukket sopp og poserte med våpen da han nylig ferierte i Sibir..

NRK - 12 Sep 18 kl. 15:35

Hevder sivile anklages for attentat

Russlands president, Vladimir Putin hevder at de to mennene som er siktet for å ha forgiftet Sergej Skripal og hans datter, er sivile. Storbritannia, som på sin side hevder at mennene trolig er russiske agenter, siktet mennene for en uke siden..

VG - 12 Sep 18 kl. 05:16

Xi og Putin

Kina og Russland legger rivalisering til side og samarbeider nærmere politisk, økonomisk og militært. Slik utfordrer de USAs globale lederrolle og slik kan maktbalansen forrykkes..

Dagbladet - 28 Aug 18 kl. 03:53

Putin på ny ferie til Sibir

Nok en gang har Russlands president Vladimir Putin lagt ferien til Sibir, og igjen deler han bilder fra turen..

NRK - 10 Sep 18 kl. 10:17

Moskvas ordfører gjenvalgt

Moskvas Putin-tro ordfører Sergej Sobjanin, som allerede har hatt posten i åtte år, er gjenvalgt med god margin..

NRK - 31 Aug 18 kl. 10:05

Avis: Møter mellom Trump og Putin

Kreml mener det kan finne sted tre møter mellom Russlands president Vladimir Putin og hans amerikanske motpart Donald Trump i år, skriver avisen Izvestija. Singapore, Frankrike og Argentina er blinket ut som steder, skriver den russiske avisen..

Aftenposten - 29 Aug 18 kl. 12:25

Putin gir etter for presset fra rasende russere

MOSKVA (Aftenposten): Etter et historisk kraftig fall på målingene valgte Vladimir Putin i dag å myke opp den meget upopulære pensjonsreformen. Han lover kvinnene lavere pensjonsalder jo flere barn de får..

NRK - 27 Aug 18 kl. 14:18

Putin og Xi møtes neste måned

Russland president Vladimir Putin møter sin kinesiske motpart Xi Jinping for samtaler i den russiske byen Vladivostok neste måned, bekrefter Kremlin. Møtet skjer under et økonomisk forum som skal holdes i byen 11.-13.

NRK - 07 Sep 18 kl. 20:12

Iran vil samarbeide med Russland

Irans øvste leiar, ayatolla Ali Khamenei, sa etter eit møte med Vladimir Putin i Teheran i kveld at Iran og Russland kan samarbeide om å legge band på USA..

Dagbladet - 04 Sep 18 kl. 19:34

Nye dokumenter avslører hvordan Jeltsin introduserte Putin til USA. - En solid demokrat

Dette er en historie fra de lovende 1990-åra, da håpet var lysegrønt, og USAs og Russlands presidenter omgikkes som perlevenner..

Aftenposten - 04 Sep 18 kl. 13:57

Jimmie Åkesson vil ikke velge mellom Macron og Putin | Therese Sollien

… men hvorfor må han det?.

E24 - 08 Sep 18 kl. 15:00

Putin vil lokke private til å investere 1.000 milliarder: Frykter feilinvesteringer

Russland president vil lokke privat sektor til å investere rundt 1.000 milliarder kroner for å få liv i økonomien. Eksperter frykter feilinvesteringer..

Aftenposten - 03 Sep 18 kl. 20:30

Inviter Putin til frigjøringsjubileet! | Kai Eide

Sanksjonene mot Russland bør ikke bli en hindring for fornuftig politikk og ivaretagelse av norske interesser. Dialog er viktig..

Dagbladet - 01 Sep 18 kl. 10:45

McCains siste stikk til Trump og Putin

En rekke personer er nøye plukket ut til å være kistebærere, blant dem en russisk opposisjonspolitiker..

NRK - 22 Aug 18 kl. 09:58

Ønsker Putin til Kirkenes

– Markeringa av 75-årsjubileet for frigjøringa av Finnmark er ei god anledning til å invitere Russlands president Vladimir Putin til Kirkenes, mener Sør-Varanger-ordfører Rune Rafaelsen. Forsvarsminister Frank Bakke Jensen er lunken til forslaget..

Hegnar.no - 02 Sep 18 kl. 15:44

Macron kritiserer Sverigedemokraterna-topp

Frankrikes president Emmanuel Macron kritiserer Jimmie Åkesson etter at den svenske politikeren i et intervju ikke ville velge mellom ham og Vladimir Putin..

NRK - 15 Aug 18 kl. 12:51

Putin vil gjerne møte Kim

Russlands president Vladimir Putin er klar til å møte Nord-Koreas leder Kim Jong-un med det første, melder Nord-Koreas statskontrollerte nyhetsbyrå KCNA. Putin skal ha sendt Kim en invitasjon i forbindelse med den nordkoreanske nasjonaldagen..

NRK - 01 Sep 18 kl. 12:01

Fordømmer drap på separatistleder

– Drapet på en av Ukrainas fremste separatistledere er en provokasjon som vil undergrave fredsavtalen som vestlige land har meglet fram, sier talsmann for Vladimir Putin. Flere russiske ledere har fordømt drapet..

NRK - 02 Sep 18 kl. 14:17

Macron kritiserer Åkessons verdier

Frankrikes president Emmanuel Macron kritiserer Jimmie Åkesson etter at den svenske politikeren i et intervju ikke ville velge mellom ham og Vladimir Putin. – Han er ikke i samsvar med de svenske verdiene, sier Macron i et intervju med SVT..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt