Putin

Tuesday, 25 February, 10:10

Nyheter om Putin

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 21 Feb 20 kl. 00:29

Merkel og Macron vil ta opp Idlib

Tysklands Angela Merkel og Frankrikes Emmanuel Macron har invitert Russlands Vladimir Putin og Tyrkias Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria. Merkel og Macron ringte Putin torsdag og uttrykte sin uro..

Aftenposten - 20 Feb 20 kl. 23:17

Merkel og Macron vil diskutere Idlib med Putin og Erdogan

Angela Merkel og Emmanuel Macron har invitert Vladimir Putin og Recep Tayyip Erdogan til et møte for å få slutt på krigføringen nordvest i Syria..

Aftenposten - 20 timer siden

Putin motiveres ikke av penger eller ideologi. Han bryr seg om hvordan han vil bli husket om hundre år.

Russland blåser seg opp og prøver å se farligere ut enn det er. I Vesten går vi fem på. Det mener russlandskjenneren Mark Galeotti..

NRK - 21 Feb 20 kl. 19:38

Bekymret for jihadister i Syria

I en telefonsamtale med sin tyrkiske kollega, president Recep Tayyip Erdogan, sa russlands president Vladimir Putin at han var alvorlig bekymret for de aggressive handlingene fra jihadistene i Ldlib-regionen i Syria..

NRK - I førrgår: 17:19

Erdogan varsler møte om Syria

Tyrkias president Recep Tayyip Erdogan sier han skal møte Russlands president Vladimir Putin og Tysklands forbundskansler Angela Merkel 5. mars om uroen i Idlib-provinsen nordøst i Syria. En tyrkisk soldat ble drept av syriske bomber i Idlib i dag..

VG - 21 Feb 20 kl. 22:31

Washington Post: Russland prøver å hjelpe Sanders i nominasjonskampen

Ifølge avisen skal Bernie Sanders, som kjemper om å bli demokratenes presidentkandidat, ha blitt orientert av myndighetene. Han svarer med en klar beskjed til Putin..

NRK - 21 Feb 20 kl. 23:03

Sanders ber Russland holde seg unna

Ifølge Washington Post skal Russland ha forsøkt å påvirke demokratenes nominasjonskamp til fordel for Bernie Sanders. Sanders sier til avisa at Russland forsøkte å blande seg i 2016, og at de vil gjøre det igjen i år. Han ber Putin holde seg unna..

NRK - 21 Feb 20 kl. 13:20

Vil ikkje trekke seg ut av Syria

Tyrkia kjem ikkje til å trekka seg ut av Idlib-regionen nordvest i Syria. Det seier president i Tyrkia, Recep Erdogan, melder Reuters fredag ettermiddag. Erdogan seier han skal snakka med Russlands president, Vladimir Putin, fredag kveld om Syria..

NRK - 21 Feb 20 kl. 13:20

Vil ikkje trekka seg ut av Syria

Tyrkia kjem ikkje til å trekka seg ut av Idlib-regionen nordvest i Syria. Det seier president i Tyrkia, Recep Erdogan, melder Reuters. Erdogan seier han skal snakka med Russlands president, Vladimir Putin, fredag ettermiddag om Idlib i Syria..

Aftenposten - 16 Feb 20 kl. 19:58

Stalin skjøt sine motstandere. Putin drukner dem i papirarbeid.

MOSKVA (Aftenposten): Noen av Russlands eldste og mest respekterte menneskerettighetsorganisasjoner er på randen av sammenbrudd på grunn av press fra myndighetene..

VG - 22 Jan 20 kl. 07:40

Fra Putin til Putin

Vladimir Putin har vært Russlands sterke mann i 20 år. Om fire år går han av som president. Men makten vil han nok ikke gi fra seg..

NRK - 12 Feb 20 kl. 10:10

Erdogan truar syriske styrkar

Den tyrkiske presidenten truar med å angripe syriske regjeringsstyrkar «overalt» dersom soldatane hans i Idlib-provinsen blir skada, ifølgje AFP. Erdogan har onsdag presentert sine planar i Syria til Russlands president Vladimir Putin..

P4 - 12 Feb 20 kl. 09:45

Mener Putin splitter Norge

Politikere i Finnmark føler seg mistenkeliggjort av Etteretningssjef Morten Haga Lunde. I ett innlegg mandag kveld denne uka sa han at Russland spiller opp motsetningene mellom Oslo og Nord-Norge i synet på naboen i øst. Uttalelsen får flere politikere i Finnmark til å reagere sterkt, skriver Klassekampen.

Aftenposten - 08 Feb 20 kl. 18:01

De omtaler hverandre som kjære venner. Nå settes vennskapet og freden virkelig på prøve.

ISTANBUL (Aftenposten): Det er fare for krig mellom Tyrkia og Assads Syria. Erdogan og Putin gjør nå alt de kan for å hindre en opptrapping av krigen i Syria..

NRK - 07 Feb 20 kl. 16:29

Ingen løsning på oljekonflikt

Vladimir Putin greide ikke å enes med Hviterusslands leder Aleksandr Lukasjenko da de to møttes fredag for å løse oljekonflikten. Lukasjenko anklager Russland for å ta overpris for olje og for å ha levert mindre olje i januar enn hva som er avtalt..

P4 - 20 Jan 20 kl. 17:46

Putin har levert reformforslag

Russlands president Vladimir Putin har nå levert sine forslag til endringer i grunnloven til nasjonalforsamlingen. Blant disse forslagene er overføring av noe makt fra presidentembetet, melder AFP. Det kom som en overraskelse på mange utenforstående at den russiske regjeringen annonserte sin avgang forrige uke.

Aftenposten - 21 Jan 20 kl. 13:25

Her er Putin og Merkel hjertens enige. Det får Trump til å se rødt.

MOSKVA (Aftenposten): Slik sikrer gassen Putin makt og innflytelse..

VG - 20 Jan 20 kl. 11:48

Eks-ambassadør om riksrett: – Putin elsker det

NEW YORK (VG) USAs tidligere ambassadør til Russland, Michael McFaul, sier til VG at Russlands president Vladimir Putin har alt å vinne på riksrettssaken mot Donald Trump..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 20:27

Nyhetsanalyse: Han overrasket alle igjen. Mye mer står på spill enn Putins pensjonisttilværelse.

Putin kaster om på kortene i sitt maktapparat. Men det er fortsatt Putin som sitter med alle essene..

NRK - 15 Jan 20 kl. 15:05

Medvedev får ny rolle

Dmitrij Medvedev har ifølge Putin takka ja til ei ny rolle i presidenten sitt sikkerheitsråd, melder Reuters. Medevev sa på ein pressekonferanse onsdag ettermiddag at regjeringa hans går av for å gje rom til at Putin kan gjera endringar i grunnloven..

P4 - 15 Jan 20 kl. 20:10

Skattedirektør foreslått som statsminister

En skattedirektør blir trolig den nye statsminsiteren i Russland. President Vladimir Putin har i dag tilbudt stillingen til Mikhail Misjustin etter at Dmitrij Medvedev gikk av i dag. Putin varslet flere endringer i det politiske systemet i sin årlige tale til nasjonalforsamlingen..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:58

Vladimir Putin vil gi russere en ekstra motivasjon til å bli foreldre

Russlands president Vladimir Putin gir russerne nye økonomiske insentiver til å få flere barn. Fødselsratene i landet har de siste årene gått ned..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:44

Hvordan vil han beholde makten? Putin foreslår endringer i det rusisske politiske systemet.

MOSKVA (Aftenposten): Vladimir Putin vil overføre makt fra presidentstolen til statsministerstolen og parlamentet. Det gjør at mange tror han ser for seg en fremtid som statsminister etter 2024..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:44

Hvordan vil han beholde makten? Putin foreslår endringer i det rusisske politiske systemet.

MOSKVA (Aftenposten): Vladimir Putin vil overføre makt fra presidentstolen til statsministerstolen og nasjonalforsamlingen. Det gjør at mange tror han ser for seg en fremtid som statsminister etter 2024..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 13:44

Hvordan vil han beholde makten? Putin foreslår endringer i det russiske politiske systemet.

MOSKVA (Aftenposten): Vladimir Putin vil overføre makt fra presidentstolen til statsministerstolen og nasjonalforsamlingen. Det gjør at mange tror han ser for seg en fremtid som statsminister etter 2024..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 14:40

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev måtte gå på dagen. – Det gikk ikke som vi håpet, sa Putin.

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin, melder det russiske nyhetsbyrået Tass..

P4 - 15 Jan 20 kl. 14:46

Russlands regjering går av

Regjeringen i Russland går av. Statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin i dag, melder det russiske nyhetsbyrået Tass. Årsaken er at president Vladimir Putin i sin årlige tale til nasjonalforsamlingen har foreslått flere endringer i det politiske systemet.

Aftenposten - 23 Jan 20 kl. 21:59

Han fortalte om hvordan Putin styrer mediene. For det fikk han svi.

Leonid Krivenkov fortalte om hvordan russiske myndigheter instruerer TV-kanalene i detalj om hvordan de skal rapportere nyheter. Nå er han blitt banket opp..

E24 - 11 Jan 20 kl. 20:00

Putin og Merkel lover ferdigstillelse av gassprosjekt

Russlands president Vladimir Putin og Tysklands statsminister Angela Merkel slo begge ring om Nord Stream 2 da de møtte pressen etter et møte i Moskva..

NRK - 21 Jan 20 kl. 18:20

Ny regjering i Russland

President Vladimit Putin har i dag utnevnt en ny regjering i Russland. Ifølge Reuters har både utenriksminister Sergei Lavrov og forsvarsminister Sergei Shoigu beholdt påostene sine..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 18:17

Hvis Putin ikke lenger skal være president i Russland, hva skal han da gjøre?

MOSKVA (Aftenposten): Fem fremtidige mulige roller for den mektige russiske presidenten..

Dagbladet - 17 Jan 20 kl. 08:55

Reven viser sitt ansikt

Nå vet vi det med sikkerhet: Vladimir Putin er som reven. Han finner utganger overalt, og gjør alt for å overleve, skriver Morten Strand..

NRK - 07 Jan 20 kl. 15:14

Putin på besøk hos Assad

Russlands president Vladimir Putin dukket tirsdag opp i Syrias hovedstad Damaskus, der han møtte president Bashar al-Assad. Besøket var ikke varslet på forhånd, men bekreftes av flere statlige medier i Syria..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 21:29

Russlands nye statsminister: Lydig og konfliktsky IT-nerd som spiller hockey med Putin

MOSKVA (Aftenposten): – Mikhail Misjustin er et godt valg, oppsummerer russiske næringslivsledere og politikere..

VG - 17 Jan 20 kl. 09:15

Derfor «underlegger» Russland seg Midtøsten: Putin redd for å bli styrtet

Stabilitet er Vladimir Vladimir Putins overordnede mål. Han støtter autoritære regimer og er livredd for folkeopprør..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 11:03

For 75 år siden ble det fred i Europa. Nå skaper løgner om andre verdenskrig uro.

NYHETSANALYSE: Russlands president Putin hevder at Polen var medskyldig i krigsutbruddet i 1939..

Dagbladet - 15 Jan 20 kl. 14:53

Russlands regjering går av

Samme dag som Russlands president Vladimir Putin foreslo en rekke endringer i grunnloven, varslet Russlands statsminister at regjeringen vil gå av..

NRK - 15 Jan 20 kl. 14:40

Russlands statsminister går av

Russlands statsminister Dmitrij Medvedev har levert sin oppsigelse til president Vladimir Putin, melder det russiske nyhetsbyrået Tass..

NRK - 03 Jan 20 kl. 15:51

Putin advarer etter drap

Vladimir Putin er bekymret for at det amerikanske angrepet som drepte en av Irans viktigste generaler forverre situasjonen i Midtøsten. Det sa han til Frankrikes president Emmanuel Macron i en telefonsamtale på fredag, melder Kreml..

Aftenposten - 15 Jan 20 kl. 20:26

Putin vil forandre det politiske systemet. Regjeringen har gått av. Hva er det egentlig som skjer i Russland?

MOSKVA (Aftenposten): Syv spørsmål og svar om den mest kaotiske dagen i russisk politikk på flere år..

NRK - 06 Jan 20 kl. 11:55

Merkel og Putin skal møtes om krise

Tysklands forbundskansler Angela Merkel Russlands president Vladimir Putin skal møtes i Moskva lørdag for å diskutere krisen i Midtøsten etter USAs angrep i Irak. De skal også diskutere konflikten i Syria og Libya, sier Merkels talsmann..

NRK - 15 Jan 20 kl. 11:52

Mer makt til Russlands parlament

Russlands president, Vladimir Putin, vil gi det russiske parlamentet rett til å velge både statsminister og regjeringsmedlemmer. Tidligere har parlamentet bare godkjent statsministeren. Forslaget skal ut til folkeavstemning..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 08:25

Putins statsministerkandidat skal spørres ut i statsdumaen

Den russiske statsdumaen skal torsdag begynne utspørringen av Mikhail Misjustin, som er blitt foreslått av president Vladimir Putin som ny statsminister..

VG - 16 Jan 20 kl. 10:06

Steinfeldt om Putins maktgrep: Et skritt i retning av parlamentarisme

Da Russlands president Vladimir Putin var ferdig med talen som tok 70 minutter, ble statsministeren sparket og en ny hilset velkommen. Regjeringen skal sitte på presidentens nåde inntil videre..

VG - 16 Jan 20 kl. 10:06

Steinfeld om Putins maktgrep: Et skritt i retning av parlamentarisme

Da Russlands president Vladimir Putin var ferdig med talen som tok 70 minutter, ble statsministeren sparket og en ny hilset velkommen. Regjeringen skal sitte på presidentens nåde inntil videre..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt