Problematisk

Friday, 24 January, 05:28

Nyheter om Problematisk

Sortering: Relevans | Senaste
VG - Igår: 10:52

VG polariserer om rusreformen

Rusreformutvalget anklages på lederplass for å skape konflikter med sin rapport. Det som er Problematisk er at VG feilinformerer om rapporten de kritiserer..

Dagbladet - Igår: 14:40

Feil å sammenligne med 22. Juli

Det er dypt Problematisk og saklig sett feil å sammenligne trygdeskandalen og 22. juli, slik Svein Harberg fra Høyre og DN-kommentator Kjetil Alstadheim har gjort forrige uke..

Aftenposten - I førrgår: 13:08

Dronningens rådgiver kritisk til Harry og Meghans varemerke

Prins Harry og hertuginne Meghan bruker Sussex Royal som sitt varemerke. Dronningens ekspert på våpenskjold mener det er Problematisk..

Aftenposten - 18 Jan 20 kl. 20:13

Frp-topp insisterer på å kalle IS-siktet kvinne "terrorist"

– Hva IS-kvinnen måtte føle over å bli kalt terrorist, eller hva mediene ønsker at vi skal kalle kvinnen, bryr meg midt på ryggen, sier Frps innvandringstalsmann Jon Engen-Helgheim. - Problematisk, mener førsteamenuensis Anine Kierulf..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 10:31

Filmanmeldelse: Problematisk kunstnerportrett

Fotokunstner Lene Marie Fossen var utsultet og på utstilling. Men filmen om henne er et ufullstendig portrett av både hennes sykdom og skaperkraft..

Aftenposten - 16 Jan 20 kl. 18:20

Begeret er fullt for Høyre: – Urimelig, sier Henrik Asheim om siste utfall fra Frp

Onsdagens utspill fra Frp og Siv Jensen har ført til frustrasjon i Høyre. – Det føles urimelig, sier stortingsrepresentant Henrik Asheim. – Problematisk for regjeringssamarbeidet, sier stortingskollega Peter Christian Frølich..

P4 - 17 Jan 20 kl. 06:33

Facebook vil gjøre folk gladere

Facebook vil gjøre brukerne gladere og endrer nå algoritmene. Nå vil folk se flere poster fra venner og familie på Facebook og Instagram, skriver den danske avisen Politiken. Eksperter og forskere har kritisert det sosiale mediet for å gjøre brukere depressive og videreformidle Problematisk innhold.

VG - 10 Jan 20 kl. 07:12

Problematisk dekning av anorektiske lidelser

Hvorfor dekkes dødelige spiseforstyrrelser så annerledes enn selvmord?.

P4 - 30 Dec 19 kl. 13:44

Problematisk på veiene etter uvær

Det voldsomme regnværet på Vestlandet i går og i natt skaper fortsatt problemer på veiene. I Fresvik i Sogn og Fjordane er rundt 200 innbyggere fortsatt isolert etter ras, mens riksvei 13 over Vikafjellet er stengt. Der gjøres det en ny vurdering klokken 16.

Aftenposten - 11 Nov 19 kl. 19:00

Vi vet fremdeles ikke om fengselsstraff virker. Hvorfor er det så vanskelig å forske på? | Atle Fretheim

Vi synes det er etisk Problematisk å la et myntkast avgjøre om en person skal sperres inne eller ei. Det er synd..

Aftenposten - 05 Nov 19 kl. 06:00

Har ytringsfriheten grenser? | Katja Busuttil

Det er svært Problematisk å fordømme det man oppfatter som rasistiske ytringer den ene veien, gjennom retorikk som kan tolkes som rasistisk den andre..

P4 - 04 Nov 19 kl. 14:40

Røe Isaks om konkurranse i dagligvaremarkedet

– Det er svært Problematisk at det er så få aktører i det norske dagligvaremarkedet. Det sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, som i dag hadde et innspillsmøte med involverte aktører om konkurransen i markedet. – Det viktigste er et dagligvaremarked med god konkurranse og godt utvalgt til det beste for forbrukerne, sier Røe Isaksen:.

P4 - 04 Nov 19 kl. 14:40

Røe Isaksen om konkurranse i dagligvaremarkedet

– Det er svært Problematisk at det er så få aktører i det norske dagligvaremarkedet. Det sier næringsminister Torbjørn Røe Isaksen, som i dag hadde et innspillsmøte med involverte aktører om konkurransen i markedet. – Det viktigste er et dagligvaremarked med god konkurranse og godt utvalgt til det beste for forbrukerne, sier Røe Isaksen:.

Dagbladet - 26 Oct 19 kl. 06:00

Det er ikke rart politiet er opprørt

Det er forståelig at regjeringen vil kutte antallet politistudenter, men Problematisk at de griper inn..

P4 - 01 Nov 19 kl. 07:15

17 håndplukkede personer skal lage Aps program

17 personer er håndplukket til å stake ut kursen til Arbeiderpartiet mot stortingsvalget i 2021. Tidligere parti-topp Sigbjør Johnsen og twitterlege Wasim Zahid er to av dem som utgjør partiets programkomite og som leder Jonas Gahr Støre selv har plukket ut, skriver Dagbladet. Støre skal selv lede arbeidet, noe som er ganske uvanlig.

VG - 27 Oct 19 kl. 15:08

«Norsk-norske» er et Problematisk begrep

Styremedlem i Holmlia Arbeiderparti, Heidi Vibeke Pedersen, uttrykker i VG berettiget bekymring for eskalerende vold i Oslo, og Oslo sør spesielt. Men Pedersens bidrag er en skivebom..

Aftenposten - 21 Oct 19 kl. 12:00

Norske soldater skal støtte irakske soldater mot IS i minst ett år til

BAGDAD (Aftenposten): I to år har de norske soldatene som trener irakiske kolleger ikke fått følge med dem ut på skarpe oppdrag. Det finner nordmennene Problematisk..

VG - 26 Sep 19 kl. 08:55

Den nye bølgen av nasjonalkonservatisme er dypt Problematisk

De nye autoritære har funnet ut at de kan få viljen sin uten det klassiske diktaturet, uten totalitarisme. Moderne autoritære stater simulerer demokrati, slik at det for noen kan være vanskelig å se at de virkelig ikke er det. .

NRK - 25 Sep 19 kl. 18:03

Romney: Dypt Problematisk samtale

Mitt Romney kaller Donald Trumps samtale med Ukrainas president for «svært Problematisk». Romney er den første republikaneren som uttrykker bekymring over samtalen, der Trump ba Ukrainas president om å vurdere etterforsking av Joe Bidens sønn..

Dagbladet - 03 Sep 19 kl. 14:25

Ut mot Mette-Marit-bok: - Problematisk

Kronprinsesse Mette-Marit står bak bokprosjekt om det å være norsk. En av bidragsyterne er kritisk..

VG - 24 Aug 19 kl. 11:35

Ubehagelig utleverende! Bokanmeldelse: Malena Ernman/Greta Thunberg: «Huset brenner»

Gjennomslagskraften den svenske jenta Greta Thunberg har fått er enestående, men morens bok om familien Ernman og Thunberg er ubehagelig utleverende og Problematisk..

E24 - 23 Aug 19 kl. 17:50

Flere finansforetak ligger langt bak fristen for gjeldsregister: - Problematisk, sier departementet

Flere selskaper har ikke rapportert inn til Gjeldsregisteret, to måneder etter fristen..

Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 05:44

De bryter ingen regler – men gir Norge problemer

Russland vil fortsette med omfattende militær aktivitet rett utenfor kysten vår gjennom hele høsten. Det er Problematisk for Norge av flere grunner..

P4 - 14 Aug 19 kl. 13:23

- Russlands militærøvelse er Problematisk

- Det er ikke uProblematisk at Russland holder en stor militær øvelse utenfor norskekysten. Det mener Russland-kjenner og redaktør for aldrimer.no, Kjetil Stormark.

NRK - 19 Jul 19 kl. 19:28

Forvaring for barn: – Problematisk

Forskere mener det er Problematisk at mindreårige dømmes til forvaring. Siden straffeloven ble endret i 2012 har fire mindreårige fått forvaringsdom. Berit Johansen sier til VG at hun mener det er bekymringsfullt og at utviklingen er betenkelig..

Aftenposten - 20 Jul 19 kl. 13:02

Trettebergstuen kritisk til endringene i sportsrettigheter: – Begynner å bli ganske alvorlig

Discovery og NENT kjøper stadig flere TV-rettigheter i sportsmarkedet. Anette Trettebergstuen (Ap) mener det er Problematisk at allmennkringkasterne ikke får sende de store idrettsarrangementene..

P4 - 18 Jul 19 kl. 10:18

Flere klager på trøblete leieforhold

Stadig flere kontakter Forbrukerrådet om trøblete leieforhold. Hittil i år har rådet mottatt 1.714 henvendelser om husleie, en økning på 45 prosent sammenlignet med samme periode i fjor.

P4 - 18 Jul 19 kl. 07:32

Vil fjerne plate fra bakken

Et muslimsk råd i Stavanger krever at en plate med navnet til fredsprisvinner Muhammad Yunus fjernes fra bakken. Årsaken er at prisvinneren har samme navn som profeten Muhammed og rådet mener det er Problematisk at navnet tråkkes på, skriver Rogalands Avis. Varaordfører i Stavanger, Bjørg Tysdal Moe, er åpen for å se på saken..

VG - 27 Jun 19 kl. 11:10

Reagerer på klubbenes headhunting: - Problematisk

Professor emerita Kari Fasting (76) synes det er Problematisk at eliteserieklubber i stor grad bruker headhunting når de rekrutterer folk til sine sportslige apparater..

VG - 10 Jul 19 kl. 08:59

Reagerer på svensk røykelov: – En Problematisk vei

1. juli strammet Sverige ytterligere inn på deres røykelov med et forbud mot å røyke på offentlige steder utendørs. Det vekker reaksjoner her til lands..

NRK - 07 Jul 19 kl. 06:58

Homofil-strid i baptistsamfunnet

Etter at baptistmenigheten i Bærum valgte en gift homofil kvinne som medlem i menighetsrådet, kan menigheten bli ekskludert fra Det norske baptistsamfunn. De mener dette Problematisk i forhold til hvordan de tolker bibelen, skriver VG..

P4 - 02 Jul 19 kl. 21:55

Blindeforbundet reagerer på værkart

Blindeforbundet reagerer på TV 2s nye værkart, og mener endringene kan føre til at flere sliter med å få med seg værmeldingen. Kanalen presenterte det nye værkartet i går, blant annet med lysere farger og svakere konstraster. Det mener Blindeforbundet kan være Problematisk for de med nedsatt syn, skriver VG.

Aftenposten - 20 Jun 19 kl. 18:00

Facebook er den nye offentligheten. Norske partier bør lage kjøreregler for bruk av digital målretting i valgkampen | Dag Mostuen Grytli og Magnus Mühlbradt

Flere av våre kilder har fortalt at de går så nært Facebook tillater. En slik holdning er Problematisk..

Hegnar.no - 17 Jun 19 kl. 06:04

Boeing-sjef erkjenner feil i håndteringen av varselsystemer

Boeings administrerende direktør sier selskapet begikk feil i håndteringen av et Problematisk varselssystem i 737 Max-flyenes cockpit før to av dem styrtet..

VG - 13 Jun 19 kl. 09:27

Rusreformen – hvor går vi?

Jeg er udelt enig i at mennesker med et Problematisk forhold til rus trenger helsehjelp. En tradisjonell straff har begrenset effekt..

Hegnar.no - 21 May 19 kl. 07:30

Professor om sjaman-foredrag: - Etisk Problematisk

Kjærlighet. Det var hovedbudskapet i Märtha Louise og kjærestens foredrag, opplever religionsprofessor Anne Kalvig. Samtidig reagerer hun på deler av det de sa..

Aftenposten - 15 May 19 kl. 07:00

Fordeling av formue handler først og fremst om fordeling av makt | Hannah Gitmark

Steinar Juels skjønnmaling om oljeformuens fordelingseffekt er Problematisk..

P4 - 16 May 19 kl. 06:45

Ber Märtha Louise gi fra seg prinsessetittelen

Märtha Louise bør si fra seg prinsessetittelen fordi det er svært Problematisk at hun bruker den i kommersiell sammenheng. Det skriver Fædrelandsvennen på lederplass i dag. De viser til navnet på turneen til prinsessen og hennes nye kjæreste Durek Verrett, som heter «The Princess and The Shaman».

Aftenposten - 08 May 19 kl. 11:45

Bekymret for at barnet ditt spiller for mye? Her er ni tegn på avhengighet

– Tidsbruken alene definerer ikke spillingen som Problematisk, sier psykolog..

P4 - 08 May 19 kl. 16:33

Problematisk vedtak

Det er bekymringsfullt at Politiets Fellesforbund fraråder medlemmene sine å varsle om kritikkverdige forhold på jobb. Det mener forskningssjef ved Fafo, Sissel Trygstad. På grunn av saker som har endt med sykmelding, omplassering og redsel for hevn fra ledelsen, har forbundet fattet vedtak om å ikke varsle..

P4 - 03 May 19 kl. 11:46

Flere kritiske til Listhaugs comeback

Det har allerede kommet flere reaksjoner på Listhaug sitt comeback. Listhaugs væremåte har vært Problematisk for mange i KrF, og parlamentarisk leder Hans Fredrik Grøvan sier til VG at han håper Listhaug har tatt lærdom av situasjonen som førte til hennes avgang for ett år siden. Ap-leder Jonas Gahr Støre er kritisk og sier landets eldre fortjener bedre.

Dagbladet - 23 Apr 19 kl. 06:00

Høyst Problematisk at forskere føler seg kontrollert

De i samfunnet som har som jobb å være uavhnegige og kritiske opplever at arbeidsplassen blir mer autoritær..

Dagbladet - 12 Apr 19 kl. 21:43

«Mein Kampf» ser ut som en praktbok. Det er Problematisk

Denne nyutgivelsen er det tvilsomt om vi trenger..

Aftenposten - 18 Apr 19 kl. 14:26

Økende hat og vold mot journalister over hele verden

Pressefriheten får stadig dårligere kår, også i land som tidligere ble regnet som trygge for journalister. USA er nå kategorisert som et Problematisk land for pressen å jobbe i..

Dagbladet - 01 Apr 19 kl. 10:52

Jeg var den eneste som ikke reiste meg for en som har sluttet å hate meg

Den stående applausen på SV-landsmøtet var Problematisk..

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt