Putin

Torsdag, 13 August, 13:37

Nyheter om Putin

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - I førrgår: 10:45

Putin: har godkjent koronavaksine

Russland har produsert en vaksine mot covid-19 som er godkjent av landets helsemyndigheter, opplyser president Vladimir Putin, ifølge Reuters..

Aftenposten - I førrgår: 12:17

Putin: Russiske myndigheter har godkjent koronavaksine

Russland har laget en vaksine mot covid-19 som er godkjent av landets helsemyndigheter, ifølge president Vladimir Putin. Eksperter er skeptiske til meldingen..

VG - I førrgår: 11:07

Putin hevder Russland har godkjent coronavaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder tirsdag at landet har produsert en vaksine mot coronaviruset som er godkjent av landets helsemyndigheter..

P4 - I førrgår: 10:56

Russland godkjenner koronavaksine

Russland hevder de har produsert en vaksine mot koronaviruset. Vaksinen er nå godkjent av landets helsemyndigheter, opplyser president Vladimir Putin. Putin opplyser at vaksinen alt er gitt til en av døtrene hans, melder russiske medier Russlands lovnader møtes med skepsis internasjonalt.

Dagbladet - Igår: 17:11

Kappløpet om vaksinen

Vladimir Putin sender sin egen datter ut i førstelinja i krigen om VAKSINEN. Det forteller oss at dette handler om politikk med store bokstaver..

VG - 6 timer siden

Putin redde diktatoren?

Spesialsoldater bruker gummikuler og batonger mot demonstranter. President Aleksandr Lukasjenko er tydeligvis villig til å bruke alle midler for å beholde makten i Hviterussland..

Klartale - I førrgår: 11:50

Putin: Russiske myndigheter har godkjent vaksine

Russland har produsert en vaksine mot covid-19. Den er godkjent av landets helse-myndigheter..

VG - I førrgår: 11:07

Russland godkjenner coronavaksine – Putins datter hevdes vaksinert

Russlands president Vladimir Putin hevder tirsdag at landet har produsert en vaksine mot coronaviruset som er godkjent av landets helsemyndigheter..

VG - I førrgår: 11:07

Russland godkjenner coronavaksine etter kort tids testing: – Galimatias

Russlands president Vladimir Putin hevder tirsdag at landet har produsert en vaksine mot coronaviruset som er godkjent av landets helsemyndigheter. WHO er i kontakt med russiske helsemyndighter..

P4 - I førrgår: 12:34

WHO i dialog med Russland

Verdens helseorganisasjon er nå i dialog med Russland om koronavaksine. Det melder nyhetsbyrået Reuters. Russlands president Vladimir Putin opplyste i dag at landets helsemyndigheter har godkjent en vaksine de håper snart kan masseproduseres.

P4 - Igår: 18:40

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.

Aftenposten - 08 aug. 20 kl. 15:04

Rabalder i utkanten skaper hodebry for Putin. Fire årsaker til at denne oppstanden er annerledes.

Først ble den folkevalgte guvernøren kastet i fengsel. Etterfølgerens herskapshus provoserer. Det er opprør øst i Russland..

NRK - 26 juli 20 kl. 13:18

Russlands marine ruster opp

Russlands marine vil bli utvidet med 40 nye fartøy i år, opplyser president Vladimir Putin. 46 marinefartøy og 4000 soldater deltok søndag under markeringen av Marinens dag i St. Petersburg, der også Putin var til stede..

NRK - 07 aug. 20 kl. 00:41

Russiske aktivister fikk fengsel

Tre unge aktivister har fått lange straffer i Russland etter å ha blitt funnet skyldige i å ha planlagt å styrte president Vladimir Putin i et kupp. De tre skal tilhøre anarkist-gruppa kalt «Ny storhet». Straffene er på sju, 6,5 og 6 år..

VG - 25 juli 20 kl. 11:50

Store protester mot Putin: – Folk er ikke redde

I mer enn to uker har store folkemengder tatt til gatene i den russiske byen Khabarovsk i protest mot Vladimir Putin – og hans nyutnevnte guvernør i området..

Aftenposten - 20 juli 20 kl. 16:03

Putin sparket drapssiktet guvernør

Russlands president Vladimir Putin har sparket guvernøren i Khabarovsk-regionen, som er siktet for flere drap tidlig på 2000-tallet..

Aftenposten - 20 juli 20 kl. 16:03

Titusener av russere samlet seg for å støtte ham. Nå har Putin gitt den drapssiktede guvernøren sparken.

Russlands president Vladimir Putin har sparket guvernøren i Khabarovsk-regionen, som er siktet for flere drap tidlig på 2000-tallet..

NRK - 20 juli 20 kl. 14:35

Putin utnevner ny guvernør

Putin utnevner ny guvernør for Khabarovsk, øst i Russland, etter at Sergei Furgal ble arrestert og mistenkt for å ha vært involvert i en drapssak. Den nye guvernøren, Mikhail Degtyarev, er fra samme parti som Furgal, melder Reuters..

Aftenposten - 17 juli 20 kl. 18:08

Putin beordrer massiv militærøvelse

President Vladimir Putin drar i gang en omfattende militærøvelse, der forsvaret skal trene på å avverge trusler fra terrorister..

Dagbladet - 24 juli 20 kl. 09:31

Fikset Putin brexit?

Boris Johnsons regjering har lenge forsøkt å tåkelegge spørsmålet..

NRK - 15 juli 20 kl. 15:13

Merkel og Putin diskuterte Ukraina

Angela Merkel har i en telefonsamtale med Vladimir Putin i dag diskutert å iverksette Minsk-avtalen for å få en fredelig løsning på konflikten i Øst-Ukraina. Konflikten brøt ut for seks år siden, og minst 13.000 personer er drept..

NRK - 25 juli 20 kl. 10:06

Demonstrasjoner i russisk by

Titusenvis av mennesker demonstrerte lørdag i byen Khabarovsk øst i Russland. De krever at byens guvernør blir løslatt og gjeninnsatt. Sergej Furgal har fått sparken av president Vladimir Putin og sitter nå varetektsfengslet i Moskva..

P4 - 26 juli 20 kl. 13:09

Russland ruster opp marinen

Russland ruster nå opp marinen. 40 nye fartøy i tillegg vil den russiske marinen blir utstyrt med hypersoniske våpen. Det opplyset president Vladimir Putin under en markering av marinens dag i dag..

NRK - 27 juli 20 kl. 01:07

Tyskland avviser forslag fra Trump

Tyskland avviser et forslag fra president Donald Trump om å invitere den russiske presidenten, Vladimir Putin, tilbake til G7 (Som er en internasjonal forum mellom 7 land), skriver Reuters. Russland ble kastet ut etter annekteringen av Krim..

Aftenposten - 25 juli 20 kl. 10:57

Stor demonstrasjon mot Putin i russisk by

Titusenvis av mennesker demonstrerte lørdag i byen Khabarovsk øst i Russland. De krever at byens sparkede og fengslede guvernør blir løslatt og gjeninnsatt..

NRK - 06 juli 20 kl. 12:57

Putin-slektning blir partileder

En slektning av Russlands president Vladimir Putin, er valgt inn som partileder av et mindre politisk parti, melder Reuters. Nyhetsbyrået skriver at Putin håper slektningens parti vil vinne plasser i parlamentet under neste års valg..

P4 - 03 juli 20 kl. 18:37

Putin signerte grunnlovsendringen

Russlands president Vladimir Putin har i dag signert den vedtatte grunnlovsendringen som åpner for at han kan sitte ved makten i 16 år til. Resultatene fra folkeavstemningen denne uka viste at 78 prosent av russerne gikk inn for å endre grunnloven. Dermed kan Putin velges for to seksårsperioder til og potensielt bli sittende til 2036..

NRK - 18 juli 20 kl. 23:06

Store demonstrasjoner i Khabarovsk

Sinte russere protesterer i byen Khabarovsk mot at den populære guvernøren Sergej Furgal er arrestert, og krever at president Putin må trekke seg. 50.000 protesterte i den største demonstrasjonen utenfor Moskva på flere år..

Klartale - 02 juli 20 kl. 08:39

Putin vinner folkeavstemning

Russerne har stemt ja til å endre grunnloven sin. Dermed kan Vladimir Putin fortsette som president til 2036..

VG - 18 juli 20 kl. 17:06

Russere demonstrerer FOR drapssiktet guvernør: – Mer populær enn Vladimir Putin

Tusener av mennesker i den russiske byen Khabarovsk tar dag etter dag til gatene for å protestere mot at guvernøren deres er arrestert og brakt til Moskva, siktet for drap på flere businessfolk..

NRK - 17 juli 20 kl. 17:50

Massiv militærøvelse i Russland

President Putin setter i gang en omfattende militærøvelse, for å trene på å avverge trusler fra terrorister. Forsvarsdepartementet opplyser at øvelsen omfatter 150.000 soldater, 27.

VG - 05 juli 20 kl. 19:25

Kritikere etter rekordtall for Putin: – Bare et spill for galleriet

Vladimir Putin (67) kunne glede seg over en større seier enn noen gang tidligere – men Helsingfors-komiteen ser ikke på folkeavstemningen som legitim..

NRK - 15 juli 20 kl. 22:07

Over 100 pågrepet i Moskva

Politiet i Moskva pågrep onsdag over 100 personer som deltok i en demonstrasjon mot endringer i grunnloven, melder NTB. Endringene som de protesterer mot muliggjør at president Vladimir Putin kan bli ved makten fram til 2036..

NRK - 16 juli 20 kl. 13:40

130 demonstranter pågrepet i Moskva

Politiet i Moskva pågrep onsdag over 130 personer som demonstrerte mot grunnlovsendringen som åpner for at Putin kan styre landet fram til 2036, melder AP. De fleste av de pågrepne skal ifølge medier ha blitt løslatt innen torsdag morgen..

P4 - 15 juli 20 kl. 22:18

Over 100 demonstranter pågrepet

Over 100 demonstranter er pågrepet i Moskva i Russland. Personene deltok i en demonstrasjon om endringer i grunnloven, ifølge NTB. Endringene gjør det mulig for president Vladimir Putin å sitte med makten frem til 2036..

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 22:28

Over 100 personer pågrepet etter Putin-demonstrasjon

Politiet i Moskva pågrep onsdag over 100 personer som deltok i en politisk protestaksjon mot endringer i grunnloven..

Aftenposten - 15 juli 20 kl. 22:28

Over 140 personer pågrepet etter Putin-demonstrasjon

Politiet i Moskva pågrep onsdag over 140 personer som deltok i en politisk protestaksjon mot endringer i grunnloven..

VG - 01 juli 20 kl. 19:51

Opposisjonsleder om braktall for Putin: – Det er en stor løgn

Russland sier ja til ny grunnlov, viser opptellingen etter folkeavstemningen. Det betyr at Vladimir Putin (67) kan fortsette som president helt fram til 2036. Opposisjonslederen Aleksej Navalnyj (44) raser..

Dagbladet - 08 juli 20 kl. 09:43

Gambling som styreform

Kampen om den russiske grunnloven kan endre spillet i disfavør president Putin. Koronapandemien kan vise seg å bli skjebnesvanger for regimet hans..

NRK - 25 juni 20 kl. 12:19

Putin ber om folkets støtte

Fra i dag kan russere forhåndsstemme om forslagene til endringer av grunnloven. Selve folkeavstemningen skjer 1. juli, og president Vladimir Putin ber om støtte bl.

P4 - 21 juni 20 kl. 15:11

Putin vurderer å fortsette

Vladimir Putin kan bli sittende med makten i Russland i tolv år til. Presidenten sier nå at han vurderer å stille som presidentkandidat dersom folket godtar det skriver Reuters. Putin foreslo tidligere i år endringer i grunnloven, som gjør at han i teorien styre landet i minst to terminer på seks år.

NRK - 23 juni 20 kl. 16:36

Putin foreslår skatteøkning

Russlands president Vladimir Putin varsler at inntektskatten for noen innbyggere økes i landet etter koronakrisen, ifølge AFP. Skatten økes fra 13 prosent til 15 prosent for innbyggere med årsinntekt over fem millioner rubler, eller 690.000 kroner..

NRK - 21 juni 20 kl. 14:09

Putin kan fortsette til 2036

Vladimir Putin sier i et intervju at han vil vurdere å stille som presidentkandidat hvis folket stemmer for endringer i grunnloven. En reformavstemning vil skje mellom 25 juni og 1 juli. Opposisjonen kaller reformforslagene et "konstitusjonelt kupp"..

P4 - 14 juni 20 kl. 12:57

Putin: - USA er i dyp krise

Russlands president Vladimir Putin kaller demonstrasjonene mot rasehat i USA for et teng på en dyp, intern krise. Det sir han i et TV-intervju med russisk TV. Dette er første gang Putin uttaler seg om antirasistdemonstrasjonen i USA..

NRK - 14 juni 20 kl. 12:53

Putin om USA-demonstrasjoner

Antirasistdemonstrasjonene i USA er et tegn på dyp krise i landet, sier Russlands president Vladimir Putin. – Det som har skjedd er tegn på dypt befestede interne kriser, sa Putin i et intervju med fjernsynsstasjonen Rossija 1 søndag..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt