Problemer

Wednesday, 16 October, 00:29

Nyheter om Problemer

Sortering: Relevans | Senaste
NRK - 23 timer siden

Facebook-Problemer i flere land

Både Facebook og Instagram har Problemer i Norge, og andre flere andre steder i Nord-Europa, følge nettstedet Downdetector. Ifølge rapportene på nettstedet, skal det blant annet være Problemer med å logge inn, og å laste opp bilder..

P4 - 11 Oct 19 kl. 07:46

Nye Problemer på jernbanen

Det er i dag - nok en gang - forsinkelser i togtrafikken på Østfoldbanen. Problemer med et togsett tidligere i dag gjør at andre tog er forsinket, og i tillegg er det signalProblemer mellom Ski og Ås, melder Bane Nor..

P4 - Igår: 18:42

Problemer med Snapchat

Mange tusen brukere av Snapchat rapporterer om tekniske Problemer med appen. Et kart på nettstedet downdetector.com viser at det er meldt inn feil fra brukere i både Nord-Amerika og Europa.

Klartale - 10 Oct 19 kl. 15:41

Fire av ti sliter psykisk over tid

Psykiske Problemer er svært vanlig. Fire av ti sier at de har opplevd psykiske Problemer over tid..

Dagbladet - Igår: 07:53

Hevder Kim skjuler svinekatastrofe

Etter utbruddet i mai har det vært stille fra Nord-Korea. Nå fryktes det at Kim Jong Un forsøker å skjule en griseskandale som kan gi landet store Problemer..

Aftenposten - 9 timer siden

Brann-helten er endelig aktuell for å spille igjen: – Har ikke spilt én kamp i år uten Problemer.

Fredrik Haugen er tilbake etter operasjon og et over to måneder langt skadeavbrekk. – Det er veldig bra for oss at Haugen er tilbake, sier Brann-trener Lars Arne Nilsen..

P4 - 8 timer siden

Går av etter rasisme

Bulgarias fotballpresident Borislav Mihajlov trekker seg nå etter rasisme blant Bulgarias tilskuere i gårsdagens EM-kvalifiseringskamp mot England i Sofia. Bulgarias statsminister ba tidligere i dag fotballpresidenten om å gå av. Også tidligere har Bulgaria hatt Problemer med rasisme på tribunene - og derfor var flere seterader stengt under kampen som England var 6-0.

E24 - Igår: 13:37

Tesla Norge undersøker klager om «fantombremsing»

Flere norske Tesla-eiere har klaget på Problemer med bilens adaptive cruisekontroll, en funksjon som skal gjøre at bilen holder hastigheten, samtidig som den skal tilpasse avstanden til bilen foran og bremse ved hindringer..

VG - I førrgår: 14:05

Therese Johaug lekte seg til ny NM-tittel

FROGNERPARKEN (VG) Therese Johaug (31) hadde ingen Problemer med å innfri favorittstempelet i NM i terrengløp i Frognerparken søndag formiddag - i strålende høstvær..

VG - I førrgår: 14:05

Johaug lekte seg til ny NM-tittel - satser på Paris-EM

FROGNERPARKEN (VG) Therese Johaug (31) hadde ingen Problemer med å innfri favorittstempelet i NM i terrengløp i Frognerparken søndag formiddag - foran et stort publikum og i strålende høstvær..

P4 - Igår: 21:50

Truet med å stanse England-Bulgaria

Tross mye uro og stygge tilrop- ble det ren overkjøring fra England i EM-kvalifiseringskampen mot Bulgaria i kveld. 6-0 vant England på bortebane, der dommeren stanset spillet to ganger som følge av rasistiske tilrop. Bulgaria har også tidligere hatt Problemer med rasisme på tribunene - og derfor var flere seterader i den bulgarske hovedstaden stengt i kveld, men fortsatt kom det rasistiske rop mot engelske spillere - som da hevet seg over det, og vant overlegent..

P4 - 12 Oct 19 kl. 13:52

FN sliter økonomisk

FN har store økonomiske Problemer. Medlemslandene har ikke betalt inn mer enn 70 prosent av det som skal til for å dekke budsjettet innværende år og de er i ferd med å gå tom for penger. I forrige uke varslet generalsekretær António Guterres innsparingstiltak.

P4 - 12 Oct 19 kl. 12:52

Innrømmer feil på utstyr til norske F-35

Det er feil på bremseskjermene til de nye kampflyene, som Norge skal ta i bruk ved utgangen av året. Det kommer frem i et intervju sjefen for Luftforsvaret har gjort med det amerikanske militærtidsskriftet Defense News. Selv om det er Problemer med de spesialutviklede bremseskjermene vil det ikke på planene om å ta i bruk flyene innen utgangen av 2019, melder TV2..

P4 - 10 Oct 19 kl. 14:30

Må regne med forsinkelser

Reisende på jernbanen må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger nå i ettermiddag. Den to timer lange streiken blant jernbaneansatte var ferdig klokken 14, men den fører fortsatt til Problemer på de aller fleste strekninger, melder Bane Nor nå. De viser til Vy Flytoget for mer informasjon..

NRK - 08 Oct 19 kl. 19:55

Fire av ti sliter psykisk over tid

I en undersøkelse i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse svarer 40 prosent at de har opplevd psykiske Problemer over tid. Folk svarer at det er familie og venner som er de viktigste samtalepartnerne når de sliter psykisk..

VG - 07 Oct 19 kl. 11:56

Solskjær innrømmer Problemer med kommunikasjon: – Umulig

NEWCASTLE (VG) Ole Gunnar Solskjær (46) prøvde å ta grep for å unngå baklengsmålet mot Newcastle, men spillerne hørte ham ikke..

P4 - 08 Oct 19 kl. 20:52

Fire av ti sliter psykisk over tid

Fire av ti sliter psykisk over tid. Det kommer frem i en undersøkelse analyseinstituttet YouGov har gjort i forbindelse med Verdensdagen for psykisk helse. Selv om 40 prosent sier de har opplevd psykiske Problemer i årets undersøkelse, er det 5 prosentpoeng færre sammenliknet med i fjor..

P4 - 14 Sep 19 kl. 14:35

Vipps har Problemer

Vipps og DNB har Problemer i ettermiddag. Enkelte brukere har Problemer med å vippse fra konto, og blir bedt om å bruke kort som betalingskilde i stedet. Også hos DNB har kunder Problemer med betaling.

Aftenposten - 03 Oct 19 kl. 07:00

T-banetrøbbel i morgenrushet

En signalfeil på toppen av planlagt vedlikehold skaper Problemer for reisende med T-banen vestfra..

Klartale - 03 Oct 19 kl. 15:10

Historien om en gal mann skaper debatt i USA

«Joker» har premiere på kino fredag. Det snakkes allerede om Oscar, Problemer med vold og frykt for masseskytinger..

NRK - 05 Oct 19 kl. 09:15

Frykter Problemer i oljebransjen

Det kan få store konsekvenser for oljebransjen dersom regjeringen ikke får på plass en avtale for briter som er midlertidig ansatt i Norge, NHO. Nå ber de regjeringen innføre en overgangsordning, skriver Dagens Næringsliv..

VG - 04 Oct 19 kl. 18:11

Justin Bieber raser mot dyrevernsorganisasjonen PETA: – Fokuser heller på virkelige Problemer

Dyrevernsorganisasjonen reagerer på at popstjernen har kjøpt to eksotiske katter..

NRK - 02 Oct 19 kl. 21:03

fem døde i veteranflyulykke i USA

Minst fem mennesker skal ha omkommet da et bombefly fra andre verdenskrig styrtet med 13 personer om bord ved en flyplass i delstaten Connecticut i USA. Ifølge øyenvitner fikk flyet Problemer kort tid etter avgang..

Dagbladet - 03 Oct 19 kl. 07:57

- Røykte hasj i fengselet før rekonstruksjon av drap

Den drapstiltalte mannen sier han hadde store Problemer med nervene mens han satt i varetekt. Timer før politiets rekonstruksjon av drapet han er tiltalt for, ruset han seg på cella..

Aftenposten - 04 Oct 19 kl. 11:29

Oliver Solberg måtte bryte i familieduellen: – Fryktelig synd

Far-sønn-duellen mellom Petter og Oliver Solberg ble ikke av det langvarige slaget i Rally Wales fredag. Tekniske Problemer ødela for yngstemann..

P4 - 03 Oct 19 kl. 06:19

Forsinkelser på T-banen

Det er forsinkelser i T-banetrafikken i Oslo nå i morgentimene. Problemer med signalanlegget på Majorstua, gjør at togene må passere stasjonsområdet med en maks hastighet på 15 km/t. Det medfører forsinkelser på alle linjer.

Dagbladet - 02 Oct 19 kl. 06:00

Ikke la uføre ta regningen

Mener statsråden at de som har blitt uføre på grunn av ryggProblemer og psykiske Problemer, om det er det hun mener med «skakke nerver», skulle ha bitt tennene mer sammen for å bli stående i jobb?.

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 21:02

Herrem toppscorer da Sola lekte seg videre i cupen

Sola hadde ingen Problemer med å slå ut Fjellhammer i cupens fjerde runde..

VG - 03 Oct 19 kl. 20:45

Solskjærs trøblete sesong fortsetter – målløst mot AZ

HAAG (VG) (AZ Alkmaar – Manchester United 0–0) Ole Gunnar Solskjær (46) har fortsatt ikke funnet løsningen på Manchester Uniteds store Problemer i angrepsspillet..

VG - 03 Oct 19 kl. 20:45

Nye skrekktall for Solskjær etter målløs United-kamp mot AZ

HAAG (VG) (AZ Alkmaar – Manchester United 0–0) Ole Gunnar Solskjær (46) har fortsatt ikke funnet løsningen på Manchester Uniteds store Problemer i angrepsspillet..

P4 - 02 Oct 19 kl. 19:21

Alvorlig veteranulykke i USA

I USA har flere personer omkommet etter at et veteranfly styrtet i Connecticut. Flyet med ti passasjerer om bord fikk ifølge CNN Problemer like etter avgang. Flyet var et bombefly av typen B-17, og ble opprinnelig brukt under andre verdenskrig..

NRK - 30 Sep 19 kl. 19:03

Forsinkelser ved Nationaltheatret

En signalfeil ved Nationaltheatret skaper Problemer for Askerbanen og Drammenbanen, ifølge Bane Nor. De jobber med å rette feilen, men vet ikke hvor lang tid det vil ta..

VG - 03 Oct 19 kl. 21:04

Jakob Ingebrigtsen enkelt videre til semifinale på 1500 meter – Filip løper nå

Yngstebror Ingebrigtsen hadde få Problemer med å ta seg videre fra det første av tre forsøksheat på 1500 meter. Han ble litt innestengt, men så seg til siden og kontrollerte inn til heatseier på tiden 3.37,67 minutter..

VG - 03 Oct 19 kl. 21:04

Jakob Ingebrigtsen enkelt videre til semifinale på 1500 meter – Filip løper straks

Yngstebror Ingebrigtsen hadde få Problemer med å ta seg videre fra det første av tre forsøksheat på 1500 meter. Han ble litt innestengt, men så seg til siden og kontrollerte inn til heatseier på tiden 3.37,67 minutter..

P4 - 21 Sep 19 kl. 12:18

Fly måtte lande etter Problemer

Et Norwegian-fly på vei til Mallora fikk Problemer i luften i formiddag og måtte returnere tilbake til Oslo Lufthavn Gardermoen. Pilotene skal ha fått indikasjoner på at det var noe i veien med fuel filteret. Avinor opplyser til VG at situasjonen ikke var dramatisk, og at flyet foretok en kontrollert landing.

E24 - 02 Oct 19 kl. 12:09

NHH-professor om kraftskatt-forslag: – Redd dette er bensin på bålet

Både kraftkommuner og næringen er negativ til forslaget fra kraftskattutvalget. NHH-professor sier at det blir Problemer om det ikke kommer sterkere signaler om fordelingen av skatteinntekter..

P4 - 03 Oct 19 kl. 05:56

Regjeringen får ikke kriselov

Avviser ny kriselov. Det var ikke mangler i lovverket, men dårlig håndtering som skapte Problemer med asylsituasjonen i 2015. Det er konklusjonen fra utvalget som har utredet en ny kriselov, skriver Klassekampen.

NRK - 01 Oct 19 kl. 19:55

Ecuador forlater OPEC

Ecuador trekker seg fra organisasjonen for oljeproduserende stater, OPEC. Avgjørelsen kommer på grunn av økonomiske Problemer, sier Ecuadors energiminister. Uten Ecuador, får OPEC 13 medlemmer..

VG - 03 Oct 19 kl. 21:04

Filip Ingebrigtsen videre i dramatisk forsøksheat

Filip Ingebrigtsen endte på fjerdeplass, men det skjedde ikke uten dramatikk. Med noen hundre meter igjen ble det knuffing med en etiopier som gikk i bakken. Jakob Ingebrigtsen hadde få Problemer med å ta seg videre fra det første heatet på 1500 meter..

P4 - 30 Sep 19 kl. 21:39

Warholm tok gull

Karsten Warholm har akkurat tatt gull på 400 meter hekk i VM i Doha. Han forsvarte dermed VM-tittelen sin fra London uten Problemer. Warholm har vært uslåelig i år..

Aftenposten - 02 Oct 19 kl. 08:24

Utenlandske togselskaper kan få millionbonus om de er i rute det første døgnet

Hvis det ikke oppstår Problemer det første driftsdøgnet, kan utenlandske togselskaper få henholdsvis 30 millioner og 40 millioner kroner i bonus fra staten..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 20:05

To personer omkom i uvær i Sentral-Europa

Hardt uvær i Sentral-Europa kostet mandag to liv og forårsaket trafikale Problemer og strømbrudd flere steder..

Aftenposten - 30 Sep 19 kl. 20:05

Tre personer omkom i uvær i Sentral-Europa

Hardt uvær i Sentral-Europa kostet mandag tre liv og forårsaket trafikale Problemer og strømbrudd flere steder..

Dagbladet - 02 Oct 19 kl. 09:36

Utenlandske togselskaper får 40 mill i bonus om de er i rute det første døgnet

Hvis det ikke oppstår Problemer det første driftsdøgnet, kan utenlandske togselskaper få henholdsvis 30 millioner og 40 millioner i bonus fra staten..

VG - 30 Sep 19 kl. 19:08

To personer omkom i uvær i Sentral-Europa

Hardt uvær i Sentral-Europa kostet mandag to liv og forårsaket trafikale Problemer og strømbrudd flere steder..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt