Problematisk

Onsdag, 12 August, 02:22

Nyheter om Problematisk

Sortering: Relevans | Senaste
P4 - 07 aug. 20 kl. 13:59

Bruk munnbind under hjemreise

Alle som kommer til Norge fra såkalte røde land bør fra og med i dag bruke munnbind helt til de er hjemme og i karantene. Det anbefaler Folkehelseinstituttet nå. De mener også det er Problematisk at de som har reist i røde land kjører kollektivt på vei hjem, men at munnbind kan bidra til å unngå smitte.

Dagbladet - 29 juli 20 kl. 11:46

Sophie Elise refses

Forbrukertilsynet mener influenserens bokklubb er Problematisk..

Aftenposten - 14 juli 20 kl. 12:58

Polakker i Norge sier de ikke fikk stemmesedler til presidentvalg

Mange mottok ikke stemmesedler i tide eller fikk dem for sent. - Problematisk, sier valgobservatør. Polens ambassade vil ikke svare på hva som har skjedd..

Aftenposten - 06 juli 20 kl. 18:19

Bohinen kalte egne spillere for «kjerringer». Det har skapt heftig debatt.

Flere mener Aalesund-trenerens ordbruk er Problematisk..

Aftenposten - 06 juli 20 kl. 18:19

Bohinen kalte egne spillere for «kjerringer». Det skaper heftig debatt.

Flere mener Aalesund-trenerens ordbruk er Problematisk..

P4 - 26 juni 20 kl. 21:19

Nye retningslinjer på Facebook

Facebook har kommet med nye retningslinjer. Fra nå av skal de merke, men ikke fjerne «nyhetsverdige» innlegg med Problematisk innhold, opplyser Mark Zuckerberg. Facebook legger også ned forbud mot «en bredere kategori med hatefullt innhold» i annonser, enn det som har vært praksis tidligere, ifølge Facebook-sjefen..

NRK - 26 juni 20 kl. 21:16

Facebook med nye retningslinjer

Facebook skal fra nå av merke, men ikke fjerne «nyhetsverdige» innlegg med Problematisk innhold, opplyser Mark Zuckerberg. Facebook legger også ned forbud mot «en bredere kategori med hatefullt innhold» i annonser, opplyser Zuckerberg fredag kveld..

Aftenposten - 26 juni 20 kl. 21:22

Facebook med nye retningslinjer om hatefullt innhold. Storannonsør legger press på Facebook og Twitter.

Facebook skal fra nå av merke, men ikke fjerne «nyhetsverdige» innlegg med Problematisk innhold, opplyser Mark Zuckerberg. Samtidig ble det kjent at den store europeiske matgiganten Unilever slutter å annonsere på Facebook, Twitter og Instagram i USA, i protest mot mengden hatprat på nettstedene..

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 18:00

Auroras holdning til rasisme er dobbeltmoralsk | Live Nysted Uttisrud

Det er Problematisk at Aurora hadde konserter i Tel Aviv, og at hun deretter opptrer på en antirasistisk konsert..

Aftenposten - 16 juni 20 kl. 09:16

Munchmuseet unnlot å journalføre Nicolai Tangen-arrangementer

Middag på Jamie Olivers kontor i London og vinsmaking i Kristiansand ble ikke journalført av Munchmuseet. – Dypt Problematisk, mener jurist..

P4 - 18 juni 20 kl. 14:18

Går mot lenger åpningstider i Oslo

Oslo kommune skal gjøre ny vurdering av åpningstider for skjenkesteder før helgen. Hovedstaden er den eneste storbyen i Norge som har kortere åpningstider på grunn av koronatiltakene. Her må utestedene stenge senest ved midnatt.

Aftenposten - 11 juni 20 kl. 18:00

Rasisme finnes, «raser» finnes ikke| Rune Berglund Steen

Ikke gjenetabler et Problematisk og diskreditert begrep..

Aftenposten - 11 juni 20 kl. 23:30

Kunstnergruppe krever at norske museer «dekonstruerer intern rasisme»

Et brev med kritikk og en rekke krav er sendt mange norske museer og institusjoner. Flere ønsker kritikken velkommen, men ikke alle: – Problematisk om vi skal bli politiske aktivister..

P4 - 11 juni 20 kl. 19:23

- Stortinget må vurdere Tangen-ansettelsen

Stortinget må vurdere om Nicolai Tangen kan starte i jobben som sjef for oljefondet. Det mener SV-leder Audun Lysbakken. Representantskapet til Norges Bank har i kveld sendt et brev til Stortinget der de mener det er behov for nye kontrolltiltak, samtidig som de sier Tangen har fått særbehandling.

NRK - 09 juni 20 kl. 12:26

Solberg ut mot rasisme i politiet

Statsminister Erna Solberg meiner etnisk profilering skjer i Noreg. Ho seier til Dagbladet at det er Problematisk når personar som aldri har gjort noko ulovleg, opplever at dei blir trakasserte. Politiet seier dei jobbar med å førebyggje rasisme..

VG - 06 juni 20 kl. 11:08

RBK-profiler mener klubben er forvandlet: Trengte en vekker

TRONDHEIM (VG) Etter et Problematisk 2019 beskrives stemningen i Rosenborg-leiren som bedre enn på mange år. Nå vil trønderne ta tilbake tronen som Norges beste lag..

P4 - 09 juni 20 kl. 12:34

- Etnisk profilering skjer i Norge

- Også i Norge skjer det at politiet diskriminerer på bakgrunn av hudfarge og etnisitet. Det sier statsminister Erna Solberg. Hun sier til Dagbladet at det er Problematisk når personer som aldri har gjort noe ulovlig, opplever at de blir trakassert - for eksempel ved at de blir stoppet og spurt om de har oppholdstillatelse.

Dagbladet - 27 mai 20 kl. 06:00

De burde ikke få gå tilbake

Det er Problematisk når politikere har jobbet på vegne av private kunder i kommunikasjonsbransjen, og så går tilbake til politikken..

P4 - 01 juni 20 kl. 23:02

Lokalpolitiker tjener mer enn Solberg

Lokalpolitiker i Stavanger, og leder i Folkeaksjonen nei til mer bompenger, Frode Myrhol, tjener 100.000 kroner mer i året enn statsminister Erna Solberg. Myrhol tjener i overkant av 1,8 millioner kroner i året.

VG - 21 mai 20 kl. 21:45

Trump vil trekke USA fra avtale: – Problematisk for atomvåpenstabiliteten

Open Skies-avtalen USA vil trekke seg fra er ikke så viktig i seg selv, men det sier noe om landets utenrikspolitiske kurs, ifølge ekspert..

Dagbladet - 14 mai 20 kl. 12:54

Naivt og ureflektert

Linn Skåber utgir bok om coronapandemien før den er over. Det har blitt en Problematisk utgivelse..

Aftenposten - 21 mai 20 kl. 10:33

Starts nye agent i fjor høst: – En problemstilling hvis agenter jobber like mye for klubbene som for spillerne

I en podkast med BT i august i fjor, mente Stig Lillejord at det kunne bli Problematisk om en agent jobbet like mye for klubbene som for spillerne under en overgang. Men han mener hans nye rolle i Start ikke faller under den kategorien..

VG - 08 mai 20 kl. 22:55

Minner om maktmisbruk

Hvis en klubb i toppfotballen er i stand til å innfri smittevernkravene myndighetene har godkjent, er det ytterst Problematisk at Norges Fotballforbund nekter denne aktøren trening med kontakt..

Aftenposten - 06 mai 20 kl. 17:02

Jeg skjønner godt at du er forbannet

KOMMENTAR: Det går mot åpning av herrefotballen, mens damene må vente. Det er Problematisk..

NRK - 04 mai 20 kl. 19:57

Vil ha slutt på reiseforbud

Legeforeningen vil at det igjen skal bli lov for helsepersonell å reise til utlandet, skriver Dagens Medisin. Foreningen mener det særlig kan være Problematisk for utenlandsk helsepersonell som ønsker å reise hjem til familien fra tid til annen..

P4 - 04 mai 20 kl. 20:43

Vil avslutte reiseforbud

Legeforeningen vil at reiseforbudet for helsepersonell skal oppheves. President Marit Hermansen i Legeforeningen sier til Dagens Medisin at situasjonen nå er annerledes fra da forbudet ble innført 12.mars, og at man har større kontroll på smittespredningen.

VG - 30 april 20 kl. 07:41

Bistandsadvokat reagerer på Hagen-forsvarers rollebytte

Den nye bistandsadvokaten i Hagen-saken reagerer på at Tom Hagens advokat gikk fra bistandsadvokat til forsvarer og mener byttet kan være Problematisk..

P4 - 23 april 20 kl. 06:17

Vil kaste Syse ut av Nobelkomiteen

Rødt mener Henrik Syse må kastes ut av Nobelkomiteen. Partileder Bjørnar Moxnes viser til Syses styreverv i flere Cayman Island-selskaper - og at han deltok på Nicolai Tangens tur til USA. - At Nobelkomiteens nestleder lot seg påspandere en forholdsvis solid dose luksus, er Problematisk og undergraver tilliten, sier Moxnes til NTB.

P4 - 24 april 20 kl. 10:26

Barn savner hverdagen

Mens de vanligvis lengter etter bursdag og julaften, er det den normale hverdagen norske barn savner nå. Det viser en ny undersøkelse fra UNICEF. Hver tredje forelder sier deres barn påvirkes negativt av situasjonen.

P4 - 22 april 20 kl. 08:53

Frykter foreldre holder barna hjemme

Fagfolk frykter foreldre til sårbare barn holder disse hjemme fra skolen fordi de ikke vil at omverdenen skal se de ikke strekker til som omsorgspersoner. Det melder Vårt Land. Skolen har vært åpen for barn av foreldre med samfunnskritiske jobber og de med spesielle behov.

P4 - 05 april 20 kl. 18:15

Tilsynssaker mot helsepersonell

Fylkeslegen i Oslo og Viken har startet tilsynssaker mot helsepersonell som selger hurtigtester som kan vise antistoffer mot korona. Testene selges av helsepersonell gjennom egne, private firmaer. Ifølge Fylkeslegen reklameres det blant annet med at testene kan brukes til å få helsepersonell raskt ut av karantene.

Aftenposten - 19 mars 20 kl. 17:32

Alt som er lov er ikke greit, Rosenborg

KOMMENTAR: RBK var best i klassen på håndtering av koronakrisen. Det som har skjedd de siste dagene, er derimot Problematisk..

Aftenposten - 19 mars 20 kl. 17:32

Alt som er lov, er ikke greit, Rosenborg

KOMMENTAR: RBK var best i klassen på håndtering av koronakrisen. Det som har skjedd de siste dagene, er derimot Problematisk..

Aftenposten - 18 mars 20 kl. 11:03

Ikke skrem folk med luftsmitte! | Henrik Vogt

Det er etisk Problematisk når fagfolk sprer ubegrunnet frykt i en krisesituasjon..

NRK - 12 mars 20 kl. 20:57

Lege ber studenter bli der de er

Kommuneoverlegen i Tynset, Tor Halvor Bjørnstad, sier til Arbeidets Rett at studenter bør bli der de er, selv om skolene nå stenger. Han mener økt reisevirksomhet kan være Problematisk, og at regjeringens råd virker lite gjennomtenkt..

Aftenposten - 06 mars 20 kl. 21:14

11-åring får delta i OL. Det får idrettspresidenten til å reagere.

En 11 år gammel jente fra Syria kan bli den yngste OL-utøveren på 52 år. Idrettspresident Berit Kjøll mener det er Problematisk..

Dagbladet - 06 mars 20 kl. 05:00

Avslørt: Oslos skjulte nazi-brorskap

I «Den norske nazieliten» navngir Ola Karlsen alle de 211 medlemmene i en klubb der velbeslåtte NS-folk møttes. Problematisk, mener forfatter og historiker Bjørn Westlie..

Aftenposten - 02 mars 20 kl. 10:20

Journalistikken under #metoo var ikke plettfri | Kristin Skare Orgeret

Den korte delen «Anonyme kilder og pressens arbeid med #metoo» i Kildeutvalgets rapport er Problematisk..

P4 - 02 mars 20 kl. 08:51

Lotteritilsynet ut mot bettingbransjen

Lotteritilsynet og Hjelpelinjen går nå ut mot bettingbransjen og mener problemspillere lokkes med gratisspill. Over 100.000 nordmenn sliter med Problematisk spillatferd.

E24 - 01 mars 20 kl. 13:52

Oljefondet har solgt seg kraftig ned i Saudi-Arabia: – Tar det som en seier

Oljefondet har kvittet seg med rundt to tredjedeler av sine investeringer i Saudi-Arabia. – Ser ut til at norske myndigheter har skjønt at Saudi-Arabia er et for Problematisk marked å være inne i, sier Ina Tin i Amnesty..

P4 - 02 mars 20 kl. 12:18

– Helsevesenet må rette kommunikasjonen mot begge kjønn

– Man hadde fått store helse- og samfunnsmessige innsparinger om man fikk flere unge gutter til å oppsøke helsevesenet i ung alder. Det sier assisterende daglig leder i Sex og samfunn, Tore Holte Follestad. En ny oversikt fra NRK viser at bare 1 av 10 gutter bruker helsestasjon for ungdom.

VG - 10 feb. 20 kl. 17:18

Fridom til å vere den ein er

Ein av oss er homofil, den andre er muslim. Tanken på at samarbeidet skulle vere Problematisk har aldri slått oss..

P4 - 10 feb. 20 kl. 16:47

Kommunene trenger digital drahjelp

Kommunene må få hjelp til å kvalitetssikre digitale løsninger som brukes i skolen. Det sier Kunnskapsminister Trine Skei Grande. Den siste tiden har det vært flere eksempler på at barns sensitive opplysninger har kommet på avveie gjennom apper og digitale løsninger barna bruker på skolen.

VG - 04 feb. 20 kl. 21:57

Sophie Elise svarer i VG: – Min intensjon har aldri vært å skade andre

De siste dagene har jeg fått mange støtte- og heiarop i innboksen min. «Fortsett å være den du er» og «jeg heier på deg». Ikke misforstå, det er veldig hyggelig, og det betyr mye for meg.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt