Pressekonferanse

Søndag, 18 April, 08:09

Nyheter om Pressekonferanse

Sortering: Relevans | Senaste
E24 - 12 april 21 kl. 18:14

Regjeringen med Pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag

Regjeringen holder Pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag. Der er det ventet at de vil presentere hvilke nasjonale tiltak som videreføres..

NRK - 12 april 21 kl. 18:00

Korona-Pressekonferanse tirsdag

Regjeringen holder Pressekonferanse om koronasituasjonen tirsdag ettermiddag klokken 16. Der er det ventet at de vil presentere hvilke nasjonale tiltak som videreføres. De nasjonale tiltakene som ble innført 25.

NRK - 09 april 21 kl. 07:04

Pressekonferanse om Solberg

Sør-Øst politidistrikt holder Pressekonferanse klokka 10 om etterforskningen av eventuelle brudd på smittevernreglene under statsminister Erna Solbergs besøk til Geilo i vinterferien. Politiet skriver at saken er ferdig etterforsket, og det blir tatt en avgjørelse som politimester Ole B. Sævrud orienterer om..

NRK - 08 april 21 kl. 10:24

Pressekonferanse flyttes

Steinkjer kommune har utsatt dagens Pressekonferanse om koronasituasjonen til klokka 14..

NRK - 08 april 21 kl. 08:39

Held Pressekonferanse klokka 13

Steinkjer kommune held Pressekonferanse om smittesituasjonen klokka 13 i dag, opplyser kommuneoverlege Sunniva Rognerud til NRK. Onsdag vart 10 personar registrert smitta i kommunen. Cirka 300 personar hamna i ei eller anna form for karantene..

NRK - 07 april 21 kl. 13:10

Pressekonferanse om gjenopningsplan

Statsminister Erna Solberg held no Pressekonferanse om gjenopninga av Noreg. Noreg skal opnast trinnvis, via fire trinn, med tre veker mellom kvart trinn..

NRK - 31 mars 21 kl. 11:24

Löfven varsler Pressekonferanse

Sveriges statsminister Stefan Löfven har kalt inn til Pressekonferanse onsdag ettermiddag. Der vil regjeringen komme med nye restriksjoner, skriver Aftonbladet. Det ventes beskjed om blant annet forbud for restauranter og kaféer..

VG - 25 mars 21 kl. 18:43

Første Pressekonferanse: Biden dobler vaksinemålet

Som ventet kom president Joe Biden med vaksine-nytt på sin første Pressekonferanse i Det hvite hus: USA satser mot å ha satt 200 millioner doser i løpet av de neste 36 dagene..

NRK - 25 mars 21 kl. 04:23

Biden varslar Pressekonferanse

Det kvite huset har varsla at president Joe Biden skal halde si første vanlege Pressekonferanse torsdag. Det er venta at han vil få spørsmål om strengare våpenkontroll etter masseskytingane i Boulder og Atlanta..

NRK - Igår: 07:01

Biden: – En nasjonal skam

President Joe Biden sier det er en nasjonal skam at så mange mennesker dør i voldshendelser med skytevåpen i USA. Han sa dette fredag på en felles Pressekonferanse med den japanske statsministeren som var på besøk i Det hvite hus..

NRK - Igår: 09:59

28 nye smittede i Bergen

Det siste døgnet er det påvist 28 nye koronatilfeller i Bergen. 20 er nærkontakter, fire har ukjent smittevei og to har usikker smittevei. Byrådet holder Pressekonferanse 14.

NRK - I førrgår: 21:43

Tyrkia og Hellas krangler videre

Tyrkias og Hellas utenriksministre kranglet på en Pressekonferanse torsdag. Hellas utenriksminister Nikos Dendias var på besøk hos sin tyrkiske kollega Mevlut Cavusoglu, men brukte Pressekonferansen til å kritisere Tyrkia for blant annet å lete etter gass i gresk farvann..

E24 - I førrgår: 16:03

FHI: AstraZeneca-vaksinen bør tas ut av bruk i Norge

Det kom frem på torsdagens Pressekonferanse med Folkehelseinstituttet og helseminister Bent Høie (H)..

VG - I førrgår: 16:02

FHI: AstraZeneca-vaksinen bør tas ut av bruk i Norge

Det kom frem på torsdagens Pressekonferanse med Folkehelseinstituttet og helseminister Bent Høie (H)..

Aftenposten - I førrgår: 15:48

Se straks: Regjeringens Pressekonferanse om Astra Zeneca-vaksinen

Vaksinering med Astra Zeneca-vaksinen har vært på pause i fire uker. Nå blir det klart hva som skjer videre med….

NRK - I førrgår: 15:39

Se Pressekonferanse om vaksiner

NRK - I førrgår: 14:41

SV: Gi AstraZeneca til andre land

Norge har 180.000 AstraZeneca-doser på lager. Hvis vi ikke skal bruke dem selv, vil SV gi dem bort gratis til andre land.

NRK - I førrgår: 13:27

1 million koronadødsfall i Europa

Det er registrert over 1 million koronarelaterte dødsfall i de 53 landene som hører inn under Europa-kontoret til Verdens helseorganisasjon (WHO). WHOs Europa-sjef Hans Kluge informerte om den dystre milepælen på en Pressekonferanse i Hellas torsdag. Han la til at situasjonen fortsatt er alvorlig, med rundt 1,6 millioner nye smittetilfeller i uken.

NRK - 14 april 21 kl. 21:45

Vil støtte afghanske styrker

USAs forsvarsminister Lloyd Austin lover fortsatt støtte til afghanske sikkerhetsstyrker etter at USA og deres Nato-allierte trekker sine styrker ut. Landet preges fortsatt av mye vold, medga Austin på Natos Pressekonferanse onsdag kveld..

NRK - 14 april 21 kl. 21:45

USA vil støtte afghanske styrker

USAs forsvarsminister Lloyd Austin lover fortsatt støtte til afghanske sikkerhetsstyrker etter at USA og deres Nato-allierte trekker sine styrker ut av Afghanistan. Landet preges fortsatt av mye vold, medga Austin på Natos Pressekonferanse onsdag..

NRK - 14 april 21 kl. 14:34

Tilbyr en ny vaksine for andre dose

149.000 personer som har fått første dose av AstraZenecas koronavaksine i Danmark, vil bli tilbudt en annen vaksine når de skal ha andre dose. Det opplyste den danske Lægemiddelstyrelsen på en Pressekonferanse onsdag.

E24 - 14 april 21 kl. 14:04

Danske myndigheter bekrefter: Gjenopptar ikke bruken av AstraZeneca-vaksinen

På en Pressekonferanse klokken 14 bekrefter Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, at de ikke vil gjenoppta bruken av AstraZeneca-vaksinen..

NRK - 14 april 21 kl. 14:08

Danmark dropper AstraZeneca

Koronavaksine fra AstraZeneca vil ikke bli tatt i bruk igjen i Danmark. Det bekreftet myndighetene på en Pressekonferanse onsdag ettermiddag. Avisen Politiken hadde erfart dette resultatet tidligere på dagen.

NRK - 14 april 21 kl. 14:09

Stjørdal letter på smittetiltak

Stjørdal kommune letter på koronatiltakene i kommunen. Nå blir smitteverntiltakene på nasjonalt nivå, opplyste ordfører Ivar Vigdenes på en Pressekonferanse onsdag. Kommunen mener nå at de har god kontroll, men oppfordrer folk til ikke å reise til kommuner med høyt smittetrykk..

NRK - 14 april 21 kl. 10:57

Norges OL-mål: 8 medaljer

På en Pressekonferanse onsdag, 100 dager før OL i Tokyo, fortalte Olympiatoppen at Norge har som mål å ta åtte medeljer i lekene. Dette er dobbelt så mange medaljer som i Rio-OL i 2016, der den norske troppen tok fire bronsemedaljer. I Paralympics har Norge mål om å ta flere medaljer enn i Rio, det vil si mer enn åtte medaljer..

E24 - 14 april 21 kl. 10:55

Pressekonferanse om situasjonen i Oslo

Saken oppdateres..

NRK - 13 april 21 kl. 17:12

Ingen lettelser i Oslo og Viken

Statsminister Erna Solberg (H) bekrefter at folk som bor i Oslo og Viken fortsatt må leve under strengere begrensninger enn andre deler av landet. – Oslo og Viken er kjernesteder for mye av smitten i Norge nå, og det er klart at vi må se et enda lavere smittetrykk i Oslo før man kan åpne mye, sa statsministeren på dagens Pressekonferanse..

NRK - 13 april 21 kl. 16:49

Kort pause for Janssen-vaksine

Amerikanske myndigheter legger i første omgang opp til en kort pause for å granske blodpropptilfeller etter bruk av Janssen-vaksinen. Det amerikanske legemiddeltilsynet FDA uttalte på en Pressekonferanse i USA tirsdag at pausen i bruken av vaksinen skal vare i «noen dager». Blant nesten 7 millioner vaksinerte er det oppdaget seks tilfeller av den sjeldne blodpropptypen.

Klartale - 13 april 21 kl. 15:42

Vil de starte gjenåpningen av Norge?

Erna Solberg har kalt inn til Pressekonferanse tirsdag. Hun skal si hva som er siste nytt om korona. Du kan se det her fra klokka 16.

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:45

Regjeringen holder Pressekonferanse om koronasituasjonen

Gjenåpningen av Norge kan starte fredag, anbefaler Helsedirektoratet og FHI..

Aftenposten - 13 april 21 kl. 15:45

Regjeringen starter gjenåpningen av store deler av Norge

– Vi varsler nå at vi starter gjenåpningen for store deler av landet, sier Erna Solberg på en Pressekonferanse tirsdag….

E24 - 13 april 21 kl. 15:38

SE DIREKTE KL. 16.00: Pressekonferanse om coronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg og helseminister Bent Høie orienterer om coronasituasjonen..

Dagbladet - 13 april 21 kl. 11:54

Innkaller til Pressekonferanse

Vil orientere om coronasituasjonen og hvilke tiltak som skal gjelde fremover i Oslo..

E24 - 13 april 21 kl. 11:42

Oslo kommune holder corona-Pressekonferanse onsdag klokken 11

Oslo kommune jobber iherdig med gjenåpningsplanene, men det ligger ikke an til store lettelser foreløpig. Onsdag orienterer kommunen pressen..

Aftenposten - 11 april 21 kl. 21:42

Mourinho-tirade etter Solskjær-utspill: – Jeg er veldig skuffet

Tottenham-manager José Mourinho gikk hardt ut mot Ole Gunnar Solskjær på en Pressekonferanse etter søndagens….

VG - 11 april 21 kl. 21:42

Mourinho-tirade etter Solskjær-utspill: – Jeg er veldig skuffet

(Tottenham – Manchester United 1–3) Tottenham-manager José Mourinho gikk hardt ut mot Ole Gunnar Solskjær på en Pressekonferanse etter søndagens VAR-kontrovers..

E24 - 11 april 21 kl. 14:15

Storstreiken avverget

Storstreiken er avverget etter mekling over 13 timer på overtid. Riksmekleren har varslet Pressekonferanse klokken 15:15..

NRK - 11 april 21 kl. 14:13

Går mot enighet i lønnsoppgjøret

Det går mot en løsning i lønnsoppgjøret for frontfaget, etter det NRK erfarer. Kilder i forhandlingene mellom NHO, YS og LO sier det trolig blir en Pressekonferanse om en times tid..

NRK - 09 april 21 kl. 12:58

Ikke nok data om vaksine-blanding

Verdens helseorganisasjon (WHO) mener det ikke finnes nok data for å si hva som skjer hvis en person blir vaksinert med doser fra to ulike koronavaksiner. – Det finnes ikke adekvate data for å kunne si hvorvidt dette er noe som kan la seg gjøre, så muligheten for å bytte mellom vaksiner er ikke noe vi kan gi anbefalinger om, sier WHOs talskvinne Margaret Harris på en Pressekonferanse fredag. Flere land har endret retningslinjene for bruk av AstraZeneca-vaksinen slik at den nå kun anbefales for personer over en viss alder.

NRK - 09 april 21 kl. 11:37

Tyskland i samtaler om Sputnik-kjøp

Myndighetene i Tyskland er i samtaler med Russland om å kjøpe den russiske koronavaksinen Sputnik V. Det opplyser Tysklands helseminister Jens Spahn, ifølge Reuters. Under en Pressekonferanse sa Spahn at kjøpet vil være avhengig av om EUs legemiddeltilsyn (EMA) godkjenner vaksinen for bruk i EU- og EØS-land, og om det vil være tilgjengelige og tilstrekkelig med doser i månedene fremover.

NRK - 08 april 21 kl. 20:16

Skadet Ødegaard står over

Martin Ødegaard er verken på banen eller benken når Arsenal torsdag kveld møter Slavia Praha i kvartfinalen i europaligaen. Det ble varslet på onsdagens Pressekonferanse at nordmannen var usikker på grunn av en fotskade han pådro seg i forbindelse med Norges VM-kvalifiseringskamper, og han er altså ikke i den endelige kamptroppen..

NRK - 16 mars 21 kl. 14:20

Varsler ny Pressekonferanse onsdag

Onsdag klokka 14 holder regjeringen en ny Pressekonferanse om koronasituasjonen. Det skjer etter at smitten har økt flere steder i landet. Helseminister Bent Høie, helsedirektør Bjørn Guldvog og direktør i Folkehelseinstituttet Camilla Stoltenberg stiller..

NRK - 08 april 21 kl. 12:39

Over 1.500 i karantene i Steinkjer

Over 1.500 personar sit no i ei form for karantene i Steinkjer, 15 personar er registrert smitta dei siste to dagane. Minst fire med ukjent smittekjelde, opplyser kommunen til NRK.

NRK - 15 mars 21 kl. 13:15

Pressekonferanse om AstraZeneca

Legemiddelverket og Rikshospitalet kaller inn til felles Pressekonferanse mandag klokken 14.00. Tema er status på behandlede bivirkningsmeldinger etter AstraZeneca-vaksinering og prosessen videre..

NRK - 07 april 21 kl. 11:20

Solberg legg fram gjenopningsplan

Straks legg statsminister Erna Solberg fram plan for gjenopninga av Noreg. Utgreeinga og debatten i Stortinget startar kl. 11.

Les mer

Taggar
Personer

Abonner på nyheter (RSS)

Følj søkningen via rss

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt