Problemer

Wednesday, 03 June, 23:30

Nyheter om Problemer

Sortering: Relevans | Senaste
Aftenposten - 26 May 20 kl. 15:25

Telia har Problemer med telefonnettet over hele landet

Telia opplyser at de Problemer med sin bedriftsløsning. Enkelte av selskapets bedriftskunder, som politiet, får ikke ringt ut eller inn, men 112 fungerer..

P4 - 26 May 20 kl. 15:19

TelefonProblemer over hele landet

Politiet flere steder landet har Problemer med telefonnummer 02800. Både politiet i Trøndelag, Møre og Romsdal og Øst politidistrikt melder om dette, men nødtelefonen 112 fungerer som normalt , melder NRK. Telia opplyser at de har landsdekkende Problemer med nettet..

Aftenposten - 16 timer siden

Altfor mye våpen | Therese Sollien

Overføringen av utstyr fra militæret til politiet i USA skaper store Problemer..

P4 - 21 May 20 kl. 18:22

Vipps har Problemer

Betalingstjenesten Vipps har Problemer og er nå helt uttilgjengelig for brukerne. Selskapet jobber nå med å rette feilen, hvor lang tid det tar før problemene er løst er ikke kjent..

P4 - Igår: 17:38

Oslo: Fraråder bading

Er du i Oslo, og har tenkt deg ut for et bad i kveld, må du følge med nå. For Oslo kommune fraråder inntil vider bading i Hvervenbukta - helt sør i hovedstaden - på grunn av Problemer med toalettanlegget. Det gjør nemlig at mye kloakk har rent nedover stranden..

Aftenposten - I førrgår: 17:47

Iditarod-vinner Wærners fly måtte snu i luften

Etter å ha sittet koronafast i Alaska i tre måneder var hundekjøreren Thomas Wærner på vei tilbake til Norge i et veteranfly. Så fikk flyet Problemer..

VG - I førrgår: 15:54

Egil Kristiansen: Ingen har sagt at de har Problemer

ULLEVAAL STADION (VG) I 19 år har Egil Kristiansen (54) vært landslagstrener. Ikke én eneste utøver har kommet til ham og fortalt om utfordringer med mat og vekt, sier han..

P4 - 31 May 20 kl. 16:23

SpaceX koblet seg på ISS

Elon Musk sin SpaceX-kapselen har koblet seg på Den internasjonale romstasjonen, ISS. Operasjonen gikk uten Problemer for de to NASA- astronautene Bob Behnken og Doug Hurley. Dette er første gang i historien at et kommersielt selskap sender astronauter ut i rommet..

E24 - 31 May 20 kl. 17:05

SpaceX-kapselen har koblet seg til ISS

SpaceX-kapselen Crew Dragon nådde fram til Den internasjonale romstasjonen ISS søndag og fikk koblet seg til uten Problemer..

VG - 31 May 20 kl. 22:32

Psykolog om gambling-Problemer i idretten: – Tror bare vi ser toppen av isfjellet

Psykologspesialist Dag Sørum tar imot fotballspillere og andre topputøvere som sliter med gambling. Han håper at Vegard Forrens åpenhet kan hjelpe andre med spillavhengighet..

P4 - 31 May 20 kl. 19:39

Astronautene gikk om bord

Etter flere timer med spenning fikk de to astronautene fra SpaceX gå om bord den internasjonale romstasjonen ISS for rundt en time siden. Dokkingen gikk uten Problemer tidligere i dag, men det tok flere timer før alle sikkerhetssystemer ga grønt lys..

NRK - 19 May 20 kl. 04:38

Unge med dårligere psykisk helse

Europeiske barn mellom 11 og 15 år er i økende grad rammet av psykiske Problemer, viser en WHO-studie i 45 land. Undersøkelsen viser at en av fire føler seg nervøse, irritable, eller at de minst en gang i uka har Problemer med å sovne..

VG - 30 May 20 kl. 10:45

Svensk landslagsspiller åpen om angsten

Da Madelen Janogy (24) kom med på det svenske landslaget startet søvnproblemene. Nå forteller den svenske fotballstjernen og Tyskland-proffen at hun sliter med psykiske Problemer..

Aftenposten - 29 May 20 kl. 19:18

Kapasiteten skaper utfordringer for Ruter

At samfunnet gradvis åpner opp, skaper Problemer for Ruter. Årsaken er at kapasiteten på buss, bane og trikk fortsatt er lav som følge av smitteverntiltakene..

NRK - 26 May 20 kl. 15:03

Politiet har telefontrøbbel

Flere steder i landet meldes det om Problemer med telefonsamtaler. Dette gjelder blant annet Oslo og Øst politidistrikt..

NRK - 28 May 20 kl. 15:08

TrafikkProblemer etter ulykke

Politiet melder om store trafikale Problemer på Omkjøringsveien i Trondheim etter et trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil i sørgående felt på veien. På Twitter skriver de at føreren av motorsykkelen var på beina etter ulykken..

VG - 19 May 20 kl. 14:47

Toppserien og Obosligaen har fått klarsignal: – Vi har noen Problemer

Lagene i Toppserien og Obosligaen kan starte med fullkontakttrening to uker tidligere enn planlagt. Klubber som Strømmen og Grorud må inntil videre la en tredjedel av spillertroppen stå utenfor treningene, og Øygarden innrømmer de å få Problemer..

P4 - 31 May 20 kl. 20:33

Tauet vekk biler etter branner

Flere søppelkasser begynte å brenne etter at folk kastet fra seg engangsgriller som ikke var ordentlig slukket ved Bygdøy sjøbad i Oslo i dag. Da brannvesenet rykket ut til hendelsen hadde de store Problemer med å komme seg fram fordi folk hadde parkert biler over alt. Politiet har nå valgt å taue vekk flere biler og har samtidig skrevet ut over 30 parkeringsbøter.

NRK - 26 May 20 kl. 14:28

Telefontrøbbel for politiet

Det er Problemer med sentralbordet til politiet i Trøndelag. Dette berører kun telefonnummer 02800 - nødtelefonen til politiet fungerer som normalt..

NRK - 26 May 20 kl. 18:50

Telia-Problemer løst

Problemene Telia hadde med sin bedriftsløsning tirsdag ettermiddag, er løst. – Vi beklager så mye de ulempene dette har medført, skriver informasjonssjef Daniel Barholm i Telia i en SMS til NTB..

VG - 19 May 20 kl. 14:47

Toppserien og Obos-ligaen har fått klarsignal: – Vi har noen Problemer

Lagene i Toppserien og Obos-ligaen kan starte med fullkontakttrening to uker tidligere enn planlagt. Klubber som Strømmen og Grorud må inntil videre la en tredjedel av spillertroppen stå utenfor treningene, og Øygarden innrømmer de å få Problemer..

NRK - 26 May 20 kl. 14:50

Politiet har telefonProblemer

Politiet i Møre og Romsdal har Problemer med telefonlinjene, men nødnummeret 112 virker. Politiet opplyser at det jobbes med feilretting. De oppfordrer folk til å kun ringe nødtelefonen dersom man er i nød..

Aftenposten - 28 May 20 kl. 18:24

Carlsen utklasset Nakamura i første semifinale

Magnus Carlsen hadde ingen Problemer med å beseire Hikaru Nakamura i første semifinale i Rapid Challenge-turneringen og kan innkassere finaleplass fredag..

P4 - 26 May 20 kl. 18:54

Problemene hos Telia løst

Telefonproblemene hos Telia er nå funnet og løst. Problemenet førte til at kunder landet over hadde Problemer med å ringe inn og ut fra Telia-numre. Selskapet sier de sterkt beklager ulempene dette har medført..

NRK - 26 May 20 kl. 17:04

Feilen rettet

Troms politidistrikt melder at feilen med telefonsystemet skal være rettet. Tirsdag var det Problemer over hele landet med Telias bedriftsløsninger..

E24 - 26 May 20 kl. 10:37

Kronikk: Tangen-saken: To langsiktige Problemer og en løsning

Denne uken kan det avgjøres om Nicolai Tangen blir ny leder av Oljefondet..

NRK - 26 May 20 kl. 14:55

TelefonProblemer flere steder

Det meldes det om Problemer med telefonsamtaler flere steder i landet. På Telias nettsider skriver de at de har driftsforstyrrelser stort sett over hele landet..

Klartale - 27 May 20 kl. 13:20

EU er klare med mer penger til krise-hjelp

Mange EU-land har fått store Problemer av korona-viruset. Nå er EU klare med mer penger til krise-hjelp..

P4 - 29 May 20 kl. 09:35

Ny Trump-tweet merket

Twitter har igjen merket en av president Donald Trumps tweeter. Nå gjelder det en melding i morgentimene om opptøyene i Minneapolis - den strider mot Twitters retningslinjer om glorifisering av vold. Trump skriver at militæret vil ta kontroll hvis demonstrantene - som han kaller kjeltringene - fortsetter å skape Problemer.

Aftenposten - 26 May 20 kl. 18:19

Carlsen klar for semifinale i egen turnering etter knusende seier

Magnus Carlsen hadde få Problemer i den andre kvartfinalen mot Wesley So med seier 2,5-0,5. Dermed er han semifinaleklar i sin egen turnering Rapid Challenge..

Aftenposten - 26 May 20 kl. 22:31

Laveste strømpris noensinne i Sør-Norge: Du kan spare 6.000 kroner i 2020

Strømprisen i Sør-Norge falt tirsdag til ett øre kilowattimen, grunnet enorme mengder snø i fjellet og Problemer med strømkablene til Danmark. – Det er den laveste prisen vi har sett i Norge noensinne, sier analytiker..

E24 - 26 May 20 kl. 22:01

Laveste strømpris noensinne i Sør-Norge: Du kan spare 6.000 kroner i 2020

Strømprisen i Sør-Norge falt tirsdag til ett øre kilowattimen, grunnet enorme mengder snø i fjellet og Problemer med strømkablene til Danmark. – Det er den laveste prisen vi har sett i Norge noensinne, sier analytiker..

E24 - 25 May 20 kl. 08:25

Solgte selskapet til Equinor – nå er han skuffet over selskapets USA-Problemer

Bud Brigham mener Equinor kunne blitt en leder i produksjon av skiferolje etter at han solgte selskapet sitt til dem. Han er skuffet over hvordan det gikk..

Aftenposten - 24 May 20 kl. 22:14

Teamet i Bærum jobber tett med familier der barn er utsatt for vold og omsorgssvikt. De klarer å hjelpe mange.

Før ville flere foreldre blitt fratatt barna. Nå får familier med store Problemer hjelp av et team som er tilgjengelig hele døgnet..

Aftenposten - 22 May 20 kl. 20:00

Digitalisering vil bidra til å forsterke kroppspress | Ulrikke Falch

I dag er den offentlige samtalen mye mer bevisst på kroppspress. Men nye Problemer kan oppstå..

P4 - 24 May 20 kl. 23:06

Må bli bedre på venflon

Helsepersonell kan bli bedre på stell og oppfølging av venflon, kateter som stikkes inn i blodårer. Det skriver Tidsskriftet Den norske legeforening. En studie utført ved 419 sykehus i 51 land, viser at god praksis når venflon settes inn er av stor betydning for å hindre infeksjon.

Aftenposten - 23 May 20 kl. 14:00

Sterke reaksjoner på Joe Biden sleivete kommentarer: – Arrogant og nedlatende

– Hvis du har Problemer med å finne ut om du støtter meg eller Trump, er du ikke svart, sa Joe Biden da radiointervjuet nesten var ferdig. Nå får han hard medfart fra flere hold..

Klartale - 19 May 20 kl. 15:28

Tusenvis har Problemer med spill

Mange flere har problem med spilling enn for fem år siden. Det viser en ny rapport..

NRK - 21 May 20 kl. 18:14

Vipps utilgjengelig

Betalingstjenesten Vipps har Problemer og er torsdag ettermiddag helt utilgjengelig for brukerne. Det melder Vipps på Facebook. Omfanget av problemene, og hvor lang tid det tar å løse dem, er foreløpig uklart..

Klartale - 19 May 20 kl. 08:32

Barn blir dårligere psykisk

Barn i Europa er mer rammet av psykiske Problemer enn før. Det viser en studie i 45 land..

P4 - 22 May 20 kl. 18:10

Minst 40 personer omkom i flystyrt

Minst 40 personer er bekreftet omkommet i flystyrten i Karachi i Pakistan i dag. Det melder nå nyhetsbyrået AFP. Flyet styrtet i et boligfelt og frivillige har hjulpet til å få overlevende ut av vraket og 15 - 20 personer er blitt reddet ut av bolighus som ble rammet.

NRK - 19 May 20 kl. 18:11

Flere har spillProblemer

55000 nordmenn har Problemer med spill, og 122.000 er i risikosonen for å få det, viser ny undersøkelse. – Dette bekymrer oss.

Aftenposten - 19 May 20 kl. 09:59

Ny rapport: 55.000 nordmenn har alvorlige Problemer med pengespill

Regjeringen og Lotteritilsynet ønsker å presse utenlandske selskap ut av det norske spillmarkedet. Feil vei å gå, mener andre..

P4 - 21 May 20 kl. 18:35

Kina varsler mottiltak mot USA

Kina lover å slå hardt tilbake mot USA dersom de vedtar lover som åpner for sanksjoner knyttet til koronapandemien. En talsmann for den kinesiske Folkekongressen sier at det verken er ansvarlig eller moralsk å dekke over ens egne Problemer ved å skylde på andres. Spenningene mellom USA og Kina har økt etter at president Donald Trump og flere andre republikanere har hevdet at Kina har skyld i at viruset har spredd seg til resten av verden..

NRK - 19 May 20 kl. 11:15

Flere unge sliter psykisk

Europeiske barn mellom 11 og 15 år er i økende grad rammet av psykiske Problemer, viser en WHO-studie gjennomført i 45 land. Mens 41 prosent av guttene opplyser at de er i god psykisk form, er tallet bare 33 prosent blant jenter..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt